Sziasztok!
Képzeljétek, 4 napja 7-8 között kel fel Lottika!!!
22-kor alszik el és ugye eddig 4-5-6 körül kelt az első szopira, most pedig 7 előtt nincs is
És magától 5 étkezésre beállt.
Többiek, nálatok is sokat alszanak a babák most??? Nem lehet, hogy tavaszi fáradtság van rajtuk is???
Nyugtonmalac - drukkolok, hogy rendben menjen az első munkanap és úgy alakuljon, ahogy nektek a legjobb, majd írd meg azért, hogy milyen volt!!! Én el sem tudom képzelni, hogy dolgozzak, pedig a bankból is 7 év után jöttem el szülni
Lilike hogy van???
LKata - szerintem még nem kell lejjebb rakni az ágyat, max. ha már magától felül, tartósan ül a gyerek. Addig nem eshet ki, hiába is mocorog, hiszen nem tudja felhúzni magát, úgyhogy ne aggódj!
Köszi az almainfót, akkor kb. egy negyed almát evett meg Lottika tegnap. A barackból üvegeset veszek szerintem, nem a fagyasztottat, mert lehet, hogy nem is jön be neki, akkor elég, ha veszek 2-3 üveg bébiételt, ami csak sima őszibarack.
Emmalena - talán próbáld meg, hogy kihagysz a kóstoltatással 1-2 hetet, hátha még nem érett rá Emma, nem?
Marek - szerintem még ne ajándékozd el a hengert, próbáld meg pár nap múlva, hátha Borinak egyszerűen csak rossz napja volt.
Zenélő forgó
Bettyna - mi is a goldent esszük, Lottinak is bejön, tegnap már 5 kanállal evett meg.
Nem semmi, hogy így megfordult Szabi az ágyában
Sensi - itthon vagy már??? Milyen volt az út??? Hogy vagytok, hogy viseltétek???
Adri - vedd bóknak az ilyet!!! Amúgy régen, pl. anyáink ilyen korban szültek, nem? Csak most már eltolódott ez és egyre később szülnek a nők, ezért "furcsa", ha valaki 25 előtt szül, tojni rá!
Autó részlet
Dehogy vagy hülye, nekem is néha kicsit fura még, hogy kanálkával etetem, amikor fél évig csak cici volt, de hát nőnek ezek a babák, mint a gomba, szóval egy idő után már a cici is a múltté lesz, persze azért legalább 1 éves koráig szeretném, ha szopizna (és lenne is tejem).
Linh - Dunakeszi nagyon jó, nekem nagyon bejött az a lakópark, hatalmas, mégsem zsúfolt, tök jó házak vannak. Ti hol néztetek?
Tegnap megmértük Lottit. Hetente szoktuk. És tök csalódott voltam, képzeljétek, nem hízott egy hét alatt SEMMIT!!!
Nem tudom, mi lehet az oka, talán az 5 étkezés a 6 helyett vagy az, hogy most már átfordul és letornázza??? Kicsit beparáztam
Viszont most megyek, ő már alszik megint, addig végzem a dolgom.