Új privát üzeneted érkezett!

Solya! Simán!

Kép
zölddisznó

Zsebi: nálunk sincs. Mi még "csak" fél éve fizetjük (és még fogjuk is egy darabig, mert LTP-re van), és elméletileg a jövő hónapban elérnek ide, legalábbis múlt héten be volt dobva a cetli, hogy fel lesz túrva az utca meg az udvar a rácsatlakozás miatt.
Hát, nem irigyellek...

Enikő: komolyan? És szerinted úgyis csökkenni fog, ha 2 szopi közt, azután meg ha már többet eszik, akkor szopi után adom :shock: ? Az a baj, hogy védőnéni ebben egyáltalán nem tud segíteni, mert ő eleve úgy tanácsolta, hogy szopi előtt adjam neki, ami még szerintem is baromság...

Berni: kiráááááály! :D

Zöldi: van, a fagyasztóban 4 pár :lol: :lol: :lol: :lol:

Solya: amit sétihez (Zsebinek írtam le délelőtt), csak felülre egy réteggel kevesebbet, vagyis kimarad a mellényke.

Kép

Kép
gabilany79

Jól látom h a babanet órája még nem állt át ????

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

helyzetjelentés: zsiri lenyomta Marcit, most békésen alszik mindkettő, Marci hasán zsiráforr. Kiosonok ebédelni, nyami nyami húsos rakott kápit hozott az étifuti ma :D

kubuspace

Zöldi! Hát nincs közel, de Debrecen azért nem olyan nagy város! Szívesen segítek!

Enikő! A vízdíjban nem tudom, miért fizetünk csatornadíjat is, de így legalább ingyen jön a szippantós. Nem is régen voltak, nem tudom, most miért telt meg ilyen hamar, talán az olvadás miatt... A csatornázás díját pedig azért fizetjük már 2 éve, mert nekünk is Lakáskasszára van, aza részletekben fizetjük, és már egy éve meg kellett volna, hogy csinálják! Ezért írtam, hogy gyanús, hogy valaki lelépett a pénzzel :twisted:

zsebi_baba

Sziasztok!
csak egy gyors, mert hamarosan jön anyós pajti! :twisted: :twisted: Nem ismer valaki az "elrablós" UFO-k közül egyet???? :lol: :lol: Ha igen, küldje ide és kb. 1,5 órára vigyen el. (Addig lesz itt anyós) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kubu: sajnálom hogy ilyen rossz a kapcsolatotok anyukáddal. És nyugodtan írd le ide bánatod, mi ezért is vagyunk. Meghallgatunk szívesen és ez miatt ne legyen lelkiismeret furdalásod. Én is kiírtam magamból és jobb lett!!!

Köszi mindenkinek a pasijaim dicséretét.

Manna: neked külön köszi a képes dicséretet, mert tudom te értesz hozzá!!!!! Én csak próbálkozom, majd el akarok menni ilyen fotós tanfolyamra, de nem mostanában. Itt a közeli városban van, sőt egy fotós klub is. :lol:

Hozzátáplálás: az egyik ismerősömnek a nagypapája 60 éve gyerekorvos, jó híre van. Ő az arany középutat javasolja, tehát az 5 hónapos kezdést. Persze ha elfogadja a gyerek, ha nem nyugodtan lehet várni pár hetet. Első két hét gyümi lé és ő kihangsúlyozza hogy törekedjünk a magyar termékekre, hiszen itt élünk az itthon termettek valók az itthoni gyereknek. Aztán jöhet a gyümi pépje, aztán a zöldségek főzve, később bele húsi.. Ja és javasolja, hogy egy csipet sót lehet bele tenni, vagy főzeléknél egy pici darabka fokhagymát, mert hát mi sem esszük meg ízetlenül a zöldségeket, így a gyerekek is jobban szeretik. Na kb. tömören ennyi amit nekem mondott. Hangsúlyozom ezt ő javasolta, nem az én kútfőmből van.

Zsebi: hát szó szerint, sz.r helyzet! :lol: :lol: Sajnálom. Nálunk már régóta van csatorna, azt hiszem 8 éve.

Berni: ez jó hír.

