Új privát üzeneted érkezett!

ANGIE!!!

Ne haragudj, de ez nagy butaság, amit most írtál a hormonpótlás és a baba megmaradásával kapcsolatban, főleg a progi kapcsán!!!

MINDEN STIMULÁLT CIKLUSÚ NŐ, FŐLEG A LOMBIKOSOK, INSZEMESEK RUTINBÓL KAPJÁK A PROGESZTERON PÓTLÁST és nem tudok arról, hogy a lombikosok közt több lenne a beteg baba ... Én is kaptam, szedtem a 14. hétig.
Sőt, láttam róla műsort, hogy a régen, anyáink idejében rengeteg vetélés volt pont a progi hiány miatt és csak napi 2-3 szem bogyó kellett volna ennek megelőzésére ...

Nem vagyok doki, de szerintem a progi tipikusan az az eset, amikor tényleg a hormon hiány okozza a bajt és nem az, hogy a baba ne akarna megtapadni, mert beteg lenne.

A progi termelést a 12. hét után átveszi a méhlepény, tehát csak addig kell megtámogatni, míg a a baba saját tulajdonú progeszteron raktára kiépül.

Szóval nézz utána a dolognak, mielőtt élből elveted a progeszteron pótlást!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kacsa14 2009.03.31 12:05-kor.

kacsa14

Angie!
Köszi a köszöntést!
A régi munkahelyemre megyek vissza, ez is jól összejött, pont lett egy hely;)
Emili állami bölcsibe jár, itt van a közelben, pár perc séta.Szereti, szeret járni:)
Szerintem se idegenkedj a progitól, én is szedtem!Szerintem is úgy van, ahogy a végén írtad, hogy CSAK azért nem marad meg egy baba, mert kevés a hormon!Nem azért, mert beteg.Meg szerintem ha annyira beteg , akkor a pótlás mellett is elmegy. :roll: Persze semmennyire se legyen beteg, ne értsd félre;)
De pótlás nélkül is lehet beteg, szóval szerintem ez nem befojáésolja ezt a kérdést.
Tali nekünk szerintem jó lesz most.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!!Először is FLEUR!!!!Hatalmas GRATULA!!!Ez szuper!!Nagyon örülök nektek!!Rólunk csak gyorsban annyit,hogy megint voltam tüszőket kukkolni (uh-val),és szép nagyok voltak mind a két oldalon!:)A legújabb fejelemény az,hogy áprilisban vágunk bele a tesó témának,vagy májusban!Igérem tényleg,hogy jelentkezem,és aktivabb leszek amikor már vagy egy teszttel tudok dicsekedni,vagy egy olyan gyönyörű szép UH-val,mint FLEUR!!!:)Puszi Mindenkinek!!Szép napot!

Kép
bea27

Lanyok! Igazatok van, csak en maniakusan termeszetparti vagyok. Anyu is kapot potlast az ocsemmel mert nem akart jonni. Masik honapban terhes lett. Apu mondogatta neki hogy a doki csinalta neki az ocsemet. Nyilvan csak humorizalt. A doki tudja a dolgat, er ha o ezt javasolta akkor en hiszek neki. - Bea! Van vmi oka h vartok meg?
Vendég

Angie!
Persze, értem én, én sem szeretem a mesterséges dolgokat, de most olyan dologról van szó, ami azért nem ártalamas, és ha csak ez kell hogy jöjjön(megamardjon) a tesó, akkor miért is ne?;)
De te Sziszkóval nem szedtél progit az elején??Mintha úgy emlékeznék. :roll:

Kép
pankaa

Angie!

Csak egy kérdés:

- gyógyteát sem innál a babásodás kedvéért?

Mert, ha erre IGEN válaszod, akkor szerintem ne agyalj. Mert a gyógynövények is a hormonokat stimulálják, csak szintetikus módon. Ha meg már szükség van rá, akkor kapja inkább az ember lánya normális, bevizsgált adagban és ne csak "kontárkodjon" ...

Na, de látom, közben azért már módosult az álláspontod! :)

- Ha ez vigasztal, engem Czeizel Endre csinált. Engem is mindenféle gyógyszerekkel + nyugtatókkal és egyebekkel tartottak odabent, úgy hogy Anya 7 hónapig feküdt velem a klinikán és én sem lettem beteg. :) -

kacsa14

Csajok most hirtelen nem tudok mindenre reagálni, de akkor a tali legyen ezen a hétvégén április 4.-én, helyszín szokásos, Brendon Játszóház. Találkozó 11kor.
Közben Márti is jelzett nekem, neki is áprl. 4 a jó és közben rájöttem, hogy a májusi 7vége hosszú 7vége, így lehet programotok lesz akkora.

na pusz

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Drága Fleur!

Sajnos csak most jutottam el idáig, de annál nagyobb szeretettel gratulálok!!! És szívből kívánok Nektek Boldog Pocakosságot!!
Asszem így kell ezt csinálni!! :D :D :D

És akkor egy képet is hoztam a kis 6 hónaposomról..

bár elvileg mi is ott leszünk Zsófival a talin :D
Kép
Kép
Vendég

Fleur! :P

Szivböl gratulalok ez aztan a jo hir! :P Nagyon örülök nektek es remennyel tölt el engem is a dolog! :P

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Virág!!!
Szívből gratulálok a kistesóhoz!!!!! :D :D :D

szisszka

LANYOK! MI OTT LESZUNK! - Szisz! De jo hogy jelentkeztel! Hogy vagytok? Nincs kedved talira jonni? - Panka! Ti jottok?
Vendég

Lányok!

Szeritetek menjünk? Szívesen láttok minket? Én nem akarok senkit veszélyeztetni. Bár még eddig semmi. Szóval mi legyen szerintetek? Olyan szívesen mennénk.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni! En is szeretnek vegre megismerni titeket!! En szemely szerint nem tartok toletek! Ennyi ido alatt az esetek nagy szazalekaban kijon. Nagyon ritka a 2 vagy annal tobb hetes lappangas. Persze reagaljon mas is, ne egyedul dontsem el.
Vendég

Megyünk mi is akkor atalira!

Heni!
Felőlünk is jöhettek;)

Kép
pankaa

Lányok!

Ha addig semmi akkor megyünk. Köszönöm a bizalmat. Én is már úgy megismernélek titeket személyesen.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!

Mikor telik le a 2 hét lappangási idő? Csak mert azon túl már nemigen jön ki! Viszont én is szeretnélek megismerni Titeket,de a bárányhimlőtől be vagyok tojva (ezen a környéken rémséges és sok a szövődmény is,ezért nálunk a 3 fiú már be van oltva ellene,Kamilla viszont csak 2 évesen kapja majd meg az oltást)!

Hú,csajok, de jó lesz! Én tavaly lemaradtam,úgyhogy most nagyon várom a talit! :lol:

Márti
borossné becz márta

Norwell
Te jó ég!!! Nagyon sajnálom a balesetet, örülök, hogy senkinek nem lett komolyabb baja. A lovaskocsist jól meg kellene büntetni.

Syry
Románban tudnak érdekes dolgok lenni. Autópályán szembejönnek, lovaskocsi csörtett, meg még a rendőr is átszalad rajta... Teljesen lehidaltam rajta.

Panka
Nagyon szép leányod van! Csak győzzed elhajkurászni a pasikat! :)

Bea
Drukk a tesóhoz!

Pupy
Micsoda kék szemei vannak Zsófinak!
Mindig akarom kérdezni, de elfelejtettem: anyukád hogy van?

Belenéztem manó szájába, felül 4 fogacska készülődik...
Délutánra annyira jó idő kerekedett, hogy kimentünk egy kicsit kertészkedni. Most érzem a derekam, de majd holnap ráhúzok. :D
Vendég

Heni
Én is nagyon szeretném, h gyere, de amíg a legkisebb gyanú is fenn áll arra kell kérjelek, h most ne gyertek. Mert Lilla be lett oltva, de én végül nem lettem és rám az első hetekben különösen nagy veszélyt jelentene, mivel még nem voltam bárányhimlős soha.

Remélem nem haragszol/haragszotok!

Inkább összehozunk még egy talit pár hónap múlva nyáron, szabadtéren.

Még egyszer bocs, h ilyet kérek, csak féltem magunkat.

Panka
Szerencsétek volt :) és Emili nagyon ügyes, h ilyen hamar be is szokott!

Pupy
Nagyon édes Zsófi, hát reméltem is, h jöttök!!

Jucmuc, Sziszka, Pupy köszönöm!

KépKép
KépKép
fleur

Norwell
Szerencse, h nem lett nagyobb baj. Remélem Kende azóta rendben van.

Amúgy bárányhimlőre visszakanyarodva én 3 hetet tudtam...Bálint öcsém akkor kapta el mikor Lillával pocakos voltam és 3 hét karantén volt számunkra.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Hát akkor lányok kihagyjuk a mostani talit is, nem akarok én senkinek sem rosszat természetesen.
Igen három hét is lehet a lappangási idő és Kristófon múlthét hétfőn este jelent meg az első kiütés. Majd legközelebb.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sajnalom Heni! De teljesen megertem a tobbiek erveleset. Viragnak foleg kell most vigyazni. Egy majus vegi, juni elejei taliban viszont nagyon is benne vagyok!! Lehetunk majd kint es Syry is es a tobbiek is el tudnak jonni.
Vendég

LANYOK! Mi 10 utan, fel 11 korul mar ott leszunk. Szilard 1 koruk alszik, max fel 2ig tudunk maradni.
Vendég

tegnap akartam írni, de tetü lassú volt a b-net. sajna, most nem tudunk menni. (vonatozni megyünk a Dunakanyarba, igazi gőzössel)!! de ahogy Angie írja, remélem lesz még a nyáron tali, esetleg szabadtéri.

majd még jövök.

Kép

Kép
syrynx

ja, 31-én megjött. :lol: úgyhogy elvileg újra tesóprojektezünk majd. még azért beszélek apával, mert a múltkor egy kicsit megingott, hogy legyen-e tesó. :? de nem csodálkozom, most ő van egész nap Mátéval, lehet hogy besokallt kicsit. :)

Kép

Kép
syrynx

Hajrá Syry!!!!!!!!!!!

Lányok! Akkor szí-jú holnap a Brendonban!
Vendég

Csináljatok sok képet! :lol: és tegyétek fel mihamarabb. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Lanyok! Tegnap a talisok kozul senki sem elentkezett be. Remelem, nem leszunk egyedul :roll:
Vendég

Sziasztok!

Angie!
Nem voltatok egyedül... :D :wink:
Köszi a palackot... favorit továbbra is :lol:
Három hét múlva ismét tali... :wink:

Márti!
Még mindig szégyenlem magam, h nem mutatkoztam be... :oops:
Tüneményes, ultrakiegyensúlyozott és "pillekönnyű" a lánykád... :D
Öröm volt megismerni!

Fleur!
Még egyszer gratulálok! :)
(a kimutatott eredmények pedig láthatóan semmit sem érnek... :wink: - ahogyan nálunk sem..... jönni akart és jött is :wink: )
Lilla édes és barátságos.

Panka!
Emili továbbra sem feledhető jelenség :D
Egyéniség a javából... :)

Pupy!
Jó volt látni a boldogságodat. :D
Remélem lesz türelmed törölni majd az "Erikfotókat" :lol: :lol: :lol:
Beloptad Magad Erik szívébe h engedted "kibontakozni"... ez biztos!!! :lol:

Eszter!
Csak azt tudom mondani, h jó úton haladtok!!! :wink:
Legyél biztos Magadban... és meglesz a "jutalom"....
Hidd el, hamarosan gratulációk tömkelegét hallhatod majd.... Kép
Szorítok Nektek nagyon!

Syry!
Remélem legközelebb jöttök...
Hajrá Tesó!!! :wink:

SzHeni!
Legközelebb

Kép
brill

Sziasztok!

Angie!
Nem voltatok egyedül...
Köszi a palackot... favorit továbbra is
Három hét múlva ismét tali...

Márti!
Még mindig szégyenlem magam, h nem mutatkoztam be...
Tüneményes, ultrakiegyensúlyozott és "pillekönnyű" a lánykád...
Öröm volt megismerni!

Fleur!
Még egyszer gratulálok!
(a kimutatott eredmények pedig láthatóan semmit sem érnek... - ahogyan nálunk sem..... jönni akart és jött is )
Lilla édes és barátságos.

Panka!
Emili továbbra sem feledhető jelenség
Egyéniség a javából...

Pupy!
Jó volt látni a boldogságodat.
Remélem lesz türelmed törölni majd az "Erikfotókat"
Beloptad Magad Erik szívébe h engedted "kibontakozni"... ez biztos!!!

Eszter!
Csak azt tudom mondani, h jó úton haladtok!!!
Legyél biztos Magadban... és meglesz a "jutalom"....
Hidd el, hamarosan gratulációk tömkelegét hallgathatod majd....
Szorítok Nektek nagyon!

Syry!
Remélem legközelebb jöttök...
Hajrá Tesó!!!

SzHeni!
Legközelebb,,,,

Képeket töltök, amint tudok... :wink:
Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

bocsi... :lol: :lol: :lol:
látszik, h kijöttem a gyakorlatból Kép

Kép
brill

Szia Brill!
akkor ezek szerint jól sikerült a tali! :lol:
Sajnálom hogy nem tudtunk menni, de azért mi sem unatkoztunk. pár kép:
Kép
Kép
Kép
így pihengetett Máté odafelé. ez a póz kb. 15 mp-ig tartott. :lol:
Kép
Márianosztrán egy buszsofőr bácsi megengedte, hogy Máté beüljön a sofőrülésbe. (még Apa is irigykedett, mert bár vezetett már pár buszt, de ilyen új mercédesz buszban még ő sem ült a vezető ülésen. :wink: )
Kép
Kép

és akkor most ti jöttök a talis képekkel! :wink:

Márti, Panka szívesen megismertelek volna titeket is személyesen, de majd legközelebb. :D

Kép

Kép
syrynx

Brill!

Ugyan már!
Neken is jó volt végre élőben is látni Benneteket! Csoda édesek a manók! Végül meddig voltatok?

Pupy!

Édes kis csillag Zsófi! Remélem,kipihente már magát!

Panka!

Emili meg nagyon kis határozott kis nőszemély! Nem is gondolná az ember ránézésre az angyalka-arc,meg a loknik láttán!
Lányok!

Hozzátok a képeket! Úgy sajnálom,hogy itthon maradt a fényképezőm!

Syry!

Fogunk mi még találkozni! De látom,Nektek is jól sikerült a kirándulás!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Syry!
A magam részéről állíthatom, h jó volt a tali! :D
Nem volt teljes az információáradat, de ez így szokott lenni... :wink:
Tali lesz még (remélhetőleg :wink: ) , a családi kiruccanások megismételhetetlenek... :D
Jók a képek! :D

Márti!
Angie+Sziszkó, Pupy+Zsófi, Eszter és Mi 14 óráig voltunk...
Ismét csak megerősíteni tudom, h jól éreztük magunkat. :D
Néhány kép :

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

mindjárt keresek egy Erik+Marshall-ost... :wink:
csak h látható legyen a "testvéri viszony" :lol:

Kép
brill

Kép

Kép

Puszó Mindenkinek4
Brill Kép

Kép
brill

Sziasztok Lanyok! A netunk napok ota vacakol (gondolom a csatornazasi munkak miatt az utcankban). Nekem is vannak kepeim, keszen allnak a feltoltesre... Mi is nagyon jol ereztuk magunkat. Maris varom a kovetkezot!!!...
Vendég

Brill
köszi a képeket! :lol: szuperek! jó lehetett, a tali.
Erikről már úgyis rég láttunk képeket!

Fleur
micsoda fürtjei vannak már Lillának! Hogy vagytok? Második terhességedet hogy viseled? (jól emlékszem, hogy Lillával nem voltál rosszul? :oops: , már olyan régen volt...)

már megint mennem kell, de még megpróbálok jönni.

Kép

Kép
syrynx

Lányok!
Akkor itt vannak a talis képek. Linkre kattintva lehet megnézni a Babanetes fotóalbumtan.

http://www.babanet.hu/album/foto.php?album=16283

Puszi, és szép napot mindenkinek!
Vendég

Bocs, h csak most jelentkezem. Tali nagyon jó volt, olyan jó volt látni titeket. Főleg ugye akit még nem láttam :) a kis Zsófit :) nagyon gyönyörű manócska és
hát a többiek, mármint a babák :) hatalmasat nőttek. Sziszkónak ezúton is köszönjük a közös autókázást :wink: :)
A képek tök jók, jó így visszanézegetni. Én a nagy rohanásban otthon hagytam a gépet.....
Ja és ezer bocsi mindenkitől, h így elrohantam, de jött anyósom és elő kellett még készülnöm.
Heni remélem veletek is hamarosan találkozunk. Még 1x bocs, h miattam és köszönöm a toleranciát.

Syry
Táblába írjak valamit???? :) hajrááááá :wink:
Máté olyan nagyot nőtt :)
Igen jól emlékszel Lillával nem voltam rosszul, de most igen :(. Persze csak émelygek szerencsére. Legtöbbször az van, h amíg nem eszek addig irtó éhes vagyok, de már szinte fáj és amint eszek akkor meg hányingerem lesz :(
Most az a taktika, h keveseket eszek, de azt viszonylag többször, mert ugye muszáj. És persze ugyanaz mint Lillával az irtózatos fáradtság most is megvan. Ezért is vagyok így eltűnve.
Alszom, eszek, Lillázom :)

Brill
Marshall és Erik :lol:

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Timinek boldog születésnapot!!!!!!

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok Lányok!

Jók a talis képek! :)

Fleur!

A gyakori kevés evés az jó taktika!!!

---

Mi meg ma vagyunk 2 évesek! :)

Voltunk kint délelőtt az állatkertben, tetszett Timinek, de főleg a vidámpark részen lévő kacsavonat ... olyannyira, hogy hazáig ordított, mert nem maradhattunk ott a kacsáról, kacsára szállva egész nap ... (nem ment a vonat amúgy, csak álló helyzetben csücsükélt benne)

Kép

kacsa14

Fleur!

Köszönjük! :)

(pont beelőztél)

kacsa14

Fleur!

Mit szeretnétek? (azon túl persze, hogy "mindegy, csak egészséges legyen)

kacsa14

hoztam még képeket

Kép

Kép

Kép

kacsa14

Kacsa

Boldog Szülinapot Timcsának! (szégyellem, de én későbbi időpontra emlékeztem, úgy 17-e tájára. :roll: ) Aranyos Timcsa a "kacsavonatban". Idén is volt "órás" kép? :lol:

Fleur
értem. a sokszor kisadagos evést amúgy is ajánlják. (csak kicsit nehéz betartani.) bár ha otthon van az ember, talán jobban megy. Megértem hogy mostanában ritkábban tudsz jönni, gondolom, ha Lilla pihizik, te is. :D Feltételezem, hogy már csak 1szer alszik a leány napközben? vagy?
(táblába beírhatod ma 11 cnap.)
Mikor mész legközelebb Pöttöm-kukkolásra?

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Köszönjük! :)

Nem, átaludta a születése pillanatát. Tavaly még 2x aludt, de most pont a du-i alvás közepén van 3 óra.

kacsa14

Sziasztok!

Kacsa :) Timcsának sok szeretettel gratulálok szülinapja alkalmából! :D Klassz a kis kacsa vonatos kép :wink:

Fleur :) Olvastam a jó hírt, csak írni nem tudtam még - meglepett titeket egy újabb kis csodababa, gondtalan pocakosodást és jó egészséget kívánok nektek! :D :D :D

Pankaa :) Hol fogsz dolgozni? Kezditek megszokni Pestet?

Syry :) Drukk az újraindult projekthez! :D :wink:

Megnéztem a talis képeket, hatalmasat nőttek a gyerekek :lol: Biztos klassz lehetett a hangulat, sajnálom, hogy megint nem tudtunk elmenni (anyuék lakás felújítanak, úgyhogy nem tudtunk volna hol aludni).

Rólunk: a legutóbbi UH-n már koponyatartásban volt a bébi (csak így is maradjon). Hihetetlen, hogy repül az idő, szerdán már elkezdek CTG-re járni :roll: Múlt vasárnap óta szedem a homeós bogyókat, remélem segítenek majd...
Kérdeztétek, Kristóf hogy fogadja a tesót - ahhoz képest, hogy hogy kezdtük (kidobom a kukába, kikalapálom a fejét), nagyon jól. Csütörtökön összeraktuk a kiságyat és ő kérte, hogy az ő szobájában legyen a tesó is. Szóval szerencsére sokat javult a helyzet :D A pocakom már óriási, ha apa csinál friss képet a hétvégén, teszek fel.

Addig is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Timika!
Te jó ég, már ctg??? Ahogy a szavaidból kiveszem, a természetes szülést preferálod, igaz? ;) Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!!!! Nekünk is voltak nehezebb időszakok, most egy kicsit talán megint könnyebb, de ez olyan, mint a hullámvasút... sőt, sokszor egy nap is olyan... :lol:

Kacsa!
Istenke éltesse Timi babát szülinapja alkalmából! Tényleg, a tejérzékenységével mi újság van? Látom, jó kis tortája volt, Te csináltad? Tej- és tojásmentes volt?

Fleur!
Fiúra gyúrtatok, ugye? ;) :D Kende most már nem említi olyan gyakran a balesetet, de valahogy mindig benne van a játékában... Sztem sokáig fog ez még tartani neki, lehet, hogy egész életében...

Brill!
Óriásit nőtt a fiad!!! Marshall egész eltörpül mellette... ;) :lol: Gyere gyakrabban, és akkor majd belejössz! ;) Ti nem vágtok bele a tesóprojektbe?

Syry!
Drukkolok, hogy mielőbb sikerüljön a kistesó!

Panka!
Milyen a munka? Nem furcsa ennyi idő után visszamenni? Nem is tudom elképzelni, te jó ég, pedig valamikor nekem is kell majd (hehe, ha ugyan lesz hova...).

Bea!
Szorítok, hogy Nektek se kelljen sokáig várni Ádi tesójára! ;)

Pupy!
Gyönyörű a lánykád, olvasom a blogodat, a szemeire mindig rácsodálkozom! :)

Mi jól vagyunk, még március végén (28-án) kb. 3,5 év után újra megjött a mensim... Őszintén meglepődtem! :D És amennyire számítottam, hogy fájni fog (én anno rettenetesen görcsölős típus voltam, volt, hogy suliba sem tudtam menni miatta), alig éreztem, csak borzasztó sok volt mennyiségileg. Kíváncsi leszek, hogy most beáll-e rendszeresre, sokan mondják, hogy a szülés helyreteszi az embert ilyen szempontból.

Amióta ilyen jó idők vannak, a gyerekeket szinte be sem tudom hozni az udvarról... Olyan barnák már! :) Van, hogy ebédet is a teraszon eszünk, nehogy egy percet is a házban kelljen tölteni... :lol: Saci, ha felkel, az első dolga, hogy kinéz az ablakon, és közli, hogy "ubbajja", vagyis udvarra... :D Rengeteget dumál, mindent mond utánunk, ma csúszdázott, és kiabálta, hogy cuuudáduuuu! :D Ha megyünk fürdeni este, akkor meg füüüücizüüüü... :D

Kendével locsolóverset tanulunk, a következő a változata: "zöld erdőben jártam, kék ibolyát nem láttam, hanem piros rózsát, aztán elhervadtak..." :lol:
Talán kiheverte a balesetet, bár sokszor játszik még ahhoz kapcsolódó játékokat. Jövő héten beíratom az oviba, még majd eldől, hogy egész napos lesz-e, vagy csak délig megy, attól függ, hogy el tudok-e menni dolgozni... :roll:

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!!!

Pusz!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Mi is kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk.
Mi már ma megkezdtük a vendégeskedést. :D Anyuéknél voltunk, ahol ugye tesómék is laknak a 3 gyerkőccel, + jött a két féltesóm is akik már 50-enen felül vannak, meg a tesóm francia barátja+ a barátnőjével. az ebéden kívül végig kint voltunk az udvaron, a fiúk fociztak, mi nők meg babáztunk (főleg a legkisebb Fruzsinát ringattuk.) jó volt. Máté élvezte a sok játékmotort, meg biciót, mindegyikből volt 2-2 egyikre fel, aztán pár perc múlva csere. és persze végig kommentálta az eseményeket, ugyanúgy mint otthon. az első 20 percben nem szólt semmit, aztán ugyanúgy viselkedett, mintha otthon lenne.

Norwell, mi is kint vagyunk az udvaron. (illetve napközben Apa+Máté, én csak 5 után, miután hazajöttem a melóból. :twisted: de valahogy nekem se akaródzik most ebben a jó időben bentmaradni. Nálunk a vacsora van az udvaron. :wink:

Elhiszem hogy megviselte Kendét a baleset. Én felnőtt fejjel baleseteztem, (amikor el volt törve a lábam) és bizony még mostanság is sokszor eszmbe jut a szitu. :evil: Még egy felnőttnek is időbetellik feldolgozni. :(

A Máté utáni mensiket (úgy 2-3-at) én sem éreztem meg, előtte én is pocifájós voltam, nem annyira tragikusan, de azért fájdogált eléggé. (úgy 30 éves korom után viszont lájtosabbak lettek, fájdalom terén. :) ) viszont úgy a 3. után már pici pocifájás van, de enyhébb mint régebben. :) 3. gyerkőcöt nem terveztek? Ha nem lesz tesó, mikor mész újra dolgozni? Ha Saci 3 éves lesz? Milyen helyen dolgoztál, hogy nem vagy biztos hogy lesz helyed?

Timika
aztaaaa, már tényleg ctgre mész. :shock: tényleg gyorsan megy az idő. neked anno Kristóffal miért is volt császár? Pár hónapja találkoztam egy anyukával a játszón, ő az elsőt császárral szűlte, viszont a másodikat sima szüléssel, és gond nélkül sikerült neki(k). :D

Kép

Kép
syrynx

Kép

Kép
Kép
Ági279

Syry!
Iskolában dolgoztam, tanítottam, csak sajnos szerződéssel... Már Sacival is úgy kaptam gyedet, h munkanélkülire mentem, és ez alapján lettem újra jogosult. Szeretnénk harmadikat, de most egy kis szünet után, viszont tegnap olvastam épp, h aki júniusig esik teherbe, annak még a régi szerint számolnak (de azt hiszem, mindenképp kellene min. 180 nap munkaviszony...).

Kép
Kép
norwell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?