Sziasztok lányok!
Annus: látom Iza baba nagyon készülődik már kifele, minden esetre szép méretekkel rendelkezik
Gabi: nagyon-nagyon szép a bababútor, de én sem festeném rózsaszínre a falat. Én valami kellemes sárgát választanék neki.
Tegnap voltunk dokinál. Hát meghizlaltam a csöpséget, mint egy tank
Majdnem egy héttel idősebbnek mutatta az uh, a doki szerint pont jó. Meg is vizsgált és azt mondta, hogy minden ok. Nagyon édes, ficánkolt odabent
Mennem kell kombinált tesztre, ami sajnos fizetős, de azt mondta a doki hogy nem csak tarkóredőt szeretne látni, hanem hozzá egy vérvételt is. Hát akkor legyen. A doki az Istenhegyi Magánklinikát ajánlotta, de bazi drága. Rákérdeztem, hogy jó e a Péterfy és azt mondta, hogy oda is mehetek neki mindegy, csak az eredmény a fontos. Mondjuk az Istenhegyiben full-os szolgáltatás van, 4d-vel, dvd és miegymás, de vérvétellel együtt 28.000,-ft. Ezért megnéztem a Péterfyt, ahol 16.000,-Ft-ba kerül, de csak 2d-vel nézik a babát. Mindegy, most úgy is arra vagyunk kíváncsiak, hogy minden rendben van e odabent, utána majd elmegyünk babamozira. Szóval bejelentkeztem, de nem a Péterfybe, hanem a Szent Istvánba, nekünk az közelebb van, de ugyan az.
Annus: szerinted az is ugyan olyan jó. Azon a weboldalon néztem meg, amit te ajánlottál és több helyen végzik a vizsgálatot és a megközelíthetőség miatt választottam az Istvánt. Neked is 2d-vel nézték? Remélem ez is ugyan olyan jó.
Dobok nektek képet a kis tankomról