Új privát üzeneted érkezett!

[quote="manósziget"] írta:manósziget
[quote="dorkamartini"]m írta:dorkamartiniano akkor azért szeretik sokan a 3 kereket mert azt könnyebb kezelni? mondjuk egy dm vásárlás nem megy egy ilyen teutóniával amit én kinéztem?

Valszeg... Meg mert nagy divat .. volt.. most az a divat, hogy 2 nagy hátul, 2 kicsi elől, középen....
Na, igen, erről beszéltem.... Vagy egy spar, ahol még középen is vannak kipakolva áruk...

Nem akarok belekotyogni, de nekem volt 3 kerekű is, meg 4 kerekű is ... hogy mennyire jól irányítható, az sztem nem a kerékszámtól függ ... ha nem bolygósítható az első kerék, akkor sokkal nehezebb "navigálni", kis helyen megfordulni vele, viszont terepen, rossz úton sokkal könnyebb irányítani (valleg ezért lehet a bolygósakat lefixálni!!!) ... és én azt tapasztaltam, hogy a 3 kerekű bolygósítva nehezebben irányítható, mint a 4 kerekű bolygósítva ... de ez típusfüggő leginkább ...

Dorka: azzal a szuper Teutónia kocsival szerintem esélytelen bármilyen boltban a bevásárlás ... bár nem láttam élőben, de nekem ez a benyomásom róla: ezt a kocsit nem bevásárláshoz találták ki ... ha nem bolygósítható az első kerék, akkor egy kézzel biztosan nem irányítható, és ha mindkét kezed foglalt, akkor hogyan vásárolsz, mibe teszed az árút, hogy fogod a bevásárlókosarat ???? ....ja, és a textilmózes tutira könnyebb és prkatikusabb, mint a merevfalú (ebből is mindkettőhöz volt már szerencsém :):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="mabe86"]T írta:mabe86aranee
Elvileg jó a szülésznő választás :wink:
Csak felmerül, hogy egyeztethető össze a műszakbeosztásával :oops:
Milyen munkát végez, mennyire tud figyelni rád, ha előtte már végigdolgozott egy 12 órás műszakot?

Hááááát, igen, ez jó kérdés ... de ez felmerül a választott orvos esetében is, sőt még inkább, főleg ha esetleg több kismami egyszerre akar nála szülni, egy műszak után, vagy ügyelet után ... nekem anno volt szülésznőm, 12 órás műszak után bejött egy órán belül VIDÉKRŐL! amikor hívtam, hogy bent vagyunk, megvizsgáltak, és már nem engednek haza ... és igen, erről írtam már a hálapénz kapcsán: pontosan ez az a dolog, amit igenis meg kell fizetni !!! ... ez senkitől nem várható el csak azért, mert hűűűűűűűű de nagy hivatástudatból az egészségügyben dolgozik ... sem orvostól, szülésznőtől meg főleg nem: bár nekem császár lett a vége, de azért a 14 óra vajúdás alatt leginkább ő könnyített sokat a helyzetemen ... mindenkinek, aknek csak lehetősége van, ajánlom, hogy válasszon szülésznőt, és szülés előtt egy hónappal kezdjék el megismerni egymást !!! ...

de azt hozzá kell tennem, hogy valószínűleg egészen más a helyzet budapesti és vidéki intézményekben ... itt azt tapasztaltam, hogy bocsánat a kifejezésért, de sz...nak a fejedre, hogy nincs választott orvosod, szülésznőd ... és igen, ennek egyik oka a kórházreform, és az amiatt kialakult zsúfoltság ... ez van, ez a mai magyar valóság :oops: :cry:

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="boboka"]S írta:bobokaüti, azt elhiszem, hogy most madarat lehetne veled fogatni :lol: :lol:

Kép

Andi nagyon eltűnt, Bibi sem volt ma, remélem mindenki jól van :wink:

Köszi Boboka: minden okés, csak kicsit húzós napunk volt :)

most megyek aludni, jó éjt mindenkinek, remélem, mindenki jól van !!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="sutimano76"]M írta:sutimano76egyek ncis-t nézni,majd utána még beugrok.ja még az is eszembe jutott,h a lepény hátsó fali és fenti,nagyon jó helyen van!!!Hurrrrá!!!Bocsi az ömlengésért,de ma nincs nálam boldogabb kismami!!!!!!

Süti!: veled örülünk mi is :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="szezso"]J írta:szezsoó reggelt!

