Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

joli!
nálatok a ringatón van játék?nálunk csak éneklés :lol: szerencsére!mert azért hoznak oda "nem túl jó"gyerekeket is,akiken még így is felidegesítem magam :oops:

szly!
ettől a kosztól azért nem áll fel a hajam,bírja a mosógép :wink: :lol: azért gyerek!

szintus!
:lol: mit szóltál volna ahhoz,amikor ült a parkolónkban és a murvát kóstolgatta,nyalogatta? :lol: :lol: én úgy vagyok vele,h gyerek,mindent ki kell próbálnia,össze kell koszolnia magát és évente 2kg koszt meg kell ennie :) ezt mondják!amúgy benn a lakásban van elég dolog,amit nem szabad,hát kinn hagy tomboljon.összehúztam az elhalt fűvet csomóba,ő meg beleült a közepébe és magára szórta :lol: akkor azért már rászóltam,amikor kétmarokkal tömte a szájába és rágta :lol: :lol: szóval ma is jól elvoltunk.

pat!
igen,munka miatt szokott utazni és bárhova,ahova kűldik.(szlázási rendszereket vezetnek be,oktatnak)elvileg most úgy egyeztek meg,h a gyerek 1 éves koráig nem utazik,h a nagy "lépéseknél"itthon lehessen.bár soxor úgy gondolom,bárcsak kicsit elutaznak,mondjuk 1 hétre :lol: :oops:

adri!
mikorra vagy kiírva?

évi!
:cry: :cry: jobbulást!én allergikus asztmás vagyok,átérzem a manó szenvedését.jön a nyár,csak "megerősödik"pussz neki

gabi!
hogy vagytok!te még a lányokkal alszol vagy már nem kell aggódnod?

Kép
berni1
 
 


:oops: pedíg isti bizi csak 1x nyomtam rá.na majd kapok pat-tól :wink:

szintus!
Dorkó a kertben vagy harisnya-body+overall-cipőben van,vagy ma(mivel kimostam a tegnap után)harisnya-rugi-tréning-mellényben volt.+sapi van még rajta.de azért öltöztetem még ennyire,mert főképp a földön ül

Kép
berni1
 
 


dorkó fűvezik :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
berni1
 
 

 
 

Jó estét!
Először is,Réka!
Ne haragudj rám,iszonyatosan szégyellem magam,de reggel,fél 10 körül mikor fel tudtam jönni,még nem írtál,aztán a napom meg úgy alakult,hogy csak most tudtam újra jönni! :oops: :oops: Utálom magam,mert megígértem valamit,és nem úgy lett!!!!Tényleg ne haragudj,reméelm valaki más tényéeges vásárló végül licitált!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Áááá,szóval fűvezik :lol: :lol: :lol:

Visszatértem :D

Akartam nézni a szülifeliket :D a horvát RTL-n,(azt hittem elörébb vannak),de ugyanaz a rész megy,mint kedden a tv2-n. :roll:

Kép
Kép
szintus
 
 


Szintia, kösz az együttérzést! Ma estefelé is elkenődtem, egész apró dolog is nagy vizet kavar most:(

Berni, igen, ringató után lehet játszani, de nem kötelező. Persze Rékával mi jöttünk el utolsónak :lol: A manók olyan jól érezték magukat. Kb. 10 gyerek lehetett és nem volt gond eggyel sem. Csak az enyémmel :lol: A foglalkozás közben majd mindenkihez odamászott, utána meg óriási sikongatásokat hallatott, ha valami tetszett neki, mindenki felkapta rá a fejét :D Így hát muszáj volt majd mindenkinek megdicsérnie, hogy milyen ügyes fiú:) Játék közben tette meg az első lépéseket úgy, hogy senki nem ösztönözte. csak fogta magát és odasétált hozzám(3 lépés).

Az ágytisztaságra visszatérve ne hüledezettek, nem mindig van így, csak legtöbbször. Ha sokszor felébred éjjel és sok teát iszik, akkor már hajnalban átázik.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Visszaolvastam!
Ezek szerint Évi már nem tudott visszajönni! :( Szegény Vince,ez a betegség már leírva is rengeteg,nemhogy átélve! :shock: Talán a párásító nektek is bejön!

Ma megkaptam a Felicitas csomagot,még az a nyavalyás csörgőslabda sem volt benne! :evil:

Sly!
Halkan jegyzem meg,hogy így tovább az éjszakákkal,csak beáll a rend Jázminnal. És ha éjszakára sem adnál Rolira pelust,nem lehet,hogy ösztönösen felébredne wc-re menni,vagy visszatartaná?
Mi Márk pelustalanításában gyenge javulás után iszonyat erős haynatlásnak indultunk! :evil:

Berni!
Figyu,most nem azér",de elég egyszer rákattintani az "elküld" gombra! :lol: (azért remélem nem szokott rosszul esni a viccelődésem) :roll:
Dorián édi,de a füvezés helyett elég lett volna cigivel kezdenetek! :lol: Amúgy az én gyerkőcöm is előszeretettel kaparja ki a (errefelé mulch-nak hívják),talán fakéreg a magyarosabb neve,szóval Mira is kaparja és tömi a szájába,meg a virágföldet stb.... Az én gyerekeim tuti összehozzák az évi 2kg koszt! :oops:

Joli,Réka!
Ti azért csak összehozzátok a talikat,ügyesek vagytok! Mindkét fiú annyira pasis!Cukik,ahogy játszanak!

