Sziasztok!
Niki!
Minden tiszteletem a Tiéd, hiszem Te vagy az első aki szembenézett a kétgyermekes léttel és hát tényleg elhiszem, hogy nem könnyű.
Biztos az is benne van még ilyenkor, hogy szorong az anyuka, jaj biztos elhanyagolom a másik babót, de kell egy kis idő, míg ezt a négyes felállást megszokja mindenki.
Ti nem gondoltatok bölcsire?
Örülök, hogy van tej, az a lényeg. Szerintem én is nagyon sok mindent másként csinálnék mint Pannával...na majd meglátjuk.
Vigyázzatok magatokra és tegyél fel képeket ha van időd.
Cicus!
hogy állsz a szakdolgozattal?
Még gondolom nem érzed a benti boxot, de már az is eljön hamarosan.
Anna!
Ti aztán nem unatkoztok.
Nekem ennyi időm soha az életben nem volt és nem is lesz, dehát ilyen az élet. Élvezd még Te is a szabadidőd, mert gondolom hamarosan Ti is költözködni szeretnétek.
Zuzi én sajnos nem tudok segíteni, de remélem már jobban vagytok.
Nyafi, neked tudnék, dehát a munka amit én tudok az müncheni és német szükséges. Nekünk pedig nagyon nagy szükség lenne még 1-2 alkalmazottra, de nem jelentkeznek..persze itt münchenben az emberek és a bérek el vannak szállva, egyáltalán nem mondható átlagosnak. Nadehát nemhiába a világ egyik legdrágább városa.
Pfejjj...de utálom.
Kingi, Hunci ti milyen titkos találkákat szerveztek a háttérben?
Gyertek erre is, szívesen látok mindenkit.
Pankó jól van, bár kicsit taknyos. Ma bepillantottam a szájába és 3 rágófogat láttam meg.
Sokat ját mostanában velünk dolgozni, általában nagyon jól elvan, játszik, bolondozik, szaladgál.
Mostanában ha valami nem kell már neki azt mondja, hogy nein..
2 év mulva tuti jobban beszél majd németül mint én..
A pocak lakója jól van, 2 hét mulva megyünk a 12 hetes vizsgálatra és már jócskán látszik, hogy terhes vagyok, meg is kérdezik gyakran. Pannával nem volt ekkora hasam még 10 hetesen..
Szép estét!!