Új privát üzeneted érkezett!

Konstantin nagyon szép kis féléves gombóc :D !!!

szilcsi
nekünk is mondták anno, hogyha már tud menni a kölök menjünk vissza az ortopédiára. ez amúgy nálunk sem olyan távoli, mert párat már lép a Huncut. cska még kissé bátortalan, meg ingatag

Enikő!
Boginak nagyon boldog Születésnapot!!!! :D :D

toncsi

toncsi80
 
 


Szilcsi!
Lehet én vagyok buta, de 6900 nem volt sok az Asso cipőért! Mi most 9900ért vettünk,az első nekünk is Asso volt és nagyon jó volt,sajnos 6 hónapig volt jó,de később nem nő a talpa ilyen ütemben! És én később is ilyen fajta cipőket fogok venni,nekünk Bea is ezeket javasolta (Asso,Siesta) és ha már 8 hónapig járt a gyógytornász és szépen megtanult menni a gyerekem nehogy már vmi gagyi cipő ártson neki,mert tud ( én dogalábas voltam és ma sem áll rendesen a talpam,mert nem mindig a megfelelő cipő volt rajtam) !

Mi megtartottuk tegnap Málna névnapját,családi ünneplés vasárnap majd teszek képeket,megkapja az első triciklit és a kisasztalt székkel,kíváncsi leszek,hogy használja e,mert nagyon rajzol már,zsírkrétával, színes cerkával,táblára krétával...... meg egy kerti homokozót is kapott! :D

Klzsuzsiról nincs hír???????
20140113113746
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkra, mert többen kérdeztétek:

Hivatalosan hétfőn töltötte be Zsuzsi a 40. hetet, ma kell befeküdnie a klinikára. Ha addig nem indul meg a baba és jók a vizsgálati eredmények, max. jövő szerdáig várnak és utána csaszi. De nagyon jó fej a dokija, természetes szülésre készülnek, úgyhogy reméljük Matyi sem kéreti már magát sokáig.

Karmen :) Norbinak utólag is boldog szülinapot!

Enikő :) Bogit is Isten éltesse szülinapja alkalmából! Mit vettél neki végük?

Anett :) Málnának pedig boldog névnapot! Cipő ügyben nekem is ez a véleményem :wink:

Zsuzsu :) Konsti nagyon kis husi :D És nagyon örülök, hogy minden rendben Ábel hallásával!

Szilcsi :) Pupilla tágítás nekünk az 1 éves státuszon is volt, 10 percenként tágították. Egyébként szomorú, de mi általában azért visszük magánrendelésre, mert ott legalább normálisan megnézik. :evil: Ez a mai Mo....

Bea :) Jobbulást neked! OEP: no comment :twisted:

Rólunk: kedden voltunk UH-n, befordult a kiscsaj és kb. 2100g.

További szép napot!

KépKép

KépKép
timika
 
 

 
 

Anett! Boldog névnapot Málnának!

Enikö! Boginak boldog szülinapot!

Timi! Köszönjük, majd lesz ünnepeltröl foto is, de még áttölteni nem volt idöm. Zsuzsinak szoritok ne kelljen csaszi! Neked is kitartás, már nem sok van hátra!!:)

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Egyre furább, hogy csak nekünk nem volt tágítás, csak nekünk nem kell ortopédiára menni... Na most már kivárom a hetedikét, és rákérdezek a dokinál... már írom kis papírra, miket akarok megkérdezni. :roll:

Zsuzsinak drukk!

Timi, köszi az infókat róla. Te jól vagy? HOgy bírod? Kristóf várja már tesóbabát? Szuper, hogy befordult! :D

Anett, nekünk is Bea javasolta ezt a két márkát, egyébként a zárt Asso-k 8200-nél kezdődnek. Én is fontosnak tartom a jó minőségű cipőt, de nem fogok havonta 7-8 ezret adni egy cipőért. :shock:

Zsuzsu, Konsti annyira édesen gombóc! :lol: Olyan kis zabálnivaló, biztos meg szoktad te is rágcsálni... :wink: Örülök, hogy jó Ábel eredménye, akkor csak lustaságból nem beszél? :roll:

Anett, nem is tudtam, hogy most van Málna-nap. :oops: Isten éltesse a kicsi lányt! Már rajzol? De ügyes! :lol:

Egyébként tényleg igaz, hogy a lányok gyorsabban fejlődnek, mint a fiúk. Úgy elnéztem a játszón a hasonló korú kislányokat, mindegyik ment, szaladt, mondott már szavakat, Lali meg csak mászott utánuk és közölte, hogy höööööööööööööö. :roll: :lol: Viszont neki van a legtöbb foga. :lol:

Kép
Kép

Kép
szilcsi
 
 


Sziasztok!

Anett: Málnusnak nagyon boldog névnapot! :D Írtam privit.

Szilcsi: Lali nagyon vagány a napszemcsiben :D Ééédes! Flóra szobájában is ilyen Micimackós bordűr van, imádja nézegetni.

Flórának piros a torka, dokinéni szerint valami vírus, kapott antibiotikumot, holnap kell visszamennünk.
A jóhírt a végére hagytam: úgy néz ki, hogy Flórának lesz kistesója. Tegnap voltam dokinál, már hallható a szívhang, minden oké a bébivel. :lol:
Mindjárt megpróbálok vonalzót gyártani.

Betty
Kép
rbetty
 
 


Szilcsi! Irtam már, nekünk is csak a maszek orvos csinált tágitás. Tb. alapon 3x voltunk, egyszer sem volt ilyen. Lali tényleg irtó vagány, Orsi is mindig imádta a szemüveget, de Norbi sajna nemrég eltörte az övét, igy most nincs, nagy bánatára.

Betty! Hü ez tényleg szuper hir! Na pont most nem jo a vonalzod, pedig azt akartam egyböl megnézni hogy mekkora is Flóra, én ugy emlékszem még nagyon kicsi, ugye? Talán még 1 éves sincs?

