Új privát üzeneted érkezett!

Ó, és még valami... Aki már volt vízparton nyaralni gyerkőccel.. gondolom úszópelust kell rájuk adni, ugye? Néha viszont látok totyogókat meztelenül a strandon, hogyan oldja meg ilyenkor az ember, hogy ne pisiljen/kakiljon a gyerek? Vagy a szerencsére bízza a dolgot? :D

Kép
elan

Kép

Tegnap kézenfogva sétálgattak :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Benszikém
de cukik,Dóri olyan kis édes,Oliérrel is sétált volna,annyira cuki :lol: :lol: jaj drága Balukám,jól megöütötte szegényke :cry: :cry:

Elan
azt hiszem denedent baby a neve a fogkrémnek és a dm-be lehet kapni egy olyan fogkefével van összecsomizva amit az ujjra tudsz húzni.én csak ezt találtam lenyelhetőt :oops:
Olivér soha nem állt fel altatáskor,igy nem tudiok ebbe tanácsot adni :oops: a vizparti pelusosra én is kiváncsi vagyok,most megyünk elöször majd nyáron mi is fürdeni :wink:

bibar

Elan!
Akkor itt az ideje a 2x-i alvásnak,pár nap alatt szoktak átr az enyémek is.Én még nem használok fogkrémet,bár vettem,néha ráteszek nekik,néha nem.

Bibar!
Most már csak zöld-sárga a szeme alatt! :roll: Ja és igen Dórikám a szociálisabb.Ő kezdeményezte a kézfogást is :lol:
Vendég

Rebe
Bocsánat :oops: pótolom!Én sem mennék el Boti nélkül nyaralni,pedig néha úgy érzem jó lenne.ha elmegyek itthonról egy pár órá akkor is rohanok haza,hogy jaj mi lehet vele.1 hétig én ki se bírnám,de valszínű ő sem mert iszonyat anyás.De ha nálatok ez nem okoz problémát mennjetek,ezért nem itélhet el senki!

Benszi
Látom jól sikerült a gombóc party,kár hogy nem tudtunk mi is át menni!Szegény Balu,reméljük gyorsan felszívódik a helyes pofikájáról!
Ahogy mondod,a tök kivan!Nálunk is jön Botifoga, ideges,nyervog egésznap,nem tudom semmivel lefoglalni.

Elan
Boti most már 2X alszik,de. másfél,du.másfél -2órát ez változó!Viszont este már 8-kor alszik aminek a vonzata,hogy reggel 6 kor már fent van!
Mi vettünk egy Philips hajvágó gépet és párom megmutatta neki.hagyta,hogy megfogja, bekapcsolta,fejéhez tette és nem is sírt mikor vágta neki.kiváncsi vagyok,hogy a második alkalommal is birja e majd.
Ha partra megyünk én bizti rá fogom adni a pelust.

Witch
Jamina jobban van már? Mindig kiakadok az ilyen sztorikon!Miért kell egy picibabával így bánni?!felháborító!

Utólag is minden névnaposnak sok boldogságot
:D
Táblát majd csütörtökön kaptok,mert holnap este megyünk haza!
gabicsibe

Sziasztok!

Benszi!

Nem röntgeneztettétek meg Balut? Elég csúnya az arcocskája, az a szép kis pofi :)

Elan!

Igen, dán a donor. A magyar donorok mind testépítők voltak, és én azért ettől félek... Szóval magasság, szemszín, hajszín, és iskolai végzettség volt nálam a fő szempont, meg persze az egészség... De tudom, hogy mi a hobbija, milyen a testalkata, a szeme stb.

Gabicsibe!

Mi is mennénk a talira, de eddig nem mertem írni, mert ez manótól függ, de ha úgy jön össze, akkor mindenképpen. Végül hol lenne?

Jamina tegnap is produkált. Már napok óta nézem a cukrát, mert érdekes tüneteket produkál (nekem is voltak gondjaim a cukrommal). Tegnap kijött a házi doki és irány a kórház, de nem fektettek be minket, mert nem olyan magasan kiugró az érték... Mérnem kell minden evés előtt evés után fél és másfél órával, de szerencsére észre sem veszi a szúrást :) ügyi vagyok :lol: Majd az eredményekkel el kell mennem az ambulanciára. Amúgy azért sem tartottak bent, mert sok a fertőző gyerek, és megdícsértek mert beadattam a rotát, ilyen vírus fertőz most. A házunkan is van gyerek aki elkapta...

Minden névnaposnak boldog névnapot így utólag is, bocsi de rohanás az élet ... :D

Mamm, Lányok, miért nem kell harántemelés a cipőbe? én azt hittem kell... Öcsi londolból hozott cipőt nincs benne haránt, én meg jól lecsesztem érte... :oops:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Halihó!
Kicsit eltüntem, bocsánat. Valahogy nem keveredtem ide.
Látom, jó sokat írtatok, el sem bírtam a lemaradásomat olvasni. :oops:

Gabicsibe!
Köszönöm, hogy becserkésztél taliügybe. A május végi időpont jónak tűnik és a délután is, úgyhogy beírhatsz a táblázatba. :)
Remélem nem lesz semmi náthánk addig, mert mostanában mindig folyik valamelyiknek az orra, vagy köhécselnek. Lázuk nincs, de azért zavaró.

Rebe!
Jó nagyok már a lányok!

Mamm!
Én most Elephanten cipőket vettem a gyerkőcöknek. Úgy tűnik szeretik. Most, h már sokat talpalnak, inkább egy jobb minőségűne kikiáltott cipőt szereztem be. Amíg nem járkáltak egy sima Humanicost vettünk.

Witch!
Még ugye nem akarsz cipőt adni a kislányodra? Amíg nem járkál szerintem felesleges drága cipőre költeni. Nincs kihasznlálva.

Benszi-Bibar!
Szépek vagytok mindannyian.
Tegnap nem tudom mi jött rá Zsuzskára, de egész séta alatt állandóan odaszaladt Gergőhöz és ölelgette. Még soha nem csinálta, de nagyon édes volt. Gergő meg csak mosolygott és tűrte. :)

Brigi!
Aranyosak a csajok és milyen nagyok már ők is!

