Új privát üzeneted érkezett!

Naspolyácska: Neked még: Milyen nagy fiú már Miló! Nagyon édes, és hasonlít Rád! Aranyosak Emmával! Látom megvan a közös érdeklődés is - a könyvek. :lol:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Winchi: őszinte részvétem! Nagyon sajnálom! :( Szegénykék, együtt maradnak még az élet után is. :( Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy nekem minden perc ajándék amit még a nagyszüleimmel tölthetek. És eszembe jut, ami eddig nem foglalkoztatott, míg nem volt gyerekem, hogy egyszer bizony mi is megöregszünk.....
Kitartás nektek!
Remélem nem leszel nagyon beteg, és hogy Matyi manó nem kapja el.
Egyél sok-sok C vitamint. Én ilyenkor kb 500-1000 mg-ost szoktam enni, van úgy, hogy naponta kétszer is.

Mancsa: benneteket is nagyon sajnállak. Szegény mama, és papa. Remélem azért nem szenved nagyon a mamád, nincsenek nagy fájdalmai. Nem is tudni, hogy mi a jobb, ha tudják mi a baj, vagy ha nem... nem könnyű dolog. Papád jól megijedhetett szegény. Még jó, hogy nem rá esett a polcról a sok tányér. Kitartás nektek is! Levi aranyos lehetett, ahogy vígasztalt. Nem könnyű tartani magunkat, hogy ne lássák rajtunk a fájdalmat.

Nagyon boldog félévességet a kis cuki Dorkának!


Anyany: akkor nálatok sem jobb a helyzet.....nem könnyű, az biztos. Mindenesetre jobbulást a te családodnak is.

Jajj, lányok ennyi baj, meg válság közt az embernek csak a gyermekei adnak erőt, boldogságot, ebből merítek én is erőt mindig a holnaphoz.

Szosz: örülök, hogy apucitok megérkezett. Biztos Réka baba is jobban érzi már magát. Én is egyedül vagyok egész álló nap a csajszival. Mondjuk nekem esténként azért hazajön apa. De el is alszik már fél 9-kor. Kitartás. Ha már nagyobbak lesznek a lányaink milyen jól el fogunk velük majd beszélgetni, meg majd segédkeznek a ház körüli munkákban. hm???? :)

naspi: de jó, hogy jöttél, már hiányoltalak. Miló nagyon édes. Micsoda nagyfiú már ő is. Édesek Emma babával. Szép pár! :)
Jó ez a haptapi. Mi is azt akarunk venni, hol is vettétek?
Nyugodtan öntsd ki a szíved nekünk, mi is azt tesszük.....
Az orrfolyás sztem lehet a felső fogacskától is. Az egyik csaj mondta itt a faluban, hogy ő onnan vette észre a fogacskákat felül, hogy mindig folyt az orra a kisfiának. (Ő is Milán hihi :))
Naspi miket esztek már? Kipróbáltuk a natúr jogit gyümivel. Nagyon csúszik, megeszi a krémtúrót is, meg a túró rudi túróját is nagyon szereti. Na, meg a maci sajt is csúszik, de a darabos 8 hós bébi kaját le kell turmixolni, mert az nem annyira jön be neki. Talán ha lesz több foga (most csak egy fél van :oops: )

Képzeljétek, vettem Dorkának kukit (ez a kukoricapehely szerű izé) és olyan édesen szopogatja, meg a müller-ben van cukor mentes babapiskóta azt is édesen elszopogatja.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Wicca: majdnem kifelejtettelek. Bálint baba csodaszép! Milyen békésen alszik. Kitartás neked a törött tagú pasikhoz. Most aztán hirtelen lett ám 3 kisbabád!!! :) Próbálj sokat enni, inni, hogy sok tejcid legyen. Jó egészséget nektek, és kitartást, ha tudsz majd azért kukkolj be.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 

 
 

Sziasztok!

Naspi: Anyany és Bende javaslatára Dorka ruháit ecettel öblítem. Az öblítő helyére öntök 1-1,5 dl-t, szerintem mindegy melyiket, nekem most 15%-os van. Míg nem így mostam időnként csináltam ecetes mosást ruha nélkül, ilyenkor többet öntöttem a gépbe, vízkő ellen jó. Ja a rucikat utána öblíteni kell tiszta vízzel még1x.

Házunk: 1,5 éve költöztünk ide, nagymamámék győzködtek minket, hogy építsünk a telkükre, nem kell telket venni, ők meg van kihez szaladjanak, ha baj van. Anyuék itt laknak a faluban, de mégis attól félnek, hogy ha valamelyikük elmegy, a másik ne maradjon egyedül. (papának reggel fel kell húzni a zokniját rosszul sikerült csípőműtét óta, mama meg fél egyedül) Régi kockaházuk mellé építettünk 60 nm-t, kicsit eltolva hátrafelé, így elöl lett helye a kocsilejárónak, hátul meg lett egy bazi nagy teraszunk. Leszedtük a tetőjüket, egybecsináltuk, szigeteltük az ő részüket is. Kaptunk tőlük 1 szobát, így nekik is meg nekünk is van 2. Nagyon hosszú a telek, ráadásul dupla, úgyhogy van hely. Tavaly még voltak állataik is (kacsák, nyuszik, tyúkok, disznók) idén már csak tyúkok vannak, már nem bírják. Tojással el vagyunk látva, Levi meg eteti őket rendesen.

Miló nagyon cuki fickó. Kisvakondot mi is szeretjük. Emmuli korán kezdi a pasizást!

Szösz, Naspi: teljesen igazatok van, most örökkévalóságnak tűnik a nemalvás, Levivel 1,5 évig tartott, most már csak megvonom a vállam, hogy nem is volt vészes. Úgy elmúlik ez az időszak észre sem vesszük.

Ancsi: köszi, eddig nem fájt semmije, a dokik mindig akarnak neki fájdalomcsillapítót írni, de nem kér, azt mondja nem fáj. Most fájt először neki, de "csak" a víz feszítette. Nagyon erős ő lelkileg, fizikailag. Még ő nyugtatgat mindenkit, hogy ez van, bele kell törődni, amíg lehet addig kell küzdeni.
Te papáddal mi a helyzet?

