Én is szeretnék BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNNI BENDINEK!!!
Sajnos mi nem vagyunk túlzottan jobban (mármint Rékám)...
Kedd este tök püdi volt a pisije és fájt is pisiléskor neki és láza is volt, felhívtam a doktor néninket, aki másnap reggel 8-ra kijött. Csupán a torkát látta pirosnak (mint külső jelet), a füle még rendben volt, írt köptetőt (kakukkfüveset), meg sót az inhaláláshoz és mondta hogy délután 12-től bent lesz a rendelőben, vigyek be pisimintát.
9-kor levetkőztettem, félmeztelenül szaldgált ill. az ölemben ült terpesztett lábbal, végig a kezemben volt a kispohár... próbáltam itatni, de nem nagyon fogadta el, 12 után már láttam rajta hogy kell pisilnije, de nem merte kiengedni, mert félt, hogy fájni fog neki. Végül 2-kor nem bírta tovább és végre pisilt egyet állva.
Gyorsan öltöztettem bevittük a rendelőbe a pisit, sajnos hemzsegett benne a baci, ugyhogy mindenképp írt antibiot és adott egy steril, tartósítószerezett vizeletgyűjtőt hogy abba újra pisilni kellene mert el kell küldeni Győrbe kitenyésztetni...
Hazamentünk játszottunk az udvaron egyet majd fél 5-kor bementünk és vártuk ismét a pisit. Este fél 9-re sikerült ismét.
Szóval először 5 órát, majd 4 órát vett igénybe ez a középsugaras vizeletminta. Nagyon kikészültünk, ő is, én is.
Szerencsére apósom el tudta vinni Rolit délután úszni és kértem hogy hadd aludjon ott őnála, mert semmi lehetőségem nem lett volna szegénykémet kiszolgálni. Apa későn jött csak meg...
Éjjel aztán megint lázas volt Réka és már a fülét is fájlalta...
Éjjel felsírt, kihoztam mert be is kakilt a pelusba, forró volt, meg tök köhögött, szóltam apának hogy hozzon paracetamolos kúpot (mexalen), közben Réka rám hányt egy adag nyákot, ekkor mondtam apának, hogy vegye át rendezze a gyereket én elmentem letusolni. Lefektettük magunk mellé, el is aludt rögtön én meg mondom basszus nem megy le a láz nem hatott a kúp amit adtál neki, gyorsan hoztam Nurofent is felkeltettem a gyereket, ekkor mondja a férjem, hogy ő ugyan nem is adta be a kúpot csak lerakta az ágyra, mert nem kértem hogy adja is be...
No comment... még jó hogy nem ment le a láz.
Közben jól összevitáztunk, a gyerek meg fogta magát és átszaladt a saját ágyába, befeküdt és elaludt. Gondolta ha ezek az idióták vitáznak...
Aludt reggelig.
Ma jobban van, bár reggel fájt a füle így apát beküldtem a doktor nénihez Cataflam cseppért hogy legyen éjszakára hátha kell.
Voltunk kint, jókedvűen játszik, újra van étvágya is (bár még nem a régi)
Remélem jobban lesz hétvégére már. Megint szeretnénk szombatot gurulni a motorral.
Anyós bevállalta hogy átjön rájuk vigyázni egy kicsit. Nekünk meg nagyon kell hogy legyünk kettecskén is kicsit. Mostanában nem hagynak beszélgetni se minket.
Vasárnap pedig Pápára megyünk az élményfürdőbe családilag, illetve Réka így most nem tud jönni, de Dédi lesz vele addig, mert egy búvár ismerősünk ingyenes palacos merülési lehetőséget ajánlott nekünk és ekkora kapott a fürdőben szabad fél medencét. Roli is kipróbálja majd! Most van hozzá kedve. Ebben a korban már engedélyezett! 2 éve voltunk már Pápán. Tetszett és nem olyan drága mint Győr v. Esztergom.
Na ennyi a kisregényem.
Küldjetek Rékámra gyógyenergiákat!!!
Cirmike