Jó reggelt!
Látom mindenki még piheg az első igazi napsütéses nap után
Lina!Azért neked,pont ahogy nekem is,indokolt is a vas.Viszont az én dokim is vizsgálat nélkül írta fel.Én tudom,hogy nekem kell,mert...
Viszont tényleg megszokott,hogy rutinból írják.
Azért nem semmi ez az ős sejt dolog.Én is hallottam,hogy ez itthon még nagyon gyerekcipőben jár.Viszont tapasztaltam azt,hogy aki leveteti,az nagyon nagyon bízik benne.
De ez is egy pont olyan dolog,mint a vérvételek.Itthon 1éve lehet ingyé kombináltra menni,külföldön meg állt az a kötelező és támogatott.Ezért szoktam én sok mindenre azt mondani,hogy fel kell még nőnünk
Kata!Irigyellek ám nagyon!!Én alapvetően egy optimista nő vagyok.
Eddig kevés volt az a dolog,ami nagyon ledöntött volna a lábamról.Én mindig azt mondom,előre kell nézni,nem a tegnapon rágódni,és amúgy is lesz jobb!!
Viszont tény,hogy körülöttem engem mindenki hót hülének néz.Mert mikor más már depis,én még akkor is tudok jókedvű lenni.
És bizony már én is nem egyszer mondtam megállapítottam,hogy ithon a legnagyobb gond,hogy az emberek ha bármi van egymásnak esnek.Mindenki azt várja,na milyen balhé lesz holnap-holnap után,mindenki mindenkit szid.A Magyar politika az kész maga katasztrófa,az emberek ketté vannak osztva,barátok köpködnek egymásra politikai felindúltságból.A mindig aktuális ott lévő pártot szidjuk mint a bokrot,mindenki csak nagyot akar munka nélkül.De tenni áldozni senki nem akar a hazájáért.
No meg tény és való,azért tök mindegy ki van oda fent,mindenki a létminimumból élőkről akar még egy bőrt lehúzni.
Ja és szóba jöttek a közalkalmazottak.
A párom egy olyan cégnél dolgozik,akinek még van kormány megrendelése is.Vagyis még nem haldoklik annyira.Voltak leépítések,neki is vészes volt a munkája,de mivel raktárban dolgozik,rá jöttek,hogy ők azok akik még melóznak a cégnél.Viszont béremelés egy ideig nem lesz,az tuti,és a juttatások is lehet megszűnnek.
Egy kollégája neje,takarítóként dolgozik mint közalkalmazott.Hogy hol azt psszolom. Nem sokkal kevesebbet visz haza mint a párom,és múlt hónapban még béremelést is kapott.
És azért hogy tisztában legyen vele mindenki,és ne legyen belőle sértődés.Többet visz haza mint egy diplomás pedagógus:roll: