Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na reklám van a kedvenc sorozatom alatt, gondoltam végre írok egy kicsit.

családi napközi:
Én is ismerem a Sugár Gabit. Majdnem egy napon születtek a gyerekeink 2007-ben. Annyira segítőkész és türelmes.

Zsankáéknak nagy gratula Lilikéhez! Sok tejcikét!

És most kezdtem kicsit nosztalgiázni. Úgy látszik, majd 4 hónapnak kellett eltelnie ahhoz, hogy azt mondjam vállalnék még gyereket. Persze nem most. Vannak nekem itt két kicsi fiam. Azt a 9 hónapot megint szívesen végig élném és még a szülést is!!! Na a szülés részhez kellett a 4 hónap. Mivel az most nem volt olyan könnyű mint Daninál, így nem azonnal mondtam, hogy "jöhet a következő"
Megmondom őszintén, most a napokban csináltam egy terhestesztet, mert gyanús tünetek voltak és most azért izgultam, hogy ne legyen két csíkos. Úgyhogy most nem leszünk nagy családosok.

Holnap jön a sogi nő jelöltem cellulitisz masszázst csinálni, már nagyon várom, bár fájni fog, de jó lenne, ha egy kicsit már "esztétikusabb" lehetnék a fenék, comb részen.

Bocsánat most nem reagálok!

Ja és Gergő Danira olyan jókat kacag, hogy csuda. Annyira öröm ez a két gyerek.

De ami fontos, hogy a betegeskedőknek sok sok gyógyenergia küldetik.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: sokkal nyugodtabb soraid vannak! :) Használod a golyókat? Olyan kiegyensúlyozottnak tűnsz! Hát.... ha tényleg nagycsaládosok akartok lenni, szerintem is várjatok még vele. Így is nagyon nehéz nektek két picivel, hát még egy pici. Meg én legalábbis Dórin észrevettem, hogy hiába imádja az öcsijét, eléggé megviselte a kistesó. Kellett volna időt hagyni, amikor csak ő kisbaba, pár évig. Így alakult, vissza nem tudom és nem is akarom csinálni, szuper a mi kis családunk, de Dóri most sokkal anyásabb. Éjjel-nappal rajtam csüng. Úgy másban nem veszem észre, hogy nagyon változott volna.

Velünk minden ok. Már megfőztem (borsófőzi + virsli), Bencének is (répa+borsó+csirkemell). Hát kíváncsi vagyok, megeszi-e. Mostanában nagyon finnyás. Anyósommal tegnap pont erről beszéltünk, mondta, hogy az apja (mármint férjem) is ilyen volt. Nemsoká megyünk Emeséért, utána kicsit játszózunk, aztán felugrik anyósom, aztán tanulunk, meg edzés. Kicsit sűrű már megint, de hát én szeretem a pörgést! :)

Na megyek, még felmosok mielőtt indulunk, és még etetnem is kell. Kettőt! :)

Ja, tegnap megint megnyírtam géppel Bencukámat. Olyan jó pasi (még jobb!) lett belőle!:) Apja totál oda van érte, mikor megnyírom! Azt mondja, hogy olyan férfias. :lol:

Na sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Lola!
Nagyon édesek a fiúk.

Gabi örülök hogy jól vagytok.

Mi is sokat kinn vagyunk amióta kicsit jobb idő van.Isti csak nagy hisztizésekkel tarkitva jön be.Még éhesnek sem éhes.
Én meg jól lebetegedtem,engem is elért ez a fránya torokgyulladás vagy mandulagyuszi,39 a lázam,alig birok nyelni.Szinte összeér a "tokom".
Legalább enni sem tudok igy lemegy egy kis felesleg.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Mi is megvagyunk! Csak eléggé elfoglalnak a csajok! Rövid a délelőtt, délben futni a Dóriért, délután meg járkálunk!

Erika!
Köszi a szülinapi köszöntést Dóri nevében! Kicsit megkésve de mi is boldog szülinapot kívánunk a Vikinek!

EDB Szilvi!
Remélem most már tényleg hamar meggyógyultok! Már remélem jön a meleg és eltűnnek ezek a bacik!

Cirmike!
Ti is gyógyuljatok meg!

Zsanka!
Gratulálunk a nem is épp kis mértekkel rendelkező Lili babához!
Sok boldogságot és sok tejet kívánunk!

Lola!
Köszi, hogy leirtad mégegyszer ezt a képkeretszerkesztős oldalt! Tegnap este rengettegett szerkezgettem rajta!
Ha jól emlékszem Te kérdezted mikor megyek vissza a kórházba!
Egyenlőre ( mai napig) még úgy néz ki itthon maradok és nem lesz a Zsóci bölis, de ha ilyen mértékben változik rossz irányban minden akkor lehet visszamegyek! Amíg a Zsóci nem lesz 4 éves nem kell ügyelnem. Igaz reggel korán megyek, de Robi tudja vinni a csajokat az oviba, és mivel Én 6 orában dolgozok így régebben is 3-ra már haza is értem! Akkor meg tudok menni megint a csajokért!
De ha ügyelnem is kell akkor nem tudom hogy lesz! Ez még a jővő kérdése! Meg a Tatabányai újságban olvastam, hogy lehet lesz MRI itt a kórházban, akkor pályázok, mert a sulim már megvan és van egy kis tapasztalatom is!

Rólunk:
Dóri itthon van mert éjjel köhög! Most orrcsepp, köptető meg infralámpa.... Kúrálom! De szerencsére nem lázas és rettentő eleven! 1 percre nem ül meg a fenekén!
Zsóci viszont március 5-e ota szobatiszta! Kakilni nem igen akart sehova, de most már az is megoldodott! Éjjel sincs már pelus, ha bejön a jóidő akkor már az utcán se adok rá! Most még adok, mert hidegben nem akarom levenni, de szól és nempisil be! Hazahozzuk! Boltokban is szól! Nagyon büszke vagyok rá!
Itthon egyedül intézi a pisit! Elmegy és szól, hogy anya kisz vagyok!
Most már ügyesen összeteszia a szavakat! Ha vmi nem tetszi neki akkor szol! Délelőtt vmi nem jó neki akkor du apjának elmondja! Nem tisztán, nem kerek egész mondtatokban, de szépen megérteti magát!

