Új privát üzeneted érkezett!

huuuhhhh,jól eltűntem :lol:

Volt kaki!!!!!Ugy örültem neki!De nem szeretném ha megismétlődne mégegyszer hogy 5 napig nincs.
most elbizonytalanítottatok a Normaflore-ral kapcsolatban.

Orsi:Szerinted ne adjam neki tovább?Mit tanácsolsz hogy többször tudjon kakilni?masszázs,lábtornáztatás,kamilla tea....ezek már mind megvoltak eredmény nélkül.

Kint voltunk délután,2 órát sétiztünk,szuper idő van.Voltunk anyósnéknál is.Én szívesen megyek mert nagyon aranyosak,szerencsére!

KépKép
lyndee

hahó

gyorsan: doki szerint jól van tüdő ok (sztem még hörög szte ok :roll: mivel duci szte hasmenés se gond normaflore meg smecta. reggel hallottam vmi sipszerűt szte az orra, szivjam. zinnat spiropent elég volt már csak calcium kell.

mi is apa én anyum betegek vagyunk félek visszakapja de doki szerint nem fogja. hááát.....

ja füle ok.

andy

bocs csak ennyi időm van most

Kép
andy30

és köszönjük a gyógypuszikat!

Kép
andy30

Andy: Örülök!!! Remélem rendeződnek a dolgok és tudsz újra rendesen írogatni!

Orsi: Miért nem eteted meg itt a szigeten? Bárhol meg lehet szoptatni.

Mi VÉGRE bemerészkedtünk a közeli játszótérre séta közben, ahol csak 1-2 éves babák vannak ugyan, de most láttam két picibabót is, így odamentem az egyik lányhoz beszélgetni. A LÉNYEG, hogy másfél órát dumáltunk öten anyukák! Olyan jó volt! Minden délután ott vannak, mondták, hogy menjek arra mihamarabb!!!!! Juhééééééé megtaláltam a kerületi anyukákat!!!!!! :D :D :D :D

Kép
mannababoca

akartam mondani, hogy utánajártam a pelenkázó alátétnek, ami nem dm-s, sima betegalátét,60x4030db
felírattam a gyerekorvossal,és így került 316 forintba a 30 db
szóval megéri.

KépKép

Kép
orsimorsi

Mannababoca! Merre laksz? Nekem is 3 hónapos a kisfiam és jó lenne nem egyedül sétálgatni vele.
ginga01

lyndee: ha már egyszer adtál és bevált akkor add tovább.
mert már azok a bélbacik amik a normafloreba vannak megtelepedtek.
nálunkis van, hogy nem kakil és fáj a hasa,szenvedés neki is nekünk is, nálunk bevált a colika tartás és a gyakori szopizás meg a rendszeres napi babamasszázs.
De ettől függetlenül van, hogy egész éjjel fent van és küzd.
Van egy módszer amivel meg tudod kaikltatni,néha ezt is szoktam.
Felemeld a lábait mintha guggolna és lassan végighúzod a popsitörlőkendőt a végbélnyílásnál,(többször) ettől ingert kap és kakilni fog, volt, hogy Réka akkorát lőtt, hogy fel kellett mosni a padlót.
Bár ezzel a módszerrel nem önállóan kakil, mert segítesz neki.

manna::hányadik kerületi is vagy?
(na ezt jól megfogalmaztam)
ja igen és kocsival voltatok a szigeten?
mármint babakocsival? mózeses vagy már sport változat?
mi még a mózesbe vagyunk ráadásul, itt a kispesti metrónál nincs lejáró csak lépcső.
nem is gondoltam volna, hogy ott megtudom szoptatni... :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

Kép
orsimorsi

ja igen zúg olvasó anyukák aki Kispesten lakik....én is szívesen tolom mással együtt a kocsit:D

KépKép

Kép
orsimorsi

orsi:köszi a tippet,aranyos vagy hogy segítesz!Ki fogom próbálni amit mondtál. :wink:
Szóval akkor adom neki tovább a normaflore-t, nem árthatok neki?

Olyan jól érzi magát hogy csak na.Eljátszik egyedül két órát is a kiságyában,nem zavarja hogy nem lát.Ügyesen eszik és nem sír a fájdalom miatt. :D

andy:de örülök hogy jobban vagytok!Remélem most már jobban tudsz pihizni!

KépKép
lyndee

Lyndee: de jóóóó!
Normaflore-ról megnyugtatásképp: A sanofi-aventis Normaflore nevű készítménye hatékonyan, mégis szelíden, mellékhatások nélkül állítja vissza a bélflóra egyensúlyát. Helyreállítja az emésztést, szabályozza a bél baktériumflóráját, fokozza a szervezet természetes ellenálló képességét. Fő összetevője a Bacillus clausii, a bél normál flórájában is megtalálható spóraképző baktérium. Ellenáll a gyomorsavnak és az emésztőenzimeknek, így élve képes eljutni a bélrendszer alsóbb részébe is, hogy mindenhol kifejthesse áldásos hatását. A Bacillus clausii gátolja a kórokozó mikroorganizmusok szaporodását, és támogatja a hasznos baktériumok elterjedését. A leggyakrabban használt antibiotikumok sem csökkentik eredményességét, ezért a panaszok megelőzése céljából már az antibiotikumos kúra során is szedhető.
A Normaflore kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. Problémamentesen alkalmazható csecsemők és kisgyermekek kezelésére is.
Már egyetlen 5-7 napos kúra is elég flóra egészségének helyreállításához.

Szerintem sokkal többet árt a túl gyakori "rásegítés" mindenféle segédeszközökkel, mert ahogy Orsi is írta, akkor nem magától kakál, és később kialakul benne, hogy csak ezekre az ingerekre kakiljon. Sőt extrém esetben maradandó elváltozást is okozhat odalent (a rosszul csinált "hőmérőzés" pölö).

Ja, és nekünk azóta sem kellett megismételni a kúrát, mégis mindig van kaki, és sokszor észre sem veszem, mikor keletkezett, csak a végtermék szagát érzem meg :lol:

Kép

Kép
gabilany79

zoldi. van, hogy visszateszi maga elle, de nem mindig.

KépKép
KépKép
mush589

gaby:köszi,megnyugtattál :D
odaadtam neki a mai adagot is.egy nap egy ampullát adok neki.
istenem,de jó lenne ha nekünk is lenne minden nap vagy másnap.

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Hu Lyndee, rendesen megszenvedtek a kakiért! Szegénykék! :cry:

Mushi:
pénteken postáztam.A héten meg kell kapd, ha minden igaz Milyen e-mail cimre kéred a babaIQ-t?

Andy:
örvendek, hogy jobban van Regus valamivel. Nem lehet könnyűmost nektek, mind betegek vagytok! Jobbulást!

IRIGY-IRIGY vagyok, hogy tudtok együtt sétálni! Én itt egyedül sétálgatok, na mondjuk néha vannak kisérőim, a bátyusok! :wink:

Mit szóltok, konfirmálási buliba mhet a csaj igy? :wink: :lol:
Kép

na kell is menjek, mert megébredt a királylány!

Kép
Kép
Kép
f.marti

fmárti: anett még mindig gyönyörű!

már jobban vagyok én is amúgy! apa még nem annyira de ő tartja magát meg anyum is.

remélem uezt már téleg nem kaphatja vissza tőlünk végülis kb mi kaptuk el tőle..

doki nagyon gyorsan lerendezett igaz sokan is voltak de csak mondta voolna ha még nem lenne jól. nekem csak az furi h még mindig tele az orra szivom meg h köhög és hörög. mégis atz mondta h tiszta. apa szerint azért hörög mert még jön föl a cucc és majd ha feljött az is elmulik. gyóccer nélkül is? nagymamám szerint is már kifelé jön belőle ennek ez a lezajlása. remélem!!!! az tuti nem viszem emberek közé meg ide se jöhet senki hetekig! csak neh ugy járjunk mint a bnőm akiktől elkaptuk. már 3.szor fullad be és esnek vissza. de már nála asztmára gyanakodnak mert ez nem lehet igaz h nem jön ki. meg ő durván fulladt nemcsak sipolt mint regi. ugyh reménykedek h nekünk nem uugy lesz mert már az 1.felvonás sem uolyan. ja és h nekünk nem is lesz több felvonás.

na szaladok enni mert kész vok még 3 kilót fogytam itt a héten már minusz 14nél tartok és 8at hiztam a terhesség alatt :roll:

apropo: pajzsmirigy az milyen ha gond van vele? melyik az mikor fogynak és mik a tünetek még?

köszi mindent lányok pár nap remélem és tudok jönni mint rég!

andy

Kép
andy30

ja és nektek h állnak a babák a "beszéddel"? regi nagyon hamar kezdte a gagyarászást és sokat is de egy pár hete nem nagyon "mondja". sztetek ez jelent vmit? igaz most rászokott a röhögésre:) meg mindig ülni akar ilyenek. lehet most másra koncentrál?

Kép
andy30

Sziasztok!

Ginga: A XII. kerületben a Pagony utca – Németvölgyi – Böszörményi (néha MOM) háromszögben szoktunk sétálni. Ha közel laksz, írj mindenképpen.

Orsi: Én a XII. kerületben lakom. Mózessel voltunk a szigeten, megmondom őszintén, hogy a sport változatot még nem szereltem át, húzom ameddig lehet. A metrót teljesen megértem, sajnos az nehéz ügy!

Lyndee: Nekünk napi 3-5 van… :D, jó sokat lehet mosni utána… :D .

Andy: Domi is jobban gagyarászott két hónaposan, mint most. Szerintem csak másra koncentrál…most az a project, hogy megpróbálja a csörgőt letépni a játszószőnyegről.

Mi nagyon jól vagyunk.....úgy imádom ezt a kölköt! Délutáni nagy séta után még a teraszon is aludt másfél órát, utána szopi és két és fél órát játszott a szőnyegen.

Holnap csak este jövök, mert megyek a sajtófotó kiállításra...nem lehet Dominak elég korán kezdeni. :D

Kép
mannababoca

Sziasztok,

Manna, Eszterke,
Végül is megbocsátottam sógornak … asszem ugyanis (nem reklám) de lyoness tag vagyok és most toborzok tagokat és ő meg elszólta magát h szeretne belépni hát ha hozzám lép akkor elássuk a csatabárdot. (ha bárki szeretne vásárlással spórolni akkor regisztráljon hozzám :D )
Egyébként megakadtam a kategória kiválasztásánál illetve h használt v új státuszt kapjon é ?

Erika,

Ez jó hír h visszamenőlegesen lehet kérni, yess megérdemli úgy kell neki :twisted:

Orsimorsi,
Réka tüneményesen szép.
Szomszédos kerület vagyunk, de aránylag távol egymástól, úgyhogy maradok én is magányosban itt a XX-ban.

Ma sokat sétáltunk, rötyögés, duma megy ezerrel, imádom ezt a kismanót. Ja és nálunk is balkéz van. Én is az vagyok

Holnap dédizünk úgyhogy megyünk Kecskemétre.

Apa most itthon van 3 napig, nem szabi csak projektváltás közbeni fújja ki magát.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Apa kirongyolt horgászni, remélem, nem jön üres kézzel :twisted:
Bár már 3 napja halászlét eszek, de nem bánom, mert imádom :lol: :lol: :lol:

Erről jut eszembe:
Csajok: én azt az április vége-májusi bográcsolós halászléfőzést komolyan gondoltam ám, ha van hozzá kedvetek. Apa aszonta, részéről oké, szívesen főz rátok :lol: :lol: :lol: És mondjuk ha hétvégén lenne, akkor akár a messzebbiek is jöhetnének :roll:

Jaj, és képzeljétek el, hogy nálunk a munkahelyen az a hagyomány, hogy nagypénteken nem kell dolgozni, szóval apa itthon lesz, sőt, húsvét hetére kivette az egész hetet szabinak, hogy velünk legyen, így 10 napig lesz itthon. Olyan jó lesz!

Kép

Kép
gabilany79

marti.
enikobeki@yahoo.co.uk
koszi

gabi. ma mi is igy jartunk. nem vettuk eszre, amikor keletkezett, csak amikor mar kifolyt.
hogy haladtpk az uszassal?

andi. Sophie is ulni es allni akar allandoan.

jo ejt mindemkinek

KépKép
KépKép
mush589

Mush: igazából még semmi látványos nincs az úszásban, mert nem is úsznak, hanem különböző gyakorlatokat csinálnak a vízben a szülőkkel, ráadásul szombaton nem voltunk a csütörtöki oltás miatt. Oktató csaj olyankor nem engedi.

Na, utsó hamira fel, aztán alvás :D
Kevesetsírós jó éjszakát mindenkinek.

Kép

Kép
gabilany79

Lányok, eladtam a Vaterán egy két cuccot, és most fel kellene adnom postán. Honnan tudom, hogy levélként vagy csomagként lehet-e feladni? A csomagot is ajánlva szokták feladni?

Tudtok segiteni? Előre is köszi :D

Kép
Kép
zsiraf8

Ja, és van pár eladó cuccom, kicsit tulvásároltam magamat :oops:
Kép 500 forint, 3-6 honapos meret, kb 68
Kép 300 forint, kb 62-68
Kép 600 forint, 68as, atmeneti, farmer szeru anyag
Kép 300 forint,62-68,Méret: vállától az ülepéig. 34,hossz: 53cm

Mindegyik hibátlan.
Ha bárkit érdekel, szoljon...
Nagyon köszi

Kép
Kép
zsiraf8

Zsiráf: bármit feladhatsz levélként 2 kilóig :D én a múltkor egy 74-es csomag Pempers pelust adtam fel. A csomag fix áras, annál nincs ajánlott, a levél súlyra megy, ha ajánlott az +200 pénz az adott árhoz.
Egy kis segítségnek:
Postai díjak 2009. jan 1-től

Kép

Kép
gabilany79

elsőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő!

Kép
zölddisznó

jo reggelt.

orsi tegnap akartam kerdezni, hogy a homeos cuccok kura szeru szedesen mit ertesz? mennyi ideig szedni? mennyi idore abbahagyni? koszi

olyan okos kislanyom van. ma reggel kicsit pelus nelkul hagytam a pelenkazon (nem hagytam egyedul, csak nem volt rajta pelus), majd amikor raadtam epp csak hajtottam a hasara az elejet, amikor jo nagyot kakalt. nagyon megdicsertem, hogy nem 2 perccel hamarabb tette. :lol: :lol: :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Halihó!

Tök jó! Lefoglaltuk a szállást, megyünk június végén a Balcsira. De jó lesz, már nagyon várom :)
Amúgy semmi extra, csupa felhő az ég, küldjön valaki napsütést, lécci...

Kép

Kép
gabilany79

gabi. ird meg legyszi a cimed priviben. ferjuram eltuntette a cetlit. koszi

KépKép
KépKép
mush589

Szuper Gabi!!!melyik reszre mentek?
napsutes ide is johet!

KépKép
KépKép
mush589

hahó

velünk: én már 90%ban meggyógyultam! regusnak is az orrát kell szivni még meg 1-1köhögés de nem olyan csunya már. mátol nincs gyóccer már csak calcium meg normaflore. védőnő nézte a hasmenés szte semmi! soki meg se volt hajlandó mérni h fogyott-e mert "hagyjam már őt békén ilyen kövér gyereket!" :) szóval nagyon bizom benne h most már minden rendben lesz, étvágya is okés, tejem még gyengélkedik de biztos visszaáll az is volt már ilyen. na felébredt megyek.

Kép
andy30

Sziasztok!

Gabi! Balcsi szuper! Én is múlt héten foglaltam le a nyaralásra a szállást, mi a wörthi tóhoz megyünk egy tanyára. Az osztrák tanyák persze kicsit mások, mint a magyar tanyák :) . Már kétszer voltunk ennél a néninél, én is nagyon várom már!

Nálunk sem süt ma a nap. :(

Zöldi! Miben maradtatok a fickóval?

zsebi_baba

Sziasztok!

Húú hajnal 5 től végre kidőlt.. lassan én is, de ezer dolgom van, nem alhatok.. :(
Apa ma kezdte a vizsgáit.. remélem ügyeskedik.
Közben szervezem neki a szülinapi buliját, remélem jó lesz.. :D

Andy: örülök h jobban vagytok már!

Mush: Sophie akkor jól időzített... :lol:
Zöldi: de korán keltél... :roll: :lol:

Gaby, Zsebi: Hurrá nyaralás... :lol: tök jó h már sikerült is lefoglalni..
én is készülök azt a nőt hívni ahol tavaly nyaraltunk, remélem idén még kiadja...

Nap itt sem süt, de tegnap délután is olyan szuper idő lett, h alig akartunk hazajönni. remélem ma is igy lesz .

Kép
eszterke24

Istenem, olyan elfacsartnak érzem a szívemet ahányszor beleolvasok a soraitokba. Játszóterezés, kakis gondok, ki hol nyaral meg Balcsi meg stb. Nekem is ezekkel kéne foglalkoznom (pl. mi is mentünk volna Balcsira), erre itt állok 23 évesen, szétesve a még ki sem alakult családom és azon kell gondolkoznom, hogy hova megyek 1 héten belül a rengeteg cuccommal (ja mert már sürgetik hogy kipakoljak minden holmit ... és beszélgettem szüleimmel mennyire jó ötlet is mindent lecipelni amikor szept. a suli miatt cipelhetem vissza -tehát tanácstalan vagyok/vagyunk) és hogyan élek meg havi 39ezer Ft-ból és egyáltalán mit eszek holnap vagy hol alszom. Elsz*rt az egész életem, már terhességem alatt is nekem volt sztem itt közel a legtöbb gondom, hiszen mindig fájt, mozdulni se tudtam sokszor, anyós meg végig utálkozta az egészet. Erre még utána is én érdemlem itt a legtöbb gonoszságot!? Mi a francot ártottam az életnek hogy ezt érdemlem? Azt hiszem nem nagyon jelentkezem egyelőre, bocsánat de olvasni sincs kedvem, mert mindig elsírom magam ahogy titeket olvaslak. Anyukák, normális gondokkal, szép családi élettel, anyagi biztonságban. Én meg nem elég hogy elsz*rtam a saját életem mert későn jöttem rá milyen is ő, még a kisfiam is megsínyli ezt, pont ő ez a szegény kis ártatlan teremtés. Na mind1, további minden szépet, jót, hasonló szép életet mindenkinek mint eddig! Sziasztok

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Balatonmáriára megyünk idén azzal a családdal, akikkel már 3 éve együtt nyaralunk, csak közben a 0 gyerkőcből 3 lett :lol:
Az elmúlt években Révfülöpön voltunk mindig ugyanabban a nyaralóban, csak úgy döntöttünk, hogy idén jobb a gyerkőcök miatt a déli part :D

Zsebi: nagyon szép hely lehet. Még sosem voltam arra, de képekről meg hallomásból ismerem.

Andy: örülök, hogy minden oké, remélem, a tejcsi is hamar rendeződik, most, hogy kicsit megnyugodtál.

Eszterke: hajrá te apa! Megkérdezhetem, hogy mit szervezel neki? Én apának május végén lesz, és én is töröm valamiben a fejem, hátha csórhatok tőled 1-2 ötletet :P :oops: :wink: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Aida: nagyon sajnálom :( Kívánom, hogy mielőbb rendeződjenek a dolgaid, és megkapd azt a boldogságot, amit megérdemelsz.

Kép

Kép
gabilany79

Aida: nagyon sajnálom h igy alakult.. remélem mielőbb rendeződik az életetek, és hamarosan csak rossz emlék marad ez nehéz időszak.

Gaby: hát még csak tervek vannak, de olyan igazi, elbújikmindenkiéshirtelenköszöntős meglepi bulit akarok. Csak azt nem tudom hol lesznek a kocsik amivel jönnek.. :roll: Még nem értem el mindenkit, de folyamatban van a dolog.. :D Torta tuti, motoros vagy kutyás.. az ajándékát már megvette... :? de azon nem kell törnöm a fejem.. :D

Kép
eszterke24

Mannababoca!

Farkasréti temető környékén, a Németvölgyi úton lakunk. Apor V. tér felé is szoktunk sétálni. Az én Milánom januári , 6-án lesz 3 hónapos és mi még a XI. ker-hez tartozunk, így eddig nem olvastalak titeket, a XXII. ker kismamák köözött találtalak meg. Holnap végre eljutok fodrászhoz, de pénteken sétálhatnánk együtt. Mit szólsz hozzá?
ginga01

Jav: Nem a XXII , hanem aXII. kerületiek között. :)
ginga01

Zsebi! Átutaltam neki a lóvét!

Aida! Nem úgy volt a legutóbb, hogy a párod rendezi a dolgokat anyjávl, és vissza szeretne kapni titeket?

Kép
zölddisznó

aida. a parod nem fizet gyerektartast? esetleg nem tudsz atmenni levelezore?

gyonyoru ido van!!! mentunk setalni. cso!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Mindenki jól van?

Andy akkor most már lassan de biztosan haladtok a gyógyulás rögös útján! Mindenkinek jobbulást!

Aida: azért remélem hamar rendeződnek a dolgok! Vagy így vagy úgy...

Ma nem tudom mi volt Danival, de a 6 órás szopi után tisztába raktam, majd 20 percet intenzíven járt keze lába, egyszer csak puff kidőlt és fél 9-ig aludtunk. Olyan jó volt!
Apa megint úton valahol az isten háta mögött, cseppem alszik, a kaja félig kész, és azt hiszem a délutáni séta után míg alszik, sütök palacsintát, megpróbálkozom a rakottal, remélem belefér időbe.

Hát mi lehet idén nem jutunk el nyaralni, csak megkésve... :(

Gaby én is ilyen munkahelyet akarok! Nálunk még a karácsony előtti napon is végig kell dolgozni, miközben a főnökeink délben boldog karácsonyt kívánva lelépnek! :evil:

Kép

Kép
dcili81

Kisütött a nap!!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

Itt is kisütött a nap!!! :) Mondjuk éppen amikor visszaértünk a sétából, de nem baj, Manócska még az udvaron alszik tovább. :)
Ezt pedig most fényképeztem a kertünkben: Kép Kép

Zöldi! Ok, akkor holnap v holnapután biztos érte tudok menni. Megkérdezhetem, mennyi volt?

zsebi_baba

[quote="zölddisznó"]
írta:
zölddisznóAida! Nem úgy volt a legutóbb, hogy a párod rendezi a dolgokat anyjávl, és vissza szeretne kapni titeket?

Volt vmi hasonló de sajnos már az utolsó reménysugár is kihalt. És megmondom őszintén már lassan nem is szeretném ezt az egészet ahogy ő sem, mert ő maga azt mondja hogy nem tudja már elképzelni együtt. Egyszer így egyszer úgy, de azt hiszem már ez lesz a végleges. És én meg nem akarok bizonytalanságban élni és ha onnan én elhozom a cuccom (amit szorgalmaznak, pláne az anyja aki már nagyon várja h a fia visszaköltözzön hozzá) akkor én végzek ezzel a dologgal. Elhozom és pont. Ha meg akarja még menteni ezt az egészet ami így el lett sz*rva az lesz az utolsó esélye. De ahogy én megismertem nem fog tenni semmit. Így pont.

