Új privát üzeneted érkezett!

Tegnap voltunk a dokimnál!

Hát hál istennek most tök rendi volt (olyan mint máskor régen) normálisan meg lehetett beszélni vele mindent!

Azt mondta ő normál menny. magzatvizet lát nincs semmi gáz!
A 2 lepényre meg annyit hogy nézessem meg még 1x a klinikán. Ha ott is azt mondják akkor max beszélgetünk róla, de szülésnél és a terhesség alatt nem okoz semmi problémát!

Szóval jól megnyugodtam!

Ja és a legjobb múlthét óta a babám teljesen fejreállt! Ahol eddig a popsija volt ott van most a feje és fordítva!
Röhögtünk is a párommal mert pont előző este éreztem hogy pörög mint a ringispil! Szóval ez olyan vicces volt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Csak azt tudnám hová tűnt a szülinapos vonalzim????

Kép
pamilla
 
 


Pami
A noivonal.hu megszunt a valsag miatt :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Nem mondod! Nem i tudtam!!! :shock: :shock: :shock: :shock:


Akkor keresek 1 újat!
Köszi az infót!

Kép
pamilla
 
 


PAMI
Kimentem anyuékhoz tegnap, egyrészt mert uncsizom itthon egyedül, másrészt meg a tavalyi adómat ki kellett javítanom, mert ez a szemét apeh az ideit visszatartja amig azt nem csinálom meg. NEm is tudtam, hogy rossz, hisz már rég kifizették, 14 hónap múlva jönnek rá hogy nme jó és ezért visszatartják a lémet.
Persze mindezt nem így szó szerint irták le hanem úgy hogy majdnem megállt az én szívverésem is hétfőn amikor olvastam a levelet, mert azt írták, hogy 268ezer köztartozásom van, és ezért amíg azt nem rendezem az adóvisszatérítésből fedezik. Felhívom a tyúkot mondom milyen tartozásom van nekem? Mert tudtam hogy itt vmi tévedés lehet és akkor mondta el hogy nyugodjak meg - már kezdtem a sírás és az örjöngés határán állni - mert nincs semmi baj (na ja csak el sem tudta mondani hogy mi a teendő) ki kell javítani amit elrontottam (és persze majd újabb X hónap múlva) kiutalják a lóvét.

Amúgy jó volt otthon, igaz ezt a dolgot nem tudtam elintézni mert anya hiába könyvelő az apeh-hez annyira nem ért, mert minden szarba belekötnek. Tehát majd be kell mennem vmelyik nap ezekhez mert természetesen akit elértem telefonon az nem tudott segíteni aki tudna az nem veszi fel.
Ismét egy negatívum ennek a szaros országnak, nagyon utálok már itt élni.

Na de beszéljünk vidámabb dolgokról!

Nagyon várom már a pocakfotódat.
Remélem most már felteszed legkésőbb holnap!

Látod monduk mi hogy nme lesz semmi baj, örülök, hogy a dokker is meg tudott nyugtatni téged. Akkor most szülőpózban van? Vagy milyen irányban fordult meg?

Szép az új vonalzód!

Rólam is vannak hírek, na meg Miss Bogyóról:

4,5 mm a kis pöttöm és él, 140-et ver a kis szivecskéje, imádom!!!!!!!!!!!!!!!!

Ime őfelsége:

Kép

kicsit közelebbről:

Kép


Apának mondtam, hogy nagyon hasonlít rá épp olyan nagy feje van mint neki! :lol: :lol: :lol: :lol: Erre visszavágott hogy a pöcse is akkora lesz! :twisted: :twisted: :twisted:

dita75
 
 


Pami
Orulok neki,hogy megnyugodtal :) most mondhatnam,hogy latod en mondtam de tudom ez csak akkor megy ha az ember a sajat fulevel hallja es dokitol :wink: ha beirod a noivonal.hu-t akkor kiirja hogy megszunt :roll: De naon csecse az uj vonalzid 8)

Dita
Micsudi szupersztarfotoooooo :shock: aztaaaaa :o 8) :lol: :lol: Tenyleg latni a fejet :shock: de jo remelem orultok ngyon :D apacska mit szol meselj mar javult mar kicsit a helyzet :?: :roll:

Nalunk jon pe azaz mar tegnap is meg szerintem ma is zebrasat pisilek na de csak LH tesztbol egyenlore ugyhogy ma apara pattanok :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jaj es Dita neked is kasaaaa a vonalzid 8) :lol: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


BRIDET

Apa nagyon édi volt amikor látta a babánkat, olyan mint egy kis kulcs. :)
Egyedül az a gáz ahogy a pénzügyeink alakulnak, ez miatt van némi feszkó, és már a híradót sem merjük nézni mert nagyon azt tervezik hogy mindenféleképpen kiszúrnak a kismamákkal. :cry: :cry: :cry:
Elkeserítő már így is a helyzet, de még dobnak rá néhány lapáttal.
Jó sok abortusz lesz, nem fogják győzni majd, mert ki az a hülye aki ide gyereket akar majd szülni ilyen feltételekkel? :roll:

Apára fel hogy ha kétcsíkos az lh! Aztán hcg-ből is ilyen csíkosat kérünk, lassan itt a nyuszi majd hoz neked babát.

dita75
 
 


Dita
Hat olvasom a hireket....katasztrofa :( Ha most kene hazamennem lehet ongyilkos lennek :shock: nem sok jovo var egy egyedulallo nore otthon de meg csaladdal se :roll: Hat csak remelnykezdjunk,hogy nem lesz ugy ahogy :? az lh-m meg ott van asszem 2 vgy 3topikkal feljebb 8) naon tutkos minnya bemasolom :P es igen nyuszika hozza a babat :mrgreen:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép A 7.cn es a 8.cn felvan keverve :oops:


Kép Ez egy masik fajta.A kontroll csik mellett meg 3csik jelenhet meg de a normal a 2....nekem is van a main egy halovanyka 3.

Kép Es akkor egyutt...

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


BRIDGET
Ez sirály, de jó lenne két hét múlva "másféle" tesztek lennének ilyen csíkosak! :wink: :D

Ma volt még egy pofára esésem, a régi dokkerem csak magánúton tud vállalni.
Nekünk arra nincs keretünk. Annyiból jó hogy megúsztam a fehérvárra utazgatást, mert itt palotán is van terhesgondozás. Azonban itt nem csípem egyik dokit sem.
Arról nem beszélve hogy a felszerelésük sem az igazi. 3 és 4D sztem egyáltalán nincs ebben a kórházban.

dita75
 
 


Nézzétek milyen szép az aranyesőm:

Kép

dita75
 
 


Bridg,
ez nagyon biztató! ;) Jó pajzánkodást!
Tényleg nagyon sok a két meló együtt, főleg ma, hogy 4-re kellett volna átmennem a másik melóhelyemre, szóltam, hogy 4.15 lesz, mert az egyiken meg 4-ig dolgozom. Erre négy előtt 5 perccel kitalálja a főnök, hogy még valamit fordítsak le neki azonnal latinra :shock: Nem is tudok latinul!!! Szóltam a titkárnőjének, hogy mi lenne, ha ez várna holnapig, akkor előkerírek a föld alól is egy latinszakost, de ne blamáljuk magunkat azzal, ahogy én fordítanám le a szöveget. Erre a titkánő, hogy a másik titkárnő tud latinul, várjuk meg, csak a mosdóban van. (Közben 4 óra...) Megvártuk a másik titkárnőt, kiderült, hogy a "tud latinul" úgy értendő, hogy 10 éve érettségizett belőle, azóta semmi. Elkezdett interneten keresgélni, jajjj. Aztán megmutattam még egy másik kolléganőnek is a fordítást, aki szintén latinból érettségizett, csak belőle ki is nézem, hogy valamit tanult is. Ő nem vállalta be a fordítást csak így, de felhívta egy haverját, aki ógörög-latin szakos nagyfej, azonban az is csak holnapra vállalt megbízható fordítást. Úgyhogy a munkadokumentumba betettem a mi kis koholt valaminket, azzal, hogy holnap majd javítom, ha kell, és elrohantam a másik helyemre, ahol nekem kellett előadást tartanom. Késtem jócskán, még jó, hogy megvártak.
De a régi munkahelyemen csak május közepéig éles a munka, utána már csak otthonról dolgozok be, ha érkezek. Az újon viszont jó lenne július végéig bírni.
Pocifotót most nem tudok, mindig lemerül a gépem. De képzeld! Tegnap életemben először átadták nekem a helyet a buszon a baba miatt, persze egy nő volt. :D

És a jövő héten kedden jön a bátyám Szegedre! Már annyira várom!