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Bea!
Hol csinálták a szivultrahangot? Azért kérdezem mert nekem is mennem kellene. :roll:
Még mikor Márkal voltam terhes, akkor a magas vérnyomi miatt vizsgáltak, és kiderült, hogy a két szivbillentyű nem egy vonalban van, hanem kicsit hegyesen. Mitralis prolapsus vagy mi a neve.A lényeg, hogy mondták 2 év múlva menjek vissza kintrolra. Azóta 4 év telt el, már kértem beutalót, a kardiologiára kaptam,azt mondták ott csinálnak egy ekg-t, és majd attól függően, hogy hogyan itélik meg, adnak uh-ra időpontot.
Csak azt nem tudom, hogy a klinikára vagy az sztk-ba kell mennem?
4 éve a klinikán voltam.A Belgyógyászatin.
Amúgy vannak panaszaid is? Gyors szivdobbogás?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita
 
 


Na ezt a nőt itt de szívesen fejberugdosnám!!! :x
http://www.delmagyar.hu/hodmezovasarhel ... k/2092706/

Kép
szilcsi
 
 


Nem tudok még vonalzót csinálni, a babafalvásat akartam, de most valami gond van a szerverükkel. :cry:

Karmen!
Flóra nemrég volt 1,5 éves. :D Kicsivel több, mint 2 év lesz a korkülönbség.

Betty
Kép
rbetty
 
 


Sziasztok!

APEH: hiba ide vagy oda, megjött a visszatérítésem, és késedelmi kamatot is utaltak, kérés nélkül, külön utalásban, 452 Ft-ot, dicsdics. :)

Betegségjelentés: én hétfőre teljesen meggyógyultam, apának aznap írták fel az újabb antibiotikumot, de nem vészes. Dóri 2 napja nem köhög, már csak jelképesen taknyos, de a szeme még mindig nem oké, megpróbálom kamillával kikúrálni, az előző rifampicines szemcsepp nem igazán hatott, ha javul, nem adnék neki harmadik félét. Marcsi ma reggel nagyon tüsszögött, szerintem elkapta a legújabb vírust. :evil: (Múlt héten teljes létszám volt az oviban, mostanra már 2/3-os.) Amíg teljesen egészséges nem lesz mindenki, nem adatom be a bárányhimlő elleni szurijukat.

Szemvizsgálat: orvosfüggetlen összehasonlítás: a Boldogasszonyon belenéztek egy kislámpával a szemébe, meg azt mondták, tuti rossz lesz a szeme, mert az enyém is az (ezt már kitárgyaltuk a múltkor, hogy ez biztosan nem igaz), a MÁV-ban (nem magánrendelés, tb fizeti!) pupillatágítás, sokkal alaposabb vizsgálat és diagnózis, Marcsinál többféle műszeres vizsgálat… Azt hiszem, nem kérdés, hová viszem őket legközelebb.

szilcsi: Lali nem azért megy bölcsibe, mert te visszamész dolgozni? :lol: Elephanten cipőnk is van, szandi és téli is, szerintem semmi baj vele. Nekem a Superfit a kedvencem. :wink: Az eladók véleményére általában nem sokat adok, nyilván a sajátja a legjobb… Vagy árul Siestát is, és a saját portékájára mondta, hogy kínai gagyi? :roll: Lalihiszti: Dóri is hisztis, de másképpen, mint Marcsi. Dobálás nálunk is van, meg bevonul egy sarokba és ott ordít. A géphez ülni én meg sem kísérelek, ha itt van akármelyikük. Dóri is követ engem, ha nincs itthon más, a wc-be nem, de ott ül az ajtó előtt. Szerintem Lali viselkedése normális teljesen. :wink: Ortopédiára nekünk sem kellett menni. Mikor kéne, egyévesen?

jégvirág: korszerűbb pontgyűjtés, ez jó! :lol: És a Vasasba is utalnak kismamákat kötelező UH-ra? Vagy oda ki megy? :roll: Az én dokimnak is van UH-ja a rendelőben, de azért az nem olyan, mint a kórházi, a bonyolultabb eseteket ő is a kórházba rendeli be. Húúúúúú, Levi már rajta áll az egyesen a vonalzón! :D

Nyuszifülű: az én tapasztalatom az, hogy a 20 hetes („genetikai” néven futó) kötelező UH felületes, nem igazán alapos, nektek pedig nagyon alapos megnézésre lenne szükségetek, és nem is 4D mozizásra. Saját dokid nincs? Ha nem árulod el, hol laksz (jöhet priviben), tuti nem tudok segíteni dokiügyben. Vasas:
http://old.utcakereso.hu/szeged.Vasas_Szent_Péter_u.http://old.utcakereso.hu/szeged.Vasas_Szent_Péter_u.

Timika: értesíts minket, ha van valami Zsuzsiékkal, ha beszélsz vele, mondd meg neki, hogy drukkolunk! Kiscsajszi rendes! :wink:

rbetty: ha valami vírus a dokinéni szerint, akkor minek antib????????? :?: :evil: Kistesóhoz gratula!

zsuzsu: akkor nálatok visszaállt a szopi? Nem is tudtam (írtad, amikor kijöttél a kórházból, hogy kezditek a gyümölcsöket), vagy veszitek valakitől? Gratula Ábelnek!

