Új privát üzeneted érkezett!

Nócika
mikor kikapcsoltam a gépet, akkor leeresztette a vizet, szóval csak a ruha van benne. De mivel én túl hülye vagyok az ilyenekhez, megvárom a párom :lol: De mondani fogom neki ezt a szűrős dolgot! Köszi :wink:
Vendég

DRágm! Ez nem olyan komoly dolog! Szal ha én meg tom csinálni akkor te is! Van az alján egy kis ajtó azt kinyitod a banne lévő fekete bigyot elforgatod az óra járásával megegyezöen vagy forditva kihuzod kiveszed kijön belöle kb 1 l víz a szürübe benyulsz lehuzod a róla a hajat és visszaraksz mindent! ennyi!!! De ha gondolod várd meg párod!!!! Amugy meg szívesen :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Amugy én meg az elöbb tűzet oltottam! Ilyet még sose csináltam! Melegitem a lecsot a gázon benne a virslivel kavargatom, hogy nehogy leégjen és egyszer csak olyan csillagszóró illat csapta meg az orrom és rájöttem, hogy ég a konyharúhám!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Még kaját, se égettem le figyelmetlenségből, szal ezt most hogy sikerált nem tom???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika
inkább megvárom a párom :lol: :lol: :lol:

Konyharuhát már én is égettem meg. Csak néztem, hogy milyen nagy lánggal ég már a tűzhely, mire rájöttem, hogy ruha ég :lol: Utána meg gyorsan belevágtam a mosogatóba, és engedtem rá a vizet :lol:
Vendég

Na Milyen az új vonalzim??????? Nekem nagyon bejön!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika
nagyon cuki :) Jó a szövege :lol:
Húúú, ti idén már 10 évesek lesztek??? Azta, az szép idő :wink:
Vendég

Hát igen! DE sajna nálunk is megvolta kritikus év mikor is majdnem szétmentünk és persze az én hibámból! De már nem firtatom! Szal a kritikus 7-es számnál mindenki nagyon vigyázzon!
És köcce a vonalzi diccset!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika,
nálunk is volt már ilyen, pedig még nem is vagyunk 7 éve együtt. Szerintem ilyen mindenhol van, ahol nincs, ott meg valaki nagyon elhallgatja azt, ami bántja. De így jobb, legalább tisztázva vannak a dolgok :wink:
Vendég

Kitty! Hát igen! jobb tisztázni, mint ugy meghalni, hogy nem voltál öszinte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika,
vannak ismijeink, akik tavaly házasodtak, mindenki azt mondta róluk, hogy álompár, de kívülről nézve azok is, sose veszekedtek, stb. Csak a pasi mellette félrek*r.... Szóval inkább veszekedés, mint egy ilyen kapcsolat!!!
Vendég

Kitty
Nana,hogy barhol szulok csak nem otthon :? :oops:

Noci
Naon csecse a vonalzid 8)

Sztori
en egyszer suottem volna valamit....erre a gazon felejtettem a sutot es az olaj meggyulladt na meg fustolt mint allat :shock: fekete fust en meg rohantam ki a lakasbol :shock: :oops: hat a konyhat feherbol feketere valtoztattam :shock: :oops: Aztan jott a sikalas valamennyire lejott :oops: szerencsere akkor meg alberletben voltunk nem sajat lakas volt :lol: de jol megijedtem :shock:

Csajok ma mar masodszorra csuklok ugy mind allat mitol van :x
Kittyvel mst csacsogtam skype-on vgy masfel orat :shock: na meg Lauval is,hogy ez milyen szep kiscsaj :o 8) :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nalunk is volt meg az elejen 3honap utan amikor az exe vissza akart jonni hozza :twisted: o meg nem tudta mitevo legyen :? de vegul mellettem dontott :) azota az exe meg visszament a pasijahoz akit epp dobott sot tavaly volt az eskuvoje is :roll:
Remelem nagyobb zurunk ennel mar nem lesz :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brid! Ez igen! Én az olajjal csak ugy jártam, hogy nyiltan ráboritottam az olajat a lángra csupán puszta véletlenből! No de azota tudom, hogy ilyesmi van akkor vagy só vagy homok! Ezt a multkori tűzesetünkél mondta a tűzoltó bácsi! Emlékeztek mé?? Mikor szeptemberben kigyulladta a tető az áram miatt!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Brid! Hát igen azért ez olyan rossz mikor ilyen van! Te vagy az aki a sirba viszi velem eggyütt a titkot! Mert csak te tudod apa meg én!!! Anyuék sem tudják ugy kibelezve mint te!!!!! Szal nekem az nagy megkönnyebülés volt mikor neked anno kiönthettem a szívem! És látod?? Még az is lehet, hogy az a hosszantartó lelkibeksimnek az volt a jele, hogy kiöntsem a szívem és jött a babaó!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Noci
Hogyne emlekeznek a tuzre :roll: es jeee tenyleg kiontotted magadbol es hipp-hopp jott baboooo :shock: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nos akkor kéremszépen mindenki figyelem! Most nyitottem meg szívkiöntő magán praktizáló titkos topikunkat ahol mindenki aki csak szeretné az meggyonhassa büneit, hogy mihamarabb bezebrásodjon! Szívesen várom mindenki megbánó és szívszóritó büneit megvallani akaró csárlit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Próbálok gyors lenni,este megyek Bpestre anyóslátogatóba,és még ezer dolgom van addig.

Bridg,
sajnálom az apával történteket,elhiszem,hogy nem esett jól,de ne légy szomorú,hiszen ha ő ilyen,jobb ebbe beletörödni.Meg kell szokni 8) Ne haragudj,de én olyan jót szórakoztam a logikáján:meglepett,mert nem ment ki eléd és te vártad,hogy ott lesz :lol:
Igazad van a kivizsgálásokkal kapcsolatban,de én attól félek,hogy megtömnek egy csomó gyogyóval,és mégsem tudunk együtt lenni pé-kor.Mert ugye nem tudhatom,hogy esetleg tényleg van valami gond nálunk,vagy csak nem voltunk jókor együtt.Így kivárom az 1 évet.Sajnos soha nem tudtunk előre tervezni,a nyaralást is mindig egyik napról a másikra döntöttük el.Én szeretem a spontán dolgokat(most nem a babásodásra értem :lol: )És ha páromnak el kell utaznia,akkor el kell,és nincs mese.De ezt te is ismered,igaz?

Nócika,
drága vagy,köszi nagyon szépen.És a végén én is megkönnyeztelek :cry:
Nem bíztattak sok jóval a mensit illetően?Nos,akkor én tutira mondom,hogy szülés után semmi bajod nem lesz.A barátnőm is ilyen volt,a mentősök már tudták mikor fog mensizni,annyit hívta őket az anyukája.És szülés után hipp-hopp elfújták a dolgot. :wink:
De még szép lenne baba mellett is ennyire rosszul lenni minden hónapban :?
Amúgy nagyon jó az új vonalzód

Kitty,
mosógép :? :)
Kritikus időszak nálunk is volt,de még a 7. év előtt.És ilyen baráti házaspárunk nekünk is van.És én tudom mit csinál a pasi,a felesége meg nem,de nem bírom felvilágosítani őt :? Fel kéne szerintetek?De 2 gyerek van,nehogy még végül én legyek a hibás.

Micsoda álmok
:shock: ,és tudjátok miért érdekes?Mert szombat éjjel én is ilyet álmodtam.
Vagyis nem is álom volt,mikor lefeküdtem és behunytam a szemem,láttam egy barna hajú kislányt.Kinyújtottam a kezem és amint megérintettem őt,megfordult és rám nézett.De ebben a pillanatban el is tűnt. :? Utána sokáig nem bírtam elaludni,gondolkodtam mit jelenthet,én úgy tudom,kisgyerekkel álmodni nem jót jelent :? De rögtön megnézem az álmoskönyvben :wink:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis

Pendi,
köszi neked is a lányommal kapcs.Ajajj,ha látnád mikor suliba megy,úgy készül,mintha nem tanulni járna,hanem divatbemutatóra.Még jó,hogy nem viszi túlzásba és azért nem öltözhetnek bárhogy a szabályzat szerint. 8)
Igen,vagyok iwiw-en,priviben küldöm a nevem,bár a képeim privát albumban vannak,de miután visszaigazoltalak,majd felveszlek,hogy te is láthasd őket. :)

Mintha akartam volna még valamit írni neked,de hirtelen nem jut eszembe :cry:

Most bocsesz,de mennem kell,szerdán vagy csüt. jövök :P

Sziasztok

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis

Ja és itt van az online álmoskönyv(bár nem hiszek benne,de néha belenézek,ha nagyon megérint egy-egy álom 8) )

http://gportal.hu/gindex.php?pg=17707180

enis

Na tessék:
-ha úgy nzéem,hogy baba,akkor "igazságtalanul haragszol valakire"
-ha meg úgy,hogy gyerek,akkor "pletyka"

Jobban örültem volna ha azt írja,"hamarosan kismama leszel" :lol:

enis

Nócika,
lelkisegély szolgálatot nyitottál? :lol:

Enis,
én is megkaphatom az iwiw elérhetőséged? :wink:

Nem a mosógépnek volt baja, a közös lefolyó dugult el (a hajszálaimtól :oops: ), de a párom addig küszködött vele, míg jó nem lett :wink:
Vendég

Enis
Igen vicces volt apa es a legszebb az egeszben,hogy o komolyan is gondolta :shock: persze jot rohogott a sajat hulesegen :? Igazad is van varjatok 1evet en csak azt mondom a gyogyo tomese pl atjarhatosagi nelkul meg minden fele egyeb vizsgalat utan nem a legjobb :roll: Persze en nem vartam 1evet sot akkor meg nem is gyurtunk abbara mikor elmentem a dokihoz :shock: :oops: csak tudni szerettem volna minden rendben van-e :roll: na meg az exemmel tobb mint 3evig nem jott ossze :( mar akkor tudtam valami baj van :roll: aztan persze mikor elmentem dokihoz ra 2honapra elkezdtuk a babaprojektet de ez mar lassan masfel eve volt :? azaz mar a 19.ciklusom es meg mindig semmi :roll: pedig mindent csekkolok :roll: :roll: Na de mind1 nem nyavajgok iden meglesz minden :wink:

Noci
Holnap jovok gyonni :oops: :oops: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

En is kerek elerhetoseget 8)

Jo ejt
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó éjt Bridget, elég késő van már nálatok! :shock:
Vendég

Jó estét punik!

Nos holnap kicsit sűrű lesz a program, de a gyonásra ráérek mindig!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Reggel 9-re fodrász 3-kor indulás a védőnőhóz onnan át diabetologiára majd este 8-ra uhu! Na nem tom mikor jövök holnap, de ha lehet írjatok jó sokat! Csokol kismamitók ÉN! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika
az új frizkóról meg képet!!! Meg persze babáról is, de ezt már lecsekkoltuk!

Én sem nagyon leszek holnap, megyek Szegedre, talizok az egyik volt szobatársammal :D
Vendég

Kitty! Holnap után képek dömpingje lesz itt!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika,
remélem is! Mi úgysem szolgálhatunk jelenelg uh képekkel, de ami késik :wink: Aztán meg te fogod így várni őket :lol:
Vendég

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kitty
Jah jo keso volt apa hajnal 1kor ert haza mert melovan nagy biznisz jott be megint :? sot ma mar kelt 8kor mert megint telora kellett uljon konferenciabeszelgetesre amcsival asszem :?

Noci
Majd szolj ha gyonhatok 8) persze csakis priviben :shock: :oops: :lol: Tenyleg nyitottal gyonostopikot :?: :shock: Az uhus kepeket sajna en mar csak holnap latom :(

Apa hazajott en meg 1000rel keszulodtem ugye a nagy estere erre benyogi,hogy faradt :shock: :twisted: :twisted: :twisted: kerdi mer te "kanos" vgy :?: :shock: nem vazze csak tetetem :evil: na aztan mondom miert te nem :?: :roll: aszongya o faradt es akkor itt kibuktam megint :twisted: mondom tegnap is ma is es 1honapja nem lattuk egymast hogyne lennek ki....na erre meg meg o sertodott be mert en onzo vgyok mert o faradt es hajnal 2van es megint csak panaszkodok :shock: es kifele fordult :shock: en meg nem hagytam magam es csak simiztem hat nem tok en igy aludni :roll: erre aszongya most tenyleg nem fogsz hagyni aludni :x enmeg mondom neki,hogy mert en mennyire keszultem mert kis smink volt vartam mondtam nem vgyok faradt pedig mar ugye tegnap 6:30tol fent voltam :roll: meg fulbevaot az ujat betettem sexi bugyesz sexi haloruci 8) elso szavara mar mentem is aludni nem huztam az idot...aszongya,hogy ok o megerti nem voltu nk egyutt sokaig de nem ugy nez ki hogy holnap mar megyek is vissza szal van idonk...es hogy, o megcsinal engem de o utana megy aludni mert o faradt es ez jo e igy nekem :shock: :?: hat gondolhatjatok milyen jol esett ugymond kiharcolva hogy na akkor o most megcsinal mert nem hagyom aludni :roll: de mivel mar tenyleg kivoltam mondtam ok :oops: erdekel is engem,hogy o nem akarta :roll: aztan mikor "megcsinalt" hat addigra o is azert felizgult 8) es mondtam neki,hogy boldogga teszem 8) aszongya nem kell mert boldog igy is...en meg csak mondtam na de azert annyira nem kellett nyaggatni mar ott is teremtem aztan egy jot birkoztunk :lol: es utana viccesen csak annyit mondott,hogy "horni bics" :oops: :lol: :oops: :lol: ami annyit jelent kb,hogy kanos curva :oops: :lol: de ezt mondom ugy viccesen mondta :!: meg aszongya o nem tudta hogy en akarom ma este...mondom nem es akkor montam neki,hogy hat pedig de...mert hogy nem mondtam :shock: mondom szolnom kellett volna mikor hazajottel gyere a szobaba mert akarok birkozni :?: :shock: ez hule :oops: aszonta peldaul :lol: mondom neki en minden nap bennevgyok es csak hogy tudd most tudatom veled,hogy igenis minden nap johet :twisted: :lol: :lol: Aztan aludtunk mint a tej :) Reggel meg naranccsal vartam az ebredeset 8) mert az egyik filmben amit neztunk az asszony ugy keltette a ferjet az agyban es apa meg aszonta na latod :arrow: mondom neki nekunk nincsa narancsle itthon :roll: hat tegnap vettem :twisted: mert mara mar keszultem 8) :twisted: es orult neki megitta es megkoszonte :) jah es mikor felkelt megint aszonta nekem,hogy "horni bics" :shock: :lol: :lol:

Lenyeg a lenyeg megtortent :wink: en elhiszem,hogy faradt :roll: es mar elore szolt az elso harom napja gazosan hosszu lesz de konyorgom 3perc alatt kesz vgyok mer most annyira kivgyok ehezve anyit meg csak kibir :roll: Majd most bekenhagyom1-2napot :roll: aztan meg leteperem mert pe-m is lesz 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggetl!

Nem nagyon tudtam aludni! Gondolom az óraállítás is közbeszól ebben. Na meg apa. Jól feldühített. este hancur helyett a tv-t bámulta, és persze reggel amikor megjegyeztem, akkor meg az volt, hogy én aludtam el. Na igen, mert én nem tudok fenn maradni, pedig most elég sokáig fenn voltam, és vártam, hogy hátha.... Most pé-nek lőttek... Este sem jön haza, holnap meg én dolgozom.

Bridget
Hát tényleg nem úgy alakult a hazaérkezésed, ahogy kellett volna.
de látom, valami általános sztrájk van a pasiknál. Nálam is ez volt a helyzet.
Mit csinált apa a vállával?
Én sem tudnék a másik oldalon aludni. Nem csoda, hogy rosszul aludtál. van egy megszokott helyed, nem fog menni másként.
A fordulót tavaly megünnepeltétek? Most miért nem szervezett semmit? Nemértem apácskádat. Most elég nega. Pedig olyan nagyon várt haza.
a szobatárs barátnőjének meg igen éredekes álma volt. :) Remélem bejönt. :)a madárkaka meg szerencsét hoz. :) :)
Ki Lau?
A csuklás ellen én iszom egy korty citromlevet. nekem szokott segíteni.
Jó korán keltél Szívem! Nem tudtál aludni?
Na látom neked legalább bejött a hancur. :) Én nem eröltettem. Nem akartam vitázni. De lehet, hogy nálunk is bejött vona ez . Na majd legközelebb elveszem tőle a távirányítót. :) De a lényeg az, hogy jól vagytok. :)

Zsu
nem is tudtam, hogy ilyen komoly problémáid vannak a szemeiddel. Már régóta?

Nócika
Majd gyere, hogy mi volt uh-on!
Fáj még a köldököd? Mondod a dokinak?
Ezzel a tüzeskedéssel csak óvatosan! :) még jó, hogy nem lett komoly baj.
Szép az új vonalzód!
A babaprojekt így most egy kicsit dühít. Lásd fenn. De egyébként a jövő héten megyünk az új dokihoz. Kíváncsi vagyok, mi lesz.
A 7. év tényleg kritikus. Nekem az előző kapcsolatom 7. évnél ment szét. Pedig már gyűrűs menyasszony voltam.
A tavalyi tűzetekre meg nagyon emlékszem. Jól meg is ilyedtem.
És hol nyitottad a lelki-segély szolgálatot? :)
Na majd írd meg, hogy milyen lett a frizud! :) Ha lesz majd képet is kérünk!

Kitty
Húú jól megjártad a mosógéppel. M történt? Nagyon elázott a lakás?
A lefolyó volt? uhhh. De még jó, hogy nem lett nagyobb baj. Mi ugye pont karácsony szentestére dugultunk el tavaly. De rosszis az ilyen.
Neked jó randizást! Hozzám mikor jössz?

Enis
Köszi, hogy megküldted az iwiw-et. :) Mindjárt be is jelöllek. :) meg fogsz ismerni. :)
[quote]A írta:jajj,ha látnád mikor suliba megy,úgy készül,mintha nem tanulni járna,hanem divatbemutatóra

Na ne is mond. A hugom is így van. Bár szerencsére ő sem viszi túlzásba. :) Nagyon csinosak ezek a mai tinik. el kell ismerni, hogy ők már mások. Sokkal korábban érnek mint mi. Sokkal előbb jutnak információkhoz, előbb tudnak meg mindent, és ezért előbb is érnek. De nem baj, amíg tudnak mit kezdeni a sok infóval.
Majd eszedbe jut, hgoy mit akartál. Nem baj. :) Nálam is van néha így. Náha??? Szinte napi szinten felejtek el valamit. :) Olyan vagyok mint a kiselefánt. :) :)
Én nem szoktam már álmoskönyvet olvasni. A helyzet az, hogy mindig félek attól, hogy mit olvashatok. Ezért nem olvasom, mert csak paráznék.
Hogy te milyen helyes nő vagy! Nagyon csinos vagy! nem is csodálom, hogy ilyen szép lányod van!

MIndannyian az kéritek, hogy írjak magamról is. :) Hát igazából nem tudok túl sok mindent. Telnek a napok. Dolgozom, alszom, ez már két nap. Aztán minden nap főzök, mert ugye a diéta miatt minden nap mást kell enni. Megvan, hgoy mit lehet kombináni. aztán a délelőttöm már el is telt. Mostanában elkezdtem megint a puzzlet. Illetve folytatom a tavalyit. egy 3000 db-osat rakok. De közben azért mosás, meg házimunka is van. A múlt héten elég ramatyul voltam. Lelkileg. Meg azt hiszem még egy ideig ez lesz. A hugom születésnapja lenne 15-én, és ilyenkor elég depis vagyok. Ilyenkor ugye felerősödik a hiánya.
Aztán a jövő héten megyünk az új dokihoz. Megegyeztünk, hogy mi legyen, és jövő héten belevágunk. Majd látjuk, mi lesz.
Na mit is írjak még. Azt hiszem nagy vonalakban ennyi.
Nem sokár a felkelek, elmegyek a boltba, bevásárolok, és főzök. Apának is vinni kell, mert 24-ezik. Holnapra is meg kell főznöm, mert holnap meg én dolgozom.
Vendég

Na most nézem, hogy eltűnt a fogyókúrás vonalzóm! :evil:
Én meg nem tudok angolul.

Csinál nekem valaki egyet?
előre is köszi! :)
Vendég

En segitek 8) eltunt meg mergszunt a noivonal.hu a valsag miat :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szejjasztok!!!!!!

Ma lesz a szufi napom! 9-re megyek fodrászhoz haza 3-kor indulok a védőnőhöz onnan át diabetologiára majd este 8-ra megyünk uhu-ra! Totál izgalomba vagyok, hogy ma láthatom a kis punimat!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mert én váltig állitom, hogy lányzó lesz!!!!! Na de majd este kiderül!

