Sziasztok Lányok!
Sorry, de mostanában kicsit eltűntem Tőletek... Beindult a kerti munka, ráadásul annyira beindult a család is mostanában, hogy alig van időm a szgépnél... nem bánom, mert ez már azt jelenti, hogy tavasz van, és nemsokára jön a mi időnk...
:):)
Márti, nagyon szépek vagytok! Ádám gyönyörű még mindig, és ugyan még nem olvastam vissza, milyen kissrác, de remélem, hogy hagy pihenni annyit, amennyire szükséged van. Minden rendben van Veled? Jól vagy? Megszoktátok már egymást?
Benó, Nálad mi a helyzet? Hogy vannak a fiúk? Dagadsz még? Hogy viseled így a vége felé a várandósságot? Hogy áll a babaszoba?
Zsuzska, jó ez a kép Rólad... Van már vmi hír a lombikról? Beszéltél már az orvossal?
Remélem, a többiek is jól vannak. Nálam rendben van minden... csak estére már alig bírok mozogni. Beni bébi frankón nyomja a csontjaimat, és úgy megyek néha, mint egy kacsa...
De legalább érzem, hogy befordult már rendesen, remélem, már így is marad. Egyébként nagyon rendes kisfiú, akkor alszik, amikor én, akkor van fent, amikor én...
ilyenkor mindig eszembe jut Benó, hogy ő két babával érzi ugyanezt...
Paradizsról tudtok vmit? Jól vannak?
Vigyázzatok Magatokra! Sok-sok puszi mindenkinek!