Új privát üzeneted érkezett!

Edina, ügyes lányok!
Picikédnek meg jobbulást. Fordulj nyugodtan a monori doktor nénikhez, mind a 4 nagyon aranyos, alapos. Mi Pálfi Zsuzsannához járunk, talán ő a legfelkapottabb, de érti is a dolgát. :lol:

Szépek ám a gyerkőcök a képeken, Kristóf és Barnus is mindig levesz a lábamról :lol:

Panndi neked holnapra megy a drukk ezerrel :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Anita - Szabi is pont ilyen. "Ezt is meg tudom csinálni. Pipa. Minek produkáljam magam." :lol:

Gabi - :shock: Nekem szerintem egy hét sem volt, míg megjött, de már nem emlékszem pontosan. Csak arra, hogy épp kezdtem aggódni, hogy semmi visszajelzés nem jött a rendelésről, aztán már jött is a futár. Gratula az alváshoz. Irigy-irigy!!!!

Ildi - Ma vettem golden almát, kipróbálom azt, hátha jobban ízlik, mint a Starking.

Anna - Helyes. Szólíts csak meg. Igyekszem majd nem nagyon megdöbbent képet vágni. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Susy Ma Barnussal aludtam 3x cicizett 3/4 8ig. Hát van étvágya! És nem volt semmi sírás semmi nyűglődés, szépen cicizett. 9kor megint kért cicit akkor már volt egy kis nyöszi aztán cicit cseréltem és evett szépen tovább és most megint alszik! Már annyira nem katasztrófális a helyzet a kedvem is jobb tőle meg így hogy együtt aludtunk nem is vagyok olyan fáradt mint amikor 3x-4x kelek kiveszem, etetem és akkor sír...
Tegnap párom fél órát könyörgött hogy ne aludjunk külön mert ő nem akar nélkülünk aludni, reggel is úgy örült nekünk mintha elutaztunk volna és most jöttünk haza :lol: Pedig most ebben a helyzetben nekem ez így sokkal kényelmesebb de páromat sem akarom megbántani... :?

Mi is köszönjük a dicséreteket! :)

Képzeljétek! Egy másik fórumon is fórumoztam ahol mindnyájan decemberben szültünk és Barnus született másodjára. Már ritkán írok oda de gondoltam be olvasok. És az ottani anyukák már hozzá táplálnak pedig kisebbek Barnusnál is 1-2 héttel :shock: Hát nem hittem a szememnek hogy már 5 napja almát evett a kicsi és most kezdik a barackot... Pedig mindenhol azt látni olvasni hogy ilyen korán nem a legjobb elkezdeni... Meglepődtem nagyon.

Kép
dius87

Márti vajon merre kószál? :roll: :)

Kép
dius87

Köszönöm lányok! Azóta nem hányt szerencsére. De én még így nem féltem megszoptatni és büfiztetni egyik gyerkőcöt sem!

Beneildi, én a Bükkihez vinném. Még az én gyerekorvosom volt amikor Újpalotán lakott és mi is. Anyám meg a gyerekrendelőben takarított. Ismer elvileg...

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Pandácska,
akkor lehet, hogy rosszul választottam, mert ha az nem bélelt akkor nyáron nem annyira meleg. Vagy nyáron a 40 fokban már tökmindegy? :D

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Dius
Akkor szépen alakultok. Ha minden helyre áll, újra aludhattok apával együtt, és akkor mindenki elégedett lesz. Mondd neki tartson ki. :)
Hozzátáplálással kapcsolatban sok szülő szereti elsietni, mert már alig várja, hogy adhasson neki mást is. Én is így voltam, hogy de jó lenne már... aztán az itteni tanácsok, és a védőnő, a dokinéni, és a szakirodalomra hallgatva megvártuk az 5 és fél hónapot, és semmiről nem maradtunk le.

Lányok! Nem tudom írjam e... nekem már meg kellett volna jönnie...most vagy a ciszta kavart be, vagy... :roll:
Nem tudom, félek!

Kép
Kép
susytunder

Susy reméljük nem a ciszta kavart be!!! Hány napot késik???
Hol van Kristóf vonalzója?

