Na szoval...Szombaton kiharcoltam a birkozast
igen kiharcoltam mert ha rajta mult volna akkor nem lett volna semmi egesz nap k.o volt mert ugye az elozo esti buli miatt
Marha szarul esett...de mar azon is elgondolkodtam lehet csak en vgyok kotoszkodo mert ez mar egy kicsit sok abbol,hogy mi bant
Bant pl,hogy nem jott ki elem nem lepett meg a repteren o persze mondogatja,hogy mert en mondtam ne menjen mondom jah de a meglepetes az epp errol szol es mikor nem vette fel a telot en marha azt hittem kint van es azert nem veszi fel nehogy lebukjon
erre aszonta latod akkor csak megleptelek mert azt hitted kimegyek es megsem voltam ott
Aztan ugye semmi koszontes a 2.eves fordulon en hagy ne mondjam kepeslapot kuldtem neki ami kedden meg is erkezett
aztan ez a menjunk ki a parkba mert szobatars egyedul ul kint a barinojevel....nem szamit,hogy en akkor erkeztem faradt vyok veleszeretnek lenni aaaah aszonta ha akarok en itthon maradhatok o meg kimegy fel orara
tiszta zizi az ember
Aztan meg ejszaka ugy kellett mondani olelgessen mar meg meg hat a birkozast,hogy kiharcolni...aztan masnap se valtoztak a dolgok
Vasarnap egesz nap kivolt a gyomrom igy dietara fogtam az etkezesemet
vettunk kenyeret csinaltam szenyokat(szendvicseket) aztan apa delutani sziesztava kezdett delutan 3-6ig
aztan rendeltunk vacsit es megneztunk egy filmet amit letoltottunk
utana meg kicsit tevezett en meg neteztem es irany az agy
na nem volt semmi mert o a vallat fajlalta
jo-jo faj neki mar eleg regota de konyorgom akkor nem faj amikor bulizni kell menni
Na mind1...jah es az agy masik oldalan alszom mar 2napja,hogy amikor a vallara teszem a fejem ne a fajos valla legyen alattam....de igy nekem meg nem jo es mar fel 7tol fentvoltam
marha szrul aludtam o meg csakis a fajos vallan aludt...mert szerintem teljesen mind1 melyik oldalt fexem o arra fordul amerre akar.Azert nem a vallan alszom egesz ejszaka
Na mind1 fel 7ota nem tok aludni...bant a sok aprosag is
Pl. hogy en naiv azt vartam,hogy biztos azert kerdi az infot annyira mikor jon a gepem mert meglepit csinal meg vacsit szervez romantikaval....meg ajandek meg evfordulo
peeerszeee es sehol semmi es amikor megemlitem neki csak rohog
mondtam neki ma reggel is
mivel mar ugy kezdte,hogy hetfo,kedd szerda o keson jon haza mert melo van meg vacsi meg ez meg az...mondom neki es mikor unnepeljuk meg az evfordulonkat
es csak rohog
mondom neki ne rohogjel mert koszonettel kene lenned minden egyes evert amit velem toltessz
na persze ugy poenosan mondtam neki de ez a buli asszem mar uszott
Amig elment tusolni addig el is kezdtem a szemetdomb kitkaritasat
Mar szep rend van csak a borondom kell kipaolni a gep is menni fog meg vgy 3-4szer
mar 2szer ment
Teknocot is kikell takaritanom konyhat tegnap rendbe tettem jah meg mar oltam bevasarolni mert semmi nem volt itthon.Se wc papir se zsepi se mosopor semmi
Hat roviden ennyit rolunk...elegge elkanaszodott embor miota nem voltam itthon
de majd en gatyaba razom
Azert annyit az o javara irok,hogy o alapbol ilyen volt mindig is...es az idovel egyre kozelebb kerultunk egymashoz de o egy ngyon fura ember...es szerintem az hogy egyedul volt 1honapig megint visszazokkentette abba a nem mutatom ki az erzelmeim statuszba
ami marhara nem jo
de en nem adom fel...csak igy olyan furan erzem magam mert nekem meg az jut eszembe lehet kiszeretett belolem
Lehet mar nem is akar velem lenni
Ilyen hulesegek jarnak a fejemben
es elkezdtem olvasni a titok cimu konyvet....es ne tudjatok meg milyen pozitivan gondoltam apar egesz uton a repzin hazafele....csak ugy vonzottam a sok pozitiv gondolatot es eeees mi lett mire megjottem kaosz
ennyit a vonzas szabalyarol
Jah a szobatars barinoje almaban 4honapos babas voltam
hazajottem M.orszagrol es nagy hasam volt 4honapos babas voltam
aztan amikor a pikniken ultunk egy madar kajak korbeszar
3szor pottyantott mind a 3korulottem tolem 5centire esett..na jooo az uccso kicsit ram is esett
De sehol mashol nem volt egy madar se csak engem tisztelt meg a letojassal
Na most jo sokat irtam magamrol