Új privát üzeneted érkezett!

minyu, ezek szerint élvezte az állatkertet?
mi is most tervezzük leginkább a nagyobbik miatt, és gondolkodtam, hogy vajon mit érzékelhet belőle Jázmin

Kép
Kép
csibe21

Most egykézzel vagyok.. a másik foglalt - Adél által.. úgyhogy most csak képet dobok.. bár ez nem igazán szokásom, de most tényleg nem megy az írás .. :wink:

A közelünkben van egy lakótelep, ott meg egy játszótér.. oda járunk hintázni.. :)

Kép

Kép

szeder74

Madárfüttyös jó reggelt mindenkinek!

Honey!

Ez teljesen normál. Ilyen opálos-zöldes-átlátszós és esetleg van egy kis fehéres réteg a tetején miután leülepedett... Nekem már jó ideje ilyen. Én úgy gondolom -lehet rosszul- hogy már nem olyan zsíros a tejci, és ez inkább az a cukros lötty ami nem annyira tápláló, viszont jó szomjoltó. Vagy valami ilyesmi, tudod.
Szóval add neki nyugodtan oda, ha megmelegíted és felrázod, valszeg visszaváltozik megint fehéressé.

Márti!

Köszi a beszámolót, a baris falvédőt én is nagyon várom!

Csibe!

Höhö. Mint az én fiam, csak csajsziba. :lol: Nagyon aranyos. :D

Csongi bébi vonzó pacák, pont a zsánerem. :D

Tényleg lánykák, ha szép idő van, de fúj a szél, akkor milyen sapit kell adni a gyerekre? A pamut az oké, hogy ne süljön meg a feje, de Ti olyat szoktatok ami a fület is védi, vagy már ennyire nem kell vigyázni rájuk?

Ma 7 hónapos Ákos (és Annácska), ennek örömére tegnap Ákos nekiindult négykézláb ugrabugrálva a nagyvilágnak. Eddig is állt, próbálkozott, hintázott négykézláb, de most határozottan megy valamifelé amit kiszemel. Most már nekem is a fél szememet mindig rajta kell tartanom. :roll: :lol: Tök büszke vagyok! :D

Megyek is, felöltöztetem, mert feltörölte már a nappalit pizsiben, pedig 5 perce raktam le.
Szép napot!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Szép jó reggelt!

Monee!
Ákosnak nagyon boldog 7 hónaposságot kívánok!!! :D :P

Kép
Kép
konan

Szép Jó reggelt Csajok! :)

Monee,Konan,
Nagyon boltdog 7. hónapot Annának és Ákosnak!!! :D
De jó Monee,hogy így meglepett a kisfiad :) Nagyon ügyes.
Én még a gyakoroltatásnál vagyok Andorral, hogy 4kézláb teszem és egy darabig úgy is marad, majd kirúgja a lábát. Viszont azt a gyakorlatot, amit a gyógytornász mutatott,hogy hason fekve a lábait tologassam maga alá, már nem tudom kb 1 hete vele csinálni. Képzeljétek, úgy befeszíti a lábait, hogy egyszerűen képtelenség neki behajlítani :shock: Kedden kontrollra kell vinni a gyógytornászhoz. kíváncsi vagyok mit hoz ki az egészből.

Márti,
Nagyon szép, megható keresztelőtök volt! Nagyon büszke lehetsz a kis csapatra! :) Olyan szép Kamilla a kis fehét rucijában! :)
Én is csatlakoznék a felvédő kép várókhoz :D

Honey,
szupi lehet így csavarogni. Én egyelőre itt kószálok,nagyokat sátálok ANdorral, hétvégén meg szeretnék kimenni a Macifarmra :) Bár még pici hozzá, de sztem elnézegetné az állatokat.
Tejcsihez nem igazán tudok mit mondani, talán Moneenak igaza van.

Jaaah, és képzeljétek: most,hogy jó idő van, többször megyünk csak úgy ki a kertbe, ahol a tulajnak van egy nagy kutyusa, Szimba. A napokban vette észre Andor és kinevette :D :D Olyan édes volt,; kacarászott rajta hangosan, ahogyan szalad a labdájáért :)

Szeder,
Jaj de szép a kis Adélod megint!!! :) hogy ül már a hintában! :D Bennem is felmerült már a játszó megismertetése gondolat, de mivel Andor még nem ül stabilan egyedül,így még neki nem lenne jó a hinta :)

Nagyon jók a talis képek ismét! Már nagyon irígylem ezeket a talikat! ;) Biusnak micsoda szép hajacskája van már! ÉS annyira kiscsajos! De nagyon! :)

Most visszaaludt Andor, megyek összekészülök, mert majd megint sétálunk mad míg süt a nap. A tavakhoz szeretnék vele itt elsétálni.
Hétvégén nemtom hogy leszek, mert ma megint kijön egy haver hozzánk :)

KépKép
KépKép
gabolino

lemaradt :oops: :
Minyu, csongi hihetetlen kispasis! valahogy sztem fogacskákkal(főleg ha már a felső is kint van) sokkal kisfiúsabbak már, mint kisbabásak :) Nagyon szép kiskölök!

KépKép
KépKép
gabolino

még valami :D Monee, én pont tegnap vettem Andornak egy tök egyszerű, fehér kis satyit a kenguruban (nemvoltcsilliár,mint amiket mostanság láttam :) ) és én pont azt vettem észre,hogy Andornak nagyon melege tud lenni. Anyu hozott neki egy sötétkék sima sapit és az ugye annyira szívja a napot. Ezért vettem fehéret, sima kis pamut és igen, ennek van füles része. És is vaciláltam,hogy mi kéne ilyenkor, mert napon meg meg lehet sülni, de végül ezt jónak találtam.
Teszek fel két képt róla. elaludt a bevásárlás után és picit még kint maradt az ajtó előtt utána :) a kapiját is csak éppen összekapcsoltam rajta, mert annyira sütött rá a nap :) Kép Kép

KépKép
KépKép
gabolino

a "kabiját" akart lenni :D

KépKép
KépKép
gabolino

Szeder
Adél szupergyönyörűűűű!!!!
A sapival kapcsolatban megint tudok neked meglepetést okozni,úgy tűnik egy az ízlésünk babarucival kapcsolatban :D :D :D
email címed nem kaptam meg..

honey
"anyatej a szoptatás elején hígabbnak néz ki, és előfordul, hogy a színe egy kicsit kékes és áttetsző, mert olyan anyagok (túlnyomórészt cukrok, és kevesebb fehérje) vannak benne, amelyek nem módosítják az állagát. Ha sok cukor van a tejben, sok víz is kerül bele, mivel a cukor megköti a vizet - ez a normális."
nyugodtan használd fel,ha nem állt 24 óránál tovább a hütőben.

Márti
Kamilla meseszép! Tisztára hasonlít a legkisebb bátyjára!!

