Új privát üzeneted érkezett!

Én teljesen ki vagyok! Még van egy bő hét mire párom hazajön, de már most sem bírom cérnával! Levente teljesen kezelhetetlen lett. Már nevelési tanácsadón is gondolkodom! Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz két gyerekkel!
Ráadásul itt a pici panelben, ha valami dolgom van (és többnyire van), akkor ki sem jutunk. Pedig már úgy hiányzik a kimozdulás!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mágnes!
Csak azért gondoltam,mert írtad ,hogy 0,05 volt, az pedig már túlmüködésnek számít. Nekem legutóbb sajna 0,01 volt! :evil: :evil:

ZSiráf!
Köszi a hiányolást.
Legközelebb juniusban megyünk, mégpedig Manóval kettecskén. Nagyon bátor vagyok,mert nekivágunk a repcsinek apa nélkül. Sajna ö nem tud mindig jönni,mert hát melózni is kell valakinek! :shock: :?
Persze a család miatt megyünk, ök is nagyon hiányolják Vinzentet...
Igen, a férjem német! :wink:

Enikö!
Kitartás! Gondolom milyen sz@r lehet egyedül. Èn négy napot voltam egyedül március elején, hát nem volt leányálom.. :cry: :cry:

Az almapürét már én is megpróbáltam ,reakció ugyancsak elég sértödött arc volt! 8)
Tényleg banánturmixort is lehet már adni ugye?? :roll: :roll:
susy75

Susy! Itt a banánt 1 éves kor előtt nem javasolják. Állítólag zölden szedik le és gázzalérlelik! :roll:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikö!
Èrtem, kár! :oops: :(

Képzeljétek ma rekordot döntött Vinzent. Este 10-töl reggel 8-ig aludt egyhuzamban!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

AMúgy én is dögrováson vagyok. Jól megfáztam, folyik az orrom nagyon, fáj a torkom. Alig aludtam éjjel valamit emiatt! :( :(
Remélem Manó nem kapja el!!!
susy75

Susy: az a vicc, hogy legutóbb nekem is 0,01 volt, most meg 14. Ezért is kérdeztem a többieket, hogy mi van, mert kicsit durvának tartom, pláne, hogy elméletileg alulműködök... :shock:
Jobbulást neked :)

Enikő: de sajnálom. El sem tudom képzelni, mi lenne, ha apa nem jönne haza esténként, pedig csak egy manóm van. Mit dolgozik a párod, hogy külföldre jár?

Erika:
kodek:
http://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B3dek
Ez "magyarul" azt jelenti kb., hogy ha egy progi nem tud egy infót kezelni, mert az számára "kódolva van", jelen esetben a lejátszó a babaiq hangját, akkor ez a szoftver segít neki.

Kép

Kép
gabilany79

Miiiiiindenkit bejelöltem iwiwen, akit megtaláltam :)
És megkuksiztam a képeket is, amik fent vannak, szerintem a (novemberi)decemberi(januári) kismamiknak vannak a legszebb gyerkőcei :roll: :roll: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Gabi! A párom aviata (repülőgép electroműszerész)

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabi! Engem is keressél meg lécci! Karda Enikő

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: hűha, az komoly... Megtaláltalak :)

Mentünk Dunapartra. Tsók!

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok,

Enikő bejelöltelek. Köszi az emailt.

Zöldi naná hogy bicajozzatok át hozzánk, majd mi is meglátogatunk Benneteket, úúúúgy várom már a nyarat.

Képzeljétek tegnap suliban voltam és jó nagy pofont kaptam, nem is bántana ha nem dolgoztam volna az egyik házi dolgozatomon napokat. Szóval lényeg a lényeg h 0 pontot kaptam rá... most írtam a tanáromnak hogy what's up hátha ad még egy esélyt h 3 hét múlva újból próbálkozhassam. Egyébként pedig tök szupi anyagot készítettem.

Pénteki Margit-sziget séta nagyon jól sikerült, sapka nélkül, vastagabb pólóban, harisnya+nadrág összeállításban. Tegnap csak a közelben sétáltunk ma pedig mentünk bandázni... amelyről küldöm a képeket is... és nem photoshop !! :D :D :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

szóval 100 Folk Celsius koncerten voltunk..

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

kubuspace

oh és képzeljétek Marci átfordult hátról hasra, és mikor amikor Apával volt, persze akkor is éppen csak kimentem a szobából... ÁÁÁÁÁÁÁ nem igazság

holnap megyünk bölcsi beíratásra, és pneumo 2. oltásra, remélem lesz oltóanyag, hiszen index pénteki cikk szerint elfogyott az országos ellátmány

kubuspace

Sziasztok!

Kubu! Ezek a képek nagyon szuperek! Valamikor nagyobb korában Marci is nagyon fogja értékelni!

Gabi! Visszajelöltelek és jót nevettem a beceneveden, mert szerelmünk hajnalán, anno még a múlt században a párom csicseriborsónak hívott! :lol:

Mi ma telkeztünk. Huni egész jól bírta, viszont amikor ébren van, ő nem marad el sem a babakocsiban, sem hordozóban, sem ölben, igényli a mozgásteret. Hiába volt jó idő, a földre még nem mertem neki "megteríteni", úgyhogy volt egy kis idő, amikor mi ketten a házban voltunk. De mindkét gyerkőcöt megfogta a nap, olyan szépek! Hazafelé már nyűgös volt Huni, sírt a kocsiban, azt hittem, éhes (ideje lett volna). Hazaértünk, leraktam a kis játszósarkába, és mint akit elvágtak: kurjongatott, kacagott, hasra fordult, majd vissza, majdnem megzabáltuk! Fél óra múlva jutott eszébe, hogy éhes! :lol: Most kidőlt, fürdésig már nem fog felébredni (kb. negyed 10).
Én meg összeszedtem minden maradék energiámat és egy vagon ruhát kivasalta és elpakoltam.

Szép estét mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Két új fotó GYönyörüségemröl!

Kép Kép
susy75

sziasztok

Én ma reggel 9-től délután majd 6-ig pakolásztam, ablakokat pucoltam meg függönyt mostam. 3zsák ruhát dobtam ki amik már nem kellettek vagy szakadtak ilyesmi.

egy fontos kéréssel jövök felétek. Akinek van lehetősége tudna nekem 1-max 2 liter tejcsikét adni??

Sajna a fog gyulladásom miatt kevesebb a tejcsim és bizony néha este ki kell egészítsem. Iza nem tápis baba ezért kérnék anya tejcsit akinek van esetleg. mi a mienket felhasználtuk már.

harivera
Budapest XXI. kerület

hahó

enikő: köszi. remélem nagyon nem megy el tőle a tejcsi egy hétig kell szedni :roll: de amugy örülök h elkezdtem mert nagyon durva az orrom belül és ez tuti nem normális már két hete h nem javul..

suzy: meg kell zabálni Vinzentet!!!!

forgás: látom kb mindenkinek forog már a baba hát nekünk semmi :oops: pedig dévényezünk is :? és ha mutatom neki azaz segitek neki akkor át tud forduln meg dévényes csaj szerint is de nem kéne már magától is csinálnia? csak fexik a hátán.. és mikor késztetem rá h csinálja ah az előbb is irtam akkor sem élvezi hanem nyüglődik sir közben én meg ezért nem is nagyon akarom erőltetni de már mindjárt 5 hónapos és ugy tudom ilyenkor már csinálnia kéne... bezzeg ülni meg akar! magától ül fel meg ugy kell tartani mert másh nem szeret sokáig. persze megtámasztom a derekát hátát magától amugy sem tudna még ülni meg ugye nem is szabad neki. ja és a beszéde is megszünt csak figyel vigyorog de nem gagyog. röhög hangosan ez uj meg sokkal többet figyeli a külvilágot mint azelőtt lehet ez ment a beszéd rovására?

kiv vagyok éjjel mi lesz... megyek is majd jövök

andy

Kép
andy30

andy

Iza sem erőlteti a forgás. Én úgy vagyok ezzel hogy majd fogja csinálni. Ne a standartot nézd Minden baba másképp fejlődik.
Nekem pl az első fiamnak a mászás maradt ki. azaz 11 hósan elindult egyedül de mászni csak 18 hósan tanult meg

Balum meg 10 hósan tanult meg egyik napról a másikra felülni, felállni és kapaszkodva menni is

harivera
Budapest XXI. kerület

köszi vera. csak a dévényes meg azt mondja már kéne. meg látom másokon. na mind1 most fő h meggyógyuljon a többi nem lényeg.

megyek aludni

remélem kapsz tejet nekem sajna nincs annyi. ill én nem fejek és azért nincs. amik vannak meg régiek meg kevés is.

andy

Kép
andy30

Andy!
Vinzent se fordult még át!
Èn ugy tudom, hogy 4-5 hónapos korban csinálják, szóval van még két hete Reginek!!! :lol: :lol:
susy75

Andy: már a múltkor is írtam neked, hogy a barátnőm 6 hónapos kisfia is ilyen kis duci, mint Regus, és ő sem forog még, és nekik azt mondta a doki, hogy ha látja, hogy fordulna a baba, akkor segítsen rá, mert magától az elején nem tudja forgatni a saját súlyát. Erőltetni nem kell, csak ha látod rajta, hogy magától is csinálná. Dévényes néni meg meg tudja mutatni, hogy kell helyesen segíteni a forgásban. Nekünk 3 féle "rásegítést" is mutatott.