Gyerektartást majd megbeszéljük vmikor...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kép

Kép
dcili81

Hali.
Írisz megkapta az oltást! :(
A kert meg lett tárcsázva,úgyhogy holnap ezerrel veteményetünk.
A fóliában minden kibújt,karalábé,káposzta,saláta. :lol:
Képzeljétek tegnap az oviban az udvaron megdobták Jázmin fejét kővel!Két név merült fel,az egyik gyerek anyját felhivtam a másikkal meg ma épp találkoztam a védőben és megmondtam neki jó lenne erről elbeszélgetni a gyerekkel.Még szerencse hogy csak a homlokát találták el,nem a szemét,a fülét vagy egy nagyobb kő neadj isten a fejét!Gondolhatjátok milyen ideg voltam.Jó nagy dudora volt tegnap,mára már lejebb ment.Épp ma van az óvodai fényképeszkedés...
Ha nem festeném a hajam már biztos ősz lenne ettől a sok idegtől. :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

lyndee: azért óvatosan a rásegítéssel, mert hozzászokhat, nem elrettentés képpen de volt olyan beteg nálunk aki6 évesvolt és az anyja folyamatosan szélcsövezte,és másként nem is bírt kakilni a szerencsétlen gyerek, amolyan anya pici fiacskája, nyafogós, hisztizős kis kölyök volt.
megdöbbentünk amikor kikérdeztük ápolási dok., miatt, hogy mikor meg hogy van széklete...és hát ez volt a válasz naponta szélcsövezem..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

mush: kúraszerú alkalmazás én így értelmezem: 5 nap max egy hét aztán szünet egy hétig, vagy váltás másik szerre.
de ha nem hat a homeopathia akkor mindenképp le kell vele állni legalább egy hétre.
nekem is inkább azért ment el a tejem,eleinte sztem hormonális okai voltak,aztán ahogy egyre kevesebb lett egyre frusztráltabb lettem és hiába szettem akármit nem vált be, aztán inkább a lelki és fizikai kimerülésre kaptam homeos bogyót.
és azal rendeződött pár nap alatt.

marti:: írtam privit.

aida: nagyon sajnálom , hogy így alakult, tudod minden okkal történik, lehet, hogy most a rossz oldalát látod mindennel, de hidd el, (tudom közhely)de az idő sok mindent megold, begyógyít, és lehet ha majd visszanézel pár év múlva életed legjobb lépéseként fogod ezt majd fel, tudom most ez így nehéz, el sem tudom képzelni én mit tennék ha egyedül lennék.Adj magadnak időt, hogy kifájjon aztán fel fogsz tudni állni.
én azt vallom, hogy senki sem kap olyan nehéz terhet amit ne tudna megoldani.
Noelból merítsd az erődet, ahogy rád mosolyog, hisz ő neki te vagy a mindene a világa,ő szeret téged a világon a legjobban és ez a fontos.
és nehogy eltűnj...utolérünk :)

KépKép

Kép
orsimorsi

Sarmon ez azért elég durva lehetett, tényleg szerencse, hogy nem lett komolyabb baja Jázminnak...

Zsebi nagyon szép virágok. Én nem tudom mikor lesz kert, mert nem igazán akarnak kihajtani a magok...

Kép

Kép
dcili81

apa megy egy hétre edzőtáborba majd júliusba, mi sajna nem tudunk vele menni, mert a közeli szállás 70e forint lenne egy hétre.
de kitaláltuk, hogy utána egy hétre közösen elmegyünk valahova a közelbe ők Kenesén lesznek azt meg úgy tudom, hogy az északi part.
Esetleg nem tud vki olcsó szállást a déli parton?

Cili: neked mit csináltak a hátaddal?
azért kérdem mert tegnap estére már annyira fájt, hogy alig bírtam megemelni Rékát.
amikor apa elaludt, kimasszírozta ágyéki részt, ahogy hozzáért, máris belenyílalt a fájdalom a derekamba.

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsi:
nem kaptam meg a privid :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X