Új privát üzeneted érkezett!

Adri....na jó,de Te már 23hetes vagy....szerintem,az tök jó..mármint a 106!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi, még is mindenki azt kérdezi, hogy biztos, hogy csak egy baba van odabennt :?:

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab,
szerintem a szőrtelenítést azért nem az utolsó pillanatban kell megoldani, már a finisben előre meg lehet csinálni.

Pocakméret: ma összemértük apával. Szerintem az enyém nem lesz akkora, mint az övé. Most 127-nél tart, ha kinyomja 132 :lol:

Mimi,
hát az én dokim tuti nem a jutalékért írta fel a vasat :lol: Kérdeztük a véleményét az őssejtlevételről, és azt mondta, hogy ők anyagilag érdekeltek abban, hogy mindenkit rábeszéljenek, de ő nem fog. Ha akarjuk, ő szívesen közreműködik, de a lényeg, hogy Magyarországon ez az egész még gyerekcipőben jár, eddig a levettek közül egy mintát kértek összesen vissza felhasználásra, de az eredményéről nem tudnak semmit. 40 kiló jelenleg a felhasználás korláta, az kb. egy 12-14 éves gyerek. Azt mondta, a skandináv országokban mindenkitől leveszik, megy az őssejtbankba, ha valakinek kell, válogatnak megfelelőt. Mi meg dobjuk ki a placentával együtt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Politika :evil:
Vendég

Gazdasági válság kijut mindenhol... :cry:
Itt 2000-2001-ben teljesen befagyasztották a lakossági bankszámlákat. Argentína akkor teljesen fizetésképtelen lett.
A mezőgazdaság volt az az egyik ágazat, ami nemzetközi piacon versenyképes volt. Az ország gazdasága néhány év alatt helyreállt.
Most itt is érződik a válság...csak az emberek nem olyan pesszimisták..."carpe diem" :wink:
Vendég

Sziasztok!

Kandi: kb. 8 éve voltam babanetes és akkor nagyon sok jó tanácsot adtál nekem, örök hála érte ! :-) A wiw-en vettem észre a kistesó uh-felvételét, nagyon-nagyon megörültem. :-)
Kellemes babavárást kívánok és sok-sok pozítiv energiát, könnyű szülést természetesen minden kismamának!
üdv
zsuzsi
zsu26

Sziasztk!

Ma én is a jó idő ill. apa miatt sem voltam :D .Délelőtt és délután is játszin voltunk.Annyira jó,hogy már ilyn szép idő van.

Nálnk holnap muszaka lesz,már töb hete rá vagyok kattanva a padlizsánra ,de most végre a piacon láttam normális áron.

Tündi:hidd el mindn rendben a Picurral.Talán emlékszel de a kürházban a kontrolon én is egy ilyen dokit fogtam ki.A nők egyébként sokkal kedvesebbek és mindent mondanak.

Kandi:te hova jársz védőnőhőz?
Vendég

Leves:én tegnap gombalevest csináltam.Ma is azt ettünk a Márkkal.

Nócikáéknak kislányuk lesz és Reginának fogják hivni. Tegnap voltak uh-n és minden okés volt.
Vendég

ZSU!!!Szija!Nem semmi,jó rég volt az ám....írj privit majd!köszike és pusza :wink:

Sissi!Gomba leves is nyerő nálam....
A Csobánka térre járok védőnőhöz!
Muszaka...az se semmi!Teszel bele fahéjat is???
kandi72
Budapest III. kerület

Jó reggelt!
Látom mindenki még piheg az első igazi napsütéses nap után :lol:

Lina!Azért neked,pont ahogy nekem is,indokolt is a vas.Viszont az én dokim is vizsgálat nélkül írta fel.Én tudom,hogy nekem kell,mert...
Viszont tényleg megszokott,hogy rutinból írják.

