Új privát üzeneted érkezett!

Lkata, én az orrán és a homlokán ellenőrzöm, hogy fázik-e Gergő. Ha mindkettő meleg, akkor nincs baj, ha az egyik hidegebb, akkor semleges, és nemsokára fázni fog, ha mindkettő hideg, akkor fázik.

Kép
szöszke
 
 


Ja, és ivászat:...nagyon sokat iszik a Norbika! :shock:
Folyton kínálom neki a vizet!
Ti is adjatok a babáknak többször inni, vagy többször cicire kell tenni(aki még csak szoptat) :!: :!: :!:

Bori és Szabika......boldog hófordulót!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Köszi Szöszke! :D

Kép
Kép
lovaszkata
 
 

 
 

Marek...tök jó ez a henger! :D ilyet kell venni nekünk is. Sajnos most nincs rá, de fizu után veszünk.
Jó ára van :shock: ha már a használt is 2900 ft! :shock: :?

Ma kipróbáltuk a borsó-répa pürét! Húúú, de utálta Norbi! :( Pedig édeskés volt, de csak úgy köpte kifele! :?

Ildi...a meggy nagyon jó édes almával(de több alma mint meggy), mi most már banánnal esszük a meggyet. :D
De ti még a banánnal várjatok kicsit.
Nagyon fini a cékla -alma, vagy a répa- barack (nyersen) :wink:
Fini a Hippes sárgabarack is! :D

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Szöszke
Sajnos ez egy nagyon primitív család, (lovas kocsival járnak stb.) felesleges lenne beszélnem velük, úgyis tagadnának mindent, de a gyereket még lehet, hogy holnap elkapom.

Lkata
Én nem vettem észre, hogy Áron többet inna-cicizne.
Szerintem bőven elég annyi ruha, amit írtál, nekem Áron ma csak egy vastagabb rugiban volt, alatta body, és egy vastagabb kapucnis polár pulcsi, de nem hiszem, hogy fázott volna.

Kép

Kép
éva75
 
 


Kata,
Nálunk itthon 21 fok van nappal, éjszaka 19, Pálmi ehhez van szokva.
Így ma, hogy kint is 20 fok volt én már csak egy takarót tettem rá a babakocsiban az itthoni ruhája fölé (body+rugi), meg persze sapkát, meg egy kis kötött cipőcskét mert mégiscsak lány, nehogy a lábáról felfázzon.

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Mi is voltunk sétálni, Lottin volt egy rövid ujjú body, felette egy hosszú ujjú felső és egy vastagabb naci zoknival és egy kis tutyi a lábára, fején vékony sapi és egy termopulcsi + egy takaró, amit a végén le is toltam róla, mert én egy szál ujjatlan felsőben mászkáltam és így is ömlött rólam a víz.

Nem kér több szopit a gyerek, szerintem ennyi elég neki, még nincs az az igazán meleg itthon a lakásban, kb. 23 fok van.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok :)

Most röviden magunkról oksi? :D

Szóval, tegnap voltam amelóhelyemen, elvették a helyemet, betettek egy 10fős szobába, ahol nincs is hely nekem... ha lesz is, csak egy asztal, és kész. Ide nem vihetem be Borit, tehát nem leszek bent, csak amennyit nagyon muszáj. Így 90% home office a többi meg meetingre járás lesz :D hihihi

Bori és Lili lázas, taknyos, vírusos torkú... sajnos ez rányomja a bélyegét a napjainkra...

Nem hiszitek el, de Lili éjjel felkelt 3-kor, hogy kész az alvás, és kért mesét meg enni, mert ő nagyon éhes. :shock:
Na, gondolhatjátok, milyen lelkesen toltam elé egy üres kiflit egy pohár vízzel... Na nehogy már kajáljunk éjszaka...

Ma egész nap huncut mókus. Kb 100szor buktam ki rá... pl. egyszercsak összefirkálta a teljes padlózatát a szobájuknak a mi hálónknak egészen el a fürdőszobáig...

Na volt nagy kiabálás, wc-be zárás gondolkodni (a gyerekszoba ép nem volt alkalmas erre) aztán kitaláltam, hogy mi lesz a legjobb bünti:
kapott a gyerek egy kis vödörbe szódabikarbonás vizet (tisztítószernek használom, de mivel élelmiszer is nem baj, ha gyerek is dolgozik vele...) kapott egy vödröt, és mondtam neki, hogy addig haragszom rá, amíg ezt fel nem takarítja. És cakkumpakk mindet felmosta!!!! Pedig az nem volt kis meló...

Nem mondom, fel kellett törölnöm utána a vizet amit szétmaszatolt, de ceruza nyom nem volt egy pici sem! :)

Már nem akarom kitekerni a pici nyakiját e miatt :D Amúgy vicces Lili mikor leszídom, elszégyeli magát és csinálja a büntit nagy hévvel...

Iiiigen, van videó, majd felteszem :D

A héten itthon vagyok a lányokkal, készül a gépem, a munkára, és majd a jövőhéten kapok projekteket, hogy szépen "visszakerüljek a véráramba" :) wow...

Örülök, h zömében itthonról fogok dolgozni, csak épp nincs itthon erre helyem... Na mindegy, majd megoldom... Majd lent dolgozom a játszótéren, meg a szigeten, meg a strandon :D a ligetben is, mert ha meggyógyulnak a csajok, csatlakozunk Bettynához és Szabihoz a ligetbe :) hihihi

és láttam a mit adjunk a gyerekre kérdést:
hát én semmit nem adtam Borira. Kimentünk az erkékyre, volt rajta egy rövidujjú body, meg egy vékony hosszúujjú rugi, és kész pasz
Kint az erkélyen az új székében nézelődött majd játszott végül elaludt :D Én meg mellette takarítottam (volt mit... a teljes téli trutyi összegyűlve kint) egy szál rövid polóban :) na meg melegítő nadrágban mezitláb papucsban...

Szóval nem vittük túlzásba... Lilin volt melegítő fölső is :) ennyi...

Na megyek befejezem a melót, míg jó idő van...

Este megpróbálok jönni... honlap karban tartani, visszaolvasni :D

És most hiszti is van... orrszívott apa 8)

pusz

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Nyugtonmalac,
én is itthon dolgozom, régebben volt saját irodaszobám, de abból lett a gyerekszoba, így én most kiszorultam a lépcsőfeljáró mellé a folyosóra és kb. 1X1 méteres helyem van, íme :)
Jól lehet ekkora helyen dolgozni, mi? :) A dossziéim már nem fértek ide, azok a párom irodaszobájában vannak, merthogy ő is itthon dolgozik :)

Kép

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Hihi
A férjem is itthon dolgozik, az eddigi szobájából lett Bori szobája, így kiszorult a spájzba... :lol: :lol: :lol: Nagyot nézett az asztalos, amikor hívtuk irodabútort csináltatni a kolbászrúd alá (elég régi a házunk, úgyhogy nálunk még olyan is van). :lol: :lol: :lol:

Öltöztetés
Én sem öltöztetem agyon Borit...sőt... Kb. mint Nyugtonmalac. De a Borik bírják... :lol: Mondjuk én télen sem öltöztettem agyon, úgyhogy hozzá van szokva. Meg én tényleg minden nap kivittem sétálni, úgyhogy a jég hátán is megél... :lol: :lol: :lol:

Aki csőrös poharat használ, az hogy tanította meg a gyereket inni belőle? Mert vettem ezt a Tommee Tippee csöpögésmentes csőrös poharat, de ez annyira csöpögésmentes, hogy én sem tudok belőle inni. Halál komoly! Megpróbáltam, de nem jött semmi... :shock:
Csak gondolom megismertetem Borit a babavízzel, hogy ha majd többet eszik, akkor tudja, hogy mi az a pohár. Egyébként nagyon tetszik neki, állandóan azt rágja.. :lol:

Képzeljétek, most, hogy ilyen jó idő van, kimentünk Borival az udvarra, és végül közelebbről is megismerhette Olga kutyát... Imádja! Olga jött, nyalogatta a lábát, Bori meg röhögött, és bőgött, amikor bementünk. Én is gondolkodtam, hogy kiültetem Borit a pihiszékben, addig én meg udvart takarítok, de nem jó ötlet, mert ha nem vagyok ott, akkor Olga tuti nem csak a lábát fogja nyalni, hanem körbecsókolja az egész gyereket.

marek
 
 


Veronika, akkor nem kérek egy kis helyet a te irodádban :) mert nem férnék el :D

Marek: a Borik tényleg bírják :D De mi hihetetlen, hogy hogy jártunk! :shock: Hiába tettem fel az árnyékolót Bori székére, leégett a kézfeje a napon!!!! Basszus! Erre is figyelni kell már! nemrég még hó esett, most már leégett a kicsi kézfej :(

de egész jól áll az erkély....

Hihetetlen mi sz@r elfér ezen a pici erkélyen :shock: :evil: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Lányok, aki nem használja a kórházi csomagban kapott Nestlé Táplálási naplót, attól szívesen megvenném. :)

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!
Látom az itthoni munkáról van szó!..Na én épp most fejeztem be!
Napközben olyan szép idő van,h úgy gondoltam átteszem magam későesti műszakba!:D Nappal Julcsizok, ügyeket intézek aztán este lefektetem és dolgozok!
Az én irodám az ágyunk elötti szőnyeg!Ide leülök,magamelé veszem a gépet és hajrá!... :roll:

Öltöztetés, nálunk is annyi kb mint Veronikáéknál! Kint is kb annyi fok van mint bent így nem adok rá túl sok mindent!
Söt, ma mikor kimentem a teraszra terigetni,akkor kiraktam magam mellé a babakocsiba és csak egy hosszúújjú body és harisnya volt rajta semmi más!A nap teljesen odatűzött és nagyon jó idő volt!Mikor kicsit késöbb mentünk sétálni,akkor erre adtam rá egy vékony sapit egy vékony kis kabit meg egy vékony nadrágot és egy kiscipőt!És be sem takartam!Itt Szolnokon 20fok volt ma!:D Úgy örültem neki!!!
Még az eper fagyimat is megkóstolta!és nagyon ízlett neki! :lol:

Ivás: én is itatópoharazok,de nekünk jön belőle!Úgy cumizza mint a cicit!Már tök ügyesen fogja a füleit és iszik magától is!Persze azért nem mindig találja el a száját! :lol:

Tényleg ki mit ad inni a babának?Én vettem először a hipp édesköményt aztán hipp málna-csipkebogyót meg egy csomó féle bébi gyümilevet!Minden nap 2itatópohárral járunk,az egyikben tea a másikban gyümilé van!És eddig amiket adtam azok mind nagyon ízlettek neki!És én is észrevettem,h többet kér inni!

Húsos bébiételeket már ad valaki a kicsinek?Mi már jó párat kipróbáltunk ma pl alma pulykával volt a menü!:D Azt vettem észre,h a húsos kajákat jobban eszi mint a sima zöldség vagy gyümölcs pépeket! :roll:

Nyugtonmalac, sajnálom,h betegek lettek a lányok!Mielőbbi gyógyulást nekik!!!!!

:?: Lányok, szombaton megyünk Julcsival az állatkertbe!Van esetleg valakinek kedve csatlakozni hozzánk? :?: :D
Vendég
 


És még így zárásként hoztam pár képet!:D
Nem a legjobb minőség,mert sajnos a fényképezőnk tönkrement és ezek telefonnal vannak!...

Kép

Kép

ezt a hintát most kapta anyukáméktól és annyira tetszett neki!
Hangosan sikongatott!:D

Kép

És ne haragudjatok,de ezt is felteszem!Igaz ezen a képen annyira nem látszik,de olyan szép lett az új frizurája Nusikának!(a másik gyermekünk :lol: ) :D

Kép

Na én megyek is aludni!
Jó éjt mindenkinek!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Borinak, Szabinak vidám félévet kívánuk!!


L.Kata!
Akkor tedd lejebb a fekhelyet, ha úgy érzed. Az a legfontosabb, h biztonságban tudd Norbit.
Nekünk még a felső szinten van, de lassan- lassan mi is szerelünk.
(Ábel előbb állt mint ült, így neki 7 hósan már leraktuk. )

Járóka:
Jó lehet tényleg, ha kipróbálod valakijét, na meg majd a tesónak is jól jöhet :oops: :lol:

Ildi!
tegnap előtt összesen 24 órából 13-t aludt Konsti. tegnap 16-t....
hízás: havi hízást figyelj, az a mérvadó.

az etetőszékes link nagyon jóóóóó!

Linh!
Konsti is kel egyszer még biztosan éjjel. megszoktam. neked átaludt éjszakákat kívánok!

Marek!
GRATU AZ ELSŐ FALATOKHOZ!
Én is kínlódok Konstival, ő az előkét eszi kajcsi helyett....Igaz tegnap szépen megette a sütőtök-krumpli mixet, meg is dícsértem. :)
két-három kanalas etetés?? :)
henger:
nagyon jól néz ki! Úgy szokták, h ráhasaltatni a babát és hengergetni a lábainál fogva. (gyógytorna.) Bután hangzik, de élvezik a kicsik.

Éva!
Ez a zenélős könyv régóta Konsti kedvence, a játszótéren is ezzel szórakozik és szereti.

Zolika játéka: :evil: :evil: :evil:

Rég láttuk a gyerekeid!!!!!!

öltöztetés:
Nálunk bent 18-20 fok van, és body, talpas rugi, vagy rugi zoknival az öltözéke. Kint 20-22 fok, de azért ráadok egy kezeslábat, plüs cipőt, sapit és ha elalszik betakarom.
(ábel tegnap nyári kalapban és egy középvastag dzsekiben rohangászott a játszón. :lol: :lol: :lol: Egyedül öltözik, nem tudtam leimádkozni róla a kabit....)

ivászat:
Én egyenlőre nem adok teát, gyümilevet, csak vizet. A friss gyümölcsben van elég lé.

evészet:
Úgy tünik lassan beindul Konsti. Alma már jól csúszik, alma-krumpli is és tegnap sütőtök-krumpli is.
Mivel nálunk nincs allergiás, így kicsit bátrabban kóstoltatok. 3 napig kap egyféle új ízt.
Üveges ételt nem adok, állítólag könnyen megszokják, utánna pedig nem eszik meg a házikosztot.

Ny. malac!
Most jó, h nem kell bemenned a munkahelyre vagy rossz???

Lili: :lol: :lol: :lol:

Bori kezére puszik!!!!

Adri!
Nagyon szépek vagytok!!!!

Mi:
a napunk nagy részét kint töltjük. Ábel nagyon élvezi a tavaszt. A játszón látta, h egy kisfiú (3,5 éves) a fánál pisil, azóta Ő is. :lol: :lol: 15-20 alkalommal pisilünk, de örülök! A szobatisztaság rögös útja.,... :lol: :lol:
Konsti jókat nevetgél , alszik a jó levegőn.
Anyuci meg beszélgethet és megszűnhet a depi. ... :)

Konsti hason rúgkapál a lábaival, olyan, mintha el akarna repülni :lol: :lol: Folyamatosan jár keze lába, kacag, magyaráz, tündéri :lol: :lol: korábban utált hason lenni, de most már szereti. Próbál mászni. Teljesen más a gyerekeim mozgásfejlődése, de legalább tapasztalok :lol:

Szó volt arról hol tartózkodnak a babák. Íme egy kép. Konstit itt is szoktam tologatni,,,,,

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Jó reggelt!
Harmadik átaludt éjszakán vagyunk túl! Mondjuk csak fél hatig tartott, de kit érdekel. Az már valami, hogy éjjel nem kellett kelnem. Mondjuk fél hatkor nem sikerült visszaaludni, de cserébe fél nyolckor elaludt Borika, nekem meg sikerült kitakarítani. Most meg megyek vasalni, mer az jóóó...
:lol:

Adri
Nagyon jók a képek. Julcsi nagyon hasonlít az apukájára...ugye? És jó a fodrászotok! :lol: Kutyu és Julcsi bírják egymást?
Te mit dolgozol otthon?

Veronika
És te mit dolgozol?

Zsuzsu
Hogy adod a vizet? És mennyit iszik meg Konsti egy nap?

Megyek, mert várnak a ruhák... :roll:

marek
 
 


Sziasztok!

Adri - Julcsika nagyon édes, az a hinta szupi, látszik, hogy nagyon élvezi! :lol:
Én nem adok külön inni Lottinak, tegnap megpróbáltam, hogy kér-e vizet az itatós pohárból, de nem kellett neki, ő anno se itta meg a vizet egyáltalán. Teát nem akarok adni neki, pl. most néztem a Hipp tea hátulján, hogy abban pl. van cukor is :roll:
Majd később, amikor már erőteljesebb a HT és több szilárdat kap, próbálkozom, de szerintem valami gyümilével, ami hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
Állatkerthez jó szórakozást!!! Mi is a Városligetnél leszünk szombaton, párommal elmegyünk sétálni kicsit hármasban.

Zsuzsu - fához pisilés :lol: :lol: :lol:
Na, tök jó, hogy Konsti beindult evés terén! Édes a kép is!

Szöszke - én anno használtam, tele is írtam, aztán ki is dobtam azt a táplálási naplót :lol:
Amúgy szerintem ha írsz nekik (http://www.nestle.hu/baba/ProductMainPage.aspx), biztos küldenek egyet, nem?

Marek - én tegnap próbáltam adni Lottinak a csőrös pohárból, az lett az eredménye, hogy elkezdte rágni a végét és maga felé fordította és ebből bezony folyik ám :roll: Egyelőre még nem fogjuk használni, mert most még nem igazán itatom.
Irodabútor a kolbászrúd alá :lol: :lol:
Bori és Olga - de édi lehetett, képet nem csináltál??

Nyugtonmalac - sajnálom, hogy nincs helyed a mh-en, de talán jobb is így, otthonról,nem? A betegeskedést is nagyon sajnálom, mihamarabbi jobbulást a kis drágáknak!! Lilit küldheted hozzám is a vödörrel :wink:
Kicsi Bori pici kézfejét is sajnálom, egyem meg :cry: De akkor biztos jutott neki elég D-vitamin :lol:

Éva - júj, ez nagyon idegesítő lehetett, szegény Zolika :? Ti meg kössétek el az egyik lovukat :lol:

LKata - igen, a banánk a kisokos könyvemben 7 hónapos kortól írják, azzal még várok. A meggyet amúgy hogy adtad? Anyutól hozok ma fagyasztott, kimagozott meggyet.
Te is megkóstolod a bébiételt? :lol: Én tegnap leteszteltem, finom az alma-barack :wink:

Akik már hozzátáplálnak - észrevettétek esetleg, hogy kevesebb a kaki? Mármint, nekünk annon napi 2-3 volt, most hogy kapja az almát és barackot, 1,5-2 naponta van egy kaki :roll:

Na mennem kell, visszaaludt, én meg pakolok kicsit, ma megyek fodrászhoz is, juhéééé! Először terveztem, hogy nagyon rövidre levágatom, de nem merem mégse bevállalni, marad a 3-4 cm. :roll:
Beszari vagyok :oops: :?

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Húúú, nagyon édesek a képek! :D
Inez...Julcsi gyönyörű még mindíg, kis angyal tekintetű!
Zsuzsu...Konsti meg tök cuki, úgy ül mint egy is Dögrögi! :lol:

Hőmérséklet...itt bennnt nálunk is csak 21 fok van, ha besüt a nap több(tegnap volt vagy 23 fok) be sem indult a kazán.
Éjjel 19-20 fok van nálun is.
Úgyhogy igazatok van, ha itt bennt megszokta rugiban a 20 fokot, akkor kinnt sem fog fázni, plussz rakok rá
egy szál dzsekit, vagy kardigánt, vagy betakarom. Kösz a segítséget. :D

Husis HT....mi hétvégén kezdjükl el! :D Kiváncsi vagyok mit fog hozzá szólni. Kicsit azt már lehet sózni vagy ne?
Olvastam hogy 6-7 hónaposan (aki már 4hósan kezdte a HT-t) az már ehet salátafőzeléket, Spenótot,
és lehet használni egy kis olivaolajat vagy margarint.

Gyed...Képzeljétek végre megcsinálta a könyvelő a Gyed igényléses papíromat,
férjem vitte is be gyorsan az Oep-hez.
Hát már megint hiányzik egy lap belőle, plussz még kell ide is az anyakönyvi kivonat, meg kell a magánnyugdíj kötvényem
is :roll: Olyan ideges vagyok! :twisted:
Soha semmi nem stimmel, már a TGyással is 3 kört mentünk mire jó volt minden. :? :?
Amúgy is későn adtuk volna be, de így már tényleg nem lesz bennt időben!

Kimostam a függönyöket, ablakot pucoltam, szekrényt rámoltam tegnap....olyan izomlázam lett. :(
Lehet túl puhány vagyok? :oops:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


NyMalac...tök jó hogy 90%-ban otthon dolgozhatsz! :D
Ez így nagyon jó és kényelmes, Borinak is! :lol:
Tetszik a nevelési módszered. Ha ő takarítja fel talán többet nem csinál ilyet! :wink:
Sajnálom hogy betegek a lányok, jobbulást!

Ildi...nekem a védőnő elsők között tanácsolta a meggyet, féltem tőle, de semmi bajt nem okozott.
Fagyasztott meggyet adtam én is, lehúztam a héját mikor kiolvadt, és összeturmixoltam.
Először csak a levét adtam egy kis almával hogy lássam nem okoz e görcsöt és allergiát,
aztán másnak már 4 szem meggyet turmixoltam össze almával, most meg már banánnal. :D
Ja, és igen, megkóstolom a bébiételt, meg is kell. :wink:

Csőrös pohár...mi még mindíg nem próbáltuk ki, majd jövő hónapban veszek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lovaszkata 2009.04.03 08:04-kor.