Szintus!
Ha-ha-ha,becsaptalak! De szigorúan reggel,tényleg nem várok babát! (halkan megjegyzem,hogy álmomban szültem,valamint a tegnapi és mai nap folyamán többször megjelent egy gólya a házunk fölött)! :oops: Naneeeeeeeeeee!!!
Sétálni mi ma,h.ujjú body+ kardigán,zokni (ma először,eddig harisnya volt), nadrág öltözetben voltunk! De 20 fok volt!!!! Még sapka sem volt a gyerekeken,hagy kapjanak némi napfényt. a D-vitamint pedig májustól Októberig kell szüneteltetni,a többi hónapban adni kell 2 éves korig! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ja,tegnap séta közben találkoztam a háziorvosommal,csak annyit mondtam neki,hogy heveny bronchitis van a papíron,és még mindig fáj a hátam,erre azt mondta ma délután menjek be a papírral,ír fel gyógyszert,meg kenjem mondjuk Fastummal! Jó.Erre ma bemegyek,megmutatom a papírt,és megkérdi,hogy ezért jöttem be személyesen? :evil: Még azt sem mondta,hogy kenegessem Fastummal, meg hogy az egész a gyerek emelgetésétől van!Hm! :roll:
Márknak megy a hasa 3 napja,vele is voltam dokinál,neki meg azt ajánlotta a doki,hogy diétázzon! :roll:
Ezért fölösleges volt 2 helyen 2 gyerekkel sorban állni!!! :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Szintia, ez a szülifeli jól rajtamaradt!:lol: Hétfőn nem volt adás nálunk valamiért, még kedden reggel sem, már gondolkoztam, hol fogom megnézni, aztán megjött délutánra az adás:)

Pat, nekem azt mondták, hogy ne nagyon kenegessem semmivel a hátam, mert minden átmegy a tejbe :roll:
Réka 2 ruhacsomagját én nyertem meg :lol:

Dorián :P

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Berni! Én nem a gyereket féltem, hanem a ruhát! :lol: :lol: :lol: Viccet félretéve én mindig attól félek, hogy nem jön ki a ruciból a kosz! De azzal a 2 kg-al én is egyetértek!

Szintus! Tegnap h.ujjú body, harisnya, nadrág, vékony blúz, kardigán és mellény volt Jázminon. +cipő és sapka A Vigantolt még adom neki, lehet hogy nyáron is, legalábbis Rolinak adni kellett nyáron is anno. Most másik orvosunk van, majd kíváncsi leszek mit mond.

Réka, Joli! Nagyon vagányak a kiscsávók! Két kis inges!

És CSanád lépett 3-at! :shock: :D Hát ez szuper! 10 hónaposan már szaladni fog! Gratula!

PAtri! Hát ezért tényleg kár volt kivárni a sort.
Én meg hiába kenegetem és áztatom olajos vízbe Jázmint, abszolút nem múlnak a foltok a bőrén. Még kap egy hetet, aztán viszem vissza. Az esti fürdésnél már rendesen vakarta, csórinak biztos viszket.

A Ringató után nálunk is lehet játszani!

Berni! Utólag is lehet szerkeszteni az elküldött hszt. Szóval ha valami kétszer megy el, gyorsan kitörölheted a másodikat és írhatsz bele valami mást, így PAtri nem veszi észre! :wink: :lol:

Jázmin megint szépen átaludta az éjszakát! Roli is! Szóval aludtam! :P

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Szly, most egy picit irigykedem... Máté a tegnapi bableves hatására (most pedig nem kapott csak tejen keresztül) éjjel minimum óránként ébredt nyüszizni és durrogni... reggel meg végül megszabadult a pcitartalomtól... (arra ébredtem, hogy ráncolt homlokkal nyög és dolgozik), így gyerekfürdetéssel indult a nap.

Pat, semmi gond, sikerült feltornászni az árakat, de sajna falkán belül maradtak a licitek.

Joli, külön köszi!

Játszóház után jött a család etetése, meg összeeresztettük a két picit, nagyot dolgoztak együtt! Olyan jó látni, egyre inkább együtt és nem egymás mellett ügyködnek!
Késő délután felmentünk tekeregni apjával a Normafához. Máté az apja hasán lógott, rötyögött,keze-lába járt és nagyon jól érezte magát. Egész az Erzsébet-kilátóig mentünk. Végre jó időben! Törpicúrnak így aztán végképp jó napja volt! Én meg alig várom, hogy le tudjuk tenni egy kicsit kepeszteni a fűben!

Füvezős Dorkó :lol: :lol: :lol:

Szintus, jöhetnek a képek!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Végigolvastam, tegnap nem volt sok időm, most viszont 3 órája alszik Vince (nem kell irigykedni, lázas szegény, azért alszik ennyit!) :( ...
Jellemző, felébredt :) , de úgy vagyok vele, mint Adri, ha most nem írok, ki tudja mikor tudok. :idea:

Rólunk: antibigyót kapunk mától, mert ez a kórság nagyon makacs, már a füle is érzékeny, és tele van huruttal! :? :(

Jó volt olvasni titeket, már elvonási tüneteim voltak, de tényleg alig van időm, este lenne, de hulla vagyok, sokszor 9-kor alszom :oops: , bár egy hete Vince se kel annyit éjjel, remélem így marad! nem változott semmi, mégis jobban alszik éjjel, csak a fogára tudok gondolni, hogy az kínozta!

folyt. köv.

