Új privát üzeneted érkezett!

Niki, örülök, h jól telnek a napjaitok! kemény lehet, de biztos túl lesztek ezen is. És már alszik éjjel a kislegény?? ügyes!

Nyafi, köszönöm szépen a kedves vendéglátást, fini volt a tea. :) és nagyon szép lakásotok van, tök jól van berendezve.

Zuzi, szegény Patrik popó. most a mienk is piros, nem tudom mit ehetett, szegénynek úgy fáj mikor pelusozom. :(

Betty, örülök, h felvették bölcsibe a kicsilányt.

Anna, mindjárt 10 hetes lesz a babó, csinálsz tesztet ami megmutatja a nemét?
snooopy

Sikerült végre lekicsinyítenem néhány fényképet, miközben hatalmas a buli nálunk!!!! :lol:
Most jutottam el már odáig, hogy nem érdekel, hogy bár egyáltalán nem a Csabinak való zene megy most 8-tól a danubiuson, mégis azt hallgatjuk.
Hatalmas a gyerek! Úgy rázza, hogy hihetetlen! Megmutattam neki, hogy hogy kell a csípőjét tekerni, már azt is tudja. :lol: Tisztára mint egy mini gogo táncos. :lol:

Kép Amikor Csabi édesdeden alszik Kép Amikor vicsorgunk :-)
Kép Amikor játszóházban játszunk Kép Amikor el nem engedjük a babát :-)
Kép Gigi a gumiizén :-)
Kép Levi, Anna és Csabi Kép Levi, Anna és Csabi 2

Kép

Kép
fcicus

Cic józan paraszti ésszel már miért ne lehetne, hogy te a tgyás, férjed a gyed. Hisz ha hirtelen váltás történik a család életében, akkor rendszerint ez szokott történni.
Köszi Snoopy! Megtennéd, hogy teszel fel egy két képet amit csináltál?

Jövő héten kinek mikor jó a tali? Egyenlőre nincs még du-ra progi, hozzátok alkalmazkodom.

Kép
nyafi

ok, ma felrakom őket, jön dédi majd elköti K-t. és ha dobsz mailcímet elküldöm a jobbakat.
meg a játszóház címét is linkeld be légyszi. köszi. :)

Cic, jók a képek, kár nem csináltál több bandázósat.
snooopy

nagyon jók a képek!

Hunor is kedden kapta a 15 hóst, a doki szt nincs mellékhatás, ebben is ahány doki annyi variáció-elv érvényesül, én azért bízom, neki lesz igaza.
bárányhimlőt nem ajánlja.

Cic, a tgyást a kicsire vennéd fel úgy hogy az urad a gyedet Csabira?Vagy hogy?Mert már nem értem...Ettől eltekintve úgy általánosságban meg miert nem lehet egyszerre felvennni őket.Gyedre meg miért ne mehetne apa is?Végülis, ha pl anya nem lenne, apa megy, mehet el gyedre, nem igaz?
Vendég

képek ömlesztev, bocsi..
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
snooopy

http://www.csaladinet.hu/programajanlo/ ... v_kerulet/ már 1200 a havijegy

én pedig:
jambrikv@freemail.hu
nagyon arik a képek! Főleg ahol Gigi tolja be a pogácsát amit sütöttél

Kép
nyafi

Sziasztok!

Cicc, nagyon édes Csabi, tényleg nagy baba. Patrik "csak" 10,13kg volt most a dokinál. Sajnos hosszt nem mértek :(
Amúgy a Tgyást is igényelni kell, és ha nem igényled valószínű nem is kapod. Az egyik barátunknál is visszament az anya dolgozni amikor a kicsi fél éves elmúlt és az apa maradt otthon gyeden. Jobban megérte nekik...
Szerintem még most is lehet,hogy az apa menjen gyedre...
Ja és persze a játszóházas képek is nagyon jól sikerültek :-)

Orsi, nagyon jók a képek amiket Nyafinál csináltál. Édesek a babócák... :)
Viszont lehet, hogy valamit félreértettél, de Patriknak nem piros a popsija :) pöttyösnek pöttyös, de nem a popója :lol: Sajnos valami allergiája van és ekcémás a bőre, térdhajlatban, karhajlatban és hátul a nyakán van egy kis folt :(

Tali: nekünk a hétfő kivételével bármelyik nap jó!

Kép
zuzmara08

Viki, ment mail. és tök jó helyne van ez a klub. csak végig a csömörin ami drégelyvár lesz egy idő után és ott is vagyok. autóval nagyon egyszerű. na ide kéne szervezni vlmikor talit. :D
snooopy

Zuzi, ja bocsi, kicsit felületesen olvastam el a hsz-t, abból következtettem a popójára, h Nyafi írta a sudecremet én azt mindig popóra kenem. bocsi. :oops:
snooopy

nekünk jövő héten csak a szerda lenne jó. eléggé be vagyok táblázva. ja lehet a kedd is, de akkor 1re jön a védőnő, így akkorra haza kell érnem ha délelőtt lenne tali.
snooopy

Sziasztok!

Orsi, semmi baj :) Nyafi a 15 hós szuri utáni pöttyök kezelésére írta a popsikrémet :D

Kép
zuzmara08

Na akkor snoopyéknak kedd és szerda. Többiek?

Kép
nyafi

Sziasztok!

Nekünk is jó a kedd, szerda... Bár szerdán de. jön a védőnő, de gondolom délután lesz a tali...
Amúgy hol lesz?

Kép
zuzmara08

Sziasztok!

Szerencsére mi már jól vagyunk... Remélem meggyógyulnak a kis lázas betegek is.
Kedden végre megkaptuk a szurit.

Édesek a babák - a tali , na és ahol Gigi és Kolos ismerkedik egymással :P
...Kolos szépen eszik :lol:

Niki
A két gyerek.... Ettől csak jobb lesz :wink:
Pihizz sokat (ha engedik).

Zuzi
A 2 hós időpont :evil:

A Moszkva tér - Kingi - de sokat "sétáltam" ott... :lol:

Vasárnap megyünk Bp-re.
A lakáshoz, az egyik kollégához és egy két boltba :lol:

Manó is egyre hisztisebb... nagyon akaratos, mint én :oops:

Az iskolás nagyfiam :lol:
Kép
Imád takarítani - pár napja kapta
Kép
...ezt pedig mamiék vették:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia lassan már kiirhatja a fiad, hogy játékból teltház :lol:
Zuzi tali nálam!

Kép
nyafi

Sziasztok!

Nem tudok sokat írni, mert a gyerekem 3 napja elviselhetetlen!
Mindenre hisztizik, de tényleg! Ő volt a család áldott jó gyereke, a család egyik tagja sem volt még ennyire jó (najó, Peti jó volt).
De ez, amit művel, ez szörnyű. Rám egyáltalán nem hallgat, bármit mondok, hogy mit ne csináljon (pl a fotelban ne álljon fel, mert kiesik, felborul stb), fallra hányt borsó.
Szóval egy perc nyugtom sem maradt, amikor alszik diplomamunkát írok. Maradt nyugodt 3 hetem és szűk 4 hetem.

Csak annyit akartam, hogy mi szerdán el tudnánk menni a talira, ha lenne...

Zuzi, fogok írni privit, amint tudok!

Kép

Kép
fcicus

Akkor eddig Zuzi, Snoopy, Cicc és Nyafi...Többiek?

Kép
nyafi

Én még szerdáig gondolkozom, mert anya szülinapja lesz pénteken, és még semmit nem vetünk, ma is körútra megyek ezügyben. szóval még írok. +a diplomámat is be kéne fejeznem, 24én kell leadni. brr :x
snooopy

Nyafi nekünk is jó a szerda, Hánykor lenne a tali?

Orsi végül úgy döntöttem nem veszem meg azt a tesztet mert 13 ezer lett volna, annyiért inkább elmegyek majd egy 4d-és UH-ra és akkor legalább élőben láthatóm a kis pocaklakót. Ma este is azt álmodtam hogy kisfiúnk lesz, már nagyon de nagyon kíváncsi vagyok. Talán megálmodtam ezt is előre?!

Niki remélem jól vagytok. Olyan jó lenne hallani rólatok, meg a szülésről is. Sokat gondolok arra hogy milyen lesz ha már mi is négyen leszünk. Hogy halad az építkezés? Tényleg van otthon segítséged vagy nálatok is mindenki dolgozik? Írj ha van időd.

Betty, mi újság? Gondolom voltál már UH-on. Úgy irigyelek hogy te be tudod adni a kis Pankát bölcsibe. Mi holnap próbáljuk ki sezt a magán napközis bölcsit, remélem tetszeni fog neki.

Úgy utálom ezt az időt, az tény hogy nincs már olyan hideg de ezt a sötét borongós időt ki nem állhatom úgy lehúúúúúúúúúúúzzz! TAVASZT akarok!!!!!!!
Kép
KépKép
boganna07

Talis képek nagyon jok+a Kolos és Gigi,annyira helyesek együtt!:)

Kia iskolás nagyfiad nagyon édes!

Anna nem vagy egyedül,lesz egyáltalán tavasz?? :? És mikor mentek 4d-re?Bocs ha irtad, :oops:

Betty?

Kép
aniko...

Akkor szerda, kettő után TALI Nálunk! cím kinek kell?

Kép
nyafi

Sziasztok!

Bocs a betolakodásért, azok olvassák tovább, akik szeretik a természetet, a kirándulást, és szívesen járják / járnák az erdőt kisbabával is.

Készítettem egy kirándulós-babakocsis honlapot, ahol összegyűjtöttem azokat a túrákat, amik babakocsival bejárhatóak. Vannak könnyű, bármilyen kocsival megtehető utak, és nehezebb, csak sportbabakocsival teljesíthető kirándulások is.

www.kirandulababa.turistautak.hu

Remélem sokaknak hasznos lesz a honlap.
Nagyon várom a ti útvonalaitokat is, hogy még több túralehetőség közül lehessen választani. Ha valakinek van kedve küldeni útvonalat, vagy töltse ki a honlapon található táblázatot, vagy csak írja le pontosan, hogy merre járt, és én elkészítem a túraleírást.

Kirándulós fórumot is nyitottam, mert a honlapon még nincs ilyen:
Társalgó - Programok, ajánlatok - "KIRÁNDUL A BABA" - babával kirándulók fóruma

Itt a tavasz, jó túrázást kíván a KIRANDULABABA!

sushy

Sziasztok!

Köszi a bókokat.

Cicus
Gyors javulást!
Levi is imádja a veszélyes helyzeteket - mindenre feláll, még a dömperre is...
Elég nehéz így bármit is csinálni...
Néha jó, hogy itt vannak a nagyszülők :D

Nyafi
Tényleg sok a játék.. le is állítottam a nagyikat - már csak egy homokozó kell a kertbe :lol:

Jó talizást holnapra.

Nagyon jó volt tegnap "kirándulni - hazalátogatni".
Voltunk az Ázsia Centerbe is... sok-sok ruhát kapott Manó.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Hol vettetek Ázsiában ruhát Kia?

Kép
nyafi

Anna, 13e egy tesztért?? az UHn ingyen megmondják milyen nemű. jó, hogy nme vetted meg.

Hunci, hordozóklub vasárnap??
snooopy

Sziasztok!

Nyafi
Az információnál segítenek.... de mindkét épületben van 2-2 "bababolt".
Az egyikben a fsz-en vannak, a másikban 1 a fsz-en, 1 az elsőn.
(vettünk hálózsákot, pólót, pulcsit, nadrágot, inget, mellényt...)
Van választék. :wink:
...és nézzétek meg a Shiva üzletet - ott jó akciók vannak.

