Sziasztok!
Tegnap nem jöttem, be voltam fordulva, jobbnak láttam, ha nem rontom a hangulatot.
Csilla, gratulálok a fiucskához! Nem bírtad tovább, rákérdeztél?
Bim-Bam neked meg gratulálok a kislányhoz!
Nem jegyzeteltem, megpróbálok emlékezetből reagálni.
Köszönöm a székrekedés javítására a javaslatokat. Lehet, hogy nekem bevállik a homeos cucc.
Elötte ha gondban voltam én is gyógyteáztam, de most terhesség alatt ezek nem fogyaszthatóak. Azt hiszem a szenna tea is ilyen, mivel alhasi görcsöket okozhat.
Haskeményedés: nekem kb a 17-18 héttől van. Főleg akkor volt, amikor kettő front is volt egy nap, és kb 22. hétig volt nagyon intenzív. Nagyon sokat feküdtem vele. Utánna az én bb pedig ugyan úgy helyezkedett mint Lináncska Levije a bal oldalamon nyomhatott egy ideget, és a bal lábam megemelésekor nagyon fájt, illetve ahol a combom és a hasam találkozik, illetve a szemérem csontom folyamatosan fájt.
Aztán lemászott róla, ez 3-4 napig tartott, de néha odo-oda vándorol, de már csak egy fél órácskára.
Valószínű a hétvégi bokadagadásom vízesedés. Úgyhogy most pócolom a lábam, és tegnap gyümi napot tartottam. Elég nehezen viseltem.
Pedig ha bejön a jó idő szeretnék végre sétálni, és nagyokat, de ilyen bokával
Esetleg erre valami gyógymódott tud valaki?
Rilla, azért ne dolgozd szét magad
Mandaran, nagyon jó linkeket tettél fel! Örülök, hogy nem cicóztál és egyből dokihoz mentél, de nem pihenned kellene? Vagy ez most nem volt kikötés az orvos részéről?
Linácska, nagyon örülök, hogy Lili jobban van, és remélem mihamarabb rendbejön.
És jó lenne ha ma hazatudnátok vinni!
Mimi, nekünk is van lakáshitelünk. Választhattunk vagy az albit fizetem, vagy a lakáshitelt. És mivel az én munkáltatóm nem TB kifizető hely, ezért még mindig nem kaptam meg a februári táppénzemet sem.
Én abba bízom, ha esetleg be is vezetik ezt a javaslatot, akkor is ez nem fog ránk vonatkozni.
Most erről többet nem írok, mert nem akarom feleslegesen idegesíteni magamat
Tündi mi volt UH?
Csilla, de édes lehetett Milu!
Ma reggel fodrásszal indítottam, levágattam, még sohasem volt ilyen rövid, de nagyon élvezem.
Mikor apával megismerkedtem a derekamig ért a hajam, most meg éppen hogy veri a fülemet. Kiváncsi vagyok apa majd mit szól hozzá ha hazajön du.
Zora annyira aktív baba, hogy mostmár minden reggel rá kelek. Apának is produkálja magát folyamatosan. Csak el kell kezdeni hozzá beszélni, és már reagál is. Remélem, azért fogok vele bírni idekinnt