Sziasztok!
Először is gratulálunk Lili baba érkezéséhez! Jó egészséget és rengeteg tejcsit kívánunk.
Köszi a kajcsi trükköt mindenkinek, bevált
Szilvi: nagyon jók lettek a szerkesztett képek. Örülök, hogy most már javulóban vannak a gyerkőcök!
Látom téged is felháborít, ami ebben az országban folyik! Engem is és én is sokat mérgelődök miatta. Az még egyik "okos" fejében sem fordult meg, hogy esetleg a drága honatyák bérét kéne csökkenteni, meg a sok állami vezetőjét.
Akkor vagyok a plafonon, amikor egy állami cég veszteségéről beszélnek és közben milliókat fizetnek ki a vezetőknek. Áááá....
Erika: jók a képek és mindig elámulok, hogy milyen cukrászati remekeket készítesz!!
Irita: nekem is gyorsvonatként érkezett Petrus
25-én éjjel fél 12-kor arra eszméltem, hogy 3 percenként jöttek az 1 perces fájások. Gondoltam is, hogy ez nem lehet, a könyv nem ezt írja
Aztán fél 2-kor meg már ott volt a kisasszony
Nem erre számítottam, azt hittem, hogy majd órákat vajúdok, mint Mátéval anno és hát a 10 év kihagyás miatt is rosszabbra számítottam.
De ez jobb volt és meglepetésszerű
főleg, hogy pont a születésnapomon született meg a kiscsaj.
Ha a kiírás szerint születik, akkor meg Petra napján született volna meg
Hugi: jó volt, hogy jöttetek. Ha picit előbb jöttök, akkor pont elkaptátok volna a fürdetést. Megnézhettétek volna, hogy - a "hétördög", apja szerint "nyolcördög"
- Petrus mit művel fürdés közben. Úsztatja a fél szobát.
Csajok! A Sinlac pépet használja valamelyikőtök? Más gluténmentes tejpép van?
Én hippeset vettem, de még nem adtam Petrának belőle, mert glutént tartalmaz. Nem merem neki adni. Vagy ennyire azért ne parázzak?
Azt hittem, hogy majd a második gyereknél lazább leszek, aztán épp fordítva van minden. Máténál én ilyen dolgokra soha nem gondoltam. Kapta az üveges kajákat, tejpépeket, meg sem néztem, hogy miket tartalmaz. Szerencsére semmi baja nem lett.
Petránál meg tök parázok, hogy nehogy baja legyen, ha esetleg gluténtartalmú tejpépet adok neki.
Lehet, hogy nem kéne a neten böngésznem és nem paráznék ennyit. Máténál nem volt még net, így voltam "boldog tudatlan".
Remélem délutánra már kisüt a napocska. Jó volna sétálni, ha lehet bömbölés nélkül.
Időjárási előrejelzést én mindig a
http://koponyeg.hu/-n szoktam megnézni. 15 napos előrejelzés van és nagyon szupi időt jósol!!!!!
Puszi mindenkinek!