Pami,
örülök, hogy végre pozitív élményed is volt a nődokinál, és főleg, hogy minden rendben van veletek!
Majdnem egy napon születtünk, tudod?

Pusszancs

Kép
kisbuta
 
 


Dita!
Gratula a Picurhoz! Meglátod, minden rendben lesz!
Az APEH meg :twisted: A párommal is eljátszottak egy ilyen mesét. Egyik évben külön szerződéssel egy évig maga után kellett fizetnie a biztosítást, utána viszont megint a munkahelye fizeti. Erre visszatartották az pénzét, hogy szerintük tartozik, mert abban az évben, amikor már a munkahelye is fizette a tb-jét (és tényleg fizette!), akkor ő nem fizette a saját nettó kis fizetéséből be. Hosszú hónapokig levelezett velük, mire elismerték, hogy igaza van. Azt mondták, hogy jó, kiutalják a pénzét, de ahhoz ki kell töltenie egy x. számú nyomtatványt. Kitöltötte a nyomtatványt, erre semmi nem történt, aztán nagy nehezem kinyögték, hogy egy másik nyomtatványt kellett volna kitölteni!!! Itt már nagyon kiborultunk! Mindent megtesznek, hogy elnyelnék az ember pénzét!!!

Nagyon szép a virágod, bárcsak már én is gyönyörködhetnék a kertemben! De még hadi állapotok vannak! De jövő héten már rakják a cserepet a házra! Aztán már "csak" a belső munkálatok vannak... Nem tudom, költözünk-e idén?

Kép
kisbuta
 
 


Kisbuta
Nem semmi mi megy nalatok is :shock: es a masik helyen hanyig vgy :?: :roll: fuuu marha sok ez egy kismaminak nem :?: :? mondom en aki egesz nap nem csinal semmit :oops: :? Gratula a felidodhoz 8) :!: :!: :!: :!: :!: :D Most latom...hogy megy az ido :shock:

Viragok nalam is vannak nyilnak es ultettem naon buszke vgyok :D Elso viragaim :oops:

Kép

Dita
Ugy legyen 8) :lol: Milyen szep a viragod :shock: en ugy imadom a viragokat ha egyszer csaladom lesz hazat szeretnek es nagy kerttel tele viragokkal 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


BRIDGET
De szépek a növényeid.
Megmarad a tulipán a virágládában?
Hát haljak meg akkor én is dugdosok bele hagymát. Van még dögivel.
Csak az a baj, hogy nyáron már nem virágzik! :cry:


KISBUTA
Hát hallod van dolgod rendesen. Én hülye meg irigyellek emiatt.
De tényleg szívesen besegítenék neked, mert én meg unatkozom, és emiatt már nagyon depi vagyok, szeretnék valamit melózni de valami lightosat, de itt semmi olyat nem találni. Ez a város nagyon csöves ilyen (na meg más) szempontból is!

Épp írtam a másik topicba, hogy hiába értem tegnap délután egykor haza, utána még 6 órát kellett várnom páromra míg hazaért. Aztán csak egy órát voltunk együtt mert 8kor már be is aludt a kedvenc sorozatán.

dita75
 
 


Dita
Hat eletem elso ultetett tulipja de en nagyon szeretem a tulipot es kiprobaltam :oops: tavaly ultettem mas viragokat azok nem jol jottek ossze :? :oops: na meg ki is szaradtak meg sokfelet raktam egybe :oops: tavaly dugdostam en is el es most viragzik 5fele szinu piros,feher,lila,sargas tarka az 5.et meg nem tom elfelejtettem :shock: Hat nekem nonek benne nem mondtak,hogy ne tegyek ladaba :roll: de ezt talaltam neked a tuliprol:

http://hazipraktikak.com/tulipan/tulipan.html

Nekem nincs olyan melyen de egyenlore erosek nem dolnek semmerre sem :roll: ha meg kell kipocalom oket vgy kore csinalok vedoracsot a lenyeg,hogy van sajat tulipom :D Ha most dugdosol az miert nem viragzik nyaron :?: es miert nem ultettel kintre :?: ha kertem lenne teletettem volna tulippal az egeszet 8) :lol: de ez a sarga viragod tenyleg gyonyoru :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 



KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


sziasztok!

Micsoda gyönyörű virágocskáitok vannak!!!
Tök szép!!!

Nálunk örülünk ah a fű nő, de mondjuk nem is teszek érte semmit hogy szép virág is legyen! Engem ez nem köt le! Panellakó lennék tudjátok :lol: :lol: :wink: :wink:

Ditám!

Nagyon szépen növekedik bogyókád!!!! Szép szép szép!!!
És most nézem mindjárt 7 hetes leszel!
Most megint jövök a demagóg dumával: milyen gyorsan megy az idő!!!! Nemrég kezdted el szúrni magadat és már ott is van a pocidban a bébi!

Kép
pamilla
 
 


Bridget!

Gyönyörűek ezek az lh tesztek!
Én pedig szóltam a nyuszinak hogy hozzátok kisbabát vigyen. Rendelésre kértem! :wink:
Ilyen tesztek után már csak a másik teszt kell hogy 2 csíkos legyen!

Embered visszazökkent már a párkapcsolatos életbe?


Kisbuta!

Meddig fogod bírni ezt a rohanást??? :shock:
Ez már nem is kismaminak való! Nagyon vigyázz magadra!!!
Neked mikor lesz a szülinapod???

Kép
pamilla
 
 


PAMI

Ma egész jó napom volt. Elmentem a kórházba bejelentkezni terhesgondozásra. Találtam egy tuti dokkert. Minden felszereltségük megvan egyébként és semmi miatt nem kell máshová mennem, még 4D is van.
A két régi dokihoz előbb tudtam volna bejelentkezni de köszi őket már ismerem, ez az új akit ajánlottak azt mondják nagyon rendi. Látszik is mert csak a hónap végén tud fogadni. Akkor leszek a 10. héten. Ugye nem maradok le semmiről közben? Az eddig fontos dolgokat a BMC-ben megnézték, ezután ami fontos az a 12. heti uhu, jól mondom?

Védőnőt is kiderítettem hogy kihez tartozom, igaz most helyettesítés van a körzetemben úgyhogy nem biztos hogy végig ő lesz. Jövő héten benézek hozzá is hogy állítsa ki a kiskönyvemet. Már vettem is rá matricákat.
Enyém is olyan cépszégesz lesz! :)

Végre egy eredményesen záródó nap. Igaz még nem záródott le de úgy néz ki hogy ha párom nem kavar közbe akkor talán-talán eredményesen fog zárulni mert csak holnap jön a fia. Engem hívtak fel és én mondtam hogy holnap délelőtt az apja dolgozik úgyhogy csak délre jöjjön ebédre. Persze párom hisztizett hogy nem bírok vele itthon lenni egy fél délelőttöt, de én meg mondtam, hogy legalább ennyi szabadságom lehessen ha már minden hétvégén miénk a felügyelet, aztán nem szólt semmit.

BRIDGET
Van kint tulipánom a kertben, tavaly dugdostuk el a gyerekkel. Csak elég árnyékos helyen van és még nem jött ki a virága, de azért nődögél, nődögél.
Holnap vetetek párommal virágföldet és elültetem a maradék hagymákat a virágládákba. Remélem olyan szép lesz majd mint a tiéd.

dita75
 
 


Pami
En imadok ultetgetni foleg ha ilyen szep viragok lesznek belole :D amugy en is panellban nottem fel 8) :oops: :wink: A nyuszit pedig renduletlenul varom majd jovohetvegen :!: 8) Elore is koszonom,hogy szoltal neki :lol: majd felteszem a maival egyutt 8) Majd ha tudok probalkozom zebrazat pipilni es megmutatni,hogy elhozta a nyuszi az ajit :wink: Apacska alakul...meg nem 100%-os :?