Gabolino,minyu
Tündériek a fiúk!!

Monee
én tegnap levettem az amúgyse túl vastag sapiját,mert húzkodta le a fejéről,és mert tényleg eszméletlen meleg volt. Szélmentes idő.
A pulcsija kapucniját húztam a fejére,amiatt nem reklamált Emma.
Ma veszek valami klassz kis tavaszi sapit neki.
Üggyes a 7 hónapos nagyfiúd!

Konan
Annácskának is boldog hófordulót.
holka

Csibe
nagyon jók Jázmin képei. Édes pofikat vág! És a korai fogmosás? Nagyon helyes,ügyes csajszi!!
holka

Bejci
én nem találom a te mail címed se,pedig tudom,hogy már kaptam tőled email-t,szóval priviben írd meg légyszi.
Félrefésült hajú Bius nagyon drága!
holka

Hello csajok! :)

Köszi a Bius dicsiket! :)

Honey, Holka: Az esti altatás úgy megy, hogy esti kaja után Biustól elbúcsúzik az apukája, aztán én is és beviszem a kisszobába. Ott leteszem hasra a kiságyába és ottmaradok vele. Kicsit fárasztja magát- ugrál egyet-kettőt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - , de kb 10 perc alatt elalszik. Nem paskolom, csak néha nagyon belendül a játékba odamegyek és lesimogatom fekvősre a fejét, hogy aludni kell! :lol:

Honey: Kettesben mentetek Velencei tóhoz? Nagyon vagány vagy! Biztos tök jól éreztétek magatokat! Ebben a szép időben én is kétszer viszem Biust sétálni... élvezzük a tavaszt!!

Holka: Én már 3-szor küldtem neked el a képeket- hol együtt, hogy egyesével- a freemailes címedre, de mindannyiszor visszajött! Írok privit és rájöttem, hogy priviben is el tudom küldeni Neked a képeket!

Minyu: Ezt nem hiszem el!!! Olyan pasis már Csongi!! Ezek a fogak?! Megzabálom!!

Csibe: Jázmin jóhúsban van... mondták már? :) Kis édes!!

Szeder: Elintéztem, 11 óra körül beadom a papírt! Adél egy tündér!! De édes a hintában!

Gabolino: Andor pofija olyan puszilgatnivaló!! Ha találkozunk biztos megdögönyözöm!! .. persze csak ha az anyukája megengedi! :)
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a dicsiket!
Falvédőt ma lefényképezem Nektek,a fiúkkal egész reggel báboztunk vele!
Gyönyörű kis babáink vannak,alig várom a szerdát,hogy élőben is gyönyörködhessek bennük! Szerintem a babákról fogjuk megismerni egymást leginkább! :wink:

Bejci!

Hát,most nem én voltam a főszereplő,de szerdán nem bújok a lányom mögé! :lol:
Csatlakozom Honeyhoz,tényleg a Te lányod a legnőcisebb e pillanatban-legalábbis számomra-na és még Petra Rózája,csak róla túl kevés képet látunk!

Honey!

De jó lehet így kirándulgatni! Meddig nélkülözitek még Apát?
Azt a dunaparti sétát meg még megejtjük egyszer,ugye?

Hozok én is 6 hós képet,nehogy még Noni valóra váltsa a fenyegetését szerdán! :lol:

Hú,lépek is aztán,mert,ahogy hallom,ébred a lányom és még főznöm kell+sütök egy kis almás sütit a srácoknak,aztán futás ki az udvarra,mert én is imádom a tavaszt és órákig eljátszanak a fiúk!

Márti

Kép 6 hónapos Kamilla

Kép Így olvasnak a kicsik!
borossné becz márta

Márti: Köszi! De a melóhelyemen volt aki fiúnak nézte! :shock: Pedig rózsaszín is volt rajta... :lol:
Látom Kamilla már kinézte magának a könyvet! Milyen kis érdeklődő! :)
Szerdán csak Kamillával jöttök? Vagy hozol Fiút is? :wink:

Szeder, Holka: Privit küldtem! :wink:
Vendég

csibe :)
az állatok nem érdekelték, de ettől függetlenül jól érezte magát Csongi. Jó idő volt, mosolyogtak rá az emberek :)
Igaz, Nándival is csak a jegesmedvékig (+ugye ott vannak a fókák és pingvinek) jutottunk, mert tetszett neki, hogy le lehet rohangálni a "viz alá"

monee :)
ha nincs szél, most nem adok Csongira sapit, ha már melegebb lesz, mindenképpen. Szélben pedig vékony pamut sapit, amit rá lehet húzni a fülére, ill. a Kenguru Goldban vettem anno Nándinak egy nagyon klassz vászon sapit, ami sztem abszolút nem melegiti. Csonginak már kicsi, de venni akarok ugyanilyet, ill tegnap turiztam egy kalapkát, amit szintén rá lehet húzni a fülére.
Kép

És tegnap Dabason találtam egy annyira szuper turit, hogy elakadt a lélegzetem! Találtam magamnak kabátot is ( a tavaszi kabátom elszakadt :( ) és hát annyi mindenre elcsábultam volna, de türtőztettem magam (én hős...)

honeymoon :)
sztem is csak higabb a tejcsid.

márti :)
de jó volt olvasni az élménybeszámolót! Örülök, hogy ilyen jól sikerlüt minden.

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Gyors bekukk, nálunk megint kaka a helyzet.

Tegnap reggelre Ádám iszonyúan befulladt, hiába fújtam neki, nem sokat ért. Újra kórházban jártunk ahol 20 percenként kapta a Ventolint + mellé steroidos kúpot...
Most már valamivel jobb, itthon vagyunk, én fújok neki. De kivagyok teljesen...

Azért olvaslak Benneteket ha van egy kis időm!

Babák nagyon édesek!

Kamilla tüneményes a fehér rucijában!

Kép

Kép
anyoooka

Anyoooka!

Jaj,szegények! Remélem ez az utolsó,legalább erre a szezonra! Szorítok,hogy mindenki napokon belül egészséges legyen Nálatok!

Bejci!

Nem,szerdán csajos napot tartunk és holnap is,amikor szintén egy babanetes talira megyünk Kamillával a Brendon babaházba! Majd írok,milyen volt!
Ja,igen! Nálunk könyvfüggő az egész csapat! Új könyvespolcokat kell vennem a szobáikba,mert már nincs több hely a könyveknek! Ráadásul épp most rendeltem meg húsvétra is a könyveket,hogy azokat hol fogjuk tartani??? Ha könyvről van szó,nagyon nehezen fogom vissza magam!

Minyu!

Hú, fognak ezek a kiskölykök hasonlítani egymásra! Egészen hasonló a szemük! Vagány ez a Csongi úrfi!

Lányok!

Akkor hánykor talizunk szerdán a Lurdyban?

