Új privát üzeneted érkezett!

Kép amikor eltörik a mécses Kép Kép Kép

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Gyorsan benéztem. Aztán megyünk anyumékhoz. Remélem szép idő lesz s sokat tudunk kint játszani. Teganp anyóséknál bográcsoztunk. Az is nagyon jó volt, bár néha izgultam, hogy nehogy felkapja a nagy szél a cuccot. :? :shock:

Szilvi!

LÁtom még szükség van a +enerdzsikre így küldünk egy adagot s remélem mihamarabb meggyógyultok.

Rita!
Nagyon jók a képek! édes a kis Míra. Nekünk volt anno tescos és cheerokee-s bodynk és mas tucink is. Én szerettem őket, nem tágultak, deformálódtak .

Erika!
Vikinek nagyon sok boldogságot kívánunk 4. szülinapja alkalmából!
Kép

nagyon jók a képek :)

Szép napot kívánunk mindenkinek!!
angika

Óraátállítós Szép Reggelt Kívánok! (tényleg, mennyi is most az idő?) :lol:
Most aztán végképp nem tudom meddig hagyjam Tamarát aludni... Fél kilenckor szoktam kelteni, most meg ugye fél tíz körül jár... Asszem a délutáni alvásnak már mindenképp lőttek... :shock:

Cserieri: Vikinek nagyon boldog 4. szülinapot!!!
Gyönyörű tortája volt megint, és olyan kedvesek a képek! Kis boldogságok!

Irita:A görbítős képen nagyon jót nevettem! Édes kicsi Míra!
A DM-es szoptatóstea is nagyon finom, én hekto-literszámra ittam, de tény, hogy a hipp-es hatásosabb. (de tényleg marha drága)
Tescos bodyt mi is kaptunk ajándékba, és nagyon jó kis darabok voltak. Nyugodtan ruházz be rá. :lol:

Emesedórabenceanyu:Hogy vagytok? Olvasom, hogy nem tudtok kikeveredni ebből a köhögős mizériából! Küldök én is gyógyenergiát, hogy most már aztán huss betegség, gyógyuljon meg Dóri és Bencus! És persze TE is!!!!

Berna: Melyik böliben voltatok, ahol ezeket az állapotokat tapasztaltad? Az a baj, hogy ha nem bízol bennük, akkor megette a fene, nagyon nehéz lesz elengedni Istikét, és örökké lelkiismeret furdalásod lesz. Másik lehetőség nincs? Bár marha nehéz, én tavaly feliratkoztam a Módszertaniban idén őszre (nem bizti, hogy menne, csak ha úgy alakul) és azt hallom, hogy már most 70-en vannak a kb. 35 helyre. :twisted:

Tudtok esetleg valami családi napközi félét Tatabányán?

Szilvi81: Nagyon édes volt Áronod, Tamara alig akart beszállni az autóba végig azt hajtogatta, hogy Baba, baba. Karikás-füdős képet meg kérünk.
Barnarizs: én csak azt használok itthon. Nagyon szeretjük, és nagyon egészséges. Tomikám a múlkor evett vhol fehéret, és megkérdezte, hogy jéééé ez meg milyen rizs????? :lol:

Lola: Ti jól vagytok már???

További szép napot, remélem megússzuk egész napos eső nélkül.

Üdv, V. erika
v.erika

Sziasztok!

SZILVIANYU:
Mi is küldünk egy jó nagy adag gyógyenergiát, remélem most már tényleg csak javul a gyerekek állapota.

Tegnap délután mi is elmentünk kicsit sétálni Tatára, meg egy picit felugrottunk tesómékhoz is, megnéztük Petrust. Virág már olyan bátran odamegy hozzá, bátran megsimogatja. Emlékszem, mikor még nem mert hozzáérni :)

Ma nem kell főznöm, mert tegnap nagy adag ebédet főztem, ami elég finom is lett.
Délelőtt pihi, délután pedig a dédihez megyünk át.

Ma tuti alszik Virág délben, na meg mi is, mert 6-kor keltet, merthogy ő éhes :shock: Végül is evett, de persze már nem aludt vissza, játszottam vele, meg foglalkoztatóztunk.

RITA:
Nekünk is volt tescos ruhánk, nem volt vele gondunk. Sőt, mi tescos pelust használtunk, jobban bevált, mint a Pampers vagy Libero.
Nektek is gyors gyógyulást!!!!

ANGIKA:
Mi is lassan elkezdünk majd bográcsozni, szalonnát sütni, Virág már alig várja. Igaz nem eszi meg a szalonnát, de neki krumplit, virslit szoktunk felfűzni. Kipakolok egy csomó mindent a teraszra, mindenki azt tesz a nyársra amit csak akar, van kint savanyúság, innivaló és tök jól elvagyunk.
Mikor Virág még pici volt és időben elment aludni előfordult, hogy nyáron este is kiücsörögtem :D

Én is megpróbálok majd képet szerkeszteni anyák napjára, mert igaz lesz fotózás az oviban, de mint sok más szülő, mi sem kértük, mert elég drágának tartom. (420 Ft/db). Viszont csinálnak csoportképet is, úgyhogy csinibe kell majd vinni.

Viszik majd a gyerekeket fogorvoshoz, kérdezték, hogy engedélyezem-e vagy sem. Persze engedélyezem, remélem nem lesz gond és nem fog félni, sirni. Először arra gondoltam, hogy elmegyek velük, de rájöttem, hogy lehet hogy pont akkor lenne sirás. Mindenesetre már párszor mondtam neki, hogy mennek és nem lesz semmi gond.

