Jó reggetl!
Nem nagyon tudtam aludni! Gondolom az óraállítás is közbeszól ebben. Na meg apa. Jól feldühített. este hancur helyett a tv-t bámulta, és persze reggel amikor megjegyeztem, akkor meg az volt, hogy én aludtam el. Na igen, mert én nem tudok fenn maradni, pedig most elég sokáig fenn voltam, és vártam, hogy hátha.... Most pé-nek lőttek... Este sem jön haza, holnap meg én dolgozom.
Bridget
Hát tényleg nem úgy alakult a hazaérkezésed, ahogy kellett volna.
de látom, valami általános sztrájk van a pasiknál. Nálam is ez volt a helyzet.
Mit csinált apa a vállával?
Én sem tudnék a másik oldalon aludni. Nem csoda, hogy rosszul aludtál. van egy megszokott helyed, nem fog menni másként.
A fordulót tavaly megünnepeltétek? Most miért nem szervezett semmit? Nemértem apácskádat. Most elég nega. Pedig olyan nagyon várt haza.
a szobatárs barátnőjének meg igen éredekes álma volt.
Remélem bejönt.
a madárkaka meg szerencsét hoz.
Ki Lau?
A csuklás ellen én iszom egy korty citromlevet. nekem szokott segíteni.
Jó korán keltél Szívem! Nem tudtál aludni?
Na látom neked legalább bejött a hancur.
Én nem eröltettem. Nem akartam vitázni. De lehet, hogy nálunk is bejött vona ez . Na majd legközelebb elveszem tőle a távirányítót.
De a lényeg az, hogy jól vagytok.
Zsu
nem is tudtam, hogy ilyen komoly problémáid vannak a szemeiddel. Már régóta?
Nócika
Majd gyere, hogy mi volt uh-on!
Fáj még a köldököd? Mondod a dokinak?
Ezzel a tüzeskedéssel csak óvatosan!
még jó, hogy nem lett komoly baj.
Szép az új vonalzód!
A babaprojekt így most egy kicsit dühít. Lásd fenn. De egyébként a jövő héten megyünk az új dokihoz. Kíváncsi vagyok, mi lesz.
A 7. év tényleg kritikus. Nekem az előző kapcsolatom 7. évnél ment szét. Pedig már gyűrűs menyasszony voltam.
A tavalyi tűzetekre meg nagyon emlékszem. Jól meg is ilyedtem.
És hol nyitottad a lelki-segély szolgálatot?
Na majd írd meg, hogy milyen lett a frizud!
Ha lesz majd képet is kérünk!
Kitty
Húú jól megjártad a mosógéppel. M történt? Nagyon elázott a lakás?
A lefolyó volt? uhhh. De még jó, hogy nem lett nagyobb baj. Mi ugye pont karácsony szentestére dugultunk el tavaly. De rosszis az ilyen.
Neked jó randizást! Hozzám mikor jössz?
Enis
Köszi, hogy megküldted az iwiw-et.
Mindjárt be is jelöllek.
meg fogsz ismerni.
[quote]A írta:jajj,ha látnád mikor suliba megy,úgy készül,mintha nem tanulni járna,hanem divatbemutatóra
Na ne is mond. A hugom is így van. Bár szerencsére ő sem viszi túlzásba.
Nagyon csinosak ezek a mai tinik. el kell ismerni, hogy ők már mások. Sokkal korábban érnek mint mi. Sokkal előbb jutnak információkhoz, előbb tudnak meg mindent, és ezért előbb is érnek. De nem baj, amíg tudnak mit kezdeni a sok infóval.
Majd eszedbe jut, hgoy mit akartál. Nem baj.
Nálam is van néha így. Náha??? Szinte napi szinten felejtek el valamit.
Olyan vagyok mint a kiselefánt.
Én nem szoktam már álmoskönyvet olvasni. A helyzet az, hogy mindig félek attól, hogy mit olvashatok. Ezért nem olvasom, mert csak paráznék.
Hogy te milyen helyes nő vagy! Nagyon csinos vagy! nem is csodálom, hogy ilyen szép lányod van!
MIndannyian az kéritek, hogy írjak magamról is.
Hát igazából nem tudok túl sok mindent. Telnek a napok. Dolgozom, alszom, ez már két nap. Aztán minden nap főzök, mert ugye a diéta miatt minden nap mást kell enni. Megvan, hgoy mit lehet kombináni. aztán a délelőttöm már el is telt. Mostanában elkezdtem megint a puzzlet. Illetve folytatom a tavalyit. egy 3000 db-osat rakok. De közben azért mosás, meg házimunka is van. A múlt héten elég ramatyul voltam. Lelkileg. Meg azt hiszem még egy ideig ez lesz. A hugom születésnapja lenne 15-én, és ilyenkor elég depis vagyok. Ilyenkor ugye felerősödik a hiánya.
Aztán a jövő héten megyünk az új dokihoz. Megegyeztünk, hogy mi legyen, és jövő héten belevágunk. Majd látjuk, mi lesz.
Na mit is írjak még. Azt hiszem nagy vonalakban ennyi.
Nem sokár a felkelek, elmegyek a boltba, bevásárolok, és főzök. Apának is vinni kell, mert 24-ezik. Holnapra is meg kell főznöm, mert holnap meg én dolgozom.