Sziasztok lányok! Olvasgattam ám, csak írni nem maradt energiám.
Gabi: Nem akarlak lebeszélni, de tavaly volt egy nagy napolaj teszt, amelyben a sok márkás, és nem márkás naptejet tesztelték, és kiderült, hogy a dm sajátmárkás napteje messze veri az összes ilyen-olyan márkás cuccot, minden kategóriában (tényleges napvédelem, vízállóság, kenhetőség) . És talán még 1000,- Ft sincs. Szóval én nem vagyok a pénztárcám ellensége sem, így ilyet fogok venni Petinek.
Panndi: Gratulálok! Szorítottam ám, és nagyon örültem, mikor láttam, hogy sikerült!
Mtünde: Jól hangzik ez a dolog, én mindenesetre szívesen segítek, és olvasok is!
Veronika: Nálunk is azt mondják, hogy tápis babák már ehetnek 4 hós kortól, de a kismamaújságok meg azt mondják, hogy ne dőljünk be ennek, szóval nem tudom.
Én csak két héttel előbb szerettem volna egy kis Sinlacot adni, de még arról is lebeszélt az orvos.
Dius: Eszméletlen ügyes vagy, hogy kitartottál! Egyébként szerintem is a szoptatás a legkényelmesebb. Mindig kéznél van, nem kell mosogatni, vizet forralgatni, meg ilyenek.
Betty: Az intersparban van bio alma is, ha érdekel!
Dytke: Mi van Ambrussal, remélem semmi komoly!
Mi nagyon jól vagyunk. Képzeljétek, tegnap voltunk Pesten, egy állatfogásznál, aki nagyon alaposan dolgozott, és eszméletlen kedves is, és a malackánk ma elkezdett eszegetni!!! El sem hiszem! Azt mondta, nem jól lett levágva, egy foga fennakasztotta a fogsort, meg akkor már a többit is összecsiszolta, meg az egyik foga lötyög, az vagy visszaáll, vagy kipottyan. Megdícsért, hogy milyen szép a színe, és milyen hatalmas malac, csinált is róla jópár fotót.
Azért ma még adatok neki egy kis infúziót, hogy gyorsabban erősödjön.
Szerencsére Peti jól van. Épp egy szál pelusban rúgkapál a pléden, de most már felöltöztetem, nehogy megfázzon.