Na akkor mondom merre ha a piros tetős házat vesszük kiindulónak attól pontosan felfelé elég messze az erdő előtt halványan látni két jegenyefát.Na az a házunknál volt.
Anyám mindig azt mondta ha azt látom bárhol vagyok(Miskolcon értem)hazatalálok. És persze ha látom a szívem szakad meg.
Na akkor most menek,még van egy kis dolgom a fürdőben,lassan jönnek a tejcsiért,inasom alszik,főznöm nem kell...:):)
Viszont ma megyünk kétszer is sétálni ha jó idő lesz....délelőtt és ebéd után is, a fene sem fog bent poshadni a lakásban...:):)
Én is hiába keresném a házat,ahol felnőttem, lebontották. Azt is, ahol 4,5 éves koromig laktamés azt ai ahol 21 éves koromig. Pedig a másik az nem volt öreg épület, a szüleim építették. 4,5 éves voltam,mikor beköltöztünk az új házba. Addig a nagyi házában laktunk,az mondjuk öreg volt, vályogház. Nem merek az utcába sem bemenni, hogy megnézzem mit építettek a helyére, mert utálatosak a szomszédok. Apám múltkor elment arra autóval, megnézte és már azonnal rohantak az anyámhoz mondani, hogy apám arra járt, nosztalgiázott. Pedig csak most először nézte meg a helyet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.04.06 07:21-kor.
Épp ma reggel számoltam meg a bigyóimat, hogy még erre a hétre péntekig van antibiotikumom. De kell is. Érzem, hogy nagyon nem vagyok még rendben. A nátha is ömlik belőlem, ami mondjuk jobb, mintha benn maradt volna.
Na még várok választ,de aztán menek,mert munka van....
Megy a mosógépem,le kell szednem az előző adagot,reggeliznem kell,inasnak krumplit főzni ebédre,kiteregetnem majd,stb...
Ez a nevelő szüleim háza volt.Ők építették két kezükkel.Vályog és tégla.
Mikor anyám meghalt eladták a földet mert ház már akkor nem volt rajta a kisebbség ellopott mindent ami mozdítható volt.
Szóval a rokonok örököltek+az első nevelt fiának a lány aki mindig is lecart mindent még a temetésről is elkésett.Ő is 2és fél millát kapott.
Mi tesómmal örököltük az ingóságot amit a rokonok gyorsan elhordtak.Tehát semmit nem örököltünk. De nem is érdekel.
Én szeretek abba az utcába sétálni.Vagyis kocsival ha megyünk mindig megkérem L.-t menjünk be az utcánkba.Sok ház épült oda is de sok va ami még gyerekkoromból megmaradt és még a levegőnek is olyan illata van mint régen.
Ja, mikor már senki sem lakta a házat, elmentünk ősszel a F.-nal hogy hozzunk szőlőt. Csak egyszer. Beszóltam a szomszédba,hogy én vagyok ott és be a házba nem is megyek, kulcsom sem volt, mondtam, hogy csak szőlőt viszek. Másnapra odalázították az anyámat, az ügyvédnőjét és feljelentést akartak tenni, hogy loptunk. Többet nem mentünk oda.
Tegnap felvetettem F-nak, hogy vesgünk egy kis autót amivel elmehetnénk kirándulgatni. Hallani sem akar róla. Azt mondja, ahhoz pénz is kellene. Ez tény, de kérdeztem, ha lenne, akkor venne-e,akkor sem. Nem akar autót. Azt mondta, elege van.
Szia Ildikó, igen ma már dolgozom! Te meddig leszel otthon? Én is vissza-vissza lapozok a babákhoz
Tegnap voltunk kirándulni az A-val! Olyan jó volt!!! Nagyon jó idő volt, szép helyen voltunk a Normafánál. Gyermekvasutaztunk, rétest ettünk,erdőben sétáltunk...
Zsuzska, olvastam a borulásodat a bringával! Sajnálom, hogy estél, de én jót mosolyogtam rajta! Azért mókás lehetett, főleg ahogy hazafelé szidtad a bringát! Hát Te már mégsem lehettél béna, a bicigli volt a hibás szerintem is!
Tancsu, azért két fog egy nap alatt!!! Nem semmi! Lassan hazafelé tartatok a sétából a Mártival gondolom! Irigykedek ám rátok Csajok, Ti kinnt sétálgattok két csodababával, én meg itt punnyadok a légkondis Tescoban Jók legyetek!
Szilvi,veled tartok. Én is itt punnyadok ebben a szép időben. Nem merek kimenni, megint rosszabbul lennék. Pedig holnap megint angol, ki kell menni majd.
A prezentációmon dolgozom. Elég jól állok vele. Talán még 2-3 dia és befejezem. Aztán még eljátszom majd vele,míg az effektusokat is hozzáteszem, de csak haladok vele.
Benó remélem már lejutott a babjaihoz. Ez kell neki is és a baboknak is, hogy legyen köztük kapcsolat. Sokkal gyorsabban épülnek mind. Remélem adnak Benónak egy tolókocsit, hogy abban menjen le. Hogyan másképp. Őrület egyébként,komolyan! Egy fővárosi kórházban ilyen ellátás, szégyen.