Sziasztok, végre idejutottam
!
Tegnap megjártuk a 4 hós kontrollt, 6630 g és 68 cm (bár sztem kicsit több, mert nem volt totál nyújtva a lábacskája
). Vittük a 2. meningo oltást, de kiderült, hogy végre van pneumo, úgyhogy azt adták be. Nem is tudtam, hogy az 2 szuri
Mindegy, a gyerkőcöm nem semmi kis Manófalvi. Első szurinál csak nézett nagy kerek szemekkel a dokira meg a védőnőre, a másodiknál elkajabálta magát, de mire odafértem, hogy megnyugtatom (kb. 15 másodperc), már nézelődött meg vigyorgott.
Viszont így összességében eddig ez az oltás viselte meg legjobban. Nem lett ugyan lázas, de borzasztó aluszékony volt tegnap is meg ma is, és ma olyan volt, mint akit fejbe kólintottak. Tök tompa, leteszem és csak néz maga elé vagy alszik, és csak néha aktív.
Mindegy, elmúlik. Gondolom, a melegfront is rátett egy lapáttal, szétrobban a fejem nekem is, a homeós bogyesz nem sokat ért, de gondoltam, mert ölég fejfájós vagyok, és már egy csomó bogyót kipróbáltam, és eddig csak az Advil vált be...
Viszont az aktív idejében fürdetés előtt ültem a kanapén, beszélgettem apával, ő feküdt hanyatt a combomon, majd egy óvatlan mozdulattal lendített magán egyet, lefordult és hason landolt a kanapén. Esélyem se volt elkapni
De szerencsére csak jól meglepődött, aztán felkönyökölt és szétnézett, hogy került ide. Rám meg a szívbaj jött. Mi lesz itt később?
Láttátok a híradóban azt a hódmezővásárhelyi nőt, aki úgy árulta az anyatejet, hogy TÁPSZERT ÉS TEHÉNTEJET kevert bele? Ráadásul ő maga is 3 gyerekes anya! Hát normális az ilyen????
Kész lettek a gyerekszobai üvegmatricák, holnap megmutizom. Aztán meg a többit is. Kifejezetten megszerettem ezt a technikát
Tünde: gyógyulást a gyerkőcöknek! Husi végül ehető lett vagy tüzelhető?
Borcsi: gyógyulj meg hamar!
Csöre: de ugye tejcsivel nincs gond attól, hogy megjött? Olvastam, hogy olyankor megváltozik az íze, és nem mindig jön be a gyerkőcöknek
Na, asszem eldugulok, mert ez már tiszta Háború és béke hosszúságú lett