Szevasztok!
Ismét köszi a dicsiket
Az Emma-Adél-Bius talis képek láttán egy pillanatra bántam, hogy fiam született (bocs Soma, de egy fiút jóval kisebb élvezet öltöztetni
), csuda csini csajszik
Lanta: utólag is Isten éltesse Kornéliát! Hogy nem sima a kád alja? A tapadókorongók nem fixen rögzülnek, lehet hogy tudnátok használni a fürdetőkarikát.
Holka: Órás gratula az araszolgatós nagylánynak
Jelentem: nálunk szent a béke, de Soma még csak hátrál, és mindig egyre messzebb kerül a kiszemelt játéktól (amitől nem túl boldog), így Emmának nem kell osztozkodnia.
Szeder: A hintás képek nagyon édesek (a második a kedvencem). Adél sapija nagyon cuki, valami hasonlót vadászok Emmának. Ja, és köszönöm a kérdést: megabrutál mozgalmas hetünk lesz, de úgy tűnik el tudunk menni a talira
, úgyhogy módosítanék:
Baba Tali:
a.m.: Lurdy április 8
noni: Lurdy április 8
konan: hétköznap bármikor bárhol
honey: detto, kivéve csütörtök
szeder: április 8
bejci: Lurdy április 8.
minyu: Lurdy április 8.
Kistiggrincs: Lurdy április 8.
gwini: Lurdy április 8.
gabolino: Lurdy április 8.
hbetti: Lurdy április 8.
anyoooka: Lurdy április 8.
ági: Lurdy április 8.
evibabi: Lurdy április 8.
winona:Lurdy április 8.
humanka
márti
holka
rekaorsi
Kérdésem: akinél van, nagytesók jönnek? Piszokság lenne Emmát kihagynom a játszóházasdiból (naná, hogy imádja), de ha jön, rohangászhatok utána. Nekünk jobb lenne kicsit korábban ( a 11 óra zseniálisan hangzott), mert Emma 2-3 körül kidől, és nem szeretném ha ezt a buszon tenné.
Anyooka: Jobbulást Ádámnak! Remélem, a talin talizunk
Márti: Minden elismerésem a keresztelőért, mi májusra tervezzük, hasonló számú vendéggel, de a hideg ráz a gondolatra, hogy meg kell szerveznem. A 6 hós képen Kamilla hihetetlen bájos!
Konan: 6. fogacska??? és már ücsörög is? Nagy-nagy gratula hozzá!
a.m.: Azt hiszem valahogy leszedhető a babakocsink huzata (pierre cardin) patentos + csavaros is, de én sose kínlódok vele: úgy, ahogy van, a vázon suvickolom ki mosószerrel, utána slaggal jól leöblítem, napon szárogatom.
Máris kistesót terveztek? Nagyon rendes gyerek lehet Gyuszika, mert nekem Emma egy éves koráig rémálom lett volna egy újabb terhesség.
Minyu: Jegesmedvés-Csongis kép nagyon szuper! Nagyon szép fia(i)d van(nak). Amikor tavaly sikerült az első meleg hétvégén elmennünk az állatkertbe, nem fértünk oda a jegesmedvéhez. (Mondjuk az elefántokhoz se, pedig nem kifejezetten apró termetű állatok
)
Blúmi: Mi is sportkocsizunk pár hete, pedig Soma se ül. Bár Somcsek amilyen nyugodt, még most se ágállna a vízszintes ellen.
Starlark: Küzdős videó nagyon tetszett
Rólunk: nagy szabadtéri hétvégénk volt; gellérthegyi csúzdázással (és egy monokli, valamint néhány horzsolás beszerzésével)Emma részéről, Soma pedig a ház elötti játszón piknikelt boldogan tépdesve a füvet. Én pedig végre elpakolhattam az összes téli overált és sapit, és áttekintettem a ruhahelyzetet. Rá kellett jönnöm, hogy Soma egyrészt valahol a 68-as 74-es méret között bolyong (egyik szűk, másik hosszú
), másrészt a szóba jöhető nacik szinte kizárólag béleltek
. Végül azzal nyugtattam meg magam, hogy a dolgok jelelegi állása szerint, alighanem sortba és napozóba gyömöszködhetem másodszülöttemet rögvest az overál után, és abból - Hál'Istennek! - van elég.
Dobok képeket is: