Új privát üzeneted érkezett!

Na hát szia Mindenkinek!

HÁt nekünk ma olyan de olyan napunk volt!
Nem vagyok hozzászokva ehhez a pörgéshez.
Ma elmentünk bababútort+minden mást venni!
9-kor indultunk itthonról.
Először ahol voltunk mindenféle csodát vettünk: textilpelenkák tömkelegét különböző méretekben, fürdővíz hőmérséklet mérőt, manikűr szettet bébiknek, cumit (mer tnem tudtam neki ellenállni) ja meg fürdőlepedőt vagy mit ami kapucnis! De valószínű itt fogjuk megvenni a bébiőrt+légzésfigyelőt meg a kókuszmatracot a kiságyba.

Aztán átmentünk 1 másik helyre: ott mellszívó készüléket vettünk ami akcióban volt és van hozzá 1 csomó üveg+ 2 cumistető. Ja és még itt vettünk sterilizáló cuccost amit mikróba kell betenni, de ez is akcióban volt és ajiba kaptunk hozzá 1 cumisüveget. Ezek mind avent-ek úgyhogy lehet őket kombinálni!

Végül a Budaörsi Kikába megvettük a kiságyat+pelenkázót+szekrényt.

Szóval termékeny napunk volt!

Kép
pamilla

Ja és úgy volt hogy ma megyünk nőgyógyászhoz a sajáthoz. Én oda is mentem csak ő nem volt ott mert beteget jelentett. Szóval erre azért kicsit kiakadtam de ez van!

Viszont bosszúból bejelentkeztünk megint 4D-re csütörtökön megyünk 18.20-ra.

Kép
pamilla

Na rólam elég is ennyi.

Bridget!

ÉS a párod nem vágta be a durcit arra hogy nem mész haza szerdán?
Anyukádék gondolom örülnek hogy tovább maradsz!

Igen valóban Te voltál pénteken az utcsó :oops: és valóban nem tudsz magaddal beszélgetni :wink:

De sztem a többi topik sem él annyira hétvégén nem? Bár én nem tudom mert máshova nem írogatok!

Tényleg ilyenkor ugyanúgy honvágyad van csak most Japánba vágysz vissza? Vagy azért ez más mint amikor Mo.-ra jössz?

Kép
pamilla

Ditám!

Apósék marha jó fejek! De hát ha ilyenek akkor kapják be! Csak majd ne csodálkozzanak ha majd itt lesznek a picik és te nem fogsz menni olyan lelkesen látogatóba hozzájuk!

Épp itt volt az ideje hogy mindenkit helyre rakj!

Tényleg mit szólt az embered? És mit szólt a fia?

Azért az tényleg durva hogy a gyerek elnézte ahogy cipelitek a vizet és nem szólt :shock:
Mintha nem lenne normális!

Kép
pamilla

PAMI
Hát tuti nem az, azt is elnézte hogy kihívtuk a vízszerelőket! :twisted:
Nagyon meg vagyok vele áldva! :roll:

De ügyik vagytok, egy csomó minden megvan már akkor! Ez sirály!
Na és hány milliónál jártok már? :lol: :lol: :lol:
Üristen mi is belegondoltunk hogy mi minden kell egy csecsemőnek! Fél vagyon!

dita75

Dita
Hat nekem eleg furan fert bele kikellett toroljek belole igy lehet nem is megy majd :shock: nem vgyok biztos benne...az a nagy meg nem tetszik olyan oriasi :? de a tieid cepek 8) :lol: Jah hogy elore kivantal jo utat koszi :D De addig meg jovok parszor 8)

Pami
Mennyi mindent vettetek :shock: dejo :) :) Hat nem volt morci mert azert amiko ilyen van mindig azt mondja ahogy nekem jo :) de bizti vart haza.Hat az lehet,hogy pang hetvegen de Dita engem hianyolt :lol: azert irtam :lol: :wink: Honvagy nincs...apa hianyzik meg sokminden mas...de ugy nem konkretan az orszag :roll: kajak helyek nyugis napok a nagy lakas ilyenek :) baratok :roll: De joo itthon na azert eltudnek itt elni csak lenne annyi penz :)

Megyek mert megyek fogdokihoz :shock: fel 8ra :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!

Milyen lett a frizkód?
Mit csináltak?
Már csak 2 nap és mész is vissza :cry:
Pedig milyen jó lett volna 1-2 ilyen talit beszervezni nem? Sőt úgy lett volna a legjobb ha a többieket is sikerült volna beszervezni és úgy talizni!
Na mindegy majd max legközelebb!!!

Készülsz vmi extrával az évfordulótokra? Ja tényleg Boldog évfordulót!!!!

Kép
pamilla

Dita!

HÁt ez a mostani olyan 140 eft-ban volt de abból 110 eft volt a bútor!
Szóval annyira nem volt vészes a dolog!
De hát a sok kis apróság az is sokba fog fájni! Ja meg hát nézet neki többfunkciós bababölcsőt+ etetőszéket. Na hát ezek még azért nagyobb tételek lesznek!
Meg hát még ott van az a frány légzésfigyelős+bébiőrzős csoda, hát az is 30 eft körül mozog!

Hála istennek a babakocsira nem kell költeni mert azt anyuméktől kapjuk!

Anyós meg ki tudja mit akar venni! Majd 1x csak benyögi, ahogy ismerem :lol:

Kép
pamilla

Pami
Fogdokinal voltam nem fodrasznal :lol: :wink: Este 10utan ertem haza es a fogdokim is babas 15hetes :? aszonta azt se tudom,hogy mondjam neked,nem is mondom :roll: Merthat tudja mi a dorges...mondjuk ok is eleg regota probalkoznak es mar o is sokmindenen keresztulment...azert is mondta :roll: Jah es az uncsitesom is terhes 2honapos :? hurra :?
Igy emlexel a fordulonkra :) Kép Nem lesz semmi nagy extra :roll: lehet fozok neki valami fini uj dolgot ugyanis vettem sok-sok fozos konyvet...mondjuk mire megerkezem addigra hulla leszek nem tom...en nekem mar az is eleg lesz,hogy olelgethetem es ugy alszunk el,hogy kezek-labak egymason 8) :lol:
Talirol meg annyit talan majd a nyaron megyek meglatogatni a babot :)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Ez a szottyadt vonat pont most késik, nemrég értem haza.
Nos úgy néz ki hogy egy édes pici babánk van, egész pontosan 1 cm!
Orbitális méretek!
Azt mondta a dottore hogy nagyon szépen látszik a terhességem, és minden nagyon tuti, mához egy hétre kell menni szívecskeahangot nézni!
6+2-n már lenne? Remélem hogy látunk pulzálást!

dita75

Bogyiszló második sztárfotója:

Kép

dita75

Dituli!
Óriási Gratula, és meglátod, az az egy viszont szép ügyes, erős!
A vonalzó nekem eddig szerencsét hozott, mert Picur jól van, kívánom, hogy neked is olyan problémamentes babavárást hozzon, mint eddig nekem!

Bridg,
én is jó utat kívánok - útálok repülni, szerintem semmi nem unalmasabb. De jó lesz már, ha újra együtt lesztek!
Hát igen, nem könnyű, mikor mindenki bebabásodik az ember körül, én már csak tudom. Remélem hamarosan neked is csak múltbéli emlék lesz, hogy milyen nehéz volt jó képet vágni, mert neked is lesz saját pici babód, aki mindenért kárpótol.

Pami,
hű, ügyik vagytok, én még csak egy plüss csillagot vettem, mert azt nem volt szívem otthagyni, mégiscsak az apja gyereke, na!
Fotó esetleg a bababútorról?

Zsuzska ?:?

Én is voltam uhu-n, minden rendben van, és megtudtuk, hogy Apának lett igaza: kis Katica-bogárkánk lesz. :D Most áthangolom magam, mert eddig nem tudtam magam elképzelni lányos anyukának, de apa szerint azért nem szabad otthagyni a kórházban... ;)

Pusszancs

Kép
kisbuta

KISBUTA
Gratulálok a kiscsajhoz!
Nekem minden vágyam hogy kislány legyen, legfeljebb cserélünk ha úgy alakul.
(de csak titokban, mert apa lányellenes) :twisted: :twisted:

Alig lesz feltünő hogy egy dupla annyi idős babát hozok haza Bogyó helyett! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75

Dita :lol:
Nem tudom, hogy lesz a csere, mert apa titokban lányt szerett volna, ma bevallotta, szóval lehet, hogy tiltakozni fog...

Kép
kisbuta

Ditám!

Hatalmas Gratuláció Tökéletes kis bogyódhoz!!!

Mesélj milyen érzés volt? Izgultál nagyon mi?
sztem igen lehet szívhang. Nekem kb a 7 hetem volt amikor már látták, de csak azért olyan későn mert akkor voltak ünnepek asszem!
De jó! Úgy örülök csak így tovább!!!

Kisbuta!
Neked is Hatalmas Gatula a kis loknishoz!!! Titokban kicsit azért irigykedem!
De nem baj nálunk fütyiske lesz az úr! BÁr azért a holnapi uh-ot még megvárom hogy tuti legyen a dolog!
Nem is bontottam ki azokat a dolgokat amik tipikus fiús színek. Csak a bizti kedvéért, ha mégis kiderülne hogy lány. BÁr nem nagyon hiszem. :lol: :lol: :lol: és hogy őszinte legyek szeretném hogy most mást mondjanak. Már túlságosan beleéltem magam 1 kisfiúba! :wink:

Kép
pamilla

Bridget!

Jaj bocsi azt hittem hogy az a fodrász! Nézd el nekem a terhesség butít, vagy csak nem tudok olvasni (megint) :wink: :lol:

A fogacskáiddal minden oké?

HÁt igen arra azért én is emlékszem hogy milyen rossz volt mindig más öröméhez jó pofit vágni, még akkor is ha szerettem az illetőt (nem volt olyan régen)!

A látogatás oké! Csak hogy tudj tervezni: augusztus 14-re vagyok kiírva! Szóval ezután kéne jönnöd :wink: :lol: tudod várunk szeretettel és persze ez a többiekre is vonatkozik!!! :lol:

Kép
pamilla

Csajszik!

Mindegy mi lesz ám el nem cserélnénk másik babára. :wink: :lol:

Majd a következő másnemű lesz és akkor mindenkinek meglesz az öröme. 8)

PAMI
Igen izgultam, de éreztem, hogy minden rendben a kis szarossal.
Nagyon jó volt látni hogy ilyen nagy. Azt mondta a dokker, hogy nagyon szépen látszik. és ahogy a többiek írták a másikban nem mindenkinek volt ilyen szép nagy baba ennyi idősen. Viszont van egy BMC-s lány akinek ikrek voltak és 6+0 már volt szívcső pulzálása a babóknak! Szóval reménykedem hogy szerdán mi is produkálunk ilyet! 8)

BRIDGET
Itt mindenki ismeri az érzéseidet, és azt is tudom, hogy ilyenkor hiába mondunk okosat, mert én sem tudtam elfogadni igazán. Csak azt láttam, hogy mindenki beelőz ráadásul azok akinek mindenféle bajuk volt én meg egészségesen egy spontán terhességgel a hátam mögött le vagyok maradva mögöttük. Szörnyű volt, de aztán sikerült lenyugodnom és elfogadnom, hogy nekem ezt dobta a gép, már nem türelmetlenkedtem annyit és ez a párkapcsoltunkra is jobb hatással volt, és hát végül ugyebár a babakérdésben is segített, hogy nem voltam már olyan feszült.

dita75

Kisbuta
Gratula a punishoz :lol: Magamnak en is lanyt tok elkepzelni persze mind1 lesz mi lesz :) :wink: A katica bogarka csak nem a nevre utal :?: 8) Foto nincs :?: Koszi neked is en is uuuutalok repulni de te ezt mar tudod :? Remelem jo utan lesz :)

Dita
Micsoda sztarfoto :shock: dejoooo Kép Apa mit szolt 8) Tudom,hogy itt aztan mindenki tdja milyen erzes...nem is az zavar :roll: Hanem az,hogy bar mehetnek lombikra es enis babas lehetnek ha apa beleegyezne :roll: szal igy egy kicsit mas :? hogy nem az en hibambol nem vgyok babas hanem mert apa meg nem adott zold utat :( :roll: Naon csecsek a vonalzijaid 8)

Pami
Ah fodrasz?Majd anyum festi a hajam....o festette mikor hazajottem is :wink: Elvan nezve :lol: Fogacskammal minden oke bar elotte jobban tetszett..de jo csak szokatlan :roll: Figyu ha Kiscica kicsit korabban jon talan meglesz a nagy tali 8) de azert inkabb csak maradjon amig kell :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nalam sehun semmi :roll: megyek apummal cipot venni aztan anyum tanitgatom az internet rejtelmeire :shock: nem egyszeru :lol: Holnap megy a gepem 11kor :roll: izgulok mar sik ideg vgyok megint :? Bekell majd meg pakolnom meg hajat festunk delutan 8) Szombat reggel erkezem meg japoba 8) Na mentem mert el fogok kez 8)sni :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

És ezt írta a doki:
"A terhes méh üregében egy szabályos petezsák látható. Átmérője 52 mm. Benne egy élő embryo. CRL: 35 mm. Ritmusos szívműködés, négy végtag és intenzív embryonális mozgás látható. A korábban látott többi petezsák közül már csak egy kicsiny 12 mm-es látszik, benne embryonális elem nem látható. A méh környezetében kóros képlet nincs.
A látott kép AIH révén fogant, élő, intact, 10 hetes singularis intrauterin terhességnek felel meg."

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget!

Hát sztem addig már nem fogok jönni úgyhogy: Nagyon Jó utat kívánok!

Vigyázz magadra és mint tudsz és lehetőséged engedi írj hogy megérkeztél! :lol: :wink:

Drukkolok hátha megteszi a hatását ez a sok apamentes idő és végre tényleg jön a gólya!!!

Szóval hatalmas puszi és gyere minél hamarabb megint haza!

Kép
pamilla

Zsu!

Olyan gyönyörű kis babókád van! Már tiszta baba firmájú!!!
Olyan hihetetlen nem?
Legalábbis én alig tudtam elhinni hogy ilyen korán már ilyen kis formásak!
Arról nem is beszélve hogy már csak 2 hét és túl is vagy a kritikus időszakon! Hogy röpül az idő... :shock: aztaaaa

Milyen érzés volt?
Párod volt veled?
Ő mit szólt hozzá?
Mikor kell legközelebb menned?

Kép
pamilla

ZSU
Jajj de édibédi ez a kis poronyt! 8) :lol: :lol: :lol:
Gratulálok a szép eredményekhez!

De jó lenne már itt tartani. Mondjuk legszívesebben valahol Kisbuta és Pami idejében lennék már! :P :P :P

dita75

Zsu
Gratula!!!

Pami
Koszi szepen es jovok majd szombaton 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hát tudjátok, akkora élmény volt.... látni, ahogy ver a pici szíve, és vadul kalimpált a kezeivel és rúgdalózott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apa bejött most először velem, és utólag nagyon örült neki, ezt azért bevallotta 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Ditu!
Nagyon édes kis foltocskád van!!!!
Minden rendben lesz vele és hamarosan te is mehetsz ismét kukucsra :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
De én is jobban szeretnék már a 20. hét környékén tartani.
Tegnap megkaptam az első kismama nacimat... nagyon aranyos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pami!
Az Intézetben ma voltunk utoljára, többet nem kell mennünk, csak terhesgondozásra most már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dita,
észre se veszed, milyen hamar ott leszel :D
(és már szoktatom magam a kislány gondolatához. De rózsaszín ruhája tuti nem lesz. Megnéztem az utcán: az összes :shock: kislányt rózsaszín ruhában járatják, borzasztó....)

Örülök, lányok, hogy minden rendben van a babókáitokkal.

Bridg,
jó utat! Szerintem aludd végig, ha tudod, bár nem valami kényelmes úgy se. :(

pusszancs

Kép
kisbuta

KISBUTA
Hát így hogy nem melózom baromi lassan telik az idő. GYakorlatilag szétunom az agyamat. Ha nem lenne a net nem is tudom mit csinálnék, mert senkihez nem tudnék szólni estig. Apcival esténként másfél-két órát vagyunk együtt. Reggel is már hajnalban megy dolgozni. Szóval nem tudom mi lesz még velem novemberig.
Napközben mindenki dolgozik. Kár hogy anyum ilyen messze lakik ő már nyugdíjas tök jól ellennénk együtt de hát 150 km-re lakik.
Megaztán nagyon kevés tp - t kapok egyelőre nem is tudom miből fogunk félrerakni. Még jó hogy van zsákszámra ruci a nővéremnél, és asszem meg kell környékeznem mostohatesómat mert a két gyerkőce után biztos megvannak a cuccok, és hát annak idején nővérem is nagyon sokmindent adott nekik.
Remélem nem lesz szőrösszívű ezekután. Amúgy sem hinném, hogy több gyereket szeretnének.

ZSU
Hát elhiszem hogy apcinak nagy élmény volt. Remélhetőleg jövő hét szerdán nekem is uccsó napom lesz a BMC-ben és utána már csak 25 km-re kell utaznom terhesgondozásra. Néha majd apcit is tud jönni, remélhetőleg ott nem fogunk már órákat várni a vizsgálatokra.

BRIDGET
Nagyon vigyázz magadra az úton. Hamarosan láthatod megint apcidat.
Remélem közben megjött az esze babatéren!
Nézelődj az úton én most is hazafelé annyi gólyát láttam, hogy csuda.
Amikor még az uhukra jártam fel akkor is mindig láttam legalább egyet, végre jó helyen kőröztek ezek a kis buggyantak! :lol:

dita75

Kisbuta
Milyen igazad van a rozsaszinnel kapcsolatban :roll: A lila szep szin pl 8) Es koszi remelem jol utazok :? :roll:

Dita
Neked is koszi :) Golyakat repulobol nem letni ott mar nincsenek :shock: Apa esze meg nem fog megjonni legalabbis semmi olyan erzesem nincsa ezzel kapcsolatban :roll: De azert koszi ari vgy :wink:

Zsu
Engem az erdekel apa mint szolt a latvanyhoz :?: 8) :lol: Hasi uhu-d volt :?: :roll:

Na meg reggel bekukucs aztan itt se vgyok 8) Legyetek jok szombaton jovok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg!
Eddig csak hüvelyi uhu-nk volt, majd hasi mostantól lesz csak.
Apa meg a végén nagyon ürölt, hogy rávettem, jöjjön be velem
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Hát én is meggyüttem!

szóval a tegnapi uh 1 nagy csalódás volt!
Alig lehetett látni vmit pindurból: mert most benyögték hogy kevesebb az átlagnál a magzatvíz. Nem kórosan de kevesebb. Ja és kiderült hogy miután ügye a másik babaó felszívódott a lepény tovább fejlődött úgyhogy azért ilyen nagy a pocim, mert 2 méhlepény fejlődik de csak 1-ben van baba és a másik lepény helyet vesz el a babától! A baba pedig teljesen bele bújuk a 2 lepénybe.

Kiderült hogy lehet hogy nem is kisfiú hanem kislány, legalábbis most ezt mondták :shock: . Ezzel nem is lenne gond csak a múltkor annyira mondták hogy kisfiú én meg úgy beleéltem magam...

Szóval azt hittem hogy a szar napom után legalább tök jó lesz ez a babakukucs, de sajna nem így volt! Sőt hiába böködték a babát a végén még be is aludt!

Persze azért édi volt csak én 1 picit többet vártam ettől az uh-tól!

Kép
pamilla

Olyan rossz érzésem van!
Bocsi hogy így panaszkodom!

De nem tudom mi a baj csak olyan érzékeny vagyok és a tegnap sem sikerült jól. Ráadásul beparáztam a magzatvíz meg a 2 lepény miatt!
ÉS most 1 kicsit depis lettem, amitől viszont lelkiismeret furdalásom lett hogy a baba nehogy úgy érezze hogy azért mert pl nem fiú hanem lány!

Szóval most fel kell szívnom magam, mert ez így nem jó!!!

Még 1x bocsi a panaszkodásért!

Kép
pamilla

Amúgy a lényeget elfelejtettem: pöttömkével minden oké napra pontosan megfelel a méreteinek a kora (vagy épp fordítva).
kb 300g és 20 cm.

Csajszik!

Higgyétek el Ti is olyan hamar elérkeztek a 20. héthez! Észre sem veszitek!
Szetm csak az első 12 ami lassabban megy el! Mert akkor izgul még nagyon az ember hogy minden okés legye!!!

Kép
pamilla

PAMI
Megértelek! Ezért 20 hetesen már illene megmondani hogy mi van a bébi lábai között. Ilyenkor azért már szoktak vásárolni a leendő szülők, most honnan tudjátok, hogy kék vagy rózsaszín vagy hupilila dolgokat vegyetek-e.
A két lepény miatt meg ne aggódj. A kolléganőm spontán terhes volt és csak a szülésnél derült ki hogy ikreknek indultak, mivel két lepénye volt. De a kisbaba teljesen egészséges, vidám kisfickó, és a mamának sincs kutyabaja szóval minden hepi. Ez az ultrahang most egyébként saját akció volt vagy kötelező?
Gondolom nem 4D hogy ennyire rossz minőségű.

Most már tényleg feltehetnéd azt a sokat említett nagy hasadat mert így nem ér, hogy csak Bridget látta mi meg itt kukulunk!

A panaszkodás miatt meg szintén no para, legalább végre egyszer az életben nem csak én picsogok, már kezdtem rosszul érezni magam, hogy nekem semmi nem jó, de ez tényleg így van. :oops: :oops: :oops:

dita75

Pami!
Azért nemsemmi,hogy most derül ki, hogy két méhlepényed van és lehet, hogy csak lány és nem fiú :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dita!

4D volt de azt mondták hogy annyira belakta magát a kis törpe a 2 lepény közé hogy maszatos volt a kép. Szegény próbált rajta segíteni hogy tisztább legyen de sajna nem nagyon sikerült!

Hát ez van.
Most már 1 fokkal jobban vagyok lelkileg. Elmentünk a párommal sétálni 1 nagyot. Legalább addig megfeletkeztem a napi, heti problémákról!
Mert már a sok extrában érkező és természetesen nem kevés összegről szóló csekkből is nagyon elegem van!
A héten potom 100e -ért jött csekk! Hát ba..ák meg! Hónap végén honnan kapok elő ennyi lóvét?
Ráadásul a páromnak pont ebben a 1,5-2 hétben nem nagyon van melója!!!

Szóval most hirtelen sok minden összejött. Persze ezen is túl fogunk lendülni mint már annyi mindenen, csak most így egyszerre volt sok!

Kép
pamilla

PAMI
Ha ez a vígasztal sajnos másoknak is betett a válság. A minap voltam a bankban és közölte velem a nő hogy amit felvettem 7millát a házra az most jelen pillanatban több mint 11 millió annyira megemelkedett a deviza. Azt hittem lepetézek. Pedig fel akartunk venni még egy milkót a házra meg arra hogy a gyereknek a cuccokat megvegyük.
A nővéremék is már rég válófélben vannak és meg kell tűnriük egymást mert nem tudják eladni már évek óta a házat. Pedig jó lenne mert abból nekem is járna úgy két millió. A legszarabb az hogy itthon vagyok szétunom az agyam, úgy tennék vmit keresném a pénzt de itt vidéken nincs semmi lehetőség. A régi munkahelyemre meg nem tudok visszamenni mert kitettek onnan még a lombik előtt. Szóval hidd el mindenkinek megvan a maga baja. Képzeld naponta jönnek HOZZÁNK kölcsönkérni. Most is a szomszéd másfél órán keresztül vakította a férjemet, miután tudja hogy lmost lombikoztunk ami nem kevés pénz és hogy már két hónapja nem dolgozom. Hát eszméletlen. A munkahelyen is a kőművesek aki dupla annyit keresnek mint a párom folyton kölcsönkéregetnek meg elszívják párom cigijét. Annyira nem bírom az ilyet. Fel tudnék robbanni.
Ma végre már jobban vagyok kicsit köhögésügyileg, erre most a fejem fájdult meg. Alig vártam ezt a hétvégét mert ma munkanap van de párom hajnali 3-9-ig dolgozott ma, gyerek suliban és úgy volt vasárnap már minek jön le egy napra. Szóval az egész heti kukulás után vágytam már apára hogy kettesben legyünk és beszélgessünk, erre reggel közölte a kölök, hogy ebédre jön már mert csak délig van suli. Persze a párom képtelen nemet mondani neki. NAgyon rosszul esett, hogy a megbeszélt hétvégénket megint eldobta egy másodperc alatt.

Na most jól kipanaszkodtuk magunkat! De nekem is totál elegem van sokszor, és azt vettem észre hogy akárkivel beszélek telefonon mindenkinek megvan a keresztje. Anyum is panaszkodik, nővéremék is. Akkora szar lett ez a világ, hogy csoda egyébként hogy ennyien vagyunk nők akik gyereket akarnak ide szülni.

dita75

Bridget!

Minden ok?
Megérkeztél épségben?

Kép
pamilla

Dita!

Tudom én hogy mindenkinek megvan a maga keresztje! Csak néha én is besokkalok és kifakadok!
De hát én még ne is panaszkodjak annyira, mert azért vannak nálunk sokkal rosszabb helyzetbe került emberek!

Mostanra azért kihevertem a dolgot!

Most már csak arra várok hogy kedden elmehessek a dokimhoz és megbeszéljünk mindent amiről azt remélem hogy sikerülni is fog mert ha mégsem akkor dokit fogok váltani!

Szóval most már csak emiatt izgulok 1 picit, mert azért mégiscsak fölös macera lenne!

Veled mizu?
Semmi rosszullét?
3 nap és babakukucs!!! Jaja de jóóó

Kép
pamilla

Na most viszi végre haza a gyereket apa, végre egyedül tölthetjük az estét.

PAMI
Igen az élet sajnos nem fenékig tejfel. Anyukám már 60 elmúlt, de még mindig a gyerekeivel bajlódik, sőt még a férje lánya is most jelentette be hogy elválnak és valszeg visszaköltözik anyuék nyakára. A férje nemrég még az anyukáját is odaakrta költöztetni anya egy hétig bírta azt mondta ha nem viszi haza ő elhagyja mert nem lehet az öreglánnyal együttélni.
Szóval sajnos ennek soha nem lesz vége mindig lesz valami ami majd rosszul fog érinteni az életünkben. Miért is akartunk mi felnőttek lenni? Milyen hülyék voltunk mi? Hogy vártuk, pedig milyen jó dolgunk volt a fenekünk ki volt nyalva, semmi gondunk a tanuláson kívül.

Amúgy nincs rosszullétem, a másik babámmal sem volt semmi.
Tegnap viszont iszonyúan fájtak a cicijeim. Ma már nem érzem.
Várom a szerdát nagyon, mert annál jobban nem kívánok semmit jelen pillanatban hogy a babám szívcsövének pulzálását láthassam! Izgulok, hogy minden rendben legyen vele.

Csajok!
Ammóniamentes hajszínezőt lehet használni ugye?
És acetonmentes körömlakklemosót is!
Már a másikban is megkérdeztem de senki nem reagált rá!
Gondolom ti tudjátok a választ!

dita75

Na szoval...Szombaton kiharcoltam a birkozast :twisted: igen kiharcoltam mert ha rajta mult volna akkor nem lett volna semmi egesz nap k.o volt mert ugye az elozo esti buli miatt :evil: Marha szarul esett...de mar azon is elgondolkodtam lehet csak en vgyok kotoszkodo mert ez mar egy kicsit sok abbol,hogy mi bant :roll: :oops: :? Bant pl,hogy nem jott ki elem nem lepett meg a repteren o persze mondogatja,hogy mert en mondtam ne menjen mondom jah de a meglepetes az epp errol szol es mikor nem vette fel a telot en marha azt hittem kint van es azert nem veszi fel nehogy lebukjon :roll: erre aszonta latod akkor csak megleptelek mert azt hitted kimegyek es megsem voltam ott :twisted: :twisted: :twisted: Aztan ugye semmi koszontes a 2.eves fordulon en hagy ne mondjam kepeslapot kuldtem neki ami kedden meg is erkezett :roll: aztan ez a menjunk ki a parkba mert szobatars egyedul ul kint a barinojevel....nem szamit,hogy en akkor erkeztem faradt vyok veleszeretnek lenni aaaah aszonta ha akarok en itthon maradhatok o meg kimegy fel orara :shock: tiszta zizi az ember :roll: Aztan meg ejszaka ugy kellett mondani olelgessen mar meg meg hat a birkozast,hogy kiharcolni...aztan masnap se valtoztak a dolgok :roll:

Vasarnap egesz nap kivolt a gyomrom igy dietara fogtam az etkezesemet :shock: vettunk kenyeret csinaltam szenyokat(szendvicseket) aztan apa delutani sziesztava kezdett delutan 3-6ig :shock: aztan rendeltunk vacsit es megneztunk egy filmet amit letoltottunk 8) utana meg kicsit tevezett en meg neteztem es irany az agy :arrow: na nem volt semmi mert o a vallat fajlalta :twisted: jo-jo faj neki mar eleg regota de konyorgom akkor nem faj amikor bulizni kell menni :?: :twisted: Na mind1...jah es az agy masik oldalan alszom mar 2napja,hogy amikor a vallara teszem a fejem ne a fajos valla legyen alattam....de igy nekem meg nem jo es mar fel 7tol fentvoltam :x marha szrul aludtam o meg csakis a fajos vallan aludt...mert szerintem teljesen mind1 melyik oldalt fexem o arra fordul amerre akar.Azert nem a vallan alszom egesz ejszaka :roll: Na mind1 fel 7ota nem tok aludni...bant a sok aprosag is :? Pl. hogy en naiv azt vartam,hogy biztos azert kerdi az infot annyira mikor jon a gepem mert meglepit csinal meg vacsit szervez romantikaval....meg ajandek meg evfordulo 8) peeerszeee es sehol semmi es amikor megemlitem neki csak rohog :twisted: mondtam neki ma reggel is :roll: mivel mar ugy kezdte,hogy hetfo,kedd szerda o keson jon haza mert melo van meg vacsi meg ez meg az...mondom neki es mikor unnepeljuk meg az evfordulonkat :roll: es csak rohog :? mondom neki ne rohogjel mert koszonettel kene lenned minden egyes evert amit velem toltessz :roll: na persze ugy poenosan mondtam neki de ez a buli asszem mar uszott :? Amig elment tusolni addig el is kezdtem a szemetdomb kitkaritasat :? Mar szep rend van csak a borondom kell kipaolni a gep is menni fog meg vgy 3-4szer :roll: mar 2szer ment :idea: Teknocot is kikell takaritanom konyhat tegnap rendbe tettem jah meg mar oltam bevasarolni mert semmi nem volt itthon.Se wc papir se zsepi se mosopor semmi :twisted: Hat roviden ennyit rolunk...elegge elkanaszodott embor miota nem voltam itthon :roll: de majd en gatyaba razom :twisted: :lol:

Azert annyit az o javara irok,hogy o alapbol ilyen volt mindig is...es az idovel egyre kozelebb kerultunk egymashoz de o egy ngyon fura ember...es szerintem az hogy egyedul volt 1honapig megint visszazokkentette abba a nem mutatom ki az erzelmeim statuszba :roll: ami marhara nem jo :twisted: de en nem adom fel...csak igy olyan furan erzem magam mert nekem meg az jut eszembe lehet kiszeretett belolem :shock: :roll: :( Lehet mar nem is akar velem lenni :roll: :( Ilyen hulesegek jarnak a fejemben :? es elkezdtem olvasni a titok cimu konyvet....es ne tudjatok meg milyen pozitivan gondoltam apar egesz uton a repzin hazafele....csak ugy vonzottam a sok pozitiv gondolatot es eeees mi lett mire megjottem kaosz :twisted: ennyit a vonzas szabalyarol :evil:

Jah a szobatars barinoje almaban 4honapos babas voltam :shock: hazajottem M.orszagrol es nagy hasam volt 4honapos babas voltam :shock: aztan amikor a pikniken ultunk egy madar kajak korbeszar :shock: 3szor pottyantott mind a 3korulottem tolem 5centire esett..na jooo az uccso kicsit ram is esett :oops: :oops: De sehol mashol nem volt egy madar se csak engem tisztelt meg a letojassal :twisted:

Na most jo sokat irtam magamrol :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsu
Jaaah,hogy meg csak mostantol lesz hasi uhu okes :) ertette a uhu monitoron mi meg hol helyezkedik el :?: 8) :lol:

Pami
Koszi szepen igen megerkezdtem :) Jaj te jany...pont a mi topikunkban van egy lany Noci akinek szinten aszontak kevesebb a magzatvize :roll: de nem uuuugy mert ha annyira akkor szolnak hogy gazosan :roll: szal nala is aszontak hogy csak megemlitik :roll: Aztan meg a 2mehlepenyrol is hallottam mar :roll: allitolag azzal sincs semmi gaz bar tudom,hogy ha az emberrel tortenik ez azert nem tudja ilyen konnyeden felfogni :roll: nagy oleles neked remelem azota megnyugodtal :roll:
Kép

Hat ez a lehet kislany ehet kisfiu ez azert eleg gaz :? tenyleg jo lenne ha nem mondananak addig semmit inkabb amig nem bizti :roll: Foto nincs? :roll: Ne aggodj es gyere es panaszkodj ha meg szeretnek tudni megirom priviben kinek volt 2lepeny vgy keves magzatviz es masnek tudsz vele ertekezni :roll: hatha megnyugtat kicsit :? 300g jaj de kis pinduri meg :) Szamlakat ne is mond :shock: 200ezret adtam fel mikor hazamentem :arrow: aztan mielott eljottem akkor meg otthagytam anyunak 120at a csekkekre de 150ert megint ott alltak :shock: ez borzaszto :x

Dita
Ne is mond en meg lekerdeztem mennyi van meg vissza a kocsir amit 2evvel ezelott vettem :roll: 5evre vettem fel 2eve 1.750.000ft-t es most igy 2ev utan meg mindig annyi :shock: :twisted: Ezt a parom szepen leecsetelte nekm,hogy mi hogyhogy valutaban vesszunk fel kolcsont :shock: hogy ilyen rizikot bevallani :shock: meg,hogy miert nem forintban :roll: tenyleg mi magyarok miert nem forintban vesszuk fel a hiteleinket :?: :roll: akkor most a maradek ha 1milla lenne az 1milla es nem menne fel 1.5re :twisted: Nana,hogy minden rendben lesz...te olyan kis pozitivan fogod fel a babasodassal jaro dolgokat,hogy siman vegigmesz majd a 40heten :wink: Hajfestek es hajszinezo ugyben en ugy tudtam eddig,hogy nem a benne levo dolog inkabb a gaz jobban bant :roll: koromlemoso ugyben nem tom mit mondhatnek :oops:

Kisbuta :?:

Kiriki :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Dita!
Lehet körömlakklemosót is és hajfestéket is használni terhesség alatt. Én már megkérdeztem ezt tavaly a fodrásznőmet és nem lesz semmi baj sem.

Bridg!
Nem nagyon kellett mit megérteni. Megmérte a baba méretét, mondta, hogy jó helyen van és láttuk, ahogy mozog a kicsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

BRIDGET
ÖRülök, hogy épségben megérkeztél.
Apás dolgot sajnálom, remélem hamar összerázódtok megint!
Enyim apusom sem az za érzelemkimutatós fajta, akkor szoktam csak észrevenni amikor aggódik. Pl amikor megmérgeztem magam a mangóval még egy évvel ezelőtt. Akkor nagyon cuki volt mindig mondtam is neki, hogy eszek egy kis mangót ha megint törődésre vágyom.

Amikor elutazom anyuékhoz vagy pestre a vizsgálatokra akkor még oda se érek mindig felhív hogy mi újság. Van hogy még ki sem teszem a lábam már csörög a telefon. Este meg ha nem várom itthon nagyon mérges szokott lenni, hogy hol csavargom, nem szeret ő sem az üres lakásba hazajönni.
Az ilyen dolgoknál jövök rá hogy hiányzom neki.
Ja és ha kórházban vagy nagy ritkán anyunál alszom akkor egész éjjel nem alszik, mert megszokta hogy itt vagyok mellette.
Azért jó lenne ha ezt nem csak ilyen alkalmakkor érezné az ember hanem mindig, de hát sajnos a pasik mások mint mi vagyunk.

dita75

Zsu
Akkor jo csak mert egy ferfi szemmel nezve tuti fura lehet 8)

Dita
Tudom en mirol beszelsz :roll: es persze,hogy en is erdeklem ot csakhat azert ennel tobb torodesre vagyunk mi nok :? pedig ugy megfogadtam nem balhezok vele ha hazajovok mert allitolag en mindenert szolok :oops: de nem tudtam visszafogni magam... :roll: :oops: es remelhetoleg a hetvegere rendbejonnek a dolgok :wink: Hogy vagy :?: Mar csak 2nap a mozizasik 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Pami,
kívánom, hogy az legyen a legnagyobb baj a terhességed során, hogy 20 hétnél sem tuti, hogy fiú vagy lány!

Zsu,
nem lehet mindenféle hajfestéket és lakkot használni, a Kaáliban külön háklisak rá, mert valamennyi felszívódik és odahat a hormonrendszeredre.
De nem tudom, milyet lehet.

Dita,
azért durva ez a törlesztő! 7 milláról fel 11-re!
Mi szerencsére forintban vettünk fel hitelt, apa lakására is, meg erre a házra is, a törlesztőnk se emelkedett egy filllérrel se, ezt is elég nehéz kigazdálkodni manapság, mikor mindennek emelkedik az ára, apa fizetése meg nemhogy emelkedne, de szószerint csökkent!!! :shock: Most még el is vagyunk, hogy nekem dupla fizum van meg ő is vállal másodállásokat, de utána aztán össze kell húzni magunkat. - És milyen aranyosak, hogy emlegetik, hogy 1 év legyen a gyed, de a bölcsödés elhelyezéseket nem oldják meg, kevés a férőhely és a nyitvatartás egyáltalán nem alkalmazkodik bárki munkaidejéhez. Hogy menjen el valaki dolgozni így? Vagy ha elmegy munkát keresni egy anyuka egyéves gyerekkel, szerinted hova veszik fel, ha van még harminc jelentkező, akinek se kutyája, se macskája? Annyit meg megint nem fizetnek, hogy felvegyél egy bébiszittert. :evil:

Bridg,
hát ilyesmivel még én is befürdök néha apánál, a név- és szülinapomat rendszeresen elfelejti, az évfordulóval már nem is próbálkozok. Reménytelen. Azt szeretem, ha együtt utazunk valahova hosszabb időre, az mindig jót tesz. Egyrészt mikor hazaérünk, egyformán hullák vagyunk, másrészt néha nagyon szoros a családi őrzés, mindenbe beleszólnak, és valóságos terápia eltűnni egy kis időre. - Csak egyszer voltam nagyon kiakadva, mikor egyszerre jöttünk haza USÁ-ból, több hónap után, előtte a hűtőt kiolvasztottam, csak tartós kaja volt otthon, a negyvenfokos lakásban. Vasárnap este értünk haza, totál jetleg mind a ketten, nulla forinttal a zsebünkben, még nem vátottuk be, keresek valami kaját, erre közli, hogy most azonnal friss zöldséget akar enni. Először azt hittem, hogy ugrat, de komolyan gondolta. Én meg jól elküldtem a fenébe.

Pusszancs.

Kép
kisbuta

SZia Kisbuta
Jol elvgy tunve manapsag...bar a ket munka mellett nem is csodalom :? vegig fogsz melozni :?: 4d-re vegulis mentek :roll:
Apjukon nem idegesitem magam majd visszaszokik,hogy itt vgyok megint 8) amugy meg a ferfi agy teljesen mashogy muxik mint a mien...de ezt mindenki tudja :roll: mig en meglepirol amodoztam addig o arra gondolt faradt leszek es pihenni akarok :roll: mondjuk ezt mondta is :roll: de azert a szal virag jol esett volna :? mind1 lehet csak en fujom fel hisz o nem az a viraghordozo fajta amugy se :twisted: 1szer kaptam ugye tavaly az 1eves fordulonkra amikor is en elso tortamat sutottem 8) aztan kaptam egy szal rozsat egyik buli utan tavaly amikor pityokas volt es az utcan lattuk nyitva a viragos es kertem vegyen :oops: meg ugye kaptam iden 1szer amikor megbantott volt az az inszemes dolog 1csokor tulipot :roll: aztan valentin napra is kaptam 8) szal a 2ev alatt konkretan 3szor allitott haza viraggal...1szer meg ugy kertem es vettunk :roll:

KISMAMIK
Hol vannak a pocipotoooook :twisted: :?: :?: :?: :?: :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Kisbuta!

Hát azt én is remélem hogy ez lesz a legnagyobb gond a terhességem alatt!
De nekem ez nem gond csak meglepő volt!

Bridget!

Hát igen a pasik kicsit furin működnek!
Mondjuk az enyémre ilyen szempontból nem lehet panasz. Virágot gyakran hoz de akkor vagy vmi alakalom van vagy összevesztünk! :lol:
De hát ezt is értékelni kell nem igaz??? :lol:

Meglepit pedig régen szerzett. Azt nem tudom miért... Biztos mert sokat dolgozik! De mondjuk annyira nem is hiányolom! Inkább zat tudnám nagyon értékelni jelen állapotomba ha 1 kicsit több romantikát vinne a dolgokba! Az olyan jól esne! :wink:

Kép
pamilla

Ditám!

Merre vagy?
Hogyhogy tegnap már pesten voltál?
Nem ma volt a szívhang kukucsin?
Amint tudsz írj hogy mi volt!!! Mennek a drukkok folyamatosan!!!!

Mostanság ritkán jössz... (Mondom én aki 2 napja nem volt fenn. Mentségemre legyen szólva hogy néha alig lehet belépni a topikikhoz. Most vagy a mi gépünk sz@r, vagy a bnet)

Kép
pamilla

Ja és Bridget!

Lesz pocifotó! Ígérem sőt el szeretnék menni fotózásra addig amíg nincs olyan óriási pocim és abból teszek fel!
DE legkésőbb hétvégére lesz! Mert akkor vendégség jön és nem lepukkant, otthoni szerkóban leszek hanem normálisan felöltözve! :wink: :wink: :wink:

Kép
pamilla

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?