Na megyek!
Képeket majd legközelelbb még nem sikerült letölteni a gépre!
Szép napot és jó sétákat kint a friss levegőn!
Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Gabi!
Na tök örülök Én is, hogy jobban vagy! Hosszú volt ez a tél is, meg az is számít hogy süt a nap (most épp tényleg!) A masszázs miatt irigy-irigy, de nagyon kell az ilyesmi, tök jó hogy a családban van ilyen (majdnem)rokon, közbe jót lehet dumcsizni. Lurkókra ki vigyáz addig?
Annyira jó, hogy már Gergő is kommunikál Danival, tényleg imádnivaló hallgatni mikor kacagnak a bátyusra, egyetértek nagyon, Nálunk is ez van! A szívem meg lüktet mint állat, ilyenkor...

Köv. gyerekkel meg tényleg ráértek, még Te tök fiatal vagy... (párodat nem tudom...) de az tök jó, hogy sz.tem ilyen hamar elmúltak a szüléses rossz élményeid. Nekem annó Somával még ilyenkor abszolute nem, meg a szoptatási kudarcok sem, áááá közel sem!

Lívia!
Hát igen a kistesó kérdés.... nehéz, de ha az anyagiakra gondolunk, mindig van kifogás.... Nekem is megfordult a fejemben, hogy ha előbb jön Noé, még nem szívok (bár még reménykedek, hogy nem veszik el a gyedemet) vagy ha később, mikor letelik a lakáshitel.... de hát ez van, 5 év múlva úgy gondolok erre az időszakra, hogy de jó hogy túl vagyunk rajta! Most azért a bizonytalanságban én sem vágnék neki, pár hónapig biztos tolnám a dolgot, ha most terveznék gyereket!

Betti!
Köszi!
Jobbulást akkor Neked, azért igyál sokat. Ha mandulád, akkor pedig Neked is orvost kéne látni, vagyis téged Neki...

Szilvianyu!
Na ma du. akkor meglesem Bencéd frizkóját!

Mi mindjárt megyünk le dzsúdó előtt még játszózni, anyuékhoz kicsit... még iszok egy kapuccsínót.

Én ma csikós tokányt főztem tésztával.
Ja Noé féloldalasan már mászik, az előbb mikor főztem, kimászott az előszobába, már csak a tenyere csattogását hallottam a padlón! Jaj de nagyon édi, Soma nagyon büszke volt rá!

lola77

Sziasztok!

Még egy gyors bekukk a masszázs előtt. Hát úgy alakult, hogy a gyerkőcök itthon maradnak. Dani ugyanis egy fél órája aludt el és Ő olyan 2 órákat szokott délután pihizni. Gergő is alszik. Pedig készültem nagyon megfürdettem őket már délután, hátha este nem lesz rá idő. Nem tudom mennyi idő ez a masszázs rész, azt tudom, hogy utána valami 1 órát kell "dunsztolódni".
Igen a kedvem már sokkal jobb! Ez az időnek is köszönhető és annak is, hogy Gergő is már "aktív" résztvevője a családi életnek. Ha visszaemlékszem Dani "kiskorában" is voltam ilyen depis hangulatban, ez nála is egészen addig tartott, amíg már nem kommunikált így vagy úgy velünk. Mostanában meg egyenesen haláli dolgai vannak. Orrszívást (porszívóval) már egyedül végzi, nem engedi hogy segítsünk. Így legalább elkerüljük a sírást is. Gergővel való együtt fürcsi is nagyon tetszik neki. Nagyon szereti az öccsét. Egyre többet foglalkozik vele. Gergő is nagyon keresi Danit, ha kimegy a látóteréből. Biztos nagyon jó tesók lesznek majd.

Ja! Amúgy ne gondoljátok, hogy most akarok 3. gyereket. Egyelőre kikötöttem, hogy 20-as éveim alatt biztos nem lesz több. Így is van, hogy egy héten örülök, ha 2 napot sikerült tovább aludnom, mint 6 óra. Én meg aztán régebben igazán szerettem lustálkodni, de most erről is le kell mondanom egy ideig.

Na menek! Még egy kicsit összekapom a lakást, eltakarítom a Dani által "robbantott" bombát.

Még este megpróbálok jönni!

Betegeknek még mindig sok plusz gyógyenergia!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na meg is jöttem, de látom azóta senki nem írt.
A masszázs jó volt, már centire is látható a változás. Hát a bőröm az most úgy érzi magát, mint nyáron leégéskor. Piros és nagyon érzékeny. Még vasárnap is lesz egy masszázs, meg még 4 hétig.
Szombaton lesz Dani és Gergő uncsitesójának a szülinapja és fogalmam sincs, hogy mit is kapjon Kitti. Lányos anyukák TIPP az első szülinapra. Segítsetek!!!!!!
Olyanba kiegyeztünk a Kitti anyujával, hogy vettem a TeszVeszen egy szép együttest nyárra, hogy az jó lesz neki, de én azért még gondoltam valamire, persze nem nagy kaliberű, mert lesz még 2 névnap és egy szülinap ebben a hónapban.
HELP!

Tényleg Szilvianyu!
Bejött Dórikának a FP Zongora, amit karira kapott. Danink nem annyira használta ki, szerette, de neki a zenélő-forgó a mindene. Már nincs is az ágya szélén, majd Gergőnek is jó lesz. Lehet már fel is rakom neki.

Na menek megint! Nemsokára hazaér Apa is dolgózóból.

Ja gyerekek végül csak a mamáéknál kötöttek ki, mert mire jöttek, hogy kezdünk, addigra Dani is felébredt, így ment mindkettő a nagyszülőkhöz és fél 9-kor végeztünk, Gergőm már eladta a házat az éhségtől!!!!!!