Laura: Zalánkának Boldog Névnapot. Az unokatesóm kisfia is Zalán! :lol: :lol:
Vendég

Gabi! Ha 2 szopi között adod, akkor nyilván később lesz éhes, ritkulnak a szopizások és amiatt lesz kevesebb. Én azért írtam ezt le neked, mert tudom mennyit szenvedtél, hogy tejed legyen! Gyümit meg ehet majd egész életében!
Ha mindenképp akarsz adni neki én azt tanácsolom, a tizórai cicizés után próbáld meg (semmiképp ne 2 szopi között) és fejjél utána.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Bocs a betolakodásért, azok olvassák tovább, akik szeretik a természetet, a kirándulást, és szívesen járják / járnák az erdőt kisbabával is.

Készítettem egy kirándulós-babakocsis honlapot, ahol összegyűjtöttem azokat a túrákat, amik babakocsival bejárhatóak. Vannak könnyű, bármilyen kocsival megtehető utak, és nehezebb, csak sportbabakocsival teljesíthető kirándulások is.

www.kirandulababa.turistautak.hu

Remélem sokaknak hasznos lesz a honlap.
Nagyon várom a ti útvonalaitokat is, hogy még több túralehetőség közül lehessen választani. Ha valakinek van kedve küldeni útvonalat, vagy töltse ki a honlapon található táblázatot, vagy csak írja le pontosan, hogy merre járt, és én elkészítem a túraleírást.

Kirándulós fórumot is nyitottam, mert a honlapon még nincs ilyen:
Társalgó - Programok, ajánlatok - "KIRÁNDUL A BABA" - babával kirándulók fóruma

Itt a tavasz, jó túrázást kíván a KIRANDULABABA!

sushy

Enikő: nagyon köszi a tanácsot. Akkor szerintem úgy fogom csinálni, hogy az ebéd-cici után adom, mert akkor amúgy is fejek (most már csak naponta 2x szoktam, délben, meg a hosszú alvás előtt éjjel) és totál kiszippantyúzok mindent (ami napi szinten összesen kb. 20-30-at jelent néhány hete). Tízórai nem igazán van, mert a fiatalúr 8 körül hamizik egy nagyot ciciből, és majdnem délig elvan vele, és ha akarom se eszik előbb, vagy ha muszáj, mert mondjuk menni kell valahová, akkor javarészt kibukja.

Kép

Kép
gabilany79

Enikő, Gabi! Én úgy csinálom a hozzátápit, hogy a délutáni evéskor, amikor egyébként is kap tápszeres pótlást, akkor adom a gyümit. Napközben ez az egy pótlós étkezés, ezért ezt választottam, így nem a tejcsi fog csökkenni, hanem a tápi.

Sushy! Én nagyon örülök ennek a honlapnak! Mi most készülünk két túrára, az egyik májusban a Hór völgy, amit megtaláltam a honlapon is, a másik pedig júniusban a Lázbérci víztározó mellett. Mindkét helyen voltunk már korábban babakocsi nélkül, és mindkettő jól járható szerintem babakocsival is. Valószínűleg benézek a topikba is!

Kimásztunk a kakiból!!!! :) :) :)

zsebi_baba

körkérdés: a gyed változása minket is érint vagy csak majd a most szülő kismamikat vagy ???

kubuspace

Zsebi: jeah, huss kaki! :lol: :lol:

Anyós is lelépett! 8) 8) 8) 8)

Solya: akartam írni, hogy az új vonalzódon Rékád annyira hasonlít rád!!!!! Ja és én is 2-3 naponta vágom Marci körmét, szopizás közben. Nagyon nő neki is és ha nem vágom ilyen sűrűn akkor összekarmolja magát!!!! :lol:
Vendég

Kubu: mi fog változni? Elfogadták már???!!!!! Én nem követem már a politikát, mert csak felidegesítenek!!!!
Vendég

Kubu: mivaaaaaaaan?????? milyen változás? (szerk.: köszi, Zsebi)