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Végre hazajött apa! :D Volt nagy szerelem este Flórával! :D (na meg persze velem is :oops: )

Bejci,
Igen, kettesben megyünk, bár van, hogy becsatlakozik egy barátnőm is.
Tegnap leugrottunk a Balcsira (Balatonimádó vagyok ). Zamárdiban nőttem fel szinte. Szóval leugrottunk sétizni a partra én meg ettem egy jót az olasznál. :D

márti,
mindenképp megejtjük a dunaoarti sétát!!!
Szerdán menjek értetek vagy mi legyen?
Sajna csak annyi van, hogy a 1-2 óra körüli tali full Flóra ebéd és alvásideje. Picit tusom ugyan tologatni az időpontot, de max 2-fél 3-kor nekünk lépnünk kell, különben gigahiszti van az álmosság miatt. :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Anyooka: Sok gyógypuszit küldök és kitartás!! Nagyon sajnállak Titeket! Remélem szerdán azért tudtok jönni!

Márti: Nekem ez az utolsó infóm a taliról:

Baba Tali:

a.m.: Lurdy április 8
noni: Lurdy április 8
konan: hétköznap bármikor bárhol
honey: detto, kivéve csütörtök
szeder: április 8
bejci: Lurdy április 8.
minyu: Lurdy április 8.
Kistiggrincs: Lurdy április 8.
gwini: Lurdy április 8.
gabolino: Lurdy április 8.
hbetti: Lurdy április 8.
anyoooka: Lurdy április 8.
ági: Lurdy április 8.
evibabi: Lurdy április 8.
winona:Lurdy április 8.
humanka
márti
holka

Remélem jó lesz a Ti talitok! MAjd mesélj! :wink:

Honey: Gondolom a Fabiában ki lehet kapcsolni az első ülésnél a légzsákot, ugye? Sajnos a miénkben nem, úgyhogy Bia hátul utazik, nekem háttal. Így enm olyan kellemes az út, mertt nem látom a picit.
Szegény Te! Én nem is tudom, hogy bírnám, ha a férjem ilyen keveset lenne itthon! Gondolom akkor minden együtt töltött perc ajándék!
Az olasz az a parton lévő Mario? Ha igen, akkor ott tényleg jó kaja van! :wink:

Holka: Szerdán elvigyelek Titeket a talira?
Vendég

Sziasztok!
Úgy látom, a napsütéses órák számának növekedésével fordítottan arányosan csökken mindenkinél a gép előtt töltök órák száma.:) Dehát tényleg vétek lenne nem kihasználni ezt a jó időt!

Jók az új Mamanet-es vonalzók!

Honey,
Tényleg vagány vagy, hogy így kirándulgattok Flórával! Én is ettől félek a talival kapcsolatban, hogy Julcsira rájön egy hisztizhetnék, mert abban nagyon jó! De majd meglátjuk, lehet a sok babától felpörög, és akkor elég lesz hazafelé elaludnia.

Márti,
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a nagy nap. Édesek a gyerkőcök, és Kammila nagy szép a keresztelős ruhájában!

Anyooka,
Jaj, nagyon sajnálom! Elhiszem, hogy borzalmas lelkiállapotban lehetsz, én is kilennék! Kitartást és remélem, hamar rendbejön Ádi! (Ti szoktátok így nevezni? Nővérem fia Ádám, és annyira megszoktuk, hogy Ádinak hívjuk a mai napig, pedig már 17 éves)

Minyu,
Bepanthen reklámfotózásra készültök? :lol: Nagyon helyes Csongi a kalapban! Nem is írtad azóta, hogy mi a helyzet Nándival? Helyrerázódott már a kis lelke, vagy még rosszalkodik?

Bejci,
Hogy tudták Biust fiúnak nézni???? Nem volt az illetőn a szemüvege? Tényleg Bius nagyon csajos, még talpig kék szerkóban sem hinném rá, hogy fiú. (nem úgy mint Julcsi, őt már nézték fiúnak, amikor kicsit vagányabb szerkóban látják)

Gabolino,
Andor fotók tüneményesek! :D Melyik napokon jártok babausziba? Csatlakoznék hozzátok, ha van még aznap hely. Szerintem már Julcsit teljesen "helyrejött", úgy forogja körbe a szobát, mint egy grillcsirke, úgyhogy most már engedélyezem magunknak a babauszit. A talira is mehetnénk együtt, ha gondolod!

Monee,
Gratula az ugrabugráláshoz! :lol:

Szeder,
Olyan nagylány már Adél a hintázós fotókon! A talis képek is nagyon jók! Hát igen....érdekes lesz a babatalink, 18 baba 118 felé fog pörögni, kúszni-mászni! :lol: Szerintem senki ne készüljön komoly megbeszélnivalóval! :lol:

Csibe,
Úgy megmosolyogtattál a Jázmin-fotókkal! Nagyon édes! Tényleg gyömöszkélni való kis husigolyó! És az a nyelvkidugás...tündéri! :lol:
Ti nem jöttök a talira?

Lanta,
Kornéliának nagyon boldog szülinapot így utólag is. Hogy sikerült az ünneplés?

Holka, Bejci, Szeder,
A talis képekről ez ugrott be rögtön, Sensation Pink Party :lol:
És mennyivel szebbek itt a lányok, mint a White-on!

Próbálok még tovább visszaolvasni, de minket is elért a napközbeni nyűgösség, nemalvás stb. :roll: Még nem panaszkodom, bírom, de az idegeimen citerál. Remélem, hamar túlleszünk rajta.

Ja, és köszönöm az együttérzést bölcsességfog-ügyben. Jelentem, vége a szenvedésnek, bár csak az egyik sarka jött ki. Remélem, nem kell kivágni az inyem, vagy ilyesmi...

Kép
hbetti

Betti!

Julcsinak boldog hófordulót!

Honey!

Igazából Anyoookáéktól függ,várjuk meg,mit mond hétfőn-kedden,mert Ők ugye a szomszéd városban laknak,ha jönnek,nem kell Neked kijönni értünk!
Ha viszont betegek lesznek még,akkor nagyon megköszönöm,ha kijössz értünk (persze,ha tényleg nem nagy fáradtság és Flóra is bírja)!
Az az igazság,hogy itt áll a kocsi az udvaron és nem tudok vezetni (még)! :oops: Most,tavasszal készülök tanfolyamra,a teszteket már csinálom itthon a neten,mert 4 gyerek mellett luxus nem vezetni! És végre eljutottam odáig,hogy akarok is vezetni,mert sokáig rettenetesen féltem az egész szituációtól...
Ja,és,ha igaz,van még nálad 3 doboz Humana almapép,ugye? Pont,mikor rendeztétek a dolgot,akkor nemigen voltam netközelben, de szerdán úgyis lesz nálam pénz,majd elintézzük!

Lányok!

Akkor hánykor talizunk? Szerintem,ha sokunknál bekavarhat a délutáni alvás,akkor érdemes lenne 10-11h körül már odaérni annak aki tud.
Ma 11h-kor taliztunk a másik topic-beliekkel,szerintem az elég kényelmes időpont,csak tudom,hogy Minyunak valahogy oda kell érnie Nándiért az oviba...szóval akkor találjuk ki!

A mai talink jó volt, Kamilla majdnem a legkisebb volt a babák közül (Fogamzás/Babaproject előtt állók ide),a gyerekek nagy része inkább 2 év körüli volt,de Kamilla jól bírta a nyüzsit! Nahát az önjáró gyerekek után tényleg nem győztek rohangálni az anyukák,de szerintem most a mi talinkon majd még nagyobb esély lesz a dumcsira mint mondjuk majd 1 év múlva! Jól éreztük magunkat,a többiek szerint Kamillán látszik,hogy 4. baba,mert nem zavarta a hangzavar-sírás-kiabálás-rohangálás stb.,sőt! Vígan elvolt,bárki a kezébe vette! Képeket a másik topicon megnézhetitek majd,sajna nekem itthon maradt a reggeli rohanásban a fényképezőm...

Lépek kertészkedni-teregetni-felmosni,á, felsorolni is sok! Este még benézek!

Márti
borossné becz márta

Bejci,
nem lehet sajna kikapcsolni, hátul van. De nem nyüszög csak akkor, ha már nagyon álmi és én megállok a pirosnál vagy valamiért.
Tőlünk a Balcsi 50 perc, mert 10 perc alatt az M7-en vagyok.
Hamarabb ott vagyok, mintha pl a Margit Szigetre akarnék bebumlizni. És a levegő is garantáltan jobb. :)

Márti,
persze, megyek értetek. Csak akkor annyi lenne a kérésem, hogy olyan fél 1 körül mennék, hogy 1-re visszaérjünk a Lurdyba. Minyuék akkor már elméletileg ott lesznek.
Na, meg persze majd címet pontosítunk. Én olyan vagyok, mint a sörös ló: csak 1 utat ismerek Miklóson. :oops: :)
Igen, az almapép is nálam van.
......
Mint ahogy Moneeék (Eszike és Starlark ) cucca is. :oops: (ezért nem akartam eredetileg bevállalni a vidéki küldözgetést. Tudom, hogy nekem a posta egy nagyon gyenge pontom )
Az a helyzet azzal, hogy nálunk a kispostán nem lehet csomagot feladni. A legközelebbi nagyposta a Moszkva térnél van. Viszont ott okosan nem lehet seholsem megállni kocsival. A legközelebbi parkolási lehetőség 3 utcára van.
Namármost a humana cuccok 2 nagy dobozban vannak és bazi nehezek, úgyhogy minimum 2x kellene fordulnom.
Ez még nem is baj, csak hát Flórával nem tudok közben mit csinálni. Ennyi időre és ilyen távolságra nem merem benthagyni a kocsiban.
Szóval ahhoz, hogy feladjam a csomagot meg kéne logisztikázni, hogy valaki vigyázzon a gyerekre. De ezt sajna most nagyon nehezen oldom meg nagymama hiányában.
:(

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Hahó!

Márti :)
Ha a többieknek jó, kezdödhet hamarabb a dolog, mi csak 1-re érünk oda az ovi miatt.

Honeymoon :)
ha befér még a kocsiba, akkor hozd el szerdán a dobozokat, van a Lurdyban posta (habár most nem tudom, hogy ott lehet-e csomagokat feladni. Nem mindegyik postán lehet csomagozni??? :shock: )

Kép
Kép
Kép
minyu

minyu,
köszi... csak akkor tudom vinni, ha üres a hátsó ülés (vagy ha nem viszek babakocsit, mert nagyok a dobozok )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Halihó!
Most csak gyorsan bekukkantottam,mert Noncsikám egyelőre nem szándékozik elaludni... Valamivel lefoglalom addig magam, mert fél szemem rajta kell tartanom. Képzeljétek most már a kiságyában is feláll, mint Emma... És persze trükközik, mert 1 kézzel akar kapaszkodni, és közben meg persze forgolódik... Szóval gondolhatjátok mekkora esések vannak... A felállást fel is vettem videóra, majd ha hazamentem feltöltöm, megnézhetitek. Közben tiszta vigyori. Képeket is csináltam hétvégén, majd azt is rakok fel hétfőn, vagy holnap este.
Látom szervezitek a találkozót, úgy irigykedek. Olyan jó lenne mindenkivel találkozni, de ez teljesen kizárt most.

Ma egész nap kint voltunk a szabadban, kiraktuk a járókát az, és Noncsi abban volt. Hát nem mondhatnám, hogy "kiszívta a nap", mert ahogy elnézem 11 előtt nem fog elaludni, annyira aktív. Pörög, forog, engem les, vigyorog, beszél, az ágy támláját vakargássza, na most meg megint felállt, rámnézett, és hangosan rötyög! :D Sikerült felvennem!!!! Meg kell, hogy nézzétek. És persze a vége hatalmas esés! :o Ez nincs rajta a felvételen, mert megtellt a memóriakártya közben. Az fix, hogy nem mostanában fog elaludni!

Holnap este, vagy hétfőn jövök és reagálok! A képeket gyorsan megnéztem, nagyon tetszenek! Minden baba gyönyörűűű! :)
Vendég

Szép Este! :)

Pótolok :)
Pénteken ZH-tam, úgy hogy tanulás vagy séta volt a program.
Ma pedig kirándultunk a Balatonhoz, nagyon jól sikerült. Doncek végig dumálta az utat és sikongatott. Élvezi hogy nagyobb a helye és mivel magasabban ül kilát az ablakon :) Rengeteget kajált aludni sokat nem aludt de ennek örömére negyed kilenckor ki is ájult. Kíváncsi vagyok mikor fog ébredni :)

Eszike: Jó csavargást :) Egy kis perpetuum mobile-d van. :)

Gabolino: Doncek még mindig 2-es Aventet használ, nálunk a variábilistől és a 4-estől is fuldoklás van.
350? Jesszus! Nem kispályázik, tejből ennyi itt még sose fogyott :)
Tünemény ez a kisember ahogy alszik :)

Rékaorsi: De aranyos képek :) Főleg a fej simis :)

Bejci, Holka, Szeder: Újabb mini tali? :) Nagyon csini a három kis grácia :)

Anyooka: Szegény Ádám, gyógyuljon most már meg nagyon gyorsan.

