A tulipokat egész elirigyeltem tőletek. Ha lemegy a rumli a ház körül, akkor nekem is leszenek ilyenjeim, meg levenduláim, meg spireáim és rózsáim, minden, ami szép és virágzik! - legkorábban jövőre...
Pami,
nagyon boldog szülinapot!!!!
(nekem tegnap volt, mivel ugyanabban az évben születtünk, összesen egy nap közöttünk a korkülönbség
)
Bridg,
a másik helyemre nem kell mindig bejárni, itthonról is tudom csinálni, amúgy helyileg egy épületben van a két helyem, csak másik ajtón kell bemenni. Csak a csütörtök gáz, mert akkor órát kell tartanom 4-től fél 6-ig, és az nem abban az épületben van, olyankor mindig rohanok. Ha bármikor máskor kell az a nyavajás fordítás, egy szót se szólok, de így elég kínos volt.
A nagyobb baj, hogy utána örültem a jóidőnek, meg hogy világos van, meg annak, hogy túl vagyok az órán (mert azért ez tanári oldalról is elég stressz, sztem többet készülök, mint a diákok. A tanár nem tévedhet és nem beszélhet hülyeségeket...) - és hazasétáltam. Laza 4 km. Másnap éreztem is a pocimnál rendesen, hogy ez azért így sok volt. Felhívtam a védőnőt, megemelte a magne B6 adagomat pár napra és pihenést írt elő, úgyhogy pénteken mikor hazaértem, irány az ágy. - No persze úgy túl voltam pörögve agyilag, hogy még olvasgattam ott is, de már 9 előtt beájultam és másnap 9-ig aludtam, úgy ki voltam merülve. Apa meg detto.
De aztán tegnap igazán szép napom volt. Először is közöltem apával, hogy a szülinapomon nem főzök, menjünk valahova. És akkor mentünk enni, nagyon jó volt és utána kicsit sétáltunk még a Tisza árterében, és úgy haza, nagyon kellemes napunk volt. Ja, és kb. 2 hónapja az első, amikor tényleg csak ketten voltunk, nem pedig valami egyéb családi program... Igaz, ma meg takarítani kell, mert akár hiszed, akár nem, pontosan 3 hete csak aludni jártunk itthon, és ez már gáz.
Dita,
hallod én számolom már, hogy mikor enyhül a pörgés, de júni közepétől nyugi lesz, akkor még megyek dolgozni, de már nem leszek annyi feladattal leterhelve, lightosabban tudok lenni. Júli végéig muszály dolgoznom, mivel a régi fizumat nem ismeri el az oep, és így nem jár rá semmi, kb. 40000 ft. táppénz járna, hát tudod, mire elég... Azért örülök, hogy sok dolgom van, mert én is voltam már életemben munkanélküli, és nagyon sz...r volt, soha többé nem szeretném.
Pusszancs mindannyiótoknak!