Új privát üzeneted érkezett!

Olyan édesek a baba-képek, hogy én is hoztam párat:

Kép Ácsorgok Kép Először a nagy kádban
Kép Ha nem lennék bekötve... Kép Hinta-palinta
Kép Játszom Kép Puszit kaptam
Kép Vigyori

Kép
Kép
konan

Sziasztok!

Köszi, már jobban vannak a lányok. Csak az orruk folyik. Bár a Lalu még jobban benne van sajnos. De egész jó a kedve. Lázuk nincs.

Hozok róluk egy képet!

Noni!
Ez mehet a 6 hós videóba is! :lol:

Kép

gwini

Konan!

Nagyon édes Anna a képeken! :lol:
Én is találtam egy ilyen biztonsági fürdetőt olcsón, csak az egyik tapadókorong ki van rajta törve. Szerintetek ez nagy baj? Meg lehet azt valahogy csinálni?

gwini

Konan,
Nagyon ügyes Annácska ahogy így ácsorog! Naggggyon cukorfalat! :D Hol lehet ilyen fürdős segítőt szerválni? Ez tök jó! Ezzel tök biztonságban tud ülni egyedül a vízben? Vagy ez csak akkor jó,ha már maga is tud egyedül ülni?

Noni,
Nagyon köszönöm,hogy rámszóltál!!! :) Ezért délután a nagy sétánk után neki is leselkedtem az oldalnak és jelentem kész :) Frissítettem! :D csak hát sajna a képek fekete-fehérek még mindig. :( ha egyszer majd nagyon ráérek,akkor újra kellene egyesével tölteni az egészet és akkor jó lenne. gy az újak is mindig ilyenek lesznek sajna :( :( de legalább a videók jók.
Átfordulást még én sem kaptam el filmen, sőt a "nagyonberregős" videó meg kicsit már idejét múlt, mert azóta még tutibban berreg Andorom :D

Szóval lányok, lehet Andort nézni ;)

Gwini,
Remélem rendbe jönnek hamar a lánykák, nehogy elússzon emiatt a találka.
Nagyon szépek a csajok a képen!!! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Először is Sziszinek szeretném megköszönni a tortát, nagyon finom volt. :lol:

Konan: Pont ilyen a mi biztonsági fürdetőnk is. Nagyon édes Annácska minden képen és milyen ügyes, erős lányka.

Gwini imádom a tesós képeket, annyira jó őket látni, hogy mennyire szeretik egymást. Én is rengeteg tesós képet készítek.
A képet mentettem.
Szerintem nem olyan vészes, ha egy korong hiányzik, ott van még 3.

Gabolino: Végignéztem! Gyönyörű Andorka és milyen kis husis.
A legjobban a "kukacom a játékom" kép tetszeik. :lol:
Nem válaszoltál, hogy hogyan csináltok ilyen profi képeket?

Nálunk meglepi volt. Anyum felhívott, hogy gyerünk vásárolni szülinapomra valamit. Mire hazaértünk ott volt az egész rokonság, megterített asztal, tele kajával. Férjem és Fannikám szervezték az egészet. Gondolhatjátok, hogy meglepődtem. És azon lepődtem meg igazán, hogy az 5 éves gyerek kibírta, hogy ne modja el nekem a meglepit, pedig már tegnap tudta az egész menetet.
Büszke vagyok rá. :lol:

Mentem aludni, még éjfélig tudok aludni 2 órát, akkor kel Misu először.
Jó éjt.

Kép
Kép
noni78

Szép Este! :)

Lanta: Ramónának hatalmas gratula az átforduláshoz! :)

Noni: Jópofa kép lett, repülözés közben kapod le még szupermant is tudnál csinálni belőle :)
De jó kis meglepit kaptál :) Fanni lányodnak nagy önfegyelme van :)

Adom a vidihez a képeket
6 hós
Kép

7 hós
Kép

Konan: hűű áll a kiscsajszi mint a cövek :) Kedvencem a puszis kép :)

Gwini: Hogy a két tesó hogy hasonlít egymásra :)

Hbetti: Megvolt a próbaút.
Donceknak tetszett az új ülés
Kép Kép

Kép

Kép
starlark

Jó reggelt!

Hihi én vagyok ma az első!

Nagyon jók a képek! Annácska nagyon édes a kis fogacskáival, és a gyönyörű kék szemeivel!

Gwini: a közös tesós kép is tök jó, olyan szépek a lánykák!

Starlak: na és Doncek a kis mosolygós kedvenc! Olyan kis vagányan öltözködik, nagyon bírom!

Noni: nem maradt véletlenül egy szelet torta abból amit Sziszi küldött? Nagyon megkóstolnám, olyan jó habos amit én szeretek! Örülök, hogy azért mégiscsak volt meglepetés!!!! És főleg, hogy Fanni ennyire titokba tudta tartani! Büszke lehetsz rá, és a családodra is!

Gabolino: én a videókat még mindig nem tudom megnézni Andorról. Múltkor mondtad, hogy biztosan nincs valami progi, kiegészítő rajta a gépemen... lehet, de az a gond, hogy nem kiabál érte... ezért nem tudom mit kéne tennem. Talán másik böngészővel próbálkozzak?? Na ez most jutott eszembe, megpróbálom.

Na én hozom a szokásos formámat, megint búcsúzkodni jöttem. Megint csavargunk. Ma elmegyünk itthonról, és vasárnap este jövünk haza.
Anyukámnál már régen voltunk, keresztanyám is régen látta már Noncsit, így megígértem nekik, hogy a héten időt szakítok rájuk. Aztán ehhez hozzájön, hogy a kocsimat be kell vinnem apukámhoz, mert jövő kedden érkeznek tesómék Írből, és kell nekik a verda (mert a tesómé). És csak úgy tudom megoldani, hogy pénteken odaviszem apukámhoz, a párom meg eljön értünk meló után a saját kocsijával és visz minket hétvégére hozzájuk. Úgyhogy ma-holnap anyukám és keresztanyám van soron, pénteken apukám, szombat-vasárnap meg a pároméknál leszünk! Ha hiányolnátok nem tűntem el csak csavargok!

Megjegyzem: ma nem aludta végig Noncsi az éjszakát! Egyszer kelt enni. Mintha éreztem volna!!!!
:P
Vendég

Húúú, ma nagyon vigyázzatok, mert Április 1 van!!!! Most esett le! Én olyan kis naív vagyok, hogy engem mindig sikerül átverni ezen a napon pedig már nem vagyok egy mai csirke! :D :D :D
Vendég

Szép jó reggelt Lányok!

Noni,
Igen, tudom, tegnap gyorsban akartam írni és így a fele lemaradt,amit még szerettem volna. Csak miután kinyomtam a gépet, akkor jutott eszembe :?
Szóval fotózás: Szabolcsom nyomja ilyen jól, de nem profi, nem ez a szakmája, csak hobbiként űzi. De mivel egyre jobb, már foglalkoztatja a dolog,hogy majd vállaljon fotózásokat. Mondjuk az ő szemével az általam feltöltött képek még nem jók, alakítani, vágni kellett volna őket, meg ,hogy alulexponáltak lettek... :) Nah, nekem a vágásra már nem volt időm :D
"Kukacjátékos" kép: :D hát igen. Nálunk a lábbrugdosós fürdés jelenleg befellegzett, mert vagy a kukiját matatja vagy a halacskákkal játszik a vízben :) Tudom,hogy beszéltünk róla,hogy nem jó ilyen képet netre tölteni, de abban bízom,hogy ezt az oldalt csak azok nézik,akik tudják a címet (meg hát ugye ez főleg a távoli rokonságnak lett kitalálva, és nekik ezt muszály megmutatni. Persze tudom itt mindeki számára elérhető az oldal címe :? ahh, nemtom...csak nem ér rossz kezekbe. Nem szoktam ilyeneket nagyon feltenni)

Starlark,
Csudi édes Doncek a 7 hós + az autós képen, ahol látszik a pofija :) Olyan kis szép! :)

Eszike,
Jó csavargást Nektek! :) Oooo,sajnálom,hogy nem tudod még mindig megnézni a videókat....nemtom milyen program kellhet hozzá, majd megkérdem a Drágámat.Bár ha nem írja ki, nem jelzi....fene tudja...

(csak megjegyzem a videókhoz:én csak tegnap jöttem rá,ezért írom Nektek is, ugye pici képben jelenik meg a videó, de jobb egér gombot nyomva rá lehet a képet kinyomni full screenbe :) Bocsesz,ha ez Nektek egyértelmű volt, de én nem tudtam,hogy itt is meg lehet oldani :oops: )

Mi tegnap elséttáltunk a bölcsibe beadni a jelentkezésit és ha már ott voltunk, továbbsétáltam egy bababoltba is venni Andornak az aventes cumisüveghez több lyukú cumit. Mert amink van az csak 2 lyukú és úgy éreztem,hogy sokszor már elfárad és ezért nem eszik többet,amúgy meg még kéne neki. És igazam lett. Nem több lyukút vettem,hanem azt amelyiket 3 fokozatba lehet állítani és így a legkisebben is tök jól pikk-pakk megeszi az adagját.Szóval most nem marad maradék :D:D:D Este bevágott 350et is! :)

Most megyek, mert mára maradt a bevásárlás meg ilyenek :)

KépKép
KépKép
gabolino

A videókat amúgy a "nagyonkacaj"tól, a képeket meg 24 hetestől töltöttem fel :)

KépKép
KépKép
gabolino

Gabolino: és sikerült!!! Explorer-el megy, Mozzillával nem megy! Hát sajna most nincs rá időm, hogy mindent megnézzek, de majd ha hazajöttem nekiállok videózni!
Vendég

Eszike,
De jóóó! :D Örvendek :) akkor majd jó mozizást ;) én is várom6lesem a további Noncsi produkciókat.
Én most betettem a mobilomba egy emlékeztetőt, hogy hetente frissítsem az oldalt, ha van éppen kép vagy videó. Remélem így nem fogok vele már ennyire elúszni :)

KépKép
KépKép
gabolino

Gabi, velem ilyen gond nincs. Én ahogy készítem az újabb felvételeket, már olyan izgatott vagyok, hogy azonnal feltöltöm az oldalra. Nekem könnyű dolgom van, mert fényképezővel kamerázok, és a laptopomban van kártyaolvasó, szóval csak becsusszantom a kártyát és már megy is a másolás, feltöltés!
Tegnap este Noémi annyira fel volt pörögve fürdés előtt, hogy saját magát szórakoztatta. Nem is voltunk a szobában, ő meg magában olyanokat nevetett, mint még soha. Gyorsan futottam, hogy lekamerázzam, de persze ahogy meglátott engem elmúlt a röhögcsélés! Nem tudom min nevetett olyan jókat??? :shock:
Vendég

Eszike, nyugtasd meg a párod, hogy egy lánygyermek is eljár az apjával vadászni. (gondolom már aki olyan típus) Legalábbis én elmentem. A párommal még nem voltam. Ugyanis ő is apukámmal járt eleinte, majd amikor apu meghalt, esze ágában sem volt vadászni, ezért eladtunk minden puskát és tartozékot. Aztán egyszer csak mégis letette a vadászvizsgát (vehettünk meg mindent újra), de akkor még csak vendégként vadászott. 2 éve alapítottak vadásztársaságot, de a gyerkőcök miatt azóta nem jutottam el vele vadászni. Majd talán jövőre…..
Trófeája egyenlőre még nem sok van, apuét meg inkább elraktuk. Úgyhogy egyenlőre nincs tele a lakás…
Te szoktál menni a férjeddel? Gondolom nálatok tele a lakás szőrökkel-bőrökkel-trófeákkal..
Jó csavargást a hétvégére!!! Szép időt ígérnek!

A.m., Alíznak egyenlőre nem csináltam copfot, csak egy kis csatja van, amivel néha eltűzöm a haját. Majd most hoz neki a nyuszi egy készletet (pánt, csatok, gumik), utána kipróbáljuk!!!

Noni, egyenlőre nincs féltékenység, mivel Alíz még nem tud helyet változtatni. Szerintem utána biztos lesz! Az oviban is az a gond Baluval, hogy pl.az építményeit nagyon félti, nem nyúlhat hozzá senki…. Nálatok van ebből gond?
Nagyon jó Misuról a kép! És a szülinapi buli is biztos jól sikerült! Fannira pedig tényleg büszke lehetsz, hogy titokban tudta tartani! :D

Lanta, gratulálok Ramóna fordulásához!!!! :D

Konan, nagyon jó képeket hoztál!!! Húúú, a pihenőszékes nem semmi :shock: , tényleg jó, hogy bekötötted!!!

Gabolino, annyira szép kisfiú Andor és tényleg profik a képek róla!!! Fel is veszik Andort a bölcsibe vagy csak beadtad a jelentkezéseteket? Lehet, nekem is kéne valami bölcsit keresni, ki tudja, mit talál ki a Bajnai-kormány….

MÁRTI, nagyon várjuk a beszámolót és a képeket!!!!

Na, megyek tököt főzni, ma azt fogok kóstoltatni a kisasszonnyal. Már alszik. Tegnap ½ 10 - ¼ 1-ig aludt, délután persze csak ½ órát, úgyhogy nyügi volt estére!
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
netti77

Halihó!

Gabolino!
Nagyon klasszak a képek Andorról! A mosolygós-nyelvkidugósat imáááádom!!!! :D
A fürdő-ülőkét a Baby Outlet-ben vettem Pesten. Szerencsém volt, mert három db leértékelt volt (csomagolássérült), amiből az egyiket éppen előttem vitték el, a másik el volt törve, a harmadikat pedig gyorsan megkaparintottam! De szerintem a nagyobb bababoltokban lehet kapni. Ha már nagyjából tud ülni (nem kell teljesen biztonsággal, mert Anna sem ücsörög még teljesen biztonságosan, van amikor eldől), akkor ez nem engedi eldőlni.

Netti!
Nagyon édesek a gyerkőcök így együtt!!! :D

Lanta!
Örülök, hogy jöttél, ha tudsz gyere kicsit gyakrabban! Hiányzol! Jobbulást a picúroknak!!!
Ramónának nagy gratula a forduláshoz! :D

Gwini!
Remélem most már meggyógyulnak a lányok teljesen!!! Nagyon aranyosak a képen! :D
Csatlakozva Nonihoz nekem is az a véleményem, hogy nem vészes, ha hiányzik egy korong. Szerintem a három is elég rendesen tapad. Egyébként én is akciósan vettem. A miénkről egy játék hiányzik és csomagolássérült volt.

Starlark!
Doncek minél nagyobb, annál jóképűbb!!! Nagyon helyes kispasi!!! Annával teljesen odavagyunk érte!!! :D :wink:

Eszike!
Jó csavargást! Várunk vissza!!! :D

Kép
Kép
konan

Netti: a párom is apukájával kezdett el vadászni járni. 4-en vannak testvérek, de csak őt egyedül érdekelte a vadászat már egészen kis korától. Én most nem járok vele, amióta Noncsi megszületett. Előtte is csak egy párszor voltam kint, de soha semmit nem láttam. Nem igazán az én műfajom sötétben szántóföldön csendben gumicsizmában járkálni. Csetlettem-botlottam, mert még elemlámpát sem lehet kapcsolni, aztán a lesen meg fáztam, de még orrot fújni sem lehet, sőt hangosan levegőt venni sem. Na és a mocorgásról nem is beszélek. Amikor meg lövés van, akkor meg a fülem cseng 10 percig, és tiszta ideges vagyok... Mindig azt kívántam, hogy lássak valami vadállatot közelebbről is, de az ne legyen meglőve. Na ez nem jött eddig még össze. A lakás (a páromé) tele van szőrös-agancsos cuccokkal, de csak azért, mert az apukájáét is ő őrzi.
Egyszer voltam vele puskabelövésen (a többiek kedvéért: ez azt jelenti, hogy a puska javítva volt, és javítás után be kell állítani, messzi céltáblára kell lövöldözni és közben állítgatni, hogy pontos legyen), na ez nagyon tetszett, mert én is lőhettem (vagy ezt nem publikus reklámozni?). Bár a fülem 3 napig csengett, de megdícsértek, mert tök jól lőttem azzal a batár puskával életemben először. Te lőttél rendes vadászpuskával?
Vendég

Eszike, én még nem lőttem vadászpuskával, csak sportfegyverrel. A vadászpuska nagyot "üt" és volt olyan férfi ismerősöm, akinek eltörte az orrcsontját, mert nem fogta meg rendesen.... úgyhogy inkább nem próbálom. A fülcsengés nekem is ismerős... :D
Állatokat nézegetni én is szeretem, ezért inkább napközben szoktuk "családilag" járni a határt. Most ha jóidő lesz, Alízt visszük kenguruban (vagyis apa, én nem fogom a 9 kg-ját cipelni), Balu meg már szépen sétál.
Épp az előbb beszéltem a doktornéninkkel és azt mondta, hogy majdnem az lenne a legjobb, ha vadhúst adnék Alíznak előbb (mint csirke, pulyka... stb.), mert az biztos nem kapott tápot! :shock:

Többiek? Mindenki kint van ebben a szép időben? Befejezem a takarítást és indulunk mi is!

Kép
Kép
netti77

Hello!

Huszonnyolcezredszer is nekiállok a hozzászólásnak, hátha egyszer sikerül!
Bocsi, hogy nem tudok mindenkinek reagálni, de Bius annyira nem akarja, hogy a gép elé üljek, hogy esélyem sincs a visszaolvasásra!
Ami a lényeg:

pécsi tali: biztos szuper lehetett, mert a képek szenzációsak!!

Babaképek: Még mindig írtó cuki babákkal van tele a topic! :lol: ...

Eszike: Noncsi nagyon ügyes, hogy felállt!! Nagy gratula!

Gabolino: Jaj nagyon édes ez az Andor baba! Remélem már hamarosan talizunk Fűzfőn! :wink:

Szeder: Jelszó?
Vendég

Szevasztok!

Te jó ég, mennyi üldögélő-álldogáló-kúszó-mászó babócánk van már! Óriás gratula nekik!

Nekünk is van fürdetőkarikás képünk, bedobom a közösbe :)
(amúgy mi Emmánál nemigen használtuk, csak most, a nagy közös fürcsiknél nyerte el az értelmét)
Na, meg egy reggeli hálózsákos bírkózóst is felrakok.

Kép Kép

Kép
Kép
rekaorsi75

Konan,Gwini,Starlark,Rekaorsi, Noni,Gabolino!
Gyönyörű minden baba. A tesós képek szenzációsak :D

Végre sikerült felvennem a fordulást :D igaz csak a fényképezőgéppel és így nem jó a minősége,de legalább megvan. A férjem van regisztrálva a youtube-on. Feltettem az elérhetőséget.

Gabo!
Megnéztem a videókat és a képeket.Nagyon-nagyon édes mind. Szóval ha lehet kérek előjegyzést jövő szerdára Andor dögönyözésre :D

Gyönyörű időnk van ma. Itt 23 fok van :D Nagyot sétáltunk :wink:

Kép
Kép
a.m.

Netti!
Bocsi te kimaradtál :oops: Naagyon édes Alíz a tesóval :D remélem mindig ilyen békések lesznek egymással :wink:

Kép
Kép
a.m.

Köszönjük szépen a kedves dícséreteket!!! :)

Am,
Dögönyözés megbeszélve ;) Nagyon édes Gyuszika a videókon! És nagyon ügyi is a fordulással! Szuper! Milyen kis magas hangokat tud produkálni :D vagy csak én érzem így, mert Andorom elég dörmögős :D :D

Rékaorsi,
Nagyon édesek a képek! Olyan szép gyerkőceid vannak! :)

Mi is sétáltunk egy nagyot. Bár először bevásárlásnak indult volna a dolog, de nagy előkészületek után (úti kaja készítés,Andor felöltöztetés stb.), megyünk le,hogy beszálljunk a kocsiba és a kocsikulcs nem nyitja az autót. Remek! Gondoltam elem gond.Kinyitom az első ajtót, de belülről a másikakat nem lehetett kinyitni, szóval bukta az egész út.
Végül most kiderült, hogy nem is a kulcsban levő elem problem volt, hanem aksi. Szóval mehetünk új aksit venni. Frnakó :?
azért a talira csak meglesz :D

Most megyek is, mert Andorom reklamál.

KépKép
KépKép
gabolino

Hello csajok!

Hoztam pár képet az Emma- Adél -Bius taliról! :lol:

Három a kislány:
Kép
Kép

Adél "strandos" pozíciója: :) ... alcím: Csak lazán! :)
Kép

Emma: Hoppsz... felálltam! :)
Kép

Bius:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Bocs a betolakodásért, azok olvassák tovább, akik szeretik a természetet, a kirándulást, és szívesen járják / járnák az erdőt kisbabával is.

Készítettem egy kirándulós-babakocsis honlapot, ahol összegyűjtöttem azokat a túrákat, amik babakocsival bejárhatóak. Vannak könnyű, bármilyen kocsival megtehető utak, és nehezebb, csak sportbabakocsival teljesíthető kirándulások is.

www.kirandulababa.turistautak.hu

Remélem sokaknak hasznos lesz a honlap.
Nagyon várom a ti útvonalaitokat is, hogy még több túralehetőség közül lehessen választani. Ha valakinek van kedve küldeni útvonalat, vagy töltse ki a honlapon található táblázatot, vagy csak írja le pontosan, hogy merre járt, és én elkészítem a túraleírást.

Kirándulós fórumot is nyitottam, mert a honlapon még nincs ilyen:
Társalgó - Programok, ajánlatok - "KIRÁNDUL A BABA" - babával kirándulók fóruma

Itt a tavasz, jó túrázást kíván a KIRANDULABABA!
Kép

sushy

Sziasztok!

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket, jól estek :)

Röné: fogadott a kiszemelt doki?

Gwini: Jobbulást a lányoknak! Nagyon édesen vigyorog Lalu, a tesós kép meg nagyon tetszik :)

Starlark: ez az ácsorgós fotó nagyon jó :D Bevallom őszintén, hogy fogalmam sincs mennyit eszik Zalán, nem mérem. Az tuti, hogy ma fél7 kor bevágott 60ml sárgarépapürét :) Nagyon vagány ruhái vannak Donceknek.

Monee: utólag is boldog házassági évfordulót :)

Sziszi: hogy van Örs?

Noni: Misike iszonyatosan édes abban a babaöltönyben :) Boldog születésnapot!

Anyoooka: remélem kilábaltok ti is lassan a takonykórból :)

Honey: nekünk sincs még fix napirendünk evés szempontjából. Mondjuk az egyszem szilárd kaját két szoptatás közé tettem be, este fél 7re, eszik amennyit kér.

Eszike: na, tök jó, hogy meg volt az első átaludt éjszaka :D:D:D Gratula a felálláshoz :) És jó csavargást :)

Konan: párod nagyon rendes, hogy szerzett egy takaritónőt heti egy napra :) Annácska is nagyon édes :)

Gabolino: Andor igazi vasgyúró :)

Rekaorsi: nagyon jók a képek :) Főleg ahol Soma bújik Emmához :)

Bejci: nagyon édes a 3 kislány együtt :) Mi van veletek, tessék egy kicsit bővebben is irni magatokról.

Szeder te is írj, meg Márti beszámolóját is várom :)

Rólunk: Zalán popsija már rendben, Neogranormonra nem volt szükség végül, a Sudocrem 2 nap alatt rendbetette. És szereti a répát :) Igaz úgy szeret enni, hogy a kanalat ő is meg fogja, és együtt tesszük a szájába, meg a kezét is berámolja néha a kanál mellé, szóval érdekesen néz ki a végére, de olyan jó látni, hogy élvezi az evést :) És sokkal jobban alszik éjszaka, tegnap csak egyszer kelt.

1 hétt múlva tali, már alig várom :D

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de most csak panaszkodni jöttem...

Ádám már megint tiszta beteg, tuti újra bronchitis. Köhög, sípol, már fújtam neki Ventolint, holnap reggel doktor néni.

Már teljesen kivagyok, ez már a harmadik február közepe óta!
Komolyan azon gondolkodom hogy Dorka idén már nem megy oviba...

És nem tudom hogy mi lesz így a jövő szerdával! Annyira szeretnék találkozni Veletek!!!

Már sírtam egy sort. Ráadásul a házkeresésünk sem alakul semerre, ma már a második befutó-esélyes ház úszott el - megnéztük újra és kocsma van a szomszéd alagsorában :evil: :evil:

Ne haragudjatok hogy most csak panaszkodtam, de ki kellett írni magamból! Remélem holnapra kialszom magam és újra a régi anyooo leszek!

Kép

Kép
anyoooka

Anyoooka!

Kitartást! Én aztán igazán tudom,mit élsz most át (Lehelemnek épp középfülgyulladása van, 2 héten belül 6unk közül csak kamilla úszta meg az antibiotikumot)! 1 hét múlva jól lesztek,tudom,mert találkoznunk KELL! Muszáj már kézbe kaparintanom Ádámot! Jobbulást és nem rossz ötlet,hogy Dorka ne menjen oviba! Na ilyenek miatt érdemes mindenkinek 2x is meggondolni,hogy kezdje-e el a nagy a közösségbe járást,mire a kicsi megszületik. nagyon nehéz ügy! És tényleg tele az ovi beteg gyerekekkel (simán megcsinálják a szülők,hogy lenyomják a lázát és berakják a gyereket az oviba,lelketelenek)!

Lányok!

100 bocsi a késlekedésért,olvasok,képek már a gépen,megszerkesztve,minden,holnap megírom a beszámolót is,de ma iskolában voltunk Csabival bemutató órát nézni,aztán meg Kamillát vittem oltásra (még mindig nem hízóbajnok,6650g,64,5cm),szóval sűrű napom volt!

Bejci!

Ti meg mikor taliztatok? Hogy én mindenből kimaradok...na nem baj,szerdán minden emberi számítás szerint ott leszek! :wink:
A képek szuperek!
Nyáron meg majd tartunk egy talit nálunk is,abból tuti nem maradok ki,csak legyen végre szép a kertünk. Ez a tavasz rámegy,az biztos.

Netti!

Döbbenet!
1 napon születtek a lányaink és van köztük majd' 2kg! Milyen különbözőek a babák!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!!

Tegnap csaviztunk egész nap! Nagyon szép idő volt! Ramónának megvettük a végleges fülbevalóját. Nagyon szép!! Majd megpróbálom lefényképezni!!! Nagyon élvezi azóta is a hasra fordulást! :lol: :lol:

Konan nagyon édes Annácska már annyiszor megnéztem nagyon jók a képek!! Amit írtál Nekem annyira jól esett!!! Köszönöm!!!

Akiknek van fürdetőkarikája úgy irigylem! Már Én is kinéztem erre felvilágosított a férjem hogy a mi kádunk alja nem sima így nem tudnánk beletenni :( Pedig mennyire jó lenn ha elpancsizhatnának! Már most is a nagy kádba teszem Ramit Kornéliával de fogom végig.

Gwini örülök, hogy jobban vagytok!! Nagyon szuper a tesós kép!! Aranyosak! :)

Noni jó lehetett a meglepi!!! Nagyon ügyesen titkolta Fanni!!! :)

Starlark nagyon vagány a kis Doncek a képeken!! A 7 hós meg a kedvencem!!! :)

Eszike jó csavargást Nektek!!

Gabolino ügyes a férjed a fotókat illetően!!! De Andor is nagyon kis fotogén, szuperek a képek:) Bölibe már Én is beadtam januárban a jelentkezést!! Durva még meg sem születnek már bölibe kell jelentkezni!! :?

Netti hogy ízlett Alíznak a tök???? Nagyon jó a tesós kép.

Rékaorsi jók a képek nagyon!! :)

A.m. nagyon ügyes Minike!!!! Most fülig érő szájjal nézem ezeket a felvételeket mióta Ramika is megfordul végre!! :)

Bejci a három a kislányos képek valami tündériek!! Tök jó, hogy tudtatok talizni!!!

Kistiggrincs örülök, hogy Zalán popsija rendbejött! És örülök az egyszeri keléshez éjszaka!! Már Nálunk is lehetne egy-egy ilyen nap!!! :)

Anyooka nagyon sajnálom ezt a sok betegeskedést!!! Itt Nálunk meg bárányhimlő járvány van. Nem is tudom jó lenne átesni rajta vagy sem!!! Mert mostanában mi is nagyon sokat betegeskedtünk!! Na majd meglátom!! Neked pedig rengeteg erőt és kitartást!!!

Márti nagyon várjuk a beszámolót és a képeket!!!!!

Ma Nálunk nagy nap van!!! Kornélia ma 2 éves!!!!! Ma bulizunk!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
lanta

Tiggrincs
Zalánnak utólag is nagyon boldog névnapot kívánok.
Szólj ha Pesten jártok,szívesen látunk benneteket újra. Csak ámulok milyen szép nagyfiú lett Zalánból.

Anyooka
Ti pestiek vagytok?
Van egy nagyon klassz doktornő,aki a homeopatiát helyezi előtérbe. Barátnőméknél ugyanez volt a helyzet,ovis nagyfiú-pici tesó..állandó betegség. Még a tüszősmandulagyulladást is csak homeos cuccokkal gyógyította, Ezt most a talitól teljesen függetlenül ajánlom mert homeoval persze lassúbb a gyógyulás viszont elkerülték az újbóli és újbóli antibiotikum szedését. Érdekelne az elérhetősége?

Sziszi
Hogy vagytok?Rékuc? Késő estéként fenn leszek a skypon, legalábbis igyekszem…

Gabolino
Andor képek tényleg szenzációsak!!!
350???Huu..látszik,hogy neked kisfiadvan…én a lányaim mellett ilyen mennyiségeket nem ismerek,max 100 ml…
Andor videót én se tudom sajnos lejátszani..

Noni
Nagyon kedves a családod,hogy ilyen szép szülinapot varázsoltak Neked!! Utólag is sok boldogságot.

a.m.
ügyes a kis Gyuszi!! És milyen édesen örül,hogy sikerült a produkció!

Rékaorsi,Netti,Gwini
Csodaszépek a gyerekek!
Nálatok még szent a béke??
Nálunk mióta Emma mindenhol feláll és ugrásrakészen kell figyelnem el ne essen valahol...azóta bizony van morgós beszólás Emmának Heni részéről…

Eszike
Szuper a felálló Noncsi!!!Gratula! És még az éjszakát is átaludta? Dejóóó!

Márti
Az iskolaválasztás se lehet egy könnyű dolog.
Keresztelős képekeket várjuk.

Konan
Anna szépséges,kis vigyori baba!

Starlark
Doncek is megafotogén!!! Imádnivaló!!

A tali az villámelhatározás volt.. De nagyon örülök,hogy itt voltatok!!!!

Mi újra alszunk éjjel, najóóó 1-2x ébred Emma de ez a 8alkalom/éjjelhez képest már sétagalopp!!! aránylag kipihent vagyok. Így a szabadidőmben megint főleg németezek.
Emma fő játéka a zoknija lehúzogatása…
És mostmár ágy egyik végéből átaraszolgat a másik végébe.
holka

Márti: Ahogy Holka is írta, villámelhatározás volt a tali, mert nekem Szederrel mindenképpen kellett találkoznom más ügyben, Holkával meg nagyon közel lakunk egymáshoz! De már alig várom a nagy talit, mert annyira jó látni azokat a babákat élőben, akiket eddig csak képen láttunk! Meg az anyukákra is nagyon kíváncsi vagyok!

Lanta: Kornéliának Boldog Szülinapot! Remélem jó lesz a bulitok! :wink:

Anyooka: Nagyon sajnálom a picifiút! Remélem hamar rendbejön. (Egyébként én voltam ilyen kiskoromban... állandóan bronchitisem volt)

Kistigrincs:
Nem akarom reklámozni a mi popsikrémünket- gyógyszertári- de a sógornőm kislányának is 2 nap alatt elmulasztotta a kiütéseket.. pedig elég csúnyácska volt! Örülök, hogy rendbejött Zalán popija, de ha véletlenül mégegyszer kijön, szívesen megadom a mi popsikrémünk összetevőit, hátha segít.

Holka: Neked küldök e-mailben még képet... van egy amin Emmával vagytok és olyan szépek... ezt be kellene nevezni valami versenyre!

Képzeljétek! Biust már 3 napja úgy altatjuk, hogy csak letesszük az ágyába, puszi, simi és hagyjuk aludni. Nem is ez a nagy szám, hiszen Ti legtöbben így csináljátok, de tegnap este azt vettem észre, hogy Bius a kiságyában 4kézlábra állt és elkezdett ugrálni, ahogy Eszike Noncsija anno. :lol: Igaz, nem akkora hévvel, csak egyet-kettőt ugrott és nem előre hanem hátra :P de legalább elindultunk valamerre!!! :lol: :lol:
Vendég

Kép

Kép

Kép

Köszi Bejci,küldd,kiváncsian várom a képet,de én nem vagyok olyan képbeküldősversenyezgetős tipus... :lol:
holka

Kornélia :D :D :D Isten éltessen második szülinapod alkalmából!
Legyen ma nagyon szép napod!

Kép
holka

Bejci,Holka,Szeder!
De jó,hogy találkoztatok :D Nagyon jók a képek.
Én is nagyon várom már a miénket :wink: Már csak 6 nap.

Bejci!
Jaj,de édes lehetett Bius az ugrálással :lol:

Lanta!
Boldog Szülinapot Kornéliának. Bocsi,hogy csak most,de nagy gartula Ramónánk a forduláshoz. (nekem különösen kedves ez a név,mert az unokahúgomat is így hívják :D ) Akartam már kérdezni,hogy mennyire nehéz 2 pici babával?Mi is nemsokára nekifogunk a tesónak. Jó lenne tudni mire lehet számítanai?Meg ha publikus most milyen juttatásokat kapsz? Tgyás és Gyed is?

Kép
Kép
a.m.

Köszönjük szépen a köszöntéseket!!! :)

Az új három a kislányos képek szintén szuper édesek!!! Meg lehetne Őket zabálni!!!

Ma amolyan kisebb buli lesz! Ajándékok kis torta!! És a keresztelőn lesz a Kornélia által kért Cicás torta meg a nagy evészet ivászat!! :lol: Ma hozzák a mamáék a rózsaszín triciklit Tőlünk egy mini csúszdát kap, másik mamáéktól egy mosógépet!!! Szóval lesz örömködés biztos!! :lol:

A.m. Én amennyire féltem az egyik kicsi másik pici feladattól most azt mondom köszönöm jól bírom!!! De ebben ugye benn van, hogy a férjem szeptembertől márciusig itthon volt betegállományban! Igaz nem volt 100 %-os segítség de így is nagyon sokat számított, hogy itt volt. Mert ha még annyira hogy le tudtam mellé tenni Ramónát amíg Kornéliával foglalkoztam! Nagyon féltem mi lesz ha elkezd dolgozni, hogy fogom bírni és SZUPERÜL!!! Persze Kornéliának is nagy szerepe van ebben mert nagyon ügyes és okos kislány! Nagyon sok mindent meg lehet vele beszélni és sokszor még segít is. Pl. ha éppen főzök és Rami már nyűglődik megkérem Kornéliát, hogy beszélgessen hozzá egy kicsit és elfoglalja! Úgyhogy azt hiszem Én nem panaszkodhatom! Persze vannak nehéz pillanatok de szerintem az bármilyen korkülönbségnél vannak!!! Én nem csinálnám másképp ez a lényeg!!! :lol: :lol: :lol: Juttatások: igen újra kaptam a tgyás-t és most fogom a gyedet kapni! A szerződésemben szereplő összeg után számolva!!!

Kép
Kép
lanta

Bejci
Nagggyon ügyes Bius!!!!
És a csak lerakom és alszik altatást,ti hogy csináljátok????
Én is küldök képet neked majd a mai napon.

Szeder
priviben írd nekem meg az email-címed légyszi
holka

Sziasztok!