Bejci: Gratula Biusnak az ugri-bugrihoz :)

Márti: Jó olvasni hogy a nehéz készülődés után ilyen jól sikerült a keresztelő. :)
Az együtt olvasós kép nagyon bejön :)

Csibe: Aranyos mosolygós lánykád van neked is :)

Minyu: Nagyon tetszik az állatkerti kép :)

Szeder: Hú hogy ül Adél abban a hintában :) Nagyon ügyes :)

Monee: Ahogy ott a talin emelgette a popóját látszott hogy hamarosan te is futkoshatsz a fiatalember után :) Gratula neki :)

közben jó késő lett...
Jó éjt:)

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Eszike!
Nagyon szupi a videó! :lol:
Már akartam mondani, hogy Noncsi pont úgy nevet, mint a Lalu. Pont ugyanilyen hangja van. :lol: A párom fenntről azt hitte, hogy a Lalu nevet, amikor hallotta a videót. :wink:

gwini

Márti! Már nagyon vártam a keresztelős beszámolót! Megható volt! A képek pedig nagyon tetszettek!

Anyooka! Ez már kicsit sok a jóból! Gyere, mesélj, hogy jobban van-e Ádám! Addig is sok gyógypuszit küldünk neki!

A hármas csajos randis képekért odavagyok! Minegyik hölgyike egy tündér!!!!!

Minyu! Az állatkerti fotó díjnyertes!!!!!

Csibe! Jázmin tényleg egy ennivaló husigombóc!!

Gabolino! Andorod imádnivaló!!!!

Szeder! Adél már kész nő, ahogy hintázik!

Szóval minden bébi gyönyörűséges. Este végre én is teszek fel a kis szerelmemről újakat! A találkozót nagyon sajnálom én is! Nagyon kiváncsi vagyok mennyit tudtok majd dumcsizni a sok bébi mellett!

Lányok! Akinek még nem ül a babája, már használ sportkocsit? Nekünk négy állásba dönthető a sportülésünk, de a legutolsó sem tejlesen vízszintes. Szerintetek már használhatjuk?
blúmi

Sziasztok!

Köszönjük az együttérző szavakat! Már jobban van Ádám egy picit, nem szól olyan rettenetesen a tüdeje, de sajnos a teljes gyógyulástól még messze vagyunk.

Még mindig hallani a sípolást, de már "csak" 6 óránként kell neki fújni, addig bírja.
Szerencsére étvágya van, eszik mint egy kis gép. :lol: Kedve is jó, "csak" sípol a tüdeje és köhög csúnyán - de legalább már elkezdett felszakadni neki.

Kedden megyünk vissza a doktor nénihez egy hallgatózásra.

De én most azt mondom, hogy egyelőre úgy néz ki, hogy nem megyünk a talira szerdán :cry: Nagyon sajnálom, nagyon szerettem volna találkozni Veletek, de nem szeretném az ott lévő 17 babát megfertőzni (egyik kórház pullmonológiája sem fizet jutalékot ha teletöltöm az osztályt) így ameddig egy picit is köhög Ádám, nem vinném a többi baba közelébe. Nagyon remélem, hogy lesz még rá alkalom hogy találkozzunk Veletek és megismerjelek Benneteket!

Márti, ne haragudj, hogy ez így jött ki! Pedig apa már nagyon készült, sakkozta hogy hogy fogunk beférni az autóba! :wink:
Anna és Peti látom már a piciknél is kedvenc Nálatok! :)

Blúmi, nyugodtan használhatjátok! :wink: Ádám új verdáját sem lehet teljesen vízszintesig dönteni! Sőt, ha ébren van, reklamál is őkelme hogy picit emeljem meg őt hogy tudjon nézelődni!

Betti, nálunk Apa kikötése az volt a névvel kapcsolatban, hogy ne Ádizzuk őt itthon. De persze ha más így hívja nem szól érte, így Anyukámék Ádinak szólítják :wink: Itthon Ádám és Ádámka - Dorka kezdte el így nevezni és ebben Apa sem talált kivetni valót.
De a leggyakoribb becézés a Pocok, Pöcök, Manó :lol: :lol: :lol:

Eszike, ez igen! Akkor Ti már teljesen leengedtétek az ágyat?! Nálunk még mindig legfelül van...

Azt nem is írtam még, hogy szerdán este Ádám is megfordult hátról hasra! Majd azzal a lendülettel gurult is tovább vissza hátra :lol: MEgmutatta, hogy meg tudja ő csinálni csak nem akarja. És szerencsére elég belül volt a franciaágyon és hárman voltunk körülötte :)
Amikor hasról hátra fordult meg akkor is a kórházban kötöttünk ki másnap és most is. Remélem, hogy ezt nem fogja így folytatni a kúszással, mászással, felállással is...

Hoztam egy képet is! Esti mesét olvastunk :)
Kép

Kép

Kép
anyoooka

Anyoooka!

Esti mese,látom ,természetesen nálatok is Anna és Peti! Megjelent még 2 új rész ismét,már beszéltünk a nyuszival! :wink: Kedden hozza,besegít neki GLS!

Ugyan már! A legfontosabb,hogy meggyógyuljon Ádám! És olyan közel lakunk egymáshoz,bármikor jöhettek hozzánk,megbeszéljük majd!

Honey!

Akkor számítok Rád! Nyugodtan jöhetsz,amikor gondolod,nekem hamarabb is jó! Most megyek fürdetni,de majd jövök még,mert a tegnapi tali adott némi támpontot, hogy is viselkednek a manók ilyen közegben!

Minyu!

Takarót,plédet érdemes vinni vagy nagyon tiszta a terep ( sajna a Brendonban egyes apukák simán rámentek cipővel a szőnyegre)?

Márti
borossné becz márta

Hűű mindenki kint a szabadban? nagyon helyes :)

Blúmi: Mi már használjuk egy ideje a sport részt, mert Doncek már alig fért a mózesba, másrészt a mózest olyan nehéz volt rápattintani a vázra hogy egy idegbaj kapás után úgy döntöttem raja ezt fel akinek 6 anyja van.
Most már teljesen jó neki a sportrész. Tegnap is abban ült az asztalnál míg ettünk nagyon jól el volt benne.

Magától Donek még nem ül, de ha felültetjük elég stabil már.

Anyooka: Kedden a dokinál kérdezz rá, lehet elenged titeket a talira mert már nem fertőz Ádám.

Rólunk.
Imádom ezt az időt, ennél melegebb se kell :) Végre kint száradhatnak a ruhák nem itt bent kell kerülgetni az állványt.
Doncek beaktivizálta magát. Nagyon küzd hogy elérjen dolgokat. Úgy hiszem hamarosan elindul ő is.
Ezt ma vettem fel délelőtt

http://www.youtube.com/watch?v=IvyOKVi2etM

Holnap adják át a lakásunkat aztán etető széket nézünk mert már kicsit harcos a szopipárnás körbebástyázás, mert a fiatalurat minden érdekli és elmászkálna :)

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Egy gyors kérdésre ugrottam ide.. most nincs időm visszaolvasni..