Dita
Hajra tuliphagymak 8) azok olyan szepek :D en is fogok minden evben ha ilyen szep lesz :D Akkor most van dokid mar meg szulesznod is :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 



KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Meg akartam nektek irni,hogy a barinom aki most szult volt fotozason babafotozason!!!! 8) Es olyan ski csomag fotokat csinaltak mint amiket en ide beszoktam rakni :lol: ha valakit erdekel itt megnezheti :arrow: www.katawagner.blogg.no nem tom mennyi volt csak azt hogy pesten es naon jo a csaj :wink

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


BRIDGET
Édi a baba, a mamája se kutya. Hallod a gipszlenyomat. Az nem semmi.
Baromi nagy hasa volt egyébként, de biztos azért mert ennyire vékony, ezért tűnik nagyobbnak.

Szülésznőm nincs csak dokim de nála nem lehet szülni mert azt itt a városban megszűntették, ő most csak a terhesgondozásomat tudja csinálni.

Gyerek kiharcolt magának még egy Nike cipőt, névnapja volt tegnap.
Aztán ünnepi ebédeltünk, ezt:

Kép
Kép

Virágot ültettünk, most meg elvannak motorozni mert már másfél órája látványosan szenvedett a kölök, az apja már nem bírta tovább nézni.
Én pihizek!

dita75
 
 


Dita
Milyen husi az :shock: de jol nez ki 8) Mit unnepeltetek :?: :roll:
Barinom nem olyan vekoy csak alacsony 8) hasa se volt oltari nagy csak tod igy foton maas :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


A tulipokat egész elirigyeltem tőletek. Ha lemegy a rumli a ház körül, akkor nekem is leszenek ilyenjeim, meg levenduláim, meg spireáim és rózsáim, minden, ami szép és virágzik! - legkorábban jövőre... :(

Pami,
nagyon boldog szülinapot!!!!

(nekem tegnap volt, mivel ugyanabban az évben születtünk, összesen egy nap közöttünk a korkülönbség :D )

Bridg,
a másik helyemre nem kell mindig bejárni, itthonról is tudom csinálni, amúgy helyileg egy épületben van a két helyem, csak másik ajtón kell bemenni. Csak a csütörtök gáz, mert akkor órát kell tartanom 4-től fél 6-ig, és az nem abban az épületben van, olyankor mindig rohanok. Ha bármikor máskor kell az a nyavajás fordítás, egy szót se szólok, de így elég kínos volt.
A nagyobb baj, hogy utána örültem a jóidőnek, meg hogy világos van, meg annak, hogy túl vagyok az órán (mert azért ez tanári oldalról is elég stressz, sztem többet készülök, mint a diákok. A tanár nem tévedhet és nem beszélhet hülyeségeket...) - és hazasétáltam. Laza 4 km. Másnap éreztem is a pocimnál rendesen, hogy ez azért így sok volt. Felhívtam a védőnőt, megemelte a magne B6 adagomat pár napra és pihenést írt elő, úgyhogy pénteken mikor hazaértem, irány az ágy. - No persze úgy túl voltam pörögve agyilag, hogy még olvasgattam ott is, de már 9 előtt beájultam és másnap 9-ig aludtam, úgy ki voltam merülve. Apa meg detto.

De aztán tegnap igazán szép napom volt. Először is közöltem apával, hogy a szülinapomon nem főzök, menjünk valahova. És akkor mentünk enni, nagyon jó volt és utána kicsit sétáltunk még a Tisza árterében, és úgy haza, nagyon kellemes napunk volt. Ja, és kb. 2 hónapja az első, amikor tényleg csak ketten voltunk, nem pedig valami egyéb családi program... Igaz, ma meg takarítani kell, mert akár hiszed, akár nem, pontosan 3 hete csak aludni jártunk itthon, és ez már gáz.

Dita,
hallod én számolom már, hogy mikor enyhül a pörgés, de júni közepétől nyugi lesz, akkor még megyek dolgozni, de már nem leszek annyi feladattal leterhelve, lightosabban tudok lenni. Júli végéig muszály dolgoznom, mivel a régi fizumat nem ismeri el az oep, és így nem jár rá semmi, kb. 40000 ft. táppénz járna, hát tudod, mire elég... Azért örülök, hogy sok dolgom van, mert én is voltam már életemben munkanélküli, és nagyon sz...r volt, soha többé nem szeretném.

Pusszancs mindannyiótoknak!

Kép
kisbuta
 
 


PAMI
KISBUTA

Kép


BRIDGET
Párom fiának volt névnapja! Azt ünnepeltük!

KISBUTA
Hát igen én pár ezressel azért több tp-t kapok, de természetesen nem elég semmire, sőt!

A kert gondolom nálatok is majd az utolsók közt lesz. Mi már 3 éve lakunk itt, és csak tavaly tudtam megcsinálni a zsebkendőnyi előkertet a hátsót pedig még idén sem, mert terhesen nem fogom a földet túrni, és pénzünket sem erre fogjuk most költeni. A garázst akarja még befejezni párom meg a kerítést de az anyagok nagy részét még tavaly megvettük hálistennek.

Ma megwoodoozom a hatoslottó szelvényeket aztán hátha le lesz a gond a pénzügyekről! :)

dita75
 
 


Dita
Nekem az 5-os lottot wodo-zd 8) :lol:

Kisbuta
Hat azert mostmar figyelj oda a setakkal mert nem megy mar minden olyan konnyen :roll: A seta apacskaval romantikusan gondolom milyen jo volt 8)

Pami,Kisbuta
Kép Kép

Most csak gyorsban jottem sorry :oops: apa nagy van 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt!!!!

Pami, Kisbuta!
Nagyon boldog szülinapot kívánok nektek!!!!
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Csajszik!

köszönöm Szépen a köszöntéseket+képeket!!!

Így utólag én is Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok Neked Kisbuta!!!

Kép
pamilla
 
 


Hát hogy milyen gyönyörű idő van!!!
Alig bírok betelni vele!

Ma kimerészkedtem az erkélyre napozni 1 kicsit de olyan jó volt! Úgy feltölt a napsütés!
Pláne hogy én napimádó vagyok reggeltől estig kinn tudok feküdni!
Bár azt hiszem idén nyárra kicsit lazítani kell a napozási szokásaimon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Bridget, Ditu!
végül nyertetek a lottón???

Kép
pamilla
 
 


Kisbuta!

Neked mocorog már a pocilakód?

Kép
pamilla
 
 


Zsu!

2 nap és már túl is leszel a kritikus első 12 héten!!!!
Éljen!!!!
Gratula!!!


Látod Ditám neked is ilyen hamar el fog menni az idő!!! hiszen már 7 hetes is elmúltál!!! Aztaaaaaa

Kép
pamilla
 
 


Szasztok!

Mi csak tapasztalatot nyertünk a lottóval. :cry:

PAMI
Ma pont 7 hetes vagyok!
Az a bajom hogy csak a hónap végére van időpontom a terhesgondozásra.
Akkor leszek 10+3. Remélem nem kések le semmiről.
A fontos uhu a 12. héten van igaz?
Előtte nincs semmi lényeges?

Múlt hét szerdán voltam a szívhangkukucson de már olyan távolinak tűnik, mintha hetekkel ezelőtt lett volna.

Ma sikerült végre kijavítanom az adóbevallásomat holnap fel is adom hogy végre megkaphassam már a lét.

Házidokinál is voltam, és leadtam melóhelyen a tp-papíromat. Már az is jó lenne ha érkezne lassan, mert utoljára február elején kaptam fizetést és azóta semmi.

Szombaton én is egész nap kint feküldtem egyrészesben a napon és virágot is ültettem. Nagyon tutkeráj az idő ahogy a zebra mondaná a madagaszkárból. :)

Használd ki a napocskát, a babának nem ártasz vele, tavaly volt egy riport a strandoló mamákról azt mondogatták leginkább hogy a napvédő krémet ne felejtsük el, és többször is be kell kenni vele a pocakot. Én mondjuk egyrészest vettem fel nehogy napszúrást kapjon Bogyó! :)

ZSU
Van már pocakod?
Nekem már simán átadnák a helyet a buszon.

PAMI
Tőled mikor kapunk már pocakfotót annyira kiváncsi vagyok már!

dita75
 
 


Ditám!

Nem fogsz lemaradni semmiről! :wink:
Nekem a szívkukucs után csak azért volt még 1 uh-om mert átmentem a saját dokimhoz és ott ő is megnézett!
Az uh mindig ilyen lesz! Ha rajtam múlna ott ülnék minden héten és kukucskálni befelé macisajthoz!

Igen elvileg a 12 héten lesz az első "genetikai"uh! De azért azt kérdezd meg a dokidtól hogy van e ott kombinált szűrés mert állítólag az sokkal jobb mint a sima uh-k meg az afp külön. A kismami újságokban olvastam ezeket!

Tök jó lenne ha sikerülne már az apeh-kel zöld ágra vergődnöd, azért a lóvé mindig jól jön!!!!

Nekem a tp-el az volt a szerencsém hogy a cégem kifizetőhely ezért minden hónapban kapom 10.-én úgy mint a fizumat! Ha az oep utalná lehet még semmit nem kaptam volna!

Akkora kupi van ezeknél (apeh. oep, illetékhivatal) nagyon durva!!!

Majd ha érdekel tudok storyzni nem is keveset amit mostanában műveltek velünk... :twisted:

Kép
pamilla
 
 


PAMI
Már miért ne érdekelne már mondtam hogy szégyenlem magam hogy folyton csak én picsogok és panaszkodok már kezdtem azt hinni csak én vagyok ilyen szerencsétlen.

Én február elején kaptam utoljára nem teljes havi fizetést és azóta semmi.
Táppénz még a holdon!

Az adóvisszatérítéssel nem leszek kint a vízből mert már anyu megelőlegezte hetekkel ezelőtt, úgyhogy cakkumpakk utalom neki vissza ahogy megjön.

Szerdán megint megyek anyuékhoz, mert tesómék az örökségünkbe laknak és valami banki ügyet kell intézni mivel én is tulaj vagyok alá kell írni a papírt már tököm ki van velük mikor nincs egy vasunk sem még utazgassak többezerért.
Már felvettek a házra több mint 10 millát de ki nem fizették volna azt a szaros kétmilliómat és le lenne a gond nem lennék már társtulajdonos a házon, mindenki boldog lenne, inkább elcseszték a pénzt és ők is sírnak. hogy nincs bepucolva a ház meg semmi és így nehezebben fog menni az eladás.
Pont ezért vették fel a dellát hogy a házat rendbetegyék erre végül semmit nem csináltak rajta.

Így kell kérdezni hogy kombinált szűrés? Mit takar ez pontosan? Miben különbözik a másik vizsgálattól?

dita75
 
 


Jó regglt mindenkinek!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Dita!
Pocak.... hát igen.... az van.... növekszik szépen :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Majd holnap reggel doki előtt csinálok képet és felteszem.
Boldog 7. hetet neked!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


ZSU
Nagyon várom a te pocakfotódat is.
Drukk a holnapi uhuhoz és gratulálok a 12. héthez! Holnap lezárul az első trimeszter! :)

dita75
 
 


Dita!
Hát bizony.... rohannak a hetek egyre inkább :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán rólad is kérek ám majd pocakfotót :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


ZSU
Meg fogsz lepődni! :roll:

dita75
 
 


Ditu!
NEm hiszem én, hogy meglepődnék :wink: :lol:
Hogy vagy ma????

Kismamik?
Mi újság veletek????