Igen volt egy villámtalink.. :)
Holka, Bejci tök jók lettek a képek! :)
Én is jól éreztem magam veletek! Majd elküldöm a képeket, nem fárasztom már itt a többieket vele.. :)

Már nagyon várom a nagy talit én is! Azért megjegyzem, hogy biza nem egyszerű úgy beszélgetni, hogy a gyerkőcök útra kelnek.. jönnek-mennek-forognak.
Holka: Emmája meg olyan nagylány már! Képzeljétek! Feláll! És már lépked, ha kapaszkodik. Nem semmi!! Henikéje meg már lassan óvodás. Nyugodt, kiegyensúlyozott kislány, anyukája is :)
Bius meg olyan elbűvölő, mint anyukája :) Én nem tudom, de hihetetlen nyugalom árad abból a kislányból. Bejci! Ennek csak és kizárólag örülhetsz :) Puszi!

Gabolino!
Andor egy olyan pasi, hogy hihetetlen! Egyre szebb. Nagyon tetszik nekem!

Noni!
Istenem, de szép ajándékod volt! - nekem még soha senki nem rendezett meglepi szülinapot! - Ezt nagyon nagyon értékeld ám!!!!
Képet tegyél .. vagy küld - e-mailon!
Szeretnélek látni a tortával :)

Rékaorsi!
Jaj, de rég láttalak. Nagyon szép képeket hoztál.. gyere sűrűbben. Jössz a talira???

Eszike!
Milyen volt a mai éjszakátok?? Gratulálok, hogy sikerült átaludni az éjszakát annak a tündérkének!

Márti!
Már nagyon várom a képeket!

Konan!
Annácska engem mindig pislogásra késztet. Mekkora és milyen ügyes, helyes kislány! És már ül magától????

Holka küldöm :) :)

Velünk:
ááá nincs időm arra,hogy minden nap jöjjek.. a kertet kezdtem rendbe tenni.. de a fő attrakció hétvégén Gyuszkámmal lesz.. egyedül van olyan, amit nem tudok, olyan jó idő van, hogy már a kertben száradnak a ruhák.. minden tavasszal boldogság ez nekem imádom a ruhák illatát - aberrációm is van azért látjátok.. , most hogy ilyen jó idő van, mindig megyünk sétálni.. most is lassan indulunk.. csak várom, hogy ébredjen Adél.. Jól beebédelt, és most durmol már 2 órája.

Csodaszép napot!!!

szeder74

Sziasztok!

Na,akkor,ha már így felcsigáztam a társaságot,hozom a keresztelős képeket,meg a történetet is!

Szóval nagyon vártuk már Kamilla keresztelőjének napját! Árnyékot vetett rá,hogy a férjem nagymamája sajnos 3 nappal a keresztelő előtt meghalt...90 éves volt,nagyon rossz állapotban,lehetett már számítani rá, de nagyon sajnáltuk szegényt. Lelkészfeleség volt,kommunikálni már nemigen tudott,de a halálos ágyán is zsoltárokat énekelt...
Szóval jó így elengedni valakit,hogy tudjuk,hova megy! Megnyugodott a lelke!
Péntek-szombaton ki sem látszottunk a nagy sütés-főzésből,takarításból,közben a gyerekek szerencsére gyógyultak,én lebetegedtem,de most nem volt mese,bírni kellett!
Vasárnap hajnali 2-kor aludtam el,de addigra már csak az előkészített húsok várták,hogy kisüssem őket és meg is terítettünk, 28 személyre! 3 kicsi babának még nem kellett teríteni!
Vasárnap délelőtt ünneplőbe öltöztettük a fiúkat,Kamilla is felvette keresztszüleitől kapott gyönyörű kis ruháját és indulhattunk!
A templomban a rokonság fele már ott várt bennünket,vittünk szép virágot is,rózsaszín-fehér színekben pompáztak (nagyon vártam már,hogy okunk legyen ilyen virágot vinni :lol: ). Szép,megható pillanat volt,amikor Kamillát megkeresztelték! Lelkészünk,akivel nagyon jó viszonyban vagyunk,nagyon szép szavakkal bíztatott bennünket és egy másik családot, akiknek a kisfiát keresztelték! Kamilla édesen mosolygott-nevetett,amikor fejére öntötte a lelkészünk a vizet (a víz langyos volt,gondolom csiklandozhatta :lol: a fejecskéjét),aztán az áldás alatt is végig mosolygott a kicsi lány! Egész istentisztelet alatt nagyon jól viselkedett Ő is és a fiúk is (jó,a 2 nagy hozzá is van szokva már),nagyon büszke voltam rájuk!
Az áldás után jött az énekkar meglepetése! Gyönyörű énekkel köszöntötték Kamillát,akkor már pityeregtem. Elvileg mi is kórustagok vagyunk,de az elmúlt bő félévben nemigen jutottunk el a kóruspróbákra! Most kezdünk majd ismét járni,hogy Kamilla már nem olyan picike.
Az ebéd nagyon jól sikerült! Cikáztam fel-alá,de anyukám és anyósom nagyon sokat segítettek a tálalásban,sőt,anyukám közölte,hogy lekötöz az asztalhoz, ha azonnal le nem ülök levest enni,mert a többiek már a 3. fogásnál tartottak.
A hangulat nagyon jó volt,remélem látszik majd a képeken. Döbbenetes módon senkinek nem tűnt fel,hogy 10 kicsi gyerek van a házban,olyan jól elvoltak! Nem volt nagy sírás-rívás-veszekedés,sőt, a kicsik még aludni is tudtak!
Szóval,ahogy vártam is,megérte a fáradtságot,mindenki jól érezte magát! Kamilla gyönyörű kis ruhákat,játékokat,fülbevalót kapott,de a legcsodásabb ajándékot a keresztanyukája készítette: egy csodás báránykás falvédőt varrt Kamillának,van rajta sok-sok kisbárány,mind más anyagból és tépőzárral rögzíthető mindegyik ide-oda. Van hozzájuk persze egy öltöztethető pásztor is,aki a báránykákra vigyáz. Álomszép az egész,de amikor megláttam rajta a gyönyörű kamillavirágot aranyszínű középpel,Lányok,elsírtam magam! Lefényképezem majd Nektek,mert leírni úgysem lehet! Csodás keresztszülei vannak Kamillának!

Kép Keresztvízre várva...

Kép A legfontosabb pillanat

Kép Áldás
borossné becz márta

Kép Anya és lánya...

Kép Keresztanyu ölében lenni jó!

