[quote="manósziget"] írta:manósziget[quote="dorkamartini"]m írta:dorkamartiniano akkor azért szeretik sokan a 3 kereket mert azt könnyebb kezelni? mondjuk egy dm vásárlás nem megy egy ilyen teutóniával amit én kinéztem?
Valszeg... Meg mert nagy divat .. volt.. most az a divat, hogy 2 nagy hátul, 2 kicsi elől, középen....
Na, igen, erről beszéltem.... Vagy egy spar, ahol még középen is vannak kipakolva áruk...
Nem akarok belekotyogni, de nekem volt 3 kerekű is, meg 4 kerekű is ... hogy mennyire jól irányítható, az sztem nem a kerékszámtól függ ... ha nem bolygósítható az első kerék, akkor sokkal nehezebb "navigálni", kis helyen megfordulni vele, viszont terepen, rossz úton sokkal könnyebb irányítani (valleg ezért lehet a bolygósakat lefixálni!!!) ... és én azt tapasztaltam, hogy a 3 kerekű bolygósítva nehezebben irányítható, mint a 4 kerekű bolygósítva ... de ez típusfüggő leginkább ...
Dorka: azzal a szuper Teutónia kocsival szerintem esélytelen bármilyen boltban a bevásárlás ... bár nem láttam élőben, de nekem ez a benyomásom róla: ezt a kocsit nem bevásárláshoz találták ki ... ha nem bolygósítható az első kerék, akkor egy kézzel biztosan nem irányítható, és ha mindkét kezed foglalt, akkor hogyan vásárolsz, mibe teszed az árút, hogy fogod a bevásárlókosarat ???? ....ja, és a textilmózes tutira könnyebb és prkatikusabb, mint a merevfalú (ebből is mindkettőhöz volt már szerencsém :)