Gyerkőcömmel 1/2 2-kor elmentünk sétizni 1,5 órára és még most is alszik odakint :shock: :shock: Nem vagyok én ehhez hozzászokva :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.03.30 15:12-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Bébic!
Igen, Zsófinak ekcémája van. A bőrgyógyász szerint ez ilyenkor nem ételallergia, tehát amit a gyerekorvosok szajkóznak, hogy ha szoptatsz, akkor ne egyél tejterméket, tojást, olajos magvakat, kakaót… szóval ez hülyeség. Zsófi bőrén tapasztalom, hogy tényleg így van. Ha iszok tejet sem rosszabb az állapota, de azért önmérsékletet tanúsítok, nehogy lelkiismeret furdalásom legyen. A tápival is ez a helyzet: még a HA tápok is tehéntej alapúak, de a fentiek miatt ezek nem zavarnak be. Igazából ezt veleszületett ekcémának hívják, szülőktől örökli a baba és szinte a semmitől is lehet jobb és rosszabb az állapota. Ronthat rajta a hideg levegő, a száraz levegő, a bőrirritáló szerek (mosószer, fürdetők…), de nem nagyon tudod befolyásolni az állapotát, csak karban lehet tartani. Lényeg, hogy minél többet hidratáld a bőrét, hogy ne tudjon begyulladni. Aztán ha már gyulladt és csúnya és a sima hidratáló testápolók nem használnak, akkor jönnek a szteroidos krémek. Na én ezt nem kenek Zsófira, mert elég sok rosszat olvastam róla. Kipróbáltuk, de az is csak tüneti kezelés, néhány nap után újra kijönnek a foltok. Hidratáló krémet tud felírni a doki gyógyszertári kevertet, de vannak készen kaphatók is.

Gabi!
Részvétem a barátod miatt! Eszméletlen, hogy milyen állatok vannak! És hogy mindig az ártatlannak kell szenvednie…

Sarmi!
De jó, hogy jöttél! Gyerekeid továbbra is csodaszépek! Írisz gyönyörű!!! A szemeit tőled örökölte! Gondolom ez nem vígasztal, de én sem lettem sovány a szoptatástól…

Manna!
Első este Domi nélkül??? De jó!!! Irigy vagyok! Ugyanakkor én nem merném rábízni senkire Zsoffot egy egész estére. Nálunk nincs rokon a közelben, aki túl sűrűn lenne Zsófival, a vidéki nagyszülőkre, akik havonta egyszer találkoznak csak vele, meg nem merném itt hagyni a kiscsajt.

Cili!
Nálunk is van para keresztelő ügyben. Még nem mertem az érdi papot felhívni… Mi mindketten meg vagyunk Apával keresztelve, de nem vagyunk összeházasodva (idénre tervezzük az esküvőt). Kíváncsi leszek, megkeresztelik-e így Zsófit. De ahogy hallottam, az ilyenek inkább az adott paptól függenek. Mármint, hogy mennyire laza.

Enikő! Solya!
Anyósaitok is lemondhatnának! Bár látom Solya a tiéd már megtette.

Kubu!
Nagyon sajnálom, hogy anyukáddal így megromlott a viszonyod!

Szülés utáni cicire tevés:
Én csaszival szültem és meglepődve olvasom csaszis sorstársaimnál, hogy örzőben voltatok a műtét után. Mindenki??? A Jánosban műtét után betoltak a szobámba és szó szerint ledobtak az ágyra, ugyanis fizetős szobában voltam, ahol Ikeás bútorok voltak, így az ágyam jóval alacsonyabb volt, mint a betegtologató ágy. A szülésznőm még odahozta Zsófit, kicsit együtt voltunk vele, de cicire tevésről szó sem volt. :-( Másnap délelőtt mutatták csak meg, hogy próbáljam cicire tenni... :evil:

Kép
Kép
lbernuska

Ja na ehhez én is hozzá akartam szólni, mármint a Szülés után cicizés. Mindig szidják a szekszárdi kórházat (igaz pocsékok a körülmények), de szülés után épphogy összeraktak engem, már hozták is vissza Marcit (talán egy óra telt el). A csecsemős megmutatta hogyan tegyem cicire és már nagyon ügyesen szívott is. Később is jöttek, segítettek. Mindig kérdezhettünk és segítettek, pedig nekem is nagyrésze hétvégére esett, és hát nagyon kevés nővér volt a rengeteg babára. Volt egy idősebb nő, neki érdekes volt a modora de segített. Később mindig visszajött hogy minden rendben megy-e, és ő mutatta meg a fürdetést is!!! :lol:
Vendég

Zsebi: köszi!!!!!!
Vendég

hahó

na gyorsban: péntek házidoki: kúpot folytatni ami hörgőtágitó meg antibogyó köhögészszirup tovább. mondta h huz a tüdő de nem vészes. másnap: házidoki: tüdő már nem huz sokat javult ne féljek tuti meggyógyul. mondom kuptól pörög ki van pirosodva nem alszik antibogyótól hasmenés vizes, étvágy alig (bocs kezemben a gyerek) .mondja: akkor kupot csak hétfőig hétfőn meglátjuk anélkül sipol-e még (közben ugyanis az elmult), hasra meg normaflore és kedden vissza hozzá.

azota: köhög még láz nincs mondjuk az nem is volt, kedve jó étvágy has uolyan sipolás ma még nem tért vissza remélem nem is fog éjjel kiderül orrbol kevesebb jön. úgy érzem gyógyul de még hörög köhög holnap meg elfogy azz antibogyó nemtom h nem fog igy visszaesni.. vizet itatok vele pár kanállal mert hasmenés durva fáj is neki.

hoolnap doki.

köszi a drukkokat majd irok mi volt szoritsatok azért is h ne sipoljon most már

andy

Kép
andy30

ja és én is apa is full beteg

Kép
andy30

Andy: Marci újabb gyógypuszikat küld Regusnak!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Az orrát akkor is szivjam többx ha nem hallom h taknyos lenne?

A fülgyulladást h veszem észre? nemtom fülzsir-e v genny folyt ki belőle? ha nyomkodom a füle körül nem tünik ugy h fájna neki

ha elfogy az antibogyó holnap de még köhög meg 1-2 tünet h fog meggyógyulni teljesen?

Kép
andy30

boci köszi

Kép
andy30

Berni: Nagyon jó volt a szombat este! Könnyű volt, mert úgy hagytam itt Domit, hogy már aludt és meg se nyikkant amíg haza nem értünk. Mondta is a hugicám, hogy biztos kiloptuk és elvittük magunkkal és őt meg csak teszteltük..:)

Kép
mannababoca

gabi. en is sokkal kevesebbet tudok fejni valamiert. sajna en is csak 1-2x jutok el a fejesig. neked van meg a fagyoban tejci?

mi is setaltunk masfel orat. kellemes ido van, de nem sut a nap. olyan gyorsan elment a mai nap. n10-kor keltunk, jatszottunk, ettunk, Sophie aludt a kezemben masfel orat, en tvztem. megint jatek, en mostam, mosogattam. megint egy ora kajci, aztan a seta. es mar este is van. :shock:

zsebi. orulok, hogy gyorsan voltak a szippantok!

baratnom nem regen hivott, hogy osszevalogatott nekem 3 zsak ruhat. jaaaaaaaaaaaaaaaaaj! hova fogom tenni???

Zoldi. Hancsi egy tunemeny!

sapka: nem talalok egy normalis sapkat. vagy a szemebe log vagy kint van belole a fule. AAAAAAAAAAAA! :evil:

zsiri, manna, zoldi. milyen volt a seta?

megyek vacsizni, amig meg alszik a hercegno.

KépKép
KépKép
mush589

hellóbelló
egy hetes Nagyizáson voltunk, Bence élete első nagyobb útját tette meg.
Nagyon jól viselte.
Nő, mint a gomba, hirtelen átugrottuk a62-es méretet, 68-ban nyomulunk..

Kéretik szerdán drukkolni, visszerendelt a doki bácsim, rossz lett a cytológiám...

Na és pár kép:
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1238431271.3989.jpg[/img] Erő Jenő :)

[/img] Kép megy már a mosolygás !

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1238431312.4107.jpg[/img] bociszeműm

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1238431347.494.jpg[/img] kinövöm a babakocsit[/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mush: nekem utoljára akkor volt tejci a fagyasztóban, amikor Kobold 3 hetes volt :oops: Mindig feléli a "készleteket".
Örülök, hogy jól telt a napotok :D

Mági: nem semmi a kis/nagylegény :D És Anna is nagyon édes :) Mennek a drukkok, hogy minden oké legyen.

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Mági:mindenki azt mondja Réka olyan mint én,én nem igazán látom,de ugye kívülről jobban kátni,én csak azt tudom h viselkedésben tiszta anyja :oops: :lol:

Lányok milyen volt közös séta?

Mági:édesek nagyon a gyrekőcök sztem Bence tiszta te vagy!!És természetesen mennek a drukkok

Berni:igen anyós lemondott,egyem a szívét,jobbat sem tudott velem tenni(hú de gonosz voltam) :lol: :lol: :lol:

Andy:jobbulást nektek!!!!

Olyan jót sétáltunk mi is ,igaz elég hideg van,de azért jó volt.
Ma megint szét akar hasadni a fejem tök utálom,olyan érzékeny vagyok a frontokra h csak na :roll:

solya051020
Káld

Na és akkor én is teszek fel kislány ruhákat.Bocsánat ha sok voltam :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

És vége :lol:

solya051020
Káld

hahó csajok!

csak gyorsan,mert nem tudok egy tapottat sem tenni az úrfitól.
Nagyon megviseli a kaki.vagyis a nem kaki....
szoval este kapott kamilla teát cukor nélkül,azt hittem reggelre lesz eredmény,de semmi.
Apa hozott délelőtt normaflore-t,megmondom őszintén ebben van minden reményem.
nagyon sokat sír miatta.gondolom a hasa fájhat. :(

nekem a terhesség után tegnap jött meg először,ugy hogy észre sem vettem.pedig nekem nagyon fájt a hasam régebben.

jajjj mennem kell,nagyon sír :cry:

KépKép
lyndee

látom nem maradtam le semmiről azóta :lol:

köröm:nálunk is ezerrel nő a kezén és mindig marad egy kis élesebb rész amivel néha kikarmolja magát,főleg éjszaka.érdekes hogy a lábán még nem kellett vágni körmöt :?

mági:szépek a gyerekek,beni nagyot nőtt Anna pedig nagyon szép kislány!

solya:szerintem is Rád hasonlít Réka :wink:

zöldiék:milyen volt a szigetelés?

gaby:szerinted mikor hat a normaflore?délben kapott egyet.

andy:jól elkapott benneteket a nyavaja,gyógypuszik a családnak!

kubu:az én anyum sem könnyű eset,ő sem nagyon csípi a vejét de hát ez van...mindenáron belém akarja beszélni hogy egyszer úgyis elválunk.ha besokalok akkor van hogy pár napig még telefonon sem hívom.
A párom családja sokkal normálisabbak és sokszor szégyenlem magam az én rokonaim miatt,mert már két éve vagyunk házasok de a férjemet soha nem köszöntik fel :evil:
Ráadásul ma is kezdték hogy adjak Arninak almát,én úgy utálom ha beleszólnak és ráadásul úgy hogy engem tiszta hülyének néznek.

KépKép
lyndee

ma nagyon szép idő volt,voltunk kint délután.remélem már így is marad :D

Tegnap én sem bírtam becsapni Arnit a fürdés utáni vacsi és alvással,hiába fürdettem egy órával előbb nem aludt el csak amikor szokott

KépKép
lyndee

Hu, most csak gyorsan tudok írni, naszóval:

Zöldi: Hát, nem "szuper" doki sajna, de most költöztünk ide, senkit sem ismertem....evvan. Fenetudja, lehet, nem is írná meg azt a beutalót. Ákos arcára is azt hajtogatta, a kajától van, de eszébe nem jutott, hogy azt mondja, menjünk bőrdokihoz.... :? (aztán végül elmentünk, mert már nagyon aggódtam)

Bernuska: Köszi az infókat, akkor nem aggódom a tápi miatt. Bőrdoki azt mondta, csecsemőkori ekcéma, írt fel valami gyógyszertári kutyulmányt, az úgy néz ki, nagyon szépen rendbe hozza. :lol: Legalább is most sokkal szebb már neki.

Lyndee: Nekem azt mondták, a kamillatea édesen hajt, cukor nélkül viszont inkább szorulást okoz, úgyhogy vigyázz vele! (persze hallottam ennek az ellenkezőjét is, viszont Ákosnál eddig tényleg mindig bevált a cukros változat, csak mint írtam, időigényesebb, fél-1 nap kell, míg hat....ja, és reggel éhgyomorra add neki!)
bébic

Mági, Andy, mennek a nagy drukkok! ++++++
bébic

Sziasztok.
Múlt hónapban már nekem is megjött a havim,most is kb 10-e felé esedékes,kiváncsi leszek,megjön e megint.

Én egy üveg gyümit 3 napig adok a babának,nem fogy el,a maradékot vagy én vagy a nagyobbak kanalazzák ki.Hűtöben tartom.
Én a 10 órai szopi előtt adok neki 4-vagy 5 kiskanállal,de a kiskanálnak is csak a hegyén van,nincs is tele a kanál,és utána rögtön szopi.tehát én nem egy étkezést hagyok ki a gyümivel,hanem úgymond előételnek adom.és ez napi egyszer.tehát nagyon minimálisat kap,ettől a tejem abszolút nem kevesebb,ugyanannyit szopik a gyümi után is mint szokott.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Most jutok gép közelbe, eddig mentem mint a meszes!
Nem sikerült mindent visszaolvasni, de a képek gyönyörűek.

Mági szorítok!
Andy neked is, remélem Regi hamar meggyógyul!

Apa most próbálja "kiütni" Danit, remélem sikerül neki.... kész is! :D

Szarakodik a gépünk, menthetek le mindent ami fontos, mert viszik el javítani! Ma egész napfilmeket írtam ki..., meg holnap is, aztán mehet!

Látom nem csak nekem van problémám a szülőkkel..., sajna... :(

Na megyek, kidőltem én is..., jó éjt mindenkinek

Kép

Kép
dcili81

Ezt most találtam, gondoltam felteszem ide is, hátha érdekel benneteket:

"Hozzátáplálási táblázat

6 hónapos kortól adható
alma, őszibarack, meggy, gesztenye
burgonya, sárgarépa, sütőtök, cékla
gabona-pelyhek, rizs, búza, zab, kukorica

7 hónapos kortól adható
banán, körte, narancs, citrom
paradicsom, cukkini, saláta (főzeléknek elkészítve), brokkoli,
fehérrépa, pasztinák, zeller, spárga, tök, uborka (sütve vagy főzve),
passzírozott zöldborsó (héj nélkül), tökfélék
hús: csirke, pulyka
étolaj : 1 kávés- kanál / 1 dl főzelék petrezselyem, zellerlevél, kapor, metélőhagyma

8 hónapos kortól adható
kenyérhéj, kifli
szilva, ringló, sárgabarack, görögdinnye, sárgadinnye, cseresznye
zöldborsó, karalábé, kelkáposzta, karfiol, csicsóka,
vörös- és fokhagyma (sütve vagy főzve), spenót,
sóska, lencse, sárgaborsó, felesborsó, bab
hús: marha, sertéshús, hal, csirkemáj legfeljebb heti 1 alkalommal
Ha a családban nem fordult elő allergiás megbetegedés: kefír,
natúr joghurt, túró, sajt, kis mennyiségben, főzelék vagy gyümölcs kiegészítéseként
árpa, rozspehely
bazsalikom, kakukkfű, borsikafű, borsmenta, szurokfű, citromfű, lestyán
gyümölcsteák

10-11 hónapos kortól adható
káposzta, padlizsán, zöldbab, rebarbara, mángold
főtt tojássárgája heti 1-2 alkalommal

1 éves kortól adható
uborka nyersen vagy savanyítva (reszelve), retek,
vöröshagyma és fokhagyma nyersen,
szójatofu, szójatej, csicseriborsó, szójabab, paprika
tehéntej, vaj, tejszín, tejföl, kecsketej, és kecskesajtok,
juhtúró, juhsajt
teljes kiőrlésű gabonák, köles, hajdina
méz, tojásfehérje, mandula, napraforgómag,
tökmag és egyéb olajos magvak
gyógynövényteák (menta, cirtomfű, csalán)

Másfél éves kortól adható
kiwi, ribiszke, feketeribiszke, szeder, egres,
csipkebogyó, áfonya, som, málna, eper, szamóca,
déligyümölcsök (ananász, mangó, grapefruit stb.)"
bébic

Hozzátáplálás: nekünk se most lesz az, hogy egy teljes étkezést váltok ki vele. Csak kóstolgatjuk majd :D
Az se biztos, hogy bejön neki az alma. Múltkor ettem, és odatartottam a szájához, hogy megnyalogassa. Olyat fintorgott :lol: A túrórudit bezzeg már most kinézi a számból :wink: :lol:

Lyndee: nekünk két nap múlva hatott. Jaj, nagyon szorítok, hogy nálatok is bejöjjön, és ne szenvedjen tovább szegény Arni baba. Egyébként ha nagyon szenved, akkor glicerines kúp létezik babáknak is, csak azzal megint az a gond, hogy tartós adagolásnál hozzászokhat a szervezet, és még annyira se tud magától kakálni. Szóval szerintem ezt csak legvégső esetben...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok,

Még egy uccsó bejelentkezés alvás előtt.

Szóval nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a kedves, bátorító szavakat. :)

Sushy,
Köszönöm az ajánlót, megnézzük, kipróbáljuk. Tényleg szupi az oldal.

Berni,
A Jánosban a fizetős Ikeás szobák nem éppen a császárosoknak kedvez…. Nem is tudom miért úgy és olyan alacsony ággyal kellett azt a szobát berendezni.