Mindjárt megsül a husim holnapra, csak főzeléket csinálok hozzá reggel, mert egész nap kint leszünk. Kertészkedni akarunk kicsit, remélem jó idő lesz. Levi kapott a bátyámtól "új" meséket. Füles mackó sorozat, meg legkisebb ugrifüles. Tök jó, most ezeket nézi, de mindjárt viszem őket aludni.
Vendég
 


köszi csajok a dicsiket :lol: :lol: :lol:

igen, a Miló nagyon élvezi, mikor ott az Emmi, vigyorog ezerrel, nézi, hol ránk, hol az Emmire vigyorog, nagyon aranyosak :lol:

hát engem az éjszaka visel meg, emiatt érzem hulla fáradtnak magam, ha ez nem lenne sztem sokkal több energiám lenne nappal. korábban a szoptatás miatt is jobban fáradt voltam, most h már csak reggel é este szopizik a Miló, már vmivel jobb a helyzet, de még így is nagyon fáradékony vagyok.

este az apja max fél órára tudja átvenni tőlem hétköznap, mert olyan későn ér haza a melóból, az arra elég, h elmosogassak, rendet tegyek...stb, de nekem az is sokat számít, így mikor ő nincs itthon, sokkal nehezebb :cry: persze már akkor is jobb a helyzet, mint korábban, mikor éjjel-nappal sírt, most már csak akkor nyüszizik, ha fáradt, v ha a foga miatt nyűgös

köszi az ecetes tanácsokat, sztem kipróbálom az üres mosást, h mit tesz, ha segít, megpróbálom rucikkal is, csak félek, neh kivegye a ruhák színét :shock:

Ancsi: mi most nem próbátunk új kajókat, a parajt próbáltam most, de nem jött be neki :lol:

Mancsa: értem, akkor ez többgenerációs ház, ügyesek vagytok, h így átalakítottátok!!

Mi holnap megyünk fel pestre, albérletet nézni, mert valszeg felköltözünk pont amiatt, h a férjem már egy éve fent dolgozik, és rengeteget utazik nap mint nap, emiatt is kivagyok nagyon, próbálok erős lenni, de sokszor nagyon nehéz, hisz a mi házunkat is ki kell adjuk, és így sem lesz könnyebb anyagilag, de talán több időt lehetünk együtt.próbálom a pesti élet pozitívumait nézni, h majd miért is lesz nekünk ott jó lakni, de sokszor ez nagyon nehéz, főleg a Milót féltem, neki sem lesz könnyű..félek h megviseli majd, h esetleg nagyon beteges lesz a környezetváltozástól, szval most nagyon nehéz, vívódok magammal, és a dolgainkkal, számolgatom a pénzünket, h h jövünk majd ki, bírjuk-e majd...

nna, elég is belőlem, elteszem magam holnapra, pussz mkinek szép hétvégét!!!!

Kép
naspolyácska
 
 


Jó reggelt!

Kövezzetek meg de a gyerekem Tom és Jerry-t néz és dumál neki ezerrel :lol: :oops: :lol:

Kicsit taknyosak vagyunk, de én jobban parázok mint amennyire Matyinak semmi baja tőle, ugyanolyan jókedvű szerencsére. Persze amikor éjfélkor felébredt nekem szent meggyőződésem volt hogy forró a gyerek apa megnézte mondta, hogy nem meleg de megmértem neki és persze 36,6 volt. Paramami beindult :oops: :lol:

Naspi sajnállak és meg is értelek ezért a döntésért. Rossz lehet ha apa ilyen keveset van veletek, de nagy büdös Pestre felköltözni sem egy leányálom főleg kisgyerekkel.
Miló már komoly fiatalember! Nagyon helyesek Emmával! Hogy fogják a kapcsolatukat ápolni ha messze kerülnek egymástól???

Mancsa nagyon jól megcsináltátok a házat, már tegnap is akartam írni, hogy tök jól néz ki a képen!

Ancsi néztem a képeket az iwiwen nagyon szép Dorka. Mutattam apának is, meg az etetőszéket is hogy nézze meg milyen gyerekkel töltve :lol:

Matyi tegnap kicsit nyügi volt délután, többször vissza kellett altatnom a kocsiban, így kiültem mellé a napsütésbe és olvastam, néha ráztam a fenekét. Remélem ma is kisüt a napocska olyan jó volt végre érezni :wink:

KépKép
winchi
 
 


naspi!
ne félj, az eset nem veszi ki a ruhák színét, inkább élénkíti. amikor ruhát festettem, mindig ecetes víz volt a vége, hogy fixálja.
mosni meg úgy mosok, de csak a Zsófi ruháit, hogy babás mosószerrel kimosom, az öblítő helyére ecet, most 20%os, kb 1decit. utána, hogy ne legyen a ruháknak ecetszaga, még egyszer kiöblítem.
Zsófi bőrét sem bántja, a ruháknak sem lesz baja.

ha meg vízkő ellen, akarod, akkor több ecetet használj, töményebbet, és jó meleg vízzel indítsd az üres mosást. akkor biztsoan nem lesz utána vízköves. már nekem még régi típusú mosógépem van...

sajnálom, hogy pestre mentek. nálunk is volt szó erről, de mi szerencsére nem akarunk menni.
nem egy jó hely, pláne nem egy kicsinek. meg azért albélrletben lakni sem valami jó...
Vendég
 


http://www.kki-darany.hu/

Nézzétek megjöttek! :lol: :lol: :lol:

Voltunk a faluba délelőtt és csodák csodájára volt a patikában cebion csepp, úgyhogy Matyi kapott is belőle. Most meg kint alszik ma már hamarabb elaludt a kocsiban tegnap az is gond lehetett, hogy sok ruha volt rajta. Ma elővettem a vékonyabb sapit és a kocsikabátot, döglesztően néz ki bennük :lol:

Mancsa én is kapirgáltam kint egy kicsit ma
:wink: Vetni még nem tudok, mert nincs felszántva a kert de már legalább a hét elején legyomírtózta a párom. Ha sokat vagytok kint akkor Dorka is veletek van?
Elvan a kocsiba?

KépKép
winchi
 
 


Helló! Hurrá, gólyák!!!


Winchi: velünk volt kint Dorka is. Délelőtt elmentünk az uram mamájához, 2 fát kellett kivágnia, anyós is ott volt, Levi ott is maradt vele, ment kutyázni. Délután végig kint voltunk, Dorka 2x aludt nagyot a kocsiban, én addig vatyarásztam, málnát hoztunk anyuéktól, meg bokrot ültettünk, ház előtti kis virágoskertet készítettem elő, míg fent volt, addig hintáztattam kint, meg cipeltem a fenekét és addig csak apa dolgozott. 2x vittem be enni, meg pelust cserélni.
Nálunk ma jött a traktor szántani, de a kert a papáé, nem akarok ott még csinálni semmit, hadd kapirgáljon, mert ő addig érzi jól magát, még van kint mit csináljon.
Jó dolgom van fejtve kapom tőle a babot, borsót is, ha nincs kert akkor fákat szegtelenít, diót tör, kukoricát morzsol, fúr, farag.

Döglesztő képet kérünk!
Vendég
 


Sziasztok.Szösz először csak úgy gondoltam megpróbálom enne e Írisz kanállal,és annyira ízlett neki annyira cuppogta,hogy már másnap is adtam neki,és 4 napja már mindennap egyszer 4-5 kiskanállal.A z üvegeset szereti,amit én reszeltem almát attól öklendezett.
Ma epret ültettünk,gereblyéztünk,fóliába már veteményeztünk.
Bimbós a tulipán,a nárcisz,az aranyeső.Imádom.
Írisznek elmaradt a múlthéten esedékes 4 hós oltása,nátha miatt,most elsején kapja majd meg.
Ovisaim jól vannak,okosak,ügyesek aranyosak.
Apa négynapozik.
Várjuk már a húsvétot,Mózest tanítgatjuk versikékkel.
Én kövér vagyok mint egy anyakoca,hiába szedem az Elevitet,folyton éhes vagyok,nem tudok egy dekát se lefogyni!
Hát ezek vannak minálunk.sziasztok pusszantás.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


hahóóóó!

hazajöttünk. hmmm szuper volt. sokat híztam...egész nap ettem...és nem én vittem sétálni emmát, így még mozogni sem mozogtam.

naspi alig várom, hogy emberi idő legyen, és felhívjalak. hiányoztatok. a képek édesek:)

wicca Bálint baba nagyon édes!!!

winchi: sajnálom...

Sarmon: íriszkének utólag is Boldog Névnapot!

szösz: mi is, mint Sarmonék eszünk délelöttönként 4-5-6 kiskanál almalét, körtelét...lereszelem a gyümit, és átpréselem szűrőn. Emma imádja. Hamarosan növelem a mennyiséget majd.

Az, hogy naspiék elköltöznek nagyon-nagyon elszomorít, de az ő életük, és remélem jobb lesz! Remélem többet tud majd segíteni neki a férje, és még ennél is boldogabbak lesznek! Budapestnek sok-sok-sok előnye van...pláne Lepsényhez képest. Pl van bölcsi, számos ovi közül lehet válogatni. Van játszótér (ami itt nincs), vannak bábszínházak, játszóházak stb. Naspi is kaphat jó állást, és nem kell szenvedni a bevásárlással. Az albérlet meg nem para, majd valami szép lakást keresnek.

Remélem tudjuk tartani majd a kapcsolatot. Majd ha Emmuli nagyobb lesz, megyünk állatkertbe, cirkuszba, játszani meg ilyenek.

Persze nagy hátránya Budapestnek, hogy én nem ott lakom :lol: :lol: :lol: :lol:

na megyek, mert bőgök mindjárt.

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Mancsa: úgy emlékszem Dorka volt már bárányhimlős, ugye? Levitől kapta el? Mekkora volt akkor Dorka? Levi után Dorkán hány nap után jelentkeztek a pöttyök? És mennyi ideig tartott? Lázas is volt Dorka?

Naspi: Mi volt Bp-en? Néztetek, találtatok albérletet? Igaza van Gégéének, azért sok előnye is van Budapestnek. Ha apával így többet tudtok együtt lenni, akkor valóban lépni kell.

Gégéé: Neked akkor jó kis pihenős heted volt! :D

Lara: Régen voltál! Remélem Hannus nem lett megint beteg!

És mindenkire írígy-írígy, akinek kertje van!!!!!!!!! Én is úgy szeretnék! Hogy órákig kint lehessünk a jó időben, és leüljek a levegőn, és ott olvassak! Olyan jó lenne!!!!!!!!!

Rékát még overallba öltöztetem sétáláskor. De ha ilyen jó idő marad, váltani kell. Overall helyett mit kell ráadni?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


szösz, szia.

én emmára nem adok overállt. lehet kicsit lazamami vagyok, de kap egy harisnyát, rá egy kisgatyát, body van alul, arra még egy kiskabát, vagy vastagabb kispulcsi, sapi, és takarók...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Gégéé de jó dolgotok volt :lol:

Szösz én is befejeztem Matyival az overállozást. Amibe itthon van( melegítő v. rugi) Arra kap egy kertész fazonú puha gatyót meg egy kocsikabátot és vékonyabb sapit. És tök jó meleg maradt a kis keze a nagy alvásban pedig az már ki is lóg a kabátkából.

Ááá megyek egy csomót kellett ebben a kevés szövegben is javítanom nem látok a takonytól

KépKép
winchi
 
 


Csak Szösznek most: igen, Dorka volt báránykás, Levitől kapta, pont 2 hét telt el Levi első pöttyei után, mikor Dorkának kijött. Nem volt vészesen pöttyös egyikük sem, Levinek inkább a hasa-háta, Dorkának inkább a buksija volt pötyis. Dorkának volt egy kicsi hőemelkedése, meg miután elmúltak a pöttyök 2 hétig folyt az orra. Van a bárányhimlő tüneteinek enyhítésére valami hab, nem jut eszembe a neve, de nagyon szuper, mindegyiknek azt használtam és egyikük sem viszketett, vakarózott. Igaz elég drága a mentolos hintőporhoz képest, de azt Levi nem szerette, mert fázott tőle, meg csípte. Asszem 3000 ft volt a hab, de nagyon ajánlom mindenkinek ( Poxclin asszem, de nem biztos) Ja és 3 hónapos volt Dorka. 4-5 nap alatt jöttek ki a pöttyök, aztán 2-3 nap alatt beszáradtak, végül 1 hét alatt lepotyogtak, de ha már sebes, akkor már nem fertőz. De az első pötty előtt 2 héttel már fertőz cseppfertőzés útján. Azt olvastam az első pötty előtti napon fertőz legjobban, na én akkor fürdettem együtt először a 2 gyereket. Melegen kell tartani a gyerkőcöt, hogy rendesen kicsattanjon, így kevesebb a szövődmény esélye. Csak nem Réka báránykás?
Vendég
 