Elan!
Boldog névnapot a fiadnak! :)
Mi elég korán elkezdtünk 2x aludni. Olyan 7 hónapos korukban átálltak, elmaradt a 4 óra utáni alvás és aludtak olyan f10-11-ig, f12-ig, majd 2-f3-ig-4-ig és utánna már nem. Kb 13 hós korukban pedig átálltak a napi 1x-i alvásra: kb11-f2-ig alszanak és utánna szoktunk ebédelni. Van, hogy fél 3 kor van az ebéd.
A keljfeljancsizás volt nálunk is, de már nem emlékszem meddig csinálták, de több, mint 2 napig :wink: Azt hiszem Juci írta, h volt, hogy állva aludtak el... :lol:

Strand: mi nem adtuk rájuk a pelust a strandon. Vízbe mi nem mentünk, úgyhogy nem zavart másokat, igaz néha összepisikélték a plédet. :) Kaki nem volt soha. :)

Fogmosás: mi még nem krémezünk, csak sikálunk. :)

Majd jövök még
Gica

Kép
gica1

gica!

még nem, de érdeklődök :) addigra hátha kiokosodok :lol: 8)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch!
Miből gondoltad,hogy cukor baja van a lányodnak?Mert neked is?Röntgen?Nem vagyok én para mami!Majd ha vér folyik :lol: :lol:
Semmi extra nem volt!Nyomkodtam én az arcát az esés után erősen neki,ha eltört volna a járom csontja,akkor visított volna :wink:

Gica!
Jó,hogy jöttél!Apa felnyomhatna már képeket!
Nálunk Balu nem szereti,ha Dórinak szeretet rohama van!

Gabicsibe!
Sajnálom,hogy nem jöttetek át!Jó buli lett volna!
Pont nálunk is,semmi nem jó neki és csak nyávog! :evil:

Úszóbugyi!Nekem egy rahedli van itthon!Vízben kötelező!
Vendég

Elan!

Gabinak nagyon Boldog Névnapot kívánok! :)

Benszi!

Jól megütötte a kis pofiját Balu!
Édesek ahogy kézen fogva sétálnak. :D

Benszi, Bibar!

Nagyon jók a minitalis képek! :)

Witch!

Nem semmi, hogy mindig történik Veletek valami!
Remélem semmi komoly......

Gabi!

Mi is mennénk a talira. Már írtam egyszer, de lehet, hogy nem vetted észre.....
:oops:

Mi mostanában így ébredünk:

Kép

Kép
nika28

Gica
de jó hogy jelentkeztél :lol: dobjál már képeket,már ezer éve nem láttuk a gyerköcöket :wink: édes lehet Zsuzska ahogy ölelgeti a tesót,tessék lefotózni és felrakni!!! :lol: :lol:

Nika
édes ahogy ébred :lol: :lol: ,meg kell zabálni ilyenkor őket :lol:

bibar

Sziasztok!

Gyorsan a fogkrémhez: Gabit használunk, fincsi málna ízű lenyelhető.

Bocsika, jövök még!
vicuska2007

Juci

na nem igaz,nektek ikreseknek milyen jó dolgotok van,mindent megcsinálnak :D nagyon édesek :D

Witch

jobbulást annak a kis szépségnek

Bibi

írok nemsokára :D puszi :P

Bibarkám

az uram már most cseszeget hogy milyen drágák zuglóban az albérletek :evil: kitartok egyenlőre. :roll:

Benszi

szegény Balu.A kézfogós kép gyönyörű

Gica

dobjál képet :D

Rebe olyan szépek és nagyon csinin öltözteted őket :D

Elan

Boldogságos Névnapot mini-Elannak :wink: :lol:

Csajok az elmex gyerek lenyelhető?Mi azt használjuk és most elbizonytalanodtam :roll: .
Itt Óváron jégeső esik. :evil: Szobafogság :(

Kép
lukrécia

Benszi!

Sajnos a doki szerint produkál cukros tüneteket. Persze ez még nem jelenti azt hogy az, a biztonság kedvéért mérnem kell a cukrát... Ennek azért nem örülök...

Nika!

Sajnos ez az én formám. Nem én lennék ha nem bonyolódna az életem folyton... Kezdem unni :twisted:
Édes a pici fiad :)

Juci!

Jó a segítő csapatod :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Lukikám
ha lenyelhető az rá van irva :P :P

Juci
hát ez hihetetlen,ennyire dolgos kiscsajokat :lol: :lol: istenem nekem is kell egy lányka :wink: :wink:

Vicuska
nem is tudtam hogy van Gabi lenyelhető is :roll: de jó,na majd most azt fogok venni,ugyis most fogyott el :wink:

bibar

Mamm
Gyönyörü a kislányod. :lol:
A motorozos video félelmetes.

Benszi-Bibar
Nagyon jó lehetett a mini tali, nagyon jók lettek a képek. :lol:

Rebe
Nyarálás ügyben : Még mi sem voltunk Bebe nélkül , de elképzelni sem tudom 1 napot sem birnék nélküle.
Szerintem az jó ötlet hogy anyukád is menne veletek! :wink:

Witch
Hú nem lehetett semmi a szombat éjszakátok.

Nika
Ngyon édes az ébredös kép. :lol:

Gica
Képeket kérünk :wink:

Juci
Kis kertészkedök nagyon aranyosak. :D

Benszi
Szegény Balu hogy megütötte magát. :(
Aranyosak nagyon kézenfogva. :)

Vikkata
Milyen nagyok vagytok már, csúcs a séroja nagyon :lol:

Luki
Túrógombocos kép anyossal?
:wink: Mi is elmexet használunk. :roll:

Puszi mindenkinek, és bocsi ha valakit kihagytam

Kép
bibike27

Bibarka, erre nincs ráírva, hogy lenyelhető, de ami 2 éves korig van fogkrém én arra rámondtam, hogy lenyelhető. Miért csinálnának 2 éves kor alattiaknak már az első fogak tisztítására kiköpős fogkrémet.
Szóval én nap 1x mosom neki(ez viszont rá van írva, hogy 2 éves kor alatt map 1x, felette napi 2x) épp hogy rakok a fogkefére, ugyan mi baja lenne tőle ha lenyeli? Soha semmi baja nem volt! És nagyon fincsi az íze, ez az egyetlen amit hajlandó használni a kis válogatósom.
Szóval azért ne parázzatok ezen! :D

Juci, a képek a szokásosan szuperek!

Witch, hát nem semmi szombatotok volt! És a dokik..hát..
Ja, és dán donor? Ohh! Egyszer leírhatnád nekünk a történeted!! Hmm?

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Juci!

Milyen kis szorgos lányaid vannak....
Édesek! :)

Nem hiszem el, hogy nem tud elállni ez a hülye szél!!
Olyan migrénem van éjszaka óta, hogy megbolondulok....
Lehetne már jó idő!!!!!