Az aranyékszerek, akkor színezik a bőrünket be, ha valamilyen jellegű gyulladás van a szervezetünkben???????
Adélnak befogta a fülbevalója a fülét.. , de semmilyen problémája nincs.. legalábbis nem észrevehető..

Valaki tud erről valamilyen infot nekem írni???????

Holnap jövök.

Jó estét, és nyugodt éjszakát :wink:

szeder74

Szeder!

Én nem hallottam ilyenről!
Viszont nekem az arany gyűrűim időnként elszínezik az ujjaimat,anélkül,hogy bármi bajom lenne. Úgy tudom,nyirkos közegben ez előfordul! Nyugi,biztos nincs semmi baj!
Engem is érdekelne a blogod elérhetősége,szoktam olvasni,csak az elmúlt hetek pörgősek voltak,ezért nem jeleztem eddig!
Az e-mail címem itt van a hsz. alatt!

Starlark!

Jó az új avatar képed! Videót mindjárt nézem!

Szóval tali:

Az az igazság,hogy frissen szerzett tapasztalatom szerint a babák nagyon bírják! Egyrészt,mert az úton sokan elaludtak az autóban,másrészt,mert nagyon érdeklődenek,felpörögnek a többi kicsitől. És,bár borul a napirend és ezt minden baba másképp viseli, nagyon érdeklődnek egymás iránt és sokszor másképp is viselkednek mint várnánk! Szóval kellemesen iscsalódhatunk nyűgösség terén!Hiába,már Ők is szociális lények!
Ami szerintem fontos,hogy ne vigyünk túl sok játékot,mert eltűnik! Gondolom,a Lurdyban sem csak mi leszünk és a gyerekek kíváncsiak,megfogják,legurítják,eldobják stb a játékokat,a legkisebb rossz szándék nélkül eltűnnek főleg a kisebb csörgők,labdák stb.
Másik,hogy milyen időtartamra tervezünk,mert 1 óra gyorsan elröppen és olyan gyakran nem tudunk találkozni. Bár,azért remélem titkon,hogy nyáron még össze tudunk hozni egy talit,csak az a nyaralások miatt nehezebb lesz!

Minyu!

Te gyakorlott vagy topic-tali meg Lurdy tekintetében is! Légyszi írj,szerinted mire figyeljünk! Biztos érzitek,én már kellőképpen be vagyok sózva! :lol:

Márti
borossné becz márta

Sziasztok.

Ne haragudjatok az offért csak jöttem félve megérdeklődni tőletek hogy akinek van felesleges tejcsije az tudna e nélkülözni pár decit?? konkrétan 1-2 liter kellene csak a kicsimnek. Sajnos fog gyulladással bajlódom és most kevesebb van egy kicsit és Izám csak szopik de néha pótolnom kell az esti szopinál. Nem tápis baba és azt nem is fogadja el. Sajnos már feléltük a tartalékomat és ezért szeretnék segítséget kérni.

Köszönöm előre is. privibe keressetek.

Üdv Verus és Iza baba

harivera
Budapest XXI. kerület

Tényleg mindenki kihasználja a jó időt!

TALI
Most akkor hánykor is? Úgy emlékszem még Kistiggrincséknek sem jó a délelőtti időpont, mert tornáznak. Nekünk du. 4-kor lesz csak Dévényes tornánk, úgyhogy nekünk mindegy.

Starlark,
Irigy vagyok az autósülésért! :D Nagyon szépet választottatok, és szívem szerint én is ilyet vennék, de az új árát most nem tudjuk kifizetni, a Vaterán meg a TeszVeszen meg elég lestrapáltakat lehet csak kapni. De még várok, hátha...
Biztos, régebben volt róla szó, de nem emlékszem, hogy hol tanulsz? És mit? Amúgy meg minden elismerésem, hogy egy baba mellett erre is van energiád!
Nagyon jó a video, tényleg a szó szoros értelmében küzd Doncek a dobozért! :lol:

Blúmi,
Végre előkerültél! :)
Mi már használjuk a sportrészt, mert amúgyis állandóan hasizomból emelgeti a fejét Julcsi, hogy lásson mindent, így megkönnyítem a helyzetét. Szerintem nyugodtan rakd bele Bálintot is, ő is biztos élvezni fogja, hogy mindent lát! :)
Voltál már az új élményfürdőben vagymiafrancban? Szombat délelőtt tervezünk menni, csak elbizonytalanodtam, hogy lehet-e, érdemes-e vinni oda Julcsit? Nincs kedved csatlakozni hoznánk? :lol:

Eszike,
Mindig elkápráztat ez a csaj a videókkal! Nagyon ügyes, és nagyon édes ahogy élvezi a szitut! :lol: Úgy sajnálom, hogy veletek nem találkozunk! :(

Anyoooka,
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni! :( De hátha még szerdáig javul annyira Ádám. Amúgy nekem ez a név nagyon tetszik, és magamtól én sem Ádiznám le a fiamat, de az unokaöcsémnél már úgy megszoktam, nem is tudnám másképp hívni. Vicces, hogy nővérem azért választotta ezt a nevet, hogy ne lehessen becézni, aztán tessék, ez lett ... :mrgreen:

Úgy döntöttem, hogy nem árasztalak el benneteket folyton Julcsi-fotókkal, (na jó ezt nem tudom mégsem megígérni) ezért megosztom a publikus fotóalbumunkat Veletek. A www-nél megtaláljátok, ha valakit érdekel.

Jó éjszakát!

(megállt a vonalzóm! Remélem, most nem a Mamanetes vonalzók fognak befuccsolni!)

Kép
hbetti

Ja, és Minyu!
Be lehet a játszóházba tolni a babakocsit? Vigyünk saját játszószőnyeget? Be lehet vinni kaját? Tényleg, ahogy Márti is írja fentebb, okítsd már ki az ilyen balgákat, mint én, hogy mit vigyünk :) Én még sosem voltam ilyen helyen.

Kép
hbetti

Betti,
szívesen mentem volna, csak én holnap elmegyek 3 napra Brüsszelbe :(
vagy ha arra gondolok, hogy egy kicsit alszok is, akkor :)

Biztos jó lesz a tali, majd csináljatok sok képet

Jázmin ma felült :D Igaz, hogy utána nem tudta még egyszer reprodukálni, pedig naggggyon próbálkozott a kincsem, de ez már azért jó jel, közel vagyunk

Kép
Kép
csibe21

Szevasztok!

Ismét köszi a dicsiket :)

Az Emma-Adél-Bius talis képek láttán egy pillanatra bántam, hogy fiam született (bocs Soma, de egy fiút jóval kisebb élvezet öltöztetni :oops: ), csuda csini csajszik :)

Lanta: utólag is Isten éltesse Kornéliát! Hogy nem sima a kád alja? A tapadókorongók nem fixen rögzülnek, lehet hogy tudnátok használni a fürdetőkarikát.