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi,

szerinted ez így, ennyiért jó ???? Nagyon szemezek vele.

http://www.vatera.hu/baby_bjorn_kenguru ... 53885.html

köööszi

kubuspace

Vera! Én tudok adni nektek tejcsit, 2 litert is, csak találjuk ki, hogy tud Miskolcról Pestre jutni!

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok! Nagyon jó hétvégénk volt ebben a gyönyörű időben! Szinte egész nap az udvaron voltunk. Szombaton a nagyok játszóhátban is voltak, tojásfestés, papírsárkány készítés volt, és mi is átmentünk Szabival egy órára. Nagyon élvezte a nyüzsgést, egy darabig nézelődött, beszélgetett, majd egyszer csak a mellkasomra hajtotta a fejét és elaludt ott a nagy zaj közepén :) . Hordozókendőben vittem, ami nagyon klassz volt!
Tegnap pedig kertészkedtünk, halat grilleztünk. Szabi már a végén napozóban volt, annyira meleg volt. Múlt héten tesz-veszeltem egy átmeneti overált, ire megérkezik már nem is lesz rá szükség :? .

Kép sülnek a halacskák Kép hazaértünk a játszóházból
Kép

zsebi_baba

hahó!

Látom mindenki kint van egész nap a jó levegőn!Mi is,főleg délután.

Ti mit adtok a gyerkőcre ha kimentek?

Adtok nekik plusz folyadékot?vízet,teát?

Cili:minket is megvisel a fogzás,teljesen más lett arni azóta.Előtte simán eljátszott magában,most már egy tapottat sem enged maga mellől.Néha el tudok szökni.....
Van hogy nagyon nyűgös minden ok nélkül!

Andy:örülök hogy jobban vagytok,anyóssal pedig nem foglalkozni ha nem éri fel ésszel!

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Bocs hogy belecsacsogok, de mi sem forogtunk mostanáig. Dórim jövőhéten lesz 5 hónapos. Láttam rajta hogy telejsen elfordul oldalra de egy kis lendülés mindig hiányzott. 1-2 napig a következőt csináltam vele, letettem az ágyra egy törölközőt rátettem a babát a szélére, és a törölköző két szélét megemelve átgördítettem (mint amikor konyharuhán gördíted a rétestésztát :) ) nagyon tetszett neki, és lehet rájött nincs is ebben semmi ördöngősség. na ezek után eltelt pár nap és lám magától forog.

próbáljátok ki.

szép napot.
Vendég

Sziasztok!
Annyira imádom, hogy ilyen jó idő van :D
Sajna apa elvitte ma szervízbe a babakocsit, de szerencsére délután már hozza.

A folyadékpótlás engem is érdekelne. Kell-e, honnan tudom, hogy kell? A kutacsos dolog nálunk furi, mert néha kicsit behorpad ugyan, de pár perc múlva meg már nem, szóval nem tudom, hogy ez pölö mikor számít mérvadónak :?

Ja, meg az is eszembe jutott, hogy mikortól lehet "kiköltözni" vele a kertbe mondjuk egy plédre? Mennyire kell, hogy meleg legyen hozzá? :roll:

Lyndee: épp most akartam kérdezni, hogy hogy álltok fogacskával meg kakival?
Koboldon tegnap-tegnapelőtt egy body (egyelőre hosszú ujjú) és egy nadrág volt, zokni meg kocsicipő. Késő délután pedig vékony sapi plusz a sétához vittünk kistakarót.