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Szomjoltás:

http://www.nestle.hu/baba/HasznosTudniv ... oltas.aspx

LKata - nekem a védőnő pl. azt mondta, hogy ha majd krumplit főzök, akkor enyhén sós vízben főzhetem. 7 hónapos kortól mondta a növényi zsiradék hozzáadását, 1 kávéskanál olaj vagy kis margarin. A húst is 7 hónapos kortól.
Papírok :?
Ezt a sok mindent ma csináltad??? :shock: Mert ha igen, cseppet sem vagy puhány, én ma még csak ültem a sejhajomon :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Basszus, most jöttem rá, hogy miért nincs vonalzóóóóm :?
Megszünt a noivonal.hu :cry:
Na megyek, csinálok valahol egy újat :roll:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi...jó a link , köszi!
Takarítás...neeeem ezt tegnap csináltam, csak ma raktam vissza a függönyöket.
Akkor a husi adás kivételével egyformán lettünk tájékoztatva! :wink:
Persze a minimális só is növelni fogja a szomjukat az tuti.

Én még csak teát(az is csak natúr édeskömény) és babavizet adtam Norbinak. Gyümileveket még nem.
Csalódtam mert a szentkirályiban is van cukor!
Azért adhatok neki olyat? :roll:
A többi márkás bébiital meg olyan drága! :shock: :?

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Jaja, nekem is van egy Szentkirályi babagyümi italom és van benne cukor. Én nem adom oda neki szerintem, megiszom én :lol:
Nálatok azért más a husi téma is, hiszen Norbika hamarabb kezdte a kóstolást, szóval szerintem adhatod neki a husit már.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Elsején volt Apa szülinapja, amit tegnap ünnepeltünk, úgyhogy nem tudtam jönni tegnap, mert kinyaltam a kérót.
Látom megint beindult az élet a fórumon :)

Emmalena: már a wellnessben nyaralsz, de azért megírom, hogy kipróbáltam a 2 cicis megoldás éjszaka és mindkettőt kieszi a gyermek. Hosszabbakat is alszik tőle (lekopogom). Szerintem, ha ilyenkor 1 liter tejet kapna üvegből, azt is benyelné... (na jó, nem :) )
Remélem épp valami masszázsban vagy :wink:

Éva: sajnálom a játékot... nem nagyon hiszem, hogy tudsz bármit is csinálni szerintem... :(

LKata: én túlöltöztetem Marcit szerintem, de az a baj, ha ő megfázik, akkor beteg 2 hétig, amit inkább szeretek megelőzni.A tegnapi sétánál is a rövidujjú body meg a rugi fölé még raktam egy melegítőt (alsót és felsőt) és be is takartam. Tiltakozott is... úgyhogy a végén lekerült a takaró és napellenzőnek használtam. Marci attól tökre ideges lesz, ha szemébe süt a nap...
Ne idegeskedj a GyED igénylés miatt!!! Attól úgyse lesz meg hamarabb :wink:

Itatás: én nem itatópoharat használok még, hanem kihajlós szélű poharat, abból issza a gyümilét Marci. De mondjuk ő még csak a kaki miatt issza. Gondolom, majd ha már nagy mennyiségeket fog benyelni, mi is átállunk a csőrös pohárra.

Adri: nagyon édes Julcsi és szupi a hintátok!!!

Zsuzsu: ez a fánál pisilős sztori óriási :D :D

Ildi: cuki az új vonalzód! Nekem is a noivonalról volt a vonalzóm és nagyon szerettem... :( de végre én is csináltam újat, ami tök jó lett :D Mentek már házat nézni?

Marek: gratula a 3. átaludt éjszakához! Irigyellek! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára linhbaba 2009.04.03 09:44-kor.

linhbaba
 
 


Sziasztok!

Nekem azt mondta a dokink, hogy a hozzátápi kezdetekor az első 3-4 hétben csak gyümölcs, utána lehet főtt krumpli és főzelékek, de a főzelékeket ne liszttel, hanem főtt krumplival sűrítsem. Érdekes lesz :)

Adri,
ha apa szombaton dolgozni fog, akkor én szívesen kimegyek az állatkertbe Pálmival! Írok privit.

Marek,
én egy angol ingatlanbefektetőnek dolgozom, lakásokat vesz, felújít, lakberendez és elad.
Tulajdonképpen ő csak egy hónapban 3 napra jön, csak kinézi melyik lakást vegyük, meg kitalálja hogy hogyan alakítsuk át/újítsuk fel, minden mást én intézek. Ügyvédet, bankot, hitelfelvételt, könyvelőt, munkák irányítását, adminisztrációt, lakberendzést. Persze ez nem mind végezhető itthonról, pl. a lakberendezés ugye egyáltalán nem, kinézni a bútorokat, fogadni a szállítókat, bútorösszeszerelőket, stb.

Te mit csinálsz otthonról?

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Csajok!
Most mondták a TV-ben, hogy jún.1-től veszik el a szocpolt és a kamattámogatást, úgyhogy aki lakásvásárlás projektben van, az húzzon bele!!!!

linhbaba
 
 


Linh - párom már feltette a lakásunkat a netre :shock:
Vagy most költözünk vagy soha :? :evil:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


sziasztok
egy kicsit lemaradtam.
jött a trójai és megfertözte a gépem :evil: . még most se tökéletes, de legalább müködik.

köszi a bókokat és a köszöntéseket :lol: :lol:

ildi: hol a baba? alvás hálószoba, ha netezek akkor a játszószönyegén, nappaliban a kanapén, konyhában a hordozóban.

emmalena: nagyon rendes apósod van, hogy elrendezte nektek a wellnest. jó pihenést :lol: :wink:

linhbaba: nagyon édi Marci a nyakláncal :wink:

sz.veronika: jó nagy habitapit raktál össze. elveszik rajta a kicsi lány :wink:

kincs: jobbulást

nyugtonmalac: jó munkát :wink:

zsuzsu: azt a müsort én is láttam :wink:

kristinka: nekem erre az etetöszékre fáj a szivem /de ennyi pénzt nem adok érte/:
http://aprosagokboltja.hu/shop_artdet.p ... 1&cikk=141
ez jó masszivnak tünik. /nagyon félek a borulástól/
bettike: aranyos a videó. szegény tigris nagyon kikapott
:wink: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


l.kata: séta: rövid ujjú body, rugi, nadrág, vékony pulcsi, zokni,sapi, gyerek bele a mózesbe és kész. +vékony takaró ha szükség van rá.
fiam ugyanannyit szopozik.
nyugtonmalac: az jó, hogy elvették az irodádat, mert akkor többet lehettek otthon. nem? :lol:

inez: én is hipp málna-csipkebogyó teát vettem, de fiamnak nem kell /csak cici/. jók a képek és a kutyád is nagyon édes :wink:

zsuzsu: fához pisiléshez gratula :wink:

ildi: drukkolok a lakáshoz :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


a hütö /amit anyuméktól hoztunk ideiglenessen/ kipurcant, kiégett. :evil: :evil: . nem tudom mi van most nálunk. :roll: . nincs mese, mostmár muszály lesz új hütöt vennünk. várom, hogy az apeh vissza küldje az adó túlfizetésemet és akkor megvesszük /ha soká küldi, akkor hitel kártyáról kell pénzt levennem/. addig meg nem veszünk romlandó kajákat. :roll: .

közben megjött a sport baba kocsink is. majd dobok fel róla képet. nagyon szupi. mostmár nem kell a gyereket kézben cipelni /ami hordozóstól 10,5kg/.
holnap megyünk ortopédhoz kontrolra, mindjárt ki is próbálhatjuk. :wink:

mi megvagyunk. fiam már 2 hete külön alszik a kiságyában. 21,30-kor elalszik és 4 vagy 5kor ébred szopizni, akkor átrakom hozzánk a nagyágyba, szopizik és durmolunk még együtt 9,30ig :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Halihó
Végigolvastam, és azzal a lendüettel el is felejtettem mindent... :roll:

Ildi
Nektek milyen csőrös poharatok van? Tudom már mutattad, de nem emlékszem... :roll:

Linh
Akkor most hirtelen megugrik majd a lakásvásárlási kedv. Asszem a szocpolról lecsúszunk, pedig mi abból szerettünk volna bővíteni... :roll: Egyébként ez már tuti?

