Sziasztok!
Szilvió, Sziszi
azért az jó hír, hogy már javulnak a porontyok!
Ez a tél és tavasz (ha annak lehetett hívni) most nagyon kedvező volt a baciknak. És hát a fejlődő immunrendszert meg csak még inkább megtalálják.
Majd jön a sok napsütés - remélhetőleg - és most már végre elmúlnak a gondok. A kiütéseknek is jót tesz a napocska d-vitaminja.
Sziszi
abszolút megértelek az éjszakák tekintetében. Sári is rengetegszer kel és valóban nagyon nehéz tud lenni, még úgyis, hogy mi felváltva csináljuk a férjemmel. Ez egy ilyen korszak sajnos, de túlélve Julival, már nekünk is gyorsan elmúltak a fárasztó éjszakák emlékei. Sztem Sárival is így lesz. Ha kijön az összes fogacska, sokat tud ám javulni a dolog. Elvégre ők sem jószántukból kelnek fel.
Mellettetek nem tud aludni Blanka? Vagy ti nem szeretnétek az együtt alvást (sokat tud ám segíteni) - persze az is érthető, ha idengenkedtek tőle.
Még a babakocsiról jutott eszembe... Sári világ életében utált benne lenni, ha meg megállt, az maga volt a szörnyűség. Úgyhgoy már egy ideje egyáltalán nem használjuk - a hátamra kötöm, ha megyünk valahová. És már bánom, hogy nem az elejétől (kendővel kezdtük és az egy idő után már nem jött be) kezdve ruháztam be erre a Mei-Tai-ra (kötős kenguru), mert olyan hihetetlen szabadságot ad, ami a babakocsit vonszolva sosem adatik meg. Még Julival is tudunk fogócskázni, lépcsőzünk, bárhová eljutok, Sári meg iszonyúan élvezi, nekem meg persze van két szabad kezem.
Persze nem tudom, Blanka mit szólna hozzá, ha eddig nem volt hordozva. De lehet, hogy gyorsan belejönne. És még a csípőízületeknek is nagyon jót tesz, sőt, az egyensúlyérzékének, ami a járásban nagyon hasznos.
Cipő
bevallom, mi nem cipőzünk továbbra sem idebent. Sőt semmi extra cipőnk sincs. Azt hordja Sári, amit örökölt. És teljesen jól működik, rohangál benne, mint a nyúl. És Julinak sincs bokasüllyedése.
Nyafi
jól csináljátok ezt az összejárósdit! Mi is ezért járunk baba-mama klubba. Kikapcsolódás mindkét félnek!
A szakdolidhoz meg nagy gratula! Én el sem tudnám képzelni, hogy van ennyi erőd hozzá, úgyhogy büszke lehetsz magadra. Nekem egy középfokú kéne még megcsinálni az ELTÉ-s diplomámhoz, mert oda kettő kell, de annyira nincs rá időm-energiám, hogy félek oda lesz ez a diplomám. Nem mintha nagyon hasznavehető volna.
Dorottya
hogy vagy te és a 17 hetesed? Na, és Rita vajon felfog már valamit a kistesó érkezéséből?
Gem
gyönyörű lánykád van! És még mindig kísértetiesen hasonlít Sárimhoz a személyisége. Épp a minap mondtam én is valakinek, hogy: még a csillárról nem szedtem le eddig. Lehet hamarosan erre is lesz példa, ha így folytatja. Most is tiszta ütött-kopott a szentem.
Szilvia
Hogy vagy? Mi van veletek? Nagyon ritkán jössz, pedig várjuk ám a beszámolót rólatok? Kristóf gitártudásáról meg Marci járás-dumatudományáról...
KM