Laura: én az egyetemen kaptam ezt a becenevet, egy csomóan csak így ismernek, rendes névvel nem is, de mostanság már ritkában "használom" :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Lyndee, Gabi! Az öltöztetéssel én is bajban voltam, de nem is csoda, hiszen egy hete még szinte bundazsák kellett! Szabin a hétvégén szinte mindenféle ruha volt :) . Tegnap délutánra aztán napozóig vetkőztettem, nagyon élvezte, hogy pucér lábbal kalimpál. Naptejjel azért lekentem, hiszen az árnyékban is megkaphatja a nap! A pléddel azért még várj, hiszen a föld még hideg, de járókában kiteheted! Mi szinte egész nap kint voltunk, hol babakocsiban, hol hordozóban, hol ölben :wink: . De Szabi bent is legtöbbször babakocsiban van, a régi babakocsi átlényegült szobakocsivá.

zsebi_baba

Zsebi: köszi :) Gondoltam már rá, hogy kutakodok teszveszen járóka ügyben (szoktak lenni olyanok fillérekért, amik kintre jók), mert a benti nem fér ki az ajtón :P :lol: , szétszedni meg macera.
De a babkocsis kintlét nekünk is bejött :)

Kép

Kép
gabilany79

én már próbáltam neki adni tegnap vízet de nem kérte,így gondolom nem szomjas. :? máskor simán megitta....

kakival az van hogy 5 napig adtam neki a normaflore-t és most 3 naponta van és nem szenved.

fogacska az egyik oldalon szépen kibújt(ami a doki szerint nem fog) anyum is megerősített hogy az bizony fog.a másik oldalon nagyon piros és duzzadt neki.rág ezerrel és nyáladzik.

még nem mertem bodyra verkőztetni egy rugit hagytam rajta.
viszont kocsicipőt tudtam venni a tescoba :D

KépKép
lyndee

sziasztok!!!!!!!

Csak bekukk,kérésem lenne.Ha van időtök,kedvetek megtennétek hogy szavaztok a gyerkőceimre?Nem kell regisztrálni vagy ilyesmi.Köszönöm szépen

http://www.gyermekek.hu/szavazas1.php

solya051020
Káld

Ja és Dénes Réka és Dénes Olivér néven vannak :lol: :lol:

solya051020
Káld

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Most jöttünk meg a dokitól, Daninak 3. napja hőemelkedése van estére, a doki jobbnak látta, ha beviszem. Szerencsére semmi baja, "csak" a foga!

Ma is eszméletlen jó idő van. Most kint alszik, nemsokára eszünk, aztán sétálunk. Én is napozóban sétáltattam tegnap. A szomszéd csaj úgy beöltöztette a fiát, hogy szerintem azért kezdett el sírni a séta közepén, rásütött a nap, és a vastag kabát alatt szegénykém biztos főni kezdett!

Eszterke boldog 4 hós fordulót a te Danidnak is!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ el sem hiszem, hogy ilyen nagyok már a babók!

Kép

Kép
dcili81

sziasztok!

hú nekünk nagyon mozgalmas hétvégénk volt.
szombaton: elindultunk Dobogókőre kirándulni, de közben megálltunk,még piacozni, nővéreméknél látogatóba, majd mér egy bnőmnél Békásmegyeren, majd késő du-án fel a hegyre, jó nagyot sétáltunk a hűvös levegőn,majd haza, de Réka már nem nagyon bírta a strapát így egy parkolóba megszoptattam, de már annyira fáradt volt, hogy nem nyugtatta meg így még egy 15 perces sírás után bealtatta az autó.
vasárnap meg kimentünk a nagyszülőkhöz Solymárra, Réka a jó levegőn aludt 5 órát egyhuzamban du-án már fel kellett keltenem, hogy egyen és induljunk haza.
aztán esti fürcsi szopi és már aludt is:)

hú mennem kell megunta a játszószőnyeget:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!

húúú olyan csodás idő van!!! vééééégre! :D
Egész hétvégén nagyszülőztünk, kirándultunk, keresztlányoméknál voltunk. szupi volt.

Most megjártuk a védőnőt, bevásároltunk.
A kis 4 hósom 7400 gramm és 64 cm. nagyon meg lettünk dícsérve, h nagyon ügyes :lol:
A fordulás már elég jól megy, már csak egy icipici kell hozzááá , és akkor már lehet nem is kell menni Dévényre.

Cili: Danidnak is Boldog 4. hónapot!

Solya: szavaztam :)

Zsebi: nagyon édes a fiad! és azok a halak... nyamii

Suzy: nagyon cuki a nevetős gyönyörűséged!
Enikő: kitartás! de hagyd a dolgaid ilyenkor kicsit, sajna megvárnak.. menjetek a gyerekekkel inkább csavarogni .. nem semmi munkája van a férjednek!

Kubu: jó kis képek!
Andy: anyós maradjon csak otthon.. örüljön h végre Regi jól van.. neked is mielőbbi gyógyulást!
Tök jó lenne Dévény néninél majd összefutni!

