Sziasztok!
Mi továbbra is jól vagyunk, bár eléggé szar időszakot élünk. Gyuszi, aki eddig nem volt beteg, most 2 hete nyűglődik, nem bír meggyógyulni, Kendus orrát is porszívózzuk, már 2 hetet csúszott a 3 hós oltása. Azért vidám és kiegyensúlyozott baba. Mindenki imádja, állandóan jár a szája, és nevet hangosan. Szépen forog, és nyúl dolgokért, azt viszont nem szereti, ha valamit a kezébe adunk.
Én sajna kivagyok, múlt szombat óta alig láttam a férjemet, állandóan dolgozik. Életem eddigi legrosszabb élménye történt pénteken. Elmentünk a gyerekekkel festéket venni, mert húsvét után ki akarjuk festeni a lakást. Hazafele éreztem, hogy szitál az autó segge, lassítok, majd égett gumiszag, tükörben látok egy hatalmas füstfelhőt. Hát padlófék, visító gyerekek kimenekítése, majd mivel 0 ember állt me segíteni, kűzdelem, hogy a füstölő jobb hátsó gumi ne gyulladjon ki. (csomagtartó tele volt festékkel). Miután sikerült, megszervezni a hazajutást. Szar volt.
Ja és ráadásnak este telefonáltak anyósomék, hogy eljönnének hétvégére. Én persze közöltem, hogy k..ják be, erre férjem, akit egy hete alig láttam felháborodott, hogy miért is nem jöhetnek
Gabi! Szerintem hagyd a leszoktatást, majd ha elkezd igazán játszani, úgyis másra kell a keze. Nagyoknál legalábbis ez volt nálunk.
Vera! Tej nálunk is van a fagyiban, szintén az eljuttatás a gond.
Körkérdés: kinek milyen hosszú a babakocsija??? Kende ugyanis végigéri mindkettő itthon levőt. Hátha van nagyobb méret?
Na visszaolvasok rendesen