...elhatároztuk, hogy fél millióval levisszük az árat , reméljük így talán lesz vevő a lakásra... :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Igen ez így nagyon kellemetlen, hogy most ,mikor válság van, kell eladnotok, mert ilyenkor kevés a vevő. feltennéd ide nekünk is a hirdetésetek linkjét, hátha valamelyikőnk ismerőse pont ilyenre vágyik. Csajok akkor remélem jöttök ma?

Kép
nyafi

Kép Kép Kép
Csajszik bejelentésem van, mégse fogunk babát vállalni, egyszerűen nem jövünk ki anyagilag, meg azt se tudom mit fog hozni az idei év. Tehát kérlek szépen Titeket, aki tud segítsen nekem. Állás kéne. Hr menedzserként fogok végezni, mint személyzetis. Gyakorlatom csak egy kicsi van, mert munkaügyes étteremvezető helyettes voltam, de az csak egy része volt a munkámnak. Ha bárki tud bármilyen állást, ami hétköznap munkaidőben van, ez nem kötelező, hogy személyzetis állás legyen, lehet önkormányzatnál, belügynél, banknál, szóval bármilyen irodai állás, kérem, hogy szóljon nekem. Szeptembertől megy Gigi bölibe, onnantól kell valamilyen munka.

Kép
nyafi

Nyafi, sajna én nem tudok menni. :( majd legközelebb.

de édesen fürdik Gigi.

állás meg nekem is kéne, de ha látok vlmit szólok.
snooopy

Sziasztok! nyafi én sem tudok segíteni, most abszolut nem mozgok semmilyen mh-lyel kapcsolatos körökben.

A talit azért nem írtam, mert vártam hogy a Bence kevésbé legyen taknyos. Nem beteg a fogzástól van, de még mindig porszívózom az orrát, meg kicsit köhög is. Így sajnos nem tudunk menni. :(

pusz:Zs

Kép Kép
tn_zsuzsi

Nyafi! Bocsi, de nekünk le kell mondanunk a mai napot. Egyrészt oda sem érnénk, Csabi 1-2-ig alszik és hát az út hozzátok nekünk legalább egy óra. (Ja, és ébredés után van ebéd)
Másrészt pedig nagyon elúsztam az itthoni munkákkal. 2 napja nem nagyon voltunk itthon, és mint mondtam korábban Csabi az öngyölömbönygölömtündéri babából az igazi rosszcsont kategóriába váltott át. :lol: Azért aranyos ám... csak még sokszor váratlanul ér ez a hatalmas akartosság és makacsság, meg a fülsüketítő hiszti. :?
Többet most nemtok írni, munkát majd nézek neked.... bár gondolom pl neten te is kutakodsz folyton.

Kép

Kép
fcicus

Ja, figyelj, a nyelvtudásod milyen? Hr ide-vagy oda, milyen nyelveken beszélsz\írsz és milyen szinten?

Kép

Kép
fcicus

Nyafi, igyekszem magam összeszedni délutánra, mi mennénk, csak reggel 5-től fejfájáscsillapítókon élek, uram szt szarul nézek ki, sztem is :cry: rohadt migrén, hetente jön...

Mi sem vállalunk gyereket, és nem is tudom mikor fogunk.nincs pénzünk, félünk a válságtól és muszájból megyek vissza szeptemberben dolgozni.uram keveset kap két diplomával jogászként mint pedagógus,én viszonylag jól kapok (mihez képest) de a gyed kevés, visszamegyek, gyerek meg bölcsibe.ez van.
Vendég

Na akkor ha jól számolom, talán Hunci és Anna jön ugye? Vagy még valaki?
Cic angol alapfok c-m van, itthon nem gyakoroltam, de kb két hét és az visszajönne. Más nincs.

Kép
nyafi

Sziasztok!

Nyafi mi is mennénk hozzátok! Patrikot megetetem ahogy elmegy a védőnő, alszik és megyünk. Biztos nem érünk oda 2-re, de sietünk ahogy tudunk.
Munka ügyben sajnos én sem tudok segíteni, persze azért nyitva tartom a szemem, fülem.
Az én munkahelyem is megszűnt nemsokkal azután, hogy szültem. Így nekem is kemény lesz egy jó állást találni 2 gyerekkel.... fel kell kötni a gatyát nagyon...

Kép
zuzmara08

Gyertek csak! Nagyon várunk!!!!!!

Kép
nyafi

Nyafi ne hari de sajnos nem tudunk menni. Két napja csak rohanunk ide oda, állatkert, Normafa, Kisvasút stb.
Este már a pocakom is fájt és be is keményedet, úgy érzem a kis pocaklakó most jelez hogy túlterhelem magam, szóval ma pihire köteleztem magam. Tegnap nagyon megijedtem, még mindig hulla vagyok. Remélem egyszer majd sikerül. A munka ügyben sajna én sem tudok segíteni pedig bankba dolgoztam, de most nálunk is nagy leépítések voltak. De szerintem menj föl a bankok honlapjára, vagy esetleg még annyi ötletem van hogy érdemes fejvadász cégeknél is leadnod az önéletrajzodat, ott szerintem tudnak segíteni megfelelő munkát találni. De ha hallok valamit rögtön szólok.
Anikó 4d-és Uh-ra úgy a 15 hét körül megyünk akkor lesz a genetikai UH is és egyben megcsináltatjuk a kettőt., addig még van 3-4 hetem is. Apa szerint tuti lány szerintem meg hapsi van odabent.:-))) Majd eldől.
Kép
KépKép
boganna07

Sziasztok!

Hogy sikerült a tali? Végül hányan voltatok?Kár, hogy nem tudunk menni ilyen talikra. De az is kár, hogyha taliszervezés van, nem sok más téma van,amihez hozzá lehetne szólni.

Munka.
Hát, ugye, nekem nem volt választásom... De abban egyetértek, hogy ilyen helyzetben nem lehet tétlenül várni. No, meg a második gyerek... Mi is azt beszéltük párommal, hogy ráérünk még. Most, hogy csak nekem van bevételem, ami nem is annyi, amennyit számoltunk, hanem kevesebb, nem tudom mi lesz.
Az OEPet nem lehet utolérni telefonon. amíg nem kapok határozatot a gyed megszüntetéséről, nem igényelhetünk gyest. És senki nem veszi fel azt a ro...... telefont. :evil: :evil: Nem tudom mit csinálhatnak ott... Na demindegy.

Most kicsit sikerült megfáznom, remélem a gyerek nem kapja el..

Kép

Erika
erisunny

Sziasztok!

Sajnos nem voltunk végül is talin, mert Patrik belázasodott...

Szerencsére már elmúlt!! Viszont most a változatosság kedvéért más gondunk van, és ebben kérném a segítségeteket.
Patriknak tegnap este "megoldódott" a fütyigondja. Viszont korán reggel arra keltem, hogy iszonyatosan visít. Szegénykém azóta is sír, szinte 10 percenként. Gondolom fáj neki ha pisil, és mivel fáj, ezért visszatartja ahogy tudja, de ha kijön pár csepp akkor már megint nagyon sír :cry: A szívem szakad meg :cry: :cry: :cry:

Már csináltam kamillát és beleültettem, még ebéd előtt csinálok még egyszer. Szerintetek mit tudok még segíteni neki, hogy ne fájjon? Mivel kenjem be?
Amúgy este nem vérzett neki egyáltalán. ha van bárkinek vmi ötlete légyszi írjátok meg... Előre is köszönöm!

Kép
zuzmara08

Zuzi
Én megkérdeztem Petit, hiszen ő a férfi. Azt mondta, hogy lehet, hogy megsérült neki, ami nem vérzik, de mint egy sima sérülés, és csípi a pisi. Ő elvinné dokihoz, bááááár, azt is mondta, hogy a kamilla teának jót kell tennie.!!!! Hívd fel azért a védőnőt, ha teheted hétvégén, mert én azért megkérdezném. Szegény Patrik. :(
Nővéremet amúgy kérdeztem a vegatesztről. Ők a Jászai Mari térhez közel voltak egy patikában, de már nem tudja pontosan, hogy hol. Mondott egy helyet még a Fő utcában van egy Lukács fürdő, oda is elmenne (mármint, ha ő menne).
De! ha több pénzt is rá tudtok szánni a dologra, az egyik lába (pedikűrös) :lol: egy volt sebész-belgyógyász tudomisén milyen doki, aki egy pár éve a feleségével magánrendelőt nyitott, és biorezonanciával foglalkozik. Az közel 2000 allergiadolgot vizsgál, a vegateszt 200-300-at azt hiszem. Nézz utána neten, és a érdekel, priviben megírom a részleteket!
Minden jót Patriknak!