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


megpróbálok reagálni, is, előre is bocsi, ha nem lesz teljes! :oops:

Pat!
Jól megtréfáltál minket, én ma olvastam, persze, hogy rögtön bevettük! :D Még most is mosolygok rajta!

Képzeld, te kérdezted múltkor Felicitas-t, tegnap hívott egy barátnőm, pont szóba került ( ő is kisgyerekes), és mondom, hogy még semmi, erre csöngetnek, letettem, kimentem, és ki volt? A postás, és hozta a csomagot! :D Én se ájultam el tőle mellesleg... :?

Nekem még jó néhányan nem vagytok meg az iwiwen, mondjuk azt se néztem mostanában, légyszi jelöljetek meg, nekem az egyszerűbb lenne ("Sugárné Leipold Éva")

Inerke!
Sokat gondoltam/gondolok Rátok, a legjobbakat kívánom most is, köszönjük, h. megosztod velünk a blogot, és csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, nagyon kiegyensúlyozott, bájos kislánynak tűnik, és ezt a szüleinek köszönheti biztosan!

Joli!
Nem könnyű valóban most Neked, de eljön majd az az idő, amikor mindenki Titeket irigyel majd! :wink: :)

Réka!
Sajnálom, hogy így alakult a licit, majd legközelebb! Nagyon jó lehetett túrázni, irigy-irigy! :) :oops:

Szly!
Köszi a tippet, azóta nem volt ilyen, de van már kúpom, ha kellene! Párásító most tényleg sokat számít!

Berni!
Jó kertészkedést, igazi segítséged van! :wink:

Csilla!
Nagyon bájos Toncsi azon a képen, nem csoda, hogy megnyertétek!
A szülinapi képek is szuperek!
Vendéglátáshoz nagy gratula, ügyi vagy!

Szintus!
Sajnálom az estéket-éjszakákat, férjem is gyakran ügyel, és olyankor mi se látjuk! :roll: A cápás story nem semmi! :shock:

Adri!
Örülök, hogy jól vagytok, képeket én is nagyon várom!

Most jutott eszembe, nem is meséltem, hogy a napokban megégettem Vince nyelvét, túl korán adtam neki a kaját, még nem hűlt ki! Ilyenre is csak én vagyok képes! :oops:

Most ennyire futotta, még képeket szeretnék feltenni, megpróbálok később!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Még Gabuska lemaradt! :oops:

Most nem azért, hogy magamat fényezzem, de én rögtön értettem, ki beteg! :wink: :) :lol:
Remélem, azért már jobban van Lívi!

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


[quote]M írta:ost nem azért, hogy magamat fényezzem, de én rögtön értettem, ki beteg!

Hát köszönjük szépen! :lol: :lol: :lol: szerintem itt inkább a névösszekeverésről volt szó,néha én a sajátjaimat is összekeverem,ha pl. rájuk kell szólni! :oops:
Vincének még mindig jobbulást!!!! Reméljük gyakran tudsz jönni ezután,és ilyen szépen reagálni mindenre! :wink:

Joli!
Tegnap valahogy átsiklottam azon a 3 lépésen! :shock: Nem semmi! Nagy gratula és puszi a kis pasinknak! :wink:

Réka!
Mégegyszer bocsi,egy kicsit megkönnyebbültem,hogy Joli drága segített neked! :oops:

Sly!
Már tegnap is akartam kérdezni,hogy tesód jó reakciója mi volt a babás átverésre? Örült??? :D
Ja,ami pedig a ruhákat illeti,nekem már most vannak olyan foltjaim amit nem tudok semmivel kihozni. Áztatás,előmosásos hosszú program,Vanish,oszt a folt marad! :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Kép

Máté 8 hónapos

Kép

Puszi

Kép

Kép

Pancsolás és hancúr :)

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Pat, ha nem lennének tuti foltok, mitől lenne egyéni a gyermek öltözködése? :lol: :lol: :lol:
Minimanó ma kikövetelte a részét a levesből, kíváncsi vagyok, mi lesz belőle. (csülkös bab ugye :wink: ) Unokabátyja meg mwgtanította tátogni a kanálnak :lol: így fele annyit nem kell küzdeni azért a pár falatért 8) Miután megnézte, hogy Kristóf milyen ügyesen eszik, ráérzett ő is a módszerre! Hiába, egymástól tanulnak a legtöbbet :wink:

Évi, jobbulást a kicsinek! Jó hogy jöttél!

Szintus, ide azokat a fotókat! :wink:

Pusz

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Réka majd estére küldöm,ok?
Most megyek,mert 1000 dolgom van!
Pussszzzaaannncccsss!!!!

Kép
Kép
szintus
 
 


Réka, ennivaló manók :) Az biztos, hogy nagyon hasznos a hasonló korú gyerekek társasága!

Évi, jó, hogy voltál kicsit hosszabban! gyógyulást Vincének!

Szly, Jázminnak is jobbulást! Hogy lehet törölni a hsz-t???