Kép
dius87

Dius
Eddig ez a második nap, de nekem inkább jön két nappal előtte, és ha azt vesszük akkor már négyet. :roll:
Nem tudom mi van ha pocaklakó van, mert a doki a lelkemre kötötte, hogy ne legyek terhes, de komolyan rejtély, hogy mikor lettem terhes, mert védekeztünk. :oops:

Vonalzó nőivonalas volt, most készítek másikat.

Kép
Kép
susytunder

Mi a véleményetek a HIPP teákról?

Kép
dius87

Susy és szerinted pocilakó van a dologban? Vagy csak késhet?
És mi történik ha mégis terhes leszel ?

Kép
dius87

Nem tudom. Semmit nem tudok, és félek. Ugyanazok a jelek vannak, mint Kristófnál, de lehet, hogy csak beképzelem. :roll:

Hipp teáról a véleményem az, hogy tele van cukorral, persze adhatsz neki, de vannak bio gyümölcslevek bár nagy kiszerelésben, cukor nélkül, mi azt isszuk.
Kisebb korban a pickwick teáját ittuk ami erdei gyümölcs ízű és filteres vörös tea, ami jótékony hatású.

Kép
Kép
susytunder

Fénykép nem sikerült a vonalzó mellé, és nem is tetszik. Most ez lesz.

Kép
Kép
susytunder

Susy: Hát akkor csinálj egy tesztet! :roll: :lol: (Nekem is kéne már)
Nekem még mindig nem jött meg.

Én is járok egy fórumra, ahol velem együtt szült anyuk vannak, ott is sokan már "ezerrel" táplálnak hozzá, az első szopisztrájknál elkezdték, van aki gyerekorvosi tanácsra. (és szinte Peti a legkönnyebb közöttük, pedig itt a rendelőben a csodájára járnak, hogy mekkora) Én nem akarok beleszólni, mert csak megsértenék valakit. Megtartom a véleményemet magamnak, és szoptatok szorgalmasan. :lol:
Az a furcsa, hogy nekem az orvos direkt mondta, hogy ilyen gyors gyarpodásnál előfordul, hogy baba egyszer csak nem eszik jól, esetleg egy hónapban nem is gyarapodik, ne essünk kétségbe, ez normális. Az egyik lánynak meg az addig szintén ilyen hihetetlen léptékekkel gyarapodó babáját elkezdte hozzátápláltatni az orvos, mert pár hétig alig gyarapodott. és kevesebbet evett. :o
Én nagyon örülök, hogy ilyen szoptatáspárti orvosom és védőnőm van, hihetetlen sokat segítenek.
Szerettem volna adni Sinlacot mostantól (5 és fél hónapos), mert bukós, de még arról is lebeszéltek. :lol: Azt mondták, hogy van elég tej, mit akarok elkapkodni. :lol:

Tényleg, ti a kistányérokat, csőrös poharat sterilizáljátok???

Kép

Kép
nikuc

susy, tesztelj ;)

Nekem szoptatás alatt egyszerm sem jött meg, néha teszteltem egyet, hogy azért ne négyhónaposan derüljön ki, ha esetleg terhes vagyok :)
Vendég

nikuc, én nem sterilizáltam, mire odajutottunk, hogy ilyeneket használt Zsófi, már túl voltunk az "odakúszom-mászom a cipőkhöz, és megnyalom őket" korszakon, így gondoltam felesleges :D
Vendég

Mikor Barnussal terhes lettem nekem szombaton kellett volna megjönnie nem jött már vasárnap reggel teszteltem és két csík lett... meg is ijedtem :lol:

Nekem már meg volt múlthónapban pedig én is szorgalmasan szoptatok.. bírtam volna ha nem jön meg még egy darabig.. :D

Kép
dius87

Panndi: ugyanebből a megfontolásból tesztelek én is időközönként. :lol:

Dius: Még akartam mondani nekeg, hogy nagyon ügyes vagy, hogy ilyen jól meg újra a szopi!