Én sem overallt adok a béjjbire,mert ki nem állhatja,hogy nem tud rendesen mozogni benne.Mondjuk nekem igazából a babakocsit is tök utálja,állandóan sír benne.A járókát is utálja,meg eleve mindent ami a szobaajtón túl van.Ő csak a saját kis ágyát szereti,ott szépen elvan,elgagyarászik,majd elalszik. :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


ha sétálni megyünk,adok rá body,rugi,erre vagy még egy rugit,vagy csak a rugira egy naci,pulcsi,kiskabát,sapi,takarók.ennyi.keze már kesztyű nélkül.meg kocsicipő,vagy a rugira kötött zokni még a lábra.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Köszi az öltöztetős válaszokat, Mancsa neked meg a báránykás beszámolót.

Nálunk az van, hogy apán péntek este elég csúnya kiütések lettek, én megorvosoltam az interneten, hogy ez övsömör. Felhívtam egy csomó bőrgyógyászt, de a hétvégén mindegyik konferencián volt. Végülis vasárnap estére szereztem egy időpontot, és tényleg övsömör. :cry: Ezt ugyanaz a vírus okozza, mint a bárányhimlőt, szóval Réka Babának jó esélye van arra, hogy apa megfertőzze. Mondjuk amióta megjelentek a kiütések, apa hozzá sem nyúl, és vigyázunk amennyire lehet, de sajnos már a kiütések előtt is fertőzhetett. Most még kb. két hétig izgulunk. Nagyon félek, nem szeretném, hogy Réka ilyen picin beteg legyen! Azért remélem megússzuk, azért kicsi esély van rá.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


szösz!
jajj szegény szorytok, hgoy ne kapja el! meg te sem!

öltöztetés: body, rugi, vagy harisnya és pulcsi. erre még egy vastag zokni, plusz egy polár vastagabb rugi sapi és kiskabát. a kocsiban vékonyabb lábzsák,meg ha kell akkor a kocsi lábzsákját is felteszem. pl ha alszik a szélfogó miatt.
de szerintem így ma melege volt egy kicsit...

sarmon!
Zsófi azóta van el a kocsiban, amióta tud ülni és nézelődhet. egyébként üvöltött benne mintha nyúznák.

és én is irigy-irigy, akinek kertje van, de nemcsak a kert, hanem az udvar!!! jó lenne kint lenni, hallanám a madárdalt. hajnaltól énekel itt a panel közelében egy feketerigó. úgy örültem, amikor pár napja fél 5kor felébredtem rá! itt a tavasz!!!
Vendég
 


LARA BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!
Évi&Emma

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


kert:
hmmmmm... mi a párommal városi gyerekek vagyunk...én ráadásul panelgyerek. most egy társasházban lakunk, fennt az emeleten, ahol még erkély sincs. a terasz meg a lenti emberkéké...van kert. böszme nagy. gondozhatatlan. egy darab fa sincsen. önkormányzati tulajdon, és valahogy ami mindenkié, az senkié. én eleinte próbálkoztam, hogy legalább előre virágot ültetek. egymagam ástam fel napok alatt a házak előtti részt, befüvesítettük a férjemmel, de a tarack elnyomta a füvet. böszme nagy a gaz, hátul ráadásul fél méteres gödrök; hepe-hupák vannak. nekünk nincs tapasztalatunk, nem értünk hozzá, hogy gondozzuk. nyáron képtelenség kimenni, mert egy fia árnyék sincs, megdeglesz a napon. én nagyon sajnálom, mert szívesen lennénk kintt, de 4 "család" él itt, és valahogy senki nem érzi magáénak, senki nem akarna kimenni (rajtunk kívül), és valahogy senki nem csinál semmit. az hogy mondjuk lenyírja az ember, az egy dolog, mert itt fás szárú gazok nőnek már...ha kezdeményezzük, hogy történjen valami komolyabb a kerttel, egyből mindenki mondja, hogy nincs pénzük fákra meg ilyen komolyabb dolgokra. egyedül meg mi sem tudjuk kifizetni, így marad a gaz. idén megpróbálok most már tényleg lépni valamit, mert én szeretném, ha emmával majd kimehetnénk, de nehéz ügy:(
bevallom én ellenék egy panelban:) ahol van játszótér megpark :lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Lara boldog születésnapot!!!!

Hogy vagytok? Rég voltál!

Gégéé mi is önkormányzatiba lakunk, nálunk is akkor lett nagyjából lett rend amikor a 3ik család elköltözött, azok nagyon böszmék voltak. Most ketten vagyunk az udvarban egy kisgyerekes családdal és mi összefogtunk, így van új tujánk, újra van füvezve, le van gyomírtózva és van közös kiülős részünk is. De tényleg így van, hogy a szomszédtól függ van e hajlandóság benne, hogy ne kupiba éljen.
A szomszéd mesélte, hogy itt régebben 2 méteres gaz volt még a cigánygyerek is elveszett volna benne, annyira nem csinált senki semmit.
Tényleg akkor te kapod a lakást, ugye? Nálatok nem volt gond, hogy babával vagy otthon? Ismerősöm babát vár augusztusra és májusban amikortól már tervezi a nem dolgozást, ki kell költözniük a szolgálati lakásból, mert kell a hely a helyettesének. Én ezt nagy szivatásnak tartom....

Szösz remélem megússzátok a pöttyöket!!!!!

Megyek kolbászt sütök. Nyami :lol:

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok Lányok!
Winchi Gégéé!!!!!!!!!!!!!Köszi szépen aranyosak vagytok :D Hát igen.........öregszem :D

Látom a kert a téma nekem ez nagyon gyengém mert mi mindketten kertes házba nőttünk fel és 1,5 éve lakunk panelba veszprémbe amíg dolgoztam nem is volt semmi gond kényelmes hétvégén meg mindig mentünk valahova.
De mióta itthon vagyok teljesen befordulok itthon nekem egytlen barátnöm lakik a közelbe de ő dolgozik igy nem ülhetek mindig a nyakán amúgy senki nics itt nagyon rossz mert a párom meg reggeltöl estig dolgozik :cry: igy egész héten ketten vagyunk.

A lakásárak meg mennek lefelé :cry: úgyhogy én kinéztem egy házat ott ahol felnöttem és megnéztük tegnap még a párom gondolkozik de én ár holnap költöznék :D
Szorítsatok hogy ő is úgy gondolja :wink:
Ja és néztem hogy még most el tudnánk adni a lakást úgy hogy nem veszítünk rajt.De jó lenne na majd meglátjuk.
Vendég
 


Szösz:Aranyos vagy hogy írtál :D
Szegény párod jobbulást neki,remélem Réka baba meg te nem kapjátok el.
Eddig mi is overáloztunk de most már meleg igy harisnya kis nadrág(farmer vagy bársony)bundás kis cipő body kis kabát +takaró.

Winchi:Őszinte részvétem,ők most már együtt vannak.Kolbász az fini :lol:
Örülök hogy sikerült szép udvart csinálni :D A Hannus is szokta nézni a tv-t ha meg elfordulok akkor meg reklamál.

Gégéé:Örülök hogy jól éreztétek magatokat :D
Remélem nektek is sikerül elrendezni a ház körüli dolgokat.Milyen jó lenne Emmával majd kint játszani.

Sarmon:Nagyon ügyes írisz hogy már eszik gyümit :D
Mózes Apukájával megy ilyenkor locsolni?

Naspolyácska:Sikerült albérletet találni?De ugye nem hagysz itt minket???????? :oops: Csak a jó oldalát szabad nézni ahogy Gégéé is írta többet lesztek együtt a pároddal és ez nagyon fontos.

Ancsi:Ma lesz a kresz vizsgád?Akkor egy kalappal :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Lara: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!, és Hannusnak pár nap késéssel, de boldog 7 hónaposságot!!!
Remélem sikerülni fog a ház! De jó nektek!!!!!

Én is panel gyerek voltam, mindig is panelben laktam, de minden álmom egy szép ház, füves kerttel, és nagy terasszal. Ahol Réka, meg a kistesó majd jókat tudnak játszani, szaladgálni. De félek, ez csak álom marad! :cry: :cry: :cry:

Pöttyökkel kapcsolatban - parázunk! Még két hétig. A bőrgyógyász (akinél apa volt), adott beutalót a fertőző ambulanciára, hogy vigyük el Rékát, vizsgáltassuk meg. Dehogy viszem az egyenlőre egészséges gyerekemet a fertőző gyerekek közé!!!!!!!!!! Hogy ha nincs semmi baja, elkapjon valamit????????? :shock: Beszéltem ma már a védőnővel is, ő is azt mondta, hogy azért nem törvényszerű, hogy Réka bárányhimlős legyen, és amíg nem jelennek meg a pöttyök, úgysem lehet semmit sem tenni. Abban bízok, bár lehet, hogy ez hülyeség, hogy az anyatej megvédi.

Mancsa: Dorka még anyatejes volt, amikor pöttyös lett?

Ancsi: Vizsga? Szorítunk!!!!!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Szösz.Köszi :D
Még nekünk se biztos a ház pedig olyan jó végre lenne saját hálószobánk(és nem a nappaliba aludnánk)meg nagyon nagy udvar van hozzá amúgy elég sok mindent kellene csinálni a házon.Amúgy 15 km-re van veszprémtöl úgyhogy nem nagy távolság.

Szerintem biztos hogy védi az anyatej Rékát remélem nem kapja el.
Én se vinném addig fertöző gyerekek közé.Én is azon paráztam hogy a kórházba nehogy kapjunk még valamit aztán utánna derült ki hogy a szobatársam kisfiának meg rota volt :shock:

Mikorra tervezitek a kistesót?
Vendég
 


Lara: kistesó? Hát még nem tudom. A párom mihamarabb szeretné, mert szerinte a gyerkőcöknek úgy jobb lenne. De én pont tegnap mondtam neki, hogy amíg kb. egy hónapig nem tudom végig aludni az éjszakákat, addig nem lesz kistesó. Mostanában nagyon fáradt vagyok, nagyon sokat kelünk éjszaka. Majd ha pihentebb leszek újra gondolkodom. Ti hogy tervezitek?
Még szerencse, hogy nem kaptátok el a rotát!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


lara!
boldog szülinapot! te nem is öregszel! a Hanna nő csak!
:lol: :lol: :lol:
szorítok a házhoz!

kistesót egyelőre biztosan nem tervezhetünk. :cry: majd ha rendeződünk egy kicsit. de az meg ki tudja mikor lesz...

nem tudom már ki írta, hogy önkormányzati lakásban laknak. légyszi írd meg nekem, akár priviben is, hogy hogyan lehet hozzájutni!
hátha kicsit kevesebbe kerülne...
Vendég
 


Anyany mi abban lakunk, úgy kaptuk, hogy párom itt önkormányzati dolgozó. Mellettünk még tanítónéni lakik meg a doki aszisztense. Sztem Gégéé is azért kapja, mert tanárnéni. Cáfolj Gégéé ha nem így van :wink:

Ha meg ugye kirúgnák a párom akkor mennünk kell innen.

KépKép
winchi
 
 


Szösz:Kistesót még mi sem tudjuk vagy úgy lesz hogy nem megyek vissza dolgozni hanem Hannus 1,5 vagy 2 éves korátol kistesó project lesz vagy visszamegyek dolgozni kb 2 évre és utánna.
Bár lehet hogy jobb lenne nem visszamenni és akkor kb 3 év lenne a gyerekek között.Barátnöméknél 1,5 év lesz a két gyerek között hát nem irigylem.(de ha nekünk is becsúszna biztos hogy én se vetetném el de spirál mellett csak nem lesz ilyen :) )
Nekem szerencsém van hogy a Hanna alszik éjjel.Réka szopizik is éjjel?

