Új privát üzeneted érkezett!

Zsfi ma rövidujjúban és hosszúgatyában volt kinn egész nap, nagyon meleg volt.

Veronika: biztos élvezni fogja, én Zsófit mindig vittem kenguruban, ha kirándulni mentünk, és nagyon élvezte :)
Vendég

Sziasztok!

Szalamandra
Mi ismerjük és szeretjük is a Zila kávéházat. :)

Ma délután Németországban megszületett Kristóf unokahúga Maya Cecília, 10 órás vajúdás után, 3210 gramm és 51 centi, és máris cici függő. :)

Mi is kint voltunk egész nap, délután bográcsoztunk barátokkal, mi is rövid ujjúba és rövid gatyóba voltunk, dobok is egy képet róla.

Holnap állatkertbe megyünk.

Kép

Most már a kosz miatt kellett fürdenünk, nem úgy mint eddig. Olyan koszos volt kristóf, mint egy kis ördög.

Kép :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Susy, nagyon helyes Kristóf! :D

Mi is hosszú nadrágban és hosszú ujjú rugdalózóban voltunk kint. :D A napon 26 fok volt árnyékban meg 23 fok. :D

anitapo20

susy, végre valaki, aki az ismerőseim közül így öltözteti a gyerekét!

Mi tegnap is találkoztunk, kabátos, meleg sapkás kislánnyal :shock:

Zsófin sapka sem volt, nyáron nyilván a nap miatt lesz rajta valami, na de nem füles, megkötős, na meg kabát...
Vendég

Jó reggelt lányok!

Anita
Köszi :)

Panndi
A kislány, aki van a képen, ő is hosszú ujjúba és harisnyába jött hozzánk, aztán mikor anyukája meglátta, hogy Kristóf milyen lazán van öltözve, le vette róla, és még így is melegük volt. :)
Pénteken mikor voltunk a postán mi is láttunk egy babát aki úgy fel volt öltöztetve, mint ahogy írod, és az árnyékban várakoztak a posta előtt, gondolom az anyukát várták. :?

Nagyon szép vasárnapot kívánok mindenkinek! :)

Kép
Kép
susytunder

Tegnap a mi szomszédunk is kabátba, hosszú nadrágba meg sapiba öltöztette fel a két éves kislányát. Aztán meglátta mi milyen lazán öltözködünk és először a sapi, majd később a kabát került le róla, de szegény így is pulóverbe meg hosszúnadrágban volt a melegbe. :shock: Nagyon sajnáltam szegényt.
Meg a szomszédunknak (ugyan annak) megszületett mos a kislánya és tegnap előtt jöttek ki a kórházból és tegnap már a déli napsütésbe kirakta a kicsit a napra! :shock: Kb 4 napos lehet a baba.

Azért az nem semmi szerintem.

Én is szép vasárnapot kívánok mindenkinek!!! :lol:

anitapo20

Sziasztok!

Susy,
Nagyon örülök, hogy találkoztunk, és ne haragudj, hogy nem ismertelek meg rögtön :oops: Kristóf még szebb élőben, mint a képeken! Nagyon fáj a lábam :lol: :lol:

Zila: Mi mellette lakunk, a szomszédunk, nem szeretem, sok negatív tapasztalatom volt velük.
Vendég

Susy,
mi meg szombaton voltunk az állatkertben :) Iszonyat tömeg volt... remélem ti jobban jártatok a vasárnappal...

Panndi,
végül a mai kirándulásból az lett, hogy Pálmi betemette az arcát a kenguruba és végigaludta :)))

Kép

Kép
sz.veronika

Anna - pussz nektek is :)

Betty - a foga jön Ambinak, már nincs láza, pénteken sem volt már hőemelkedése sem, de azért vittünk vizeletet a laborba, az is negatív. Tök jó volt, villamosoztunk (most először), meg sokat mentünk, összesen 3,5 órát volt rajtam mei-tai-ban, bejártuk a fél várost :) Ezt a részét. Jól elvolt, kicsit sírdogált a vége felé, bemenetem a közösségi házba, szopiztunk kicsit, aztán elaludt rajtunk, így még elmentünk a fényképekért is :)
Viszont így, hogy a foga jön, nem alszunk, tegnapelőtt kétóránként, most óránként keltünk, ,és megint nem eszik semmit :( De azért kitartóan próbálkozom.
Jöttök tornára? Hozom nektek a könyvet

Gabi - örülök,, hogy érdemes volt eljönnöd a boltba. Még holnap lesz nyitva, azért benézek, hátha találok még valamit.

Ildi- voltatok végül ti is a boltban? Lehet részesedést kéne kérnem, mert már egy csomó embernek mondtam, aki végül vásárolt is. Holnap is a barátnőmmel megyek :)

Becsengő - megkönnyeztem a történetet. még egyszer gratula

Susy- Kristóf még mindig cukipofa :)

Nikuc - Petinek nagyon édes a mosolya

dytke

Susy - gratulálok Kristóf unokatesójához!!!

dytke

Sziasztok!

Panda
Én is örülök, hogy találkoztunk, semmi gond, hogy nem ismertél meg rögtön, szerintem rólam nem is nagyon láttál képet. Dóri is nagyon aranyos és szép kislány. És milyen kicsi a világ, hogy összefutottunk.
Ti jó hamar haza értetek ám, mi 4- re értünk haza, nekem mindenem fáj. :)
Mi a negatív tapasztalatod a Zilával? Elárulod?

Az állatkertben én is láttam ma is olyan gyereket, aki vastag sapi, hosszú ujjú felül, alul, de a vastagabb fajta. ha nem most akkor mikor öltöztetik le a gyereket. :roll:

Dytke
Köszi. :)
Közben megtudtam, hogy azért volt 10 óra a vajúdás, mert ott semmilyen fájás erősítőt nem adnak, sem fájdalom csillapítót, mindent a természetre bíznak.

Kép
Kép
susytunder

dytke: Sajnálom ezt a fogzást. Nem irígyellek miatta. :shock:

Nagyon édes Kristóf ebben a szerkóban! :lol:

Én is néztem olyan babákat, akik nyakig be voltak öltöztetve. Mondjuk én télen sem öltöztettem túl Petit, de most rajta is épp csak egy hosszú ujjú póló volt a bodyn, meg egy kis naci. Még sapit se adtam rá, de ma vettünk neki ilyen vagány kalapot. :)

Én hallottam olyat elismert orvostól, hogy nem kell úgy óvatoskodni az újszülöttekkel, nyugodtan egy hetes babát is ki lehet vinni télen is levegőzni. :D Szóval ilyen jó időben én is simán kivittem volna a négynaposomat. 8)

Ma voltunk Brendonban ülést nézni, és most nagy dilemmában vagyunk. Mi a vélemény a Concord Ultimax ülésről? Nekünk az tetszett a legjobban. A Römmer nekem nem tetszik annyira. Ebbe a Concordba belepróbáltuk Petit, és elég kényelmesen ült benne szerintem.

Peti olyan édes volt. Találkozott egy kb egyéves kislánnyal meg az anyukájával. Egyből bedobott mindenféle mosolyokat mindkettőjükre. Tegnap a Campiban voltunk, ott is csupa mosoly volt egész végig. Vele nagyon jól lehet vásárolgatni. Imádja, lehet nézelődni, csupa érdekesség, és sok ember... :) Kapott egy aranyos kis dobot, úgy örül neki. Hazáig dobolt a kocsiban, és közben fülig ért a szája, de azt mondta a férjem, most már nem veszünk több játékot. Nagyon igaza van. :lol: De Peti nagyon hálás, annyira örül minden játéknak, és olyan szépen el tud játszani mindennel. Egy ismerősünk mondta, hogy Petivel egyidős babája hamar megun mindent. Vele ilyen probléma nincs. A zenélős csigájával 3 hónapja játszik, és még mindig boldog, ha nyomkodhatja. :)

Kép

Kép
nikuc

Hoztam képet is a kisdobosról (a Tigrises cipő van rajta), és még egy bónusz Susynak. Nemrég kaptunk egy nagyon aranyos Micimackós forgós játékot!
Kép Kép

Kép

Kép
nikuc

Dytke, mi végül nem voltunk kendőt venni, itthon elintézzük majd :lol:

Becsengő, köszi hogy elolvashattuk a történetet, nagyon megható :lol:

Én túlöltöztetős vagyok :oops: , de Lillu is rövid ujjú, hosszú nadrág, sapi nélkül nyomja, de én is látok kabátos gyereket is :wink:

D-vitamin egy éves korig minden nap, 3 éves korig szeptember-május időszakban kell.

Nagyon helyes Peti a képeken, ezt majdnem elfelejtettem :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Becsengo!