Képzeljétek! Harmadik napja adom az almalét, és Bori pöttyös lett. Lehet, h még az almára is allergiás? Vagy lehet, h a melegtől? Mit csináljak? Hanyagoljam az almát néhány napig?

marek
 
 


Sziasztok!
Hoztam két képet a Manókáról! :lol:
Kép
Nagyfiús ruciban :wink:
NyugtonMalac...Borinak tetszik? :lol:
Kép

Ha, nem jönnék már ma, mindenkinek kellemes hétvégét!
Pussz!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lovaszkata 2009.04.03 15:28-kor.

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Timi
Titeket nem szeretnek a hűtők... :roll: Nekem a mosógépem ad érddekes hangot. Hurrá!

Veronika
Én itthon tanítok néha. Meg esetleg segítek a férjemnek fordítani, de az ritka, mert utálom.

marek
 
 


Ma anyu vitte picúrkát sétálni és valakivel megnézték egymás babáit, aki felismerte Pálmit! :D Azt mondta az illető, hogy a fórumról ismeri a képét és még a nevemet is tudta! Kivel lakunk ilyen közel egymáshoz? :)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Kata,
csini Norbi rucija, én Pálmit még mindig babának öltöztetem, rugiba :)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Marek,
mit tanítasz? Gondolom valamilyen nyelvet ha fordítani segítesz?!

Én korrepetáltam egy időben matekot és angolt, de nagyon lefárasztottak a buta gyerekek :oops: Az okosakat meg sajna nem kell korrepetálni, pedig azt biztos jobban élveztem volna :lol:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A KÖSZÖNTÉST!!!!
6 hós méreteink: 8840 g, 71 cm

Boldog névanpot Áronnak!

Éva - Mennyire jó fej a nagylányod!!!! Sajnos a táskát csak úgy lehet ellenőrizni, hogy a gyerek saját kezűleg pakolja ki és legalább 2 tanú előtt. Tudod, jogai vannak, kötelességei kevésbbé. Sajnálom azt a játékot.

Ildi - Barackos alma fincsi! Szabi tengap 30, ma 50 g-t tolt le belőle.

Mert hogy én most azt találtam ki, hgoy hagyom, hogy annyit egyen,amennyit kér, hátha, eléggé jól lakik napközben és talán nem kel annyiszor éjjel. Hááát, annyi lett az eredmény, hogy csak 2szer keltünk tegnap is meg ma is.

Kata - A múlt héten így voltunk a Kisvakondon. Akkor még sok gyerek bundában volt.
Kép
Szabi nem iszik semmit, csak anyatejet. GYümi levet nem nagyon akarnék adni neki. Hiába kínálom vízzel ne kell neki, se cumisból, csőrös pohárból. Pedig tök jót vettem neki.
Ilyet: http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=etetes&submenu=tanyer-pohar&category=csorospohar&empty=1&productid=225233&pageno=2&whid=32

Ny.malac - A home office azért sokkal jobb nem? Lili - :lol: Szabi pofija is piros volt a tegnapi séta után. Kapott rá egy kis First-öt, és már nem is látszik.

Adri - Julcsi nagyon cuki! Szupi a hintája. Szabi is kapott a mamáéktól, de még csak egyszer ültettük bele, mert eldől benne. De látom, de is kipárnáztad jól. Eperfagyi? :shock:

Zsuzsu - Örülök, hogy Konstinak megjön lassan a kedve az evéshez. Szabi 4 vagy 5 napig kapott barackot, utána jött az alma. Tegnap óta kapja a 2-őt együtt, mert az almától elég csúnyát kakilt. :roll: Konsti dömperben? NEm félsz, hogy kibukik belőle?

Marek - Irigy-irigy az éjszakáért!!! De nem akarom elkiabálni. :wink:

Szabi 2 napja tépőzáras. Hozzám van ragadva. Kikerülök a ltáőszögéből és már nyekereg is. Elképesztő!!!!! Sokazor az se jó, ha lát, oda kell ülnöm mellé a szőnyegre. Nem kell csinálnom semmit, csak legyek ott. :roll: Ja, meg néha adjak a kezébe valamit.
Képzeljétek, ma voltunk bent a suliban, mert alá kellett iratnunk eg papírt apának, hogy megkapja a 2 nap pótszabiját. Természetesen mindenki el volt ájulva Szabitól, ő meg tök jó tűrte a rengeteg csodáló arcot, egyesektő idétlen gügyögést (ezzel ki lehet kegetni a világból!) Kb. a 2. kérdés a "mit adsz neki enni" volt. Mondta, hogy szopizik és másfél hete kap gyümölcsöt. Normálsiabbja:"Aszta, tök, jó! Milyen szépen fejlődik! Jó nagy baba!" Nem normálisabbja, akinek melleseleg 3 unokája van, közülük a legkisebb kb annyi idős, mint Szabi: Micsoda??? Hát ilyenkor már májat, meg tojás sárgáját kell neki adni, mert ha most nem tanulja meg az ízeket, később semmit sem fog megenni!" :twisted: :twisted: :twisted: Nyeltem egy nagyot és ezt gondoltam: "Te b@rom!" Majd mosolyogva megkrestem inkább az osztályomat. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Bettyna
A tojás sárgájának marha sok íze van... :roll: Engem is kikergetnek a világból ezzel a kaja dologgal. Ma mondtam, hogy lehet, hogy az almától kiütéses, erre azt kaptam, hogy akkor rakjak bele kekszet... :roll: ÁÁÁÁÁ...ha telenyomom gluténnel, akkor rögtön nem az almától lesz kiütéses.. vagy nem csak attól...

Ma a hátomon sétált Bori. Lesz miről beszélni a néniknek hétvégén... :lol: :lol: :lol: Legalább leszállnak arról a témáról, hogy megfázik a gyerekem...

Veronika
Angolt tanítok.

marek
 
 


Zsuzsu, tök jó,h Konsti is kezdi kedvelni a kajcsit!:D
Jajj,és annyira édes,ahogy ott ücsörög!:D

Marek, igen Julcsi mindenki szerint tiszta apja! :roll:
Egyébként a kutyával jól megvannak!Egyenlőre Nusit nem nagyon érdekli a kicsi, Julcsi viszont már nagyon szemezget vele!Szerintem nem lesz jó világ Nusira,ha Julcsi egyszer elindul! :twisted:
A ti kutyátok nem féltékeny?
Én hulladékgazdálkodási terveket készítek meg havonta egyszer üzemanyagelszámolást!Tök uncsik...
Na meg most én vagyok az ügyeletes csicskás,mondván,h nekem úgy is annyi szabadidőm van! :twisted: :twisted:

oooo,....mennem kell......sírás van....
majd még jövök....ha Julcsi is úgy akarja! :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Na előkerültem, itthon vagyunk. :) Múltkor csak nem tudtam befejezni, amit elkezdtem, most pedig gyorsan végigolvastalak benneteket, de ennyire nem tudok most visszamenni, úh bekapcsolódom az új oldaltól.

