Sziasztok,
sikerült visszaolvasnom, s most reagálok is, bár még itthon is kellett volna fordítanom
Manó, szupi a táblázat, én is írtam bele, ami hiányzott, meg az okosbaba honlap is tök jó..majd böngészem még!
Néha beleszaldok a viasaton most futó "segítség gyerekem van" c műsorba... olyan elképesztő dolgok miatt feszültek a gyerekek, s legtöbbször egy icipici plusz odafigyelés kéne:(
Még nem nevelek gyereket, de remélem , h a sikeresek közé fogok tartozni, de ez ugye kb 20 év múlva fog igazán kiderülni.. addig meg próbálok tanulni más esetleges hibájából, vagy legalább észrevenni..
Majd jövőre kérdezzetek , h hogy megy
Piciibo, gratula a saját külön fészekhez:)
És télleg egyidősek a babók...
ápr. 17-én megyek az istenhegyire uhu-ra, akkor lőjjük majd be szülési dátumot, mert már 3 nappal a méretek miatt előre ugrottam...
Megy valaki még akkor az Istenhegyire??!
Üdv Hajni a kismamik között, jobban vagy már?
Kata, Ti kivel laktok? és mekkora lakásfelújítás lesz?
(mi építkezünk majd..de gyors lesz, mert "csak" egy emeletet meg egy tetőteret húzunk egy társasházra).)
Dorkamartini,
http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/p ... cts_id=589
itt van magyarul is.. csak azt nem értem miért nincs kép az összecsukós állapotról:(
Nekem is pont ezek az elvárások, a bézs főleg:)
Tán még annyi, h kicsire lehessen összecsukni a kocsi csomagtartó miatt.. bár most apa szeretne nagyobb autót, én meg azt szeretném, h az én kis Stellámmal(seat ibiza 3 ajtós, de no para, szerintem meg lehet oldani) még körözhessek kis Haverral:)
Sütimanó gratula kis Kukachoz!!! Viktor szép név.. szeptemberi névnap.. nem baj?
Mabe, jobban vagy már? kitartást!!
Floranan, a felkészülést még nemtom. húzósak az időpontok. f3 nálam még kicsit necces... bár tűndéri a főnököm...
kiderítem, h hol is fogok szülni, s meglátom, h hogy fér bele!
Aranyos vagy, h szóltál!!:D
Gratula az újabb szerzeményeidhez:)
Astrid, mostanában mindenkire, amikor éppen nem úgy szólnak vagy nem azt teszik, ami nekem a legjobb lenne, annyit mondogatok magamnak, h rossz napja van,meg Ő is ember, és akkor sem idegesít fel!!
(jó, néha sokszor kell elmondanom
)
Például ma is...
AFP lecsapoláson voltam, s nem volt nálam a kiskönyvem (tudom , mindig nálam kéne , h legyen, de nem volt)
Egyenlőre a súlyomon kívül, meg azon , h volt egy vetélésem , nincs semmi!
És leugatott a terhesgondozós nőci, h pedig mennyire fontos, mert ha történik egy autóbaleset vagy bármi, akkor honnan tudják, h hogy kell ellátni...stb.
Erre mondtam, h tudom, és télleg sajnálom, nem fordul elő többet, bepasszírozom az agyamba, h DE ott kell lennie nálam!!
De még folytatta... vegyem lecseszésnek, blablabla.
Még egyszer mondtam, h oké, értem!
Aztán egy óriás cuki pocakos kismamival foglalkozott, s arébb áltunk, s jó kkor elindulunk.. Akkor meg , ne menjek sehova..
Nehéz volt eldönteni, h mit is akar pontosan
Nem csípem a vérvételt,télleg nem, az volt a szerencsém, h ahogy bökdösött, láttam Apát, s ez nyugtatott.
Pedig (amig váratott a nő) el kezdtem kreálni a kis pánik rohamot (vagy nemtom mit), ami nem diagnosztizált, de néha előjön.. levegő hiány, s hirtelen patakokban folynak a könnyeim... most csak a mély levegőkig jutottam, szerencsére..
És Apa fején látszódott, h nyugtat, de mégsem akar bejönni, tök cuki volt..
Szóval nem vagyok egy hülye gyerek, értem, h mit mondanak, s mégis csak.. a jó nénikéjével beszéljen így..
Úgyh , nem tudom ki írta, de sajnos egyet kell értenem vele, h a magán az magán, s inkább kifizetem, minthogy kis Gubacs egy pillanatig zaklatva legyen, mert anya érzékeny:(
No, hát ennyi volt a nyavalyám, már el is felejtettem, csak brrrrrrrrrrrrr..
Apásszülés, én mindenképpen szeretném , h ott legyen mellettem... ha nem is tud semmit se csinálni, legalább tudjam, h biztonságban vagyok, mert Ő ott van.
Nem tudom milyen leszek, de szerintem tudnia kell mi történik odabent... s valahogy nem tudom elképzelni, h kiábránduljon belőlem..
Egy barátnőm szülése után apuka csak annyit mondott..nagyon kemény volt, amit a barátnőm végigcsinált, s elgondolkozott.. látszott, h nagyon büszke, s máshogy látja már a barátnőmet:D
A másik szerintem, nagyon fontos, h valaki védje az érdekeinket, ha mi nem vagyunk magunknál.. Anyum mondta, ha apa nem jön be, ő vállalja, de szeretné, ha lenne mellettem valaki!:D
Na jó eldugulok, de hisz nem voltam már olyan régóta:D
Szia Moncsi, gratula Neked is!!
És Petra,Neked is a sztárfotóhoz és az eredményekhez!!
És Andi, ne dolgozz annyit, nem jó, nekem is rá kellett jönnöm
, de tudom könnyű mondani...
Gratula Neked is a kisPöcsöshöz!!:D Dani fiad mit szólt?
Erika, mi ez a felcsalta és megverte....áuuuuu!!
És hogy van a Lányod?!