Panndi: Köszönöm! Én is kb. így gondoltam. Van külön mosogatószivacsa, meg külön fogom lecsepegtetni, aztán ennyi. Ő is bennevan már a mindent megnyalunk korszakban, és most már nem mosok ki mindent, mielőtt hozzáér. :D

Kép

Kép
nikuc

Edina,
Nyáron már mindegy :lol:

Susy,
Hű, nagyon drukkolok!! Ne félj :wink: Ha jönni akar, akkor az úgy van jól!!

Dius,
Mindig megdöbbenek azon, ha ilyen pici babáknál hozzátáplálnak... betegség is lehet a vége :(

Sterilizálás: Nem volt rá szükség, poharakat, tányért meg teljesen felesleges.

Bio gyümilevek: http://www.biojuice.hu/

Mensi: Nekem 12 hónapig egyszer se jött meg a szopi miatt.
Vendég

Sziasztok !
Semmi esélyem arra, hogy visszaolvassak :(
De remélem mindenkivel minden rendben van!
Mi még minidg nem pakoltunk el 100%-ban. Van még mit csinálni :) Elég fárasztó !

Ráadásul elém sodort az élet egy nagy nagy lehetőséget. Hajón dolgozhatnék, csak a tanfolyamot kellene elvégeznem ami most kedvezményes, de itt kéne hagynom Márkot egy évre :( :( :( viszont a fizetés az 2500-4000 $ havonta.

Susy
Kívánom, hogy úgy süljön el a dolog ahogy te szeretnéd.

Szép napot mindenkinek !!!

Kép

NIKI
nini.n

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Nem ismertek egy belgyógyászt Budapesten? Fontos lenne! Köszönöm!

Mensi: Még nekem sem jöt meg de nem is hiányzik :lol:

Susy, csinálj szerintem is tesztet, aztán gyere az eredménnyel! :)

anitapo20

Teszt negatív lett. Kicsit csalódott vagyok, de azt hiszem jobb így. Viszont, ha jövő héten a doki nem találja már a cisztát, kilók ide vagy oda, én nem várok, pedig nem éltem bele magam. :oops:

Anita
Én ismerek egyet.
Írok privit.

Nini
Egy év nagyon hosszú idő, meg is ismerne Márk. Én nem tudnám Kristófot itt hagyni. :oops:

Panda
Ti ezt isszátok? Nálunk a zöldségesbe lehet kapni, mindíg ilyet veszünk, nagyon finom.

Kép
Kép
susytunder

Beneildi!

Az én lányom is kb ilyen idősen kezdte a verekedést és sajna még mindig tart... :( Nem "csak úgy" üt, hanem pl. ha talál egy játékot magának és azt vki el akarja venni, akkor ellöki a kezét, vagy megharapja, ellöki. Ennél jobban még nem durvult el a helyzet, mert mindig közbelépek, de engem is nagyon zavar. Otthon persze nem lát ilyet és mindig megbeszéljük játszótér előtt/után, meg is érti, azt mondja, nem fog bántani senkit, de mégis. :( Én már nem tudom mit csináljak! Remélem, nektek nem tart ilyen sokáig ez az időszak! Esetleg ha olvasol vmi okosat, megosztod velem is? :)

Kép
Kép
kincsesi

Nini
Meg se ismerne akart lenni. :oops:

Kép
Kép
susytunder

Susy sajnálom hogy negatív lett. Én Barnus elött 3 negatív tesztet csináltam és nagyon rossz volt.

Mit mondott doki mikor próbálkozhattok ?

Kép
dius87

Dius
7- én megyek vissza a ciszta miatt, és amíg nem tudjuk, hogy azzal mi van, vagy mi lesz, addig semmi esetre. Ezért féltem, de nem bántam volna. Apa mindjárt jön haza, ő még csalódottabb lesz. Ma itthon hagyta a telefonját, így nem beszéltünk még.

Kép
Kép
susytunder

Lányok! Ilyenkor mi a csuda van? Haza jöt apa, mutatom a tesztet, és 2 csík van rajta!!! :shock:
Amikor én néztem csak 1 volt.

Kép
Kép
susytunder

susy, amit én használtam anno, annak a használati utasításában benne volt, hogy csak x percig mutatja a megfelelő eredményt, utána nem érdemes nézegetni. de az is lehet, h ez az ovulációfigyelős teszten volt... de valami ilyesmi lehet sztem itt is.
vagy csinálj gyorsan egy másikat is :)

Kép
Kép
szalamandra

Susy, köszönöm!
Nálam volt hasonló az első teszt egy csíkos volt később kettő lett belőle, de rá volt írva a dobozra hogy csak öt percig ad jó eredményt utána megváltozhat és akár mutathatja azt, hogy igen mikor nem is meg fordítva is lehet. Én ezért csináltam másodikat ami egyértelmű két csíkos lett. :D

anitapo20

Susy,
én is úgy tudom, hogy csak a pár percen belüli eredmény a jó, utána már nem.

Kép

Kép
sz.veronika

Susy,
Mennyi időt vártál amikor először megnézted? 5 percet? Kevesebbet?
Vendég

Nekem ami 1 csíkos lett az sose mutatott később két csíkot pedig reménykedtem, de rá van írva hogy x idő után már nem biztos hogy jó eredményt mutat.

Kép
dius87

susy: Fruzsi is egy ilyen egyből lett kétcsíkos teszt eredménye :wink: Nagyon korán teszteltem, mert éreztem, és egy csík lett rajta, de betettem a szekrénybe Zsófi tesztje mellé :wink: Apa felkelt, kivettem, és kétcsíkos volt :) Két nappal később meg már totál kétcsíkos lett :)
Vendég

Nem tudom pontosan mennyit, de legalább 50 negatív tesztet megcsináltam már, és soha nem lett két csíkos órák múlva se, pedig mindig megnéztem. Csak akkor lett két csíkom, amikor Dóri elindult hozzánk.
Vendég

Nahát! Hű, ez izgi!
Akkor csinálj még egy tesztet Susy!

Kép

Kép
sz.veronika

Panda
Vagy 2 percet vártam, aztán elvittem kristófot aludni, és én is elaludtam vele. Aztán mikor apa megjött akkor akartam neki mutatni, és 2 csík volt, igaz, hogy halványabb, de azt írják az is pozitív.
Holnap veszek egy másikat.

Lányok mi lesz ebből. Ha most beleélem magam, aztán mégse, vagy a doki kivégez... :roll:
De komolyan mondom rejtély, hogy mikor hoztuk össze. :oops:

Kép
Kép
susytunder

Milyen márkájú volt?
Vendég

Én a dmbe vettem anno a teszteket!
Susy nagyon izgulok érted/értetek!!!!

Kép
dius87

Panndi
Gravi-HCG a teszt neve, gyógyszertárba vettem, ezt adták.

Dius
Aranyos vagy, köszi. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy!

Na most akkor nem tudom,miért is szorítsak! De hidd el,úgy lesz,ahogy lennie kell! Ha egy baba nagyon jönni akar,akkor nem lesz baj!

Pandácska!

Visszajöttél? De örülök! :lol:

Dius!

Vagyok,csak egy borzalmas vírus+2 mellgyulladás után egy mandulagyulladás kellős közepén tartok,miközben tegnap volt Kamilla keresztelője! Csak gondoltam adok már életjelet magamról,holnap igyekszem képet is hozni!

Márti
borossné becz márta

Susy - azért van ráírva, hogy x percig érdemes nézni, hogy utána már ne várd, tuti nem lesz két csík, nem azért, mert esetleg úgy lesz rajta kettő, hogy nem vagy terhes. Ha két csík van, az azt jelenti, hogy van terhességi hormon a szervezetedben, tehát nagyon valószínű, hogy van ott valaki. Ambi is ilyen teszt eredménye. Nem tudom gratuláljak-e, talán még nem. De kívánom, hogy úgy alakuljon minden, hogy minden rendben legyen. Azt hiába mondom, hogy ne éld bele magad, tudod magadtól is :wink:
Kristóf nagyon édes!!

Dius - örülök,hogy rendeződik a szopi. Ne félj, nem hülyék a babák, nem éheznek, ha nagyon éhes, enni fog :) Ambi sosem ette meg az "előírt" menyniséget, ezért egy idő után nem is mértem, de még most is többet hízik, mint ilyen korbanr, ilyen súlynál szoktak.
Márti keresztelőre készül, azért nem tud jönni

Edina - nagyon ügyes nagylányod van! HIhetetlen, gratula!! :)

Anna - mióta Ambinak kint van a két foga, azóta jól alszik. Igaz tegnap ötször keltünk, de ebből 3 kelés egy órán belüli volt, és puki volt a ludas. Amúgy a fogak óta egy-kétszer kelünk. Úgyhogy tényleg a foga volt. És azóta eszik is. Én hagyom, egyen amennyit ő kér, nem erőltetem, néha többet eszik, néha kevesebbet. Főzelékből (hússal) átlagban 20-40 ml-t eszik meg, gyümölcsből 60-80-at. Viszont tegnap sütőtököt csináltam gesztenyével (most először evett gesztenyét) és nagyon írzlett neki. 10óraira is és uzsonnára is megevett 160-at. És utána még szopizott is. Nagyorn jó evő, eddig a foak óta mindent megevett, amit adtam, de azt hizsem a sütőtök-gesztenye a kedven

Nikuc- malacka?

Nini - nehéz döntés, bár én ne hagynám itt Ambit. Tényleg nem ismerne meg, mire hazajössz. Barátnőmet egy hét után nem ismerte meg a kisfia.

Ambinak mióta itthon van apa nagyon jó kedve van. Sikongat egész nap és új "szavakat" mond. Néha csak nézem és csodálom. És bűntudatom van hogy az elején miért nem tudtam neki így örülni... :(
Nekem sem jött még meg 1,5 éve, de nem is hiányzik :)

dytke

Jajj lányok inkább felszívódok amíg nem tudok biztosat, mert itt izgalomba tartom az egész topicot. :?

Márti
Jó, hogy újra itt vagy, és gyógyulj meg!

Kép
Kép
susytunder

Susy - inkább ne szívódj fel, ha már felcsigáztál minket :wink:

Márti - remélem jó volt a keresztelő, ha lesz időd majd, kérünk képet. Legalábbis én :) Gyógyulj meg hamar!!!

dytke

Kicsit visszaolvastam...

Susy!

1000 köszönet a tejfölös-sajtos karajért! Isteni,csak nekem alig jutott belőle,pedig a húsleves-pacal-hortobágyi palacsinta után 4féle sült hús volt!

Panndi!

Nagyon-nagyon szorítok a holnapi államvizsgád sikeréért!

Nini!

Az tuti,hogy nincs az az állás és annyi pénz,amennyiért én magamra hagynám a gyerekeimet 1 évre,ráadásul pont a legmeghatározóbb korai időszakban! Az az igazság,hogy ez pótólhatatlan időszak a baba szempontjából! Nem éri meg!

Beneildi!

Fú,nekem a fiúk nem produkáltak ilyet,de tudom,hogy sok gyerkőcnél így jön ki az én tudom,én akarom csinálni dolog,szóval az önállósodásra törekvés! Próbálj neki valahogy lehetőséget biztosítani,hogy a banne lévő feszültséget levezesse. Ilyen piciknél a fogyelemelterelés nagyon bejöhet! És adj nek ilehetőséget,hogy bizonyos dolgokban Ő dönthessen (pl. Öltözésnél vegyél elő 3 ruhát és döntse el Ő,melyiket akarja felvenni,meg ilyenek...) Így ráébred,hogy nagylány már...persze csak tapogatózom a sötétben,ismerni kéne ehhez Lillut közelebbről!

Lépek,már nagyon fáj a torkom. Benyelek egy lázcsíllapítót és beülök a kádba...

Márti
borossné becz márta

Márti örülök hogy itt vagy! Várom a képeket! Nem semmi min mész keresztül! Gyógyulj meg hamar!

Susy el ne menj!!!!!!! Én az mindig mindenbe bele élem magam még abba is amibe tudom hogy nem kéne! Remélem nem fogsz csalódni!!!!

Az esti szopi most nem sikeredett túl jóra, sírt is elötte a bal mellem megint nem kellett neki. Aztán felvettem és volt egy hatalmas böfi, akkor gondolom evett. Fáj is kicsit a bimbóm de nem látok rajta semmit, mintha égne kicsit mikor szívja... meg melegnek érzem mind a két mellem, eddig nem tapasztal ilyet hogy ennyire meleg lett volna mellem hogy ez feltűnik.