LKata!
Én tegnap Lillusra csak egy polár kezeslábast és sapit adtam a szokásos cucc (body, pamut kezeslábas) fölé.
Lilla tegnap és tnap előtt kapott hipp sárgabarit, szereti ő is! :) A borsós cucc is hipp vagy sk? Ha utóbbi, akkor te héjastól adod neki vagy hogyan?
Ismét nagyon édesek a képek! :)

Éva!
Sajnálom a játékot! Az ilyenekkel kár is foglalkozni, sajnos nem hiszem, h visszaadják. :( Hátha a nyuszi majd jófej lesz… :)

Nymalac!
Lili… :D:D:D bocsi… Várom a videót! :) És jobbulást nektek!

Marek!
Ari lehet a gyerek, meg a kutya! :) A csőrös pohárra állítólag egyszercsak ráéreznek, valaki azonnal, valaki nem. De vm nem oké, ha még te sem tudsz inni belőle.
Gratula az átaludt éjszakákhoz! :)
Milyen pöttyei vanak Borinak? Lillusnak is van tejpép után, ezek inkább piros foltocskák, de neki tuti azért, mert mindig olyan az egész pofija, és csak a bőre érzékeny a maszatra…az én kezem sem szereti, ha sokáig trutyis vagyok…egyelőre úgy eszik, mint a kismalac, mindketten úszunk.. :?

Adri!
Ari lehet Julcsika, ahogy iszik egyedül! :) Én csatlakoznék szombaton, de nagyon messze van… :(
Nagyon édes Julcsi, olyan nagyot nőtt már! És látom új babakocsitok van, ezek szerint nem sokáig használtátok az elsőt… :)

Félévesek: sok puszi nektek! :)

Inni: én vizet fogok adni, ameddig csak lehet…de Lillus még nem nagyon issza, csak ha nagyon szomjas, akkor is egy kicsit…pl fürcsi után.

Zsuzsu!
Ábi pisi :D:D:D Konsti nagyon ari lehet! Itt a jó idő, lassan talizhatunk…csak még megszokjuk egy kicsit az „új helyet”, és majd megbeszéljük, oké? :)

Ildi!
Te jó ég, már a teában is van cukor??? Lillusnak pont több lett a kaki, mióta eszik is. Mielőtt visszamentünk Londonba, minden nap volt, kint aztán csak heti 1-2, de egy ideje már kb kétnaponta, ma pl 2x is.
Nagyon aranyos vagy, h érdeklődtél felőlünk, jól esett! A végén leírom a sztorit…

Emmaléna!
Remélem jól kiwellnesselitek magatokat! :)

Linh!
Nálunk az a baj, h ha túlöltöztetem Lillát, akkor ő megfázik, mert kimelegszik. Így gondban vagyok, ma pl már nem adhattam rá a polár kezeslábast, mert meleg volt. Így szokásos body+kezeslábas, erre egy meleg szőrös pulcsi, félig lehúzva, kapucni. Volt nálunk egy vékony takaró, ami a végére felkerült a lábára, és útközben vettünk egy tavaszi sapit is, mert az még nem volt.
Lilla is teljesen kész van a napfénytől, néha sírni is képes miatta. Szegény Londonban nem nagyon szokta… :?

Veronika!
Tök érdekes és izgi melód van!Irigy, irigy! :)

Timi!
Sajnálom a hűtő pechsorozatot! Jól néz ki az etetőszék! És várom a képeket az új babakocsiban!

Bettyna!
Lilla is alma-barackot kapott ma…ő már letol egy fél üveggel, ami minimum 80g, és még úgy látom, h kérne, mert nyöszörög, ha vége. Ugyanez a helyzet a tejpéppel és grízzel, abból ma már lenyomott egy 100ast. De nem merek többet adni, mert félek, h túleszi magát, és csak kanalat akar rágcsálni vagy tetszik neki az íze…mert ugye a szopi az első, és utána jön a kaja. Délután is vagy 2x bukott sokkal kaja után, pedig ilyet nem szokott. :?
Sajnálom, h Szabi ragad, a szepa elég kemény tud lenni. Uhh, idegesítő lehet ez az okos kolléga. Én azt utálom, h mindenki azt kérdezi, h szoptatsz még, van elég tejed? (erre igen vagy aha a válasz) Nincs és a tápszert sem issza meg…különben lenne még 1 hónapunk a ht-ig. :?

Na akkor jön a kalandos story. Kicsit idegbeteg lettem, mire hazaértünk, de a lényeg, h itthon vagyunk. Szal kimentünk kedden korán reggel a reptérre, direkt úgy indultunk el, h ne kelljen várakozni, szinte egyből szállhassunk be. Csekkolunk be, erre viszaadja a csaj az útleveleinket, h menjünk a jegyirodába. Ekkor lehültem kicsit, mert féláras jegyünk volt, egy barátnő ismerőse intézte, aki jegyirodában dolgozik, és tud ilyet, de a barátnő is úgy járt januárban, h nem fogadták el a srác kártyáját, és meg kellett vennie a reptéren a jegyet – megjegyzem mi is akörül mentünk vissza londonba, és minden oké volt. De természetesen most mi is megszívtuk, meg kellett vennem a jegyeket, 140 font volt. :( Hulla ideg lettem, főleg, h mire visszamentünk bezárt a csekin, éppen el tudtuk intézni…és néztem utána az egyedül kullogó bőröndömnek, és gondolkodtam azon, h a hab lesz csak a tortán, ha nem érkezik meg pestre a cuccunk ezek után. Szerencsére nem így lett, de ennyi is pont elég volt…már elindult a beszállás, mire sorba álltunk a ellenőrzésnél, persze hatalmas sor, és természetesen a pasi kivetette Lillát velem a hordozóból, és össze kellett csuknom a babakocsit is, és feltenni a röntgenre. Olyan jó egyedül, gyerekkel utazni! Lillát addig a biztiőr, széles mosollyal tartogatta, de komolyan attól féltem, h elejti, annyira béna volt. :? Végül futnom kellett a babakocsival a kapukhoz vezető folyosón, persze mi voltunk az utolsók, itt is Lilla kivesz, kocsi összecsuk, hordozó becsomagol, és rohantunk fel a gépre. A nő megigérte, h feldobatja a gépre a cuccot, csak menjünk. Felérünk, stewardess roppant segítőkészen leültetett minket, fogta Lillát, amíg lecuccoltam, baba biztonsági öv bekapcsol, Lilla az ölemben, kifújom magam, mert ez nem volt semmi. Erre 2 perrc múlva visszajön, bocsi, páros sorba ültettelek benneteket, át kell ülni egy páratlanba, mert itt csak 2 oxigénmaszk van. Köszi. Megtörtént, végre leülhettünk, Lilla 10 perc után elkezdett nyüszizni, de szerencsére elindultunk, úh elkezdhettem szoptatni, h a felszálláskor ne duguljon a füle. Az út viszont meglepően jó volt, nem repültem le még ilyen „gyorsan” az utat. Eltelt így, h el voltam foglalva. Össze vissza ugrált az ölemben, amikor fent volt, kicsit lefáradtam, úh a mellettünk ülő nő étvette egy pár percre, mert látta, h már fáradok. Egyszer voltam pisilni is, addig a stewardesek körberajongták, és vigyáztak rá. Szóval elvoltunk. Pesten gyorsan ment minden, szrerncsére a babakics már előre ott volt a lépcső alján, gyorsan belepakoltam Lillust, és a kiskoffert is gyorsan megkaptuk, nem veszett el. :) Néha a csomagokkal jön a babakocsi is kifelé, útlevélellenőrzés után…na az nagy szívás! :P 2x is jártunk már így. Ezután felugrottunk Nyugtonmalacékhoz, megcsodáltam a csajokat, ők meg Lillus pelusait, de sajnos ők nem találkoztak, mert nem akartunk bacikkal gazdagabban hazatérni. Remélem ha legközelebb Pesten járunk, akkor össze tudunk futni még páran. :)
Itthon jól elvagyunk, Lillus nagyon jókedvű, szépen eszik, csak első éjjel volt kis sírás elalvás előtt, de azóta a szokásos, beteszem az ágyba, jóéjt puszi, és otthagyom, ő meg tök csöndben gyorsan elalszik. Nappal is szépen alszik, ettől tartottam…de nagyon jó kislány. :)

Na most ennyi voltam, mostmár visszakapcsolódom, és jövök, ha tudok! :) Hozok nemsokára képeket is. :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sziasztok!!

Marek!
Mivel Konsti üvegből (avent) kap pótanyatejet, így a vizet is üvegből kapja (mam-os üveg). Úgy gondoltam elég neki szokni az evést, nem "kínzom" a pohárból ivás tanításával. Amúgy Nuby-s füles pohara van. Pár hét múlva próbálom ki a pohárból ivást.
1 hete kap vizet, előszőr 5-10ml- t ivott meg, most már 50ml az adagja egész napra. Főleg séta közben kap vizet.

alma allergia????? nem hinném...melegkiütés?????????

Hozzám is jöhetnél vasalni!! :wink: :lol: kb. 3 mosásnyi ruha vár elsimításra......egyszerűen nem haladok vele. Amikor Ábel alsziik Konstizok, amikor Konsti Ábizok, este meg örülök, ha pihenhetek és a srácok apáznak.

Ildi!
Elkiabáltam magam......tegnap öklendezett Konsti a sütőtök-krumpli mixemtől, amit az előző nap szépen elfogyasztott....
Lehet, h a tavasz kicsit megviseli....

kaki: épp akartam írni, h nálunk szinte minden pelusban van egy pici....nem hasmenéses... :oops:

tetszik a vonalzód!!!!! :)

L.Kata!
Nagyon pasis a fiad, mehet csajozni :lol: :lol:

Husis főzelék: ha már a krumplit megeszi, akkor mehet hozzá egy kis csirkemell és egy kávéskanálnyi olaj.
Nem biztos, h kéne valami külön olaj, nagyon megteszi, amit a család használ. Úgy is azt fogja enni a későbbiekben.

Emelem kalapom előtted, nagyon ügyes vagy!!!! Nálunk a 7végére marad a nagyobb takarítás, két gyerek mellett nem vagyok képes rá.

GYED: Ti kaptatok papírt róla???????????????
(nekem 03.11-én járt le a tgyás, előtte 2-3héttel beadtam, azt mondták rendben van, de nem kaptam hivatalos határozatot róla)

Linh!
Boldog szülinapot a férjednek! :)

fánál pisilés: próbáld elképzelni milyen, amikor egy gyerek pisil a fánál a többi játszópajti(1-3 éves gyerekek, fiúk-lányos vegyesen) körülötte lesekszik.... :lol: :lol: :lol: :lol: (én nem bújok el Ábival, így tanulnak egymástól , a szemérmességre meg ráér később)

Veronika!
Ez alap, h a krumpli mindenhez párosítható és tényleg liszt helyett használható.
Én a csirkehusit is ezzel fogom adni előszőr.

Timi!
Várjuk a babakocsis képet!

Hűtő: :evil: :evil: :evil: esteleg valami akciósat?? AZ talán nem annyira drága és garanciális.....

9.30-ig alvás???????????? :lol: :lol: Nekem addigra már Ábel felforgatja a lakást, így 10 óra körül már kint vagyunk :lol: :lol: :lol:
(Ha igazán jó idő lesz, akkor 7 óra körül megyünk majd ki, 10 órakkor meg már bejövünk. )
Sanyikának gratu az alváshoz!!

Bettyna!
Konstit szigorú felügyeletem mellett tologatom a dömpiben, de akkor, amikor már félalvóban van. Hinta helyett dömper :lol: :lol: Kreatív anyuka lenni én :lol: :lol: :wink: :lol:

tépőzáras Szabi :lol: :lol: :lol: :lol:

kolléganő: idióta.....

Sensi!
Az a lényeg, h itthon vagytok!!!!!
Szüleid????? Párod????????

Mi:
Konsti: tegnap is sikerült 3 órát aludnia a levegőn, aztán még egy órát a délutáni sétakor is. Egy szavam nem lehet rá, bár jobban örülnék, ha akkor aludna, amikor a tesója is.....
Enni csak anyatejet, de már nem idegesítem magam. Összefutottunk egy kedves ismerőssel, az Ő lányuk 1 hónappal idősebb Konstinál és 600ml anyatej a napi adagja. Mást nem fogad el, ennyi és kész. Hízik így is, jól hasznosítja amit elfogyaszt. Mondtam neki, h fogjon kezet Konstival....

Ábel: mentünk délután egyéni fejlesztésre, de alig értünk oda. Sétáltunk, de végig bőgött. Autóval akart menni, de az apánál volt. (megszokta, ha "elmenős" cipőt adok rá, akkor apával megyünk autóval)
Hiába mondtam, h játszani megyünk Andihoz, oda se bagozott.......
Jól elkéstünk, nem volt gond, de utálok elkésni.
Andinál már ügyeskedett, de továbbra sem néz rá arra, aki beszél hozzá......kicsit elkenődtem, de biztos bennem van a hiba, túl sokat várok el Tőle...
Megtudtam, h a bölcsiből lehet játékot kölcsönözni, így hétfőn körülnézek és megkérdezem mit talál hasznosnak Ábel számára a vezetőnk.

vidám 7végét mindenkinek!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Jó reggelt!

Marek - Hol lett kiütéses Bori? A pofiján? Ha igen, akkor nem lehet, hogy attól, hogy összekente magát az almával és a bőre setleg érzékenyebb a savas dolgokra? Peva Dorkájával is ez volt. Gastro Pro Kid meghozta a várva várt csodát? Azt a linket megnézted a múltkor? Hogy bírta Bori a háton utazást? Én is próbálgatom Szabit itthon a hátmara venni, csak az nem tetszik, hgoy úgy nézelődik, hogy nagyon hátravágja a fejét. :roll:

Sensi - Isten hozott itthon!!! :lol: Hát, le a kalappal előtted! Nem semmi utazás volt! Bátor csajszi vagy!