Azért nem semmi ez az ős sejt dolog.Én is hallottam,hogy ez itthon még nagyon gyerekcipőben jár.Viszont tapasztaltam azt,hogy aki leveteti,az nagyon nagyon bízik benne.
De ez is egy pont olyan dolog,mint a vérvételek.Itthon 1éve lehet ingyé kombináltra menni,külföldön meg állt az a kötelező és támogatott.Ezért szoktam én sok mindenre azt mondani,hogy fel kell még nőnünk :wink:

Kata!Irigyellek ám nagyon!!Én alapvetően egy optimista nő vagyok.
Eddig kevés volt az a dolog,ami nagyon ledöntött volna a lábamról.Én mindig azt mondom,előre kell nézni,nem a tegnapon rágódni,és amúgy is lesz jobb!!
Viszont tény,hogy körülöttem engem mindenki hót hülének néz.Mert mikor más már depis,én még akkor is tudok jókedvű lenni.
És bizony már én is nem egyszer mondtam megállapítottam,hogy ithon a legnagyobb gond,hogy az emberek ha bármi van egymásnak esnek.Mindenki azt várja,na milyen balhé lesz holnap-holnap után,mindenki mindenkit szid.A Magyar politika az kész maga katasztrófa,az emberek ketté vannak osztva,barátok köpködnek egymásra politikai felindúltságból.A mindig aktuális ott lévő pártot szidjuk mint a bokrot,mindenki csak nagyot akar munka nélkül.De tenni áldozni senki nem akar a hazájáért.
No meg tény és való,azért tök mindegy ki van oda fent,mindenki a létminimumból élőkről akar még egy bőrt lehúzni.
Ja és szóba jöttek a közalkalmazottak.
A párom egy olyan cégnél dolgozik,akinek még van kormány megrendelése is.Vagyis még nem haldoklik annyira.Voltak leépítések,neki is vészes volt a munkája,de mivel raktárban dolgozik,rá jöttek,hogy ők azok akik még melóznak a cégnél.Viszont béremelés egy ideig nem lesz,az tuti,és a juttatások is lehet megszűnnek.
Egy kollégája neje,takarítóként dolgozik mint közalkalmazott.Hogy hol azt psszolom. Nem sokkal kevesebbet visz haza mint a párom,és múlt hónapban még béremelést is kapott.
És azért hogy tisztában legyen vele mindenki,és ne legyen belőle sértődés.Többet visz haza mint egy diplomás pedagógus:roll:

mimi12

Jó reggelt !

20. HÉT !! :D :lol: :D

Mimi
Én már fent vagyok, dolgozom ezerrel ...... :?
Őssejt : Ti levetetitek az őssejtet ?...nálunk a férjem erősen tiltakozik ellene, nem látja értelmét (ráadásúl egy táska pénzbe kerül) !

Kandi
Lehet, hogy 2 babád van ??? :wink: :lol:

Irdab
Furi, hogy a védőnő elküldött a dokidhoz, nálunk teljesen külön , egymástól függeltenül van a kettő... :roll:
Most tényleg júniusban mész csak legközelebb ? :shock:

Cukroslötyi
A vérvételnél, ill. ennél a lötyi megivásánál éhgyomorra kell menni ??

Kép
Kép
rilla_

Rilla!
Köldök vér :lol: 200ezer alatt pénzből élünk.Vagy eszünk vagy köldök vérre fizetünk :wink:
De ha telne rá,én akkor sem vetetném le.Sajnos hiszem azt amit Linácska írt.Mellesleg meddig is tárolják?

Húú tényleg,te is a 20. hétbe léptél.Szalad az idő rendesen :wink:

Kandi,tényleg hogy örülne,ha ikrek lennének :lol:
Itt van egy hármas csapat.Hát valami tüneményesek :lol:

mimi12

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:19-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:20-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Rilla,
igen, ezt a cuccot éhgyomorra kell meginni. Ez a legrosszabb benne, és ugye két óráig még enni sem ehetsz. Én olyan rosszul tudok lenni utána, nagyon megterhelő az én diétám mellett.