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Pár kép: Kép Fülöpi dédivel (apu anyukája)
Kép Macska és sírás!
Kép közös

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: nagyon jók a fotók, megint! Látod, az utolsó kép magáért beszél! Ha esetleg rossz kedved kerekedne, csak nézz rá egy ilyen fotóra, és minden szépen megoldódik! Tündérek a gyerkőceid!!

Az FP zongorát Bencének vettem, de nekünk nagyon bejött. Igaz, most kéne benne elemet cserélnem, de Bence is szereti, Dóri is. Bencének sokszor beteszem a kiságyba, bekapcsolom halkabbra és elalszik rá. Dóri is szeret vele játszani.

Ajándék tipp: néztem a tesco katalógust, hogy a húsvét miatt lesz néhány játék leárazva. Láttam pl. FP csigát is jó áron. Ezek fél áron lesznek. De szerintem keményfedeles szép könyvnek is örülne, vagy ha nagyon szeret valami állatot, plüss figurát. Vagy ez a rajzoló tábla, jó még kicsi hozzá, de pár hónap múlva biztos érdekelné. Legalábbis ha Dórimból indulok ki. Vagy baba.

Más: Tegnap mi nagyon sokat voltunk lent, suli után majdnem három órát, felszaladtunk leckézni, utána elvittem edzésre Emesét, Bencével együtt, a végén odajött apa is Dórikámmal, meg a motorjával és lent voltunk még majdnem egy órát. Olyan jó a tavasz!!! Tegnap nem is nagyon volt kedve edzésre menni Emesének, mert sétálni akart! Mondtam neki, hogy most már jó idők lesznek, nem lehet emiatt kihagyni edzést, sulit.Sokat leszünk lent, ígértem neki! Amúgy is nagy sétálós, játszóteresek vagyunk!

Bencém is nagyon ügyeske már. Ő is ugyanúgy mászik, mint Noé (tegnap megállapítottuk edzésen Évivel). Még nem a klasszikus mászás, de szerintem ahhoz se kell sok. Viszont métereket simán halad így is. Négykézláb meg ezerrel tud hintázni. Ülni stabilan, egyenesen ül egyedül Bence, de még néha eldől. De már egyre ritkább! Arany apám!!!

Már jobban vannak, de még nem száz százalékosak!

Cirmike: Réka hogy van???

Zsanka: vajon tegnap vagy ma mehettek haza? Puszi nektek, remélem minden ok!

Moncsi: Jobbulást Dóridnak! Nagyon ügyes a szobatisztasággal Zsócid. Mi még Dórival közel sem vagyunk. Ő még éjjel is iszik,többször is, és még tele a pelus. Beszéddel sem sokat haladt, viszont megérteti magát és mindent megért. Néha még számomra meglepő dolgokat is teljesít. Viszont az egyedül evés már szinte totál megy. Már levest is. Sőt, ott tartunk, hogy nem engedi, hogy etessük! :)

Na megyek, Bencus evett már, de Dórika még nem. Étvágya még nem tutker!

Majd jövök még!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi: irigy-irigy a masszázsért!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Betti: Neked is jobbulást! Hát... torok, mandula gyuszinál nem biztos, hogy ki tudod Magad kúrálni! Irány a doki!! Nehogy Istike is elkapja! Ja, nálunk is hisztivel jön haza Dóri és Emese is! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!!!!!!!!!

Gabi
szuperek a képek!Örülök,hogy már jobban vagy!

1 évesnek ajándék ötletben teljesen egyetértek Emesedorával.

Múltkor elfelejtettem írni,hogy Zsanka 3,5 óra alatt szült meg,majdnem mint Mátéval anno.....és ma jönnek haza!!!!!!!!!!

Anikó
Boldog szülinapot Bendinek!!!!!!!!!!!!!

Nekem már megint fáj a torkom :cry: :cry:

sziasztok:ERika

cseriviola

Cserieri: hú, milyen sűrűn Te is benyelsz mostanában bacikat! Tantum verde spray nagyon jó!

PÉLI ÁRONKÁNAK BOLDOG ELSŐ NÉVNAPOT KÍVÁNUNK! SZILVI NÉNI ÉS A KÖLKEI! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Szilvi: akartam írni, hogy mostanában, mióta beteg Bence, elég nehézkesen megy a hozzátápi, nagyon válogatós lett. A joghurtot sem eszi, öklendezik tőle. Már többször próbáltam. Gondolom (remélem) ez csak átmeneti, de ki tudja. Hogy ne vesszenek kárba a joghurtot (ha még megvan) esetleg Lolának odaadhatnád, mert Noéja viszont eszi...

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, az elmúlt 10 napban 4000 olvasónk volt! (magunkkal együtt) :)

Még akartam írni, hogy tegnap néztem a mokkát, tök felhúztam magam egy sms-t beírón. Azt írta, hogy a nyugdíjasok és a kismamák is az ország tagjai, nekünk is ki kell vennünk a részünket a válságból! Annyira felment bennem a pumpa! Igaza van alapvetően, de akkor legyen arányos a fizetéssel, gyeddel, nyugdíjjal a "büntetés" is. Egy 40-50 ezer forintos nyugdíjat kapó, miről tud még lemondani?
A gyedesekről ne is beszéljünk, főleg, ha eltörlik második évtől!

Most végül is nem tudom, miről beszél ő?? Én tudom, hogy senkinek nem lesz könnyű, de most az jár a legjobban, aki dolgozik. Adócsökkentés. Mi meg szívunk!! Menjünk dolgozni. Oké. Hova???? És a gyereket hova tesszük??? Majd kenguruba magamra kötöm a két kicsit és elmegyek a tescoba pénztárosnak!! Mit szóltok???

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Erika!

Köszönöm Bendi nevében is :D Már 3 éves!!!
Rohan az idő.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

[b] Royer Bendegúz Úrfinak Boldog Születésnapot Kívánok!

[/b]

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Most látom hogy nem jelent meg a reggeli irományom....

Bendegúznak Boldog Szülinapot Kiívánunk Mi is!!

És igaz nagyon-nagyon megkésve de Dórinak is Boldog 4. Szülinapot!!!

Zsankáék nemsoká otthon vannak,remélem hamar bejelentkezik,ahogy lesz egy kis pihije.
Jó gyorsan megszült.
Én 50percemmel azért tartom a rekordot. :lol:

Moncsi!
Rendkívül ügyes Zsócid,nem semmi.Mi még messze vagyunk ilyesmitől hogy egyedül végezze.

Kép
berna23

Gabi!
Nagyon szépek a kis hercegeid.
Klassz hogy megmasszázsoltak. :)

Kép
berna23

Ja még elfelejtettem... :D

Nagy hirtelen rábukkantam egy másodállásra,felhívtam őket(vagyis anyukám,mert én bevagyok rekedve),hogy aktuális -e még.
Mondták igen holnap adjak be fényképes önéletrajzot a megadott címre.
Nekem meg pont nem volt aktuális fényképem.Na párom csinált este gyorsan rólam.
Képzelhetitek tiszta sápadt vagyok és piros az orrom.
Jó nagy eséllyel indulok mi?? :oops: :lol: :P

Na megyek főzök tovább.
Fasírt lesz meg rántott gomba francia salival.

Betti

Kép
berna23

Én is szeretnék BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNNI BENDINEK!!! :lol: :lol: :lol:

Sajnos mi nem vagyunk túlzottan jobban (mármint Rékám)...
Kedd este tök püdi volt a pisije és fájt is pisiléskor neki és láza is volt, felhívtam a doktor néninket, aki másnap reggel 8-ra kijött. Csupán a torkát látta pirosnak (mint külső jelet), a füle még rendben volt, írt köptetőt (kakukkfüveset), meg sót az inhaláláshoz és mondta hogy délután 12-től bent lesz a rendelőben, vigyek be pisimintát.
9-kor levetkőztettem, félmeztelenül szaldgált ill. az ölemben ült terpesztett lábbal, végig a kezemben volt a kispohár... próbáltam itatni, de nem nagyon fogadta el, 12 után már láttam rajta hogy kell pisilnije, de nem merte kiengedni, mert félt, hogy fájni fog neki. Végül 2-kor nem bírta tovább és végre pisilt egyet állva.
Gyorsan öltöztettem bevittük a rendelőbe a pisit, sajnos hemzsegett benne a baci, ugyhogy mindenképp írt antibiot és adott egy steril, tartósítószerezett vizeletgyűjtőt hogy abba újra pisilni kellene mert el kell küldeni Győrbe kitenyésztetni... :( Hazamentünk játszottunk az udvaron egyet majd fél 5-kor bementünk és vártuk ismét a pisit. Este fél 9-re sikerült ismét.
Szóval először 5 órát, majd 4 órát vett igénybe ez a középsugaras vizeletminta. Nagyon kikészültünk, ő is, én is.

Szerencsére apósom el tudta vinni Rolit délután úszni és kértem hogy hadd aludjon ott őnála, mert semmi lehetőségem nem lett volna szegénykémet kiszolgálni. Apa későn jött csak meg...
Éjjel aztán megint lázas volt Réka és már a fülét is fájlalta...
Éjjel felsírt, kihoztam mert be is kakilt a pelusba, forró volt, meg tök köhögött, szóltam apának hogy hozzon paracetamolos kúpot (mexalen), közben Réka rám hányt egy adag nyákot, ekkor mondtam apának, hogy vegye át rendezze a gyereket én elmentem letusolni. Lefektettük magunk mellé, el is aludt rögtön én meg mondom basszus nem megy le a láz nem hatott a kúp amit adtál neki, gyorsan hoztam Nurofent is felkeltettem a gyereket, ekkor mondja a férjem, hogy ő ugyan nem is adta be a kúpot csak lerakta az ágyra, mert nem kértem hogy adja is be...
No comment... még jó hogy nem ment le a láz.

Közben jól összevitáztunk, a gyerek meg fogta magát és átszaladt a saját ágyába, befeküdt és elaludt. Gondolta ha ezek az idióták vitáznak... :roll: Aludt reggelig.
Ma jobban van, bár reggel fájt a füle így apát beküldtem a doktor nénihez Cataflam cseppért hogy legyen éjszakára hátha kell.
Voltunk kint, jókedvűen játszik, újra van étvágya is (bár még nem a régi)

Remélem jobban lesz hétvégére már. Megint szeretnénk szombatot gurulni a motorral. :lol: Anyós bevállalta hogy átjön rájuk vigyázni egy kicsit. Nekünk meg nagyon kell hogy legyünk kettecskén is kicsit. Mostanában nem hagynak beszélgetni se minket.

Vasárnap pedig Pápára megyünk az élményfürdőbe családilag, illetve Réka így most nem tud jönni, de Dédi lesz vele addig, mert egy búvár ismerősünk ingyenes palacos merülési lehetőséget ajánlott nekünk és ekkora kapott a fürdőben szabad fél medencét. Roli is kipróbálja majd! Most van hozzá kedve. Ebben a korban már engedélyezett! 2 éve voltunk már Pápán. Tetszett és nem olyan drága mint Győr v. Esztergom.

Na ennyi a kisregényem.
Küldjetek Rékámra gyógyenergiákat!!! :D

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike! Már küldtem, de MÉG küldök Rékának enerdsziket: ++++++++++++++++++++++++++++ jobbulást! Ezek a bacik!
Merülésnél vigyél fényképezőt, várjuk a képeket.

Szilvia1981!
Áronnak mi is boldog névnapot kívánunk, jól választottak nevet Ti is, nincs túl közel a szülinapjához!

Anikó!
Bendegúzt Isten éltesse, éljen sokáig egészségben békességben! Miket kapott? Tortáról, szülinapról képeket várjuk.

Szilvianyu!
Köszi iwiwen a hozzászólás-bókokat. Igen Bence tök úgy csinált tegnap edzésen mint Noé. Ja, mi is még edzés után lennt sétáltunk 1 kört, boltba bementem... 7-re értünk fel, Noé bealudt, ezért nem is akartam feljönni.

Gabi!
Nagyon jók a képek! 1 éves szülinapra: fajátékok (húzogatósak, csattogós állatka pl.)...

Mennem kell, Noé nyűgi! :shock:

lola77

Na Gabi, meg még ajándéknak kicsi edények (vannak szettek, készletek), poharak, ilyesmi....

Szilvia1981!
Tejtermékekkel kapcsolatban:persze, ha nem akarsz nem adsz, de savanyított tejtermékeket lehet 9 hótól (sajt, túró, natúr joghurt gyümivel turmixolva...) aztán bő 1 éves kora után tejet, de először úgy, hogy higítani forralt vízzel! Mondjuk a kalciumot is biztos lehet mással pótolni, de fejből nem tudom miben van sok...
Az Aventes+másik poharat imádjuk, amit adtál ám! Visszük benne a kaját, meg itthon, ha épp üres, issza belőle a teát. Legjobban most ebből tudja, csőrösből folyik a gyerek orrán-száján ám!

Moncsi!
Azta, az tök jó lenne, ha sikerülne itt Tb-n elhelyezkednek, nem kéne ingázni...

Gyed: úgy néz ki megússzuk, hogy elvegyék idén, azt olvastam lesz 1-2 év átmenet.... De a gyes-t jövőre már sz.tem nem kapjuk.... Féljóhír! :? Na de legalább így tud tervezni az ember...

lola77

Sziasztok!

Na nincs is kedvem napokig a géphez jönni,mert akárhova kattintok mindenhol a fájni fog cimszóval talizok.Utálom már ezt az egészet.na mindegy nem is idegesitem magam se titeket,visszaolvastam hogy már kiidegeskedtétek magatokat.

Cirmike
Rékának jobbulást,szegény.+++++++++++++++++++++++++++++++++
apához no comment.az én kedves férjem ma lyukas harisnyában vitte a gyereket oviba.jó hogy mondtam neki este hova készitettem a gyerek ruháját.nem találta de fel nem keltett,ráadta amit leakartam vágni.Még jó hogy csórikámnak vászoncipője van és nem szandija az oviban. :oops:

EDB anyu-Szilvia!

Örülök,hogy jobban vagytok.
Jó képeket szerkesztettél,szépek a gyerkőcök.

édesek lehetnek a fiúk a féloldalas mászásban.

Áronnak névnapja,Bendinek és Dórinak szülinapja alkalmából kívánunk minden jót!

Gabi!

Szépek a fiúk,ari a cicás kép.de a többi is.

Nálunk is egyre szarabb a helyzet apa napokig ül kinnt munka nélkül,kiküldik fuvarba de visszafelé már nincs munka.asszem ebben a hónapbann megint megnézhetjük magunkat.csak a kocsink meg a lakástörlesztés közel 150-ezer lett havonta.azon gondolkozunk,hogy legalább a kocsit eladjuk de mit csináljak 3 gyerekkel falunk kocsi nélkül?mert városban még csak elvan az ember,na de itt?
Mindegy nem érdekel csak legalább betegek ne legyünk.
na megyek rendezem manóimat,Mirus épp felkelt.

puszi[/b]

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Áronnak Boldog Névnapot!

Kép
berna23

M ais gyönyörű időnk volt.

Istiről újra egy kiló kosz jön le fürdéskor.Egész nap kinn van a lelkem.Minimum három csereruha egy nap.Igy szép a gyermekkor. :lol:

Irita!
Szegény Atid.A pasik már csak ilyenek.

Cirmike!
Jobbulást Rékának!!+++++++++++++

Jóéjt!
Betti

Kép
berna23

h o cgh vh u lk kljm jjbjjhnn , Ezt a kisfiam írta Nektek....

Még nem alszik, mert délután jó nagyot aludt!

Viszont a lányok már igen!

Cirmike: jobbulást kívánok Rékának! Apához én se tudok szólni, pasiból vannak, az tény! :) A legjobb fej Réka lehetett. Nagyon bölcsen viselkedett 3,5 évesen! Enerdzsi+++++++++++++++++!

Betti:
az szuper lehet, három váltás ruha! :) De legalább kifárad. Jót mosolyogtam megint a piros orros soraidon. Hát figyelj.... Veszteni valód nincs.... legfeljebb bohócnak alkalmaznak! :) Ha sikerül, elárulod, hogy milyen munka? Valamin később nekem is kell gondolkodnom.

Lola:
iwiw - szívesen! Tényleg tök jól áll a hajad, hogy hosszabb!

Rita:
hát igen. Senkinek se könnyű. Ne is bosszankodj, árt a tejcinek. Jut eszembe, most már jobban van tejcid? Apátok, nálatok is no comment! :) Szerinted nekik feltűnik egy lyuk a harisnyán? Pont az én férjemnek mondtam, hogy nem is tudom, mi lett volna, ha mennem kell kórházba Bencével. Azt se tudja, hogy milyen órái vannak Emesének, melyik órához milyen tanszer tartozik! És még sorolhatnám a hiányosságokat! Nem baj, így imádjuk őket! :) Nekem már az is elég, hogy sokat dolgozik értünk és imádja őket! Apájuk a legnagyobb bohócuk! :) Ja, kocsit ha tudjátok, szerintem is tartsátok meg! Három gyerek mellett tényleg szükség van rá.

Zsanka: otthon vagytok? Majd ha belerázódsz és minden ok, gyere ám!

Na megyek, bekakilt kiskukk és elaltatom!

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Voltunk délben a játszón, de hamar jöttünk is fel, mert a hintán leragadtak a szemei. Feljöttünk és már aludt is, szinte azonnal.
Túl vagyok egy szobarendezésen. Most tavaszi, nyári helyükön vannak a bútorok. Viszont amíg én ezzel bíbelődtem addig Dani feldöntötte a kedvenc állólámpámat és ripityomra törött. Most itt ülünk vagy Tv fény sötétjében, vagy fényárban, mert a mennyezeti lámpa meg túlságosan világít. Hát nagyobbik kisfiam nem tette zsebre, amit kapott érte. Szegénykém jó sokáig hüppögöt. Annyira sírt, hogy szerintem nem is hallotta, amit pöröltem vele. Szerencse, hogy Gergő is az ágyába volt és hogy egyikünket sem találta el, meg a szilánkok sem.
Meg még a gyerekruhákat szanáltam. Gergőnek teljes ruhacsere volt, mert még az 56-osok közül is volt a szekrényében, meg már a 62-esek is kicsit. Elzacskóztam az uniszexnek mondható ruhákat Heniéknek és hétvégén visszük is át. Ott foglalja a helyet. Igaz 2010. télre tervezik a tesót.

Betti!

Jobbulást neked! Biztos csudi jó lehetett az a kép! Jót nevettem Szilvi "beszólásán".

Szilvianyu!

Örülök, hogy jobban vagytok már. Valamelyik héten olvastam vissza, hogy pontosan mikor is született Dórika! Ti pont akkor jöttetek haza, mikor én meg bekerültem a kórházba. 6 nap van köztük.

Elnézést a többiektől! De most mennem kell!

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Cirmike: Gyógyenergiák mennek, két utcán hamar átérnek remélem! Az a fő, hogy Réka jókedvű, játszik! Apa meg laza, mint a Riga-lánc... :twisted: :D

Szülinaposkáinknak, és névnapos Áronkánknak sok puszit!

Én ezekről az iwiwes dolgokról mindíg lemaradok, na majd keresgéllek Benneteket. :lol:

Mi is kinn töltöttük az egész napot újra felfedezve a homokozót, hintát. Koszosan, szutykosan, barátokkal, nagyon jó kedvűen.

Most akkor meddig vagyunk gyeden, meg gyesen? Ti értitek ezt? Ez már tragikomédia, hogy fogalmam sincs, hogy akkor most július 24 után én mi leszek? Gyes-es, dolgozó, vagy munkanélküli??? Mert nyilván az ember előző munkahelye sincs arra felkészülve, hogy hopp! holnaptól itt a régi kolléga. :roll:

Lola: Köszi a családi napközit!

Jó éjt!
V.erika
v.erika

Sziasztok!

Erika: elvileg még gyest fogsz szerintem kapni Tamarával, nyártól. Úgy akarják, hogy gyed 1 évig, utána még 1 évig gyes, de mivel mi már beleestünk, ez minket szerintem nem érint. Képtelenség ilyen gyorsan ezt végig vinni. Bár ha belegondolok, hogy a szocpol sem lesz már idén július 1-től. Nekem tegnap a védőnő mondta, hogy a régieket (mint mi) nem érint, csak a törvény utáni újakat. Ezt a gyedre mondta, de szerintem a gyes is így van.

Gabi: nem semmi lehetett ez a lámpa feldőlés. De nem kapott ki Dani? Ő is megijedt, meg gondolom nem direkt volt! :( Persze, hogy sajnálod a lámpát, meg lehetett volna nagyobb baj, de hát ők még olyan kis bénák. Jó, én is néha kiakadok Dórikám mit művel. Igen, mi 07.23-án mentünk haza Dórival, hétfőn. És előtt csütörtökön, 19.-én született.

Ma délelőtt megyek fodrászhoz, tegnap vettem magamnak egy nadrágot. Muszáj, holnap megyek a közgázos 15 éves oszt. talira. Kora délutáni, ebédes program lesz, többeknek van kisbabája. Ez nekem is jó. Apával, mamával lesznek addig. De hát már azért ők is (gyerkőceim) kibírnak nélkülem 3-4 órát. Alig várom a fodrászt, komolyan mondom annyira jó érzés utána. Sokkal csinibbnek érzem magam. Hát ennyi kell!!! Aztán holnap este megy Apa Tankcsapda koncertre a barátaival. Úgyhogy este egyedül leszek a gyerkőcökkel. Édes volt, mert kérdezte, hogy elmehet e, nem nagyon akar minket itt hagyni, még ennyi időre sem. Mondtam, menj csak. Annyit dolgozik, kell neki is kis pihi.

Na léptem is, mert 11-re megyek fodrászhoz, addig még dolgom van.

Ja, Bencukám nagyon rendes az utóbbi hónapokban. Tök simán, egyedül elalszik a kiságyban, csak cumi kell a szájába és kész. Amíg el nem alszik, egyszer-kétszer kiköpi, azt vissza kell rakni, de ennyi. Végig alussza az éjszakákat is, 1/2 7 körül szokott kelni. Akkor cici-tápi, egy fél óra játszás és alszik tovább. Édesem. Most már sokkal jobban vannak, de még nem tuti.

Rékának továbbra is mennek a gyógyító energiák!!!!!++++++++

Ja, iwiwre (kincseim) dobtam néhány új képet, akit érdekel. Majd ide is rakok, de most nincs időm!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!

Szilvi, Lola, Rita, Berna köszönjük szépen a névnapi köszöntést :D

Mostanában nem tudtam jönni, mert Áron nem akar otthon aludni délben, mint eddig...csak a babakocsiban. Reggel is két-három óra séta és délután is. Bár nem bánom, most hogy ilyen jó idő lett. Ti merre szoktatok menni? Jó lenne ha nem kellene egyedül rónom a várost délelőttönként...Csinálhatnánk egy "tavaszköszöntő szabadtéri babanet találkozót".

Szilvi,
örülök, hogy jobban vagytok! Bence nagyon ügyes, hogy tud ülni. Áron eldől mint a rohadt nád :lol: Kúszik a földön, rájött, hogy ha lemászi ka plédről, akkor a parkettán tud csúszni... :?
Most megpróbáltam mégegyszer a joghurtot Áronnak, és úgy benyomta, hogy csak néztem. Tegnap délután volt ez, aztán vártam, hogy milyen lesz az éjszaka, hogy fáj-e majd a pocó. De szerencsére nem, úgyhogy úgy néz ki, eleszegeti. De sok van, úgyhogy...

Lola,
összefuthatnánk megint, mert ahogy írtam, sok humana joghurtunk van, és már nem sokáig jó a szavija, adnék belőle szívesen Noénak.
jó, hogy bejött a pohár amit adtam. Használjátok egészséggel.

Erika,
képek? :D

Betti,
gyógyulj meg, itt a jó idő 8)

BENDEGÚZNAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!

Gabrielldaniell,
nagyon jók a képek, a cicás tök édes. Nálunk most jött el az az idő, hogy Kokó(a cicánk) közelebb fekszik Áronhoz.

Most megyünk sétálni, szép napot mindenkinek!

Jaaa, voltunk múlt héten Esztergomban az élményfürdőben. Nagyon jó volt. Van baba-mama szoba, tök igényes. Szoptatni, pelusozni, etetni, és lefektetni is lehet a bébiket. Kaptunk ajándék úszós pelust és babaétel kupont amit a büfében lehet beváltani. Nagyon jó, lehet hogy megyünk holnap is. Van még üdülési csekkünk a tavalyiból.

Majd jövök képekkel, ha Áron hagy..

sziasztok

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Csak gyorsan feljöttem,hogy a szülinaposoknak nagyon-nagyon sok boldogságot kívánjak!

Sziasztok!

Melus
Kép

Kép
melus071

Jajj....és Rékának mihamarabbi gyógyulást! ++++++++++++++++++

Melus
Kép

Kép
melus071

Sziasztok!

EDB Anyu!
De irigyellek a fodrász miatt!!Én már hetek óta tervezem,de nem jutok el,Ápr.17-én lesz hogy 5 éve összeházasodtuk és arra az alkalomra szeretném rendbehozatni a fejem...Jó szórakozást az osztálytalihoz!!

Cirmike!
Amikor olvastam hogy mi van Rékával azt hittem hogy kórházba is került.Amikor Dorkának vesemedence gyuszija volt,neki is tele volt a pisije bacival,és lázas is volt,vettek gyors vért tőle,és már nem is hozhattam haza...Szerencsétek volt hogy nem fogták bennt!!!Jobbulást neki,nektek meg jó kikapcsolódást!!!

Lola!
Tegnap délelött láthattalak Téged meg egy másik anyukát sétálni a Centrum elött?Igazság szerint mi még nem talákoztunk,csak itt láttalak képeken,de sztem te voltál. :)

Erika!
Jók a képek nagyon ,és a torta is guszti ,mint mindig!!!!Torkodra próbáld ki a tantumverdét,nekem ez bevállt!

Zsani!
Várjuk a szüléstörténeted,remélem hamar belerázódsz 2 gyerekse anyuka szerepébe!

Holnaptól nekem megint suli(3 hét szünet volt),most már a számvitelt kezdjük,és állítólag 8-14-ig leszünk ott,csak azt nem tudom hogy fogok annyit tudni ülni,a frankó iskolás széken...
Ma meglett a 24 hetes vércukor eredményem,és szerencsére a 120perces vércukrom 6,03,ami a dokim szerint jó!
Levibaba rugdos ezerrel,és növöget nagyon,Dorka oviban,szerencsére nem beteg már 3 hete jár folyamatosan,kopp-kopp-kopp...
Ja a sok keményedéseimre a doki 3*1 magnéziumot tanácsolt,és eddig úgy néz ki bevállt,már csak naponta 3-4* keményedek!

Szép hétvégét mindenkinek!!!!!!!!!
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Köszönöm Bendi nevében is a sok köszöntést. Felköszönteni igazából vasárnap fogjuk.
Majd dobok képeket.

Addig egy videó itt: http://www.youtube.com/watch?v=tQemWPlnHOc

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

sziasztok!

http://www.maugliruha.atw.hu/
ha esetleg valakit érdekelne, én rendelek néhány dolgot. Hosszú ujjú bodynk van már három, én szeretem. Több féle minta is van, de nem minden kép van fent sajna...

köszi

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Most csak gyorsan, nemrég jöttünk fel és éhes Bence. Jubiban voltunk, meg persze fodrásznál voltunk (juhéééé!).

Szilvi: jó ötlet a séta, jövő héten összefuthatnánk többen. Nekem inkább a délelőtt jó, fél tizenkettőig, amíg Emeséért nem megyek. Jubi park? Ki csatlakozik? Bár délután is jó, akkor a nagyobbak is jöhetnek.
Na, az szuper, hogy nem fájt Áron hasa a joghurttól!

Anikó:
megnéztem a videót elejétől a végéig, és tök bőgtem! Annyira megható, főleg a zenével! Nemrég született, szopizott, most meg már mekkora, ott a tesó stb. Nagyon szép videó!
:cry:

Lola: köszi szépen az iwiwes hozzászólásokat, édi vagy!

Na megyek, kisfiam reklamál!

Majd még később jövök!

Ma nálunk paprikás krumpli van!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvia1981!
Na örül én is a joghurtnak. Köszi, de én is kaptam is, vettem is, még van 4 db. Megeszi azt még Áronod!
Én is a csóni tóra gondoltam, vagy a Jubi parkra, ha odáig eljössz... Nekem a délelőtt jobb, mert a délutánt nem tudom előre, meg Soma mellett beszélgetni..... :roll:
Hétfő 10 óra???? Kinek jó?
Ma voltam 11-től a Csóni tónál, annnnyira jó volt, utána mentem Somáért, onnan egyből Pláza, vettünk Neki cipőt, hazafelé Fő tér-bababolt (nincs babakocsiernyő, pedig nagyon kéne...) fagyizás... most értünk haza! Jól kifáradtunk.

Szilvi, én ismerem ezt a márkát, régen ilyenek voltak a Konzum piacon, nagyon jó anyagúak.
Én kérek 2 db 86-os ujjatlan bodit: 1 pónisat-fekete csíkos passzéval, meg 1 delfines zöld passzésat! Megrendeled aztán majd összehozzuk a talit megint és osszuk a postaköltséget? Nekem nem sürgős, amikor Te rendelsz, Nekem jó...