Nóra
KépKép KépKép
norus88
 
 


Zita: Azaz, mitrális prolapsus nekem is! :) Háziorvostól kaptam beutalót, időpontot is ő kért még ősszel és februárra kaptam. Szintén a belklinikára, a kardiológiára. Februárban elmentem, akkor volt ekg és szív uh, itt derült ki a mitrális prolapsus. Akkor kaptam időpontot március 13-ra, akkor tették fel a 24 órás ekg-t és hétfőn megyek terheléses ekg-ra.
Magas a pulzusom, és szokott a szív környékén fájdalmam lenni. Amire mindenki azt mondta hülyeség, a szív az nem fáj. Viszont most mondta a kardiológián a doktornő, hogy a kéthegyű billentyű ami nekünk van, az okoz ilyen panaszokat. Volt, hogy hónapokig minden nap fájt a szívem és olyan szorító érzés volt a bal oldalamon. Aztán egyszercsak elmúlt....
Most írtak fel gyógyszert, és ha 90-nél magasabb pulzust mérek magamnak, akkor bekapok egyet.
Neked okoz ezt panaszt? Amúgy nekem alacsony a vérnyomásom.
Jó, hír, hogy azt mondta a kardiológus, hogy ezzel a szívbillentyű problémával akár 100 évig is lehet élni :) Meg hogy elég gyakori, és akiknél nem okoz panaszt, nem is tudnak róla, hogy ilyen a billentyűjük :)

Szilcsi: Mi sem voltunk ortopédián a járó gyerekekkel, nem is mondták, hogy menni kell. Szerintem csak azoknak mondják akiknek valami gondjuk volt az első 2 szűrősén és tornáztatni kellett vagy kengyel vagy terpeszpelus vagy mittudomén. Nálunk minden rendben volt.
Nagggyon vagány a napszemüveges Lali!

Timika: De jó, hogy befordult a kicsi lány!
Zsuzsiéknak drukkolok!

Anett: Málnának boldog névnapot!

Betty: Vírusra antibiotikum?!?!?!? :shock: Gratula kistesóhoz! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jégvirág 2009.03.26 15:02-kor.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Bea!
Nekem azt mondta a háziorvos, hogy nem kell időpont, odamegyek a beutalóval és kész. :wink:
Nekem is néha fáj a bal oldalon a mellkasom meg a vállam, aztán elmúlik. De mindig azt gondolom azért mert Szandit tartogatom és izomláz. :roll:
nekem is azt mondták, hogy ettől hegyet is mászhatok, annyi hogy ha műtét vagy láz van, antibigyót kell felirni.
nekem nincs más panasz, mikor eszembe jut megmegmérem a vérnyomásom, akkor az rendben van, a pulzus is.Egyszer akartak felirni gyógyszert, de ki se váltottam, mert utánna néztem vérnyomáscsökkentő volt.
Mit irtak fel Betaloccot?

Az ortopédián nekünk mondták, hogy ha önállóan jár, vigyük vissza. Márknál is igy volt. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita
 
 


Zita: Verapamilt amíg szoptatok, utána talán Bisoprolol lesz.
Ezt az antibiotikumos dolgot csak olvastam, nekem nem mondtak semmi ilyesmit. Most akkor ha pl. kihúzzák a bölcsességfogamat akkor is kell előtte antibiotikum?! Vagy mi van?!?! És azt ki fogje felírni? A fogorvos??? Azt olvastam, hogy az gáz, ha rámegy a szívre valami fertőzés, és így nagyobb az esélye... Frankó :( Ezért voltam most ezzel a ronda köhögésemmel dokinál, egyébként eszembe se jutott volna... :roll:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Ha már így ráérek, elmesélem miért nincs ügyfélkapum :)
Ugye úgy van, hogy interneten is lehet regisztrálni. Első körben ezzel próbálkoztam. Majd az aktiváláshoz vagy valamiért mégis be kellett menni személyesen. Akkor derült ki, hogy rosszul írtam be a saját nevem, mert azt írtam be internetes regisztráláskor, hogy Beáta, és azt kellett volna, hogy Beata, ugyanis akkor még csak letelepedési engedélyem volt, és arra úgy írták a nevem, ahogy az útlevélben szerepel (ez is jó vicc volt, mert amúgy Beátának vagyok anyakönyvezve, de nem az anyakönyvi kivonat számított a bevándorlási hivatalnak, hanem az útlevél...no comment), és az útlevelet kiállító hivatalban meg nem volt ékezetes betű az írógépen... Aztán amikor magyar állampolgár lettem akkor honosíthattam a nevem :D:D:D és akkor kérhettem, hogy majd az igazolványomban Beáta szerepeljen...ismét no comment. De mondom...az eredeti anyakönyvi kivonatomban ékezettel szerepelek.
No, vissza az ügyfélkapuhoz. Szóval ügyintéző lekezelően közölte velem, hogy ez így nem jó, így nem tud regisztrálni, leszek szíves ékezet nélkül beírni, de majd csak 3 hét múlva leghamarabb, mert annyi idő, amíg kitörlik a rendszerből az eltolt regisztrációmat, de akkor járok a legjobban, ha nem interneten regisztrálok, hanem bemegyek és majd ő, és akkor majd ő nem rontja el....
No. Amikor legközelebb arra jártam még nem telt le a 3 hét (1 nap híja volt), így akkor sem tudtam intézni semmit. Majd mikor harmadszor arra jártam, immár magyar állampolgárként á-val a Beátában akkor meg nem működött a rendszer...így akkor sem tudtam intézni semmit, és akkor azt mondtam, hogy akkor ez engem nem is érdekel, nem turisztikai látványosság az okmányiroda. :twisted: :twisted: :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jégvirág 2009.03.26 15:47-kor.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Bea, hát van itten kéremszépen minden. Ezt a kálváriát. Mondjuk a fene tudja, sejtettem, hogy valami ilyesmi problémád lehetett. Figyi, szerintem tegyél egy utolsó próbát. De el ne rontsd a neved. :D

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Bea!
Nekem ia azt mondta a doki, hogy azért kell az antibigyó, mert, hogy igy könnyebben gyulladásba kerül a sziv.De mikor kihuzták a bölcsességfogam, szóltam a szájsebészeten, és ott azt mondták, hogy ezért nem kell. Nekem egyébként annak idején ezt ráirták a papiromra, meg mondták, hogy föltétlenűl mondjam szülésnél, ha esetleg császár lenne. A nőgyógyász még a kiskönyvembe is beirta. :wink:
Nekem 4 éve egy fiatal doki csinálta az uh-ot, behivott mikor ügyeletes volt. Jámbrik Zoltánnak hivják, nagyon rendes volt. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita
 
 


Zita: Nekem meg most csaszi előtt merült fel, hogy egyáltalán valami gáz van, szóval remélem nem fognak már műteni soha többé!!!

Exi: Ha én oda bemegyek, tuti összeomlik megint a rendszer :D De majd összeszedem magam, kíváncsi vagyok ám miket lehet látni....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


BETTY!
HATALMAS GRATULA, MOST VETTEM ÉSZRE, HOGY ÍRTAD EZT IS!!!!TÖK JÓ!
privire holnap válaszolok,ma suliztam,hulla vagyok!

Köszönjük a köszöntéseket mindenkinek!!!!

Szilcsi!
Szerintem nem növi ki 1 hónap alatt a cipőt, később meg 1 év alatt kb, nekem ennyit megér!Persze ezt mindenki maga dönti el és anyagi helyzet függő a dolog!!!
20140113113746
 
 


Anett, hát attól függ, mekkora cipőt veszel. Anno Peti keresztelőjére (akkor volt 10 hós és már álldogált, járkált) vettünk egy szandit, és két hónap múlvára vehettünk ugyanolyan fajtából KÉT számmal nagyobbat! Na én ezért (sem) veszek drága lábbelit.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Nálunk is Orsi, Norbi gyorsan növik a cipöket. Orsi most már nem annyira, neki amit tavasszal veszek, nagyobb 1 számmal, az még összel pont jo, a végén már esetleg kicsit szoritja, akkor kap abbol ami használt és nagyobb. De a jo cipöit már én is csak olcsot veszek. Eleve nem vigyáz rá, szétrugja, tavaly is 1 hónap alatt az ujnak kilyukadt az orra, mert a fa mászon folyton visszafele mászott, és az orrával kapaszkodott fel. Norbinak meg csak azt veszek ami egész nap rajta van, a kinti cipö meg azok amiket kaptunk, szinte uj. De van olyan cipöm 23-at amit Orsi 2 hétig viselt, aztán jött a tél, majd már kicsi volt tavasszal, pedig az is 1 számmal volt nagyobb amikor vettem. Na akkor vettem utoljára Assot én is. :(

Bea! Micsoda kálvária, tényleg!

Nekem meg a MÁK nem válaszol az email-re, telefonon nem érem el öket, GYES igényléshez meg a kiséröt leszarták,mert azota sem kaptam hatosági igazolványt a GYES igazolásárol. Vagyis a munkáltatom nem fogja az adot fizetni utána, nem tudja addig figyelembe venni, évvégén meg fizethetek, amire akkor már majd nem futja, tudom :x

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Málnusnak és Gábornak gratulálok névnapjuk alkalmából!

Zsuzsu: Köszi a részletes beszámolót! Szimpatikusnak tűnik. Ábel nagyon ügyes volt! Nem volt semmi probléma, hogy foglalkoztatják? Mert én azt sem tudom elképzelni, hogy Doró csinálja, amit mondanak neki! :roll: :shock: Vagy hogy vezetted be neki? Elmondtad előtte otthon, hogy hová mentek és, hogy ott azt kell csinálni, amit mondanak? Vagy mit csináltál? Félek tőle, hogy nem megy majd ilyen símán, mint nálatok! :( Konsti nagyon cuki!!! :D Tényleg többnek látszik (kilóra), mint amit írtál! Sikerült szerezned anyatejet?
Oviba be kell iratkoznunk, de majd csak novemberben kezdjük, amikor betölti a 3 évet! Be kell iratkozni, mert kevés a hely!

Bea: Jellemző! :lol: Most röhögök, de el tudom képzelni, hogy milyen dühítő lehetett!!! Én csak egy hírdetéssel jártam úgy a múlt héten, hogy a technika világában, amikor bármit meg tudok venni az interneten keresztül, pont egy hírdetést nem tudok feladni a (félegyházi) Szuperinfóba személyes kontaktus nélkül!!! :twisted:

Asso cipők: Én is vettem már párszor csajszinak a Csillag téri "asso-s sráctól", de az utolsó 3 párat a Feketesas utcai Siesta melletti cipőboltban vettem, mert jóval olcsóbb volt, mint a Csillag téren és nagyobb volt a választék is! És előtte megnéztem azért a Siestákat is, legalábbis az akciósakat! :lol:
Én is féltem, hogy majd rohamosan kibnövi majd a cipőket a lányom, mindig nagyobbat vettem , mert azt olvastam, kb. 12 milivel nagyobb kell, hogy legyen, mint a lába... Az első cipője Dorónak (Első lépés) 19-es volt 10 hónaposan, most 2év 4 hósan kezdi kinőni a 21-es szandijait! :lol: Szerintem a fiam váltja be majd az növéssel kapcsolatos aggodalmamimat! :)

Merthogy voltunk a héten 2 hós tanácsadáson. Szurit is kaptunk, lemázsálták: 6400 g és 59,5 cm. Kétségtelen, hogy az utánunk következő 3 hós baba fele akkora sem volt, mint az én 2 hós Dávidkám, akire Apukám a minap azt mondta, lehet, hogy mást is kéne neki adnom enni, mint az anyatej! :D :D :D

Hiszti: Szilcsi: Nálunk mindennapos a hiszti, azóta, amióta megszületett a kistesó. (Nálunk az váltotta ki) Előtte nem volt minden nap, de sokkal több időnk volt Doróra így tudtunk neki engedni... Ha fáradt, éhes, szomjas, akkor extra raplis, de mivel délben nem hajlandó aludni, így minden nap este felé már fáradt, ezért hisztis. Nagyon jól bevált nálunk, hogy hisztikor vígasztalom, folyton beszélek hozzá és nem szidom le, mert az olaj a tűzre, hanem éreztetem vele, hogy akkor is szeretem, ha ilyen hisztis. Néha nem könnyű, de nálunk ez az egy taktika vált be. Így nyugszik meg leghamarabb. Állítólag 3 éves korra elmúlik!!! :D