Kép
nika28

Vicuska
jaj én abból indultam ki hogy az enyémre rá van irva :lol: :lol: igy én inkább ilyet veszek :oops: :oops:

Nika
szegény,én is migrénes vagyok igy együttérzek veled :cry: :cry:

Lányok
ma voltunk bárányhimlő elleni szurin,és mondta a dokinéni hogy 8 napon belül előjöhet barihimlőre utaló pötty és társai :oops: nektek volt valami hasonló a szuri után??
remélem nem jön semmi mert holnap kezdjük a zenebölcsit :lol: :lol:

Benszikém
Olivér utánozza Balut,ma lefejelte az ajtófélfát miközben apával hancúrozott :cry: szegény nagyon sirt :oops: hogy vagytok??majd hivlak valamikor az uram telójáról :wink:

Lukikám
ügyesen :lol: :lol: :lol:

bibar

Sziasztok!

Csak gyorsan reagálok két dologra.
fogkrém: mi Nenedent-et használunk, ebben nincs fluorid. Le lehet nyelni. Nem olcsó fogkrém, de sokáig elég. Itt olvashattok róla:
http://herbalnet.hu/termekek/30/2444
cipő: mi Supi cipőt használunk, ebben sincs harántemelő. Egy cipész csinálja Budakeszin, közvetlenül nála vásárolunk. Nem a legdivatosabbak, de lehet azért jót találni, és nem is ez a legfontosabb szempont.Ha nincs olyan szín, amilyet szeretnél,megcsinálja.Én nagyon szeretem, mert könnyű feladni a lábra,vékony a talpa, így hajlik.
ez a honlap, lehet róla olvasni
http://www.szupercipo.hu/

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Bocsi, csak most is gyorsan. A múltkor még akartam írni, csak lemaradt. Persze én mindig csak így jövök. :oops:

Elan, Lőrinc nagyon durván keveset alszik egy nap. Tegnap fél órát , ma 3/4- et ezt valahogy úgy 11 és 2 között ejti meg, ahogyan elfárad.

Share, tőled akartam kérdezni, hogy nem próbálod meg a picidet járókába szoktatni? Akkor egy idő után lenne egy kis időd magadra és a nagyobbikra is, mert a kicsi eljátszana magába valamennyit. Lőrincem 1 órákat simán elvan benne, van, hogy többet is, attól függ mit talál ki magának benne. Én így el tudok menni pl.takarítani, vagy főzni, fürödni is. Most is abban játszik. Amúgy szerintem NAGYON JÓ ANYA vagy. :wink:

Chesti, Nikinek nem fázott meg a haja fürdés után? Mert egy időben Lőrincnek is kihulladozott a haja és én akkor elkezdtem a hajmosás után sapkát húzni rá, és aztán el is múlt. Azóta nem vettem észre. :roll:

Fiona, Bence nagyon ügyes lett, ugye Te aggódtál egy időben, hogy nem nagyon aktív. Hát nagyon belejött azóta!! :lol:

Benszi, azért nem kéne hagyni, hogy a csajszi így elverje a Bazsit!! :lol:

Luki, szerintem az Elmex is lenyelhető, mert nekem a fogorvosunk kifejezetten azt ajánlotta. :roll:

Nika, Ti merre laktok?

Juci a csajokat hozzám is küldhetnéd, van egy-két virágom átültetésre várva.. :lol: Figyu, hol vettétek a bébitaxit? Mennyiért?

Bibar, nem lett komolyabb baja Olivérnek a fejelésből? :shock:

Bibike, köszi a dicséretet!! Néztem a múltkor milyen ügyesen eszik Betti "egyedül"! :D

Bocsi, most megint megyek, mert Ajázás van a gyerekszobában.. Kép :lol:
torolve_20130114141731

Vikkata!

Ma majdnem elmentünk klubba, csak reggel szólt Gabi, hogy elmarad...

Intersparban vettük a kéket, kétezer körül volt.

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert dolgozok ezerrel, és Jamina is nyűgös. Jön a foga, be van duzzadva az ígye felül és alul is... A dokinénink is kiakadt... :oops: Kérdésem lenne, hogy mi a jó a fogára? biztos írtátok már, de én még nem voltam ilyen helyzetben... Mit vegyek hogy ne nyügizzen és tudjon aluszkálni, már persze a körülményekhez képest...

Vicuska!

Leírom majd a sztorit, csak legyen egy kis időm...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Köszönöm a talis képek és a kézfogós képek dícséretét mindenkinek!

Witch!
Nekünk már minden kipróbált szer után csak az Anestetica ecsetelő jött be fogzásra!

Juci!
Hogy mennyire cukik a csajok!Sok egyforma ruhájuk van?Megnéztem a videót éls azt hittem mindjárt leesik a libikókáról a lánykád! :roll:

Bibarkám!
Ma itt volt apukám és shopping körúton voltunk csak aludni és enni jöttünk haza a kölkökkel!Szegény Oli!Monoklis lett ő is?
Barihimlőről nem tudok semmit,még nem adattuk be,majd ha oviba mennek.

Nika!
Nagyon helyes a fiad!

Vikkata!
Az enyémek alig maradnak pár percnél tovább a kiságyban csak ha ott vagyok velük.A járókát meg már 6hós koruk óta nem használjuk :oops: Helyes fiad van!

Luki!
Mi van anyóstúrógombócevős képpel? :wink:

Két napja alig aludtak rendesen a kölkök,de ma végigaludta az éjszakát Dóri fél7-ig,Balu kelt szokásos két órakor,áthoztam és 7-ig aludt nyugiban velünk!Délben is hatalmasat aludtak a drágáim! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondom nekik,hogy fogjátok meg egymás kezét és táncoljatok,rohannak a másikhoz és dölöngélve,vihogva táncolnak!Sejtitek,hogy pityeregtem mikor megláttam!
Vendég

Witch
De jó lenne ha ti is jönnétek :D
www.kisvakond-jatszokucko.com

Nika
Elkerülte a figyelmemet,bocsi :oops: Milyen szép szája van Atinak :D

REbe
Bocsánat véletlen volt :oops: a piszkozatba benne voltál :oops: :oops:

Vikkata
Boti rövid ideig el van a kiságyban is és a járókában is,de ez csak 10-15 perc max.

Fogkrém ügyben én is nézelődtem és a többségre rá van írva,hogy felügyelettel használja a gyerek,hogy minél kevesebb legyen a lenyelés.

Elan
Azt elfelejtettem irni,hogy Boti is kejfeljancsit játszott mikor rá jött az álldogálás ízére!Elfog múlni 1-2 hét múlva mikor már nem lesz újdonság!