Pendi! Látom akkor most annyira az esti akrobatika nálatok sem a legjobb! De nem kell parázni lesz ez sokkal jobb hidd el!
A tűzzel vígyázok én! Mondom ilyet még sosem sikerült csinálni! MÉg kajot sem szoktam odaégetni! Szal számomra is rejtély, hogy ezt most hogy sikerált!! :roll: :roll: :roll:
A kölödököm jelen pillben nem fáj, de azért rá fogok kérdezni este a dokkernál is meg ha ugy is megyek a védőnőhöz akkor nála is! Majd meglátjuk!
Drágám! Én nem tudom, tudod, hogy mi is történt a kishugoddal, de majd ha eljön az ideje és vaóban ugy érzed, hogy beszélni is tudsz is meg akarsz is vagy csak egyszerüen ki szeretnéd önteni magadból bármikor szívesen meghalgatlak! És elhiszem, hogy ha bármi olyan ünnep van mint pl szülinap akkor totál kibuksz! Hisz nagyon fiataon hagyott ott titeket! Nagyon sajnálom! Ezt az ürt tudom, hogy sosem lehet betömni!!!!!!!!!!!
Hát igen a 7. év az sokaknál gondot jelent! De no para, ha azt tulélik a párok akkor jöhet tűz és víz!!!!!

Kitty! Igérem, hogy tényleg lesz kép! És abban egész biztos lehetsz, hogy ha ugy lesz, hogy ti hozzátok a fotot majd én százszor ennyire fogok zizgulni, hogy na mi van már!!!!!!!!

Brid! Ne harizz, de minjá idővan és szerintem a tied lesz leghosszabb! Szal neked csa a fodrász után írok!!!!
Amugy a privi bármikor jöhet, mert amint jövök akkor majd elolvasom!!!

Csajok! Csak igazából nektek akrtam gyontatószék lenni! De ha így vesszük mért is ne nyithatnék egyet ugy komolyból????

Na tűzök készülni, mert mennem kell a fodrász puneszhoz!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Pendi
Talaltam egy kasa vonalzit neked 8) csak az a baj,hogy nem naokban szamol hanem kilokban :roll: az nem jo :?: :oops: ilyet meg sehol se lattam 8) bemasolom en milyet csinaltam de ez csak egy a sok kozul

Kép

Ha akarod segitek 8) megoldjuk egyutt :wink: vgy elkeszitem neked 8)

az oldal amugy itt van
http://www.phenforum.com/ticker/

Na majd jovok utana bovebben csak most ezt akartam gyosban :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Már voltam futni is. Olyan mérhetetlen izgatott, ideges vagyok, hogy na. Nem tudom miért. Mondjuk felhúzott a tesóm is, de..... na mindegy...

Nócika
Majd egyszer elmesélem mi történt a családunkban. Nem tudtam, hogy nem meséltem el. Most elég zaklatott vagyok annélkül is, úgyhogy bocsi, most nem . De ígérem nem sokára leírom.
GYere majd, mert nagyon kíváncsi vagyok a hajadra, és az uh-ra. :)

Bridget
Nagoyn tetszik, csak az a baj, hogy kilóban számol. Tudod mi 90 naposat csinálunk, ezért akarom a dátumot, hogy lássam, mennyi van hátra.
De ha netán találsz, akkor megköszönöm. :)
Benne vagyok, hgoy együtt készítsük el, csak nem tudom mikor jövök újra. Főznöm kell kétszer is, mert holnapra is kell, de kétfélét ugye, és még gyógyszertár, meg bolt, meg apának kaját vinni, meg ortopéd bolt. Szóval még van dolgom.Lehet, hogy ma már nem fér bele, de holnapután igen.
És nagoyn aranyos vagy, köszönöm! :)
Vendég

Szoval akkor

Pendi draga :)
Nem talaltam semmi olyat ami 90napos dietas lenne :( de majd meg kutagatog utana ok 8) ha nem lesz azert kell majd egy kilos :roll: dehat az is ugy jo ha van celertek :? na mind1hanem akkor meg szerkesztunk neked valami csecse vonalzid tod azt a dizniset 8)

Kép

Vagy vegulis barmelyik vonalzit megcsnalhatjuk igy,hogy beirjuk a szoveget 8) de konkretan 90napos dietast nem talalok se angolt se magyart :roll:

Kép

Na most egyenlore jobbat n em tok...ha kell valamelyik oldal cime es apacskad segit akkor megadom aztan hatha osszehozzatok ha nem akkor skypeon leudmoaljuk melyik kell neked en meg nyomom es osszehozzuk 8)