Timika: Atyaég! Nemrég találkoztunk a védőnőnél, akkor még nem is volt pocakod!!! :shock: Hogy telik az idő!!! Jut eszembe: Pocak fotó??? :lol: :lol: :lol:

Képek:

Kép Dávid, játék közben

Kép Hármasban (az unokatesóval)

Kép A cumitól nem látszik semmi :)

KépKépKépKép
hefe
 
 


Szilcsi!
Lalihiszti :lol: ez jó írhatnám Zsoltihiszti :lol: nem hiába egy idősek, pont ugyanezt csinálja mint Lali. Ahogy olvastam a soraidat akár én írtam volna, nem tudok egy lépést sem tenni tőle, főzni is úgy főzök, hogy állandóan nézem merre jár a lakásban. A szobájában kevés időt tölt és jön velem a wc-re is. Nem jön a foga? Mert én most vettem észre, hogy 4 rágó foga jön egyszerre egyik percben sír a másikban nevet:-) Vagy éppen dühöng szerintem csak nyugtalan e miatt, nálatok? Fogacska???
Édi a napszemcsis fotó :D

Zsuzsu!
De édi Konsti igazi meggyúrni való :lol: Örülök, hogy minden oké Ábel hallásával :lol:

Nyuszifül!
Siko nagyon jó orvos, én nem hozzá jártam, de néha helyettesítette az én orvosomat igaz csak Uh-n, de nagyon rendes volt :lol: És többen mondták az ismerőseim közül :wink:

Norus!
Apeh nálatok mennyit késett mert ez az összeg nem sok :cry:
Jobbulást a kis családodnak :lol:

Anett! Málnának boldog névnapot utólag is!!!!!!!!!!!!!!
Milyen ügyes, hogy már így tud rajzolni? Várjuk a képeket :lol:

Hefe!
Csuda édesek a gyerekek :lol: Dorottya és a kis huncut mosoly szép kislány, nekünk is sok ilyen képünk van mint Dávidról, Zsoltika és a cumi :lol: Dávid is szép kisfiú :lol:

Anikó
Kép
zsivicz
 
 


Még egyszer köszönjük a köszöntéseket Csajok!!!!

Hefe!
Nagyon szép Dorottya és Dávid csudaédes kiskrapek! :D
Melyik ovi megy Doró???

Zsuzsu!
Konsti is kis husigombóc! Boldog fél éves szülinapot neki! :D
20140113113746
 
 


Hefe! Tündériek a gyerekek!! Cipöt Norbi is 23-sat hord, igy 2 évesen:) De Orsinak is ekkora kellett ennyi idösen, pedig Norbi magasabb nála.

Éjjel hányt Norbi, ma csak elviszem orvoshoz, 2 hete megy a hasa, azt hittem azért mert itta az Actimelt, napi 2t is. (de visitott a hütö elött, követelte). Na 5 napja nem issza de hasmenés maradt, kiszáradás veszély nincs, mert csak 2x van naponta, jo nagy adag kaka is jön vele, csak folyik (ált. fele kifele:)). Éjjel meg hányt, igy ma csak orvos lesz a dologból.
Én meg már csupa takony:(

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Zsivicz, fog??? Na neeeeeeeeeee már van neki 16, bújik a 17. Megviseli, az igaz, de attól még sosem volt hisztis. Kezdek beletörődni... :roll: Főzéskor én becsukom a szobájába, van ajtórács, muszáj, nem bírom elviselni, hogy ott lábatlankodik, miközben forró a sütő, a gáz, félek, nehogy baja legyen. Ha ordít, hát ordít, a kaját muszáj megcsinálnom.

Karmen, 2 hete hasmenés? :shock: Nagyon nyugodtan tudod kezelni, ha eddig vártál. Mondjuk én most a fertőző után még mindig félve teszem tisztába, ha érzem, hogy kakás, rettegek, hogy mit találok majd a pelusban. :? Kíváncsi vagyok, mit mond nektek a doki.

Anett, tényleg régen tettél fel képet.

Hefe, szépek a gyerekek! Doró olyan szép kiscsaj, Dávidon még nem igazán látszik, csak a babaforma. :D


Nóra, igen visszamegyek dolgozni, de nem lenne muszáj. Az intézet szerencsére nagyon türelmes ebben a kérdésben, de én akartam visszamenni szeptembertől. Illetve csak januártól, de a bölcsis igazgatónő nem javasolta a januári beszoktatást, jövő szeptemberig pedig én megőrülök itthon. Most lehet megkövezni érte, de hiányzik a régi életem, és Lali is egyre inkább unatkozik itthon, kell neki a társaság, mindkettőnknek jót fog tenni, ha bölcsizik.

Kép
szilcsi
 
 


Sziasztok!

Cipő:
Anett, szerintem az ritkaság, hogy egy cipő egy évig jó legyen, max szandi, abból nem baj, ha egy kicsit nagyobb az elején. De egyetértek, aki megteheti, vegyen jó cipőt. Én mondjuk 16-17ezer forintot nem vagyok hajlandó kiadni egy egytéli cipőért, punktum. :lol:
Hefe: 12 mm-rel nagyobb legyen a lábánál? :shock: Szerintem az óriási! Gyerekek szépek! :wink:

jégvirág: okmányiroda :evil: Nekem csak jó tapasztalataim vannak velük minden ügyintézésben (vállalkozói, útlevél stb), jól kifogtad!

zsivicz: Köszi! Nem tudom, mennyit késett a visszatérítés, mert volt egy hiba a bevallásban, és azt javítani kell előbb, hogy érvénybe lépjen. :roll:

karmen: szegény Norbi. Gyors javulást!

szilcsi: na, ezért nem főzök! :lol: Azt én se bírom, hogy ott lábatlankodnak, engem zavar, őket meg nagyon féltem, de azt se bírom, ha üvöltenek, tehát inkább nem főzök. Munka: csak azért kérdeztem, mert a másik topikban írtad, hogy azért lesz jó a bölcsi, mert már nem bírsz Lalival, ezért kérdeztem, hogy nem a meló miatt? :lol: De akkor két legyet egy csapásra. :wink: Én biztos nem kövezlek meg, mert én is így érzek, csak én nem merem felvállalni, se a külvilág, se a gyerekeim felé. Tőlem is sokan kérdezik, hogy D mikor megy bölcsibe, én meg dolgozni (már több munkalehetőséget utasítottam vissza, amit luxusnak érzek a mai világban), de én úgy döntöttem, inkább az én megőrülésem, minthogy idejekorán kiengedjem Dórit a szárnyaim alól, most ez a dolgom, kész.

