Új privát üzeneted érkezett!

szép hétvégét mindenkinek!

gaby:Nagyon sajnálom,fogadd őszinte részvétemet!nem is tudok mit írni...erre nincsenek szavak... :cry:

erika:remélem apud hamarosan felépül!

Zsebi:nagyon édes kis zsebi babád :wink:

kérdés:van e valami tippetek hogy többször kakiljon Arni?Most úgy néz ki 3 naponta van neki de nagyon megszenved vele szegénykém,és azóta az étvágya is pocsék.

Nyáladzás ezerrel,az előkék sorban áznak el...nem tudom mit szólna a doki ha megmutatnám neki,hogy továbbra is azt állítja e hogy nem fog.Ráadásul a kezemet rágja+az övét is és pont azon a helyen dörzsöli :roll:

KépKép
lyndee

Sziasztok!!

Gabi:nagyon sajnálom,őszinte részvétem. :cry:

Mush:sajnálom h nem sikerült vmi jól a látogatás.
Azt meg tessék kiverni a fejedből h itt hagysz minket :D

Laura:édes Hunorod ahogy eszi a játékát
Nálunk Oli nem veszi így a szájába a játékot,sőt nem is mazad meg a kezében ha beleteszem neki,ez gáz?????

Szorsi:olyan békésen alszik Odett,zabálni való :D

Vezso:szép méretek

Lyndee:nekem Arnis képek közül a csuklyás a kedvencem:)

Erika:örülök h sikerült a műtét!

Manna:jó szórakozást estére!irigy irigy

Zsebi:csúcs a járgány!!!!!!!!Jók a képek,főleg ahol Bogival van

Nálunk:megvolt a barátnőzés tegnap előtt,fárasztó volt,de kellemesen,holnap is jönnek de már másik barátnőm neki csak egy fia van :lol: :lol: :lol:
Meg is sütöm Laura féle varga bélest,apa már készíti hozzá a túrót,olyan igazi házit:):):):):)
Ma olyan sz@r idő volt,hiába volt 18fok a szél miatt nem lehetett érezni,de azért elmentünk sétálni,igaz este 7körül.
Ma reggel már úgy keltem h szét akar robbani a fejem,utálom :roll: :roll:

Ma vagyis holnap óraállítás ez szerintetek mennyire fogja "megviselni" a babákat?Meg fogják érezni?

A youtub-ra h tudok feltenni videót?????

solya051020
Káld

ili! Mi jót sütöttél?

Erika! Apukádnak mielőbbi felépülést!

Laura! Nagyon jól néz ki a rétsed! Várom a receptet!

Manna! Köszi szépen! Lehet, hogy élek majd vele!

Gabi! Őszinte részvétem! :( Döbbenet, ami az utakon folyik! Az meg, hogy lelépett..... No comment! Azt hiszem ideje lenne visszahozni az életfogytiglani kényszermunkát!

Zsebi! Nagyon édes szabi!
Könnyű annak, akinek ilyen segítsége van! :? :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Szép estét! :)

Gabi: Őszinte részvétem, nagyon sajnálom! :(
(Ha belegondolok, hogy velünk is hasonló történhetett volna egy hete, még most is kiráz a hideg...nagyon köszönöm így utólag is a kedves szavakat lányok! A visszaút kicsit feszültebben telt emiatt, de szerencsésen hazaértünk.)

Mush: Nekem ilyenre még csak ne is gondolj, hogy nem jössz! Látod, én se vagyok mindennapos, csak néha tudok "bekotyogni".... :P

Itt ma 19 fok volt, de az a hülye szél eléggé belerondított a szép tavaszi összképbe.
Azért teszek ide egy kis "tavaszt", kifejezetten a rossz időtől szenvedőknek:
Kép kertecske :D

Andy, Regi hogy van?
Nem tudom, hogy van-e még betgeskedőnk, de mindenkinek mielőbbi gyógyulást kívánok!

Erika: Jelöltelek iwiw-en, ha nem baj.... :lol:
Apukámat is néhány éve műtötték így, neki azt hiszem volt máshonnan "átpakolható" ér. És lassan sajnos a másik lábát is kéne.... :(
Jobbulást apudnak!