Anyany:Köszi.Még neked akartam írni az elöbb hogy jobbulást a családodnak Zsófi biztos gyógyító hatású lesz :D Meddig lesztek otthon?Még nem rendezödött a Anyós ház ügy?
Vendég
 


Winchi:akkor a felújítást is az önkormányzat fizette?Ha jól emlékszem ablakcsere volt nálatok?!
Anyuéknál is úgy van a faluba hogy tanárok meg dokinak van önkormányzati ház.
Vendég
 


hahó

igen. szolgálati lakás. azért mert tanár vagyok. amúgy a lakbér így is 20ezer...amikor beköltöztünk 4 éve, akkor 6 ezer volt...azóta megemelték, párszor.


ancsi: vizsga????

lara, sajnálom, hogy ennyire egyedül vagy. nagyon szar lehet...nekem is Naspi van...még amíg lehet nyaggatom ezerrel :lol: :lol: :lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Lara: éjszaka általában 1x szopizik, csak az a baj, hogy szopi után általában még kakil, aztán pelenkacsere, és ez így már 30-40 perc, és eközben annyira felébred, hogy utána még legalább fél óra, rosszabb esetben (mint a múlt éjjel) másfél óra kell, mire elalszik! És ezen kívűl még van, hogy 1x-2x felsír, akkor beadom a cumit, és alszik tovább, de én persze nem tudok olyan gyorsan visszaaludni. Nagyon ritkán elég a cumi, és elmarad a szopizás, de akkor meg arra kelek kora reggel, hogy teljesen tele vannak a melleim tejjel, és már alig várom, hogy felébredjen a manó, és egyen. Szóval egyenlőre sehogysem jó.

Egyébként nekem sincsenek nagyon barátaim, akik vannak, ők nem babásak, és napközben dolgoznak. Egy nagyon jó barátnőm van, de ő meg Budapesten lakik, havonta egyszer együtt babázunk, 1x ők jönnek, most mi mentünk volna, de a lappangási idő miatt, most nem tudunk menni. :cry:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sziasztok!

Lara: boldog szülinapot!

Szösz: sajnálom, hogy övsömörös a párod, nekem is volt, elég kellemetlen. Szerintem Réka nem kapja el az anyatej miatt. Dorka is anyatejes volt még akkor, de már éheztettem szegényt, csak még nem tudtam róla. Kevés anyatejhez jutott és szerintem legyengült a szervezete, azért kaphatta el.

Sarmon: de jó, hogy van egy kis időd írni, hogy álltok a házbővítéssel? Ha jól emlékszem ősszel már álltak a falak. Írisz csodaszép! Dorka sem eszi meg a reszelt almát, frutapurát adok neki, az csúszik.

Gégéé: pedig ahogy leírtad tök jó kis kiücsörgős, fás, Emmácskának szaladgálós részt lehetne csinálni. Nálunk meg a pároméknál is mindig volt kert, de mi nem foglalkoztunk vele. Idén csinálgatjuk először, hát sok tanácsra szorulunk.

Anyany: szívesen adnék nektek egy kis kertet, a mienkből 4 telket lehetne még kimérni, csak az önkormányzat nem akar utcát nyitni. Ekkora már nyűg. Idén sokat füvesítünk, apa már fűnyíró traktort akar venni. Csak nincs miből.

Ancsi: kresz?

Öltöztetés: Dorkán van body, harisnya, rugi, nadrág, kabát, kiscipő, sapi. Ha kell, akkor még takaró, ha jobb az idő leveszek egy réteget.
Megyek, mert Levi felébredt, virslit kér.
Vendég
 


Hello Csajok!

MEGVAN A KRESZ VIZSGÁM!!!!!!!!!!!!!!!!
1 hibám lett! Juhejjj!!!! :):):):)
Köszi, hogy szurkoltatok! Rám fért!

A hétvégén már mehetek is vezetni!

Lara: Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!

Jövök még ma, csak megyünk a paphoz megbeszélni a keresztelőt!

Puszi mindenkinek!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Mancsa,hát egy szoba teljesen kész,ott lakik a két ovisom,a másik vakolásra és szőnyegre vár,a spájz nincs bevakolva de már használjuk,a nappali egybe van nyitva,a konyhában főzök de bútor cserére szorulna,szóval ennyi.ja és még 3 régi ablakot cserélni kellene,a többi ablak már új.nem sok pénz kellene már de annyi sincs most.
Apránként amit tudunk csinálgatunk.Apa pl.3 napja rakja a boltivre a szeletelt téglát...
Szar ez nagyon hogy csak négynapozik.Majd talán ha nem lesz már a fűtésszámla akkor marad egy kicsi.de abból meg inkább nyaralni akarunk menni,meg állatkertbe,meg kirándulni.A ház épp olyan hogy elférni elférünk mostmár,mindennek és mindenkinek megvan a maga helye.Nagyon nincs sürgős munka rajt. Kép majd megmutizom készen is.
ma tökfőzelék lesz tükörtojással.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok!!

hát voltunk Pesten-amúgy DEHOGY HAGYLAK ITT BENNETEKET!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: -NEM VOLT EGYIK KÉRÓ SEM AZ IGAZI. AZ EGYIK HIPERPICIKE, KB. 40-m2, és drága a másik hoz nincs parkoló és tele van régi kiszanált bútorral. amúgy mk. lakás új építésű, mi ebben gondolkozunk, mert a távfűtésre rámenne a gatyánk, viszont az új építésű kéglik irtó drágák :cry: :cry:

szval most még keresünk, kutakodok a neten

a Milán is hipernyűgös, nurofennel aránylag jól alszik éjjel, anélkül kb óránként kel, szval zombulok én is :cry:

ház....a mienk kb. két év múlva eladó lesz, majd szólok akit esetleg érdekelne :lol: :lol:
a telek 1400 m2-es, nekünk iró nagy, nyáron nem győzzük nyírni, pedig füves az egész, parkosítani igazán sosem volt pénzünk, és apának a hétvégéi rámentek arra, h fűnyírás, fűkaszálás, gyomirtózás, kapálás...stb. alig láttam bent, majd mikor nyáron a Miló megszületett más sokkal rosszabb volt, h nem tudott nekem segíteni, mert kint volt :cry:

hát, elhihetitek, h a pestre költözés nekünk sem lesz egy leányálom, de úgy vagyok vele, h akkor nem aggódoma férjem miatt, h esetleg elalszik a volán mögött, beteg lesz, fáradt..stb. többet lehetünk együtt, és végülis ez csak átmeneti megoldás, mivel max 3 év, utána akarunk a ház eladásból pest környékén telket venni, és építkezni. persze mindez egyelőre terv, majd az élet alakít minket is:)

Szösz: remélem Réka nem lesz beteg!!kitartás!!!