Nóra
KépKép KépKép
norus88
 
 


Bea!Zita!
Kell az antibigyó.Kevinnek is az egész testet érintő gyulladásnál,műtétnél..Na hogy ebbe mi tartozik bele az nekem is kérdés,mindig újra megkérdezem.De pl egy vakbélműtét,mandulaműtét az igen,v. több napig tartó magas láz szines orrváladékkal.
Az a helyzet,hogy nem kaptunk megfelelő tájékoztatást a cardiológián mi sem....

Lehet,hogy nekem sem ártana egy újra kivizsgálás egyébként...

Jó egészséget Nektek!!!

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Karmen!
Jobbulást nektek :lol: Írj mit mondott a doki...

Szilcsi!
Most röhögni fogsz nekünk 9 hónaposan jött ki az alsó két fog egyszerre, rá pár héttel a fölső 4 fog azóta semmi. Most lassan 15 hónapos és jön egyszerre 4 rágófog. Ezért írtam, mert tapasztalat e miatt semmi. Én erre gondolok nálunk :lol:
Akkor nálatok biztos hiszti/unatkozás lehet...
Igen a főzés nem egyszerű eddig minden nap főztem amióta jön megy 2 naponta, kész áldás amikor nem kell főzni :lol:
Nálunk is ez volt a kérdés most szeptember vagy a következő bölcsiügyileg...Én nem akartam visszamondani a gyedet ezért a jövő szept. marad...Viszem én is több felé, babás barátokhoz akkor legalább kijátsza magát :wink:

Norus!
Köszi, igen olvastam amikor írtad az apeh-os kavarást nálatok kész röhej...

Anikó
Kép
zsivicz
 
 


Zsivicz! Unokahugom 8 hónapos most, és már 8 foga van:) Illetve ebböl azért van ami csak bujik, de már áttört

Szilcsi! ha kiszáradás lett volna nem várok. De ez nem olyan volt, a doki is megnézte ma a pelust. Nekünk csak napi 2-3 széklet volt, ahogy máskor is annyi van. Csak most nagyon hig, krémes, folyik, de nem az amikor csak vizet kakált, szoval ezért vártam vele. Meg biztosra vettük hogy a Danona Actimel hajtotta meg, 5 napja nem issza, igy lett gyanus valami más oka van. Éjjel meg 1x hányt. Azota sem. De a homeos cucc nem lett jo a kakára, ma eröszakkal megitattam Smectával, sajnáltam szegényt, de már én is kezdek megijedni. Amugy tényleg nem vagyok egy azonnal orvoshoz rohano, 40 fokos lázzal igaz, ha nem megy le, de 39,6-al nem viszem öket még. Csak 3. nap után. Széklet eredmény hétföre lesz amugy, addig mondta nincs miröl beszéljünk, menjen a bélflora valamilyen fajtája.

én meg megint szarul, taknyosan és ráz a hideg:( Remélem mire megyek az ABBA koncertre vége lesz a betegségnek, mert ez a tél nekem is folyton visszaeséssel telt. :( :x

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Na éjjel meg Orsi hányt:( De már jól van, de este nagyon fájt a hasa. Norbi a Smecta óta jol van, gondolom, mert ma még nem volt kaka, de rengeteget iszik. Amugy a kaka olyasmi volt eddig mint egy Danona epres joghurt szoval hig krém, de nem vizesen folyós. A kiszáradás szerintem is nagyon veszélyes, azt én is komolyan venném, de most nem erröl szol ez a hasmenéses idöszak nálunk. Azért a tenyésztésre nagyon kiváncsi leszek mit találhatnak.
Én mára már jobban, már éjjel Orsi miatt keveset aludtam amugy, igy egyböl jobban lettem hogy mellette kellett virrasztanom:) Bezzeg ha apa beteg, mindig meghalna :)

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Gondolom a jobb idöben mindenki kint van:) Mi is sokat vagyunk kint, szuper hogy melegebb van.

Norbinak nem megy már a hasa, a Smecta 1 zacsija elég volt. Tegnap csak 1x kakilt, az is normális volt. Orsi meg azota sem hányt. Én is jobban vagyok, igy csak Norbi meg én küzdünk már a takonnyal.

Kérdeztem a bárányhimlö oltást. Doki azt mondta, hogy ahogy régen is elmondta 1 oltás nem ad teljes védettséget. Ha ezt akarom akkor kell a 2. v. elkaphatja igy most enyhébben. Én utobbi mellett vagyok,mert az már teljes védettséget fog adni neki de mégsem szenved annyira mintha nem oltattam volna be.

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Csak 1 gyors kép a hétévesemről :)

Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Bea! Levinek nagyon boldog első születésnapot kívánunk!! :)
Képeket kérünk!

Holnap beíratkozás a suliba! Nagyon telik az idő, öregszenek a gyerekek! :D

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


LEVENTÉT ISTEN ÉLTESSE ELSŐ SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!!!
20140113113746
 
 


VIOLÁNAK SOK BOLDOG 4. SZÜLINAPOT!!!!
BOGINAK PEDIG MEGKÉSVE SOK BOLDOG 7. SZÜLETÉSNAPOT!!!
20140113113746
 
 


Bea! Boldog szülinapot Levinek!

Enikö! Boldog szülinapot Violának is! Mesélj hogy sikerült a szülinap? Sikerült elmenni a Gulliverbe, és miket kapott? A buli a Mekiben volt?

Szilde, Szilcsi! Most olvastam a Metroban akcios lesz az 5l-es 100% almalé (ami sokáig jo felbontva), 1200 ft (ha több dobozzal vesz, azt hiszem 10-et akkor még olcsobb). Ez az a fajta most amit a Morakert is árul ált. nagyon édes, de néha (ahogy ez a Naturvalami márkánál is volt) kevésbé édesre is sikerül nekik.

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen!
Köszi. :wink:
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Sziasztok!!

Minden ünnepeltnek sok örömet, vidámságot kívánunk!!

KLZsuzsi??????????

Cseppek??????????????

Timika!
Akkor sima szülésre készültök?? de jóóóóóóó :lol: :lol:

Szilcsi!
Nagyon huncut Lali!!!!!!! :lol: :lol:

Azt mondja a doktornénink, h a közösség hiányozhat Ábinak. Nem igazán járunk sehová, a játszótéren alig vannak és uncsitesók sem veszik körül. (korábban azt mondták azért nem beszél, mert én mindent megértek, amit akar és kiszolgálom.... :o :o )
A legujabb tippje Bencének, h nem tudja kinyújtani a nyelvét és emiatt nem beszél.......passz, de megnézettük a Tornyos Sz. dr. Úrral a nyelvét, bár ott sem nyújtotta ki....
Össze vagyok zavarodva, sokan furcsán néznek ránk, h nem beszél.....
Szombaton egész nap pakolt Ábel és mondogatta, be, be, be, bele, abba, ebbe.....ez is valami....

Betty!
Sok boldogságot, jó egészséget Nektek!!!!

Nórus!
Éljen az APEH :lol: :lol:

Kapjuk az anyatejet, receptre....
Úgy tűnik az alma tetszik neki, na meg a kétkanalas etetés....túlzásba nem viszi, de pár kanálnyi lecsúszik....

Bea!
TELJES GYÓGYULÁST KÍVÁNOK NEKED!!!
Bocs, h belevau, én is szedtem verapamilt várandósan Ábival, aztán 2 hónapos volt Ábel, amikor a doktornénink gyanúsat hallott amikor meghallgatta a fiamat. Kiderült, h a verepamilt szoptatáskor nem tanácsos, mert szívdobogás gyorsulást okozhat a babánál....

Eszter!
Édesek a gyermekeid (igaz már meglestem Őket az iwiwen, tudod a kíváncsiságom... :oops: :) )

Ábel játéknak fogja fel a foglalkozást...Semmi sem kötelező, de azért irányítom, vagy Pálma veszi maga mellé. Van egy tükör a szobában, Ábel természetesen illegeti magát... :lol: :lol: :lol: Mi lenne, ha csajom lenne?? !! :lol: :lol:
Próbáltam elmondani Neki, hová megyünk, mi lesz, de egyáltalán nem figyel...Amikor a felmérésre mentünk, nem akart bemenni, de rögtön választhatott játékot és már nem volt gond.
Dorónál sem lesz gond, na meg persze végtelenül türelmesek a munkatársak.

Konsti tényleg 7kg alatt van, Ábel ilyenkor már 8kg és 69cm volt, noha 3400g-mal született. Konsti asszem az én alkatom, a kevéstől is gyarapszik. :)
Anyatejet kapunk a dr.-nőn keresztül, TB re.

hiszti:kemény menet, de érdekes, h apával alig értetlenkedik....
Én is szép szóval, szeretgetéssel gyógyítom, de bevallom néha kiabálok....
Büntetés van, 2-3 percig áll a sarokban....Féltékenység is van, de most ez a két külön "anyás program" talán jót tesz.....

Dávidnak gratula,!!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Kép
Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Zsuzsi! Nagyon helyes kispasi! És nagyon hasonlit tesora!
Hallásvizsg. kellett elöjegyzés? Mert én ugy emlékszem hogy te irtad hogy igen, kell, nekem meg pénteken telefonon azt mondta a portás hogy nem. Feleslegesen meg nem szeretnék 2 gyerekkel odaállitani. Mindkettöt kell vinnem. Köszi. Ja és szerinted mikor érdemes menni a fél8-15 között? Vagy másnak van tapasztalata erre?
Ábel! egyetlen egy szót sem mond? Mert Norbi is csak 3at, de azt is csak ha bohockodik, mint kakas,apa, nem.

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Csak életjel. Még egyben, remélem még egy darabig így is lesz, mert Zolcsi 1 hetes vírusos nyavajáját apa is elkapta. Én meg nem akarok apa nélkül szülni. Kellene egy kis segítség a fentiektől, hogy húzzuk még. Ha számolok és Gergő annyi időre születne, mint Zolcsi, ma délután kellene indulni.... :roll:

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek
 
 


Sziasztok!

Bocsi a zavarásért. A segítségetek szeretném kérni :)


Jövő év elején kezdjük a babaprojektet, és Kecskeméten, vagy Szegeden szeretnék szülni. Még nem döntöttük el, mivel egyik kórházat sem ismerem, dokikat meg pláne nem.
Ahova most tartozom, ott tuti nem szülök, mert az egy mészárszék :twisted: Így muszáj lesz dokit is váltani

Szeretném a segítségetek kérni, hogy ti melyik dokinál szültetek? Milyen? És mennyi nála egy magánvizsgálat?

Olyan dokit szeretnék, aki természetes szülés párti, és előnyben részesíti a gátvédelmet.

A kórházakról is szívesen veszek minden infót :wink:

Köszönöm előre, remélem, nem bánjátok ha néha írok :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Karmen, jó hogy jobban vagytok! Köszi az üdítős tippet! :wink:

Zsuzsu, lehet tényleg a közösség hiánya a ludas, de ha szervileg minden rendben van Ábelnél, szerintem ne izgasd magad ezen, majdcsak megered a nyelve. Konsti édes, de nekem egyáltalán nem hasonlít Ábelre. :shock: :D
Te hogy bírod otthon?