Őssejt: nem tudom mit csináljunk. Nekünk igazából pénzünkbe nem kerülne, mert a férjem cége annyit fizet az egészségpénztárba, hogy annyit az életbe nem költünk el (remélhetőleg) gyógyszerre..., a gyógyszertári pelusokat meg annyira nem szeretem, drága, és nincs választék. Na szóval erre el tudnánk költeni, és az évi tárolási díjakra is jutna az adott évi munkáltatói befizetésből.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:21-kor.

anettoo

Szép napot mindenkinek!

Rilla, azt majd a dokid mondja meg, hogy hogy is legyen a cukros vérvétel. Van olyan, hogy odamegy az ember, megnézik éhgyomorra a cukrot, aztán megitatják a löttyel és rá 1 v. 2 órára is megnézik. De van, ahol éhgyomorra nem nézik, mert otthon kell meginni és csak a terhelt szintet nézik. És ugyanezek a lehetőségek vannak akkor is, ha nem cukros itókát kell inni, hanem teszt-reggelit fogyasztani. Szóval majd a dokidtól megtudod, Neked mi "jutott"! :D

Őssejt - szerintem mi is kihagyjuk... Valahogy arról egyáltalán nem szólnak a hírek, hogy mennyiszer hasznát vették és milyen jó, hogy volt tárolva (ahogy Linácska is írja)... Meg pl. azt sem értem, hogy ha megbetegszik egy baba, akinek nem volt levéve őssejtje, az nem kaphatja meg másét? Értem, hogy a testvéreké adható egymásnak, de annyira eltér az összetételük, hogy tutira nem lehet egyetlen olyan idegen anyagot sem találni a bankban, ami jó lenne? Persze, ehhez kellene az idegen baba szüleinek hozzájárulása, de biztos nem is az egészet kell felhasználni, hanem abból "tenyésztenek" további sejteket, nem? Szóval erről nem tudok semmit :roll:

Mimi, de jó olvasni, hogy Te is ilyen pozitívan élsz! Nekem is hasonló elveim vannak, mindig mindenben próbálom a jót megtalálni, még akkor is, ha épp pocsék helyzetben vagyunk... :)

Anettoo, nem is írsz semmit tesód picijéről? :shock: Hogy vannak? Hazamentek már?

Irdab, akkor már 3-an megyünk 10-én cukros vérvételre! :) Anettoo, Te nem csatlakozol? Mikor mész?

Kép

Kép
hmbori

Jó reggelt!

Én a tegnapi egész napi jövés menésben annyira kipurcantam, hogy éjjel nyárcsúrgatósan aludtam, és csak 1x mentem ki pisilni, és most reggel is úgy érzem magam, mint akin átment az úthenger.

Képzeljétek, hogy rendszeresen tudok wc-ni fogytam 2 kg-ott.
:lol:

Rilla: lehet, hogy félreérthető voltam. Szóval maszek dokim van, és kb 3 hetente járok hozzá. Az orvosi felülvizsgálat a táppénzen lévő kismamáknak van, vagyis egy másik városból átjön egy nögyogyi, a terhestanácsadóba, és oda kell menni, és megkérdezi mi a panaszom. Vagyis felülvizsgálja, hogy jogosan vagyok e táppénzen.
És most azt is megtudtam, hogy 2 hetente kell járnom, nem havonta, ahogy a védőnő mondta felülvizsgálatra.

Rilla neked, és az augusztus 20-ai kismamáknak gratulálok a 20. héthez.

Kata, sajnos itt a mezőgazdaságot már kb 10 éve tönkretették, pedig nemzetközileg mi is ütősek lehetnénk vele. Hiszen azelőt mindig is ebből volt bevétele ennek az országnak.

Nekünk most nincs pénzünk levetetni az őssejtet, és úgy gondolom, ha szükség lenne rá, akkor sem tudnék a magyar egészségügyben mit kezdeni vele, sajnos.

Sissi, Nócika miért nem jön fórumozni? Gratulálok neki a kislányhoz.

Adri

Kép

Kép
irdab

2 hetente=2 havonta :oops: bocs, elírtam

Adri

Kép

Kép
irdab

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:21-kor.

anettoo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:22-kor.

anettoo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:22-kor.

anettoo

Jaj, Anettoo, milyen szép baba ez a Pepe!!! Irígy-irígy! :lol: De valahogy a dátum nekem nem jön össze... :?: 2008.11.28???Örülök, hogy jól vannak - mindenkinek ilyet kívánok itt a topicban is!
És jól látom, hogy nem a kezecskéjére kapott karkötőt, hanem a ruhácskájára van ragasztva a neve? Ez az új módi?

Vb-selejtező: rendesek ezek a fiúk, megvárták, amíg odakapcsolok a tévében és akkor rúgták a gólokat! :) (Nem néztem végig a meccset, de mindig a gólokra kapcsoltam át :lol: ) Szóval nem tudom, mennyire játszottak jól? Azért túl nagy reményeket nem fűzök hozzájuk... :oops: De valóban remény az mindig van! És persze megy majd a drukk nekik is!

Kép

Kép
hmbori

...

anettoo

Anettoo, eszem a homeos bogyót szombat óta. Nem tudom, hogy attól, vagy attól, hogy hétfő óta gyümölcsel indítok. A terhesség elött nekem az sem vált be, nem tudom, de most tudok, és olyan boldog vagyok töle, hogy madarat lehetne velem fogatni.

Ha valaki tudja lécci a homeos kérdésemre válaszoljatok?! Meddig is lehet szedni, és ha jó minden, abba agyom, és ha újra előjön mikor kezdhetem újra? Mert valaki azt írta, hogy folyamatosan nem lehet szedni :shock: Bocs h nem tudom ki :oops:

Anettoo, ez a kisfiú csodaszép, már egy ilyen kép láttán is megtudok hatódni, és könnyeket produkálni. :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri!
Elvileg 2-3hétig lehet szedni a homeos bogyót nyugodtan.Pontosan én sem tudom.Viszont azt tudom,hogy túladagolni nem lehet,mivel homeos.Ha megszűnnek a panaszaid akkor tarts kb 2hét szünetet és utána nyugodtan szedheted tovább.
Viszont a neten vannak jó infok.Van olyan oldal ahol homeos orvostól kérdezni is lehet,csak nem tudom a címet.

mimi12

Sziasztok Kismamik!

Képzeljétek nagyon jó lett a terheléses cukim. Nem vagyok cukros. Annyira örülök.

rilla: grat a 20. héthez.

Anett: Gratulálok a tesódnak, nagyon szép a kis Pepe. Elsem hiszem, hogy pár hónap és nekem is lesz ilyen kicsi FIAM.

A férjem foci rajongó ő is focizott régen, ezért nálunk mindíg nézni kell a meccseket. Drukkolunk nekik. A remény hal meg utoljára.

Üdv
Bea

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!

Iszonyat rosszat álmodtam az éjjel!
Azt hogy a szüleim (akikkel mellesleg nem vagyok jóban) elvették tőlem a kis Hajnust azzal az indokkal hogy nem tudunk rá vigyázni és amikor pár nap múlva vissza adták már nem szeretett engem a kisbabám és nem akart szopizni. Csúnya gonosz álom :twisted: hess hess

Madaran: míg megvolt a 2 kutyánk mi is velük jártunk sétálni jobban mondva futni. De amióta 1 van és az is az anyósoméknál mivel itt nem fér el azóta még ő sem volt elvíve sétálni. Lehet ha hétvégén jó idő lesz felvetem apának. Amúgy tegnap is tettünk egy 1,5 órás sétát hulla voltam, de már kezdek belerázódni főleg azért mert 0,5 kg ot fogytam :lol:

Na nekem nem kell gondolkodom az egy vagy több ágyas szobás témáról ugyanis itt nincs egy ágyas csak több ágyas szoba :?

Angelita: nekem sem akkor lesz a cukros vizsgálat amikor kellene mert a legutóbbi UH-on 4 nappal volt idősebb a bébim a méretek alapján és így a védőnő 4 nappal hamarabb küld el mint kéne. 14-én kellene mennem de 10-én megyek.

Haskörméretek? Ne is beszéljünk róla nekem 100-on felül van :?

Irdab: én is azért kérdeztem hogy rendesen megcsiálják-e a borotválást mert ha csak itt ott akkor apa lesz az áldozat de szerintem egyébként is ő fogja megcsinálni.

Rilla: gratula, szép kerek 20.héthez!

Anettoo: nagyon édes kisbaba, ha ilyet látok akkor mindíg rámtör hogy már én is szeretném ölelgetni az enyémet!

Tegnap isteni paradicsom levest kajáltam, szerintem Hajnusnak is ízlett :lol:
Tényleg valaki írta hogy már szabad szemmel is lehet látni a bébije mocorgását, már én is szoktam látni.
És már azt is tudom hogy mikor van ébren és mikor alszik :lol:
Vendég

Beusmimi: gratula a cukis eredményhez remélem az enyém is jó lesz. Tényleg neked mikorra lett meg az eredménye?
Vendég

Piroska: tegnap voltam, ma meg már készen volt reggelre. :D

Kép
Kép
beusmimi

Bori, Anettoo :lol: :lol: A meccset mi is néztük (itt-ott), és képzeljétek Picúr akkorát focizott közben, mint még soha!! EZ már egyértelmű rúgás volt, tök odáig voltam. Aztán annyira belejött, hogy 1-ig alig akarta abbahagyni, most meg szunyál.... :wink:

Rilla, Kata, Bimbam Ki még??:lol: :lol: :lol: 20.hét, juhéjj!!!!!!!!!

mimi :lol: Ez a hajhullás érdekes, nekem mintha jobban hullana...akkor ez normális?? Közben pedig olyan ütemben nő, le kellene vágatni, mert melegben borzasztó lesz...

Irdab :lol: Na ,végre jó hírek (két kiló?? nem semmi!!) SZülésfelkészítőre is mehetnénk lassan, nem??? Ha jól emlékszem 6 hetente van, és valahol Dózsakerteben.. Te már kérdezted?
Hasméretre nálam is mindig ezt kérdezik, pedig 92cm volt ma reggel is, azaz tök normális a pocim szerintem. Már kezd idegesíteni ez a kérdés...:evil:

Kandi:lol: ez a szívhang dolog érdekes lehetett!!! Sztem inkább közel volt a hasfalhoz és ezért mindenhol lehetett hallani. Nekünk meg percekig kereste a múltkor ,mire meg találta, azt hittem lefordulok az ágyról.....

Sissi :lol: mi az a muszaka????
:P Receptet kérünk!!!
MI van Nócival, miért nem ő ír???

Noki, Gyere már!!!!!!!!!!Flake, te is!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Bori,
Lilinek is a ruháján volt a neve, de volt a kezén is. Amit két nap alatt kinőtt, és újat kellett rá tenni :lol:

Anetto,
nagyon aranyos kis baba, ilyenkor "megnyugszom", hogy ok, aranyosak a kisfiúk is.

Beus,
és neked Jázminnal voltak cukor gondjaid?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Anett,gyönyörű a kis Pepe,tényleg csodaszép kisfiú! :)

Vb:mi is néztük,még Luca is szurkolt,apa megtanította neki,hogyan kell :) Olyan kis édes volt :wink:

Sissi,tényleg miért nem jön Nócika?Gratula a kiscsajukhoz egyébként!

Irdab,de jó neked,hogy tudsz rendesen menni wc-re.Én sosem tudtam,pocakosan meg pláne nem :?

Linácska,nekünk is van eü pénztárunk,de anyós is használja :evil: Kissé lecsökkentette a keretet rajta...baromi mérges lettem rá,de apánk nem szól neki....
Nem is tudtam,hogy lehetne levetetni rá őssejtet.

Én véleményem:(őssejtről)..mágha le is tudnánk vetetni,és fizetnénk a tárolsát...az odáig oké...de itthon nincs beültetés ki kell utazni külföldre,beültetésenként 3 milla,és nem 1x kell megcsinálni..Azt meg nem bírnánk...

Kandi,tényleg lehet,hogy ikreid lesznek? :wink:

Mimi,majd néha kérek az optimizmusodból! :) Végülis én sem vok egy negatív ember,de néha azért elmegy a kedvem ettől attől...

Kép
Kép
tundi24

Beusmimi: akkor ha én 10-én megyek az péntek csak következő héten hétfőn tudom meg az eredményt délután :cry: mert nálunk délután van leletosztás

Úgy látom ez a foci mindenkit lázba hoz. Nekünk is áttelefonált a szomszéd hogy vegyük már fel neki a meccset mert a Fibernet-ről ugye levették a Sport1-et. Hát sajnos nem voltunk otthon.

Linácska: aranyosak a kisfiúk is ám. Én előszőr lányt szerettem volna, de amikor sokat voltunk apa unokatesójánál akinek pici fia van még csak 5-6 hónapos körül lehet na akkor rám jött a láz hogy én is fiút szerenék. De mivel apa meg nagyon kislányt szeretett volna így az is lett :lol:
Vendég

Piroska, köv. hétfő Húsvét-hétfő lesz - ez nem befolyásolja a leletosztást? :(

Kép

Kép
hmbori

Jajj kiscsajom nagyon elemében van ma is. Reggel már az oldalamat rugdosta, mondtam apának, hogy azt hittem, itt még a beleim vannak :shock: A köldököm szintjén, de teljesen oldalt.

Mandaran, én is gondolkodtam rajta, és szeretnék menni felkészítőre. Én itt a tatai háztűzörzőt néztem,de még nem hívtam fel őket, nem is gondoltam, hogy ennyire elszalad az idő :shock: , de a tb-ai ban is benne vagyok. Legalább végre talizhatnánk már, meg amúgy is ott fogok szűlni.

Tündi, hát én nekem is ez életem nagy problémája. Anyukám gyerekként is hordott már ezzel orvoshoz, de senki nem tudott mit kezdeni vele.
Remélem nem szóltam el magam és működni fog a dolog, legalább amíg Zora bennem van. Mert már azon aggódtam, hogy nehogy e miatt legyen valami baja.

Mimi, köszi az infót, utánna fogok olvasni :lol:

ÚÚÚ itt már nagyon jó idő van, lassan kell a halászgatya. És nekem mincs :cry:
Valaki, még az elején rakott fel képet, hogy a tesója varr nyári nacikat. Ki is volt az? És aktuális még esetleg?
Ha igen engem lassan érdekelne. :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab

Most lehet hülyeséget kérdezek, de most csinálok először székelykáposztát, a káposztát ki kell mosni, mielött használnám?
:oops:

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab,
igen, egy kicsit mosd ki, különben nagyon savanyú lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Adri, nekem van homeos könyvecském, az azt írja, hogy a bogyikat kúraszerűen lehet szedni: azaz egyszerre csak 1 dobozzal, utána szünetet kell tartani és újra elkezdeni ha nem volt javulás.
Túladagolni valóban nem lehet, de a szervezeted hozzászokik az összetevőihez, és nem fog reagálni a következő alkalommal.

Na a foci az a sport, ami engem tökéletesen hidegen hagy. Az összes férfias sportot meg tudom nézni ha már vb szintre jutott a magyar válogatott, de a focit (és csak a magyar focit) nem. Volt idő, amikor egyértelmű volt, hogy csak szaladgálnak ide-oda, de még véletlenül sem a labda felé, ha valamelyik mégis a lába elé kapta akkor pánikszerűen elrúgta valamerre... szomorú és idegesítő volt. Egy focista ismerősöm mesélte, hogy a magyar válogatott 90%-a külföldi csapatban játszik, és ott annyi pénzt kapnak, hogy eszük ágában sincs a testi épségüket kockáztatni egy-egy olyan meccsen, ahol magyar színekben játszanak.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:28-kor.

anettoo

Anettoo :lol: :lol:
a bb gyönyörűűűűűűűűű!!!Milyen kifinomult vonásai vannak!! :lol:
Táblát akkor már nem is tesztek fel??? Olyan jó lenne néha látni!

Beusmimi :lol: Gratu a vizsgálat eredményhez, de jó neked, hogy túl vagy rajta! Tök gyorsan meglett az eredmény!

Piroska :lol: én is álmodok hülyeségeket! állítólag kismamiknál ez normális. Nekem pl. visszatérő álom, hogy nem tudom, hogyan kell szoptatni.. és ott kínlódom a bébivel, hgoy akkor most mit fog enni???
Mi is voltunk tegnap is sétizni. az elején car volt, annyira húz az alhasam néha. mondtam is a páromnak, hogy én lassacskán visszafordulok, de aztán egyre jobb lett. Pedig vagy 2 órás séti lett. Szerintem ma is megyünk. Ezt az időt nagyon imádom!

Őssejt-téma: Hát, úgy néz ki, mi sem fogjuk levetetni, hiába a részletfizetési lehetőség, akkor sem fog menni. Ha lenne rávaló, én nem gondolkodnék...

Adri :lol: a káposztát ki kell mosni!!!! Igy is elég savanyú lesz, ne izgulj!!Jó alaposan mosd át!

Na, megyek, csinálok vmi levest... Zödség lesz, de nincs főzőtejszín, úgyhogy hagyományos lesz... Husi meg még maradt (oldalas), csinálok hozzá krumplipürit. NÁlam ez a favorit, mióta bb odabent...
most is rúgdos..... :wink: :wink:

madaran

Irdab,én holnap készítek székelyképit először,kiv leszek hogy fog sikerülni :) Majd azért meséld el,hogy neked,hogy sikerült!:) Megy a drukk,hogy továbbra is jó legyen az emésztésed :)

Cscsi,én sem szeressem a focit,pont azért amit írtál :) De tegnap azért megnéztem és szurkoltam a fiúknak :)

Madaran,nekem is fájt az alhasam ha sétáltunk anno,de most még nem jelentkezett szerencsére!!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!
Nemrég jöttünk meg Nolival elmentünk sétálni :P Itt a közelben 4 utcára nyilt egy Penni megnéztem mik vannak..hát semmi :cry:

Foci:én szeressem és a tegnapit is néztük :P

Irdab kóstold meg ,hogy menniyre savanyú mert lehet,hogy elég csak leöblítenni de volt már olyan ,hogy bőven ki is kell áztatni.
Én ebbe a savanyúságos dologban tök szerencsés vagyok :lol: egy jó ismiméknek savanyúságosuk van a Béke téren és mindig ellátnak mindennel(kisdinnye,hagyma,koviubi,vizesubi,csali,kápi hasonló).Ők savanyítják is .

Úgy néz ki megyünk a rallyra Egerbe :P nem jönnek a vendégek.
De köszi mindenkinek a levesötleteket.
A korhely leves milyen?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Madaran nekem volt hajhullás a szopi alatt is DE utána elkezdtem megint az Elevitet és megállt :lol:

Beusmimi:meg is lett az eredmény a cukornak?Jó gyorsak!

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:28-kor.

anettoo

hmbori: dehogynem, akkor csak kedden tudok eredményért menni :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Hát engem nem hiányolt senki :cry: De azért itt vagyok :lol:

Linácska: Örülök, hogy otthon van a lánykád, remélem mostmár minden rendben lesz.