Anikó, mindjárt én is megnézem a videót, csak Nonó éhes...

Ági, igen ott voltam sógornőmmel DM-ben, meg Herlitzben unokahugomnak ajándékot venni... én nem láttalak, messze voltál?
Sulihoz kitartás, sz.tem azért álljál fel sűrűn arról a székről, akár 1-2 nyújtózkodás erejéig, pici Levente kapjon vért rendesen!

lola77

Sziasztok!

Eagleszem!
Annyira szép és megható a Bendiről készült video.

Emeseanyu!
Bizti szupi lett a hajad!

Mi most enm rendelünk köszönjük.
A taliban benne vagyunk.Nekünk bármikot jó,kétévesemmel mi teljesen rugalmasak vagyunk már.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Nekem a hétfő helyett inkább a kedd lenne jobb. Hétfőn el kéne mennem délelőtt Dórinak sportcipőt venni a deichmannban. Kedd??

Lola: én mindig kaptam babakocsiernyőt a Móciban. Igaz nem olcsó, de uv szűrős és több színben van. 2900-ért volt még tavaly nyáron. Kaptak Anették hírt a zenei tagozatról?

Szilvi: én nem kérek bodyt, azért köszi!

Most alszik Bencus, Dóri is tök álmos, de nem akar aludni (általában még kétszer szokott). Pedig tök ügyes volt, gyalog jött haza a jubi parkból Sárberekbe. Még előtte jubi parkban is futkosott, meg még a házunk előtt is.

Na, elszóltam magam, Bence felébredt!

Megyek is!

Jó hétvégét, ma már nem jövök! Emese húgoméknál alszik, úgyhogy ma csappant létszámmal leszünk!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Köszi Betti, tényleg rám fért a fodrászkodás. Le volt már nőve. Szőkére festett hajam van. Most kicsit növesztem, csajosra. Így, 33 évesen! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emeseanyu!
Most rövid hajad van?Én valahogy hosszúhajúnak gondoltalak.
Aranyos volt a Bóhocnak elmehetnék.Én már abban is bennelennék,annyira nincs melo.
Egyébként az állás egy lottózóban lenne.Egy hétköznap+egy szombat.
Férjednek jó hajrázást! :lol:

Azért nem semmi hogy ennyien olvassák a topicot.
Pont a minap akadtam óvaintésre a fórumozással kapcsolatban.Mit ne mondjak jól meglepődtem.
Volt a fórumozásból adódoan:
-családi perpatvar(mert anyós ráismert a menyére,aki őt nem szép szavakkal illete)
-válás(mert kedves feleség kibeszélte a fórumon hogy megcsalja a férjét és csak a pénzéért van vele,és a férj barátjának felesége ráismert a fórumozó asszonyra)
-rablás(mert a forumozó kiadta a cimét,fotókat tett fel a gazdagon felszerelt lakásáról,és elmondta mikor megy el nyaralni,és hogy milyen riasztójuk van)
-pedofil zaklatta a forumozot mert feltette a telefon számát,és gyermeke meztelen képét.
Stb.

Csajok nekem nincs üldözési mániám de azért ez nagyon durva.
Neharagudjon meg senki nem akarok senkit elriasztani a forumozástol.Én azért odafogok figyelni magamra miket írok.

Jó hétvégét!!

betti

Kép
berna23

ja még azt akartam hogy ezek gondolom azért ritka esetek,meg aki csalja az urát az így járt.
Én nem félek fórumozni.
Nagyon jó veletek itt bezsélgetni.

Betti

Kép
berna23

Meg ha anyósom valami csoda folytán olvasná a babanetet,legalább rájönne hogy ma már másképp is lehet gyereket etetni. :lol:

Na mára elég belőlem.:)

Jóéjt!

Kép
berna23

Sziasztok!

Betti: de, hosszú hajam van, olyan fél hosszú. Majd meglátod! :) Ne számíts egy Pamela Andersonra! :)

Én is csak azt írok le a babanetre, ami másra is tartozik, ami nagyon személyes, azt természetesen közeli baráttal beszélem meg, vagy családtaggal. És én is olyat írok, amivel nem bántok meg másokat, számomra fontos embereket. Hülyeség, mert az ember azért ír általában név nélkül (én annyira nem), hogy kibeszélhessen őt bántó dolgot, amit akár családtagról gondol.De hát az ember ilyenkor nem gondol bele, hogy bizony a net nyilvános és bárki elolvashassa.

Tényleg durva eseteket írtál, de előfordulhat, bizony!! Reméljük a tatabányai topikot csak jószándékú, kedves lányok, anyák, kismamák olvassák! :)

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Természetesen nem elolvashassa, hanem elolvashatja! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, kisfiam épp az imént hányt telibe! 7-kor evett másfél doboz joghurtot, éreztem, hogy baj lesz, mert a másodikat már úgy ette, hogy időnként kirázta a hideg (megint nem adok neki egy ideig). Hát ennyit a frissen fodrászolt hajamról! Van kb. két-három hányás szagú tincsem is! :) Mintha a pasik ösztönösen éreznék az ilyet, nem?? Hogy az ember most vigyáz a hajára... és durr bele! Köszi kisfiam! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, és az hagyján, hogy hétkor ette a joghurtot, de a vacsira szánt 240 ml tápszert meg most vágta be. Kár volt....

Kép
Kép
Kép
emesedora

Bohóc - jó lenne az is - tök jót mosolyogtam rajta! :) Tesco - pénztár - részmunkaidőben??? Ok, csak kérdeztem! De végül is, akkor közel lennél a tűzhöz, a gazdaságos cuccokhoz! :):)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, még egy mondat Betti. Köszi, átadtam Férjemnek, a koncertre írt sorodat. Egyetlen akadálya van ennek a hajrázásnak, hogy férjem full kopasz! :) Komoly... kihullott nekije! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?