Kép
dius87

Sziasztok!
Nekem pont ezen a héten jött meg... fúúú...én ultra szerencsétlen vagyok :) Fájt eléggé...áadásul vmi nem stimmel, így megint mehetek vissza a dokihoz. Ismét eltoltak vmit...éjjen !! :) :) :P

Nem megyek ki, bár az ő érdeke IS lenne. De még várok. Nem hiszem h túlélném, ha a kis fütyőke nem ismerne meg :(
3 évesen már szerintetek meg érti, hogy nem elhagytam, és visszajövök ? ! Muszály lenne tanulnom is...úgy érzem elhal az agyam..és nagyon bosszant :( Azt akarom, hogy a fiam felnézzen rám..hűűű anya de okos :)

van képem nektek :) Kép Bordűr...volt kb 20 db..sikerült azt kiválasztani aiből csak ez az egy van..persze csak akor derült ki, mikor már felragasztottam :)

Kép babám :) Kép Unokatesó..Jázmin :)

Sógornőm megrokkant....egy hétig nem tudott felállni, mi hívtuk ki a mentőt...aztán a kórházba elkapta a kalici vírust :(
Márti...én azt hiszem csodállak...nekem egy baba is sok, de 2...a nap vgére a hajamat téptem. Mi vigyáztunk a csajszira.
Bocsi a sok képért :P

Kép

NIKI
nini.n

Jó reggelt!

Pont került a dolog végére, reggelre megjött. Nem kesergek, végül is nem is próbálkoztunk, akkor meg minek bánkódnom. Ahogy többen írtátok is, majd ő tudja, hogy mikor kell jönnie.

Nini
Szép a bordűr, és a babák is.
Nem tudom mi lenne más 3 évesen, de én 10 évesen sem hagynám itt. Lehet, hogy később, ha nagy lenne nem is azt értékelné, hogy okos az anyukája, hanem az bántaná, hogy fontosabb volt neked a munka, a bizonyítás, mint ő. Azért ezt is mérlegeld.
Szerintem nem kell valakinek hajón dolgoznia, ahoz, hogy bizonyítson, vagy felnézzenek rá.
Mint szülőre legyen büszke. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Susy, prdig annyira baba érzésem volt nálad :cry: de lehet jobb így, hogy pontot tesztek a ciszta ügy végére, aztán jön is Kristóf tesója :lol:

Mi is ma megyünk dokihoz a következő ciklusos zöld lámpáért :lol:

MÁrti, én is ilyen önállósodási törekvést érzek nála, remélem tényleg csak erről van szó...

Beszéltem bölcsis néni ismerőssel, szerinte ez gyakori jelenség :shock:

Ildi, mintha csak Lilluról írtad volna, bár ő nem harap, csap és lök :shock: :shock: :shock: remélem hamar kinövi :oops: ha találok valami nagyon okosat, küldöm neked is :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Nini, egyetértek Susyval, én később se hagynám itt Lillut... Márknak elsősorban rád/rátok van szüksége :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Tegnap totális háziasszony voltam, nem is jutottam ide. :lol:

Susy - Mire elkezdtem izgulni értetek, addigra megoldódott a rejtély. Én nagyon hsizek benne, hogy a babák tudják, mikor kell jönniük. :wink:

Márti - Hűűűű, jobbulást. Hogy sikerült a keresztelő? Kapunk képeket? De először gyógyulj meg!

Dytke - Szuper, hogy Ambi ilyen jól eszik. Mi a barack után az almával próbálkozunk. Tegnap Goldennek kísérleteztem. Annyira édes volt Szabi. Az első 2-3 mini adagot a kanálon még lenyalogatta, aztán amikor közelítettem a szájához a kanállal hegyesen kinyújtotta a nyelvét. Ilyet még sosem láttam tőle. :lol: Nem bírtam ki nevetés nélkül. Remélem ezt nem annak értékeli, hogy ezentúl ezt kell csinálnia, mert vicces. :roll:

Dius - Mi a helyzet a cicieddel? Nem gyulladt be?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?