Mi ma reggel voltunk genetikán... Nyaki redő és gerinc rendben, szivecske a helyén dobog, hallottuk is a szívverését, kaptunk 3 percnyi videofilmanyagot és egy képet is. Minden rendben van a picivel. 58 mm-es már a drágám.NAgyon ugra-bugrált és integetett nekünk.... szóval teljesen el vagyok olvadva tőle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És a sztárfotónk:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


haliho
anyutól jelentkezem!

ZSU
Jajj de nagy Már Ebihal. Nagyon cuki, azonban reggelre igértél valami mást is! :) elfelejtetted?

Örülök, hogy minden oké veletek!!!!

Ma kb. 2 zsák bébiruhát szortíroztunk anyuval és tesómmal a padlásról. Jó sok van közte ami divatjamúlt, de otthonra jó lesz, de azért van közte édes néhány garnitúra. Meg majd egyet-kettőt azért veszek vadiújat ha megyünk dokihoz.

dita75
 
 


Ditu!
Hát be kell valljam, hogy tegnap teljesen elfelejtettem a képet :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ha ma felöltöztem, akkor csinálok egy képet magamról és majd délután vagy holnap fel is teszem.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!


Zsu!

Gratula a már nem is olyan pici ebihalacskátokhoz! Milyen szép formás! De jó!!!!
Hol csinálták az uh-ot? Magán alapon?


Dita!

Milyen jó is az ilyen program! Gondolom az ember ilyenkor kigyönyörködi magát, a töpszli manó cuccokkal!
Sikerült mindent elintézned idefenn?
Mikor is fogsz uh-ra menni 3 hét?
Rosszullét?

Igen úgy kell kérdezni hogy kombinált szűrés. Abban különbözik hogy minden vv-hez egyből csinálnak uh is és asszem 99%-ban ki tudják zárni a különböző genetikai betegségeket!
De ha meg tudod venni az e havi kismami újságot abban, most pont van erről 1 cikk ahol tök jól leírják! Asszem annyi hogy talán fizetni kell érte!
Na mikor én csináltattam akkor erről nem is tudtam! szóval nálam már késő bánat!!!

Kép
pamilla
 
 


Bridget!

Te is eltűntél mint én :lol: :lol: :lol: :lol:
Mizu véled?
Hogy vagy?

Történt vmi doki, pé fagyasztás ügyben???
Megnéztem a képeket a barinődről! Tök jók, és sztem tök szép kismami volt! :wink: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Zsu, Pami
Most már ne húzzatok a pocakfotóval tegyétek fel lécci-lécci annyira de annyira kivi vagyok! Engem félidősnek néznek, a család is lehidalt amikor meglátott.
Elmentünk anyuval a szomszéd tesójához babacuccokat néztünk ott is a csaj a Koncz betege volt a BMC-ben 8 inszem és 5 lombik volt mire végre sikerült a kisfiú. Ráadásul koraszülött lett, fél kilóval született, most két éves de egynek sem néz ki. Nincs 8 kiló. De nagyon édes, és imádják, mindene megvan és már egész édesen beszél. Gyönyörű holmijai vannak, de nem hiszem hogy bármit is hoznék tőlük, milliomosok és ha féláron adná a cuccokat akkor sem tudnám kifizetni. A babakocsi 170 ezer volt állítólag, mondjuk én két fillért nem adnék érte, nekem nem tetszett egyáltalán.

Pami
Csak egy banki papírt kellett elintézni tesóméknak. Aztán anyuéknál voltam, ma 6ra értem haza. Holnap meg megyek egy próbamunkára. Ezért lassan le is pihenek, még hajat kell szárítanom. Na meg el is fáradtam az úton. Amúgy semmi bajom, csak néha megy a hasam.

Április 30-án megyek dokihoz, annyira sok még. Egy hete láttam utoljára de olyan mintha már egy hónap lett volna.

:roll:

dita75
 
 


Jó reggelt kedveskéim!!!

Akkor a kért pocakfotó:
Összehasonlításként 10 hetes:
Kép

12 hetes pocikép:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


JA és létezik kombinált teszt. Mi a jövő héten megyünk az Istenhegyire. Ott 28 ezer lesz. De talán a Péterfyben ingyen is megcsinálják. De ezt csak úgy hallottam valahol.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?