Hajni: üdv itt! :-D Ha már volt pozitív toxo leleted, hogyhogy nem kaptál még gyógyszert? Vagy ehhez tudni kell, hogy friss v. régi fertőzésről van-e szó? Nem értek hozzá…:oops:

Látom, volt téma az őssejt…Szerintem mi nem fogjuk meglépni, főleg anyagi okok miatt. A másik meg, hogy hallottam már olyat, hogy itt (vidék, ugye..) hétvégén nem veszik le :roll:
Nem tudom, hogy ez mennyire igaz mostanában, de kb. 2 éve volt rá példa itt a kórházban…

Babakocsi…
Floranan: nekem azért nem jön be, mert a tolókarja nem átfordítható és nem dönthető vízszintesig a háttámla…Igaz, ez korrigálható a mózessel, de nekem fontos, hogy vízszintesig dönthető legyen.

Süti: ha a 3-ból kellene választani, akkor az első, amit feltettél. De nem írják a tolókart, azt nem tudom, milyen.

Nálam most ez a favorit:
http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... nas_175653

Szép napot!

Vízszintesig döntés: nekem az első kocsink 175fokig volt dönthető, és NEM tettem bele a babát ... inkább megvettem mellé használtan a merevmózest, és most sem tenném bele, az elején csakis vízszintbe ...
nnna, mostmár télleg megyek aludni, pusssza minden éjszakai bagolynak :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Köszi Erika,nekem dokika azt mondta h a gyerek majd szétrúgja!Na focista nem lesz,nem kell gyakorolni!! :lol: Ja és bár gondolom,már késő,de a doki azt is mondta,h nem csinálnak felvételt az ÁEK-ben,sőt szinte már csak a fizetős helyeken csinálnak,ez disznóság,mert akkor a többi gép is alkalmas lehet.Anno még a nővérem is kapott,bár vidikazira,de mégis csak 16 éve volt!!!!Most meg nem ,hát ez remek.
Ja és holnap mész uhura,tehát nem biztos h jó lett volna babónak ha két nap egymás után uhuzzák.

Képzeljétek én drága kicsi fiam mindig csuklik (vagyis olyan mintha)mikor uhuzzák.Tuti nem szereti,úgyh én már igyekszem tényleg csak a kötelezőkre menni.A kövi a 18 hetes gen-i,aztán majd szól a doki.

Brumi,köszi.Jó h jöttél!

Szerintem Andi még költözik,rendezkedik,aztán meg hulla fáradtan bedől az ágyba,de jó neki h ilyen energikus,jó én sokáig vagyok fent,mert álmos kevésbé,de fáradt annál inkább. :?

No,akkor jó éjt!Egy fiúcska boldog anyukája.

sutimano76

Sziasztok!

Bocsi, csak átfutottam most, Süti, nagy gratula!!!

Annyira rosszul voltam az időjárástól délután (migrénes fejgörcs annyira, hogy hányingerem is volt), hogy anyut felhívtam, hogy jöjjön elém kocsival, mert nem bírtam hazamenni, utána 3 órát feküdtem töksötétben hidegvizes borogatással a fejemen... most bírtam felkelni picit... húzok aludni, holnap jövök, aludjatok jól!!!

floranan

Süti!

Köszi az infót, most lassan indulok is, majd jelentkezem!

Kép
arvaerika

Süti
Amnionszalag elég gyakran előfordul. Az, hogy okoz-e gondot, függ attól, hogy mekkora, mennyire esik bele a baba mozgásterébe. Érdemes következő UH-k során ellenőrizni!

Bibi
Tudod, én mindig nézem a másik oldalt is :wink:

Süti
Gratulálok a kukachoz :lol:

3 vagy 4 kerekű
Nálam egyértelműen a 4 kerekű a favorit :wink:
Bár 4 kerekőben is láttam olyan szerkezeteket, amiket csak néztem :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Suti, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!! Úgy örülök h minden rendben!!

Floranan, ma jobban vagy?

Kép
kata05

Sziasztok!

Süti, örülök,hogy minden ok, és gratulálok a kéküléshez :)

Ma nekem is hányingerem van, pedig ma megyek tanácsadásra és levetetni az AFP-hez a vért. Tök jó lesz így, ja és ráadásul 11.30-ra megyek, végzek kb. 13.30, és akkor most egyek, vagy ne egyek, ez a dilemma. :(

Floranan, remélem már elmúlt a migréned, együtt tudok érezni, nekem régebben akkor volt, mielőtt megjött, még az is fájt, ha a szememet kinyitottam!

Kép
babcika

Sziasztok!

Köszi, kicsit jobban vagyok, nem teljesen, a fejem még mindig fáj, de ma fel bírtam kelni :? Most arra várok, hogy csökkenjen a nyomás, itt be van borulva, megkönnyebbülnék, ha esne az eső....

Babcika, én úgy tudom, az AFP-hez nem kell éhgyomor! Azt mondta védőnéni. Én a múltkor este 6-ra mentem integráltra, na szépen is néztem volna ki, ha addig nem hamizhatok....

Most kicsit el vagyok veszve a 180 és a 175 fokos dőlésszög között..... felhívtam védőnénit, azt mondta, hogy az első 3-4 hónapban fontos, hogy teljesen vízszintben legyen a bébike, a háta miatt, és utána úgyis reklamálni fog, ha nem lát ki :) És az 5 fokos eltérést a mózessel és/vagy egy takaróval ki lehet küszöbölni!
Tapasztalt mamák, ehhez mit szóltok??

floranan

Mintha itt nem lenne átállítva az óra :)

floranan

Floranan!

Nem az éhgyomor miatt aggódom én, azt tudom, hogy ehetek, hanem az esetleges taccs miatt. :D

Kép
babcika

Igen, óra nincs átállítva! Csodálkoztam is, hogy mabe milyen korán kelt. :)

Kép
babcika

[quote="babcika"]F írta:babcikaloranan!

Nem az éhgyomor miatt aggódom én, azt tudom, hogy ehetek, hanem az esetleges taccs miatt. :D

Jaaa :D:D:D

floranan

Sziasztok!
NEkem is van amnionszalag, de ezt már nem akartam írni, tele vagyok komplikációkkal. Én mindig megkérem a kicsit, hogy ügyesen kerülje ki.

Szerintem babakocsival egyáltalán nem lehet bevásárolni, úgyhogy ne ez legyen a fő szempont, inkább az útviszonyok (kiskerék, nagykerék, bolygó, nem bolygó), lépcsők (súly) és hogy beférjen az autóba. 180 fok: Ha a mellkasomon fekszik akkor sincs vízszintesen, márpedig a babák nagyon szeretnek úgy aludni, és az autós gyerekülésben sincs vízszintesen...

Tegnap megjött az AFP-m :!: Sokkal jobb, mint amire számítottam :D
A kombi 1:4000-jéhez képest a 18-as valószínűsége 1:9235-höz, a Down pedig az 1:55-höz képest 1:101-hez :!: Így :!: Ez máris sokkal jobb, kevesebb, mint 1 % :D
Süti, nagyon örülök, hogy jól vagy!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Jó reggelt!

Élek,de nem áll túl jól a szénám céges szinten,így nincs is sok kedvem semmihez.Sajnos vannak rosszakarók,akikkel szemben bizony fel kell vennem a kesztyűt.
Tegnap nem dolgoztam,illetve vendégség volt nálam.Barátnőm az ikreivel,a családja és egy másik kismami barátnő.Szóval tartalmas délután volt.Egész nap fejfájás,ma meg reggel óta hányinger.Ha lesz egy kicsi nyugim,jövök és bepótolom a lemaradásom.

Kép
v.andi

Ja és itt a babaneten az Életmód topikban van egy Hordozókendők cím, ott mindenféle hordozóról lehet olvasni vannak képek si, ha valakit érdekel.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

mondom, hogy valami fiú bandát kell alakítani:))))
jajjj ez mindig annyira aranyos ha kiderül kinek ki lakik a pociban:)

lányok, ha minden jól alakul pénteken kinézünk graz - ba. Van valami babaáruház amit tudtok ajánlani? Igazából babakocsipróbára mennénk.... szóval valami olyan hely kéne ahol van babakocsi bőven.

én nem tom mi van ma.... de nekem is majdnem vukkal indult a reggel sőt még tegnap este is esélyesnek volt mondható...

Kép

KépKép
dorkamartini

Andi :((( azért fel a fejjel!!

Anna, köszi a tippeket!

