Susy - azért van ráírva, hogy x percig érdemes nézni, hogy utána már ne várd, tuti nem lesz két csík, nem azért, mert esetleg úgy lesz rajta kettő, hogy nem vagy terhes. Ha két csík van, az azt jelenti, hogy van terhességi hormon a szervezetedben, tehát nagyon valószínű, hogy van ott valaki. Ambi is ilyen teszt eredménye. Nem tudom gratuláljak-e, talán még nem. De kívánom, hogy úgy alakuljon minden, hogy minden rendben legyen. Azt hiába mondom, hogy ne éld bele magad, tudod magadtól is
Kristóf nagyon édes!!
Dius - örülök,hogy rendeződik a szopi. Ne félj, nem hülyék a babák, nem éheznek, ha nagyon éhes, enni fog
Ambi sosem ette meg az "előírt" menyniséget, ezért egy idő után nem is mértem, de még most is többet hízik, mint ilyen korbanr, ilyen súlynál szoktak.
Márti keresztelőre készül, azért nem tud jönni
Edina - nagyon ügyes nagylányod van! HIhetetlen, gratula!!
Anna - mióta Ambinak kint van a két foga, azóta jól alszik. Igaz tegnap ötször keltünk, de ebből 3 kelés egy órán belüli volt, és puki volt a ludas. Amúgy a fogak óta egy-kétszer kelünk. Úgyhogy tényleg a foga volt. És azóta eszik is. Én hagyom, egyen amennyit ő kér, nem erőltetem, néha többet eszik, néha kevesebbet. Főzelékből (hússal) átlagban 20-40 ml-t eszik meg, gyümölcsből 60-80-at. Viszont tegnap sütőtököt csináltam gesztenyével (most először evett gesztenyét) és nagyon írzlett neki. 10óraira is és uzsonnára is megevett 160-at. És utána még szopizott is. Nagyorn jó evő, eddig a foak óta mindent megevett, amit adtam, de azt hizsem a sütőtök-gesztenye a kedven
Nikuc- malacka?
Nini - nehéz döntés, bár én ne hagynám itt Ambit. Tényleg nem ismerne meg, mire hazajössz. Barátnőmet egy hét után nem ismerte meg a kisfia.
Ambinak mióta itthon van apa nagyon jó kedve van. Sikongat egész nap és új "szavakat" mond. Néha csak nézem és csodálom. És bűntudatom van hogy az elején miért nem tudtam neki így örülni...
Nekem sem jött még meg 1,5 éve, de nem is hiányzik