Kihalunk? Pedig nekem van mit mondanom, csak fáradt vagyok, és fájok. Vagy itt nyilal belém, vagy ott nyilal belém, vagy itt húzódik vagy ott fáj.... :? :lol:

Kép

Kép
fcicus

Sziasztok!

Cicc, nagyon szépen köszönöm a válaszodat, végül is elvittük du. a dokihoz. Megnézte, és megdícsérte Apát, hogy milyen jól csinált mindent, ők sem tudták volna jobban.
Szerinte sajnos ez elkerülhetetlen, és pár nap alatt elmúlik. Este még kamilláztuk, de a doki is ezt ajánlotta. Sajnos nincs más gyógyszere, csak az idő és a kamilla. Még bekenem körömvirág krémmel és kész... Este azért már jobb volt, már nem sírt ha pisilt...

A vegatesztel kapcsolatban is köszönöm a válaszod, utána néztem a neten, és elég meggyőző. Van is itt a közelben 2 doki is aki foglalkozik ilyennel.
Utána nézek ennek a biorezonanciának is.... mennyibe kerül, hogy működik stb...

Amúgy engem nagyon érdekelne, hogy-hogy vagy/vagytok. Hogy érzed magad stb... szóval én szívesen olvasám a mondanivalódat :) :D :) :D :) :D

Kép
zuzmara08

Sziasztok!
Nem halunk ki,csak itt a jó idő,gondolom mindenki kinnt van a szabadban!Tegnap is egész nap kinn voltunk az udvaron +bicikliztünkstb...
Cicc:Nyugodtan irj csak!Engem is érdekel mi újság veled és a pocaklakóval és Csabival!:)Én inkább olvasó üzemmódban vagyok!:)

patriknak sok++++h minnél elöbb elmuljon neki!

Na :arrow: mert lassan kel a lányom! :D

Kép
aniko...

Sziasztok!!!

Szürke szamár is előbukkan a ködből :lol: Nem tudom meddig tudok írni mert ki tudja Kornél mikor nyűglődik....sajnos hasfájós és akkor csak anya é a cici jóóóó...igazi férfi....tiszta nyivákaaa...és....még a lányokra modják hogy kényesek és hisztisek....nade a férfiaaakkkk :lol: Kornél teljesen másknt műkszik mint Réka annak idején...nekem ez úúújjj.....állandóan cicin lógna....van olyan nap hogy egész délelőtt igényli...pedig nem is eszik csak cumizik....hááát...mit mondjak.....így nem egyszerű az élet....mert Rékuci sajnso hanyagolva van :( Vagyis próbálkozom én hogy lefoglaljam de nagyon nehéz...mert ilyenkor bújik elő belőle a kisördög....

mennem kell....nyiváka felébredt

folyt.köv.
Vendég

Niki jó h jelentkeztél!

Amint tudsz gyere és mesélj! :D

Kép
aniko...

Infacolt evés előtt Kornélnak!
Csabival is használni kellett, mert mohóság volt (már akkor is) és két hetesen már 170 grammokat evett. Az, hogy folyton cicin van, sztem tökjó! :lol: De egy pasi tényleg ilyen!
Csabi akkor oké, ha tele a pocak, nő van a közelben és van kényelem. Ennyi. A nő lehetek én, anyukám vagy a dédi eddig.... Régebben meg a cici volt, mint most Kornélnak! :lol:

Fogok íni! Délután tervezzük, hogy dobogókőre megyünk, de valahova mindenképp. Vettem ma Csabinak egy félcipőt, 24 eset, mert a 23-asban teljesen végigért a lába, a 24-esben van egy csöppnyi hely még, szóval bejáratjuk!
Aztán majd írok!