Folyadék: én adok neki teát .sajna már több tápizunk és ezért. ha szopizna nem adnék szerintem. . a vizet nem hajlandó meginni.. csak játszik vele
Mecsek baby-t akartam, lebeszéltek h egy nagy sz..r.
a kamillát megitta de az nem jó sokáig.. az édesköményt nem itta,
most Milupa gyümölcsös csecsemőteát iszik.. ez bejön neki. ( szerintem is finom! ) :D
nekem védőnő is azt mondta h kínálgassam ha kell neki úgyis megissza.
ja és pohárból!!!!

Gaby: láttam ám h jelöltél.. de nem hagy visszaigazolni... :roll:

Kép
eszterke24

Cili: mire nagy nehezen megírtam megelőztél.... :roll: :lol:
remélem h Danidnak tényleg csak a foga.. mi 2 dokit is megjártunk a hőemelkedéssel, ők is azt mondták a foga.
aztán kértünk vizeletvizsgálatot és kiderült h egy csúnya baci.. most űzzük :D

Kép
eszterke24

jaj és a legjobb : ma a boltban egy bácsi segítőkészen felajánlotta h segít, megfogja a babámat míg bepakolok a bevásárlókocsiból.. aztán nézi nézi... jaaa hát magácskára oda van kötözve a gyerek..( kenguruval voltunk.. ) akkor nem is kell megfogni.. :D :D
de azért olyan aranyos volt!

Kép
eszterke24

solya:én is szavaztam mindkét gyerkőcre! :wink:

cili:melyik foga jön Daninak?

KépKép
lyndee

Boldog Hófordulót a Daniknak!!!! :lol:

KépKép
lyndee

Lyndee,Eszter:nagyon köszi :lol: :lol:

Mindkét Daninak Boldog 4.hónapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andy:de jóó hogy már Regi jól van,anyós téma,neked van igazad

Nálunk most egy kicsit hűvösebb van mint az elmúlt napokban,de azért nem kell megfagyni.Én is nagyon hadilábon állok Oli öltöztetésével,tegnap csak rugi volt rajta,meg néha vékony sapi mikor lengedezett a szél,ma meg még nem voltunk kinnt reggel óta alszik Oli,de Réka már kinnt van :D
Hamarosan nekiállunk ebbe a jóidőbe "építkezni" már alig várom :D

solya051020
Káld

Solya - én is szavaztam:)

Annyira jó idő van, nem bírok betelni vele. Tegnap mi is kint voltunk szinte egész nap a kertben. Most is a teraszon szunyókál a kis drága.

Kérdés - akik pótolnak tápit - adtok plusz folyadékot? Milyen arányú tápinál kell?

Kép
trombibébi

Lyndee nem igazán tudom megállapítani, mert amikor megpróbálom kitapintani, olyan erősen ráharap az ujjamra, hogy jobbnak látom kivenni, mielőtt vérengzésre kerülne sor.... :D 8)

Én is szavaztam mindkét gyerkőcre!

Most hasra fordítottam a drágámat, ennek az a következménye, hogy megállás nélkül pukizik... :D

Hadd dicsekedjek egy kicsit! Sikerült leadnom a terhesség alatt felszedett összes kilómat! :lol: :lol: :lol: :lol: , most már csak az alaptöbblet van rajtam! De nem baj, majd lemegy az is!

Olyan jó nektek, hogy tudjátok itatni a babáitokat! Dani semmi nem hajlandó elfogadni, csak a cicit! Cumisüveg, kiskanál szóba sem jöhet! Megpróbáltam megint az almalevet, de több volt az előkén, mint a szájában!

Kép

Kép
dcili81

Enikő, remélem sikerül szót értened a fiaddal!
Meg sikerül kimozdulni is!

Kép

Kép
dcili81

Hozzátápiról jut eszembe. Képzeljétek, az otthoni egyik barátnőm gyerkőce januárban született, és barátnőm anyja már azzal nyúzza, hogy miért csak tejet ad neki? "Mer' én már két hónapos korodban is adtam neked a krumplit meg mindent!" És nem lehet neki megmagyarázni... :evil: :evil: :evil:

Cili: sose bánd, hogy nem tudod mással itatni. Majd idővel. A tejcsi pont tökéletesen elég neki :D
Éljenek a mínusz kilók!