Most mennem kell, bocs, hogy nem irtam mindenkinek!
Képeket tegyetek, jöhet minden mennyiségben, úgy szeretek én is gyönyörködni a kis aprótalpúakban!!!

Sziasztok!
Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Köszi továbbra is a gyógyenerdzsiket. Annyi javulás van, ami nem mindegy, hogy már két napja egyik sem lázas. Dórinak mintha jobb lenne a füle, ha eszik, akkor nem kap rögtön oda. Csöpögtetem még azért. Viszont nagyon keveset eszik. Négy-öt félét odateszek neki, amiket imád, de nem. Látszik, hogy nincs étvágya, betegen!
Dóri viszont nagyon sokat köhög, néha hurutosan, néha szárazan. Alig tudott éjjel tőle aludni! :( Bencének is volt köhögő rohama, de nem vészes és nem fulladós már. Kezd neki felszakadni, a tüdeje még durva hangokat hallat, de már sokkal jobb! Remélem, most már minden ok lesz. Javulnak, csak nagyon lassan!

Cserieri: nem ez volt a célom, hogy megrikassalak!:( Én is ilyen vagyok ám! A torták szuperek megint, a papás-Vikis tök megható! :) Vikinek jó lehetett a bulija! Csak egy anyuka maradt ott? A hófehérke ruha volt tőletek a meglepi??

Rita: édes Míra nagyon... a nagyoknak jobbulást! : ( Rohadt élet, egész télen mi sem voltunk betegek, most bezzeg, március végén!!!!
Tescos body: én nagyon szeretem őket, tök jó pamut anyaguk van és masszívak. Nekem szinte csak az van nekik, meg c&a-s. Meg PO, de az kevesebb. Nyugodtan vegyél. Én múltkor potom 850-ért vettem három darabot, mindkét picinek vettem, egy lányosat, egy fiúsat! A cherokee-s ruhákat is nagyon szeretem! Megfizethető, jó minőségű és divatos!

Apa elvitte délelőtt Emesét cirkuszba. Ő már megy suliba holnap. Bence alszik, Dórika is aludt, de épp felkelt. Iszonyat nyűgös már két hete szegénykém! :(

Rakok gyorsan képet és megyek, sírdogál. Szép hétvégét Nektek!

Zsanka tippem: április 2-3. Elsején azért ne nagyon szülessen! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Az én szívem! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Pasijaim

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Csajaim

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bencuskám

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Ugyan nem nekem fog majd sms-t írni Zsanka, de mégis én hozom a jóhírt! (húgom itt van nálunk, aki Zsanka munkatársa és ő mesélte).

Ma reggel 6 órakor megszületett Lampert Lili, 52 centivel és 3600 grammal. Részleteket nem tudok, csak, hogy jól vannak! GRATULÁLOK!!!!!!

Na mentem is, foglalkozom a vendégemmel!

A picik jobban vannak, még köhögés megy ezerrel, meg orrporszívó, de legább láz nincs és fuldoklás! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

JAJJJJ DE JÓ, NAGYON GRATULÁLUNK A PICI KISLÁNYNAK ÉS A LAMPERT CSALÁDNAK!!!

(Zsanka amúgy nem írt sms-t, de sebaj megtudtuk a lényeget végülis!)

lola77

Sziasztok!

Zsanka!

GRATULÁLUNK LILIBABÁHOZ!!!!!!!!!
De jó,tegnap délelött még taliztunk a kreszpályán...biztos a kínai kaja hozta meg hatását :lol:

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!!

Gratulálunk Zsankának!
Nagy puszi,és sok egészséget a kicsi Lilinek!

Péntek óta nem tudtam jönni,mert drága kisfiam széttépte a billentyűzetet. :evil:
Ma kaptunk egyet kölcsönbe.

Emeseanyu!
Továbbra is sok energiát küldünk Istikével Nektek.
Jók lettek a szerkesztett képek.

Rita!
Még mindig gyönyörű Míra.Igen a mi udvarunkban készült a fotó,bár ilyenkor olyan ronda szürke.Majd teszek nyári képet,ugy tök szép.Drága uram keze munkája majdnem minden.

Betti
Mwgyek Isti soha nem alszik és tiszta zizi,néha már viszket a tenyerem. :D

Kép
berna23

Erika
nagyon szép és guszta Viki tortája.
Sugárzik a képekből mennyire boldog kicsilányotok.

Istike beájult a kezemben. :D

Kép
berna23

Most nézem itt a babaneten még nincs tavaszi időszámitás...

Kép
berna23

Sziasztok!
Én is csak gyors bekukk!

Gratulálunk mi is Zsankáéknak a nem is olyan pici Lilihez.Jó egészséget,sok bolodogságot és tejcit kívánunk nekik!Akkor neki is olyan hirtelen jött mint nekem Míra!

puszi

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Bocs,hogy eddig nem írtam,de nem volt bekapcsolva a telóm....
szóval Zsanka sms-e:
"Március 29-én,6.08 perckor megszületett kicsi lányunk,Lili.3690 gr és 52 cm-rel.Nagyon édes és jó sok haja van!"

SZÍVBŐL GRATULÁLUNK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!JÓ ERŐT,EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCIT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!

Majd holnap délelött felhívom és átadom a gratulációitokat.

Jó volt a mai buli is,mindjárt jövök képekkel :lol:

Lrita
jobbulást a nagyoknak!Reméljük Míra nme fogja elkapni....
Igen,Niki Ircsi kislánya.

Emesedora
nagyon jók a képek,majd én is kipróbálom szerdán.

Sziasztok,jó éjt:ERika

cseriviola

leves után egy kis edzés :lol:
Kép
Gábor nagybácsival..... Kép
Maskarázik...
Kép
torták :P
Kép
az ünnepeltek :lol:
Kép

cseriviola

Nagy-nagy gratula Zsankának és az egész családnak a kis Lilihez!!!!
Sok-sok tejcit és boldogságot kívánok!!!

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de Virágot teljesen megzavarta ez az óraátállitás. Még mindig fent van, nem is álmos, és még haragudni sem tudok rá. Délben nem kellett volna két órát hagyni aludni, de akkor erre még nem gondoltam, ráadásul én is beájultam. :)

SZILVIANYU:
Azóta is megállás nélkül küldjük a sok-sok gyógyenergiát!!!!! ++++++

ZSANKA:
Végül nektek szeretnék egy kis idézetet küldeni, ezzel is sok-sok boldogságot kivánva az új picurkához!
"Az óvatosság arra int: nagy felelősség.
A tapasztalat azt mondja: nehéz teher.
A szeretet így nevezi: a legnagyobb kincs.
Mi csak így hívjuk: a gyermekünk."

Hugi

hugodugo

Csajok most néztem Liliről vannak fennt képek az iwiwen!
Nagyon szép kisbaba.Ugy elérzékenyültem mikor megnéztem,belegondoltam hogy nemrég szültem én is és már mekkora Míra.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Én is néztem az iwiwen képeket Liliről, meg Tesóm is küldött nekem emailben, az apuka küldte nekik.

Tényleg nagyon édes, kis hajas baba! Most már teljes a Lampert család is! :)

Velünk minden ok, kezdünk gyógyulni. Szerintem Dóri füle már nem fáj, vagy kevésbé, mert már nem nyúl oda evés közben. Éjjel is keveset köhögött. Bencének még zajos a tüdeje, de szakad fel neki, mert már hurutosan köhög, azt is kevesebbet. Orrporszívózás még van mindkettőnek. Szerintem hét vége felé helyrejönnek már, remélem!!! Emese ma már ment suliba.

Most hallgattam, hogy tök jó időt mond mára, van, ahol 20 (!) fok lesz. Hát egyenlőre nem úgy néz ki!!!

Hallottátok, hogy az új miniszterelnök jelölt, ez a Gordon tök be akar keményíteni, főleg szociális részen, nyugdíj stb. És el akarja venni a gázár és távhő támogatást. A rohadt anyjukat!!!! Persze van olyan, aki jogtalanul veszi igénybe, inkább ezt kéne ellenőrizni és azoktól elvenni, nem már megint a kevés pénzűeket bántani! A F.... om már tele van, hogy mindig a nyugdíjasokat és a kis gyerekes családokat akarják bántani! Nehogy azt mondják már nekem, hogy máshonnan nem lehetne elvenni pénzt!!! Bocs a kifakadásért, de már tökre kivagyok! Azért szüljél gyereket, de közben mindent elvesznek Tőled! Anyjukat!!!

Na mentem, rendezem inkább a gyerkőcöket. Bence már kész (pelenka, orrporszí, átöltözés, evés, gyógyszerek), pont alszik vissza a kiságyban (tök jó, már jó ideje nem kell altatni, egyedül elalszik a kiságyban). Most Dórikám jön!

Na sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, mindenkinek köszönöm ismét a kedves és hasznos gyógyenerdzsiket!!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, megint kimaradt valami: Cs.Eri: tök arik a képek! Nagyon kedves, ahol a két ünnepelt üldögél, a szobabicón pedig tök nagylányos, vagány Viki!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Először is gratulálunk Lili baba érkezéséhez! Jó egészséget és rengeteg tejcsit kívánunk.

Köszi a kajcsi trükköt mindenkinek, bevált :D

Szilvi: nagyon jók lettek a szerkesztett képek. Örülök, hogy most már javulóban vannak a gyerkőcök!
Látom téged is felháborít, ami ebben az országban folyik! Engem is és én is sokat mérgelődök miatta. Az még egyik "okos" fejében sem fordult meg, hogy esetleg a drága honatyák bérét kéne csökkenteni, meg a sok állami vezetőjét.
Akkor vagyok a plafonon, amikor egy állami cég veszteségéről beszélnek és közben milliókat fizetnek ki a vezetőknek. Áááá....

Erika: jók a képek és mindig elámulok, hogy milyen cukrászati remekeket készítesz!! :o

Irita: nekem is gyorsvonatként érkezett Petrus :lol: 25-én éjjel fél 12-kor arra eszméltem, hogy 3 percenként jöttek az 1 perces fájások. Gondoltam is, hogy ez nem lehet, a könyv nem ezt írja :o
Aztán fél 2-kor meg már ott volt a kisasszony :D
Nem erre számítottam, azt hittem, hogy majd órákat vajúdok, mint Mátéval anno és hát a 10 év kihagyás miatt is rosszabbra számítottam.
De ez jobb volt és meglepetésszerű :lol: főleg, hogy pont a születésnapomon született meg a kiscsaj.
Ha a kiírás szerint születik, akkor meg Petra napján született volna meg :)

Hugi: jó volt, hogy jöttetek. Ha picit előbb jöttök, akkor pont elkaptátok volna a fürdetést. Megnézhettétek volna, hogy - a "hétördög", apja szerint "nyolcördög" :lol: - Petrus mit művel fürdés közben. Úsztatja a fél szobát.

Csajok! A Sinlac pépet használja valamelyikőtök? Más gluténmentes tejpép van?
Én hippeset vettem, de még nem adtam Petrának belőle, mert glutént tartalmaz. Nem merem neki adni. Vagy ennyire azért ne parázzak?

Azt hittem, hogy majd a második gyereknél lazább leszek, aztán épp fordítva van minden. Máténál én ilyen dolgokra soha nem gondoltam. Kapta az üveges kajákat, tejpépeket, meg sem néztem, hogy miket tartalmaz. Szerencsére semmi baja nem lett.
Petránál meg tök parázok, hogy nehogy baja legyen, ha esetleg gluténtartalmú tejpépet adok neki.

Lehet, hogy nem kéne a neten böngésznem és nem paráznék ennyit. Máténál nem volt még net, így voltam "boldog tudatlan". :roll:

Remélem délutánra már kisüt a napocska. Jó volna sétálni, ha lehet bömbölés nélkül. :)
Időjárási előrejelzést én mindig a http://koponyeg.hu/-n szoktam megnézni. 15 napos előrejelzés van és nagyon szupi időt jósol!!!!!

Puszi mindenkinek!

Melus
Kép

Kép
melus071

V.erika!
Köszi, igen mi már jól vagyunk, bár még az antibigyót ma adom Noénak! Soma szerencsére nem lett beteg..

Szilvianyu, n.on jók a photpframes képek, legjobban Dórinyuszi tetszik! :P
De jó hogy javultok! 20 fok? De jó, a héten sok menőkém van úgyis...

Cseriviola!
A tortás képekről: KÍNZÁS ilyet betenni, mostmár a maradékból kérünk is, nyitom az ablakot....

Betti!
Azta, nem semmi Istid... rászabadult a gépre és nem vetted észre!

Azzal nem is dicsekedtem, hogy én láttam Mírát élőben ám múlt héten, (Tescoban taliztunk) annyira édes volt, még zabálnivalóbb mint képről! De az se semmi Rita, ahol görbíti a száját!!!!
Hannának jobbulást!+++++++++++++ akkor nem is jár suliba?

Szilvia1981!
Én még nem adtam rizst, de már tervezem, meg aztán majd a rizslisztes főzelékeket fogom adni, (sokáig ezzel habartam be annó Soma főzelékeit is) meg jövő hótól sajtot-túrót. Adtál már májat Áronnak?
Noé már rendesen követeli a kaját délelőtt is (eddig inkább dél felé adtam, vagy ha bealudt, vagy oviba menés miatt csúszott, akkor később). Most az előbb is benyomott egy csomó gyümit. Délután meg a babajoghurt megy nagyon. Örülök is, de félek hogy lassan kevesebb tejcim lesz. Bár ma is átaludta az éjszakát, reggelre csak 1 cicit evett meg, másik már majd szétdurrant! De már nem fejem le, mert nem eszi meg a mélyhűtőből úgyse!

Na megyek megnézem Lilit az iwiwen akkor!

Szilvianyu!
Bajnai: FÁJNI FOG- most olvastam előbb az origón! Aztarohadtk&rva életbe, már eddig is fájt!!!! Lassan mindenki csalni-lopni fog. Persze hogy a nyugdíjasoktól-gyerekesektől vesznek el, azokból van sok, tőlük lehet legkönnyebben... hogy b@sszák meg!
Még jó, hogy ha ránézek a gyerekeimre, semmi nem érdekel, csak egészségesek legyenek!Ez vígasztal, nekik meg azt kívánom, mind a 386 képviselőnek, költsék patikára-orvosra ők is meg a családjuk is, amit elvesznek tőlünk, a maguk fizuját-prémiumát meg nem csökkentik!

lola77

sziasztok!

Isten hozott Pici Lili! Sok boldogságot, egészséget, tejcit :D

Rita,
a kislányod gyönyörűséges :D

Szilvi,
remélem jól vannak már a picikéid :( Én is várom már a jó időt nagyon, elegem van ebből. Na és amit írtál a fantasztikus új miniszterelnök "úr"-ról...ááááááááá, olvastam én is. Hát hogy b@ná sz@jba a jó ku@@ anyukáját. Mit akarnak még elvenni tőlünk?! ÁÁ, nem is idegesítem magam.

Lola,
nem adtam még májat Áronnak. Te igen? Hogy kell? Csirke májat? Tejterméket én csak egy éves kora után fogok adni. De ezt a bio barna rizst nagyon szereti :D

Erika,
jók a képek és azok a torták hmmmmnyammi :P

Hugi,
minket nem nagyon zavart ez az óraáttállítás...mostanában amúgy is yűgös volt éjjel :?

nna kellett nekem megszólalni már sír is áááááááá

folyt köv

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Azt meg azóta hallottam, hogy a szocpolt és a félszocpolt is el akarja ez a rohadék törölni! Így nem sok esélyünk lesz nagyobb lakást venni, meg fogunk rohadni a 49 négyzetméteren, három gyerekkel! Menjen az ilyen a picsába.... Komolyan! Én elhiszem, hogy gondok vannak és hitelt kell fel venni, de amikor a felelős döntéseket hozták, amivel elszarták az országot, abban én nem vettem részt, de mégis én szívok és a gyerekeim. Tán még az unokáim is! :)

Szilvi: köszi a könyvkukacos dolgot, lehet, hogy belépünk, majd átgondolom.