Köszönöm,hogy leírtad! Rögtön kedvem támadt szülni,de azért még várok... :lol: Mondjuk mához 4 évre jó lenne!

Panndi!

Hogy elszaladt az idő! Te már ctg-re jársz?

Nikuc!

Édes szép a Peti fiú!
Ez a Fisher Price-os dob,ugye? Ezt néztem ki Kamillának gyereknapra! Mennyire hangos? Szeretitek?

Ígértem képeket a keresztelőről,teszem fel Őket!

Kép A legfontosabb pillanat...

Kép Áldás

Kép Keresztanyu ölében lenni jó!

Kép Gabus megkóstolja Kamillát

Kép Hófehérben
borossné becz márta

sziasztok!

tegnap délelőtt még nekem is sikerült túlöltöztetni Rózát, ma már jobban ment a dolog :) Azért nem annyira könnyű eltalálni szerintem, árnyékban, szeles helyen pl sokkal hűvösebb van, míg ha a napon megyünk, ugyanabban a ruciban megsül :? Persze ahogy stabilabbá válik a jó idő, ez is könnyebb lesz.

Rövidujjút én még nem mertem Rózára adni, az erős nap miatt. Fogalmam sincs, mennyi ideig lehet napon, amiket erről olvasok, az nagyon szigorúnak tűnik nekem.

Zilából kettő is van, pandácska, a XVIII. kerületivel volt gond? Régebben kevésbé ízlett a kaja és inkább a sütik miatt jártunk, de most isteni volt! Meg tetszik maga az épület, a régimódi pincérstílus, a tisztaság a mellékhelyiségben, a könnyen használható pelenkázó. Nem "rábeszélésből" írtam, csak elmondtam engem mi fogott meg :)

Kép
Kép
szalamandra

Márti, jó látni a kis hófehérkét! :)

Kép
Kép
szalamandra

Igen, a 18. kerületes, amúgy, ha valaki erre jár, csöngessen be :wink: Többször vettünk nem friss sütiket, savanyút is, amikor ott vacsiztunk, nem estem hasra se az étel ízétől, se a mennyiségétől, pedig ez egy drága hely :? Van bunkó kiszolgáló is, aki azt hiszi, még ö tesz neked szívességet, hogy szóba áll veled. Mivel a szomszédunk, így rengetegszer voltunk már ott, annyi mellettük szól, hogy Dóri szülinapi tortája nagyon finom volt, és szép is :lol: Ja, a teájuk is nagyon finom, és gusztusosan tálalják :wink: A illemhelység tényleg gyönyörű, csak nekem ez kevés, ha megakarom tömni a hasamat :lol:

Szalamandra,
Nyugodtan felvehet már rövidet, azért ez a nap még nem az a nyári nap. Ha nagyon aggódsz, naptejjel bekenheted, ebből rengeteg fajta van, érdemes a neten utánanézni.
Vendég

Márti - nagyon édes a kis Hófehérke :)

Nikuc - Ambi nem azért nem játszik a játékokkal, mert megunja, hanem nem érdekli. Egy kanállal eljátszik egész nap (hónapok óta), de a játéka csak addig érdeklik, amíg megnézegetei, megkóstolgatja őket. Azátn jöhetnek az üres dobozok, kanalak, edényerk, műanyag flakonba tett babok. Ezekkel hónapok óta játszik.

Szalamandra - én sem adok még rövidujjút Ambira, pont amiért írod. Én is hosszúujjúban vagyok még kint, és nincs melegem, főleg árnyékban. Kis nyári sityakot azért adok rá, mert a férjem mondta, hogy már érzi a fején, hogy éget a nap. És meg is kapta Ambi pofiját, meg a kezét. És harisnyát is adok a nadrág alá, mert a zoknit mindig leveszi, és a nadrág amúgyis felcsúszik a combjáig.
Amúgy én sem vagyok túlöltöztetős, télen sem adtam rá húdevastag cuccokat, meg nemtudomhány kabátot.

Ilyen az új sapink:
Kép

dytke

Tünde - nekem lennének témáim: fogzás (éjjeli nem alvás, napközbeni nyűgösség hónapokig), hasfájás (ordítás egész nap 3 hónapig). megint 4. napja nyűglődünk napközben, így most újra feltörtek bennem a rossz anya vagyok, miért vagyok önző stb. érzések, ki tudnám írni magamból :)

dytke

Sziasztok!

Ambi is és Peti is nagyon helyesek! :)

Lányok akkor most biztosan megdöbbentek, de mi azóta mióta jó idő van nem fűtünk. Még este is 19- 20 fok van a szobába, Kristóf nem igényel melegebbet, így levettük a fűtést.

Panda
Mi csak alkalom adtán megyünk, és lehet szerencsénk volt, kifogtuk a jobbikat, de ha ti gyakran mentek/mentetek nagyobb esélyetek van/volt a bunkóbbhoz is.
Mi is ott rendeltük Kristóf tortáját, fini volt nagyon. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy - mi sem fűtünk már, és mi is 20 fokban voltunk itthon egész nap télen is. de más szerintem, hogy itt egyenletes a hőmérséklet a lakásban ,míg kint fújdogál a szél, árnyékban hűvösebb van, mint a napon, és így a legkönnyebb megfázni

dytke

Mi sem fűtünk :wink:
Vendég

Panndi - neked van belső fűtésed :) Hogy bírod ezt a meleget? Hihetetlen, hogy Fruzsi nemsokára megérkezik. Emlékszem, mikor vonalzót csináltál, és mondtad, hogy még lehet, hogy korai :)

dytke

sziasztok!

Mi is örülünk ám a jóidőnek... Csak úgy néz ki, rajtam kijött valami napallergia, tiszta pötty lett estére a karom, reggelre mondjuk elmúlt, de most bekentem naptejjel, mert a sétálási útvonalunkon pont süt a napocska.
Esztert sem könnyű öltöztetni. A babakocsiban tegnap pl body, hosszú újjú rugi volt rajta, aztán hol betakartam, hol kitakartam. Nagyok már rövidújjúban szaladgáltak...

Pár kórházi élmény:

A szülésznők nagyon rendesek, jófejek, az újszülött osztályon is. A csecsemősök közöt van nagyon segítőkész és kevésbé kedves is. Mondjuk nekem nem kellett segíteniük, de volt néhán érdekes eset a szobatársakkal. Egyikőjüknek, aki este szült, hajnalban hozták ki a gyerkőcöt, de az anyuka, szinte fel sem ébredt, a kezébe nyomta és kifordult a szobából a nővérke. Semmi "segítek cicire rakni" meg ilyesmi. Aztán a picurt én dajkáltam addig, még anyuka elment pisilni, elrendezte az ágyat, hogy tudjon kényelmesen szopitatni. Viszont egy másik nővérke, annak ellenére, hogy teltház volt, szépen megmutogfatta a köldökápolást, a pelenkázást.

A cukros vizet nekem is a kezembe nyomták rögtön reggel, mikor a szülés után mentem Eszterért. Azért ez egy első gyerekes anyukát igen elbizonytalanít. Én a szülés hajnalát gondoltam első éjszakának... 16-án este fürdés után kérdezték kérem-e a babát.Már hogyne kértem volna, amikor egész eddig velem volt. Kb 10-kor szopizott Eszter, utána elaludtunk,mind a ketten. Éjfélkor felébredtem, és képzeljétek a gyerekágy üres volt, úgy megijedtem, hogy most mi van. Gyakorlatilag a csecsemős szó nélkül bevitte az újszülött osztályra a kislányom. Kimentem és szóltam, ha felébred Eszter, hozzák be a szobámba...Fél óra múlva ott volt a kislány mellettem, és innentől kezdve, csak gyerekorvosi vizsgálatra, és fürdeni vitték el. Ja és reggel rámcsodálkoztak, hogy anyuka, hogy tudott így pihenni, hogy a baba egész éjjel kint volt? Hát én csak így tudtam pihenni... :lol:

És képzeljétek, most a babák kaptak pelust és popsitörlőt is! Sajátot nem is kellett használni!
Azt sajnálom, hogy a szoptatásra és annak segítésére nem fordítanak annyi gondot mint régen. Kilenc éve tényleg itt tanítottak meg szoptatni :cry:

Kép
becsengo

Sziasztok,

Nikuc,
azt hiszem Anita úgy írta, hogy pár naposan kitették a déli napra. Nem az volt a baj, hogy kivitték, hanem hogy a déli napra kitették ha jól értettem.

Pálmikámat tegnap a kirándulásra bekentem naptejjel, de belekente a szemébe és sokat könnyezett emiatt a jobb szemére :(
Nem tudom ezt hogy lehet megakadályozni? Mert már rég beszívta a bőre, csak a keze ugye folyton a szájában és a nyálas kezével ha dörgöli a szeme környékét akkor gondolom kioldódik a bőrből a naptej és úgy tudja belekenni... pedig direkt a szeme körül kihagytam a kencét :(

Kristóf, Peti, Kamilla és Ambi is nagyon cukikák! :D

Én a cirkót beállítottam 18 fokra, de napok óta nem kapcsol be, mert nem megy le azalá a hőmérséklet, sőt... 22-23 fok van...

Pálmi tegnap rövidujjú bodyban volt + egy könnyű kis nadrág, de én is féltettem a karját, hogy megkapja a nap, persze közvetlen napon sosem volt, csak ahogy sétáltunk az erdőben a fák árnyékoltak ugyan, de nem teljesen. De nem lett semmi baj.

Viszont szereznem kell lábfejes gatyókat, mert a zoknit lerúgja :)

Kép

Kép
sz.veronika

Márti!
Milyen nagy lány Kamila! Jól viselte a Keresztelőt?
Én nyárra tervezem, hogy tudjunk a kertben ünnepelni, mert mi is kb annyian leszünk, mint te is írtad a múltkor.

Panndi, még nem gratuláltam az államvizsgához! Hát gratulálok. És sokat gondolok Rád, már nemsokára e jössz!

Hogy tudom lecserélni a vonalzómat? Felrakni is a ti útmutatásotok alapján sikerült! Segítsetek! :oops:

Kép
becsengo

Becsengő,
én víz párti vagyok, a következő babám is fog kapni a kórházban.
Tudom, hogy itt mindenki ellene van, de nekem az volt a tapasztalatom, hogy amelyik baba nem kapott folyadékot, annak sűrű volt a vére és nehezen vettek tőle vért, sokszor megszúrkálták és vissza is adták aztán az anyukáknak, hogy adjanak neki inni, mert nem lehet tőlük vért venni.
Persze akinek megy a szopi azonnal, annak nem kell, de ha nincs szopi, akkor kell a folyadékpótlás a bébinek.

Kép

Kép
sz.veronika

Becsengo - engem is ott tanítottak meg szoptatni azzal, hogy sz...tak a fejemre (PIC), én meg csakazértis megtanultam egyedül (Ambival), a szívemre és az ösztöneimre hallgatva :) Szerencsére azóta is megy :)
Csinálj egy új vonalzót és a profilodban töröld ki ennek a linkjét és másold be az újat.

dytke

Sziasztok!

Nikuc - Peti de cuki pofa!

Dytke - Megyünk tornázni!!! Kapunk megint könyvet? De jó! :lol: Nem is gondoltam, hogy ennyire működik ez a játék! Szegény Ti! Ez a fogzás jól meggyötri Ambi babyt! Mennyire vagány ebben a szerkóban!

Becsengő - Ha megcsinálod a vonalzódat valamelyik oldalon, kapsz egy hosszú kódot. Azt ctrl C, ctrl V -vel másold be a profilodba az aláíráshoz. Csecsemősök-hmmm asszem minden csak talpraeettség kérdése. Én is sokat tanultam és tudom már, hogy mit fogok másképp csinálni, ha jön a kistesó. :wink:

Márti - Kamilla gyönyörű szép!

Susy - Kristóf édi nagyon!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

zsprx-ről és Mankáról tudtok valamit? olyan régen jártak erre. Iriccékről is jó lenne hallani hogy van Milos.

dytke

Betty - mi még egy könyvet se kaptunk. Kíváncsi vagyok kapunk-e. Én olyanoknak küldtem el, akikről tudtam, hogy küldenek nektek :)

dytke

Sziasztok!
Ismét nincs semmi esélyem visszaolvasni :)
Remélem közben Dius megoldódott a problémád, nekem a forróvizes borogatás vált be. És a masszírozás,de azzal vigyázz, nyomkodni nem szabad.

Nem azért mennék ki, hogy neki bizonyítsak, vagy másnak, vagy akár magamnak.Csak azzal a pénzzel biztos jövőt lehetne neki biztosítani, és itt a biztos jövő alatt nem azt értem, hogy lesz mit ennie és ilyen alap dolgok. De hát nem megyek, aj csak pár év múlva :)

Teszveszeltem múlthéten egy chicco-s etetőszéket, de apa jól letolt :( Ő újat vett volna, de mivel nem volt semmi baja....ezért meggyőztem, hogy lesz az nekünk - én vagyok a család nagy sporolósa :) - De megbántam. Nem volt eltörve meg semmi ilyesmi, de lányok.....tiszta mocsok volt. Nekem nem lett volna pofám így eladni. 2 óráig sikáltam.

Remélem tudtok segíteni ! Márkkal mindig cirkusz az elalvás...ő nem szeret az ágyban aludni, csak a babakocsiba...kicsit ringatni kell és úgy egész éjjel durmol. De mikor elálmosodik és beleteszi az ember...fúúúúúúúúúúú...úgy tud ordítani és ez minden este így megy. Másnál is van ilyen cirkusz ? Aztán...egyszerűen félek attól mikor apa elmegy itthonról...olyankor zendít rá igazán, mintha csak nekem tartogatná....

Szép napot lányok!!!

Kép

NIKI
nini.n

Lányok, mi se fűtünk :wink:

Márti, Kamilla nagyon helyes a képeken!

Nini, szerintem ilyen cirkuszok mindenhol jönnek-mennek! én szépen elaltatnám kocsiban, aztán átcsempészném az ágyba :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Márti: Igen, ez a FP dob. Petinek eddig nagyon tetszik! Ha így használod, dobütemeket játszik, ha hengerré hajtod össze, akkor ahogy löködi, zenél.

Veronika: a déli nap azért lehet, hogy kicsit gázos. Bár mi vettünk Uv mérőt, azzal le lehet csekkolni a sugárzást, így ha délben sem erős, akkor mehet, ha meg már 9-kor magas, akkor sem kéne kint hagyni.
A cukros víz nekem is bejött- volna - ha nem ömlő cumiból kaptuk volna. Szó szerint folyott már a tejem, de Peti nem volt hajlandó szopni, mert rákapott az üvegre.

A dícséreteket átadom Petinek.

Iriccet már múltkor én is kérdeztem, hogy tudtok-e róluk valamit. Aggódom! És tényleg Mzs is nagyon rég járt már erre!

Ambinak nagyon vagány az új sapija! :lol:
Kamilla meg gyönyörű ebben a fehér ruhácskában. Gondolom Márti, hogy élvezed a három fiú után. :) Én is úgy szeretnék egy kislányt majd. Annyira édesek!

Kép

Kép
nikuc

Köszi,Lányok a dicsiket,én sem akarok ám adós maradni: Kristóf egy kisherceg és kobold kacsintgat a szeméből, Ambi meg nagyon huncutnak tűnik,de közben olyan melegség árad a tekintetéből! És nagyon vagány,kispasis!

Nikuc!

Tuti megveszem akkor! Nagyon bejönnek Kamillának a zenélős játékok!

Becsengo!

Hú,nagyon jól viselte,sőt,élvezte is a felhajtást maga körül,imádta a nyüzsgést,meg,hogy kézről kézre adjuk. Cseppet sem fáradt el a nap végére,inkább csak túlpörgött,sok inger érte. A templomban főleg nagyon jó kislány volt. Míg a lelkészünk öntötte a fejére a vizet,végig mosolygott rá! És az áldás alatt is! Ilyet még nem láttam!
Hát,nem tudom,én mit csináltam volna,ha egyszerűen szó nélkül elviszik tőlem a babámat,míg alszom! Inkább keltsenek fel,de tudjam már,mi van a kicsimmel!

Veronika!

Te is rakj fel képet Pálmiról! úgy szeretem azt az óriási szemecskéjét!

Beneildi!

Kicsit lemaradtam...Zöld utat kaptatok a babához?

Susy!

Ciszta-ügyben mi újság?

Márti
borossné becz márta

Köszönjük szépen a dicséretet mindenkinek. :)

Márti
Délelőtt Kamillát kifelejtetem a dicséretből, pedig olyan tündér a kis ruhában. :)
Ciszta ügyben holnap leszek okosabb, fél 3- ra megyek a dokihoz.

Kép
Kép
susytunder

Márti, igen következő hónaptól mehet újra a tesó projekt :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Lányok, tuti biztosan jó kuglóf receptje nincs valakinek?