Pat, Átugrottad valahogy? :twisted: Semmi gond, már azelőtt megtette :lol:

Szintia, nekem is van vagy 100, de a legsürgősebb az, hogy gyorsan lefeküdjek, pihentessem a hátam :P

KépKép
Kép
el..né
 
 


Áááááááááááá, Boginak leégett a pofija :oops: . Amíg megmelegítettem az ebédjüket, kint maradt a napon, nem volt egy negyedóránál több, de csupa piros lett :( . Szegénynek bekentem krémmel, remélem, nem fog fájni neki :( .

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


sziasztok!
Nem volt ma nagy pörgés...
Csilla!
Tegnap Márk arca is tiszta piros lett,nem is gondoltam volna,hogy ilyen ereje van az első napnak :shock: Én nem kentem be semmivel,de mára elmúlt!
Réka!
Nagyon édik a fiúk,hasonlít is a két kiskopasz, :D és valóban rengeteget tanulnak egymástól!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


sziasztok!

vigantol:nekünk a dokinéni azt mondta télen 2,nyáron 1 csepp,úgyh mi is adjuk

szly!
irígykedem,h nincs olyan ruhátok,aminek thökmindegy :lol: én csak olyat adok rá kintre,aminek mindegy kijön-e belőle.meg úgyis kölcsönkapottak,amiket nem kell visszaadni.köszi a hozzászólásos tippet,majd kicselezem pattet. :wink:

joli!
gratula a ruhacsomaghoz,hajrá 4.gyerek!!! :lol: :lol: hátha lány lesz :lol: :lol: (tudom,h csak szívességből "vetted meg")gratula az első lépésekhez,nem semmi a kiscsávó,nyáron már tuti focizni akar :wink: a ringató után nálunk is van játék,csak sosem maradunk :oops: megyünk bevásárolni,mert mi péntekenként ringatózunk :)

évi!
szörnyű olvasni is!annyira sajnálom Vincét!jobbulást!megjelöltelek az iwiwen :)



pat!
a bronhitis nem tüdőgyuszi? :oops: adri hol van ilyenkor :lol:

Kép
berni1
 
 


réka!
szuper képek!ő az,akit említettél?tényleg thök jól elvannal 1ütt :lol: csülkös bab?ezt most meg sem hallottam :wink:

Dorkó ma 10 hónapos.apja fel is hívta és gratulált neki :D annyira jó fej,én nem is tartom számon :oops: annyira rohan az idő :cry: 2 hónap és szülinap :shock: 1 év és mehetek vissza dolgozni :cry: :cry: folyton mondom,h bárcsak olyan pici maradt volna,mikor még mindenben ránkszorult :) soxor nosztalgiázom,h milyen pici volt,mikor büfiztetjük,megmikor még szopizott...stb :lol:

Kép
berni1
 
 


Jöttem kötekedni Bernivel! :lol: :lol:
Szóval azért nem maradtok játszani a ringató után,mert péntek van :roll: tehát csak pénteken vásároltok! :lol:
Valamint ksözönjük,hogy felhívtad a figyelmünket Dorián hófordulójára! Nekem mondjuk be sem tölt a vonalzód,így nem is írtam volna...de ha már... :wink:
Boldogot neki!!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Bronchitis nem hiszem,hogy tüdőgyuszi,mert akkor csak kaptam volna rá valamit,bár megmondom őszintén,2 különálló sorban volt a röntgenfelvétel elemzése,és ezt szerintem észre sem vette...nekem meg fáj mint állat!!! :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat, egy konstruktív bizalmatlansági indítvány a doki ellen? Megszavazzuk! :lol:

Berni, boldog hófordulót Dorkónak! Nem maradtok játszani, pedig mondtad, hogy milyen jól elvolt nálatok a gyerekekkel!

És boldog hófordulót Máténak is, az övével elkéstem, úgy kell Rékának, miért nem szólt! :wink:

Réka, ezt ne olvasd: mi az etikett a teszveszen? Én még sosem csináltam ott semmit, csak ez a licit (kezdő szerencséje: megnyertem :lol: ), Réka adott jó minősítést vagy mi a csudát, akkor adjak én is neki?

A vigantolra rá kell kérdezzek, nekünk mintha azt mondták volna, hogy csak addig kell kapja, amíg anyatejen kívül nem eszik semmit.

Csilla, remélem nem lesz semmi a manó arcával!