Holka: Órás gratula az araszolgatós nagylánynak :) Jelentem: nálunk szent a béke, de Soma még csak hátrál, és mindig egyre messzebb kerül a kiszemelt játéktól (amitől nem túl boldog), így Emmának nem kell osztozkodnia.

Szeder: A hintás képek nagyon édesek (a második a kedvencem). Adél sapija nagyon cuki, valami hasonlót vadászok Emmának. Ja, és köszönöm a kérdést: megabrutál mozgalmas hetünk lesz, de úgy tűnik el tudunk menni a talira :), úgyhogy módosítanék:

Baba Tali:

a.m.: Lurdy április 8
noni: Lurdy április 8
konan: hétköznap bármikor bárhol
honey: detto, kivéve csütörtök
szeder: április 8
bejci: Lurdy április 8.
minyu: Lurdy április 8.
Kistiggrincs: Lurdy április 8.
gwini: Lurdy április 8.
gabolino: Lurdy április 8.
hbetti: Lurdy április 8.
anyoooka: Lurdy április 8.
ági: Lurdy április 8.
evibabi: Lurdy április 8.
winona:Lurdy április 8.
humanka
márti
holka
rekaorsi

Kérdésem: akinél van, nagytesók jönnek? Piszokság lenne Emmát kihagynom a játszóházasdiból (naná, hogy imádja), de ha jön, rohangászhatok utána. Nekünk jobb lenne kicsit korábban ( a 11 óra zseniálisan hangzott), mert Emma 2-3 körül kidől, és nem szeretném ha ezt a buszon tenné.

Anyooka: Jobbulást Ádámnak! Remélem, a talin talizunk :)

Márti: Minden elismerésem a keresztelőért, mi májusra tervezzük, hasonló számú vendéggel, de a hideg ráz a gondolatra, hogy meg kell szerveznem. A 6 hós képen Kamilla hihetetlen bájos!

Konan: 6. fogacska??? és már ücsörög is? Nagy-nagy gratula hozzá!

a.m.: Azt hiszem valahogy leszedhető a babakocsink huzata (pierre cardin) patentos + csavaros is, de én sose kínlódok vele: úgy, ahogy van, a vázon suvickolom ki mosószerrel, utána slaggal jól leöblítem, napon szárogatom.
Máris kistesót terveztek? Nagyon rendes gyerek lehet Gyuszika, mert nekem Emma egy éves koráig rémálom lett volna egy újabb terhesség.

Minyu: Jegesmedvés-Csongis kép nagyon szuper! Nagyon szép fia(i)d van(nak). Amikor tavaly sikerült az első meleg hétvégén elmennünk az állatkertbe, nem fértünk oda a jegesmedvéhez. (Mondjuk az elefántokhoz se, pedig nem kifejezetten apró termetű állatok :()

Blúmi: Mi is sportkocsizunk pár hete, pedig Soma se ül. Bár Somcsek amilyen nyugodt, még most se ágállna a vízszintes ellen.

Starlark: Küzdős videó nagyon tetszett :)

Rólunk: nagy szabadtéri hétvégénk volt; gellérthegyi csúzdázással (és egy monokli, valamint néhány horzsolás beszerzésével)Emma részéről, Soma pedig a ház elötti játszón piknikelt boldogan tépdesve a füvet. Én pedig végre elpakolhattam az összes téli overált és sapit, és áttekintettem a ruhahelyzetet. Rá kellett jönnöm, hogy Soma egyrészt valahol a 68-as 74-es méret között bolyong (egyik szűk, másik hosszú :? ), másrészt a szóba jöhető nacik szinte kizárólag béleltek :roll: . Végül azzal nyugtattam meg magam, hogy a dolgok jelelegi állása szerint, alighanem sortba és napozóba gyömöszködhetem másodszülöttemet rögvest az overál után, és abból - Hál'Istennek! - van elég.

Dobok képeket is: Kép Kép

Kép
Kép
rekaorsi75

na, még egy pár: Kép nálunk is ez megy ám :) Kép kicsi lány a nagy csúzdán Kép hintázik az aprónép (ki-ki a maga módján -Emma egy kaszkadőrén) Kép Somcsek piknikel Kép Soma csücsül a hintójában (látod Blúmi ?:)) Kép Bűnbánó Magdolna - egy nem jellemző Emma

Kép
Kép
rekaorsi75

Sziasztok! Én most megint ilyen korán!
Képzeljétek szombat este és tegnap este is végigaludta Noémi az éjszakát! No ez nálunk rettenet nagy haladás. Ez volt eddig a 3. átaludt éjszakánk! Én nem tudom mi van ezzel a lánnyal!? :shock:
És amióta rájött milyen jó ácsorogni azóta egész nap állna az ágyában. Hú, ne tudjátok meg mekkorákat esik... Jó lesz ha felkészültök rá, mert ezt elég szörnyű látni. És legtöbbször persze bevágja a fejét, és ordít.

Később majd reagálok mindenkinek, de most készülődnöm kell, megyünk a védőnőhöz, már tök régen voltunk. Szerdán ortopédia kontroll, csütörtökön meg első Prevenar oltás. Úgyhogy zsufi a hetünk. Na meg kedden jönnek haza tesómék. Szóval ma takarítanom is kellene...

Remélem mindenki jól van, és már a kis betegek is meggyógyultak!

Majd képeket is hozok...
Vendég

Betti! Tök jól esett, hogy hiányoltál! Mi szombaton babauszit tervezünk az uszodában. Az élményfürdőt még nem próbáltuk, és a magam részéről egy ideig nem is fogom. (Nem akarom sokkolni a közvéleményt egy fürdőruhás blúmi látvánnyal :oops: ) De ha itthon leszel szívesen összefutunk veletek, akár egy séta erejéig. Ja, és a magam részéről szívesen nézegetem a Julcsi kép dömpinget!

Rékaorsi! Ámulok a képeken!!! A meseolvasóson egészen meghatódtam!!! A hintát már én is nagyon szeretném Bálinttal kipróbálni, látom Soma is nagyon élvezi. Ja, és Soma sapija is szuper!!!

Eszike! Gratulálok!!!! Hidd el, egyre jobbak lesznek az éjszakák!

Starlark! Odavagyok Donát videójáért!!! A legjobban azon nevettem, amikor végső erőfeszítésként összekulcsolja a lábait! Nagyon ügyesen küzd! Meg kell zabálni!!!!

Nálunk hétvégén nagy látogatás volt. Amikor sok az először látott látogató, akkor mindig féltem Bálintot, hogy jaj, mennyire össze lesz zavarva. De az én fiam annyira élvezi a nyüzsit. Olyan jó volt rég nem látott kedves rokonokkal lenni. Egész hétvégére jókedvem lett!!