Boci,
Talán nálam az nehezítette még a dolgokat h dec 23-án szültem, gondolhatod mennyi orvos és nővér volt bent 24-25-én… sőt akkor még a szülészetet és a nőgyógyászatot is összevonták, szerencsére volt egy idős nővér (bába) aki segített mondjuk a csecsemősök nálam semmit, még azon is kiakadtak amikor megkértem őket h mutassák meg h kell pelusozni..

Andy,
Mindenkinek gyors gyógyulást.

Mági,
Drukkok ezerrel. Gyerekek tündériek. A fürdőkád szélénél ülős kimondottan szupcsi.

Mush,
Már akartam mondani nagy kedvencem az ecetes chips. :lol:

Lyndee,
A szélcsőt próbáltátok már ? Mondjuk mi nem, csak hallottam h segíthet…. De reméljük a normaflore megoldja a helyzetet..
Jóóóó h mondod, anya is mindig ezt mondja h majd meglátjuk mi lesz ebből a házasságból mert ő tudja h úgy sem maradunk együtt (ja és a húgiék sem) ó szülinap, névnap nálunk sem létezik..
Össze kellene hozni az anyukat egy kis teázásra :twisted:

Cili,
Kiütéses technikát megoszthatnád velem.. Néha olyan tanácstalan vagyok

Gabi,
Glicerines kúpot nekem nem adott a gyógyszerész azt mondta h 3 éves kor alatt tilos…
Ettem ma egy kis csokit úgy nézte h a végén elfordultam úgy fejeztem be.

hát ideje aludni menni :D :D :D

kubuspace

Hú, Zsebi! Egész délután izgultam a válaszod miatt! nagyon köszi előre is. Nem biztos, hogy utánana is szeretni fogsz, miután felrakom a képet, hogy mit kéne átvenned és postáznod nekem.
Sajna a pasi nem adja fel postán :(
Szóval Ő az:
Kép
:oops: :oops: :oops:
Beleszerettem.

Részleteket később, ha nem túl nagy kérés. Cserében teljesítem 3 kívánságod! :)

Kép
zölddisznó

Sushy! Nagyon szépen köszönjük, hogy betetted ide a honlapod linkjét. Máris nézem!...Gratulálok!!! Nagyon tetszik :)

Kép
zölddisznó

[quote]n írta:em vagyunk összeházasodva (idénre tervezzük az esküvőt). Kíváncsi leszek, megkeresztelik-e így Zsófit

Berni! Simán!

Andi! Javulnak Regi-hírek! Ez jóóóóó! További gyógypusszancsok!

Mági! Szerdai srukk előjegyezve. Cukik a kölkök.

Szigetelés király volt! Zsiráf! Aztán nem szálltan fel végülis a buszra, hazagyalogoltam. 7-re értem haza. 8 km séta volt.
Ismétlés? Jövő hét hétfő?

Kép
zölddisznó

Manna, Zöldi, isteni volt a séta, jövő héten nekem okés, bár a kedd nekem kevésbé rohanós a hétfői kötött program miatt...
Lányok, bárki welcome jövő hét!!!
Zöldi, azta, akkor most tuti lesz alvás mindkettőtöknek ilyen levegőzés után :D
Manna, parkolás okés volt?

Musi, klasszak a linkelt játékok, a Lamaze cuccokra én is rá vagyok kattanva, de nagyon drága még a Vaterán is. Az Andy által multkor belinkeltet nem is találok sehol :(

Mági, welcome back, Anna még mindig gyönyörű, a kis pasi meg persze tünemény, nagyon sokat változott mióta legutóbb láttuk :D

Kubu, nagyon sajnálom hogy ilyen a viszonyod anyuddal, viszont nagyon becsülendő hogy igy álltok hozzá a pároddal. Biztos nem könnyű kezelni a helyzetet, le a kalappal!!!

Berni, ez nem semmi, csaszi után azonnal vittek a szobádba? Mi intenziven (megfigyelő) voltunk másnap reggelig, ment még pár infuzio, figyeltek ne mozgassam a fejem, adtak inni, vettek még vért, ja és ami a legszarabb volt, valami nehezékkel nyomkodták a hasamat ami rohadtul fájt. Persze ha egyágyasba voltál, ezt mind csinálhatták (volna) ott is. Csinálták?

Hozzátáplálás: csak egy jo tanács: az alma golden legyen, nálunk sikere van, mert édes. Nagy mosolyok mennek már a harmadik kanál után. Ja, és nejlonkabát, mert még a talpunk is almás, és semmiből nem jön ki. Állitolag az Ikeaban 1ooo pénz 2 darab.. megyek én is beszerezni.. :roll:

Musi, a sapka nálunk is mumus, engem még az is zavar, hogy körbeforog a fején. A fülvédős átmenetit ha ráadom, és autokázunk, amikor hétramegyek kivenni, sokszor ugy találom Laja fején, hogy a fülvédő rész pont az egyik szemét takarja, olyan mint félszemű Jumurdzsák :D

Kép
Kép
zsiraf8

Sziasztok!Jó reggelt mindenkinek! :lol:

Szépek a babák mind!

Mági:
mekkorát nőtt a legénykéd! Ana meg csodaszép még mindig!

Zöldi:
mindkét manó nagyon édi! :lol: :lol: :lol:

Mushi:
milyen e-mail cimre küldjem a baba IQ-t?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Zsiráf
jót nevettem a félszemű
jumurdzsákon :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Zsiráf,

ez most engem is megmosolyogtatott, elképzelem így Laját.
a sapka egyébként nálunk is ellenség, habár bármi ami a feje közelébe merészkedik, kivéve a szülők keze simi céljából :D

kubuspace

Jó reggelt!

Nálunk nagyon fontos dolgok történtek! Tegnap elmentünk anyósomékhoz, hogy fel tudják köszönteni Zalánt - én nem akrtam menni, mert akármilyen mozgássérült, valahogy megoldhatta volna, hogy ők jöjjenek ide, de a gyerek miatt belementem. A lényeg, hogy Hunor egyszercsak fogta magát és hasrafordult! :lol: Annyira tetszett neki, hogy itthon többször megismételte és amikor sikerült, olyanokat kacagott, hogy az apjával könnyesre nevettük magunkat - és mindez történt este fél 10-kor! :lol:

A nagy mutatványozásnak az lett az eredménye, hogy 10 órai szopi után 6.10-kor ébredt, evett és még most is alszik! :lol:

Tegnap először tesz-veszeztünk. 1000 Ft-ért vettem Zalánnak vadonatúj nagyfiús farmert, és 1 másik nacin is nyerésre állunk kemény 275 pénzért!

Ekcéma: Hunor arca, sőt egész teste ekcémás volt. Tegnapi fürdéskor megállapítottam, hogy a gyerek bőre olyan lett, mint a bársony. Neogranormon testápolót használunk fürcsi után. Az arca is gyönyörű, a bal oldalon van még 1 kicsi piros folt, de az is egyre kisebb. Az arcát Gabi arc-és testápolóval kenem, naponta többször, de főleg, mielőtt kilépünk a lakásból.

Mági! Gyönyörűek a gyerekek, jó, hogy jelentkeztél!

Tejcsi: mi még nem nyúltunk fagyasztott tejhez, a decemberieket apa elvitte horgászni, de egyelőre nem vált be, igaz aznap senki nem fogott. :cry: Tegnap esti nagy szopi után is még 80-at fejtem!

És egy szívemnek nagyon kedves kép a végén. A nagyapám 86 éves, 2 éve özvegy. Vasárnap meglátogattuk. 7 unokája van, Huni a legkisebb dédi, számszerint a 12.! Hunor úgy vigyorgott neki, le nem vette róla a szemét, amikor dédi beszélt. Aztán rávettük nagyapát, vegye ölbe a kicsit:
Kép

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Zöldi! Tudod miért "utállak"? Hogy miért nem én találtam ezt meg itt Debrecenben! :wink:Én is nagyon hajtok egy ilyenre! Egyébként én a babakocsit egyedileg kezelt csomagként kaptam meg, úgy biztos elmegy ez is, az 1800 Ft volt. De ma is megyek a postára, és megérdeklődöm.

zsebi_baba

Sziasztok,én folyamatos nagy teszveszes vagyok,innen is onnan is eladok is veszek is.A 3 gyerekemnek beújítottam teljesen a ruhatárát az elmúlt 2 hónap alatt.Játékokat is vettem fisher pricét,lamazéz,infantinót,simbát.Meg magamnak is sikerült pár jó rucit kifogni.az a titka sokat kell böngészni.megfigyelni,és a végén lecsapni :lol:
tökfőzelék lesz tükörtojással.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?