Sziasztok!
lyndee: azért óvatosan a rásegítéssel, mert hozzászokhat, nem elrettentés képpen de volt olyan beteg nálunk aki6 évesvolt és az anyja folyamatosan szélcsövezte,és másként nem is bírt kakilni a szerencsétlen gyerek, amolyan anya pici fiacskája, nyafogós, hisztizős kis kölyök volt.
megdöbbentünk amikor kikérdeztük ápolási dok., miatt, hogy mikor meg hogy van széklete...és hát ez volt a válasz naponta szélcsövezem.....
mush: kúraszerú alkalmazás én így értelmezem: 5 nap max egy hét aztán szünet egy hétig, vagy váltás másik szerre.
de ha nem hat a homeopathia akkor mindenképp le kell vele állni legalább egy hétre.
nekem is inkább azért ment el a tejem,eleinte sztem hormonális okai voltak,aztán ahogy egyre kevesebb lett egyre frusztráltabb lettem és hiába szettem akármit nem vált be, aztán inkább a lelki és fizikai kimerülésre kaptam homeos bogyót.
és azal rendeződött pár nap alatt.
marti:: írtam privit.
aida: nagyon sajnálom , hogy így alakult, tudod minden okkal történik, lehet, hogy most a rossz oldalát látod mindennel, de hidd el, (tudom közhely)de az idő sok mindent megold, begyógyít, és lehet ha majd visszanézel pár év múlva életed legjobb lépéseként fogod ezt majd fel, tudom most ez így nehéz, el sem tudom képzelni én mit tennék ha egyedül lennék.Adj magadnak időt, hogy kifájjon aztán fel fogsz tudni állni.
én azt vallom, hogy senki sem kap olyan nehéz terhet amit ne tudna megoldani.
Noelból merítsd az erődet, ahogy rád mosolyog, hisz ő neki te vagy a mindene a világa,ő szeret téged a világon a legjobban és ez a fontos.
és nehogy eltűnj...utolérünk