Sziasztok!
Krisz, az érzések... hááát... a húzódó érzés eltűnt a méhem környékéről, úgy tűnik csak azokon a napokon jelentkezett amikor meg kellett volna jönnie, most már nem érzek odalenn semmit. A leglátványosabb dolog talán a melleim, amik kapásból nőttek egy számot.
Fájnak, kényelmetlen hason aludni, és most már itthon is melltartózok, különben a járás mozdulataitól is megnyekkenék néha. Az étvágyam viszont visszajött.
Végül nem lázasodtam be, 37.4-nél magasabb nem volt (hónaljban), úgyhogy semmi lázcsill. Még ma és holnap pihi, kúrálom magam, aztán szerdán uh, gyakorlatilag a perceket számolom.
Tényleg várhatóak pattik? Nekem sosincs, még kamaszként is tiszta volt a bőröm, úgyhogy alapozóm sincs... A magas progeszteron okozza ilyenkor őket?
Én is akarok apának valami könyvet szerezni a terhességről, művelődjön csak.
Ja meg ilyenek jutnak eszembe, hogy vajon lehet-e kontaktlencsében szülni, és hogy most már tényleg meg kell csináltatnom a szemüvegemet. Van szemügöm, de azóta romlott még a szemem, szóval fel kéne frissíteni a dolgot. Elég rossz alapból a szemem (rövidlátás), kíváncsi vagyok mit mond a szemészem a természetes szülésre. Bár tudom, ez még nagyon odébb van, de ilyeneken fantáziálok.
Gyugyi, hoztam tesztet.
19. dpo, három órán át tartogatott pisiből.