Lyndee: Nálunk is sajna szenvedés van kaki miatt, 2 napig még semmi gond, de a 3. napon már nagyon szenved szegénykém. :( A doki Laevolac szirupot írt fel neki, meg cukros kamillateát javasolt a védőnő.(1 liter vízbe 1 filter tea, és bele 1 kávéskanál cukor)
bébic

És mindenki babócája tündérbogyó! :lol: :lol: :lol:
bébic

Lbernuska: Ha jól emlékszem, nálatok volt gond ugye Zsófi bőrével? Az végül is ekcéma volt? Sajnos úgy néz ki, nálunk is van...
Ilyenkor van valami speciális tápszer, vagy az nem számít, nem javítana rajta? (doki írt fel krémet, de nem tudom, hogy a tápi nem zavarhat-e be... :roll: ) Köszi a segítséget!
bébic

Köszi lányok az együtt érzést, ma nagyon szar napom volt, szegény gyerekkel is tök türelmetlen voltam, ráadásul egész délután sírt (biztos érezte, hogy valami nem oké), aztán ettől meg hatalmas lelkiismeret furdalásom lett, szóval kicsit kivagyok. :(

Bébic: Laevcolac-kal óvatosan, én terhesség végén és szülés után is iszogattam, míg a sógornőmék gyerekdokija azt nem mondta, hogy hosszan tartó használatnál kialakulhat olyan "függőség", hogy amíg issza az ember, addig jó, aztán ha abbahagyja, akkor még nehezebben jön a barnamaci. :?
Szép a kertecskétek, lassan én is nekiállok :)

Lyndee: nekünk volt olyan, hogy 5 napig nem volt kaka, és eléggé szenvedett a gyerkőc, arra a dokinéni Normaflore kúrát javasolt. Naponta 1 ampullát adni, míg tart a doboz (8 vagy 10 darab van benne). Nekünk azóta sincs gond (kopp-kopp)... De ez csak egy tipp.

Kép

Kép
gabilany79

Mi történt a noivonal.hu-s vonalzókkal? :( Nem jön be a honlapjuk sem... :?
bébic

Gabi, nagyon sajnálom, az okozónak meg 1oo x :twisted:
Sajna vannak tényleg olyanok.. én is néha nagyon megijedek, mert miért kell a város közepén 1oo-al menni?
Ráadásul mini mögöttem... :roll:

Musi, irgum burgum, el ne tűnj!!! Sokszor én is csak zugolvasok, vagy nem is olvasok...
A kérédesre válaszolva, igen, elkezdtük a hozzátáplálást, már több mint egy hónapja almázunk, hétfőn kezdjük a krumplit,aztán jöhet a többi zöldség krumplival. A tápi miatt van, amióta almázunk, azóta kicsit kevesebb tápi megy, már megeszik egy kisebb almát is. elteliti.
Ha bármi segitségre van szükséged, csak szolj, szivesen megosztom a tapasztalatomat. Mi 3 hónaposan kezdtük.

Ja, és ma vagyunk 4 hónaposak :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsiraf8 2009.03.28 22:21-kor.

Kép
Kép
zsiraf8

Sziasztok. Képzeljétek,először csak úgy gondoltam megpróbálom enne e Írisz kanállal,és annyira ízlett neki annyira cuppogta,hogy már másnap is adtam neki,és 4 napja már mindennap egyszer 4-5 kiskanállal.A z üvegeset szereti,amit én reszeltem almát attól öklendezett.Egyébként még csak anyatejet kap.Éjjel egyszer-kétszer kel.
Ma epret ültettünk,gereblyéztünk,fóliába már veteményeztünk.
Bimbós a tulipán,a nárcisz,az aranyeső.Imádom.
Írisznek elmaradt a múlthéten esedékes 4 hós oltása,nátha miatt,most elsején kapja majd meg.Szopizza az újját,úgy alszik mindíg el.Hason ugyan nem csinál semmit,lusti.:)
Ovisaim jól vannak,okosak,ügyesek aranyosak.
Apa négynapozik.
Várjuk már a húsvétot,Mózest tanítgatjuk versikékkel.
Én kövér vagyok mint egy anyakoca,hiába szedem az Elevitet,folyton éhes vagyok,nem tudok egy dekát se lefogyni!
Hát ezek vannak minálunk.Aida jól lvasom szétmentetek a pároddal?A képeket át birtam futni,csodálatosan szép minden baba!!!sziasztok pusszantás.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Gabi: Köszi, amúgy nekem is mondták, hogy pl. van ahol öregenek írják fel, ha nem tudnak kakilni, de nem csecsemőknek... :? Na, most legyek okos, mi? :? :shock:
Amúgy eddig 1szer kapott csak (akkor alaposan kipucolta szegénykémet, úszott reggelre az ágy a kakiban...), inkább a kamillateát adjuk, ha már nagyon vészes a helyzet. (azzal meg csak annyi a gond, hogy egyrész allergizálhat, másrészt kiszárítja a bélbolyhokat a védőnő szerint, ha túl gyakran van adva, plusz Ákosnál legalább fél-1 nap, mire hat...)
De ezt a Normaflore ötletet ellopom, ha nem baj, egy próbát megér.

És sok erőt és türlemet kívánok Neked, tudom, nehéz, de Kiskobold majd segít feldolgozni a fájdalmat!
bébic

Zsiraf: Boldog 4 hót nektek!
Én is lehet, hogy majd informálódom nálad, ha nem baj, jövő héten én is szeretném elkezdeni neki szépen lassan, hátha segít a rost a kakigondokon is.

Sarmi: Sziaaaaaaa, hiányoztál!
Én is hízom, már 2 kiló rámjött, mióta itthon vagyok a kórházból... :cry:
Hason Ákos is iszonyat lusta, csak ha a combomra fektetem, akkor nézelődik mindenfelé. :D
bébic

Sarmi, klassz hogy jöttél :D Gyere gyakrabban, várunk képeket is ha van

Bébic, cuki a kert :D

Kép
Kép
zsiraf8

Az új ágyunk Kép
Kép family Kép Jázi a halakkal Kép én a kölkeimmel

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Kép Kép Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Bébic: köszi. Nagyon megviselnek az ilyen dolgok, egész nap ez járt a fejemben, de majd idővel tompul. 2000-ben egy másik nagyon jó barátom halt meg ugyanígy autóbalesetben szintén vétlenül, az ő temetése óta például képtelen vagyok meghallgatni a Honfoglalás zenéjét és az Eddától a Hűtlent....
A Normaflore-dologgal meg ártani biztosan nem ártasz, kicsit feltuningolja Ákos baba bélflóráját.

Kép

Kép
gabilany79

Zsiraf: Köckeee! Már alig várom, hogy a többiek is virágba boruljanak! Imádom! :lol:

Sarmi: Köszi a képeket, tuti az új ágy, és tündériek a gyerkőcök! :lol: Írisz különösen! :lol:

Gabi: Elhiszem, hogy megvisel a dolog, az értelmetlen halál a legborzasztóbb és egyben a legfelfoghatatlanabb. Olyankor egyszerűen nincs válasz a Miért?-re....

A Nomaflore-ból akkor vegyek 1 dobozzal, és csak azt adjam neki, az egy kúra?
bébic

Bébic! Nagyon szép a kerted!
A noivonal.hu anyagi okok miatt megszünt!

Zsiráf! Gratulálok a 4 hónaphoz! Tejfakasztó néninél voltál?

Sarmi! Szép kis család vagytok!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Na, most csinálhatok új vonalzót, vagy mifene....pedig aludnom kéne....de még eszek egy kis jégkrémet, ha már úgyis jönnek azok a kilók, hát hadd jöjjenek..... :wink:
bébic

Enikő: Kösziiiii az infót! Te ezt honnan tudtad meg?
Akkor most tényleg muszáj lesz másikat csinálnom.... :?
bébic

Bébic! Egy másik topikból!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: Áhhháááá, értem. :lol: Na, akkor új vonalzóra fel! :lol: 8)
bébic

Bébic: aha, egy doboz egy kúra. Ebben az esetben naponta csak egy ampulla kell, nem úgy, mint amikor beteg. Mi tejbe kevertük, és úgy adtuk oda neki üvegből. Már első nap után akkorát kakált... :) és utána szépen beállt neki. Most sem kakál csak 2 naponta, de legalább nem szenved vele.

Kép

Kép
gabilany79

Sarmi, nagyon szépek vagytok ám :D Hogy álltok a házon a munkálatokkal?

Bébic, nagyon szivesen, csak szolj. Alma óta van nap hogy 2 kaki is van....nem tudom összefüggésben van-e...

Enikő, itt volt nálam a tejfakasztó néni, teljesen átmasszirozta a ciciket szakszerűen, de neki sem jött több mint nekem :(
Azt mondta, érzi a mirigyeket, tehát ha 3 óránként fejnék, akkor lehet hogy megindulna, de nem tuti..
Lehet örökletes is azt mondta, de az is hogy elrontottam az elején, mert senki nem mutatta meg hogy kell jol mellre tenni (merthogy nehezebb dolgom szerinte a nagyobb cicik miatt), vagy hogy hogy kell fejni helyesen.
Ja, és mondta, hogy a korhazban ezt mind ki kellett volna hogy oktassák nekünk. Én pénteken szülem, szombat és vasárnap senki nem volt csecsemős, igy azt sem tudtam mit kell csinálni, Laja hétfőn volt először cicin... :( már ha jol csináltam egyáltalán... És mivel nem volt elég tejcsi, azonnal adtak neki tápit...én persze örültem hogy eszik, mert nagyon üvöltött már az éhségtől.
Na, mindegy, ha megadatik még egy bébi, majd okosabb leszek, azonnal hivom a nénit, hogy sinre tegye az ügyet már az elején..

Kép
Kép
zsiraf8

sarmi. szijja!!! vegre rolad is hallani. tuti az uj agy! hogy all Jazi es Mozes szobaja? nagyon edesek a csemetek!!!

gbai. nagyon sajnalom! erre nincsenek szavak!

bebic. szepek a viragaid!
sajna nalunk tonkretettek azt a gyonyoru fuvet az epitkezes miatt. majd nyaron ultetek uj viragokat a cserepekbe.

zsiraf. es reszeled neki az almat?
itt koretevel szoktak kezdeni, mert az alma alitolag kaki fogo es szekrekedest okozhat.
hogyan alakultak a dolgok a tejfakaszto nenivel?

lyndee. Sophie nagyon sokaig 3-4 naponta kakilt, aztan volt 3 het amikor naponta 6-8-szor, majd napi egyszer es most megint a 3-4 naponta van musoron. o is szokott szenvedni, de ez normalis. amikor nagyon faj neki, akkor mi gripewater-t szoktunk adni neki.

Sophie ma uj agyba koltozott. meg mindig nem a kisagyaba, mert az nem fer be a szobankba, de egy kisebb meretu utazo agy igen. remelem hamar hozzaszokik majd.

KépKép
KépKép
mush589

Musi, először csak levet adtam. Azt ugy, hogy lereszeltem és szűrőn átnyomtam. Első nap egy kanál, aztán kettő... Utána adtam csak a reszeléket is....hmm, körte érdekes, itt mág nem is mondták :roll:
Tejfakasztó néniről irtam pár sorral feljebb :(

Kép
Kép
zsiraf8

Zsiráf! Sajnálom ezt a tej dolgot! Sajnos a korházak többségében nincsenek a helyzet magaslatán! Te a SOTE II-ben szültél? Leventét én is ott szültem és velem is ugyan ez volt, szerencsére időben elmentem az Istvánba szoptatási tanácsadásra, így elértem egy 3/4 anyatejes szintet, amit tartani is tudtam! Akkor megfogadtam, hogy második gyereknél majd időben és mindent jobban csinálok! Hála a korház védőnőinek, csecsemőseinek ez most sem sikerült. A védőnő ahelyett, hogy megmutatta volna a helyes mellretételt azt mondta szoptassak bimbóvédővel és majd később, ha már jól falja be a mellbimbót akkor átszoktatom cicire, ráadásul másodjára is rámijesztettek, hogy a gyerek besárgul, ha nem kap tápszert, mert nem volt elég tejem. Így aztán mire hazajöttünk nem volt hajlandó elfogadni a cicit. Azóta küzdök vele, most ott tartok, hogy 1/3 az anyatej a többi tápszer és persze csak cumisüvegből hajlandó enni.
Szóval másodjára is nagyon résen kell lenni.
Arról nem is beszélve, hogy a kézi fejést sehol nem tanítják meg, igaz nem is tudják, mert a 3 nap alatt, amit bent kell tölteni be sem indul a tejtermelés!

Mush! Érdekes! Itt a körtét 8 hós koráig nem javasolják (legalábbis az itteni védőnéni), állitólag puffadást (hasfájást) okoz!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

http://www.tveger.hu/hirek_reszlet.php?id=5058

Ígérem, hogy többet nem beszélek róla. Nagyon vigyázzatok magatokra, ha elindultok valahová :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok.Örülök hogy örültök nekem(már aki örül...),igyekszem többet jönni,de nehéz egy rakás kisgyerek mellett,meg a ház,most meg már jön a kert is...
A ház felújítással éppen úgy állunk ahogy azt a képek is tükrözik,nehézkesen döcög,mint a Luca széke.
Egy szobában van most a két nagy gyerek,az teljesen kész van.A másik szobát festeni kéne,meg szőnyeg kéne,azt az is kész.A spájz nincs bevakolva,de minden be van pakolva,a polcok,a befőttek,a fagyasztóláda.
Ami eredetileg is létezett kis szoba ott vagyunk mi apával,meg a babával.Úgy egyébként csak apróbb munkák lennének festeni,csempézni meg ilyenek,de most a válság minket is nagyon sújt,kétszer sőt 3szor is meggondolom mire adjak ki pénzt.Nőtt a lakás,nőtt a fűtésszámla is.Apa meg már csak négynapozik.Nehéz,de azért megvagyunk.Boldogok vagyunk így is mert nagyon szeretjük egymást és mindennél jobban a gyerekeinket!!!
A szegénységtől jobban aggaszt ha betegek a gyerekek és látom őket kínlódni. :roll:
De jobb téma Írisz ma őszibarackot kapott,imádta. :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

néhány kép Kép ez a gyerekek szobája Kép szintén Kép is Kép Mózes mögötti fal múlt héten lett kibontva leburkolva szeletelt téglával Kép apja fia deszkán esznek :) Kép ezt ma csinálja aptyjuk

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Sarmi! Gyönyörűek a gyerkőcök, Irisz pedig kiköpött te! :)
Honnan vettél ilyenkor őszibarackot?

Mi ma kezdjük el az almát, kíváncsi vagyok, mit szól hozzá Szabi.

zsebi_baba

Holnapi sétálóknak:
Hétfő: Felszakadozó felhőzet elszórt záporokkal, pár órás napsütéssel. 15-16 °C.
Tuti sétaidő!
Niki, Sina! Ti is gyertek! Olyan közel laktok, hogy csak na!

Sarmi! Nekem is volt sarmihiány...de elmúlt. Szépek vagytok!

Kép
zölddisznó

Bébic! Köszi a jelölést! Megnéztem a képeket, Ákos nagyon édes.

Sarmi! Nagyon szépek a gyerkőcök és te is jól nézel ki!

Zsiráf! Nekem a 3. gyereknél sikerült mindent elrontani a szopival. A két fiúnál is küzdöttem, de náluk végül sikerült. Most meg mintha az első gyerekem lenne, mindent elbénáztam.

Apum jól van, köszönöm mindenkinek a jókívánságokat. Remélem kicsit helyre jön végre.

Holnap megyek a bíróságra, végrehajtást kérni a gyerektartásra. Kiváncsi lennék milyen pofát fog vágni, mikor kevesebb fizetést fog kapni.

Kép
Kép
Kép
erika26

Bogiék 4.-ek lettek. Ahhoz képest, hogy az új egyesületében az első versenye, egész jó.

Kislányos anyukák! Néhány édi rucim van eladó:
Kép 68-74-es szoknya 600Ft

Kép 74-es farmerruci 700 Ft

Kép 68-74-es kis ruha 500 Ft

És keresek kisfiú keresztelő ruhát májusra (68-74-est kb)

zsebi_baba

Enikő, igen, SOTE II. volt, de néni szerint ma már egy korház sincs a magaslaton ebből a szempontbol...Na, mindegy, nincs bennem semmi rossz, a legfontosabb itt játszik mellettem a szőnyegen, épp le akarja tépni a lógokat ami fölötte van :D
Inkább az volt szar, hogy hazajöttünk és éjszaka nem tudtam elég tejet adni neki, és üvöltött.. én meg teljesen tapasztalatlan voltam, és nem vettem tápit, igy szegényem üvöltött mint állat az éhségtől... :(
Ugy látom akkor Neked sem könnyű ez a téma, de jo hogy legalább ennyi tejcsit tudsz adni :D

Erika, mit bénáztál el? Kicsit azért tudod szopiztatni Gergőt? Vagy akkor nehéz amikor Gergő beteg volt?

Zöldi, hánykor megyünk sétizni? Nekem 11-től babamasszi van, 1 és 2 között már tudunk landolni..
Sina, mi közel lakunk, én kocsival megyek, ha segitség,szivesen felveszlek.

Sarmi, a barackot hogy adod Irisznek?

Kép
Kép
zsiraf8

Sarmi! Nagyon szép lett a gyerekszoba!

Zsebi! Ügyes volt Bogi! Gratulálok!

Zsiráf! Én még utolsó próbálkozásként megveszem a Medela Lactina™ Electric Plus mellszívót, abban reménykedve, hogy több tejem lesz! Ha ez sem jön be, feladom. Már így is rengeteget költöttem, hogy a gyerekem anyatejet kapjon!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Ja, és tegnap voltunk az első igazi Dévényes foglalkozáson. Én meg elcsaltam apát is, milyen klassz lesz együtt....Na, kicsi Laja, annyira sirt, hogy krokodil könnyekkel küszködött...
Apa szolt 2o perc után, hogy elég lesz, mert már ő sem birta hallgatni, annyira sirt szegény.
Alig tudtuk megnyugtatni órákat aludt utána.
Annyira rossz élmény volt :( Nekem folyamatosan az az érzésemvolt, apa azt gondolja hova vittem a kisfiunkat.. :oops: Nem győztem bizonygatni, hogy csak jót akartam... persze ő mondta hogy tudja, de nagyon szar volt közösen nézni ahogy szenved Minike.
Na, szoval ez volt az első és uccso ilyen moka, a néni mondta, hogy egyébként tök rendben is van vele minden, nagyon ügyeske. :D

Kép
Kép
zsiraf8

Erika! Örülök apudnak! további gyorslábadozást neki!

Zsebi Bogi! Ügyes voltál!!! :) Gratulálunk!
Fiu 86-os hosszú ujjú bodyk nem érdekelnek bartelbe?
Az első kettő ruci tetszik Hannának! ;)

Zsiráf! 1 és 2 között tökéletes!
Hol találkozzunk? Manna! Neked a déli, Zsoráfnak az északi csücsök jó asszem, nekem meg tök mindegy.
Niki! Sina! Bujjatok elő!

Kép
zölddisznó

Zsiráf! Ha tök rendben van minden, akkor miért kezelte? Ez egy kicsit furcsa.

Jóga: asszem inkább a "régi" helyemre nevezek be. Érdeklődtem és ott is van baba-mama foglalkozás. Az a lány tartja, akinél kismama jógán voltam. Nagyon szimpi. A Jászainál van, mutizom:
http://www.anahita-joga.hu/
Manna! Nézd meg te is! Olyan jó lenne együtt járni! (Mármint jógára :oops: )

Kép
zölddisznó

Jó reggelt! :)

Zsiráf: És szombat, vasárnap mit evett???????????????? Ha hétfőn tetted cicire először. Minden csecsemős tehet egy szívességet... Különben a Szent Imrében sem segítettek semmiben. A védőnő hozta be Domit három órával a szülés után, hogy mindenképpen tegyem mellre. Akkor rögtön sikerült és már szopizott is. Az első 24 óra a döntő! Sőt állítólag szülés után rögtön rá kell tenni!!!

Erika! Hajrá holnapra!

Zöldi! Akkor pontosan hánykor? Egykor? És hol? A hátsó Árpád hidas bejáratnál (parkoló) vagy elől?

Tegnap végül egykor jöttünk meg! Vacsi után koncertre mentünk a Gödör klubba....olyan fura volt utána az éjjeli szopi csöndessége :D

Amúgy Domival minden rendben leszámítva az éjszakákat, amelyek egyre rosszabbak :( Domi két hónapos korára eljutottunk odáig, hogy az esti evés után 5-6 órát egyhuzamban jól aludt, majd gyors álom evés után húzta még reggel 6-ig. Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy egyszer kelt fel enni, éjszaka nem ébredt egyébként, felsírni szinte soha nem sírt fel. Az esti „nagyalvás” többször a 6-7 órát is közelítette, így általában hajnali 4 – ½ 5-kor keltünk először. Pár hete azonban elkezdett egyre korábban kelni, először négykor, aztán háromkor, fél háromkor, most meg már kettő óra előtt fent van. Ilyenkor nyöszörög, visszaaltatni próbálgatjuk de (őszintén megmondom) inkább megszoptatom, mert azt követően biztosabban visszaalszik. A reggeli kelés is előre tolódott, 5 ½ 6-kor már újra kel, éhes, eszik, majd maximum 7 – ½ 8-ig visszaalszik. Mindennel próbálkoztam és tanácstalan vagyok.... :(

manna

Kép
mannababoca

Zöldi: Csekkolom a honlapot! ÉN IS EHHEZ A CSAJHOZ JÁRTAM!!!! AZ aranytízbe! És nagyon szerettem! Ott a helyünk!

Kép
mannababoca

Most látom, hogy két oktató van. Engem Ambrus Krisztina okított, te is rá gondoltál?

Kép
mannababoca

Manna! Szerintem hagyd, hogy Domi alakítsa ezeket a dolgokat. Tudom, kényelmetlen egy kicsit, de szerintem ő tudja, miért csinálja így.

Neked melyik jó talizni?

Kép
zölddisznó

Engem meg az Éri Anita. (Most ő is várandós - tök jó!) A K nem tart babásat.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Tegnap is voltam, de annyira fáradtan olvastalak titeket hogy nem volt erőm írni.

Gabi: nagyon-nagyon sajnálom!!! :cry: :cry:

Sarmi: szépek vagytok. Gyönyörűek a gyerekeid és te nem vagy kövér!! :lol: :lol: Látnál engem!!!!!!! :twisted: :twisted:

Manna, Mush: hát ez egy nagyon hosszú sztori (részletekbe nagyon nem megyek bele, mert kisregény lenne, és az illető "zúgolvasoként" tuti itt van). Anno augusztus környékén meséltem nektek, hogy nagyon kibuktam, mert nem volt velem őszinte a legjobb barátnőm, én meg mindig, minden apró kis titkot, érzést, félelmet, kétséget............. megosztottam vele. Ez nagyon rosszul esett. Akkor volt egy időszak, hogy nem sokat beszéltünk, aztán egy kicsit rendeződtek a dolgok. Most meg megint rosszabb lett, mert én olyan hülye tudok lenni, hogy ha megkérdeznek valamiről, mindig megmondom a véleményemet. Bár szerintem egy "barát" tegye azt. Hát nem kellett volna!!!! :oops: :oops: Most az jött ki a dologból, hogy mi "felelőtlenek" vagyunk, mert a mai gazdasági helyzetben eszünkbe jutott, hogy szeretnénk második gyereket. :roll: :roll: Hozzáteszem nekik is van egy, akit annak ellenére betettek bölcsibe (ezért elköltöztek, mert itt ugye nincsen), hogy mindig azt hangoztatta, hogy ő be nem tenné 2 éves kora előtt. Azt is tudni kell, hogy nehezen jött össze a gyerkőcük: két sikertelen lombik, számtalan műtét, amiből egyik sikerült és spontán összejött a gyerek. Ja és mindig leszólta azokat az embereket, akiknek a pénz körül járt minden gondolatuk. Na most ilyen lett ő is. :cry: :cry: Ja és mi azt is rosszul csináljuk, hogy vettünk egy régi házat (újra nem futotta volna), mindig csinálgatjuk, szépítgetjük........... és nem költözünk be egy 3. emeleti panelba (ők ezt tették, miután felújítottak egy házat). Húúúú nem is írom tovább, mert tegnap annyira jutottam az őrlődés miatt, hogy délutáni szopinál Marcim rángatta a cicit, sírt............. kellett a fagyról adni neki tejet, hogy jól lakjon. :cry: :cry:
Plusz még ez az Ocskay eset is rá tett egy lapáttal, mert ugye apa sportol és hát neki sem 100%-os a szíve. Minden évben terheléses EKG-ra és szív UH-ra kell járnia. Szóval paráztam ezerrel és az lett a vége, hogy nem volt tejci. Aztán pihiztem egyet, sétáltunk, Marcit elvittük az első meccsére (végigaludta) :lol: :lol: , szóval volt egy kellemes délutánunk és estére megtelítődtek a tejcsárdák. Ja és a kisfiam is rendes volt, az új idő szerint 11-kor lefeküdt és reggel 6-kor kelt. Evett és 1/4 11-ig aludt még.
Na befejezem, mert sok és zavaros voltam.
Vendég