Ja, lehet, hogy nem a Graco lesz, mert szürke :) és nem szeretem azt a színt, szinte az egyetlen, amit nem nem nem... ez női szempont sanos..... :(

floranan

Sziasztok! Pár hete jártam itt. Lenne egy fontos kérdésem. Ma meglett az Afp-m eredménye és magas (Mom:3). :cry: :cry: Nagyon meg vagyok ijedve, félek h most mi lesz. Múlt kedden vették le a vért, szerdán voltunk 4d-n, és ott a doktornő azt mondta, h minden rendben van, nem lát semmilyen eltérést,korának megfelelőek a méretei. Jövő héten kell mennem genetikai uh-ra. Szerintetek bizakodhatok, h azért rendben van? Vagy készüljek fel... amire senki nem akar?
Nektek milyen lett az eredmény?
szakács_viki

Viki,
az én núgyógyászom azt mondta, h az AFP eredménye sokszor téves, ezért nem kell rá nagy hangsúlyt fektetni. Ráadásul ha még 4D-re is voltál, és ott nem láttak semmi rendelleneset, akkor szerintem csak vaklárma lesz.

Kép
piciibo

Sziasztok!

Megjöttem tanácsadásról, gyorsan ment. Jelentem lecsapolták a vérem az AFP és egyéb-hez. 2 hét múlva eredmény. Húsvét kedden megyek érte és akkor kapok beutalót uh-ra is. Már alig várom.

Viki nyugalom, reméljük minden ok lett. Papíron láttad az eredményt vagy telefonon kaptad? Azért kérdezem mert anno én telefonon kaptam és azt mondták 5. Erre elrohantunk uh-ra ahol mondták minden ok, nincs baj és most egészséges a fiam, ja és kiderült,hogy okoska akivel beszéltem telefonon összeadta az adatokat és így lett 5. A dokim még leb*szott, hogy miért kell nekem telefonálgatni :)

Kép
babcika

Bocs, nőgyógyászt akartam írni.

Lányok, nekem is lenne egy kérdésem. Ma reggel munkába jövet, az autóban éreztem valamit, amitől rögtön a hasamhoz kaptam: mint amikor buborékok jönnek fel a víz felszínére. De csak 4-5 darab. Az első gondolatom az volt, hogy ez a baba lehetett, de aztán elbizonytalanodtam, még a férjemnek sem mertem megemlíteni. Mert ez a néhány buborék nem a hasam alsó felén érződött, ahol elvileg a méhem kellene legyen, hanem kb. 7-8 centivel a köldököm felett. Lehetséges, hogy olyan fent érezzem a babámat, vagy csak a gyomormozgásokat képzelem annak?
Nem akarok semmit bebeszélni magamnak, de olyan jó lenne, ha tudnám, hogy ő volt.

Kép
piciibo

Sziasztok!

Hányingereseknek, fejfájósoknak jobbulást kívánok.

Tegnap estére nekem is nagyon fájt a fejem.

Viki, szerintem is csak vaklárma lesz a magas érték, de, hogy megnyugodjál, hívd fel a védőnőt meg a dokidat is, ők jobban meg tudnak nyugtatni mint mi.
Hány hetes vagy pontosan? Nem lehetne megismételni még egyszer az AFP-hez a vérvételt?
De szerintem se foglalkozz nagyon az értékkel, csak riogatja a kismamákat.

Andi, remélem minél előbb rendeződnek a céges dolgaid.
Vendég

Piciibo, sztem az a baba volt!! Ő szokott buborékozni...

floranan

Szerintem is a babádat érezted :wink:

Bár ezt én sem mindig értem, hogy van, mert én is gyakran érzek a köldök felett belül apró simogatás féleséget :roll: és a baba tényleg lentebb van
Vendég

Sziasztok, csak gyorsan beköszönök, meló van ezerrel..ha végeztem visszaolvasok majd:)

Csatolom a múlt heti képecskémet..
Ez csak egy "nyugi jól van a baba" bekukkantás volt:D
Holnap megyek Afp csapolásra, drukkoljatok, h ne dőljek ki a sorból, mikor belém döfik a tűt :shock:

Remélem jól vagytok!Hamarosan jövök :)
Kép

Kép

Kép
móka:)

Nagyon édes a babád Móka :)

floranan

Nagyon jó a sztárfotó Móka :)
Vendég

Móka!

Aranyos a bébi!

Piciibo!

Az biza a bébi volt!

Anna!

Örülök, hogy alakulnak a dolgok!

Babcika!

assisztens :cry:

Dorka!

Jó vásárlást nektek! Remélem sikerrel jártok!

Vuk: reggelente még nekem is előfordul.

Ma voltam H.K. doktornőnél a MÁV -ban és végre egy pozitívum az állami rendelőkről!

( 8-tól van rendelés, én odamentem 3/4 7-re és a doktornő 7-kor már bent volt és el is kezdte a rendelést!Negyed 8-ra végeztem!
(azért volt egy kis kavarodás, mert a portáskisasszony azt sem tudta, hol van a genetikai uhu, meg a kartonzó :oops: )

Ja, és 100% hogy puncisom van! :D
Képem nincs és úgy tűnik nem is lesz, mert már nem nagyon megyek maszek fizetős rendelésre, inkább babakocsira gyűjtök! :?

Kép
arvaerika

Most nagyon megörvendeztettetek! :D

Anna, nagyon örvendetes, hogy jók az eredményeid.
:)

Móka, szép kisbabád van. Az enyémmel egyidős.

Erika,
még egy lányos kismama, akire irigykedhetek. :lol: Hajrá lányosok, van egy kis lemaradás a fiúkkal szemben, de hátha lassan kiegyenlítődik a verseny.

Kép
piciibo

Tényleg, Dorka jó vásárlást nektek :wink:
Én sajna nem tudok arra felé jó babakocsis boltokat.

Anna, örülök az eredményeknek :wink:

Erika, örülök, hogy nem kellett sokat várnod :)

A H.K. drnő csak a 18. heti uh-ot végzi ott a máv-ban?

Vagy, ha bármelyik héten elmegyek oda hozzájuk, akkor ingyen és bérmentve megvizsgál?
Vendég

Sziasztok,

megjöttem, ma megint megcsapoltak... Afp... 2 hét múlva eredmény és végre uh!!!! Már alig várom és titkon remélem, szégyentelen lesz az én drágám és megmutatja ami van a lába közt. :lol:

Süti, neked gratula a kukacoshoz!!! Látom már be is kékültél! :lol:

Brumi, nem kotyogsz bele. Sztem az rendjén van, ha mindenkinek más a véleménye. De a kerekek és bolygósíthatóság révén egyetértünk, nem a mennyiségtől függ az irányíthatóság én csak azt mondtam, hogy miért lehet kedveltebb mostanában a 3 kerekű. A 175 fok meg... én textilmózessel simán használtam.. sztem nem lehet észrevenni azt a pár fok különbséget.. Míra így is elég korán reklamált, mert nem szerette, hogy nem lát ki, így hordozóval sétáltunk... Sztem az a lényeg, hogy sima felületen feküdjön, tehát ne úgy, hogy a babakocsi sportrésze van elfektetve és azon, mert ott ugye a háttámlára és ráfeküdne... és a kettő közti kis rés az nem jó...

Vérvétel, csak a cukorterhelés előtt nem szabad enni, a többi előtt nyugodtan lehet. :wink:

Viki és pont jó időben vették le? Neked rendszeres volt a mensid vagy esetleg tudod a fogantatás idejét? Barátnőm járt úgy, hogy neki össze-vissza jött meg és csak kb-ra tudták belőni neki a heteket. naná, hogy neki is magas lett az eredménye, de a 4d-n megnéztek mindent és rendben volt. Azóta már meg is szült és minden oks a picivel.

piciibo, köldök felett még nem érezhetted a babót. Ilyenkor még nincs olyan magasságokban a méhed, még nincs annyira kitágulva..

Kép Kép
manósziget

Ja, és raktam új pocakfotót. :oops:

És nem is mondtam, ma megleptem magam két szupi kis felsővel... Azért jót tett a lelkemnek. Még szerencse, hogy most ezek a mell alatt elvágott felsők divatok, mert így azt legalább könnyebben lehet találni.

Kép Kép
manósziget

Ezek a kocsik is tetszenek most!!

http://babaszafari.hu/shop_art.php?shop ... cat=847656

Bocsi, hehe, jól elvagyok a kocsijaimmal :) remélem nem untatok senkit :)

floranan

Én meg bejelöltem mindenkit iwien. :lol: Már akinek tudom a rendes nevét.

Kép Kép
manósziget

Visszajelöltelek Manó 8)

floranan

Manó!

Én meg visszajelöltelek!!! :lol:

Kép
babcika

Floranan, próbáltam visszakeresni a régebbi írásaid közül, de feladtam :lol: :lol:

Te mit írtál melyik felkészítő előadásokra mennél el szívesen?

Beírtam a naptáramba az időpontokat :lol: Az elsőre elmegyünk? Végül is ott bemutatják a klinikát is stb. ártani nem árthat.