Zsuzsu - Gondoltam, hgoy nem hagyod egyedül Konstit a dömpiben. :wink: Ne kenődj el Ábi miatt! Tutira megérzi, hogy csalódott vagy! Lassan, de biztosan halad. Majd egyszer csak elkezd csacsogni, aztán majd le se tudod lőni. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!

nagyon eltuntem, de megprobaltam visszaolvasni :roll: Reagalni csak veletlenszeruen tudok, ami eszembe jut :roll:

Hazajott a ferjem, ez nagyjabol azt is jelenti, h itthonrol dolgozik, es en nagyon nehezen kerulok gep ele. Alltalaban csak este, ilyenkor orulok, ha mehetek lefekudni, illetve inkabb csak olvasok mar :roll: No meg voltunk Parajdon egy hetet, Zsolti elvezte, de olyan rossz ido volt, h ki sem mozdultunk mikivel a hazbol :? raadasul nagyon beteg voltam ketszer is, olyan influenza-szeru dolog, gyerekek eleg jol megusztak. nalunk alltalaban az van, h mikor magunkra vagyunk nagyon le van lassulva az elet, aztan ha jon apa, akkor a labunk sem eri a foldet :lol: Osszesen 4 hetre jott, ebbol egy het parajd, majd minden hetvege keresztelo (ebbol egy a Mikie), Zsolti szulinap, Husvet, apos itt van egy hetig, o epp egy konferencian stb. Aztan jon az utazas ezerrel, Pest, gyor, majd Pest, London, Oxford. Aztan pihenunk ket honapig :roll: 8)

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Sensi!

nem semmi, en nem mertem meg bevallalni egyedul az utazast, ugy ertem gyerekkel. Es remelem nem is kell most mar, foleg kettovel :o
Amugy is mindig tiszta ideg vagyok utazaskor :roll:
Akartam toled kerdezni, h lattal-e kint olyan habtapit, amilyen tobbunknek is van? Mindegy, h mi van rajta, csak az a meret legyen... Igaz eddig nem kerestem, de nem emlekszem, h lattam volna. :roll: Nagyon jol jonne most Mikinek

Nymalac!
latom ti is folyton betegeskedtek :? ezer koszoneta hordozoert, marmint a meggyozesert, nagyon bevallt :wink: Vegul bordo lett, es ma is azt viszunk kereszteloi ajandeknak :) Feltetted vegul a modszert, ahogyan egyedul fel lehet tenni? Marek, vegul egyedul tetted hatra, v segitseggel?
Gratula a munkahoz! Kivancsi vagyok hogy fog menni az otthonrol dolgozas :roll:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Áprilisi tréfa :wink:



Kép

Kép

Megyünk sétálni, majd jövök...

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Zsuzsu!

Szüleim örülnek, h itt vagyunk, Norbi meg írta már, h hiányzik neki Lillus...hát ez van.

Bettyna!
Köszi! :)

Bangham!
Akkor nektek jó apázást! :)
Én is habtapi vadászatban voltam, mielőtt hazajöttünk, de én nem boltban kerestem, asszem bele is kattantam volna (nem hiszem, h van), hanem ebayen. Ott van olyan színes is, mint itt, de én vm különlegesebbet szerettem volna, ezért rendeltem 4 csomag walt disney-set Kanadából. :D (a későbbiekben lehet szükség lesz még 2-re) Már úton vannak, remélem meg is kapom nemsokára.
Megpróbálok beszúrni egy linket, 1 micimackós, 1 mickey egeres, 1 kishableányos és 1 tinker bell-es lesz. (na ezt még nem tudom hogy fordították magyarul, mert új mese)

http://stores.shop.ebay.co.uk/SugarTown ... mit=Search

Ildi!
Ez nagggyyyon jóóó! :D

Azt elfelejtettem írni, h elmentünk méretszkedni, Lillus 5hósan 6300g (ebből még le kell vonnom a mosható pelust, de nem volt időm még lemérni) és 65,5cm. :) Meg dicsekedni is elfelejtettem, h este 10kor letsezem, jóéjt puszi, otthagyom, szó nélkül elalszik, 6-6.30 körül kel egy 10perces szopira, majd alszunk tovább 9-10-ig. :) Ügyes kiscsaj. Már nagyon forog, bár hasról hátra valamiért nem megy, csak sír, h elég volt...pedig azzal kezdte. :? És dumál ezerrel, állandóan vigyorog és nevet. :)
A szopival viszont gond van, 10perc és nem akar többet enni. ÉS így tuti alig eszik, mert 1 hete még attól szenvedtem, h még mindig 1 óra alatt eszi meg az adagját, ami reggel 120g volt, napközben pedig 100 körül, este oylan 80 és kapott még egy 100-as pótlást, amit előző este fejtem, és napközben összegyűjtögettem. Úgy látszik, h jobban bejön neki már a rendes kaja vagy nem tudom. Elcsapja a fejét, dumál, nézelődik, nem akar szopizni, ha visszanyomom, akkor meg harap...fog nélül. A tápit viszont nem issza meg, úh aggódom, h nem iszik elég folyadékot. Igaz én a tejpépbe is 90ml tápit keverek, mert nekünk kinti hipp van, és azt így kell. De nem tudom, h ez folyadékbevitelnek számít-e vagy sem. Na meg ha leszokik a ciciről, akkor adjak neki minden alkalommal tejpépet, h tápit is "igyon"? Nem tudom...:? Az a baj, h lassan üvegből sem kell neki, csak amit kb 10 perc alatt kiszopizik. Hajnalban szopizik csukott szemmel rendesen, este is jobb egy kicsit a helyzet, de már nem olyan, mint egy hete pl.

Na hát ez van velünk, most mennem kell, majd vmkor képeket is próbálok varázsolni.

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Na ideértem a képekkel is. :) Itt meg jó nagy csend van, gondolom mindenki kimozdult a házból, annyira jó idő van. Én most küldtem el Lillust sétálni a szüleimmel, nem adtam rá semmit az itthoni cuccán (body, kezeslábas) és egy vékony sapin kívül, de vittek egy pulcsit, meg egy vékony takarót. Kiváncsi vagyok, hogy jönnek haza. :)
Én meg megyek lefekszem, mert az utazást még mindig nem pihentem ki, aznap 4 órát aludtam.

Az első kép még korábban készült, csak muszáj megmutatnom...kaptunk egy Ördög Lilla jelmezt a barátainktól :D A többi már most itthon.
Kép Kép Kép Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk Inezzel és Nyugtonmalaccal az Állatkertben, utána értünk jött apa és elmentünk még sétálni a Városligetben, ahol meg összefutottunk Bettynával :)

Betty,
Annyira hirtelen ért, hogy rámköszöntél, hogy még azt se néztem meg kivel voltál, csak mentem apa után... :lol:
Hihetetlen tömeg volt mind az állatkertben, mind a ligetben, apával meg is tárgyaltuk, hogy ahogy idősödünk, úgy bírjuk egyre rosszabbul a tömeget, főleg babakocsival :)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sensi,
Pálminak olyan melege volt, hogy a végén már body-ra vetkőztettem és a lábijára rádobtam egy textilpelust és még így is piros volt a pofija :) És állandóan kidugta a lábfejét, olyan cuki volt ahogy kikandikált a kis lábfejecskéje :) Időnként megnéztem, de mindig meleg volt.

Most hogy hazajöttünk se adtam rá vissza a rugit, csak egy harisnyát.

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Haza értünk mi is... Lilivel befaltuk a husis tarhonyát, most fagyit tömünk a szájunkba :) Borinak nincs étvágya... Csak nagyon taknyos...

Jó volt a közös állatkertezés :P Nagyon élveztük. Nagyon sokan voltak, uh legközelebb hétköznapra tervezünk hasonló túrát :D

És képzeljétek olyan szomjas voltam, hogy vettem 4x2dl-es szénsavas üdítőt, (ez volt a legnagyobb kiszerelés...) és 1400Ft-ot fizettem érte... A világ legdrágább szénsavas üdítője! Legközelebb viszek egy egész kutat magammal... :) meg ebédet is ;)

Ó Bettyna, ott csatangoltatok Ti is a ligetben... De kár, hogy nem futottunk össze! Nagyon sajnálom!

Képzeljétek, Julcsi csücsült is az ölemben, és nem sírt nekem, hanem kaptam mosolyt, nem is egyet, és Lili is kapott tőle, mert úgy mosolygott rá, mint egy vadalma (mármint Lili)...

Ja igen, és Julcsi egy kicsit volt anya hátán is :D Éljen :D

Na megyünk pancsizni, elfogyott a fagyim :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?