Sziasztok!
APEH: hiba ide vagy oda, megjött a visszatérítésem, és késedelmi kamatot is utaltak, kérés nélkül, külön utalásban, 452 Ft-ot, dicsdics.
Betegségjelentés: én hétfőre teljesen meggyógyultam, apának aznap írták fel az újabb antibiotikumot, de nem vészes. Dóri 2 napja nem köhög, már csak jelképesen taknyos, de a szeme még mindig nem oké, megpróbálom kamillával kikúrálni, az előző rifampicines szemcsepp nem igazán hatott, ha javul, nem adnék neki harmadik félét. Marcsi ma reggel nagyon tüsszögött, szerintem elkapta a legújabb vírust.
(Múlt héten teljes létszám volt az oviban, mostanra már 2/3-os.) Amíg teljesen egészséges nem lesz mindenki, nem adatom be a bárányhimlő elleni szurijukat.
Szemvizsgálat: orvosfüggetlen összehasonlítás: a Boldogasszonyon belenéztek egy kislámpával a szemébe, meg azt mondták, tuti rossz lesz a szeme, mert az enyém is az (ezt már kitárgyaltuk a múltkor, hogy ez biztosan nem igaz), a MÁV-ban (nem magánrendelés, tb fizeti!) pupillatágítás, sokkal alaposabb vizsgálat és diagnózis, Marcsinál többféle műszeres vizsgálat… Azt hiszem, nem kérdés, hová viszem őket legközelebb.
szilcsi: Lali nem azért megy bölcsibe, mert te visszamész dolgozni?
Elephanten cipőnk is van, szandi és téli is, szerintem semmi baj vele. Nekem a Superfit a kedvencem.
Az eladók véleményére általában nem sokat adok, nyilván a sajátja a legjobb… Vagy árul Siestát is, és a saját portékájára mondta, hogy kínai gagyi?
Lalihiszti: Dóri is hisztis, de másképpen, mint Marcsi. Dobálás nálunk is van, meg bevonul egy sarokba és ott ordít. A géphez ülni én meg sem kísérelek, ha itt van akármelyikük. Dóri is követ engem, ha nincs itthon más, a wc-be nem, de ott ül az ajtó előtt. Szerintem Lali viselkedése normális teljesen.
Ortopédiára nekünk sem kellett menni. Mikor kéne, egyévesen?
jégvirág: korszerűbb pontgyűjtés, ez jó!
És a Vasasba is utalnak kismamákat kötelező UH-ra? Vagy oda ki megy?
Az én dokimnak is van UH-ja a rendelőben, de azért az nem olyan, mint a kórházi, a bonyolultabb eseteket ő is a kórházba rendeli be. Húúúúúú, Levi már rajta áll az egyesen a vonalzón!
Nyuszifülű: az én tapasztalatom az, hogy a 20 hetes („genetikai” néven futó) kötelező UH felületes, nem igazán alapos, nektek pedig nagyon alapos megnézésre lenne szükségetek, és nem is 4D mozizásra. Saját dokid nincs? Ha nem árulod el, hol laksz (jöhet priviben), tuti nem tudok segíteni dokiügyben. Vasas:
http://old.utcakereso.hu/szeged.Vasas_Szent_Péter_u.
http://old.utcakereso.hu/szeged.Vasas_Szent_Péter_u.
Timika: értesíts minket, ha van valami Zsuzsiékkal, ha beszélsz vele, mondd meg neki, hogy drukkolunk! Kiscsajszi rendes!
rbetty: ha valami vírus a dokinéni szerint, akkor minek antib?????????
Kistesóhoz gratula!
zsuzsu: akkor nálatok visszaállt a szopi? Nem is tudtam (írtad, amikor kijöttél a kórházból, hogy kezditek a gyümölcsöket), vagy veszitek valakitől? Gratula Ábelnek!