Már jobban vannak a picik igen, ma mi mentünk Emeséért, muszáj volt már kimozdulnunk. Utáltam ezt a két hetes börtönt itt. Meg annyira nem volt vészes idő. Mindkettő hurutosan köhög, nem olyan sokat, de igen. Bence rekedtes. Kb. ma fogy el az antibio-juk. Mindkettőnek viszont még jócskán kell orrot szívni.

Máj: nyugodtan lehet már adni, sőt kell is a babáknak! Nem szabad sűrűn, de két hetente kell adni. Csirkemájat szoktam venni, bár Bence nekem sem evett még, de Dóri és Emese ette. Úgy szoktam, hogy veszek pár darabot (2-3), megfőzöm, fagyasztom. Max. egyet tegyél a főzibe, mert különben keserű lesz. Sót ne tegyél hozzá főzéskor!!

Még rizses cuccot se főztem Bencének, de már bébikajában evett egyszer. Majd a héten már kicsit nyugisabb lesz, főzök neki megint, veszek én is rizslisztet.

Tejterméket lehet adni 1 éves kor előtt, mert ezek többszörösen feldolgozott élelmiszerek, tejet azt nem szabad! Elvileg túrót, natúr joghurtot, sajtot lehet 8 hótól adni! Kalcium forrás!!!

Na megyek, Bencémet etetem, közben olvasunk Emesével. Ma edzése is lesz...

Majd lehet, hogy még jövök!

Ja, nem reagáltam Rita képeire (vagy igen? már magam sem tudom...). Szóval szuperek, még sírósan is tündérke Míra!!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Lola ne aggódj az anyatej miatt, így is ügyes vagy, nekem is már csak úgy van, hogy hajnalban. Lehet, hogy lett volna napközben is, de nem kéri Bence napközben, forgatja a fejét, figyel a tesókra stb. Hajnalban azért cicizik. Azért 8 hónap is szuper idő!!!

Jobbulást Noénak is!

Döntöttetek suli ügyben? Szerdán hogy jöttök edzésre?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok,

Legalább itt van jó hír is (nemúgy a rádiióban :roll: )

NAGY-NAGY GRATULA ZSANINAK A KICSI LILIHEZ!
JÓ EGÉSZSÉGET!

Erika,
Imádnivalóak a tortáid!
Nem vagyok édesszájú (főként nem tortás), de ezeket megkívántam (ja és még emlékszem az ízükre is :lol: ) !!!
Aranyosak a lányok a képeken! Igazi csajos buli már most!!!

Szilvi,
Örömmel olvasom, hogy már javultok!
Tök jók azok a képkeretes képek!
A nyuszis tetszett a legjobban. Nagyon eltaláltad!

Bár ez nagyon nem politikai oldal, de tényleg nagyon érint minket gyesen lévőket Bajnai tervei: igaz, hogy ettől a rétegtől lehet a legkönnyebben leakasztani a legtöbbet és tudjuk jól hogy az Eu-ban tőlünk nyugatra már régóta nem olyan könnyű otthonmaradni a gyerekkel és a lakásokat is nehéz megvásárolni, de ott a másik oldalt felfejlesztették előtte: nyugodtan tudsz részmunkaidőt vállalni (mert az a normál anyukák részére), nyugodt szívvel adod be a lurkóidat a szuper bölikbe (átaszaladhat a munkából megszoptatni, mert ugyis találhatsz a közelben bölit), ovikba. Keresel annyit hogy nyugodtan bérelhetsz nagy lakást mert ki fogod tudni fizetni hosszú távon is. Ezek a dolgok amik nálunk sose lesznek és ez az igazán bosszantó. Na meg az hogy a saját zsebüket azt mindig jól megtömik, aztán ha elszarnak valamit, akkor egy bocsival elintézik. Mi meg isszuk a levét.
De tény hogy ebből a szarból amibe került az ország csak drasztikus lépéssel lehet kijönni. Csak ez minden területre kéne hogy vonatkozzon és akkor a kisember is megértőbb lesz! De így???

Na más:
Nálunk sajnos Réka lett beteg, orrfolyás (még nem sárga sajnos), irtó csúnya köhögés tüdőtájékról (hurutos, de még nem jön fel igazán), hőemelkedés. Nyűgösködés...
De most már 4 órája alszik. Nem tudom mi lesz este... de ez biztos kell a szervezetének.

Apa ma itthon maradt vele, mert én Pestre mentem a dokihoz az eredményéért. Egy kicsit alulmaradott az állandó gyógyszerének az szintértéke, de még nem emeli az adagot csak figyelni kell a pontos beadásra. Legközelebb 3 hó múlva a szokásos kontroll után majd kell EEG is.
Aztán délután Roli vittem úszni. Nagyon ügyes! A mellúszás kipipálva, (de mindig van ismétlés kb. 8 hossz) most a hátot tanulja, nem egyszerű, még csak a lábtempónál ill. fentmaradásnál tart...

Ma megint nem jutok el a nőgyógyomhoz. Már tél elején kellett volna az éves kontroll. :oops:

Hétvégénk jó volt:
szombat délután kijött dédi és sikerült apával egy kicsit motorra pattani :lol:
vasárnap pedig még az eső előtt kiszellőztettük a füvet (az elsárgult részek kitépődnek és jöhet az új hajtás)

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Ma délután sikerült Zsankával bezsélnem,jól vannak,teje kezd beindulni,valószínű csüt-ön jöhetnek haza.
Máté szereti kishúgát,örül neki nagyon.
Zsanka azt mondta,hogy ugyanolyan haja van Lilinek mint Máténak volt anno.......

