Zsuzsi Drága, miért is sértődtem volna meg? Nem olyan családból származom én! Csak olyan ritkán tudok közétek jönni.... nem is csoda, hogy elfelejtetek.
Szóval injekciós tűt nem kell venned, mert bmilyen szurit kapsz, ahhoz a Kaáliban adnak. (Én a Suprefact-ot kaptam, ehhez annyi fecskendőt kaptam, amennyi kellett.) A Gonal F volt a másik szuri, ez az adagolós toll, de ezt is teljesen készen kapod. Nagyon egyszerű használni, az orvos úgyis meg fogja majd mutatni, hogyan működik. Adagolót kell csak állítani rajta, még meg sem kell töltened. ÉS volt még a HCG injekció a Choragon, miután a beültetés megvolt... na ehhez kellett a nővérke először, hogy megmutassa, hová kell beadni. Merthogy ezt magadnak nem fogod tudni, ugyanis hátra kellett, rajzolt rám két keresztet, hogy itthon Miki hová szúrja a tűt. Ez óriási tű volt... rosszul is volt tőle. Amíg ezt a szurit kaptam ( 3 alkalommal, pénteken volt a beültetés, következő vasárnap, kedden és csütörtökön kellett a szurit beadni), nagyon nem voltam jól. Tipikus terhességi tünetek: hányinger, émelygés... aztán amint megkaptam az utsó adagot, elmúlt. Várnom kellett ez után egy hetet a tesztig, mert a szurik miatt mutathatott volna tévesen pozitívat, de kivártam.
És hát nem a HCG injekció miatt lett pozitív, mostmár egyre jobban érzem.
Ez azért kellett, mert a szervezetben magától egy beültetéstől nem kezd el termelődni a HCG, így rá kellett segíteni. Ja, igen, és kaptam még Utrogestan-t, ami hüvelytabletta volt. Az én orvosom azt mondta, ez jobb, mint az orális, mert közvetlenül hat, nem károsítja a májat olyan mértékben blabla. De hallottam már olyan orvost is, aki az orális tablettát részesíti előnyben. Majd meglátod, mit mond az orvosod. Egyébként hol tartotok?
Tancsu, nagyon édes Gergő! És már 6 hónapos... Te jó ég!!
:) Hogy repül az idő!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.04.05 20:42-kor.