Valasz
Nana,hogy irjal magadrol is 8) Na mentek dokihoz de jooo :P es most akkor inszem lesz vgy hogyan tovabb :roll: vgy abszolut nem tod meg :? a tesokad miatt Kép az van rairva,hogy egy macko oleles neked :roll: ne legyel szomi tudod errol mar beszeltunk :roll: Ok...inkabb foglald el magad es hess rossz gondolatok :)
Nem ugy de nem baj minden mindig nem sikerulhet :roll: nem igaz :wink: :lol: es igen ezt en sem ertem miert sztrajkolnak :x marmint a pasik :roll: :? na de jon meg kutyara kamion :twisted: :lol: :lol: en bezzeg sosem mondtam nemet :roll: Apanak naon regota faj a valla semmi egyszeruen faj neki..lehet az edzesek...sokat jar gyurni de attol meg nem kene fajjon :? Mindenesetre ez nem allapot honapok ota faj neki...most mar elment dokihoz dehat tod milyenek itt a dokik kapott ra valami fajdalom enyhito tapaszt :? ennyit errol nana,hogy nem fog attol elmulni....akupunkturashoz is akkor jar ha en beiratom hetvegere :roll: Nefelj tegnap mar az en oldalamon aludtam 8) es mien jot foleg a birkozas utan 8) :lol: Sajnalom,hogy nalatok ez elmaradt :roll: es igenis ne hagyd magad ha kell vedd ki a kezebol azt az iranyitot sooot en meg a tevet is kikapcsolnam :twisted: :roll: Tavaly megunnepeltuk hat de nem ugy :roll: o hozott nekem eletem elso viragjat :) en meg sutottem eletem elso tortajat tok csini lett 8) de mar mutiztam nem :roll: :?: most amugy aszonta nem erti miert lovagolok ezen hisz faradt voltam :roll: hat nem erdekel mar tulajdonkeppen egy bizti most hetvegen kirugunk a hambol 8) szal valahol igaza van faradt voltam meg a hasam is ment de az,hogy vesz egy szal viragot ahhoz nem kell messzire menni csak ide a haz ele :roll: en mar annak nagyon orultem volna...vgy vesz egy tal epret es megcsinalja szepen talra rakva cukorral hoz be egy pohar fantat meg a szal viragot es mar mosolyra fakasztott volna :) erted mit mondok talan jobban is esett volna mint a vacsora az mar olyan uncsi :roll: meg nekem helyet talalni(finnyas vyok es ezen is mindig csak a veszekedes megy :x )Lau...Laura...nem emlexel nyaron mentem veluk a jatszora a Kitty barinomnek a lanya aki 3eves gyonyoru kiscsaj es tavaj elkoltoztek Maleziaba :? gyonyoru az a kiscsaj tegnap csinltam rola kepeket igy kameran keresztul...mint egy hercegno olyan kis szep csaj :) es olyan edesen beszel Magyarul :lol:

Jo fozest Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Noci
Okes most latom,hogy nekem csak este irsz csak 8) es azt is latom,hogy micsoda lazban egsz a uhu-tol 8) :lol: :lol: hajra punisok :!: :lol: :lol: Kép

Neked meg jo kukucskalast es a fodrasztol fotooooot kerunk :!: Akar iwiwre is felteheted aztan majd en nyomatom ide :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Noci
Okes most latom,hogy nekem csak este irsz csak 8) es azt is latom,hogy micsoda lazban egsz a uhu-tol 8) :lol: :lol: hajra punisok :!: :lol: :lol: Kép

Neked meg jo kukucskalast es a fodrasztol fotooooot kerunk :!: Akar iwiwre is felteheted aztan majd en nyomatom ide :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Noci

KépKép
bridget0801
Kulfold

Noci

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Megjött az Új Nócika!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Nekem bejöttem magamnak!! :lol: :lol: :lol: :lol: Csak kérdés apának fog e tetszeni!!! Amugy a szin az majdnem a sajátom, de mondta a fodrász puni, hogy a vöröset nem tudja elsőre totálisan eltüntetni kell még hozzá legalább 2 alkalom! Azaz 2x 6 hét, mert babos vagyok!! A hosszából nem vágattam magamra halgattam és csak amit muszály volt! És az ujitás az annyi, hogy kivasaltattam a hajam! Tű egyenesre! Nekem bejön! Remélem apának is fog tetszeni! Mert ha nem költözhet!!!!! :lol: :lol: :lol: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez csak vicc volt!! De szerintem tetszeni fog neki!!! Csajok képeket csak az iwiw-re tok feltenni! meg ha valaki segit nekem ide berakni akkor azt megköszönöm! Itt Pendi és Brid rátok gondolok ám!!! :oops: :oops: :oops: :oops: Persze már szégyenlem magam emiatt!!!!

Brid! Drágám! Nekem ez a kanos kérdés ez furi!! Bár semmi közöm hozzá én csak egy lány vagyok innen a bnetről akinek max véleménye van meg hsz-ja, de apácskádtól igy a második nap is többet vártam volna! Ha nem is megy ki eléd meg nem készül se vacsi meg semmi, de hogy még egy egészséges kefélés se legyen?? Na most megint szabad száju lettem! Már bocsi! De nem lehet, hogy Ő otthon üritett mig te itthon voltál??? Bár tom ez sosem fog kiderülni, de azért ha egy kicsit is hiányoztál volna akkor nem a csersznyés kempingezés lenne az első a szobatársékkak, hanem te! Nekem ez furi! Meg hát semmi izé meg bigyó az rendben, de hogy neki ne álljon fel a fityfirittye csak ugy egy olyan igazán csinos csajszira mint te! Tény, hogy egy darabig otthon leszel meg mindent be lehet potolni, de 1 hónap az kurva sok idő! Meg olyan nincs, hogy 2-3 nap hosszú lesz! Nem kell ezért szabit kivenni csak egy kis figyelmesség kéne nem?? Vagy ezek túl nagy kérések szerinted?? Lehet kéne egy picit komolyan beszélnetek ezekről a dolgokról! Hogy Ő mégis mit gondol őszintén a ti kettötök jövöjéről! Van e ennek jövöje? Esküvő család szerelem?? Vagy csak kell aki Őt otthon várja kajával! Vagy neked kéne valamin változtatni?? Vagy mindkettötöknek?? Mert igy nem juttok egyről a kettöre! A pénz nem boldogit csak szétmarja a dolgokat! Szerintem a pénz az olyan mint egy sósav!!! Neked is ketyeg a biologiai órád! És neki is! Sajnos ti sem fiatalodtok!!!! Beszélj vele szerintem, mert csak az írásodból mindig miota most hazaérétl csak fájdalmat olvasok! És ez bánt engem! Mikor megismertelek 1 éve akkor olyan életvidám volt az írásod! Nem volt hancur gong! SŐT!!!
Remélem nem haragszol, hogy ezt igy leírtam, de nekem ez a meglátásom! És gondold át, hogy biztos ez az a pasi akire te mindig is vágytál?????

