megpróbálok reagálni, is, előre is bocsi, ha nem lesz teljes!
Pat!
Jól megtréfáltál minket, én ma olvastam, persze, hogy rögtön bevettük!
Még most is mosolygok rajta!
Képzeld, te kérdezted múltkor Felicitas-t, tegnap hívott egy barátnőm, pont szóba került ( ő is kisgyerekes), és mondom, hogy még semmi, erre csöngetnek, letettem, kimentem, és ki volt? A postás, és hozta a csomagot!
Én se ájultam el tőle mellesleg...
Nekem még jó néhányan nem vagytok meg az iwiwen, mondjuk azt se néztem mostanában, légyszi jelöljetek meg, nekem az egyszerűbb lenne ("Sugárné Leipold Éva")
Inerke!
Sokat gondoltam/gondolok Rátok, a legjobbakat kívánom most is, köszönjük, h. megosztod velünk a blogot, és csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, nagyon kiegyensúlyozott, bájos kislánynak tűnik, és ezt a szüleinek köszönheti biztosan!
Joli!
Nem könnyű valóban most Neked, de eljön majd az az idő, amikor mindenki Titeket irigyel majd!
Réka!
Sajnálom, hogy így alakult a licit, majd legközelebb! Nagyon jó lehetett túrázni, irigy-irigy!
Szly!
Köszi a tippet, azóta nem volt ilyen, de van már kúpom, ha kellene! Párásító most tényleg sokat számít!
Berni!
Jó kertészkedést, igazi segítséged van!
Csilla!
Nagyon bájos Toncsi azon a képen, nem csoda, hogy megnyertétek!
A szülinapi képek is szuperek!
Vendéglátáshoz nagy gratula, ügyi vagy!
Szintus!
Sajnálom az estéket-éjszakákat, férjem is gyakran ügyel, és olyankor mi se látjuk!
A cápás story nem semmi!
Adri!
Örülök, hogy jól vagytok, képeket én is nagyon várom!
Most jutott eszembe, nem is meséltem, hogy a napokban megégettem Vince nyelvét, túl korán adtam neki a kaját, még nem hűlt ki! Ilyenre is csak én vagyok képes!
Most ennyire futotta, még képeket szeretnék feltenni, megpróbálok később!
Üdv: Évi