Juci
Én mondtam neked,hogy lassan unatkozni fogsz,már a kerti munkát is elvégzik helyetted a lányok :D

Gica
Örülök,hogy jöttök :D

Bár párom ellenzi,de néhány friss kép és a végére egy táblicsku :D
Kép csak lazán:D
Kép
Kép ez jobb mint a babakocsi
Kép buláta helyett

Kép
gabicsibe

Vikkata!

Mi a Palotavárosban lakunk. És Ti? :)

Witch!

Szegény Jamina! :(
Pár napja Ati is nagyon nyáladzik, és mindent a szájába töm, de nem látom, hogy be lenne duzzadva az ínye.

Gabi!

Semmi gond! :)
Biztos beleolvadt az írásomba :D

Nekünk egyre durvábbak az esti hisztik.
Már kész vagyok! Az ebéd utáni sétát kitoltuk a délutáni evés utánra.
Az sem nagyon segített. Egyszerűen nem tudom mit csináljak.
Játékokkal sem tudom lefoglalni 20 percnél tovább, az ágyában meg még ennyi időt sem tölt el játszva.

Kép
nika28

Gabi
mit ellenez a párod???nagyon jók a képek,jó nagy kiflit rágycsál :lol: :lol:

Benszikém
te pityeregni????na ezt megnézném,valahogy nem tudom elképzelni :lol: :lol: mi is jól aludtunk megint,na és ma voltunk a zenebölcsibe,annyira jó volt,sok kisgyerek,sok játék,jaj nagyon élvezte Olivér :lol: :lol: képzeljétek véletlenül egy másik anyuka ölébe ült le Olivér,ölelte öt ezerrel,kb 5 perc múlva jött rá hogy nem én vagyok :lol: :lol: :lol:

Vikkata
nem hála az égnek,csak egy dudor :oops: :oops: jaj nagyon cuki a fiad :lol: :lol:

Lukikám
már annyira várom a májust :lol: :lol: :lol: képzeld Olivér átesett a holtponton és alig akart elaludni,de aztán beájult :wink: :wink:

bibar

Nika
nálunk is volt egy korszak amikor este kegyetlen hisztik voltak,csak azt tudom mondani hogy kitartás,kinövi :wink: :wink: ez nagyon kemény időszak sajnos,már nem is emlékszem meddig tartott :oops: ja és a nyáladzás nekünk is nagyon hamar jött,aztán 5 hósan jött ki az első fogacska :wink: :wink: na a fogzás a másik kemény korszak :wink:

bibar

Sziasztok,

Gabicsibe, mázlid van Boti alvásmennyiségével... Gabi most délelőtt alszik kb. félórát, és du. is háromnegyedet kb... de sírva ébred, aludna még, csak valami megzavarja. Szerintem a foga, kijött a felső középső 2, de a szemfogainál is ott a fehér duzzanat, szóval várhatóak azok is hamarosan szerintem.

Witch, durva, hogy a magyar donorok testépítők... ki gondolta volna. Én sem örültem volna neki a helyedben, beszednek mindenféléket... ez a dán import vajon, vagy itt él? Érdekes dolgok ezek...

Gica, köszi az alvással kapcsolatos infókat!

Juci, irtó helyesek a csajszik :D

Agnese, köszi a fogkrém/cipő infókat! Megnézegettem az oldalakat, tetszenek!

Vikkata, és Lőrinc nem nyűgös ilyen kevés alvással? Odavagyok a fiadért, ez a haj és ezek a szemek... csodaszép kisfiú.

Witch, fogzásra nappalra mi Osanitot tolunk, a rossz hír az, hogy ez a komplex homeós cucc csak Ausztriában kapható. Éjszakára jó a Viburcol kúp... bár én most éjjelre nem adok semmit, mert egész jól alszik, csak 1-2 alkalommal ébred. Naponta 3x dentinox gélt is használhatsz, de ebben Lidocain van, szóval csak óvatosan. Az ecsetelős változatban viszont nincs, szóval érdemes talán először ezt kipróbálni. A homeós bogyókat érdemes kipróbálni, de ezek alkati szerek, nem mindenkinek használ pl. a camomilla... olvasd át ezt: http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... cle_id=170

Benszi, örülök, hogy végre aludtak a skacok. A táncról fotót/videót kérnék ;)

Gabicsibe, Boti nagyon jó fej :D Milyen nagyfiú már! Rettenet :D

Nika, húú, az esti hisztik majdnem minden kisbabánál befigyelnek, a dokinénink csak mérek-óráknak hívta ezt a napszakot. Ahogy mondták a többiek, egyre jobb lesz, és végül kinövi teljesen! Akkor majd lesz más ;)

Nálunk most az van, hogy fogalmam sincs, mikor menjek pl. WC-re vagy urambocsá a konyhába, mert Gabi mindenhol feláll, és ha elfárad, elpotyog és beveri a fejét, hátát, ordítás van. Ti hogyan vészeltétek át ezt az időszakot? Mégsem tarthatom a babakocsiban :( Tanítgatom leülni, de egyelőre nagyon nem esett le neki a húszfilléres. Szerintetek mennyi idő, amíg megtanulja? Vagy hagyjam, hadd essen le állandóan, majd belejön? Húúú, nagyon féltem :(

Tegnap voltunk játszótéren, és Gabi megismerkedett egy 6 hós kislánnyal, Lujzával :) A kislány olyan édes volt, nevetett Gabira, meg csacsogott neki, Gabi meg faarccal morcosan nézte, nem hatotta meg túlzottan a kislány lelkesedése. Remélem, azért majd barátságosabb lesz :D Hintázni viszont imád, odavan érte! Csak jönne már a jóidő!

Kép
elan

Elan!

Import a donor :) Ezt elmondták :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Elan
Gabi nemsokára már nagyon fog örülni a csajok érdeklődésének :lol: :lol: hintázni Olivér is imád,már én is alig várom a jó időt,hogy állandóan kinnt lehessünk :wink: :wink:

HAHÓÓÓÓÓÓ,valaki :shock: :shock: :shock:

bibar

Hajóóóóó Bibar! Itt vagyok! :)

Hintázni mi is szeretünk! Beszereztünk egy hintát otthonra, az ajtóba csavartuk be a kampót. Na azóta úgy kell eldugni, h alszik már a hinta, mert állandóan benne lennének. Meg persze egyszerre. Ezért lett bevezetve 20-as szabály. Húsz lengésig, egyik, majd 20 lengés másik. Zsuzsu pár nap alatt rájött a lényegre, Gergőnek 1 hétig tartott, addig mindig ordítás volt, amíg Zsuzsu hintázott. Most fordítva van, Zsuzsu próbál lázadni. Akkor hintázhat az egyik tovább, ha a másik éppen nem akar. A dédiéknél viszont jó dolguk van, mert ott két hinta van. :wink:

Nnna, jól le is fárasztottalak titeket a hintatémáva. :lol:

Elan!
Aranyos lehetett Gabi és Lujza!
Amíg Wc-re mégy tedd be Gabit az ágyába, vagy a járókába, vagy vidd magaddal. Mi sokszor együtt vagyunk ott. :oops:

Gabi!
Aranyos a fiad. Óriáskiflit eszik? :)

Witch!
Sajnálom, h ilyen hamar elkezdett fogzani Jamina. Ráért volna még ez egy kicsit!

Nika!
Kitartás! Előbb utóbb rendbejönnek a dolgok! Azt szokták mondani, h az 1. év elég nehéz. Nekem így volt. Szerintem, akkortól lesz jobb, amikor tudnak végre járni!

Vikkata!
De jó, hogy ilyen szépen eljátszik a fiad a járókában! Szerencsés anyuka vagy!

Bocsánat, de képekkel nem készülök soha. :oops: Majd megnéztek bennünket élőben. Nekem egyszerűbb így. :wink:

Most hirtelen ennyi.
Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Csak rövid helyzetjelentés; voltunk ma tanácsadáson. Gabi 77 cm és 9600 gramm. A tejtermékek és a tojás az ekcémája miatt tiltólistán vannak továbbra is...
Cipőből a Salust ajánlotta a dokinénink. Fogatmosni szerinte még nem kell :roll: , de én esténként már odaadom Gabinak a kádban a pirinyó fogkeféjét, játszik vele, bekapja, hadd szokja.

A srác amúgy egész idő alatt pörgött, ha hagyjuk porrá rombolja a rendelőt, lerántotta a földre a kartonokat, dobálta a játékokat, hárman fogtuk le, amíg belelesett a dokinő a szájába, röhögött, produkálta magát... a dokinéni mondta is, hogy ez egy háromemberes gyerek, hát igaza van :D

Úgy elfáradt, hogy hazauton elaludt a kocsiban :D

Na megyek, játszóteres idő van, meglessük Lujzát, hátha...;)

Kép
elan

Sziasztok!!

Most kevesebbet tudok jönni mert már nincs egy hét és apa megy el addig meg még ezer a teendő. 2-án indul :cry: :cry: :cry:
Hú csajok!! 7 hónapra. ilyen hosszú úton még nem volt.
Isten bizony a gyomrom már vagy két hete egy gomboc. Még sosem éreztem igy!!ez a 8-ik utja de még sosem éreztem ezt!! :shock:
Szerintem félek egyedül maradni a Bencével.Ő is egy háromemberes gyerek! Minimum. Ha mást sem csinálok csak egésznap vele vagyok abban elfáradok estére. De itt a bolt a ház meg ugy egészében minden.!!!!Lehet hogy öregszem csajok de nagyon parázok!!

Tegnap megcsináltuk a homokozót a Bencusnak!! Tök jó lett. Apa vett a tüzépen fenyődeszkákat kb:15-20 cm magas azt összecsavarozta még szélét is csinált hogy rá lehessen ülni . Téglalap alakú Kb 150cmx200cm. Jó nagy :lol: :lol:
Tegnap már ki is próbálta a büdös! Ugyképzeljétek hogy mindent de mindent ki kellett mosni ami csak rajta volt!!! De rettentően élvezte :lol: :lol:
Még a füléből is a homokot szedegettem ki :lol: :lol: Ja és tegnap vettünk uj cipőt azt is felavatta :lol: :lol: :lol:
Szamos cipőt vettünk szerintem tök jó! Az első cipője is ilyen volt. Fél év jótállás van hozzá!!Vettünk egy szandit is az elefanten. Ja meg egy pacskert ami tök cuki de ugy ahogy van felesleges mert egyetlen mozdulattal rúgja le a lábáról.
De csak ugy megjegyzem hogy ez egy rablás!! A cipő 10200 volt a szandi meg 6500.
De kb 6 cipőboltban voltunk mert 22-es cipő mindenhol hiánycikk!! :twisted:

Elan!!

Bence tök ugyan ez :lol: :lol: Valamelyik nap voltunk bent a sétálóutcában és egy 2 év körüli kiscsajnak naggyon tetszett a Bence, hűen követte még egy virágot is hozott neki. Tuszkolta a Bence kezébe de az istennek se kellett neki! Nem akarta elfogadni a kislánytól. A bence taktikája a következő: Nemes egyszerűséggel tudomást sem vett a kiscsajról!! :lol: :lol:
Ami teljesen lekötötte : egy ott álló bicikli pedáljának a pörgetése :lol: :lol: :lol:
Én meg persze sorolgattam hogy Bence figyelj csak itt egy kislány!!Nézd csak milyen szép virágja van!! Meg se hallotta!! :lol: :lol:

Juci!!!

Ezt a mázlit!! Már a kertet is rendbe rakják neked a csajok!!
Édesek ahogy szorgoskodnak :lol: :lol: :lol:

Gabi!!

Nagyon cuki Boti a kosárba!4 Bence is szeret benne ücsörögni! De tolni jobban szereti :lol: :lol:
Jó a kiflis kép :lol: :lol: :lol:

Nika!!!

Jo az ébredős fotó!!
Szet lehetne zabbantani!! :lol: :lol: :lol:

Benszi!!

Édes kis pofi!! remélem nem fáj nagyon neki már!!
A Bence meg felnyalta a betonjárdát és lett egy seb a száján! :(
Ugy orditott hogy alig birtam megvigasztalni. De annyira de annyira szeles :roll:

Az új tudomány hogy pillanat alatt felmászik a kanapéra!4 Csak az a baj hogy lefelé meg még nem tud!! Annyira résen kell lenni!!Simán leindul fejjel lefelé

Szijjasztok!! Kép

Szeretek hintázni! :lol:

Kép

Kép

Kép
fiona66

Sziasztok!

Witch
Fog ügyben én nem nagyon tudok segiteni,mert nekünk szinte észrevétlenül jöttek ki.
De talán, a dentinox, dologél,vagy homeos kup.
Ja meg azt szokták mondani ha nagyon szenved, nem tud éjszaka aludni, akkor nurofen.

Gabicsibe
Lehet hogy mi is mennénk a talira, nem biztos!
Nagyon cuki a kisfiad! :D

Nika
Kitartás az elsö pár hónap nem könnyü! :wink:

Elan
Nálunk a Bebe mindenhova jött utánam, a mai napig is együtt járunk wc-re. :oops:

Fiona
Sajnálom hogy 7 hónaig egyedül leszel, hosszú idö az biztos, én nem is tudom hogy birnám ki. :cry:
Homokozorol képet kérünk. :wink:
Édes ahogy eszi az almát. :lol:

Luki
Hol vagy?

Kép
bibike27

Még valami , nem tudom hogy volt e már valaki közületek a Syma csarnokba, de ápr 17-26-ig tavaszi cipő és ruha vásár lesz.
Mi tavaly voltunk és tök jó volt, vegyesen van gyerek és felnött ruha is! :lol:
Puszi

Kép
bibike27

Bibi

vagyok olvasóban csak most úszom az albérlet nézegetésben.....privit írtam vmelyik nap.
puszi

Tündériek a fotók lányok!Majd jövök!

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Gabicsibe
Mi is mennénk a talira, szerintem már írtam is korábban. :lol:

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Gabi,
tali: szeretnénk menni!

Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek a biztatást, a jó szavakat, az ötleteket. Elolvastam mindent, és válaszolni is fogok, mert többen kérdeztetek. Gyorsan leírom mi van/volt velünk, miért tűntem el megint. A válaszokat v.szeg alvásidőben v. holnap tudom összehozni. Apa kivételesen itthon van a hétvégén, talán lesz rá lehetőségem.

Kornéllal voltunk fül-orr gégészeten, mert állandóan be van dugulva az orra. Szegény gyereket rá lehetne kötni az orrszívóra. Nem folyik az orra, nem lázas, egyszerűen csak dugul, és tele van váladékkal. Szerencsére a mandulája rendben van, viszont az orrjárata nagyon szűk, és emiatt nem tud megfelelően távozni a váladék - amit normál esetben simán kiprüszkölne. Kap egy kis bacit, és akkor begyullad. Fél éves kora körülre ki fogja nőni, és v.szeg majd, ha jobb lesz az idő, már nem lesz annyira tele az orra. Addig szívni rendszeresen.

V.szeg már hetek óta tartott az orrdugulásos állapot, de mivel nem folyt, nem volt náthás a hangja, nem foglalkoztunk vele, mint problémával. Kornél mindig szuszogós, "hangos" baba volt(utólag belátható, azért mert nem ment neki rendesen a levegő), és a gyerekorovost, amikor kérdeztem, hogy miért veszi furcsán a levegőt, amikor szopik, azt mondta, hogy össze kell még hangolnia a szopást és a lélegzést. Múlt héten a dolog annyira eldurvult, hogy már szopni sem bírt. Sírt, ha mellre akartam tenni, de csak sikerült valahogy rávenni mindig. Megint elkezdődött az 1 órán át tartó szoptatás. Hétvégére a szokásosnál is nyűgösebb lett, nem akart semmit sem csinálni, totál passzívvá vált. Azt hittük a nátha az oka, hogy zavarja a váladék.
Hétfőn mértük. Veszített a súlyából, ezért kénytelen voltam erőltetni neki a tápszert, ill. a lefejt tejet. Alig akarta elfogadni, amikor minden kaja után felajánlottam neki. Kedden jobban ment a dolog, szerdán már követelte a jussát. Ismét elkezdett nézelődni, elvan hason, ha leteszem, újra forgolódik, dumálgat, keresi a kapcsolatot velünk. Mit mondjak, ma visszatekintve a múlt heti viselkedésére, állapotára, ijesztő a különbség. Gyaníthatóan ez volt az oka annak a nyugtalan, nyűgös, "semmi nem jó" állapotnak, amiben hetekig élt(ünk). De az is lehet, hogy csak kinőtte, elvégre mindjárt itt a bűvös 3 hónapos kor. A fene se tudja. A lényeg, hogy jól van, tudtunk neki segíteni, és nem lett nagyobb baj.
A nagy probléma most az, hogy időközben felvett egy lehetetlen szopási módszert, amitől fáj a mellbimbóm, és nem is szívja ki rendesen, ettől pedig a mellem fáj. Nem veszi be rendesen a szájába, rászorítja az ínyét, szinte csak a hegyét szívogatja, ha pedig megindul a tej, sokszor elrántja a fejét, engedi el a cicit, levegő után kapkod. Fejnék ezerrel, de sokszor csak kínlódok, mert nem tudom megindítani a tejet, nem tudok tejleadó reflexet kiváltani, így csak pang, és egyre kevesebb lesz. :cry:
Az orrszívás egy horror. 3 hete minden nap min.6x orrszívás, átlag 10 percen keresztül ordítás. Szopizás előtt persze, hogy még tiszta orral tudjon nekilátni, de úgy kifárad az ordításban, hogy legtöbbször bealszik, s megy a kínlódás. Mellé annyira berekedt, hogy egy kis rekedt csirkére hasonlít a hangja, vagy valami macskára (apa egyszer félálomban azt hitte macska van a házban :wink: ; fel is pattant).

Ettől eltekintve nagyon jól alakulnak a dolgok. Kornél egy tündérbaba lett, amióta eleget kap enni, és nagyjából rendesen kap levegőt. Máté is teljesen megbékélt azzal a helyzettel, hogy van egy tesója, akivel foglalkozik apa és anya is. Nem mondom, hogy nincsenek időnként féltékenységi megnyilvánulásai, de nem ez a jellemző. Szeret Kornéllal foglalkozni, amikor ébren van, sokszor túlzásba is viszi. :roll: Szerencsére nem durva, csak játszani akar vele: pakolja a kezébe a játékokat, utána elveszi, hogy inkább mégsem adja neki, melléfekszik, amiből néha ráfekvés lesz, állatgatni akarja a pihenőfoteljét (volt már rá példa, hogy egy pillanat alatt hátradöntötte, Kornél csak pislogott fejjel lefelé).
Egyébként Kornél abszolút "Máté fan", le sem veszi róla a szemét, mindig azt lesi, mit csinál a bátyja. Nagyon édes, amikor próbál vele kommunikálni. Vigyorog, vagy gőgicsél neki. Máté sokszor észre sem veszi, annyira el van foglalva azzal, hogy rásózzon valami játékot az öccsére, vagy egyéb módon szórakoztassa.
Háztartás, hétköznapok is javultak, majdcsak lesz valahogy. Egyre inkább le....om!
Szóval alakulunk, mint kétgyerekes család, és nem cserélnék senkivel, amikor mindkét fiam az ölemben ül, és piszkálgatják egymás kezét.

Mégegyszer bocsánatot kérek mindenkitől, aki megszólított, és még nem reagáltam neki!

Jó hétvégét! Szép idő várható, menjetek a szabadba!

Kép
Kép
share

Share!

De jó, hogy alakulnak Nálatok a dolgok! Nagyon sokat gondolok Rád amikor Ati el akarja adni a házat, mert Te írtad a múltkor, hogy Kornél sokat sír.....De ezek szerint megvan az oka a sírásnak.

Mi is a szűk orrjárattal küszködünk. Nálunk örökletes, mert a férjem is bajlódik vele. :(
Én is a jó időt várom, hátha jobb lesz. A doktornő legalábbis azt mondta. Mi az orrszívó mellett még a Fluimare-t használjuk, és bevált.

Kép
nika28

Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy ura vagyok az esti hisztiknek.
Az az igazság, hogy Ő urasága nagyon bírj a szunyát, és el tudott aludni nap közben is egyik etetéstől a másikig.
Amiből az következett, hogy éjjel nem akart aludni, és ráadásul még nyűgös is volt. Hát most a gonosz "horroranyu" akkor sem hagyja elaludni amikor már megunta a játékot. Megpróbálom elterelni a figyelmét az alvásról. Idáig szerencsére sikerült. Így délelőtt és délután is 2 óra hosszát alszik, és este fürcsi előtt még egyet. Ez idáig bevált, remélem továbbra is működni fog. Ja, és este 8-tól reggel 6-ig alszik, igaz megébred egyszer fél 4 körül, akkor kap egy cumit, és szundi tovább. :)

Kép
nika28

Nika
de jó,szuper ügyi vagy :lol: :lol: :lol: csak igy tovább,az ember elöbb utóbb rájön ilyen fondorlatokra :wink:

Share
szegény Kornél baba,ez az orrdugulás nagyon rossz :cry: viszont örülök hogy rendeződtek a dolgok és javulnak a hétköznapok :wink: :wink:

Fiona
nem irigyellek apa távolléte miatt :oops: :oops: de kitartás,olyan gyorsan megy az idő hogy hipp-hopp itthon lesz :wink: nekünk is most készült el a homokozó,és most készül a hinta is,már alig várom :lol: :lol: Bence még nem tud lemászni?hú az nem lehet jó,mindig résen lenni,párszor meg kell neki mutatni a lábbal való tolatást :lol: :lol:

Gica
hahóó :lol: :lol: azért én képeket is szeretnék már látni :oops: :oops: nem csak a talin :wink: :wink:

Elan
na volt Lujza??jó kis pörgös a háromemberesed :wink:

nálunk ma volt Olivér 2 unokatesója/3 és 14 hos/egész nap a kertben voltunk,bográcsoltunk,annyira jó volt,főleg hogy már Olivér nem a nyakamban lóg hanem megy a gyerekek után és próbál játszani :wink: :wink: most totál fáradt vagyok,kiszivott a levegő :wink: :wink: jó éccakát :wink: :wink:

bibar

Sziasztok,

Lányok-lányok, megint lanyhult a forgalom, nem lesz ez így jó! Majd jön Benszi, és rendet csinál, szóval hajráhajrá :)

Fiona, nem csodálom, hogy tartasz ettől az időszaktól a párod nélkül? Hova is megy? Kemény lesz... azért lesz segítséged?

Bibike, sajnos akkor sem lennék nyugodt, ha velem jönne Gabi a fürdőbe, mert amíg én zuhanyzok, össze-vissza verné magát a kövön, amikor felállásból elzúg... ő most nem az az alkat, aki nyugiban eljátszik a földön :(

Share, nagyon örülök, hogy azért javult a helyzet! A szoptatást sajnálom, de ha úgy alakul, hogy vége, igazán nem tehetsz magadnak szemrehányást, nagyon megküzdöttél/megküzdesz érte. Ez a furcsa levegővétel Gabinál is volt, nyikkantgatott szopás közben, mint a kenetlen kertkapu. De nem gondoltam volna, hogy ez az orrától is lehet :-o A dokinénink azt mondta, rossz a technikája, hát az valóban így volt...

Nika, hiába, egyre rutinosabb leszel :) Csak így tovább!!!

Bibar, irigyellek, hogy Olivér már ilyen kis szociális :) Gabit nem érdekli a többi gyerek :(
Most, hogy jóidő van, megyünk mindennap a játszótérre, de nem maradunk sokáig. A hintát elég hamar elunja, a csúszdát is... leginkább azt szereti nézni, hogyan hintáznak mások. Ma az apja is jött velünk, csináltunk pár fotót, meg maradt még a régiekből, most elárasztalak benneteket :)

Kép Kép Kép

Kép
elan

Elan
Ne aggódj,nemsokára Gabi is szeretni fog gyerekekkel játszani :wink: :wink: nagyon édes képek :lol: az elsőn micsoda huncut a mosolya,a szeme sem áll jól :wink: :wink:

ÉS IGEN,BENSZIKÉM GYERE RENDET RAKNI :lol: :lol: :lol:

jaj ez az óraátállitás tökre megviseli a manót,már az udvaron elaludt :oops: :oops: és nagyon nyügi,remélem nem leszünk betegek :oops: :oops:

bibar

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok, addig is rólunk röviden:
Mi tegnap a hugimmal kivittük Ramit az Állatkertbe. Bár ne tettük volna. Viszonylag korán kimentünk, 10 percet álltunk "csak" sorba. De késöbb olyan tömeg kerekedett!! Volt olyan állat amihez oda sem fértünk. Rami összesen 1 órát bírt, és onnan olyan hisztibe kezdett amit még nem láttam tőle. Leült a földre és ott sírt ezerrel. Babakocsiba sem akart visszaülni, enni sem akart, rám csapott. Hát Lányok, megsemmisültem, fel kell nőnöm ehhez a feladathoz, mármint a hiszti kezeléshez. Próbáltam halkan, érthetően nyugtatni, hogy megyünk haza, de elött eszünk egy jót stb..aztán erélyesen..semmi hatás.
Férjem haza vitte és a kocsiban 2 perc alatt elaludt. Sok lehetett neki ez az élmény, meg elfáradt, de akkor is..én a hugimmal maradtam Pesten, mert este osztálytalim volt és nem akartam egész nap utazni.
Igen, ez volt az első "kimaradásom" és férjem csillagos 5-re vizsgázott. Éjfél után értem haza, és mondta, hogy Ramit 9-kor elaltatta simán. És..wiskey-kóláztam! Hát jól éreztem magam!!

Kép

vicuska2007

Sziasztok! Akartam néhány képet felrakni Benedekről, az utolsó képen láthatjátok családunk legkisebb tagját, aki nagy titokban és teljesen váratlanul költözött be az otthonunkba, de nagyon örülünk neki, már 13 hetes :) :):)

Elan! Mi tavaly nyáron voltunk a Balatonon, akkor volt 8 hónapos és nem adtunk semmilyen pelust Benire mikor bevittük a vízbe. Pisilni biztos belepisil nagy nyugalommal, kakálni egyszer sem kellett neki, amúgy is sokat volt meztelenül, de egyszer sem volt baleset. Persze medencébe oda kell a pelus, ami egyébként a pisit nem fogja meg és szerintem a híg kakit sem sokáig..., szóval ha kakál futás kifele :)

Én sokszor hagytam elesni, mikor tanult járni, aztán már nem esett el, hanem addig ordított, amíg segítettem neki leülni, de hamar megtanulják azt is, max. egy pár hét.

Fogmosáshoz én is hozzászólnék. Mi csak most kezdtünk el fogkrémet használni, mert már tűrhetetlen volt, hogy a mienket követeli sírva (amit persze nem kapott), mi Vademecum gyerekkrémet vettünk, és nagyon picit rakok csak neki, úgysem lenne elég akármennyit is raknék. Benedek egyedül az elektromos fogkefével hagyja, hogy megmossuk neki a többit nem engedi be a szájába, ha mi fogjuk (próbáltunk vagy 5 félét), és most már olyan ügyes, hogy a végén próbál köpni is.

Bibar! Beni a 15 hónapos oltás után 1 héttel lett tiszta kiütés,de 1 nap alatt elmúlt, biztos ez sem olyan vészes.

Benszi! Te kérdezted még régen a szopit, hogy mennyit eszik még mellette így 16 hónaposan. Hát eszik rendesen, reggelire sokat, napközben gyümölcs (alma, banán, narancs, szárított gyümik, mazsola) rágcsa, ebédre nem szokott sokat enni, és késő délután ugyanazt adom neki, amit ebédre kap és nem eszik meg és akkor még eszik normálisan. Szóval nagyjából ennyi, néha úgy tűnik amúgy hogy alig eszik de a pelenka mindig tele van reggeli, meg ebéd után is, szóval csak jut bele annyi, amennyi kell.

Nika! Ezt most nem az esti hisztire írom, hanem a többire. Benedek még most sem tölt el 20 percet egyedül játszva, ez egy 11 hetesnél teljesen normális. Mikor kisebb volt nekem is nagon fárasztó volt, hogy szinte minden percet vele kellett foglalkozni, nálunk nagyon jó megoldás volt, hogy sokat hordoztam kendőben. HA nem is kell semmit csinálnod felkötöd magadra és tudsz sétálni. Nekem sokszor volt, hogy nem tudtam mit kezdeni vele, mert házimunkához nem volt kedvem, vagy már mindent megcsináltam, az nagyon fárasztó, hogy órákon keresztül csak őt karban tartani és járkálni vele (mert mondjuk Benedeknek nem felelt meg, hogy én leülök és ő a karomban van, folyamatos mozgást is igényelt). és olyankor betettem a kendőbe és sétáltunk egy nagyon nagyot.Hány kg Attila? 6 kilotól már a hátadra is tudod rakni és az még kényelmesebb.

én varrtam a hordozót

Kép

Amigo
Kép

sapkás
Kép

labdás
Kép

Kép
gombahölgy

Gomba

gratulálok ez fantasztikus!!!!Nagyon édes az uh kép!Azok a kezek,lábak...Benedek milyen nagy már!

Elan

olyan jók a képek,fogmosós csúcs!!! :lol:

Bibarkám

szoríts holnapra :wink:

Benszi

a gombis kép sajna most elmaradt :lol: pedig nagyon meghitt volt :wink:

Gabi

:lol: :lol: Hát az a kifli :lol: :lol: nagyon cuki :lol:

Fiona

kitartást Neked :D nem lesz könnyű az biztos

Share

örülök hogy alakulnak a dolgok :D Ez a nózi-ügy elég durva,szegényke,nehéz lehet a szopi

Vikkata

olyan szép,és ez a sééééró.....

Nika

ügyesen manipulálsz az alvással :wink: :D

Kép
lukrécia

Gomba
Ez fantasztikus :D gratulálok!!Ez az amigo nagyon helyes :D
De jó neked hogy ilyen szupi dolgokat tudsz varrni!nekem a gombfelvarrás is sokáig nem ment.

Fiona
nem irigyellek,de múltkor is olyan ügyi voltál és azért gyorsan elment az a "pár"hónap.JÖn a nyár könnyebb lesz meglátod!

Share
Tudom min mentek keresztül,szegény Kornélbaba :( Mi Botival jártunk ilyen ipari orrszívásra 2hétig és nagyon megviselte szegénykémet :( Ha nem a saját szememmel látom elsem hiszem mennyi váladékot tudtak leszívni.Sajnos most is sűrűn beteg a drágám,de a doktornénink azt mondta,hogy csak a náthások közé tartozik nem a betegek közé.Örülök,hogy már jobban mennek a napok és a fiúk is kezdenek összerázódni.

Mindenkit beírtam a táblába(remélem),néha tényleg csak átfutom és lehet elkerüli a figyelmemet.Sajnos most mi is kétlaki életet élünk és többnyire a másik helyen nem nagyon tudok netezni.

Bibar
Párom azt ellenzi,hogy felrakom a képeket,mert az ő kisfiát ne nézze a világ és ne élvezkedjenek rajta a pedofilok így titokban rakosgatom a képeket.

Elan
Jó nagy már Gábor is és nagyon helyes kispasi,nem csoda hogy már hódolója is akadt :D

Nika
Ügyi vagy,ezt jól kitaláltad :D

Boti szombat óta lázas :( 38,5 a láza,szinte alig megy le.Kicsit nyügi,de semmi más tünete nincs.tegnap este a Nurofen után csak emelkedett neki és kúpot kellett adnom neki.Remélem a foga és semmi komoly.
találtam egy fogkrémet amit a Dm-ben lehet kapni,elég jó áron és csak gyógynövényeket tartalmaz így lenyelhető.Weleda kinder fogkrém.Én a fürdetőjét is használom igaz az drága de nagyon jó,Botinak száraz volt a bőre mióta ezt használjuk még testápolót sem kell használni és kis selymes tapintású a drágám :D
Kép
gabicsibe

Gomba! Hát ez a hír a nap híre!! Gratulálok!!!!

Kép

vicuska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?