Sziasztok
Kata nyugodj meg és pihenj sokat, ne agyalj és próbálj nem aggódni, tudom nem egyszerű. Megnyugtatásképpen a Kismama.hu weboldalról:
" Meglehetősen gyakori, hogy az első hetekben némi vérzést tapasztalunk.
A kismama talán épp az elmúlt napokban bizonyosodott meg egy gyorsteszt segítségével a terhesség fennállásáról, ezért különösen csalódottan, ijedten fogadja a vérzést. Ilyenkor mindig orvoshoz kell fordulni, hogy megállapíthassa, nem vetélésről vagy méhen kívüli terhességről van-e szó. Kedvező jel, ha a kismama nem érez fájdalmat, menstruációs görcsöket, vagy ha a vérzés csupán pár cseppnyi, barnás színű. Még bő vérzés mellett is előfordul, hogy a magzat sértetlenül túléli az eseményeket. Az orvos ilyenkor hüvelyi vizsgálat során állapítja meg, hogy a méhszáj zárt vagy nyitott, s ultrahangvizsgálatot végez, hogy láthassa, él-e még a magzat. "
Miután nálad szépen látszott az uhun a szikpulzálás, gondolom ezért nem tulajdonított Tanár úr túl nagy jelentőséget a barnázásnak. Azt mindenképp figyelembe kell venni, hogy maga a lombik program nagyon megterhelő a szervezetnek, szerintem simán lehet hogy tényleg a nagy mennyiségű gyógyszer okozza. Terhességgondozásra bármikor mehetsz, én azután jelentkeztem a saját dokimnál miután megkaptam az intézetből a zárójelentést, de nyugodtan mehetsz korábban is, főleg ha megnyugtató Neked másik orvossal is megbeszélni ezt a helyzetet.
Szóval fel a fejjel
itt a gyönyörű tavasz, pihizz sokat és ne agyalj
Mindenkinek szép napot
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]