Csajok! Krisztáék nem most vannak Magyarországon??? Mért nem szól(t)??? Senki nem tud róluk semmit???

Nóra, nem akartam ilyen részletességgel kifejteni a munka-témát, de ha már rákérdeztél... :wink: Jól vagytok már? A Retek utcai játszóra érdemes már kisebbeket is elvinni (pl. Lócit)? Rég nem voltunk arrafelé, nem emlékszem, milyen játékok vannak ott.
A Honvéd térire jár valaki? Bébihinta van? Szombaton ha minden igaz, egész nap a TIKben leszünk, elvinném oda Lócit játszani.

Cipő: a hétvégén vettünk Siestát kintre, hogy az Asso szandi maradjon meg benti cipőnek. Érdekes a számozása, nagyobbat kellett vennünk, mint a szandi, és a lábán kisebbnek tűnik. Baromi drága volt, sokkal drágább, mint az Asso és Lali alig bír benne menni. Az orrát pedig már lekoptatta. Úgyhogy mi maradunk az Assonál. :roll: Egyelőre...

Hiszti: egyre keményebben nyomjuk! :shock: Már van ledobálom és elhagyom magam, mint egy rongybaba című műsor Lali repertoárján. Ha valami nem tetszik neki, ívbe feszíti a hátát, elernyeszti magát és akkor aztán semmit nem lehet vele kezdeni. :shock: És mindehhez olyan hangja van, hogy bele lehet süketülni. :roll:
A szülő hibája, ha a gyerek hisztis lesz, vagy ez normális életkori jelenség, vagy mi???

Rajtam kitört a tavaszi nagytakarítási láz, csak nem haladok vele Lócival a sarkamban. De legalább én megpróbáltam. :lol:

Kép
szilcsi
 
 


itt vannak az ígért névnapi képek: 1. névnapos a triciklivel
Kép
ajándékbontás Kép
ezt a kis asztalt meg széket kapta tőlünk
Kép
névnapi ajándékok Kép
ezt a homokozót a tatáéktól kapta
Kép
a Play Doh gyurmakészletet barátnőméktől kapta, hát imádja

Kép
20140113113746
 
 


Szilcsi!
Mi a Honvég térire járunk, ott van Lalinak való hinta meg csúszda is, élvezni fogja! :D
20140113113746
 
 


Szilcsi!
Ti nem a Humana ha 2 tápszert isszátok?
Van egy dobozzal, átadnám ha kell. Egyszer kavartam belőle Szandinak, de utána éjszaka 1,5 óráig orditott tőle. Pénteken bontottam fel, szóval még 2 hétig használható fel az a zacsi amit megbontottam. :wink:
Irj légyszi ha kell!
Vagy ha másnak kell, szóljon!!! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita
 
 


Bea!
Levinek nagyon Boldog Születésnapot!!!!!!! :lol:

Enikő!
Bogit is Isten éltesse sokáig!!! :lol:


Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita
 
 


Sziasztok!

Egy kis életjel...

Először is:
Zsuzsu és Hefe!
Nagyon köszönjük a névnapi köszöntést, nagyon kedves tőletek, hogy gondoltatok ránk! :lol:

Másodszor:
Az ünnepelteknek szép napsütéses, vidám napokat kívánunk! :lol:

Cseppek!
Nagyon drukkolok nektek!

Zsuzsinak is mennek a drukkjaim!

A gyerekek nagyon szépek, olyan jó nézegetni őket!

Rólunk egy kicsit:
Sajnos úgy néz ki Gabónak ki kell venni az orrmanduláját! Szegénykém állandóan beteg. Tényleg Zituska Ti hogy vagytok?
Jövő héten visszük Gabót beíratni az oviba, hiába telik az idő....
Más különös nincs velünk, én dolgozom ezerrel és már nagyon várom a tavaszi szünetet!

Szép napot Mindenkinek, remélem ilyen szép napsütéses napjaink lesznek!!! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


Sziasztok!

Tegnap hazaértünk a pesti kirándulásból. Pihenni sokat nem pihentünk, mert Peti szombatra ismét lebetegedett, megint bronchitis. Ma kaptunk beutalót a pulmonológiára, de magánilag megyünk, mert sima rendelésre csak augusztusra volt időpont...így meg megyünk jövő héten hétfőn.
Peti Ventolint kap ismét, szerdán viszem vissza. Eddig többet volt itthon, mint bölcsiben... :?
Azért szombaton még elmentünk az Állatkertbe, de azon kívül más nagyobb progink nem volt, ill. pénteken tömegközlekedtünk egy jót.

Kármen, 8 hónaposan 8 fog? Azta...ilyenkor nosztalgiázok, ugye Petinek egyévesen is csak 2 foga volt.
Remélem, Norbi kakijával minden OK lesz!

Enikő, boldog szülinapot Boginak!

Jégvirág, Levit Isten éltesse!

Zsuzsu, hátha utánaszámolok, Peti is 30 hósan zendített rá normálisan. Nálatok, még ha hozzászámolom, hogy van egy kisöccse, hát szerintem belefér, főleg, ha tudjátok, hogy egyébként minden OK.
Konsti nagyon édes, kis vasgyúró, vagy lehet, hogy csalóka a kerek arcocskája?

Szilcsi, a Retek utcai játszó Lali korabelieknek is jó, anno még minitalik is voltak ott.
Hiszti, szvsz életkori, habár Petinél inkább most kezd előjönni.

Csibe, arra gondolj, hogy orrmandula nélkül ezek szerint jobb lesz Gábornak.
Óviba én is megyek beíratni a törpét jövő hét kedden...igen, telik az idő. Ti hova fogtok járni?

Ági és
KépKép
exdeus
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?