Kép Rebeka és Endre (kisebbik keresztlányom és nővérem kicsi fia)

Kép Csbi, Dóri , Tündi és a többi lurkó is várta már a tortát...

Kép Gabus megkóstólja Kamillát...

Kép Hófehérben...
borossné becz márta

Márti!
Nagyon szépek a képek!!! Biztos megható pillanatok voltak ezek Nektek!! És a falvédő is csodaszép lehet, kiváncsian várom a képet róla!!! Kamillácska pedig csodaszép a hófehér ruhában!!! :D

Szeder!
Igen, egy ideje már ücsörög magától. Fekve már egyáltalán nem érzi jól magát, csak ha alszik :wink: .

Nagyon nagyot sétáltunk ebben a szép időben :D :D ! De sajna Annácskám 1 hunyást sem aludt egész délután, még a levegőn sem. Már kint van a 6. fogacska hegye. Most is elkezdett üvölteni szegénykém, úgyhogy megyek....

Kép
Kép
konan

Márti!
Köszi,hogy megosztottad velünk a története és a képeket :D Teljesen elérzékenyültem. Gyuszikának még november 9-én megvolt a keresztelője,de most újra eszembe jutott :D
Gyönyörű ruhácskája volt a csodaszép lánykádnak. Minden baba,gyerkőc nagyon szép a családodban :wink:

Minyu!Honey!Blúmi!
Merre vagytok?

Kép
Kép
a.m.

Van valakinek tapasztalat,hogy hogy lehet a babakocsi huzatát tisztítani???amit nem lehet gépben mosni?
Help!

Kép
Kép
a.m.

Márti: Jaj de örülök, hogy jól sikerült a keresztelő! Szépek a gyerekek, Kamilla különösen! Nagyon jól állt neki a fehér ruhácska! Azt sajnálom, hogy Téged nem látlak rendesen a KÉPEN... DE SZERDÁN MAJD ÚGYIS LÁTLAK!! :wink:

A.m: Én sajnos nem tudom, mivel lehet tisztítani, de esetleg gőzzel? Vannak ilyen speckó gőzölős csodakütyük, a teleshopban láttam! :oops:

Konan: 6. fog????? Úristen! Nagyon belendült Annácska!!

Szeder: Rólatok is van nagyon szép kép! Nekem is dobj egy mail-címet! Köszi puszi! A Bius dicsit is! :wink:
Vendég

Most csak bekukkantottam, mert nem sok időm van megint

Meg hoztam 6 hós képeket is :)

fogat mosunk
Kép

na mit néztek?
Kép

nyújtogatom a nyelvem
Kép
mindezt fürdés közben :)

most megyek, mert elkezdett nyekeregni :)

Kép
Kép
csibe21

És még egy pár

babszőnyegen
mosolymanó - de a nyelvét itt is nyújtogatja :D
Kép
Kép

és egy tesós képet is
Kép

Kép
Kép
csibe21

Noni: Én is hoztam 6 hós képet:
Légyszi ezt tedd be a videóba! Köszi

Kép
Vendég

Sziasztok!

A nappal együtt kivirult a lelkem is! :D Úgyhogy mi reggeltől estig kint vagyunk a szabadban. ( tegnap Sz.Miklóson voltunk a dunaparton, elötte Szentendrén, ma meg leugriottunk a Velencei tóhoz sétálni, meg a fűben heverészni. ) Apa Észtországban van már jó ideje, úgyhogy kettecskén töltjük a napokat Flórával. Imádom!!! :D
Hihetetlenül élvezem most a vele töltött időt! Csak így estére már hulla vagyok ahhoz, hogy gép elé üljek.

Márti,
Nagyon megható amit a keresztelőről írtál. És olyan tüneményes a kis Kamilla talpig fehérben! :) Tegyél fel a falvédőről képet légyszi-légyszi-légyszi! :)

anyooka,
jaj de sajnálom szegény kis Ádámot. :( Remélem a jóidő és a napsütés rajta is segít !

Bejci,
Áruld el az altatás titkát de iziben!!!! :) Én már nagyon kivagyok a fenékpaskolgatástól! :?

szeder, bejci, holka,
Naaaaaagyon jók a képek!!! Jaj úgy várom már a jövőhét szerdát!! :D Olyan kiváncsi vagyok, hogy a babák mit szólnak majd egymáshoz.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

csibe,
nem semmi a kiscsaj! :D Igazi Michellin baba. Jól emlékszem, hogy anno, pocakosan téged rémísztgettek, hogy túl pici és kis súlyú a baba? :)

konan,
Imádom annácska vigyori képét!! Olyan igazi roszcsont képet vág!

Bejci,
Milyen sok haja van Biusnak!! Gyönyörű kiscsaj!! ( szerintem ő az egyik legcsajosabb leányzó )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Lenne egy kérdésem:
most este lefejtem a cicit, mert Flóra belealudt a munkába.
A mennyiséggel nem is volt gond, mert 120 mili lejött 1 ciciből, viszont szinte TISZTA VÍZ!!!!! :shock: Máskor olyan mint a sűtű tejszín, de most szinte átlátszó. Ráadásul elég furi szine is van... olyan zöldes, mint amit anno valaki ( bocsi nem emlékszem :oops: ) feltett ide mutatóba.
Nem szedek se gyógyszert se semmit... :shock: ( annyi csak, hogy 2 napja nem ettem főtt ételt, csak szendvicset lángost... meg hasonló "kirándulós" vackokat ) De nem hiszem, hogy ez így befolyásolná...

Van valami ötletetek, hogy mitől lehet? Oda merjem adni holnap azért Flórának vagy kiöntsem.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

hát igen, most biztosan nem mondanák rá, hogy kis súlyú :lol:
de azért a babaszoba fejlődéskövetőjében még benne vagyunk az átlagban, igaz annak a felső határán, úgyhogy nem aggódom
illetve amúgy se aggódnék, majd ha elindul, leszaladja a hurkákat :D
addig meg van mit dögönyözni - már eddig is mindenki azt akarta, bárhová mentünk

Kép
Kép
csibe21

Én is csak egy kép erejéig (bepótoltuk az elmaradt állatkertet):
Csongi és a jegesmedve:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: