Sziasztok!
Mi is kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk.
Mi már ma megkezdtük a vendégeskedést.
Anyuéknél voltunk, ahol ugye tesómék is laknak a 3 gyerkőccel, + jött a két féltesóm is akik már 50-enen felül vannak, meg a tesóm francia barátja+ a barátnőjével. az ebéden kívül végig kint voltunk az udvaron, a fiúk fociztak, mi nők meg babáztunk (főleg a legkisebb Fruzsinát ringattuk.) jó volt. Máté élvezte a sok játékmotort, meg biciót, mindegyikből volt 2-2 egyikre fel, aztán pár perc múlva csere. és persze végig kommentálta az eseményeket, ugyanúgy mint otthon. az első 20 percben nem szólt semmit, aztán ugyanúgy viselkedett, mintha otthon lenne.
Norwell, mi is kint vagyunk az udvaron. (illetve napközben Apa+Máté, én csak 5 után, miután hazajöttem a melóból.
de valahogy nekem se akaródzik most ebben a jó időben bentmaradni. Nálunk a vacsora van az udvaron.
Elhiszem hogy megviselte Kendét a baleset. Én felnőtt fejjel baleseteztem, (amikor el volt törve a lábam) és bizony még mostanság is sokszor eszmbe jut a szitu.
Még egy felnőttnek is időbetellik feldolgozni.
A Máté utáni mensiket (úgy 2-3-at) én sem éreztem meg, előtte én is pocifájós voltam, nem annyira tragikusan, de azért fájdogált eléggé. (úgy 30 éves korom után viszont lájtosabbak lettek, fájdalom terén.
) viszont úgy a 3. után már pici pocifájás van, de enyhébb mint régebben.
3. gyerkőcöt nem terveztek? Ha nem lesz tesó, mikor mész újra dolgozni? Ha Saci 3 éves lesz? Milyen helyen dolgoztál, hogy nem vagy biztos hogy lesz helyed?
Timika
aztaaaa, már tényleg ctgre mész.
tényleg gyorsan megy az idő. neked anno Kristóffal miért is volt császár? Pár hónapja találkoztam egy anyukával a játszón, ő az elsőt császárral szűlte, viszont a másodikat sima szüléssel, és gond nélkül sikerült neki(k).