Kép

Kép
fcicus

itt is vagyok....eddig ciciztünk.....már fááájjj a sejhajam..... :roll: Infacolozunk mi is....csak az a baj hogy ha egész de cicin lóg...és...néha kortyolgat...akkor hogy adjam neki??? :roll: Egyébként most vagyunk ill.szerdán voltunk 3600 gr-osak....3200-ra esett vissza a súlya...első héten hízott 13 dkg.....múlthéten pedig 27 dkg-ot :shock: A szopi ideje is változó mert ha ugyi akkor végez 40-50 perc alatt de van hogy 1,5 óra is kell.....remélem lesz ez jobb is mert ez így elég nehéz főleg ha Réka is fenn van....mostanában azért imádkozom hogy Kornél aludjon amikor Rékát ebédeltetem.....de van hogy ez nem sikerül és Kornél a cicimen lóg Rékát meg etetem :roll: Háááát ez nagyon jó kis kiképzés egy nőnek....2 pici gyerek :!: Néha már a sírógörcs kerülget és kiszaladnék a világból.....de amikor nyugodtan és békésen alszik akkor meg olyan kis falnivaló :)
Apa pedig rengeteget dolgozik....az építkezést is csináljuk....szóval picit most megszakadunk de aztán élvezzük az életet!!!! :D
A burkolás már készen van......már alig várom hogy költözhessünk....és június legyen.....remélem addigra könnyebb lesz!!!

Szüléstörténet nagyon röviden.....ugye egésznap jósolgattam....rendszertelenül...aztán este szépen jöttek a fájások este 10-től 10 percesek....majd 7 percesek....és....aztán kb. 11.30-tól 5 percesek....de én még akkor is azt hittem hogy le fognak állni....mert nem volt olyan erős fájásom....aztán olyan 1 óra körül lezuhanyoztam hátha elmúlik....de nem....2 körül riasztottam apát hogy szerintem menni kellessz....összeszedtük magunkat és irány a kórház.....megvizsgált a doki és már 3 újjnyi voltam...szóval könnyebben ment most a tágulás!Aztán szokásos procedúra beöntés...fel a szülőszobára....vajúdok....80-100-as fájások....apa is kipróbálta a gááázt.....még nevetni is volt erőm méééggg :)
Aztán jött a fekete leves....már eltűnőben a méhszáj....de ugyanaz mint Rékánál.....nem illeszkedett be Kornél feje a szülőcsatornába.....ráadsul bebetonozta magát bal oldalra :shock: Teljesen el volt deformálódva a hasam.....esett a szívhangja is....így császár lett.....a műtőasztalon alig tudták a hasamat kiegyenesíteni :shock: A doki amikor meglátta a pocakomban Kornélt azt mondta ő még gyereket így anyaméhben nem látott :shock: Szóval ennyi röviden.....de....most sokkal könnyebben felépültem mint Rékával.....már 1.5 2 hetes sebbel pórszívóztam és nem is érezetm megeröltetőnek!

Jaaa egyébként Réka múlthéten nagyon beteg volt hányt alig evett ivott....teljesen lefogyott....már 10 kiló 20 deka körül mozgott a súlya és 9.5-re lefogyott.....borzasztó volt....főleg hogy azon aggódtam Kornél el ne kapja!!!!De már hála az égnek jól van!És zabál mindkettő:)

Na megyek is mindenkinek jó hétvégét!

Puszi
Niki
Vendég

Sziasztok!

Niki!
Minden tiszteletem a Tiéd, hiszem Te vagy az első aki szembenézett a kétgyermekes léttel és hát tényleg elhiszem, hogy nem könnyű.
Biztos az is benne van még ilyenkor, hogy szorong az anyuka, jaj biztos elhanyagolom a másik babót, de kell egy kis idő, míg ezt a négyes felállást megszokja mindenki.
Ti nem gondoltatok bölcsire?
Örülök, hogy van tej, az a lényeg. Szerintem én is nagyon sok mindent másként csinálnék mint Pannával...na majd meglátjuk. :)
Vigyázzatok magatokra és tegyél fel képeket ha van időd.