Ádám 2 napig lázas volt, alig akart lemenni neki. Szegény annyira rosszul volt, szó szerint (bocsi) taknya nyála egybefolyt. Most már nem lázas, csak köhög és folyik az orra.

nekem lezsakad a derekam, de látom ez nem egyedi. Most felvettem a Kosmodisket ettől egy kicsit jobb.

Borotválás: Én már alig látom, hogy mit csinálok, de azért próbálkozom tükörből. Engem szülés előtt a szülésznő borotvált nem tanuló.

Csilla: A férjem is Rally beteg. De már látom, hogy Ádámot is bele viszi. Imádja a kocsikat a szerelést. Na meg mikor az apja a dömperbe tolja, úgy mint aki "keresztbe" megy.

Anett: nagyon szép a kis Pepe.

Madaran: Nekem úgy hulott a hajam, hogy azt hittem a végén tényleg kopasz leszek.

Csajok én olyan ritkán érzem a babámat. Néha már tökre aggódok.

Kép

Kép
ádibaba

huu, bimbam a savanyúkra összefutott a nyál a számban...Hmmm! Imádom, főleg az ubi a gyengém, nemcsak terhesen....

madaran

Ádibaba :lol: :lol:
Én meg előre látom, hogy majd együtt mennek vadászni...Húú, ettől egy picit para vagyok (fegyverek, miszösz), Hiszen ő is már 6 évesen puskát kapott...Jajj.... :roll: na, de fő, hogy bízzunk papiban...
Hol van a vonalzód??? Mennyi idős a bb?? én is csak tegnap éreztem a rúgást, egyébként még nagyon finom mocorgás, feszülés. Szerintem még nem kell aggódni, főleg, ha egész nap jössz-mész, nincs is időd figyelni rá!NE aggódj!!! :wink: :wink:

Tök dühös vagyok,:evil: :evil: nem tom kicsinyíteni nektek a fotókat, amiket a bbszobáról csináltam papi telóján.. :evil: Paintben próbáltam megnyitni, az oké, de az attribútumoknál ha lekicsinyítem, csak a szoba felső sarja látszik, az elég vicces lenne :lol: ha betenném.

madaran

Köszönöm a főzési szaktanácsadást :lol: , hát az az igazság isteni lett :wink: , kis füstölt házi kolbit is tettem bele :lol:

Csilla, köszi a homeos infót neked is.

Bim-Bam korhely leves:
Ez is savanyú káposztából van, és nagyon sok variációja van, de szerintem egy tál étel :wink: , és azt mondják a másnaposságra kifejezetten jó :roll:

Szóval kell hozzá:
savanyúkáposzta, zöldség (répa, zeller /de van aki ezt nem tesz bele/), hagyma, fokhagyma, husi (lehet sertéscomb pl, és valami füstült húsi Pl oldalas, kolbi, szalonna, csülök, vagy csak a füstölt húsit teszel bele)
hagyma, fokhagyma, babérlevél, pirospaprika, én teszek bele tárkonyt is. Megfőzöd, és utánna pici tejfőllel habarod.

Ádibaba jobbulást ádámnak. Ne aggódj a baba miatt, szerintem most a fiacskád miatt sem tudsz rá annyira oda figyelni. Biztos minden rendben van oda bennt. Mennyi idős a baba most? Nem látom a vonalzódat :cry:
Én nekem volt olyan, hogy 5 napig nem éreztem, befordult, és még akkor nem volt ennyire erőteljes a rúgása.

Az én Uram mindenevő sport téren, de szó szerint minden. (foci, hoki, biatlon, jégkorong, dartsz, síelés minden változata, póker, bicikli, stb) Talán az egyetlen kívétel a box.
Szabad idejében is a focimenedzser köti le nagy bánatomra.
Arról is meg van győződve, hogy Zora majd űl mellette és a sportot fogja vele nézni :shock: :roll: :lol: :lol: :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?