Solya: én is szavaztam, még mielőtt kiírtad a vezetékneveket, de a képek alapján felismertem őket :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Köszi csajok a szavazatokat,a gyerekek nevében is :lol: :lol: :lol: :lol:

Cili:szerintem is elég folyadék az anyatej

Én múltkor megkérdeztem védőnőt hogy mikor kezdjük a gyümiket,nem azért mert nagyon el akarnám kezdeni,csak kíváncsiságból,és mondta hogy ráérek vele 6hónapos korban elkezdeni.De én úgy emlékszem h gyümit előbb szokták mint 6hónap,nem?Habár ez is mindenhol változik.

Egy olyan kérdésem lenne h ha rózsaszín csekken adok fel pénzt az mennyi idő alatt ér oda a címzetthez?Múlt szerdán adtam fel a csekket,az már odaérhetett?

solya051020
Káld

Mégis benéztem kicsit hozzátok és hozok pár jó képet! :D

Kép Kukucs

Kép Barátnőm kislányával Lolával

Kép Én már egyedül iszom ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

El akartam mesélni, hogy Kobold megtalálta a hüvelykujját :( Eddig nem volt valami nagy cumis, hébe-hóba altatáshoz elfogadta, erre pár napja rácuppant a hüvelykujjára, de nem gyengén. Bármi van (álmos, éhes), azonnal röppen a szájába abban a tipikus cumizós tartásban :( Nem tudom, hogy kéne leszoktatni róla még így az elején...

Aida: annyira cuki!

Kép

Kép
gabilany79

Oh jaj istenem! :cry: A pneunmococcus (v miszösz) védőoltás, amit most szerdán kéne megkapnia Noelnek Pesten, névre szóló és csak Pesten kaphatja meg!! A 3 hós kötelezőt be tudják adni itt de azt nem! Istenem , tehetetlen vagyok. :( Most költsek 10ezer Ft-ot a benzinre csak hogy beadassam az ingyenes oltását??

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Gabi, miért hívod Kristófot Koboldnak? Már régóta kérdezni akartam. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: még a születésekor ragadt rá, mert úgy nézett ki, mint egy kis kobold. Felraktam ide is a képet, emlékszel?
Kép
Hát ezért... :) Meg mert szőrös volt a füle :lol:

Én meg azt akartam megkérdezni, hogy hogy lehet a vonalzódon Noel 2 hetes és 17 napos? Nem értem :?

Az oltásért azért kell felmenni Pestre, mert nektek is fel kellett rá iratkozni? Ezért nem adják be nálatok? Nem lehet kérni, hogy mégis esetleg?

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Mi továbbra is jól vagyunk, bár eléggé szar időszakot élünk. Gyuszi, aki eddig nem volt beteg, most 2 hete nyűglődik, nem bír meggyógyulni, Kendus orrát is porszívózzuk, már 2 hetet csúszott a 3 hós oltása. Azért vidám és kiegyensúlyozott baba. Mindenki imádja, állandóan jár a szája, és nevet hangosan. Szépen forog, és nyúl dolgokért, azt viszont nem szereti, ha valamit a kezébe adunk.
Én sajna kivagyok, múlt szombat óta alig láttam a férjemet, állandóan dolgozik. Életem eddigi legrosszabb élménye történt pénteken. Elmentünk a gyerekekkel festéket venni, mert húsvét után ki akarjuk festeni a lakást. Hazafele éreztem, hogy szitál az autó segge, lassítok, majd égett gumiszag, tükörben látok egy hatalmas füstfelhőt. Hát padlófék, visító gyerekek kimenekítése, majd mivel 0 ember állt me segíteni, kűzdelem, hogy a füstölő jobb hátsó gumi ne gyulladjon ki. (csomagtartó tele volt festékkel). Miután sikerült, megszervezni a hazajutást. Szar volt.
Ja és ráadásnak este telefonáltak anyósomék, hogy eljönnének hétvégére. Én persze közöltem, hogy k..ják be, erre férjem, akit egy hete alig láttam felháborodott, hogy miért is nem jöhetnek :twisted: :twisted:
Gabi! Szerintem hagyd a leszoktatást, majd ha elkezd igazán játszani, úgyis másra kell a keze. Nagyoknál legalábbis ez volt nálunk.

Vera! Tej nálunk is van a fagyiban, szintén az eljuttatás a gond.

Körkérdés: kinek milyen hosszú a babakocsija??? Kende ugyanis végigéri mindkettő itthon levőt. Hátha van nagyobb méret?

Na visszaolvasok rendesen

Kép

Kép

Kép
habe

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?