Cicus!
hogy állsz a szakdolgozattal?
Még gondolom nem érzed a benti boxot, de már az is eljön hamarosan.

Anna!
Ti aztán nem unatkoztok.
Nekem ennyi időm soha az életben nem volt és nem is lesz, dehát ilyen az élet. Élvezd még Te is a szabadidőd, mert gondolom hamarosan Ti is költözködni szeretnétek.

Zuzi én sajnos nem tudok segíteni, de remélem már jobban vagytok.

Nyafi, neked tudnék, dehát a munka amit én tudok az müncheni és német szükséges. Nekünk pedig nagyon nagy szükség lenne még 1-2 alkalmazottra, de nem jelentkeznek..persze itt münchenben az emberek és a bérek el vannak szállva, egyáltalán nem mondható átlagosnak. Nadehát nemhiába a világ egyik legdrágább városa.
Pfejjj...de utálom.

Kingi, Hunci ti milyen titkos találkákat szerveztek a háttérben? :lol: :lol:
Gyertek erre is, szívesen látok mindenkit.

Pankó jól van, bár kicsit taknyos. Ma bepillantottam a szájába és 3 rágófogat láttam meg. :shock:
Sokat ját mostanában velünk dolgozni, általában nagyon jól elvan, játszik, bolondozik, szaladgál.
Mostanában ha valami nem kell már neki azt mondja, hogy nein.. :o 2 év mulva tuti jobban beszél majd németül mint én.. :lol:
A pocak lakója jól van, 2 hét mulva megyünk a 12 hetes vizsgálatra és már jócskán látszik, hogy terhes vagyok, meg is kérdezik gyakran. Pannával nem volt ekkora hasam még 10 hetesen..
Szép estét!!
Kép Kép

dhbetty

Sziasztok,

nem tudom nálatok hogyan alakul az alvás, de K. iszonyú korán kel. :x

Niki, de jó, hgy jöttél! tényleg le a kalappal előtted, de gondolom ahogy telik az idő egyre könnyebb lesz. majd képeket is szeretnénk látni, de tudom most időböl van neked a legkevesebb!
Sajnálom hogy végül császár lett, de legalább nem lett egyikőtöknek sem baja.

Zuzi, szegény Patrik, már jobb neki??

Betty, de édes ebben a piros ruhában Panka.

rólunk: Kolos jól van, jó sokat eszik, sokat mozog, állandóan megyünk vlhova, főleg játszóra. estig ott vagyunk.
snooopy

Sziasztok!

Niki, jó, hogy jöttél kicsit.... :) Egy hős vagy! Bizony nem lehet könnyű 2 babával. Néha belegondolok amikor Patrik nincs éppen a legjobb passzban, hogy Úr Isten, mi lenne ha lenne most itt egy csecsemő... Viszont pár hónap múlva már sokkal jobb lesz! A ház is elkészül, Kornél is nagyobb lesz és milyen jó lesz amikor már együtt játszanak! Ügyes vagy, menni fog :)

Betty, nagy édes Panka, nagyon gyönyörű kislány. Szuper lesz neki, hogy 2 nyelvet fog anyanyelven beszélni. Majd írd meg, hogy mi volt UH-on :) kíváncsi vagyok!

Cicc, a cipődolog ismerős. Mi is pénteken vettünk Patriknak egy cipőt mert már kinőtte az előzőt... 21-es a cipő amit vettünk, de nagy neki... Padig nincs kicsi lába...

Amúgy Patrik már jól van, csak akkor nyafog ha ott matatunk, de már alakul...
Pénteken megyünk Egerszalókra, hétfőn jövünk csak meg. Már úgy várom... Fürdünk egy csomót, Patrik imádja. Vettünk neki karúszót, remélem bejön!

Kép
zuzmara08

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?