Engem nem untatsz a kocsikkal :) Jó ez a lelkesedés :) :) :)

Nekünk már megvan a kocsi. Tavaly vettük.
Bergon, BBY két funkciós babakocsi (grip & go) + hozzá a hordozó.
Tavaly 33.900.- volt a babakocsi
15.900.- volt a hordozó
1.500.- az esővédő a kocsihoz
Vendég

Floranan engem meg pláne nem untatsz. :lol: Legalább közvéleményt is kutatok milyen irányban bővitsem a boltom. ;)

Kép Kép
manósziget

Manó, visszajelöltelek :)

Olyan jó képeitek vannak ott is fent :lol:

Míra nagyon tündéri mindegyiken :)
Vendég

[quote="boboka"]F írta:bobokaloranan, próbáltam visszakeresni a régebbi írásaid közül, de feladtam :lol: :lol:

Te mit írtál melyik felkészítő előadásokra mennél el szívesen?

Beírtam a naptáramba az időpontokat :lol: Az elsőre elmegyünk? Végül is ott bemutatják a klinikát is stb. ártani nem árthat.

Engem nem untatsz a kocsikkal :) Jó ez a lelkesedés :) :) :)

Nekünk már megvan a kocsi. Tavaly vettük.
Bergon, BBY két funkciós babakocsi (grip & go) + hozzá a hordozó.
Tavaly 33.900.- volt a babakocsi
15.900.- volt a hordozó
1.500.- az esővédő a kocsihoz

Én bármelyikre mennék, csak munka mellett nem biztos, h mindre eljutok, ha nem jövő héten kezdődik, talán az elsőre is! Nekem nem egyértelmű, hogy a második héten, vagy a hónap második keddjén kezdődik, mert 2 infót találtam, különbözőt... próbáltam felhívni őket, de senki nem veszi fel. Te mennél mindre?

floranan

Sote II-es mamik!! Na, megvaaaaaan, sikerült beszélnem egy védőnővel, április 14-én indul a tanfolyam!! Akkor arra megpróbálok elmenni én is!

floranan

Csak gyors bekukk!

Tettem fel a picasára a dokumentumok közé egy kis letölteni valót.
:wink: :wink: :wink:

Kép
v.andi

Nagyon jó :twisted: (mármint, hogy rosszul írtam be az időpontokat:):))
Április 7-től írtam be az összes előadást a naptáramba, most húzhatom át az egészet :lol: :lol: :lol:

Átírtam mindent :):):)

Én szeretnék elmenni az:

1. előadásra: április 14.
3. előadásra: április 28.
5. előadásra: május 12.
7. előadásra: május 26.
8. előadásra: június 2.
9. előadásra: június 9.
11. előadásra: június 23.
Vendég

Boboka, én is kb ezekre, meg talán a mozizásra, ha apát elrángatom, ő nagyon élvezné szerintem.

floranan

Én megpróbálom letölteni azt a filmet. Biztos valami retro ismeretterjesztő film lesz :lol: :lol: :lol:
Vendég

Astrid! Vashiányra nagyon jó a nyers cékla (reszelve vagy a leve kicentrizve) citrommal vagy narancslével, vagy a csalántea (nagyon jó kis zsenge hajtások vannak teljesen ingyen mindenfelé) szintén citromlével. Aztán 1-1 arányban (súlyra) kell reszelni nyers céklát, sárgarépát, citromot héjastul (ezt fagyasztva könnyebb), és ugyanennyi mézet bele, egy befőttesüvegben elég sokáig eláll a hűtőben, naponta 2-3 kiskanállal kell enni belőle (én mindig megeszem az egészet 2 nap alatt :wink: ). És még a cickafark tea is jó vérképző, de citrommal őrült rossz íze van :( , esetleg az ember lenyel mellé egy tablettát :?

Ha megszüntetik a gyest, mi piszok rosszul járunk, úgyhogy jövő héten bevetjük a kertet, aztán veszünk tyúkokat, lehet, hogy egy malacot is, hogy legalább enni legyen mit.
Ma kaptam egy üzenetet, hogy ha azt az őrült sok pénzt, amit szerte a világon a bankoknak adnak most, szétosztanák a 6miárd ember között, megszűnne a válság. Sztem mindig akkor van pénzügyi válság, ha a működésre szán pénzt zsebre vágják, akik hozzáférnek. politizálás befejezve

floranan, nekem nagyon tetszik, hogy folyton a kocsikat nézegeted :wink:
Jó tanfolyamozást!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?