Múlt héten fogorvosnál is voltam. Bálint születése óta halasztgattam, de végre túlvagyok rajta. Nekünk ma nagyon nehéz éjszakánk volt. (elnézést azoktól, akik sokszor kelnek éjjel, én ettől elszoktam már.) Bálint kb 2-3 hónapos kora óta 7-8 órát alszik éjjel. Ma éjjel viszon háromszor is felkelt, és olyan szomorúan sírdogált! Nem tudom mi lehet a gond. Általában a megmagyarázhatatlan dologkat a fogára fogom, de ez most olyan volt, mintha a pocija fájt volna. (tegnap este a férjem nyalatott vele házi, kizárólag szilvából készült llekvárt. Cukor, és tartósítószermentest, mielőtt még felszisszenne valaki. ) lehet, hogy ez bántotta volna a pociját?!

köszönöm a babakocsis válaszokat!

Szeder! Adélnak kibújt már a foga? Ti szenvedtek ezzel nagyon régóta, ha jól emlékszem!
blúmi

Jó reggelt!

Minden babafotó nagyon szép! Olyan szépek a nagyobb testvérkék is! A kislányok meg egyenesen gyönyörűek!

Starlak, Márti! Köszönöm a választ.. de én mégis úgy emlékszem,hogy gyulladást is jelezheti, ha megfogja a bőrünket az arany..
Azért furi tudjátok, mert eddig soha nem volt ilyen az elmúlt 7 hónapban..
Hát reménykedem,hogy nektek legyen igazatok.

Márti!
Kamilla csoda tündér a kis fehér rucijában. Örülök,hogy jól sikerült a keresztelő. Mindennel sikerült ezek szerint elkészülnöd. A menü ízlett mindenkinek???

Starlak!
Donát nagyon komoly a videón. Mennyire küzd. :lol: Nagyon édes. Hamarosan mászni fog!!!

Eszike!
Én már meg sem lepődöm Noémin. Hihetetlen gyorsan fejlődik!! Olyan ügyes kislány!

Most ennyire futotta.. mennem kell.
Állandóan időhiányban szenvedek.
Mindenki így van ezzel? Vagy csak én osztom be rosszul az időmet?? Mindig kell valamit csinálni.

Óvatosan azoknak, akik vezetnek, mert ilyenkor, amikor kisüt a napocska, sok a "diló" az utakon!!!!

Nagyon szép napot mindenkinek!!

szeder74

Blúmi!
2 fogacskája van Adélnak! Egyszerre jött ki, mind a kettő!! - Azt hittem soha nem lesz foga ennek a kis csöpp lánykámnak :lol: 8)
Most nézem a listát... nem jöttök a talira?? Merre is laktok?? Tök ciki nem emlékszem.. :oops: :oops: :oops: 8)

szeder74

Sziasztok Lányok!

Nagyon gyönyörűségesek a baba képek ismételten! :)
Starlark, Eszike, szuperek a videók! :D Annyira édesek a kis csöppök! :)

Most csak gyorsban jöttem, nem is tudok nagyon reagálni, mert készülődnöm kell.
Nekünk is zsufis hetünk lesz,minden nap valami. Most Andor visszaaludt, de mennem kell hajat mosni stb. mert megyünk utána el barátosnézni :) Szóval majd jövök valamikor...
Hétvégén nagyokat sétáltunk,Andor megismerkedett a fűben csücsüléssel, a fűvel, bottal,kaviccsal :D Olyan édesen vizsgálta őket :)

Minyu,
engem is érdekelnének az infók a Lurdyval kapcsolatban,amiket a lányok már kérdeztek. (kaját úgy rémlik írtad,hogy persze lehet vinni, de a többi az passsz)
És a időpont...?Nekem jó az 1is, de előbb is, olyan 11től. Akkor lesz valaki ott korábban? Mert akkor lehet már valamikor 12 előtt odamegyünk,attól függően, hogy készülünk el, meg érünk oda.

Szép napot mindenkinek!

KépKép
KépKép
gabolino

Elfelejtettem:
Betti,
Kérdezted,hogy nem megyünk-e együtt. Én szívesen :) Hogy gondoltad? Van kocsitok?eljöttök hozzánk? és innen meg mehetünk a miénkkel mondjuk.Vagy ha nincs kocsitok, szívesen elmegyünk értetek :)

KépKép
KépKép
gabolino

Szeder! Nekem sajnos nem jó a találka! Már most tudom, hogy valami nagyon jóból maradok ki! Talán legközelebb. Dunaújvárosi vagyok egyébként.

Néhány kép:

Kép nevetős

Kép a fiúk olvasnak

Kép apa szerint vicces vagyok

Kép első meggypépem

Kép első almapépem
blúmi

Noni! Az utolsót tedd lsz a hat hónapos videóba, az elsőt pedig a hét hónaposba! És nagyon köszönöm, hogy kerestél e--mailen!
blúmi

Blúmi,
Nagyon édesek a képek! :) ezek a kajálósak!!! :D na meg a nevetős! szuper.

Andor még szunyál :shock: szóval addig hozok én is pár hétvégi képet :) Ezeken most nincs a megszokott vigyor, mert nagyon koncentrál a kislegény az új dolgokra :D
Kép áll a baba áll Kép Fűben csücsülős Kép Családos heverészés Kép Andor és a kavics

KépKép
KépKép
gabolino

hello!

félkezes hsz...ezért a kisbetű! bocsi..

blúmi: nagyon cuki a pici fiad! milyen szépen néz a kamerába! sportot már régóta használjik, már elég erős a gerincük a sportkocsihoz, viszont bius még sokszor lecsúszik.

eszike: irígy-irígy az éjszakákért! viccet félretéve örülök nektek. akkor ez már valszeg így is marad!

márti: örülök, hogy jó volt a tali, remélem a szerdai is jó lesz! én is be vagyok sózva! :lol:

betti:
nyugodtan árassz el bennünket julcsi fotókkal! Én pl. imádom nézegetni a babákat!

rékaorsi: nagyon szépek a gyerekek! a szembe könyöklős tetszik legjobban!

anyoooka: sajnálom, hogy nem jöttök, de megértem! Alegközelebbire remélem jöttök! szépek vagytok a képen! :wink:

TALI: nekünk sem jó a délelőtt, mi délután 1-re megyünk! Amúgy azért lett szerintem délutánra szervezve, hogy a messziről jövők is odaérjenek. amúgy tapasztalat u.az, mint mártinak.múltkor szederrel és holkával 10 körül taliztunk, bius 11-től szokott aludni... hát na bumm.. egyszer kimaradt az alvás! :)

hétvégénk szuper volt! szombaton a normafánál voltunk hármasban, vasárnap visegrádon, de oda jöttek a tesómék is két gyerekkel. biusnak hangja sem volt, szerintem nagyon jól érezte magát! Én is teszek mindjárt képet, csak le kell kicsinyíteni! puszi
Vendég

Gabolino: Andor édes egy pasi! És Te milyen jól nézel ki!!! :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?