Sarmon: szupi a boltív, a mi konyhánk is ilyen téglaszéllel van kirakva, imádom
:D

Lara: boldog szülinapot, Hannusnak meg boldog hófordulót!!!

Ancsi: GRATULÁLOK A SIKERES KRESZ-TESZTHEZ!!!!! :lol: :lol:

Kép
naspolyácska
 
 


Sziasztok!

Ancsi gratulálunk, ügyes vagy!!! :lol: :lol: :lol:

Naspi nagy változás előtt álltok, sok erőt hozzá, hogy minden sikerüljön amit szeretnétek! Igazad van, hogy félted a párod, én is ezt választanám ha ebben a helyzetben lennénk. Én is féltem ha nincs itthon és tudom hogy vezetnie kell.

Sarmon szép lesz a boltív, gondolom párod jól eljátszik vele.

Ancsi majd mesélj mit hogy kell intézni a keresztelőhöz, nyáron nálunk is lehetne.

Felújítás: Mi fizettük ki egyben az ablakcserét és az összeget lelakhatjuk.

Most kapom utoljára a tgyást jövő hónaptól kevesebb lesz a pénz :cry: Mennyivel kevesebbre számítsak? a tgyásom 110 körül volt.

Olyan szép idő van még ha ma nem is sütött a nap, tegnap délután is órákig kint voltam és ma is fél kettőtől 5ig kint voltunk. Matyi aludt én meg kapirgáltam, tüzeltem, pakolásztam.

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

El is felejtettem írni hogy sikerült elrendezni a keresztelőt húsvét vasárnap lesz :D
Winchi:Én vittem azt az emléklapot amit kaptunk az esküvőn igy az elég volt a keresztszülőnek kell igazolást vinni hogy lehet keresztszülő(mi katolikusok vagyunk)
Nekem is 110 volt a tgyás +a családi múlt hónapba 82+a családit kaptam de akkor még 10 nap tgyás volt úgyhogy kevesebb lesz nekem.
:cry:

Naspolyácska:Találtok majd szép lakást meglátod :wink:
És nagyon helyes hogy nem hagysz itt minket :D Köszi a köszöntést :D

Ancsi:gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon ügyes vagy :D :D :D :D :D :D :D

Sarmon:Nagyon szépek lesztek :D

Szösz:Remélem minnél elöbb rendeződnek az éjszakák!!!!!!!

Most mennem kell sírás van...............
Vendég
 


a gyed maximuma kb 83 epénz az adójóváírással együtt, plusz kapod a csp-t, így 97 körül van

ha megvonják a csp-t akkor kevesebb! :evil: :evil: :evil:

Kép
naspolyácska
 
 


Naspi: hát nehéz jó helyet találni, sokat meg kell nézni, az tuti. Arra figyeljetek, hogy ne legyen túl messze a férjed munkahelyétől, én Pestre jártam suliba, ott is dolgoztam, időben sokszor többet utaztak a pesti kolléganőim, mint én 45 km-t.

Sarmon: szépen alakultok! Nálunk is van vágott tégla, csak kint. Van vele munka az biztos! Hát mi is úgy vagyunk, hogy beköltöztünk, amire nem jutott pénz a kölcsönből, azt szépen lassan csinálgatjuk. Most sövényt vettünk az egyik szomszéd oldalára, meg gyümölcsfákat akarunk a kertbe. Még vannak a házban és a ház körül is hiányosságok, lassan haladunk, de hát ennyire futja csak. Csináltunk apával egy fontossági listát, a szomszéd felőli sövény került első helyre, mert a fél utcát pereli valami hülye kis ürüggyel.

Ancsi: gratulálok!!!

Hát megértem, hogy egyedül érzitek magatokat, ha nincs kivel összejárni. Apák meg dolgoznak. Míg anyóséknál laktunk majd megőrültem én is. Itt jobb, itt nőttem fel, sok-sok embert ismerek van játszótér régi (ált) iskolatársaim vannak ott a gyerekeikkel meg persze új beköltözők, de olyan jókat lehet velük dumcsizni, jó időben minden délután ott vagyunk. Ma is volt legalább 20 gyerek. Levi mivel nem ovis csak itt játszhat együtt gyerekekkel, mindig viszünk pár játékot és cserélgetnek. Most ezen megy a harc a fiammal, neki mindenki játéka kell, de az övét senki ne használja. Tavaly még nem csinált ilyet, remélem hamar megszokja, hogy meg kell osztani másokkal a játékokat.
Vendég
 


Hali.
Írisz megkapta az oltást! :(
A kert meg lett tárcsázva,úgyhogy holnap ezerrel veteményetünk.
A fóliában minden kibújt,karalábé,káposzta,saláta. :lol:
Képzeljétek tegnap az oviban az udvaron megdobták Jázmin fejét kővel!Két név merült fel,az egyik gyerek anyját felhivtam a másikkal meg ma épp találkoztam a védőben és megmondtam neki jó lenne erről elbeszélgetni a gyerekkel.Még szerencse hogy csak a homlokát találták el,nem a szemét,a fülét vagy egy nagyobb kő neadj isten a fejét!Gondolhatjátok milyen ideg voltam.Jó nagy dudora volt tegnap,mára már lejebb ment.Épp ma van az óvodai fényképeszkedés...
Ha nem festeném a hajam már biztos ősz lenne ettől a sok idegtől. :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok!

Akkor jól gondoltam, hogy jóval kevesebb lesz a pénz :cry: És ha még ezt is meg akarják kurtítani akkor én is sorba állok majd segélyért. Két közalkalmazott egy gyerekkel és egyre reménytelenebb a helyzet :cry:

Lara a keresztszülőknek olyan igazolás kellett, hogy meg vannak keresztelve? Ha mi mondjuk abban a templomban tartanánk a keresztelőt ahol az esküvőnk volt és én is meg a keresztapa jelölt öcsikém is ott volt megkeresztelve, akkor nem kell igazolás gondolom semmiről.
Fizetni kell valamit?

Sarmon akkor púpos fényképetek lesz? Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj! Anyukák mit mondtak a gyermekük tettéről?

Nekem nincs fóliám, de két hete ültettem már salátát és retket és a retek már gyönyörűen bújik :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok Lányok!

Winchi:Ha ott voltatok keresztelve akkor ott meg tudják nézni.
Szerintem az igazoláson csak annyi lesz hogy keresztszülő lehet meg talán még az hogy volt elsöáldozó és bérmálkozó(nálunk kell) is a keresztszülő(de még nem láttam a papírt mert vasárnap lesz elkérve)Szerdánm megyünk megbeszélésre és akkor vasárnap lesz a keresztelő de nálunk nem lesz banzáj csak a két család a Mamám meg a keresztszülők aztán kész.
Sajnos az a pap aki összeadott minket nyugdíjba ment igy másik fogja keresztelni Hannust de ő is aranyos.

Sarmon:Szegény Jázmin :cry: Engem is érdekelne hogy mit mondtak a szülők?Még jó hogy nem lett nagyobb baj.
Holnap akkor nagy munkába lesztek :D
Szegény Írisz Hannus úgy megjegyezte a doktor nénit hogy azóta mindig üvölt ha meglátja :(
Vendég
 


hahó.

ez a meleg kikészítős, így hirtelenjében. emma durván ordított séta alatt (igaz Naspi?) tiszta ciki volt :lol:
megjegyzem reggel fél tíz óta fél-egy óránál többet nem aludt :shock:
csörgőzik, meg elvan, de azért álmoska, nyüszi, de ha beteszem az ágyba kitör a harc.

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


lehet, hogy Zsófi is ezt érzi? keveset alszik napközben, pedig délelőtt is szokott fél órát délután meg másfél-két órát. most csak kb felet...
mondjuk én azélrt nagyon örülök, hogy végre itt a tavasz! már nagyon vártam.
nyűgösködik, meg négykézláb szaladgál a a lakásban.
de most nem panaszkodni jöttem.
a kicsilány kereken 8kg!!!
végre kicsit megindult. kb fél kilót hízott a legutóbbi mérlegelés óta!!!

ma Zsófi is üvöltött egyet a babakocsiban. de szerintem csak kakilnia kellett, és ülve nem tudott, onnan gondolom, hogy amint felértünk, pár perc és büzlött a kölkem. :)

pénteken meg megyünk haza anyóshoz meg utána vasárnap anyumékhoz.

nagymamámat ma műtötték. még semmit nem tudok, de legalább túl van rajta. a sérvvel nem csináltak elvleg semmit, de pótolni kelllett egy csigolyáját, mert valahova eltűnt.
Vendég
 


sarmon!
sajnálom Jázminkát, remélem hamar elmúlik.

winchi!
mi is megyünk majd intézni a keresztelőt. otthon, majd nyárra tervezzük. (meg lehet, hogy esküvőt is)

gégéé!
ezek a kis törpék nem bírják a hirtelen változásokat! remélem már jobban vagytok!

bende!
hol vagy????
Vendég
 


Sziasztok,

Ancsi: gratula a vizsgádhoz!!! ügyes vagy!!! :lol:

Winchi: csak most olvastam, őszinte részvétem!!! nagyon sajnálom!

Sarmon: nagyon teccik a boltívetek!!

a ház nálunk is lakható állapotban van, de még nem úgy néz ki ahogy mi szeretnénk!! csak azt a szobát csináltuk meg ezidáig amiben a mi és kismanóka van.

naspi. sajnálom a költözést, főleg gégéé miatt meg azért mert pest nem a legideálisabb a gyerekneveléshez (mi ezért is költöztünk le!), de tény, h így legalább többet lehettek apával! és tényleg nem utolsó az sem amit írt már valaki, h sok minden közelebb van. ez volt amit én is szerettem benne. bár így meg könnyebb ellustulni :lol: :lol:

a fiúk gyógyulgatnak, apa ma már volt melózni is! maradhatna táppénzen, de akkor nem kapna annyi pénzt és most minden fillérre szükségünk van (nekünk is). én manócskám tegnap volt nagyon nyűgős, egész nap nem aludt, csak kézben. amikor leraktam azonnal felriadt. ezzel elszórakoztunk délután 4-ig, akkor viszont már úgy nézett ki szegénykém, h azt mondtam inklább szakadjon le a hátam, de nem próbálom lerakni, így aludt is majd 4 órát!!!! ma meg szinte egész nap aludt :shock: :lol: .

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


ma másfél órát sétáltunk, tegnapelőtt voltunk tecsóban vásárolni és 7végén megyünk nagydorogra a papához és dédimamához (férjem apukája és nagyija)!! annyira jó, h itt a TAVASZ!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
amikor kiviszitek a kertbe a gyereket akkor babakocsiban van vagy a hordozóban?

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Sziasztok!

Wicca ügyesek vagytok, hogy már ennyit sétáltok és apa is dolgozik :wink: Babakocsiban van kint nálunk Matyi, sokkal kényelmesebb a babáknak mint a hordozó.

Tegnap is 3 órát aludt kint aztán felébredt és még fél órát nézelődött, feljebb ültettem a kocsiban és nagyon tetszett neki, hogy látott minket.
Tegnap is virágot ültettem át, ma a kocsi nagytakarítása lesz soron, az üléshuzatok már a gépben pörögnek :D

anyany remélem mamád jól viselte a csigolyapótlást! Jobbulást a családnak! Zsófi gyógyító mosolyát már gyakoroljátok? :wink:

Matyi élvezi a meleget szerencsére őt nem viselte meg, de még kevesebb ruhát kell ráadnom, ert beizzadt a kis háta délután. A takaróját sztem lecserélem vékonyabbra.

KépKép
winchi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?