köszi csajok a dicsiket
igen, a Miló nagyon élvezi, mikor ott az Emmi, vigyorog ezerrel, nézi, hol ránk, hol az Emmire vigyorog, nagyon aranyosak
hát engem az éjszaka visel meg, emiatt érzem hulla fáradtnak magam, ha ez nem lenne sztem sokkal több energiám lenne nappal. korábban a szoptatás miatt is jobban fáradt voltam, most h már csak reggel é este szopizik a Miló, már vmivel jobb a helyzet, de még így is nagyon fáradékony vagyok.
este az apja max fél órára tudja átvenni tőlem hétköznap, mert olyan későn ér haza a melóból, az arra elég, h elmosogassak, rendet tegyek...stb, de nekem az is sokat számít, így mikor ő nincs itthon, sokkal nehezebb
persze már akkor is jobb a helyzet, mint korábban, mikor éjjel-nappal sírt, most már csak akkor nyüszizik, ha fáradt, v ha a foga miatt nyűgös
köszi az ecetes tanácsokat, sztem kipróbálom az üres mosást, h mit tesz, ha segít, megpróbálom rucikkal is, csak félek, neh kivegye a ruhák színét
Ancsi: mi most nem próbátunk új kajókat, a parajt próbáltam most, de nem jött be neki
Mancsa: értem, akkor ez többgenerációs ház, ügyesek vagytok, h így átalakítottátok!!
Mi holnap megyünk fel pestre, albérletet nézni, mert valszeg felköltözünk pont amiatt, h a férjem már egy éve fent dolgozik, és rengeteget utazik nap mint nap, emiatt is kivagyok nagyon, próbálok erős lenni, de sokszor nagyon nehéz, hisz a mi házunkat is ki kell adjuk, és így sem lesz könnyebb anyagilag, de talán több időt lehetünk együtt.próbálom a pesti élet pozitívumait nézni, h majd miért is lesz nekünk ott jó lakni, de sokszor ez nagyon nehéz, főleg a Milót féltem, neki sem lesz könnyű..félek h megviseli majd, h esetleg nagyon beteges lesz a környezetváltozástól, szval most nagyon nehéz, vívódok magammal, és a dolgainkkal, számolgatom a pénzünket, h h jövünk majd ki, bírjuk-e majd...
nna, elég is belőlem, elteszem magam holnapra, pussz mkinek szép hétvégét!!!!