Zöldi! Áll a bartel! :wink: Írjál címet priviben!

Köszi a gratulációt Bogi nevében!

Kint voltunk az udvaron, nagyon jó idő van. Fölhoztuk a pincéből a muskátlikat, leandereket. Csak ideér egyszer a tavasz!!!!

zsebi_baba

[quote]S írta:őt állítólag szülés után rögtön rá kell tenni!!!

Ez így van. Én is azért mentem át a Klinikára, mert a Kórházban, ahol Bogi és Gergő született, nem nagyon foglalkoztak ezzel. Ezért is vallottam Gergővel kudarcot. Mondjuk azt továbbra is állítom, hogy genetika is, hogy kinek mennyi teje van, de tenni is kell érte! Én ennek is örülök, ahol most tartunk, hogy másfél adag tápi mellett a többi anyatej.

zsebi_baba

Sziasztok!

Na én jól elnéztem az óraátállítást, az ideg vert, amikor Dani 5-kor kelt..., közben kiderült, hogy 6-kor..., na mindegy szőke vagyok!

Remélem mindenki jól van, és pihen ezerrel. Itt a változatosság kedvéért, nem fúj a szél, de esik az eső, de nem baj, Dani kint a teraszon, nincs erőm sétálni!

Megfőztem, most pihenek, kicsit később elpakolok!

Gaby igazán sajnálom a történteket, remélem jobban vagy!

Sarmon, nem irigyellek, jó sok munkátok van, mi 2 éve fejeztük be a felújítást, már azt hittem soha nem végzünk, de hát egy családi házon mindig van mit szépíteni. A gyerekek gyönyörűek.....

Boci az igazi barát örül mindennek ami veled történik, és együtt sír, ha szomorúság történik...

Apa szíve sem tökéletes, én is egyfolytában parázok, bár ő nem sportol, de sokkal többet dolgozik, mint amennyit kellene. Tegnap elment méhekért, most már egy csomó van a kertben!

Ja igen az ismerősünk kislánya ha minden jól megy holnap hazajöhet a kórházból, szegénykém, annyira sajnálom. És meglátogatni sem tudtam...

Tegnap végül is nem sütöttem semmit, de holnap rakott palacsintát próbálok csinálni, ha a kislegény engedi!

És megbeszéltük apával, hogy a nyáron megkereszteljük Danit. Olyan kérdésem van, hogy akkor is lehet, ha én nem vagyok megkeresztelve? Vagy mindenképpen nekem is kell?

Kép

Kép
dcili81

Cili! Elég az egyik szülőnek!

zsebi_baba

Nekem nem volt problémám szülés után szombat este tették először a cicimre Danit, és vasárnap reggel szopott először rendesen. Nekem sokat segítettek a csecsemősök, nagyon kedves voltak...

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?