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Egy másik topicban ajánlottak Titeket. Május végére várom a kisfiamat és a MÁV-ban fogok szülni (elméletileg)
A múlt havi Kismamában volt egy cikk a kórházról - elég pozitív, viszont az e haviban jó pár kismama felháborodva írt, hogy nem igaz, amit a főorvos nyilatkozott. (pl. elviszik a babát, az alternatív lehetőségek csak dísznek vannak, stb.)
Gondolom volt már itt téma, de a 224 oldalt elég hosszadalmas lenne végigolvasni.. :?
Tud valaki nekem segíteni? Jó a kórház vagy sem? Az lesz az első szülésem, és nem szeretném ha azért lenne kellemetlen élmény, mert a kórház nem úgy működik, ahogyan az elején az orvosom "reklámozta".
Előre is köszönöm!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi
Üdv köztünk, gratulálok a kisfiadhoz! :)
Az, hogy jó e a kórház az relatív. Köztünk is van olyan akinek negatív a tapasztalata, de a többségnek pozitív. Alternatívnak gondolom a szülőszobát érted, ebben meg tudlak erősíteni. Nagyon szépek a szülőszobák, először szülőknek általában a kádas szobát ajánlják, és a labdát is használhatod. A szülésznők gátvédelem pártiak, homeopátiás szereket is ajánlanak. A gyermekágyról is megoszlanak a vélemények, de ha te tudod mit akarsz akkor nem lesz gond. Leterheltek a csecsemősök, de segítőkészek, csak kérdezned kell. Gyerek dokik is aranyosak, kedvesek, én igazából rosszat nem tudok mondani neked, minden úgy volt, ahogy a doki, szülésznő, és itt a lányok mondták. Szerintem jól választottál, minden szülészetről hallani jót is rosszat is.

Lányok mióta jó idő van, Kristóf alig akar enni. Be jönni nem akar, így az udvaron kergetem az ebéddel. Másnál is így van? :roll:

Kép
Kép
susytunder

Pálmi is mostanában keveset eszik. Még a nála szokásos kevésnél is kevesebbet...

Kép

Kép
sz.veronika

Márti,
akkor itt van a nagyszeműm :)
Kép

és a legújabb kedvenc játékával :)
Kép

Kép

Kép
sz.veronika

Ja, egyébként akartam mondani, hogy Ambi milyen szépen ül már! Már úgy várom, hogy Pálmi is üljön!

Kép

Kép
sz.veronika

Ildi - nekem van receptem. küldöm priviben

Vera - Pálminak tényleg nem fog kelleni szempillaspirál :)

Mi is köszönjük a dícséretet.

NOémi - szerintem is jó választás a MÁV. Igaz nekem a PIC csecsemősökkel meggyűlt a bajom, de összességében pozitív a véleményem. Gratrula a kisfiúhoz.

Susy - Ambi egyáltalán nem eszik most :( tejcsit is alig-alig.

dytke

Na mégegy, mert megjavult a fényképezőnk és le tudtam szedni a vasárnapi képeket :)

Így hűsöltem a hintaágyban :lol: Csak itt hunyorgok, mert erős a fény :) A fülemet meg mindig magam alá gyűröm :lol:

Kép

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Noémi, üdv köztünk! A kórházról ugyan az a véleményem mint a többieknek. Szerintem is jó választás a Máv kh. Szépek az új szülőszobák és kedvesek a szülésznők is.

Nagyon szépek a babák!!!! :D

Mi sem fűtünk már! Én is megfigyeltem, hogy kevesebbet eszik, de nem hisztis és nem sír. Biztos nem kívánhat többet, de ezt már én is meg akartam kérdezni, hogy lehet e, hogy most kevesebbet eszik mióta itt a jó idő. Örülök annak, hogy nem csak nálunk van ez, akkor nem lehet nagy probléma :wink:

anitapo20

Veronika
Csodaszép szemei vannak Pálminak, Kristófnak is nagyon tetszett. :)

Akkor nem vagyunk egyedül a nem evéssel. Eddig nagyon jó étvágya volt Kristófnak, de vagy 1 hete, szinte semmit nem eszik. Pár kanál és kész. Úgy eszik, ha ő közben nem az etető székben van, hanem mehet, de azt meg nem akarom, hogy így szokja meg. :)

Lányok holnap gondoljatok rám, kiderül mi van a cisztával, megyek dokihoz.

Kép
Kép
susytunder

Susy, szurkolok!!!!!!!!!! :)

anitapo20

Susy drukkolunk, hogy jó híreket kapj! :lol:

Dytke, ,köszi a receptet itt is :lol:

Pálmi tényleg csodaszép kislány!

KépKép

KépKép
beneildi

Vissza: Szülészetek, kórházak