Kép

Kép

Kép
nócika

Noci
En azert meg igy is csak melle allok mert azert en ismerem ot...bar amit a napokban muvelt attol nekem is egnek allt a hajam
Kép

Figyu a meoja az ilyen...o nem vehet vissza amelobol mert amikor bejon egy uzlet akkor kell utni a vasat...utana meg lehet hetekig sehol semmi es mar 7kor itthon ul :roll: szal sajna az o melojaban ilyen nincs...mert ez nem oraberes melo :? :? Amit en megis ertek....amugy itt mindenki ennyit dolgozik vgy meg tobbet...a japanok munkamaniasok :? :x :roll:

Nem akarok mar beszelgetni errol vele mert nem lehet...mindenesetre kicsit tenyleg zizi miota elmentem...majd kap egy kis idot helyrerazodni aztan ha akkor sem akkor majd meglatjuk :roll: :roll: inkabb kezd elkenyelmesedni nem eltavolodni mert azt azert nem mondanam persze az is rosszul esik mikor hazajovok belovom magam es nem kivan meg :?: :shock: :roll: lehet megcsinalta magat amig nem voltam itthon es sem vartam azert magamban 35napot de amikor o itt van es epp arra lenne szuksegem akkor nehogymar magamat csinaljam meg amig o esetleg alszik :shock: :? :roll: Meg oregszik is erzem rajta lelassul de nemcsak itthon hanem a bulizasban is...legalabbis mielott elmentem akkor :twisted:

A hazassagrol mint mondtam neki az a velemenye az emberek nem azert kell hazasodjon mert szerelmes hanem mert kell egy indok valami mas ami miatt :roll: errol pont beszelgettek a szobatarssal pentek este :roll: ezt mar eddig is tudtam....en meg a szobatarssal beszelgettem tegnap...es mondta o is mennyire hianyoztam apanak meg hogy alig ment el bulizni :shock: a barinoje is mondta,hogy szerinte egyedul erezhette magat... :roll: a szobatars meg annyit mondott hogy nem erti es mindenki mas is nem ertik mire var meg velem kapcsoltaban hisz mar most ugy elunk mint a hazasok :roll: hat arra a loketre var amit meg a heten szepen megadok neki :twisted: :lol: :lol: :lol:

Turelmes tipus vgyok en es ha mindig feladtam volna vele kapcsolatban a dolgokat akkor mar az elso nap utan nem alltam volna vele szoba tobbet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de en nem adtam fel sosem... 8)

Szal adok neki kis idod helyrerazodni aztan majd meglatjuk de amugy jol latod vgyis nagyon jol jon le mert tenyleg nem repdestem a boldogsagtol :roll: Persz az apro oromok megvoltak de a nagy dolgok amire vagytam nem...lehet en is tul sokat vartam :? en miben valtozzak :?: :shock: hazajottem kivgyok ehezve tobb,mint egy honapja mit csinaljak :?: felre menjek vgy magamhoz nyuljak :?: :shock: hat nehogy maaaa :twisted: vgy varjak mig okelmenek is jo lesz :?: nekem se mindig van kedvem es soxor en is faradt vgyok voltam megsem mondok nemet :roll: de ez normalis...meg meg 1szer ok de hogy masnap is...na mind1.

Mindenesetre azert az a horni bicses beszolasa tetszett :lol: 8) 8) :lol: :oops: meg ma elment es most hivta 7korul a szobatars barinojet,hogy hol vgyok :?: :shock: odaadja a telot....ember meg,hogy mar hanyszor uzent meg hivott es nem veszem fel :shock: :oops: mondom bent van lehalkitva a telom nem hallotam :oops: aszongya na csak ezert hivtalak :arrow: mondom tan csak nem aggodtal,hogy a tegnapi miatt tan ongyilkos lettem :?: :lol: :lol: :lol: aszongay de :lol: :lol: :lol:

Noci en hiszek benne,hogy megnyugszik :wink:

Na most akkor kicsit rolad :arrow: muti az uj hajad latod epp elotted mondtam,hogy felteszem ugyhogy te csak ne erezd magad szarul :twisted: elfenekellek :lol: aztan most merrefele rohansz :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold

jaaaaj Noci kepzeld mar 2.napja lovom az lh tesztjeid 8) kiwi leszek mi lesz :wink: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brid drágám! Legyen ugy! Én nem akarok rosszat, sőt csakis jót! Szal lehet, hogy tényleg csak az kell, hogy idő és visszakerül minden a normális kerékvágásba! És az jó, hogy te ilyen kis türelmes vagy! Én bevallom cseppetsem lennék türelmes! Én olyan kis hisztis és máris mindent tipus vagyok, pláne, ha a fejembe veszek valamit! Én szoritok! És ha ugy érzed várj többet mint 1 hét! És épp ezért írtam, hogy azért nem kel hogy szabit vegyen ki, mert már írtad, hogy Ők munkamániások! És a házasságra milyen indok kell neki?? A szerelem nem elég?? Látod mondjuk az én páromnak nem kell indok, mert ő kerek perec kijelentette, hogy neki ez csak egy papir és nem vesz el max, ha lejár 16 év mulva a házhitel! Szal a házasságos dologból nekem is kijutott! De nálatok még a gyerek témát se értem! Elhiszem, hogy szeret bulizni utazni, de mindezeket csak kis ideig kell mellöznie! Pasiis buliba eljárhat akkor is ha te a kcsivel leszel otthon! Vagy addig lesz babysitter és mehetek együt kicsapongani! Na mindegy ha neked jó igy akkor ám legyen! Kívánom, hogy ne keljen magadhoz nyulj meg neki sem és sinen legyen minden!!!!

Lh tesztre fel!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszi az elfenekelést inkább kihagyom, meg szarul sincs kedvem érezni magam! Szal légyszi nemááááááááááááááá!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Elég ha csak felteszed a képeket és akkor csávesz! JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ???????????

Amugy 3-kor indulok a védőnőhöz onnan át a diabéteszre! utána uccu uhu-ra!!! Még egy kicsit vagyok! De én olyan éhes vagyok, hogy csak na!!! Ugy ennék valami nem tom mit! Valami különlegeset! De nem tom mit!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Drága Bridget!
Annyira aranyos vagy, hogy ennyire kerested. Nekem jó lesz az is, amilyet te szoktál, hogy ekkor meg akkor talkozol apával, és még hátra van ennyi meg annyi. Biztosan találunk valami olyat, ami semleges. Akár az is jó.
A minták alapján ezek is tökéletesek. Ha megmondod hol találom, átnézem őket, és segíthetnél felrakni. :) Pussszz!!!!

Magamról. Egyenlőre még nem tudjuk, mi lesz a dokinál. Biztosan kezdünk mindent elölről, mert apánál ugye sok volt a baj, aztán, ha kell akkor inszem. Ez a doki meddőséggel foglalkozik, és hormonokkal. Valamit majdcsak kitalál.

Köszönöm a macit! Drága vagy! Tudom, beszéltünk már róla sokat, de tudod ez olyan, hogy nehéz még ennyi idő után is.

Apának meg majdcsak elmúlik a vállfájás! :) Aztán majd sokkal aktívabb leszí! :) Na az enyémnek nem fáj semmije.... Bezzeg amikor tudja, hogy semmi esélyünk az összebújásra, mert mondjuk munkahelyen van, vagy épp jön valaki, vagy ilyenek, akkor nagy a szája... :) Na mindegy. Még úgyis elkapom a frakkját. :)
Megértem, hogy jól esett volna egy szál virág is. Na de ebből most biztosan tanult, és legközelebb már úgy csinálja, hogy legalább ne bántson meg. Nagyon is megértem, hogy miről beszélsz. A volt vőlegényem volt ilyen, és nem egyszer mondtam neki, hogy jól esne egy kis figyelmesség. De nem érte fel ésszel. Na de ez volt.

akkor tegnap jó napod volt. :) ennek örülök.

Egyébként, Nócinak írtad, de én is hiszem, hogy apácskád megnyugszik, és minden lesz, ahogy neked is jó.

Nócika
Naaaa! Ez már fél siker, ha neked tetszik! Biztosan nagyon jól néz ki. Én nagyon kivi vagyok, hogy nézel ki.
Drágám! Tudod, hogy feltesszük a képet! Amint felteszed, és észreveszem, és persze nem előz meg Bridget, akkor már rakom is. :)
ÉNEM KELL SZÉGYELLNI MAGAD!!!!!!!
Vendég

Pendi!!
Köszönöm! És már hogy ne kéne! Hisz tudtam csak uj progi és én ezt nem tom! Bár bizti ha ide hivnék egy 8 éves kiskölökt az röhögve megcsinálná! Én meg tiszta hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kitty! Na sikerült a mosogépet apának megcsinálnia???? Mi volt a baja???

Kép

Kép

Kép
nócika

Csak gyorsban

Nocika koszi draga...tudod ha ugy lenne ahogy mondod azert nem vedenem am a gazfickot :twisted: de azert meg annyira nincs gaz...veszriadot meg nem fujok :lol: nem csak itt de othon is egyre tob ferfi akar egyre kesobb babat :roll: nem a bulizas miatt :? ki tudja miert :roll: nagy elkotodottseg szamukra a hazassag is meg a gyerek is :roll: lehet be is vannak tojva :? a loket az pl lehet hogy babas leszek na akkor elvesz mert megvan az a plussz...vgy lejar a vizumom...vgy kesz tenyek ele allitom...mondjuk az nem biztos,hogy bejonne...de valami ilyesmi :roll:

Pendi
A szoveget vegulis azt irsz be amit akarsz!
www.ezticker.com ez volt az en apasom 8)
www.magicalkingdoms.com ez a disney-s 8)
www.tickerfactory.com

KépKép
bridget0801
Kulfold

Noooociiii
Hol a foto :?: :?: :?: :?: :?: :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Drágám! Apa telojával tok csak fotozni tudod!!!!!!!!! Majd este fotozkodom!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?