Politika......hát elégg gáz lesz itt a helyzet :cry: :cry:
Én is azon a véleményen vagyok,hogy nemcsak a kisembereket kéne állandóan lehúzni.....lehetne máshol is megszorításokat végezni........lenne pár tippem :wink:

Reméljük,hogy a helyzet javulni fog...

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Cserieri: köszi a híreket Zsankáékról! Aranyos lehet Máté a kis Lilivel!

Hát az hagyján, amiket eddig hallottunk Bajnai "úrról" (megjegyzem a 100 leggazdagabb magyar közt van!!). Az még jobb, hogy két évig be akarja fagyasztani a családi pótlékot és a gyest max. két éves korig adná!! Könyörgöm: bölcsis helyekkel fel vannak készülve??? És ha én nem akarom óvodáig bölibe adni a gyerekemet? Miért kényszerítenek rá??? Hol van az a szöveg, hogy három éves koráig e legjobb a gyereknek az anyja mellett. Nehogy már azt mondják, hogy annak a gyereknek, aki még vagy beszél, vagy nem, vagy szobatiszta, vagy nem, aki épphogy megszületett, jó idegenek között lenni! Ok, akinek muszáj, muszáj. De miért kell mindenkit belekényszeríteni??? Apa fizujából, meg ha már gyest kapok, 27 ezer pénzből nem lehet megélni, ha a családit is elveszik.

Nem érdekel, hogy nyugaton hogy van, mert ott nem így keresnek az emberek... meg igen, ott másképp vannak a bölik, ovik. Nyugatibb, civilizáltabb kialakítással.

Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!

Viszont a picik sokkal, de sokkal jobban vannak!! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Zsankáéknak gratulálok, és jó egészséget, sok boldogságot kívánok!!!

Látom csajok mindenkinél kiverte a biztosítékot a jelenlegi politikai-gazdasági helyzet! :lol: Annyira elbizonytalanító, hogy fogalmunk sincs mit hoz talán már a jövő hónap, vagy a rákövetkező... És akik mindezt okozták továbbra is röhögnek a markukba és újra és újra mi isszuk meg a levét!

V.erika
v.erika

Sziasztok!

Mi is megnéztük Lilit,gyönyörű újszülött.Tök sok haja van.

Emeseanyu!
Nagyon örülök hogy jobban vannak a picik.

Minket is iszonyat bosszant ez a gazdasági helyzet.Könyörgöm hova akarnak még ezek megszorításokat?
Már így is nemtudunk mélyebbre nyúlni sporolásban.
Már csak 18fok van a lakásban,már minden tecskogazdaságos a háztartásban stb.
És ha még a szocpolt is elkarják venni,akkor egyszobás házban fog felnőni e gyerekünk a szüleivel.Marha klassz.

Betti

Kép
berna23

Jaj, tényleg édes a kis Lili! Szegény Zsanka egy picit látszik a képen, jó sápadt. Remélem azért nem szenvedett sokat.... Majd jön azt mesél! Máté igazi büszke kisbátyó lesz biztos!

Szilvianyu! Egy jó hír, hogy a csal.pótlék befagyasztása azt jelenti, hogy 2 évig tuti nem változik az összege, nem azt, hogy nem kapjuk. Ha majd nem alanyi jogon jár és már túl "gazdagnak" számítunk, akkor kell félni, hogy nem lesz, mert ki tudja hol húzzák meg a határt....

Szocpol:
Mi januárban néztünk meg egy nagyobb lakást, bankban mondták hogy jár(na) a félszocpol, de az ingatlanközvetítős sajna felvilágosított, hogy a sok feltétel közül az egyiknek nem felelünk meg: férjem már elmúlt 35 (az öreg! :) ) így buktuk. Majd egyszer a szocpol járhat, de az csak új lakásra, vagy építésre. Ahhoz meg több hitelt kéne felvenni. Azt meg nem vállaljuk be az tuti!
Ennek tükrében tervezzetek bár lehet ezt tudjátok Ti is, meg nem tudom hol hány éves a férj... (Szilvianyu, Betti)
Szilvianyu, te félszocpolra gondoltál? Mert akkor még addig lépjetek, amíg lehet...
Betti, te fiatal vagy, meg gondolom nektek a rendes szocpol jár, ha építkeztek, nem?
Jó beletörödtem hogy még vagy 5 évig maradok 2 szobásba, ez van...

Szilvianyu!
Igazad van a bölcsivel kapcsolatban, ott meg olyan protekciók meg pénzelések lesznek nemsokára, az tuti! Így hogy kényszerítenek szinte, így már egyre inkább nem akarom beadni jövő szept. előtt Noét! :?
Én most alig 70-et kapok gyedet (jó tudom v.ki még ennyit sem...) ha aug-tól csak 28-at kapok és a fűtésszámlám nov-tól nem 30.000 hanem 43.000 lesz, akkor a kieső 42.000+13.000-at honnan a rákból teremtem elő? Még ha visszamegyek dolgozni, se keresek majd annyit.... á, megint jön a fekete munka, ha lesz egyáltalán meló. Jó ez nekik????? :?: :?: :?: :?: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Egyébként azért szorítanak rajtunk, mert 4-5 millió embertől elvenni havi tízenezreket az jóval több, mint a 386-uktól elvenni ha vi százezreket! SAJNA! De legalább együttérzésből megtehetnék, hogy nekik is fájjon!

lola77

Ja, V.erika!

Én tudok családi napközit:
egyik ovistársunk anyukája csinált egyet nemrég, kertesházban, Bánhidán. Annyit tudok, hogy fél óra asszem 500 Ft, de ha fél v. egésznaposra akarod, akkor nem felszorozza, hanem kevesebb. Figyi, itt az elérhetősége:

sugargabi@pontmagazin.hu

lola77

Sziasztok!

Betti: bocsi, de tök jót röhögtem a "az egyszobás lakásban fog felnőni a szüleivel" mondaton! :D Magam elé képzeltem! De képzeld magad elé, hogy az én három gyerekem majd egy szobában fog felnőni és nevess Te is nagyot! :D Ez most még okés, de majd ha Bence lesz kb. 180 magas, 80 kiló, a lányok valamivel kisebbek (remélem), akkor mi lesz???? RÖHEJ!!!!

A 35 éves korhatárt én is tudtam, de én úgy hallottam, hogy kitolták azt valamennyire. Férjuram nyáron lesz 35 éves! HURRÁÁÁÁ! :evil:

Igen, már rájöttem én is, hogy a családi pótlékos dolog erre vonatkozik, hogy nem nyúlnak hozzá egy ideig, de hát akkor is.....

A gyed elvétele csak nem érint minket is? Én még abban bízom, hogy ez elnyúlik azért és aki már így kapta, azt nem érinti, nem?

Ja, tesco gazdaságos cuccon is jót nevettem! :) Halomban állnak a szekrényben a tescos zacsijaink! Ja, meg a hűtőben is van pár, meg azért van S-Budet-es is! :D Múltkor hallottam, hogy megvizsgáltak pár lecsókolbászt és utolsó helyre az s-budet-es került! Hurrá, mi már ettünk! :shock:

Komolyan mondom, ezt csak úgy lehet elviselni, ha röhögünk. De nem nagyon tudok! Igen, vegyenek el maguktól is! Pl. tegnap este későn láttam egy beszélgetést navrasiccsal, aki azt mondta, hogy állami szférából tök sokat el lehet venni, de a mostani kormány gyenge ahhoz, hogy megmerje tenni ezeket a lépéseket, mert akkor érdekek ütköznének. Hát nem tudom erről is, hogy mit gondoljak. Ha így van, akkor most már megyek hányni a vécébe!!!!! :twisted:

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

És igazad van Lola, jön a több fekete munka, jön majd, hogy a bölibe is még jobban protkó kell. UNDORMÁNY!!! Nem jól átgondolt terv ez, mert nekik erre is kéne gondolniuk!! Azért vannak ott fent, helyettünk!

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!

Micsoda csodálatos hír! Szívből gratulálunk Zsankának és családjának Lili érkezéséhez! :D Én is megnéztem az iwiw-en , nagyon édes kislány!

Látom ,hogy folynak a viták s mindenki fel van háborodva. Én is háborgok, mint a tenger. :twisted: Tegnap már megbeszéltük a sógornőmmel, hogy majd a gyerekekkel hátunkon, karunkon megyünk tüntetni, ha tényleg ilyen durva lesz.

Szilvi, örülök, hogy jobban vagytok!

Most megyünk Julóval veszünk egy-két tescos cuccot :lol:

Kellemes napot mindenkinek! az idő legalább már szép :wink: :D
angika

Emeseanyu!
Tényleg nálatok is necces lesz a helyzet hogy épp melyik kamaszod lépjen le otthonrol ha jön az esélyes udvarló. :D
S-budget nálunk is megy.

Lola!
Nagy Isti 28 éves szóval az életkorunk még nem rizikós nekünk.
Használtház bővítésre csak félszoci jár.
Aztmondták a bankban hogy már nem 490ezer Ft,hanem 440ezer,de abból is lekapnak ők 10%-ot .
Szóval 400 ezerért megy a harc nekünk is,ha egyáltalán megkapjuk.Lehet hogy felelőtlenek vagyunk de mi ezt már totál belekalkuláltuk a pénzükbe,és elkezdtük a papírügyeket az építkezéshez.Tavaly még simán mondták hogy tuti megkapjuk.
És itt estünk pofára mert duplájára emelkedett a lakástörlesztőnk,ami miatt nemhogy félretenni nem tudunk párezer forintot,hanem már az építkezéspénzből csipek el hónap végén valamennyit.És azt még meg sem emlitettem ehónaptól gyesen vagyok.
Szóval lehet hogy stornozzuk az épitkezést. :(
De ki gondolta hogy ez lesz.
Másodállást sehol nem találok.Pedig takarítani is elmennék.

Betti

Kép
berna23

Na de hogy ne csak panaszkodjak...

Tök szép időnk van,már kinyitottam a bejárati ajtót mert kinn melegebb van mint bennt(fűtéscsekkre ugye nincs pénzünk),a napocska meg egyenlőre még ingyen van. :lol:

Voltunk ma babaklubba is,kisfiam egész türhetően jógyerek volt.

Melus!
Nagyon tetszenek a gyerekeid nevei.Szuperül összecseng a vezetéknevük a keresztnevükkel.
Mikor én várandós voltam a kisfiammal akkor otthon anyuéknál nem volt számitógépünk,netünk.Életerős kismami voltam,nem paráztam semmitől,eszembe sem jutott hogy bármi gond lehetne velem vagy a babámmal a terhesség alatt vagy a szülésnél.
Aztán mikor elköltöztem és lett netünk,én mindent amit elolvastam rögtön kivetitettem a gyerekemre,vagy magamra.(betegségek iylesmik)
Minden hülyeséget magamba szívtam már,szóval mostmár nemtudom másképp látni a világot.Legközelebb tutui szörnyű terhes leszek és a szüléssel kapcsolatban is nagy elvárásaim lettek. :lol:

Na megyek ebédelek.
Zöldségleves van mákostésztával.

Kép
berna23

Na elszállt a kisregényem........... :(

lola77

Betti!
Fűtéscsekken jót nevettem!:lol:

Szilvianyu!
Én is néztem tegnap az estében Navracsicsot, na de kérdem én, hogy az ő 4 évük alatt miért nem felezték meg a fizetésüket, ksgtérítésüket, meg a minisztérimok létszámát, azok prémiumát???? Na mindegy.
Megértem én, hogy tényleg nagy szarban van az ország és sürgősen kell cselekedni (figyeld meg, hogy beleesünk a gyedbe, mert jövő aug-ig járna, de addig nem húzzák el, az túl sok kiadás, 1-2 hónap átmenet lesz, szóval szept-től mi már nem kapjuk sz.tem!) de ha leghamarabb a sajátjukkal kezdik, már más lenne a hangulat! Én is meghúzom a nadrágszíjat akkor, és ez nem önzőség, hogy ha nekem fáj, másnak is fájjon! De ők okozták a nagy kaka 95 %-át, a maradék 5 %-a van csak a válság miatt!

Amúgy egyetértek, hogy csak röhögve lehet elviselni, mert ha idegbetegek leszünk ezen, az Nekünk se jó, gyerekeknek se, na meg az eü-nek is többe kerülünk akkor, az megint adóemeléssel jár! :)

Angika! Megyek én is tüntetni, ha kell, talán még elbírom kenguruban Noét! :wink:

Az a szomorú, hogy Mo-nak most legnagyobb szüksége a sok születésre lenne, pedig kicsi Áron, Bence, GErgő, Liza, Petra, Míra, Lili, Noé a nagy KAKÁBA születtek bele. Levi, meg Angikáék ketteskéje meg fog születni....

Na de a jó időnek Én is örülök! :lol:

lola77

Teszek képeket bosszankodás helyett:

Fekete fehér Soma:
Kép

Bújós:
Kép

Rumlit csináltam az ágyban, majd bealudtam:
Kép

lola77

Nagyon jókat nevetek a beszólásaitokon!!!

Legalább így könnyebb elviselni!

Cirmike

UI: sajnos Rékám eléggé odavan, tök anyás lett, alig volt el Dédivel amíg ma suliban voltam...

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike!
Jobbulást Rékádnak, remélem hamar túl lesz rajta!

Szilvianyu!
Nem is válaszoltam:holnap viszem Noét is dzsúdóra....

Gabrielldaniell! Mi van Veletek, hogy vagy?

Voltunk ma kresz parkban, Jubi parkban, Soma nagyon élvezte...

lola77

Sziasztok!

Lola: én is terveztem vinni holnap Bencét, apa meg maradna Dórival. De majd meglátjuk.

Visszavittem őket dokihoz, mindkettő azért még beteg, kaptak megint antibiot, mert ma elfogyott. De most már csak pár napig kell szedni. Azt mondta, már megúsztuk a kórházat, de azért még zajos Bencém tüdeje. Dórinak meg a füle még, meg az orra.
Mikor lesz már vége!

Cirmike: örülök, hogy meg tudtunk nevettetni! Én is néha jót tudok itt szórakozni! Csak kár, hogy ilyen témán kell élcelődnünk! :(

Rékádnak jobbulást kívánok!!!! Dórim is nagyon anyás. Eszméletlen. Mindenhol én kellek neki. Még a dokinéni is megjegyezte ma, hogy mostanában milyen sírós Dóra, ha a közelébe is megy. Meg állandóan "aja".....

Na mentem, fürdetés,etetés van!

Szilvia

Lola: jók a képek!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Mi is csaviztunk ma lent. Messze nem mentünk, de játszóztunk, meg levegőztünk.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
[b]Köszöntünk köztünk Pici Lili Jó egészséget sok tejcit kívánok!

Lola

Nagyon hasonlítanak a fiúk egymásra!

politika
Meg a mindenféle naplopó is elmehetne dolgozni aki életébe nem tette csak mostmár hova ha eddig sem akart. Ennek a pici országnak meg nincs szüksége ennyi képviselőre.
Na én nem is idegesítem magam.Megint a kisember szívja meg.

Bocsi hogy mindenkinek nem reagálok de hegyekbe a mosogatni való.

sziasztok Timi

Kép
xytimi

Sziasztok

Vikinek sok boldog szülinapot kívánunk(bocsi a késésért)

És nagy gratuláció Zsankáéknak is Lili babához. Én is megnéztem az iwiwen, szép kis baba.

Politikáról no comment, mert úgy felhúzom magam, hogy az csak na. Nálunk téma, hogy elhagyjuk az országot, de ha ilyen iramba romlik a helyzet, akkor nem bizti, hogy csak téma lesz.
Szerettünk volna mi is kistesót, de valahogy sajna mindig az ész érvek döntöttek.

Jobbulást mindenkinek, bízzunk benne, hogy ez már csak a betegségek utója és lassan elfelejthetjük, legalább őszig.

Kész lettek az ovis anyák napi képek, horror áron, de az apai szív elgyengült és vettünk belőle. Majd rakok fel belőle, mert bescenneltettük, hogy legyen a rokonságnak.

Jó éjt mindenkinek
Üdv Lívia

Kép
slivia

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?