Csanádnak készülődik még két foga, alul jobboldalt, felül baloldalt, csoda, ha éjjel ötször kel?!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli!
Bizalmatlansági indítvány! :lol: :lol:
A Konakion (K-vitamin) amit csak anyatej mellett kell szedni,de én D-vitaminból is csak napi 1 cseppet adok..ha el nem felejtem! :oops:
Remélem a mostani éjjeletek jobb lesz!
Fog:
Mirának 2 van lent, 1 fent...Dorián után szbadon irány a Mónika show!!! Csak nehogy összeugorjanak! :lol:
Ami meg az értékelést illeti,már én is akartam kérdezni mindentudó tesz-veszesünktől,hogy eddig kaptam e-mailt,hogy értékeljem a partnert,de az utolsó 2 alkalommal nem! Magamtól is lehet,kedves Berni??? :oops:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Pat, az este már nem néztem vissza. Szerintem a babanet egy órával korábbi időpontot mutat, tuti, hogy 11 után voltam itt az este.
Nem volt jobb az éjszakánk, de legalább rosszabb se. Szerencsére hamar visszaalszik, de ötször ébred menetrend szerint. Este tíztől reggel kilencig aludt, fél egykor kezdi a kelést. Azt meg szoktam várni és csak utána alszom el. Talán azért érzem reggel kilenckor, hogy aludnék még, mert Csanád miatt négyszer, a nagyok miatt minimum egyszer ébredek.
Én nem adom már régen a D vitamint :oops: Mi lesz így Csanáddal? :shock:
Ez a hétvégém szabad, be is tábláztam rendesen, nehogy unatkozzak:) De azért írjatok, mert ide is jövök ma még!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Szép napot!
Joli!
A nagyok miatt miért kell kelni? Felébredsz ha ahazérnek a buliból? :D A D-vitamin a csontok miatt kel,tudod! Fontos,nem szabad kihagyni!Add neki! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok! Gyorsan visszaolvastam.

Évi! Ami a nyelvégetést illeti, nálunk ez azért nem fordulhat elő, mert Ártemisz valamiért még a kellemesen meleg kaját sem hajlandó megenni csak a hideget, vagy legalábbis langyosat. Én már sokszor azt hittem, hogy megégettem, mert üvöltött, de aztán megkóstoltam (inkább előtte kellett volna :) ) és csak egyszerüen meleg volt...na mindegy.

Nekünk a doktornéni már mondta, hogy kenjem az arcát napvédővel, ha nem felejtem el be is szoktam kenni, de igy is kis pirospozsgás :)

Pat! A bronchitis nem tüdőgyulladás, hanem hörghurut. De lényeg, hogy gyógyulj és ne aggódj!

Joli! Gratulálok, hogy jár Csanád!!!

Én sem adom már 6 hónapos kora óta a D vitamint. Igaz itt sokkal többet süt a nap, de ezt mondta a dokinéni, és szerintem is felesleges, ha eleget van levegőn. (mindennap mi szigoruan legalább 1 órát, de amióta jó idő van inkább 2-3 órát vagyunk kint).

Én is vettem Ártemisznek olyan járástanitó szerkentyűt amit annó talán Szly mutatott. Neked mi a tapasztalatod? Ártemisz még nem nagyon tudja használni...Inkább hátráltatja mint segiti, pedig kanapé mellet már olyan szépen lépeget.

jaj lányok! a napok nagy negativuma, hogy elvesztettem a mobiltelefonomat (BErni! szóval a számom már nem él...majd ha lesz új megirom priviben, és persze igy a tiedet sem tudom...)
Ártemisszel voltunk a városban csavarogni, és hazafelé megálltunk venni egy gyrost, megetettem Ártemiszt (főzivel persze nem gyrossal) és ahogy indultunk haza, tettem be a kocsiba a kocsi tetejére tettem fel valószinűleg, és ott maradt...és ugy indultam el...Ez van ha az ember szétszórt...

most ennyit, majd igyekszem jönni!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Adri, nagy veszteség a mobil, sajnálom. Főleg ha a telefonszámok is elúsztak vele! Én is szoktam itt-ott elhagyni, főleg a munkahelyen, de eddig mindig meglett.
Mi is vagyunk kint elég sokat, de csak a héten volt szép napsütéses idő. Most is a piacról jöttünk, Csanád azonnal elaludt, amint letettem:) A nagyok elmentek focizni, nekem főznöm kellene :roll: De meg vagyok elégedve a mai teljesítményemmel, sikerült a téli lábbeliket elpakolnom és a nyáriakat elővennem. Apró örömök az életben :P
Pat, a nagyok hajnalok hajnalán (:) ), hétkor mennek suliba. Lábujjhegyen járnak a konyhában, a fürdőben, az előszobában, óvatosan csukják a hűtő ajtaját, kikapcsolják a mikrót mielőtt csipogna, a pelyhes zacskót csak a szobájukban zörgetik- de én persze azért felébredek rá :lol: Amikor meg látom, hogy hét óra múlik el, egy perccel, két perccel...stb, akkor húzom fel magam, hogy mikor indul már Csongi, mert Barni ő elviharzik hamarabb. De Csongi olyan kényelmes, már ebben a félévben is összegyűjtött egy óra igazolatlant késésekből. Amikor végre elmegy, akkor annyira fel vagyok idegesedve, hogy nehezen alszom vissza. Ez nem minden nap van, csak hetente 2-3-szor :) Hétvégén se tudnak nyolcnál tovább aludni:)
Na, teleírtam a hsz-t a nagyokról, kicsit offoltam a topikot:) Egy kis ízelítő, milyen lesz a ti életetek is úgy 14 év múlva :lol:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Hali!

Joli! Ha be vagy jelentkezve és visszanézed a hszeidet, van egy olyan fül, hogy szerkeszt. Ott lehet belenyúlni. Teljesen kitörölni is lehet, de attól még a sorod megmarad, csak az nem, ami oda volt írva.

Nagyon figyelmesek a nagyok, hogy ilyen csöndben készülődnek a suliba!

Adri! Jázminnak egyenlőre nem megy a járássegítővel való járás. Túl könnyen gurul és elesik vele. Ácsorogni szeret mellette és egyre többet szeretné tolni is, csak ahhoz egy kicsit egyensúlyozni is kéne. Viszont a kompot szívesen tologatja, pedig az össze-vissza megy.

Jázminnak is most jön az 5. és 6. foga. Szerintem max egy hét és kint van, de lehet hamarabb lesz meg!
Talán emiatt kicsit szörcsi és éjszaka is volt fent.

Mi is sokat vagyunk kint. Legalább két órát naponta, de azért még adom neki a Vigantolt. Igaz csak kétnaponta egy cseppet.
Lehet semmi köze hozzá, de olyan pici volt mindig is a kutacsa, így nem naponta adtam neki a cseppet, a csontosodás miatt.

Berni! Dorkónak boldog hófordulót és utólag Máténak is!

Nagyon tündérek a kisfickók a képeken!

Berni! Van azért olyan ruhánk, ami itthoni, de azért arra is vigyázunk. Ráadásul nálunk össze vissza sz@rnak a kutyák, szóval szóba sem jöhet a fűben mászika!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Hol bujkál mindeki??? Bár ennek a szuper időnek köszöhetően mi is egész nap kint voltunk,reggel 10-től 3/4 7-ig...Márk még a kajáját is kint fogyasztotta el :D Ma kitaláltuk,hogy estefelé csavargunk egyet Szombathelyen,de a férjem nagy kézilabda-rajongó,a meccsnek meg 7 előtt nem sokkal lett vége,megbeszéltük,hogy csak itt helyben elmegyünk vacsizni. Márkot felöltöztettem,de mire Mirának összeszedtem a ruhát,Márk elaludt! :shock: Szerintem már nem is kel fel reggelig...végülis ma sem aludt nappal! :evil: Sőt Mira is pár napja 40 percre maximálta a napi alvását reggel fél 9-től este fél 10-ig! :evil:

Adri!
Sajnálom a telót,én még csak tejfölt hagytam fent az autó tetején! :lol: Ha fontos a dolog a telefonszámodat vissza tudod kapni!Nekem egyszer egy telómat egy ismerős lopta el...na azóta nem láttuk! 1 hónappal előtte volt meg,előfizetéses!!! :evil:

Joli!
Tényleg nagyon rendesek a fiaid!Ahogy elképzelem,hogy húzod fel magad,hogy miért nem siet Csongi..hát besz@rás! :lol: Szegénynek így is olyan korán kell indulni,én anno 7:25-kor keltem (10 percre laktunk a középiskolától)..egy szépséghiba volt az 5 év során,hogy a matekérettségin is 7:25-kor ébredtem! :oops:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Gabuska el vagy tűnve!!!!!
Orsi???
Szintus elküldted a képeket kicsinyítére? :) Várjuk!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Kislányom akkora ramazurit rendezett délután. Még a kezemben is sírt. Jó, kicsit folyik az orra, de nem hiszem, hogy emiatt ennyire kellett volna sírni. Se láz, se semmi ezen kívül. Már nem tudtam mit kezdeni vele, adtam neki Panadolt, bekentem az ínyét, kicseréltem a pelenkáját. Kb 10 perc múlva abbahagyta. Hogy minek köszönhetően, nem tudom, de nyűgösebb sokkal mint szokott lenni. Most alszik.

A feneke irtó ronda, a bőre nem javul, folyik az orra! Szóval jól indul az este, kíváncsi leszek az éjszakára, de semmi jóra nem számítok. Adtam neki Fenistilt is.

Kicsit panaszkodtam! :oops:

Kép
szly27
 
 


Ja és még egy!

Ismeri valaki ezt?

http://www.fotokidolgozas.origo.hu/?wsz

Használtatok már ilyen, vagy ehhez hasonló képkidolgozó oldalt?

Kép
szly27
 
 


Szioka mindenki!!!!! :D :D :D

Pat elküldtem a képeket :D Most várom őket :D
Szerintem is mindenki kint van ilyen klassz időben.
Már annyira ránkfért.Kezdtem depis lenni a hidegtől meg
a téltől...brrrr.......
Fruzsi sem aludt ma szinte semmit
:shock: reggel 10-kor kelt és egész nap fenn volt(kb.30 percet szunditott)Majd lesz most alvás :lol: :lol: :lol:

Fruzsinak 8 foga van kint,ugylátom most jön a 9-dik.Nem igazán viselték meg őt.Kivéve egy-kettő.Akkor volt egy kis láz és hasmenés.
Pont újjévkor.Akkor aludt elösször barátnőnél :D :D :lol: !Ugyanis barátoknál újjéveztünk és ott is van egy 2 éves kislány. :lol:

Adri sajnálom a telcsit :( Fincsi a giros?Elárulom én még sosem probáltam,mert nálunk nincs sehol

:? Pedig szivesen ennék......

:wink:

Boldog hófordulót!
Nekünk tegnap volt a 4 éves,hogy összejöttem a párommal :lol:
Nos,azóta már megházasodtunk,gyermekünk lett :wink:

Ti mennyi ideig voltatok a párotokkal együtt a gyerekvállalás és a házasság elött?Mi 1.5 évet :D

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok!

Mi is egész nap kint voltunk a csajszikkal a kertben, most már Boginak mindkét pofija piros (nem csak az egyik mint tegnap :wink: ). Pedig ma már én is bekentem őket 50-es napkrémmel. Bogi egész nap mászkált a fűben, botokat és fűszálakat legelt, nem győztem a szájában túrkálni. Szly, nekünk nincs kutyánk, talán nyáron.
Aztán elaludt kint a takarón, Toncsi is lefeküdt mellé, együtt aludtak. De aztán Toncsi megpaskolta Bogit és jól felébresztette :evil: . Így délután 4-re lett ebéd, bár a lányok ettek főzeléket.

Joli, nagyon ügyes Csanád. Tényleg rendesek a srácok.
Én is notórikus késő vagyok :oops: .

Én adom a Vigantolt napi 1 cseppet, bár most hogy ilyen jó idő lett őszig szüneteltetem. Nekünk 3 éves korig mondta a doki.

Toncsi már 2 napja nem kapott pelust éjszakára. Eddig megúsztuk, de most nem pisilt lefekvés előtt, így izgulok, mi lesz.

Ha minden igaz, akkor csütörtökön megyünk Pestre, pénteken egy tali?

Megyek vacsizni.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


sziasztok!

tesvesz:igen,illik pozitívat adni,ha meg voltál elégedve az üzlettel :lol: és akkor értékelsz,amikor csak akarsz,nem kell megvárni a mailt,az csak emlékeztető.de nem is kötelező,ha nincs kedved

szly!
sajnálom a kimenetelt,nálnuk is betojt a kutya folyton és ahhoz pici az 50nm,h osztouzzanak rajta,így elhatároztuk,h elkerítjük a parkolórészünk(egyben van a kertünkkel)és oda lesz zárva Lady.majd ha én is kimegyek,akkor kertezhet,mert akkor legalább nem végzi sem a kis-,sem a nagydolgát a kertbe.

pat!
sajnos nekünk nem megy olyan jól,mint egyeseknek,mi csak péntekenként nagybevásárolunk :wink: és jól elrejtettem a figyelmeztetést,mi?,h Dorkót köszönteni KELL!

fog:nekünk 6 van!!!akkor nyertünk? :lol: mondjuk a két felső első közt még jó nagy szünet van :roll: (a férjem thök komolyan megjegyezte,h reméli,oda még fog nőni 1 :twisted: na,az szép lenne)még csak a negyedük van kinn,de tagadhatatlanul 6! :D

Dorkónak pár napja olyan,mintha menne a hasa.nem termel többször a pelusba,mint máskor,de a szaga..... :twisted: és nem szilárd.fogjam a fogára vagy tegyek vmi extrát? :oops:

Kép
berni1
 
 


na addíg írtam,h közben bejött szintusé meg csilláé :lol:

fogban akkor max.ezüstérmesek lehetünk :lol:

csilla!
de jó,h elaludt kinn.remélem,én is rá tudom majd venni a kiskrapekot.

a mai nap csúcspontja,h elhoztruk a bringásülést és szuper állapotban van.ha felszereltük,majd fotózom.és itt van Dorkó 1ik nyusziajija:egy vár alakú sátor.(ezt el is felejtettem,h vettem a vaterán húsvétra :lol: )arról majd csak jövő vasnap készíthetek fotót,majd akkor hozza a nyúl :lol: :lol:

Kép
berni1
 
 


Berni!
Mi is csak a vendégház miatt járunk gyakrabban bevásárolni,ráadásul nálunk nincs is nagybevásárlás csak sok közepes! :lol: Köszi a tesz-veszes választ,most értékeltem a kimaradt embereket... :oops:
A fogzás miatt lehet hasmanés,de manapság mindent arra fogunk,nem alvás,láz,nyűgösség.. azért ha huzamosabb ideig fennáll a dolog inkább vidd el dokihoz,legfeljebb ő is azt mondja,hogy a foga a ludas!
És nekünk is megérkezett a tesz-veszes nyuszi,mégpedig Micimackós ágynemű formájában márknak!Viszont Mircsinek a készségfejlesztő/ járássegítő még várat magára...

Sly!
Jázmin feneke is olyan szempontból ronda,mint amilyen foltok a bőrén vannak? Csak azért,mert pár napja Mira úgy ébredt a délutáni alvásból,hogy be volt kakálva,és olyan szinten kicsípte a fenekét! :shock: annyira sírt,sőt süvöltött még amikor pisilt is (a fürdőszobaszőnyegre :? )
Én már rendeltem fotót a Media Markton kersztül (neten töltöttem fel) és nagyon jó minőségú,szép fotókat kaptam,olcsón!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


elszállt az előbbi!!!!!!!!! :evil: :evil:

Szintus!
Mi 3,5 éve vagyunk házasok...előtte pici több,mint 5 évi jártunk... már 12 éve ismerem...szerelem volt első látásra...de jobb ha nem számoltok utána az akkori koromnak :oops: :oops: :oops:

Csilla!
Nem csináltál az együttalvó csajokról fotót???Nagyon édik lehettek! :)

Én viszont csináltam fotókat :wink:

Együttfürdős a kiskádban! :lol:

Kép

Jó volt kint! 8)

Kép

Márk a szomszéd kislánnyal csúszik! :lol:

Kép

És végül: 1 fog fent! :lol:

Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Szép estét mindenkinek!

Csilla, hurrá, jövő péntek!Aznap nem dolgozok és beterveztem már egy Ikeát, hogy hozzon a nyuszi Csanádnak egy bilit onnan :lol: Gratula Toncsinak!

Berni, Csanádnak is messze nőtt a felső két foga :shock: Apa azt mondta, vigyem el fogorvoshoz, hátha közelebb kell húzatni egymáshoz. A kakit én a fogára fognám.

Szly, hát persze hogy nyűgös a kicsi lány, hisz annyi bajt felsoroltál neki! És még a foga is zavarhatja! Remélem legalább Pandollal jól alusztok és hamar meggyógyul!

Pat, gratula Mirának az első fogacskához! Szépek a gyerkőcök együtt!(és külön-külön is) :)

Szintia, mi hat hónap együttélés után összeházasodtunk, azelőtt pár hónappal ismerkedtünk meg. A gyerekvállalást jobban meggondoltunk, több mint 4 évvel a házasságkötés után született Csanád.

Annyira irigykedtem a kertjeitek miatt! A nagyok nekem is falun nőttek fel, Csanádból aszfaltbetyár lesz :roll:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli,még vártalak,tudtam,hogy jössz! :wink:
Ezek szerint nektek jövő héten is kinéz egy tali! Dejó!!!!!!!!! :D
Mirusnak nem ez az első foga,2 van lent,de abban semmi poén,ez meg olyan kis csúf illetve vicces ott magában! :oops:

Ami meg a rést illeti,még nem láttam olyan gyereket akinek úgy nőtt ki a felső 2 foga,hogy tökéletesen egymás mellett!!!!De össze fog "húzódni"! Se fogszabályozó nem kell,se 3. fogat várni a 2 közé! Ne aggódjatok szép lesz...Márknál én is aggódtam,csak látom a végeredményt! :wink:

Pár perce átsétált a fiatalember a szobánkba és közölte:
-Hamma!! Legókajálok!
Várom a tippeket mit akar mondani! :lol: (én tudom :wink: )

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ma az egyik vendég "lefiatalemberezte" a lányomat! :evil: Bár meg kell hagyni az első,pancsolós képen...hm? node csiri-csáré rózsaszín virágos farmerben volt :roll:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jó reggelt! Látom én vagyok az első. Apa altat...na meglátjuk mennyi sikerrel...(gonosz vagyok mi?)

Akkor fogban mi vagyunk a legutolsók, nálun kereken nulla...
A kaki nálunk is változó, és nagyon sokszor nagyon büdi és hig...amiokor ilyen, akkor nem is hizik szinte semmit.

Nálunk is hasonló használatban van a járássegitő, remélem azért még vesszük majd hasznát.

Mi most nyáron lesz 5 éve, hogy megismerkedtünk a férjemmel, és 3,5 év után házasodtunk össze, de az elején inkább távkapcsolat volt, összesen kb. 1 évet éltünk együtt házasság előtt. (És akkor már Ártemisz a pocakomban volt).
Pat a ti sztoritok izgin hangzik ha utánaszámol az ember :) :)

Tegnap olyan jó volt, játszóházaztunk délután ismerősökkel, Ártemisz annyira élvezte, olyan büszke voltam rá, hogy eljátszott ott.

na megyek, sikerült az altalás a férjemnek!!! megyek gyorsan zuhanyozni!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Szioka!

A férjem és a lányom kint hintáznak a teraszon.(vagyis csak a Fruzsi hintázik),lassan indulunk ebédre az anyósékhoz.

Pat nagyon édik a gyerekek.És az a csúzzzdddaaa.....hmmm...... Barátnőm is 13 éves volt,amikor elkezdett járni a mostani férjével.
És még mindég jól megvannak(habár ott volt néha egy kis gubanc a 8 év járás alatt)
-Lenyelt a Márk egy légót?Vagy várta már az ebédet? :wink:

Pusszzzaaannncccssss mi lassan indulunk!
Nálunk gyönyörű az idő,hurrráááá!!!
Nálatok???

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok!

Szintia, itt is szép az idő! A férjed mikor alszik? :shock: Mi is mindjárt indulunk keresztmamihoz.

Adri, akkor apa elváráson felül teljesített :P Később is? :twisted: :wink: :lol:

Pat, rendes vagy! :P Márkot nem értem :o Mircsi fiatalember??? Szemüveget a vendégnek!!!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Boldog hófordúlót Mira!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli, Mircsinek majd 24-én lesz hófordulója :wink: . Az a vonalzó csak kerek hónapokat jelez :roll: .

Váratlan vendégek jöttek délelőtt, így csak gyors ebéd volt ma, sült virsli krumplipürével :roll: , de nem panaszkodott a család.

Bogica ma majd egy egész üveg kaját megevett egyszerre :D , eddig ennyit egyszerre még sosem evett. Elég takarékos modell :lol: .

Az én gyerekeimet mindig lefiúzták :x , vaksik 8) .

Bogó kint alszik megint a kertben egy paplanon, most már az én arcom is leégett :oops: :wink: . Mi vagyunk a pozsgás család.
Engem olyan hamar lekap a nap, régen egy ismerősöm azt hitte alkoholista vagyok, hogy mindig piros az arcom :lol: .

Jön a kávééééééééééé 8)

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?